• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1279روز قبل
ایرانگردی

 

نشست “ساماندهی مبادی دروازه ای شهر، گامی موثر در هویت بخشیدن به پایتخت”  با حضور رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران، قائم مقام معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و شهرداران مناطق9،10،11،12،17 و جمعی از صاحب نظران این حوزه در سالن آمفی تئاتر منطقه 9 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9، در ابتدای این نشست سید علی مفاخریان شهردار منطه 9 ضمن خوش آمدگویی به رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شهر تهران و شهرداران مناطق 10،11،12،17گفت: منطقه 9 با واقع شدن در مبداء اصلی ورودی تهران در پهنه غربی پایتخت با تردد روزانه5میلیون نفر جمعیت شناور،نقش مهمی در مباحث ترافیکی و ورود و خروج شهر تهران ایفا می کند.

 در ادامه این نشست محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران گفت:مبادی ورودی شهر تهران به عنوان یک عرصه بسیار وسیع به حساب می آید که از این ظرفیت می توان بهره برداری های بسیار زیادی کرد  اما به این موضوع آن طور که باید و شاید توجه چندانی نشده است.

وی افزود: در شهر تهران طی سالیان گذشته در حوزه سخت افزاری و پروژهای بزرگ مقیاس اقدامات زیادی انجام شده که بخشی از آن ها لازم بوده و برخی دیگر نیز ضرورتی نداشته،اما در حوزه نرم افزاری و پروژه هایی که در سطح محلات می بایست انجام شود اقدامات صورت نگرفته است که در این زمینه منطقه9 با توجه به ابعاد کوچک منطقه و تراکم زیاد جمعیتی و همچنین محدودیت های بودجه ای که این منطقه با آن روبروست شاهد اجرای طرح های بسیار خوب با بودجه کم است که بسیار کاربردی بوده و موجبات رضایتمندی شهروندان را فراهم آورده است.

همچنین شهریار افندی زاده قائم مقام معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این نشست با اشاره به اهمیت مبادی ورودی شهر و حجم ترافیک در کلان شهرهایی نظیر تهران گفت: با توجه به اینکه مبادی ورودی در شهرها با میدان ها شروع شده و این الگویی است که در شهر تهران نیز به کار گرفته شده است و نیز حجم بالای ترافیک در ساعات اولیه صبح و و عصرگاهی در پایتخت به نوعی جمعیت شناور زیادی در طول یک روز به تهران وارد و از آن خارج می شوند که این خود گویای نقش محوری مبادی ورودی دروازه ای پایتخت و اهمیت آن در هویت بخشی شهر تهران می باشد.

همچنین نیرو مدیر گروه شهرسازی و معماری سازمان مشاور فنی و عمرانی شهرداری تهران نیز در این نشست گفت: در طرح تفصیلی و جامع شهر تهران، مبادی ورودی و بزرگراهی یکی از ارکان اصلی این طرح  لحاظ شده است.

وی افزود: مبادی ورودی شهر تهران فقط یک نقطه نیستند، بلکه محورهایی هستند که  بحث ورود و خروج به کلانشهر تهران در آن روی می دهد و بر همین اساس از اهمیت بسزایی برخوردارند.

 در ادامه این نشست دکتر مهدوی نژاد استاد دانشگاه با اشاره به این موضوع که چگونه می توان مبادی ورودی و خروجی را برای شهرها تبدیل به برند کردگفت:امروزه میادینی نظیر میدان آزادی به عنوان برند شهر تهران شناخته می شود که مهم ترین امر در مسئله برند مبحث هویت است.

 این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه شهر تهران، شهری  با هویتی بسیار طولانی و سابقه بیش از هفت هزار ساله است افزود: مردم تهران نیاز دارند تا ذخیره هویتی بهتری به آنها نشان داده شود که در مبادی ورودی شهر تهران می توان این ذخیره هویتی را به شهروندان عرضه کرد.

 

سه شنبه 19/4/1397 - 16:50
ایرانگردی

 

سردر و  طاقی 100ساله خیابان فرهنگ با مشارکت شهرداری منطقه 11 تهران و شهروندان علاقه مند به حفظ میراث تاریخی و فرهنگی شهر تهران احیا و مرمت شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، محمد شهرآبادی معاون معماری و شهرسازی شهرداری منطقه 11 با بیان این که ساباط ها و طاقی ها درمعماری قدیم به عنوان ورودی گذرها بودند که امنیت و محرمیت را برای چند خانه موجود در بن بست فراهم می کردند؛ گفت: یك نمونه باقی مانده از این ورودی و ساباط در قسمت ورودی كوچه سوم خیابان فرهنگ قرار دارد كه دارای ارزش هویتی برای محله است و با این كه پلاك های داخل بن بست نوسازی شده اند، این سردر به عنوان شاخص ورودی گذر كاركرد خود را حفظ كرده که مرور زمان این بنا را با خطر نابودی مواجه ساخته بود.

شهرآبادی با اشاره به این که سردر و طاقی تاریخی خیابان فرهنگ بیش از 100 سال  قدمت دارد؛ در خصوص ویژگی های این طاقی افزود: در خیابان فرهنگ ابتدای کوچه سوم، سازه ای وجود دارد که معماری منحصر به فرد، کاشی های فیروزه ای منقش به آیه قرآن، آجر های قزاقی که به صورت ضربدری در سقف کار شده اند، 4 طاقچه و 2 ستون در دو طرف بیانگر قدمت بالای 100 سال است.

وی همچنین با اشاره به وجود در آهنی در ابتدای کوچه که تا همین چند سال پیش هنگام غروب توسط ساکنان کوچه بسته می شد؛ خاطر نشان کرد: ساکنان یکصد سال پیش این کوچه برای تأمین روشنایی اهالی از سقف طاقی فانوس آویزان می کردند.

معاون معماری و شهرسازی منطقه 11 در ارتباط با اهداف مرمت و احیاء این بنا گفت: حفظ هویت تاریخی محدوده، بهبود کیفیت منظر شهری و ارتقاء سرزندگی شهری از اهداف اصلی مرمت این بنا بوده است.

او همچنین پیرامون اقدامات انجام شده برای مرمت و احیای این بنا گفت: در حال حاضر حذف زوائد سردر ورودی، مرمت آجرها و بندكشی آن ها، مقاوم سازی سقف طاق ضربی ساباط، مرمت پیرنشین و طاق ها براساس الگوی معماری گذشته انجام شده و مراحل بعد شامل سنگفرش معبر ورودی، ساخت و نصب تابلوی معرفی كوچه با استفاده از مصالح مناسب و نورپردازی سردر و ساباط نیز به زودی انجام خواهد شد.

 

شبنم هاشمی مدیر دفتر خدمات نوسازی ناحیه 2 در خصوص مراحل پیگیری حفاظت از بنای تاریخی و ارزشمند طاق خیابان فرهنگ گفت: ساماندهی و مرمت این بنا به دعوت و مشارکت دفتر خدمات نوسازی ناحیه 2 و با سرمایه گذاری " قاسم غلامرضایی " شهروند علاقه مند به آثار تاریخی، شهرداری منطقه 11 و ساکنان خیابان فرهنگ انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: همسایگان پروژه شامل مالکین، ساکنین و کسبه محل از كمك های لازم مضایقه نكرده و نگهداری از فضای سبز را نیز همسایگان به عهده گرفته اند.

 

سه شنبه 19/4/1397 - 16:47
ایرانگردی

افشار با بیان این که سگ های بدون صاحب پس از جع آوری ، قرنطینه، نشانه گذاری و رها سازی به دلیل یافتن غذا  مجددا وارد فضای شهری خواهند شد، گفت:  با همکاری منطقه 4 قطعه زمینی در شرقی ترین قسمت منطقه در اختیار سمن ها و حامیان محیط زیست قرار می گیرد. 
به گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع  و مشاغل شهر، افشار با اشاره به این  که شهرداری منطقه 4 قطعه زمینی خارج از محدوده ی شهری متناسب با فعالیت حامیان حیوانات و سمن های محیط زیست در خصوص غذارسانی به سگ های عقیم و رها شده در اختیار شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر قرار می دهد، تصریح کرد: این عمل اقدامی مناسب از سوی شهرداری تهران جهت جلوگیری از بازگشت وحوش به داخل محدوده های شهری ، ازدیاد نسل و افزایش جمعیت سگ های پرسه زن می شود.
وی افزود: سگ هایی که در حاشیه شهر تهران وجود دارند اغلب به دلیل تهیه ی غذا به محیط شهری باز می گردند و حضور حامیان محیط زیست به صورت داوطلبانه و انجام عملیات غذا دهی به این حیوان از نکات مثبتی است که سبب جلوگیری از ورود آن ها به شهر خواهد شد

 

يکشنبه 17/4/1397 - 17:7
ایرانگردی


 

فیلم سینمایی «دوئل» به کارگردانی احمد رضا درویش روز یکشنبه 17 تیر ماه ساعت 16:30 در اولین برنامه « انتهای خیابان سرو» با حضور منتقدان سینما  نقد و بررسی می شود.
 
معاون فرهنگی و هنری موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان این خبر گفت: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هر هفته میزبان جلسات نقد و بررسی سینمای انقلاب و جنگ است.
 
ساسان والی زاده افزود: با توجه به نقش و اهمیت سینما  در عصر حاضر ؛ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مبادرت به برگزاری رویداد سینمایی « انتهای خیابان سرو»  کرده است تا با نگاهی نقادانه به آثار شاخص سینمای ایران و جهان در حوزه انقلاب و جنگ گامی در راستای پویایی و اثر بخشی هرچه بیشتر سینمای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بردارد.
 
گفتنی است جلسه نقد فیلم با عنوان «انتهای خیابان سرو« یکشنبه ساعت 16:30 در میدان ونک ، بزرگراه شهید حقانی ، خیابان سرو ، موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ، مرکز همایش ها برگزار می شود و علاقمندان می توانند در این جلسات به صورت رایگان به تماشای آثار شاخص سینمای انقلاب و جنگ نشسته و در نشست  نقد و بررسی آن حضور یابند.

يکشنبه 17/4/1397 - 16:50
ایرانگردی


بیست و ششمین نشست”تهران امید دارد” با هدف بررسی مجتمع‌های تجاری چند منظوره و تاثیر آن بر کیفیت زندگی شهروندان با حضور الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس شورای اسلامی استان تهران، علی عطا عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، علی نوذرپور شهردار منطقه۲۲ و کارشناسان و متخصصان امور شهری در سالن همایش‌های ساختمان امام علی(ع) واقع در منطقه۲۲ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، گفتگوهای اجتماعی “تهران امید دارد” به مدیریت دکتر الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر و همکاری مدیریت شهری مناطق ۲۲ گانه تهران با حضور کارشناسان اجتماعی، فرهنگی، شهرسازی، اقتصادی و… در شهر تهران در حال برگزاری است و چند نشست اخیر آن اختصاص به بررسی مجتمع‌های تجاری چند منظوره و تاثیر آن بر کیفیت زندگی شهروندان دارد.

علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲، در این نشست با اشاره به مشكلات و چالش های پیش رو در این منطقه گفت: نظم و انضباط دادن به مسائل ساخت و ساز در حوزه شهرسازی یكی از مهمترین چالش های ما در منطقه به شمار می رود. از گذشته تا به امروز مسائل مختلفی در ارتباط با كاركردهای منطقه ۲۲ در شهر تهران مطرح بود كه بخشی از این كاركردها در حوزه گسترش و توسعه پهنه های تفرجگاهی و فراغتی برای شهر تهران است كه كمتر به این مقوله توجه شده است.
شهردار منطقه۲۲ با بیان اینکه بسیاری از فرصتهای توسعه شهری در منطقه۲۲، با مجموع تصمیماتی که در طول دو دهه گذشته گرفته شده است از بین رفته است اظهار داشت: منطقه۲۲ با بحران جدی کمبود سرانه‌های عمومی روبروست. این منطقه در آینده با جمعیت مازاد ۵۲۰ هزار نفری مواجه است و شهرداری در حل این موضوع به کمک دولت احتیاج دارد.
شهردار منطقه ۲۲ اضافه کرد: علی‌رغم این بارگذاری در حوزه ساخت‌وساز ولی سرانه‌های خدمات شهری متناسب با این جمعیت نیست یعنی برج و ساختمان ساخته شده اما سرانه‌های آموزشی، بهداشتی، فرهنگی، ورزشی، امنیتی همزمان شکل نگرفته است در حالی که می‌بایست همزمان در کنار شکل‌گیری سکونت‌گاه‌ها خدمات هم شکل می‌گرفت.
نوذرپور همچنین از احداث بزرگترین فضای عمومی پیاده روی شهروندی "چهار باغ" به طول ۹ کیلومتر است خبر داد و گفت: با وجود اینکه مساحت قابل توجهی از این منطقه به فضای سبز اختصاص داده شده اما به واسطه نقش و کارکرد فرامنطقه‌ای منطقه ۲۲، این منطقه تفرجگاهی برای کل شهر تهران تعریف شده است و در همین راستا هدف‌گذاری ما این است که سطح فضای سبز کمتر از ۵۰ درصد مساحت کل منطقه نشود که در حال حاضر ۲۸۵۰ هکتار فضای سبز داریم و در تلاشیم که این مقدار افزایش یابد.
در حوزه گردشگری و ایجاد محیط های تفرجگاهی و تفریحی در منطقه با توجه به وجود ۸ روستا در محدوده حریم منطقه ۲۲ و وجود همزمان كوه، دریاچه و.. در منطقه ، می توان از این ظرفیتها برای افزایش گردشگر و جذب آنها در منطقه، اشتغالزایی و كسب درآمد استفاده كرد. 
وی بر ایجاد بازارباغ ها، بازارچه های محلی و مسیرهای گردشگری در روستاها تاکید کرد و افزود: شهرداری منطقه۲۲ این ظرفیت را دارد تا سرمایه گذاران بخش خصوصی در حوزه های فرهنگی، تفریحی و ورزشی را برای سرمایه گذاری به روستا ها معرفی کند تا در اشتغال زایی جوانان روستا، گردشگری و ترویج فرهنگ های بومی روستاها کمک شایانی شود.
نوذرپور با بیان اینکه نباید موضوع مال هراسی را در افکار عمومی در مورد مال‌های سطح منطقه ایجاد کنیم گفت: کاربری‌های مال‌های داخل منطقه۲۲ تلفیقی ازکاربری‌های فرهنگی، هنری، تفریحی، فراغتی و تجاری است و از این طریق می‌توانیم کمبود سرانه‌های عمومی در منطقه را جبران کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه شهرداری هیچ گونه حمایت قانونی و مالی از سوی دولت دریافت نمی‌کند، اعلام کرد: اگر چه تا دهه پنجاه نیمی از بودجه شهرداری‌ها را دولت تامین میکرده، اما در حال حاضر فقط ۵درصد آن از سوی دولت تامین می شود و این یک معضل جدیست.
شهردار منطقه۲۲ اظهارکرد: شورای شهر تهران و شهرداری تهران اعتقادی به کسب درآمدهای غیرقانونی به روش مدیریت شهری قبلی ندارد و ایجاد برج‌ها و مال‌ها در گذشته را راهی برای تامین بودجه اداره شهر دانست.
وی در پایان با مثبت دانستن بازنگری طرح تفضیلی منطقه۲۲ گفت: مدیریت شهری با بازنگری طرح تفضیلی منطقه۲۲ درصدد حل مشکلات شهری منطقه به جد است.

يکشنبه 17/4/1397 - 16:46
ایرانگردی

 

نشست هم اندیشی با حضور سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، فرماندار تهران و نمایندگان دستگاه‌های ذیربط حوزه ی آسیب‌های اجتماعی به میزبانی شهرداری منطقه 9 برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، اکبر نعمتی سرپرست این سازمان در نشست هم اندیشی نمایندگان ذیربط حوزه ی آسیب های اجتماعی ،گفت : تفاوت فعالیت در حوزه آسیب های اجتماعی در مقایسه با سال های گذشته حمایتگری مستقیم بالاترین مقام کشور است که هم بر ساماندهی آسیب های اجتماعی تأکید دارد و هم در این حوزه مطالبه گر است و ما در این حوزه دیگر تنها نیستیم .

وی موفقیت در این حوزه را مستلزم همکاری ، هماهنگی ، هم افزایی و اتحاد ارگان های ذیربط دانست و افزود : با تأکید محترم شهردار تهران که در حضور مقام معظم رهبری بیان شد ، قرار است مدیریت شهری با تمام قوا در عرصه ی ساماندهی آسیب های اجتماعی ورود جدی تر و نقش آفرینی مؤثر تری داشته باشد .

 

نعمتی ادامه داد: با حمایت و همکاری حوزه ی حاکمیت ، فرمانداری بعنوان مسئول عالی سیاسی شهر تهران ، استانداری بعنوان مسئول عالی استان تهران و وزارت کشور می توانیم گام های موثری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی برداریم وهمصدا بودن در حوزه ساماندهی آسیب های اجتماعی بی تردید مانع پیشرفت آسیب می شود .

وی یکی از عوامل موفقیت در این حوزه را مشارکت سازمان های مردم نهاد و بیمارستان های خیریه مطرح کرد و توضیح داد : 28 بیمارستان خیریه غیر از کلینیک های تخصصی وجود دارد که با تعامل وهمفکری می توان به بهترین شکل ممکن از ظرفیت های این دستگا ه ها استفاده کرد .

سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در خصوص ساماندهی بیماران روانی و مشکلات عدیده ای که پیرامون این مبحث وجود دارد ، گفت : با مشکلات این حوزه آشنا هستیم ولی باید درحوزه ی اجرایی و مفهوم نظری تعاملی ژرف صورت گیرد و آنگونه که شایسته است کار را جلو ببریم و نقایص را مرتفع کنیم .

این مقام مسئول در شهرداری تهران با اشاره به همكاری بین بخشی ارگان های همكار در حوزه ی آسیب های اجتماعی یادآور شد : اگر 12 ارگان دست اندرکار به وظایف و عملکرد خود در حیطه ی تحت اختیارشان عمل کنند ، و با ظرفیت سازی خانواده و جامعه ، فعال سازی مسئولین محلی ، سازمان های غیر دولتی و ngo ها ، بخش های دولتی ، شورای شهر و روستا ، فرمانداری و استانداری می توانند به نتیجه ی مطلوبی در این حوزه رسید.

نعمتی با اشاره به سهم خواهی برخی از ارگان ها در خصوص مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی تصریح کرد : زمانیکه که در مورد csr بحث می شود عده ای می گویند مسئولیت راهبری با ماست ، در حالی که در تشویق بنگاه ها به رعایت مسئولیتر اجتماعی و نقش آفرینی در حوزه آسیب های اجتماعی گام مؤثری بر نمی دارند ، چرا وقتی از مسئولیت اجتماعی صحبت می شود ، توپ را به زمین شهرداری و مسئولین سیاسی می اندازند؟!در ساماندهی آسیب ها بایستی مسئولانه عمل کرد و پاسخگویی و مسئولیت پذیری را سرلوحه ی اقدامات خود قرار دهیم .

سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص کار فوق العاده ، تاکید کرد و افزود : طبق فرمایش ایشان در مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیازمند انجام كار فوق‌العاده هستیم و باید توجه داشت كه جدیت و پشتکار نقش ارزنده ای در مبحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی و رسیدن به نقطه مطلوب را ایفا می کند و مدیریت شهری تمام قد در این حوزه در کنار دیگر ارگان ها همگام خواهد بود .

گفتنی است این مجتمع در آینده نزدیک با حضور نمایندگانی از شهرداری تهران ، استانداری و فرمانداری تهران، سازمان بهزیستی، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، کمیته امداد (ره)، دانشگاه علوم پزشکی، ثبت احوال و دستگاه‌های اجرایی افتتاح خواهد شد.

 

 
 

يکشنبه 17/4/1397 - 16:43
ایرانگردی

 

 رود دره فرحزاد یکی از هفت رود دره های تهران به طول 10 کیلومتر در یکی از تفرجگاه های سنتی مردم شهر تهران و از ظرفیت های زیست محیطی شهر است که با توجه به وسعت آن و اشتراک مالکیتی آن در دو منطقه 2 و 5 و ضرورت پاکسازی و نظافت آن طی برگزاری نشست هم اندیشی مدیران منطقه 2 با مدیران شهری منطقه 5، مانور مشترک لایروبی این رود دره انجام شد.

مهران جندقی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو با اعلام این مطلب اذعان داشت: مانور مشترک پاکسازی و نظافت کف رودخانه و دره فرحزاد با استقرار اکیپ 45 نفره، کارگری و عوامل خدمات شهری انجام و در طی آن لایروبی رود دره فرحزاد جنب پل خوشمرام و پاکسازی سرچشمه رود دره و خیابان اصلی فرحزاد صورت پذیرفت.

وی با اشاره به مزایای وجود رودخانه ها و رود دره ها در شهرها افزود: رودخانه مزایای طبیعی حیاتی در اختیار شهر می گذارند که در صورت کارکرد سالم، برای ساکنین و گردشگران به عنوان مکان جذاب شناخته شده و علاوه بر آن با توجه به مشخصه های طبیعی رودخانه ها همچون پیچ و خم ها، آب باریکه ها، تالاب ها و    حاشیه های شیب دار کارکردهای اکولوژیکی مهمی ایفا می کند که از این روی ارتقای شرایط زیست محیطی و حمایت از این مکان های جذاب شهری مورد تأکید می باشد.

گفتنی است اجرای عملیات پاکسازی رود دره فرحزاد به صورت دوره ای و در راستای رضایت شهروندان تغییر چهره شهر و ایجاد آرامش روانی برای مردم توسط شهرداری منطقه 2 انجام می شود.

يکشنبه 17/4/1397 - 16:35
ایرانگردی

 

شهردار منطقه چهار تهران از تجهیز بوستانهای جنگلی منطقه به  انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: با نصب نیروگاههای خورشیدی در بوستانهای جنگلی ، هزینه برق مصرفی کاهش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران"سید علیرضا حسینی" با بیان این خبر گفت: به منظور بهینه سازی مصرف انرژی وکاهش هزینه های مربوط به تامین برق مصرفی، طرح تجهیز کامل بوستان های جنگلی شمال شرق تهران با ظرفیت بیش از 1100کیلو وات برق در منطقه 4 کلید خورد.

 وی با اشاره به  تاثیر انرژی های خورشیدی در کاهش میزان برق مصرفی در بوستانها و معابر منطقه گفت: کاهش هزینه تعمیر و نگهداری انرژی های مصرفی در بوستانهای جنگلی منطقه نظیر باغ پرندگان ،بوستان یاس فاطمی ، بوستان جنگلی تلو و کلینیک باغ پرندگان نیز در دست اقدام است.

شهردار منطقه چهار با اشاره به بهینه سازی مصرف سوخت تامین انرژی ساختمان های ستادی شهرداری منطقه 4 گفت: نصب 4 دستگاه آبگرمکن خورشیدی  و نصب توربین بادی برای تولید انرژی برق و نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 10 کیلو وات در ساختمان شهرداری ناحیه 2 احداث شده است و  نیروگاه خورشیدی در ساختمان مرکزی منطقه با ظرفیت 15 کیلو وات دردستور کار قرار گرفته است.

حسینی از احداث و توسعه نخستین بوستان انرژی در منطقه چهار خبرداد و گفت: در راستای کاهش میزان انرژی مصرفی، بوستان الغدیر با احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 10 کیلو وات در مرکز فرآموز و سرای محله شمیران نو، به عنوان نخستین بوستان انرژی منطقه تبدیل شده است.

وی از بکارگیری و توسعه انرژی های تجدیدپذیر در سطح بوستان های منطقه خبر داد و گفت: درحال حاضر با نصب  55 دستگاه آبگرمکن خورشیدی در 24 نقطه از منطقه ، تجهیز بوستانها و معابر عمومی به سیستم روشنایی سولار  و نصب 1024 پایه چراغ روشنایی از مهم ترین اقدامات محیط زیستی در منطقه چهار است.

 

يکشنبه 17/4/1397 - 16:26
ایرانگردی

 

250تابلو معبر و پلاک منزل در منطقه 15 در راستای نگهداشت شهر طی سه ماه گذشته نصب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبرکریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: 25 تابلو معبر و پلاک منزل بمنظور ارتقای منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان نصب شد.
وی با اشاره به اینکه ، در این راستا 152 تابلوی معبر در نواحی 1، 3،  4و 100 پلاک منزل نصب شده است  افزود: همچنین  بمنظور زیبایی منظر شهری عملیات جمع آوری  بیش از دو هزار و 500 مورد بنر غیر مجاز، 3 هزار و 700 متر مربع پاکسازی جداره شهری از تراکت، برچسب ، پوسترو 762 مورد حذف زواید در نواحی هفتگانه انجام شده است.

کریمی پور در ادامه به دیگر فعالیتهای اداره زیبا سازی در سه ماهه امسال اشاره کرد و گفت: رنگ آمیزی آرامگاه ارامنه در خاور شهر به مساحت 400 متر، نصب 55 هزار متر طول ریسه شلنگی، 12 هزار متر طول ریسه آبشاری،  22 هزار متر طول ریسه توپی و 70 هزار متر طول ریسه پرچمی در معابر، پلها و بوستانهای منطقه  از دیگر اقدامات است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۵ شهرداری در پایان خاطرنشان کرد:  45 تخته پرچم بزرگ و 600 تخته پرچم کوچک جمهوری اسلامی ایران در این مدت تعویض شد.

 

يکشنبه 17/4/1397 - 16:24
ایرانگردی

 

از سوی شهرداری منطقه 11 تهران، از امروز اولین مرکز سیار معاینه فنی خودرو ویژه خودروهای سبک به منظور رفاه ساکنان محله های مرکزی پایتخت در بوستان شهید حججی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، عبدالمطلب توجهی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 ضمن اعلام این خبرگفت: شهر تهران دارای 13 مرکز معاینه فنی ثابت است که هیچ کدام در پهنه مرکزی شهر یعنی مناطق 6،7،11 و 12 قرار ندارد و با راه اندازی این مرکز در بوستان شهید حججی، نخستین دستگاه سیار معاینه فنی در پهنه مرکزی شهر تهران آغاز به کار کرد.

توجهی افزود: این سومین مرکز  معاینه فنی سیار شهر تهران و ویژه خودروهای سبک است  که با همکاری ستاد معاینه فنی خودرو شهر تهران از امروز در بوستان شهید حججی واقع در منطقه 11 به صورت آزمایشی راه اندازی و آغاز به کار کرده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردای منطقه 11  ادامه داد: بوستان شهید حججی دارای فضای پارکینگ بسیار مناسبی است که جانمایی این بوستان برای معاینه فنی خودروها هم از میزان صف خواهد کاست و هم منجر به ترافیک در محدوده نمی شود.

بوستان شهید حججی در بزرگراه نواب، بعد از پل 9 دی-  بلوار شیخ محمدی قرار دارد.

يکشنبه 17/4/1397 - 16:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته