• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 31
تعداد نظرات : 36
زمان آخرین مطلب : 3998روز قبل
خانواده
چه ناشکرم من ، من که تازه دو هفته نمیشه آمدم یه کم فعالیت میکنم من با نوشتن 19 مطلب 15 نظر دارم توی این قسمت و انتظار دارم مدیر مهربون این بخش یه نگاهی هم به من بندازه از همه ی دوستان و به خصوص مدیریت بخش عذر میخوام ؛اما بشنوید از جاده دوستی دوست خوبم جاده دوستی در بدو ورود به این قسمت در تاریخ 19/4/1384 یعنی 5 سال و 7 ماه و 21 روز قبل با دعا و زیارت شروع و یه نظر از آن خودش کرد و بعد از آن یه اخبار از اعلام نتایج کنکور در این قسمت ثبت کرد و نظری دیافت نکرد اما این دوست شاعر با پشت کار بیشتر مطالبی که دوست داشت واسه دل خودش ثبت کرد تا اینکه با ثبت 305 مطلب 1550 نظر دریافت کرد. و نکته ی قابل توجه دیگر، جاده دوستی اولین بار در تاریخ 14/10/1387 از نوشته ی جاده دوستی پایانی ندارد اگر بیایی و همسفرم باشی.در پایان از این شاعر گرامی کمال تشکر را دارم و امیدوارم از اینکه این مطلب رو نوشتم یعنی خودمو با ایشون مقایسه کردم ناراحت نشده باشن.اولین مطلب جاده دوستی دعا و زیارتبه نام آفریننده زیباییها سلام شهادت بانوی آب و آینه را به تمام مسلمانان تسلیت میگویم به نام آفریننده زیباییها
سلام
شهادت بانوی آب و آینه را به تمام مسلمانان تسلیت میگویم

دوست دارم لب گشایم...................از شرار سینه گو یم
لحظه ای را با عزیزان.......................از غم دیرینه گو یم
سینه ام را غم گرفته .............. ........خاطری آزرده دارم
آسمان درد و رنجم ....................... ماه سیلی خورده دارم
به محشر از فراز چرخ گردون ........................................ ندا خیزد كه این الفاطمیون
یکشنبه 19/4/1384-8:55[ نظر به این مطلب ] - [ نظرات این مطلب : 1 ]
يکشنبه 10/11/1389 - 11:34
خانواده

این گل زیبا که از باغچه ی خونمون تابستون همین سال گرفتم رو تقدیم به همه ی دوستانی که با ثبت مطالب عالیشون این محیط رو زیبا میکنن و به دوست خوبم گل یاس که آموزش گذاشتن عکس رو توی مطالبش گذاشت (به صورت گام به گام) و همچنین تشکر از زحمات مدیریت این بخش که همیشه به همه ی دوستان لطف دارن اما من ندیدم هدیه میدم.

يکشنبه 10/11/1389 - 6:49
سخنان ماندگار

قَالَ علی علیه السلام:

صَدْرُ الْعَاقِلِ صُنْدُوقُ سِرِّهِ، وَ الْبَشَاشَةُ حِبَالَةُ الْمَوَدَّةِ، وَ الاِحْتِمَالُ قَبْرُ الْعُیُوبِ.
وَ رُوِیَ اءَنَّهُ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ :
فِی الْعِبَارَةِ عَنْ هَذَا الْمَعْنَى اءَیْضا:
الْمَسْاءَلَةُ خَبْءُ الْعُیُوبِ.

امیرالمؤمنین  علی علیه السلام فرمودند:

سینه عاقل صندوقچه راز اوست و خوشرویى دام دوستى است و برد بارى ، گورگاه زشتیها.
و نیز روایت شده كه آن حضرت در بیان این معنى فرموده است كه :
آشتى جویى ، سرپوش عیبهاست .

شنبه 9/11/1389 - 8:17
اهل بیت
یهودیان فدک از پیامبر صلی الله علیه و آله درخواست کردند خودشان را آزاد کند و اموال را به تناسب نصف با آنان مصالحه کند. حضرت این پیشنهاد را قبول کرد و امیرالمؤمنین علیه‏السلام را فرستاد و با ضمانت حفظ خونشان با آنان مصالحه کرد و قرار بر این شد که «هر کس از اهل فدک مسلمان شود خمس اموال او را بگیرند و هر کس بر دین خود باقی بماند همه‏ی اموالش را بگیرند».
این قرارداد بین پیامبر صلی الله علیه و آله و یهود فدک به امضاء درآمد و به دست آنان داده شد تا بعنوان همیشه‏ی تاریخ بدان عمل شود.
این درباره‏ی جان و اموال شخصی آنان بود، و سرزمین فدک بعنوان ملک شخصی پیامبر صلی الله علیه و آله درآمد و قرار شد سالیانه یکصد و بیست هزار دینار (سکه‏ی) طلا بعنوان درآمد فدک ارسال نمایند.
ملک شخصی پیامبر صلی الله علیه و آله شدن فدک بر اساس حکم صریح قرآن است، زیرا این سرزمین بدون لشکرکشی مسلمانان و بدون کوچکترین دخالت آنان فتح شد. خداوند در قرآن می‏فرماید: «ما أَفاءَ اللَّهُ عَلی رَسُولِهِ مِنْ اَهْلِ الْقُری فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِی الْقُرْبی... فَما أَوْجَفْتُمْ عَلَیْهِ مِنْ خَیْلٍ وَ لا رِکابٍ، وَلکِنَّ اللَّهَ یُسَلِّطُ رُسُلَهُ عَلی مَنْ یَشاءُ...» (سوره حشر ایه 1)طبق این آیه‏ی صریح قرآن سرزمینهایی که بدون لشکرکشی مسلمانان فتح شود، حتی اگر اهل آنجا خودشان بعنوان تسلیم نزد پیامبر صلی الله علیه و آله بیایند، این مناطق و غنائم و اسرای آن ملک
خاص حضرت است، و مسلمانان هیچ حقی در آن نخواهند داشت و حضرت بعنوان اموال شخصی خود هر تصمیمی بخواهد می‏تواند درباره‏ی آنها بگیرد.
لذا سرزمین فدک بصورت یکپارچه از آن پیامبر صلی الله علیه و آله شد که می‏بایست مردم فدک در آن کار می‏کردند و درآمد آن را به حضرت تسلیم می‏نمودند و فقط اجرت دریافت می‏کردند.
شنبه 9/11/1389 - 8:16
عقاید و احکام


نماز در راءس همه عبادات است
در ایام ویژه مثل شب قدر، اعیاد اسلامى ، و هر شب و روزى كه داراى فضلیت و ارزشى است و براى آن دعا و مراسمى مخصوص وارد شده است ، مثل شب مبعث ، شب میلاد پیامبر، شب جمعه ، معمولا نمازهاى مخصوصى هم وارد شده است . شاید نتوان ایّام مقدّسى را پیدا كرد كه در آن برنامه نماز نباشد.

نماز پر تنوّع ترین عبادت است
اگر جهاد وحج چند نوع است ، ولى نماز صدها نوع است .
با یك نگاه ساده به كتاب مفاتیح الجنان علاّمه محدّث حاج شیخ عباس قمى ، مى توان انواع نمازهاى مستحبّى را كه براى مكان و زمان هاى خاص وارد شده است ، مرور نمود كه البتّه در یك كتاب مستقل به نام ((نمازهاى مستحبّى )) جمع آورى و عرضه گردیده است .

شنبه 9/11/1389 - 8:15
کامپیوتر و اینترنت
سلام به همه ی دوستان خوبم
این دست نوشته آموزش گام به گام تغییر سایز تصاویر در نرم افزار فتوشاپ هست و ورژن های مختلف فتوشاپ زیاد تفاوتی با هم ندارن.
تصویری رو که میخواهید سایز آن رو تغییر دهید درون برنامه باز کنید برای این کار چند راه وجود داره ؛
1)الف-روی تصویر کلیک راست کرده و در زبانه ی open with رفته و روی adobe photoshop کلیک کنیدتا پنجره ی برنامه باز بشه.
1)ب-برنامه ی adobe photoshop رو باز کرده و از منوی file گزینه ی open رو انتخاب کرده (یا میتوان با کلید ترکیبی Ctrl+O اینکار رو انجام داد) پس از باز شدن پنجره ی open به محل تصویر در هارد رایانه رفته و روی تصویر مورد نظر دابل کلیک(دوبار کلیک متوالی) کرده یا یک کلیک کرده و گزینه ی open رو انتخاب کنید.
راه های دیگری هم برای باز کردن تصویر در نرم افزار هست که در اینجا به همین دو مورد بسنده میکنم.
2-پس از باز شدن یا نمایش تصویر در نرم افزار adobe photoshop از منوی Image گزینه ی Image Size رو انتخاب
کنید که پنجره ی Image Size باز میشه.
3-بالا اندازه ی تصویر رو به پیکسل میتونید تغییر بدین و در پایین میتونید اندازه ی تصویر رو به سانتی متر و یا هر واحد دیگه ای تغییر داد برای مثال اگر بخواهیم تصویر رو با واحد اینچ تغییر بدیم در قسمت Document Size بر روی زبانه ای که مقابل Width (طول تصویر) یا Height (عرض تصویر) به جای cm روی  inches کلیک میکنیم و اندازه ی تصویر رو تغییر میدیم. در این بخش مقابل زبانه های طول و عرض تصویر قفلی وجود داره که این دو تا رو با هم تغییر میده اگر بخواهیم در ابعاد دیگه ای تصویر رو تغییر دهیم مثلا طول تصویر 2 و عرض تصویر 1.5 برابر بشه ،تیک گزینه ی Constrain proportions رو بر میداریم به این ترتیب با 2 برابر کردن اندازه ی طول تصویر و 1.5 برابر کردن عرض تصویر و در نهایت روی گزینه ی OK کلیک کردن، تغییر سایز تصویر با موفقیت در این مرحله به پایان میرسه حالا نوبت ذخیره ی تصویر با سایز جدیده.
4-از منوی file گزینه Save As رو انتخاب کنید یا کلیدهای Shift + Ctrl + S رو با هم بگیرید(این گزینه رو پیشنهاد کردم چون هیچ تصویری بهتر از تصویر اصلی نیست اگر تصویر اصلی رو لازم ندارید میتوانید مستقیم گزینه ی Save رو انتخاب کنید یا کلید Ctrl + S رو بزنید) با باز شدن پنجره ی Save As در بالای پنجره محل زخیره ی تصویر و در پایین پنجره زبانه ی اول نام جدید تصویر و زبانه ی دوم فرمت تصویر که پیش فرض JPEG رو میتوان تغییر داد و گزینه ی Save رو کلیک کرد تا به مرحله ی بعد بریم.
5-(توی پنجره ی JPEG Options هیچ چیز رو عوض نکنید چون کیفیت تصویر به این قسمت وابسته است) روی  گزینه ی OK کلیک کنید حالا تصویر شما در محلی و با نامی که انتخاب کرده اید زخیره شده.
*&*#*&*#*&*#*&*#*&*#*&*#*&*#*&*#*&*#*&*#*&*
سنگ آموخت کاین گونه زیست        آن تراشنده ی سنگ آموزگاریست
پنج شنبه 7/11/1389 - 21:56
تاریخ

به دنباه ی مطالب و نوشته های روز گذشته که در مورد فدک بود ماجرای فتح فدک رو امروز واستون میزارم.
پس از فتح خیبر در سال هفتم هجرت و حدود چهار سال قبل از رحلت پیامبر صلی الله علیه و آله جبرئیل نازل شد و از جانب خداوند دستور فتح فدک را آورد. در این فرمان تصریح شده بود که این اقدام می‏بایست توسط شخص پیامبر صلی الله علیه و آله و امیرالمؤمنین علیه‏السلام انجام شود، و مسلمانان در آن شرکت نکنند.
آن دو بزرگوار، اسلحه‏ی لازم را برداشتند و اسبهای خود را آماده کردند و در تاریکی شب از لشکر جدا شدند و از خیبر حرکت کردند تا به سرزمین فدک رسیدند و کنار قلعه‏ی آن آمدند.
فتح یک قلعه توسط دو نفر کاری بود استثنایی و می‏بایست حساب شده انجام شود، و پشتیبانی خداوند که همیشه بدرقه‏ی راه پیامبر صلی الله علیه و آله بود مسیر ماجرا را به سوی پیروزی پیش می‏برد.
مردم فدک که پیگیر اخبار فتح خیبر بودند و روز قبل خبر فتح آن قلعه‏ی عظیم را دریافته بودند، از وحشت به قلعه پناه برده و درهای آن را محکم بسته بودند و شبی سراسر اضطراب را می‏گذراندند.
در چنین شرایطی که بر داخل قلعه حکمفرما بود، پیامبر صلی الله علیه و آله و امیرالمؤمنین علیه‏السلام به پای قلعه رسیدند و بصورت عادی هیچ راهی برای نفوذ به قلعه وجود نداشت. از سوی دیگر نباید افراد داخل قلعه وجود کسی را بیرون قلعه احساس می‏کردند. تصمیم بر آن شد که مخفیانه از دیوار قلعه بالا روند و بر فراز آن با صدای بلند اذان بگویند. در این صورت اهل قلعه خود را در محاصره دیده و قلعه را فتح شده خواهند پنداشت. آنگاه است که تصمیم بر فرار می‏گیرند و براحتی می‏توان اقدامی بزرگ را به انجام رساند.
امیرالمؤمنین علیه‏السلام بر کتف پیامبر صلی الله علیه و آله قرار گرفت و سپس حضرت برخاست و او را با خود بلند کرد، و با معجزه‏ی الهی امیرالمؤمنین علیه‏السلام از دیوار قلعه‏ی فدک بالا رفت. آنگاه که بر فراز دیوار قرار گرفت، رو به اهل قلعه اذان گفت و صدای تکبیر بلند نمود.
مردم قلعه‏ی فدک که گمان می‏کردند سربازان مسلمان بر فراز قلعه هستند، فرار کنان رو بسوی درب قلعه نهادند و آنرا باز کردند و از آن خارج شدند تا در زمینهای بیرون قلعه پراکنده شوند.
امیرالمؤمنین علیه‏السلام از دیوار قلعه پایین آمد و با پیامبر صلی الله علیه و آله که بیرون قلعه منتظر بود در مقابل آنان قرار گرفتند و با آنان درگیر شدند و هیجده نفر از بزرگان آنان بدست امیرالمؤمنین علیه‏السلام به قتل رسیدند و در نتیجه بقیه تسلیم شدند.
پیامبر صلی الله علیه و آله خود و فرزندان آنان را اسیر نمود و غنائم را همراه آنان به مدینه آورد.


بحار الانوار: ج 21 ص 22 ج 29 ص 110، 114، 348. تهذیب الاحکام: ج 1 ص 424.
الخرائج: ج 1 ص 113.

**#**#**#**#**#**#**#**#**#**#**#**

گاهی یه قلب بزرگه میمونه که فقط یه آدم یا پدر و مادر و چند آدم دیه ره رو جامیشه اما قلب های کوچیک انسانهایی بزرگ هست که  عاشق خدا هستن و خدا توی قلبشون جاداره.

پنج شنبه 7/11/1389 - 8:16
تاریخ

«فدک» سرزمینی آباد در سراشیبی خیبر با چشمه‏ای پر آب و منطقه‏ی وسیع کشاورزی و قلعه‏ای مهم بود و نخلستانهایش از خیبر بیشتر بود. ساکنان آن عده‏ای از یهود بودند که با اهل خیبر در ارتباط بودند و رئیس آنان در روز فتح آنجا مردی بنام یوشع بن نون بود. نام این سرزمین هم به اسم «فدک بن هام» اول کسی است که در آنجا سکونت یافته است.  این باغها در شمال مدینه واقع شده بود و هم اکنون نیز باقی است و فاصله‏ی آن تا مدینه حدود 100 کیلومتر است.

 *#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*

گاهی یه مطلب خیلی بزرگه اما مخاطب چندانی نداره امیدوارم این مطالبی که ثبت میکنم برای همه ی دوستان مفید واقع بشه.

چهارشنبه 6/11/1389 - 19:46
اخلاق

در هر شبانه روز پنج نماز واجب داریم ودر هرنمازى سفارش به اذان واقامه شده است . در این دو نداى آسمانى جمعا:
بیست مرتبه ((حىّ على الصلوة ))
بیست مرتبه ((حىّ على الفلاح ))
بیست مرتبه ((حىّ على خیرالعمل ))
و ده مرتبه ((قد قامت الصّلوة )) مى گوئیم .
با توجّه به اینكه مراد از ((فلاح )) و ((خیرالعمل )) در اذان همان نماز است ، هر مسلمانى در هر شبانه روز هفتاد مرتبه با كلمه ((حىّ)) به خود و دیگران ، تلقین شتاب به سوى نماز مى كند و براى انجام هیچ عبادتى این همه هیاهو و تشویق وارد نشده است . به خصوص كه سفارش ‍ شده اذان را بلند بگوئید و با صداى زیبا بگوئید.
اذان ، شكستن سكوت است ، اذان ، یك دوره ایدئولوژى و تفكّرات ناب اسلامى است ،
اذان ، سرود مذهبى است با عباراتى كوتاه و پرمحتوا،
اذان ، هشدار به غافلان است ، اذان ، نشانه باز بودن جوّ مذهبى است و اذان ، نشانه حیات معنوى است .

منبع:یكصد و چهارده نكته در باره نماز
تالیف : حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ محسن قرائتى

دوشنبه 4/11/1389 - 8:14
قرآن
قبل از حضرت محمد صلّى اللّه علیه و آله در آئین حضرت عیسى هم نماز بوده كه قرآن از زبان او نقل مى كند كه خداوند مرا به نماز سفارش كرده است : ((واوصانى بالصلوة ))(1) وقبل از او موسى بوده كه خداوند به او خطاب مى كند: ((اقم الصلوة لذكرى ))(2) و قبل از موسى پدر زن او حضرت شعیب بوده كه نماز داشته است : ((یا شعیب اصلاتك تاءمرك ))(3) و قبل از همه آنها ابراهیم بوده كه از خداوند براى خود و ذریّه اش توفیق اقامه نماز را مى خواند: ((ربّ اجعلنى مقیم الصلوة و من ذریّتى ))(4) و این لقمان است كه به فرزندش مى گوید:
((یا بنىّ اقم الصلوة و اءمربالمعروف و انه عن المنكر))(5)
پسر من نماز را بپا دار و امر به معروف و نهى از منكر كن .
جالب آن است كه معمولا در كنار نماز سفارش به زكات مى شود ولى از آنجا كه نوجوان معمولا پول ندارد، در این آیه در كنار نماز به جاى زكات به امر به معروف ونهى ازمنكر سفارش شده است .
منبع: 
1- مریم ، 31.
2- طه ، 24.
3- هود، 87.
4- ابراهیم ، 40.
5- لقمان ، 17.
دوشنبه 4/11/1389 - 8:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته