• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1282روز قبل
ایرانگردی

 

سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی منطقه 15 از اجرای بیش از  142 عنوان برنامه به همت اداره سلامت در طرح "شادستان تابستان " خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری با بیان مطلب فوق افزود:  این طرح در راستای فراهم نمودن اوقات فراغت شهروندان و با تاکید بر ایجاد سرگرمی، آموزش و تقویت مهارت‌های زندگی و لذت بهره مندی از سرگرمی های بومی واصیل ایرانی از اول تیر آغاز شده است.

وی با اشاره به  اجرای طرح راهوند در راستای سرزندگی و کارایی فضای شهری افزود:  راهوند تركیب فضا و فعالیت در مسیر رفت و آمد مردم است  که در قالب اجرای طرح گرافیتی های شهری با کمترین هزینه فضایی برای تحرک و پویایی شهروندان در 20 نقطه از منطقه به اجرا درمی آید.

سرپرست حوزه اجتماعی افزود: برگزاری اردوی های بازدید از مجموعه هیومن پارک ویژه كودكان و نوجوانان، برگزاری مدرسه تابستانه کانون های سلامت ویژه دبیران کانون های اجتماعی سلامت محورشهر تهران  بمنظور افزایش مهارتهای عمومی و تخصصی دبیران کانونها از طریق آموزش های تسهیلگری از دیگر برنامه های این طرح است.

مختاری تصریح کرد: کتابخانه انسانی  با هدف جلب مشاركت مردمی و افزایش سرمایه اجتماعی از طریق توسعه فضای گفتمان در قالب پاتوقهای گفتگوی اجتماعی با مدیریت شهروندان فعال و با تجربه، در بوستان خلیج فارس  میزبان علاقمندان است.

وی در پایان گفت:  برنامه دوشنبه های سالمندی و چهارشنبه های معلولان نیز آغاز شده و در آن تورهای تفریحی و آموزشی و دورهمی های سالمندان و معلولان  بمنظورگسترش بسترمشاركت و حضور فعال سالمندان ومعلولان در سراهای محله در حال اجرا است.

شنبه 6/5/1397 - 16:7
ایرانگردی

 

   به منظور اجرای سند كاهش خطر پذیری محلات شهر تهران در برابر حوادث و بلایای طبیعی واجرایی شدن این سند درسطح نواحی ومحلات شهر، اولین جلسه توجیهی تهیه سند كاهش خطر پذیری محلات درستاد مدیریت بحران منطقه 19 برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، اولین جلسه توجیهی تهیه سند كاهش خطر پذیری 14محله منطقه 19دربرابر حوادث وبلایای طبیعی با حضور محمد باقر شفائی دبیر ستاد مدیریت بحران  ،دبیران شورایاری ومدیران محلات 14گانه، مسئولین خانه های دوام،نمایندگان ومسئولین ادارات وسازمانهای امدادی وخدمات رسان سطح منطقه ازجمله كلانتری 152،راهور،آتش نشانی، هلال احمر، اورژانس، شركتهای آب ،برق،گاز،آبفا،شهرداران نواحی پنجگانه منطقه19،كارشناسان ستاد مدیریت بحران ،مسئولین بحران نواحی درساختمان ستاد مدیریت بحران منطقه برگزار شد.

  این جلسه توجیهی با آموزش مقدماتی یكی از كارشناسان موسسه مردم نهاد ایرانیان در حوزه پیشگیری وكاهش خطر پذیری آغاز وتوضیحات مفصلی در ارتباط با حوادث وبلایای طبیعی وراهكارهای برون رفت ازخطرات درزمان وقوع حوادث غیر مترقبه ارائه كه با استقبال بسیار بالایی از سوی شركت كنندگان درجلسه مواجه شد.

وی هدف از این جلسه توجیهی را چگونگی دستیابی به شهری پایدار وایمن در برابر سوانح وحوادث غیر مترقبه با همكاری كلیه مدیران شهری منطقه درتمام سازمانها، ادارات، شورایاری ها، مدیران ومعتمدین محلات،ائمه جماعات مساجد ،مدیران مدارس وگروه های مردم نهاد امكان پذیر دانست.

   در ادامه این جلسه شفائی دبیر و جانشین شهردار منطقه درستاد مدیریت بحران ضمن تشكر ازشركت كنندگان درجلسه ،این احساس مسئولیت آنها را در رسیدن به شهری پایدار و جلوگیری از آسیبهای جدی درمحلات منطقه وكاهش تلفات جانی و مالی ستود و اظهار داشت : امروز ما درشرایطی هستیم كه تمامی امكانات برای رسیدن به یك منطقه ،ناحیه ومحله پایدار را در اختیار داریم وبا داشتن این ظرفیت و پتانسیل بالای منطقه می توان با ایجاد آرامش و بالا بردن روحیه دگر دوستی وهمكاری بین بخشی سازمانهای سطح منطقه درزمان وقوع احتمالی حادثه با آمادگی بیشتر با خطرات احتمالی مواجه شویم.

   درپایان این جلسه مقرر گردید ،چندین مرحله با حضور كلیه اعضاء شركت كننده ومتخصصین حوزه های مختلف شهرسازی ومعماری، شهری وفضای سبز، عمران وترافیك وسایر بخشهای مرتبط با امور شهری بازدید های متعددی ازتمامی محلات منطقه بصورت جداگانه  صورت گیرد وبا ارائه پیشنهادات وراهكارهای علمی وعملیاتی نسبت به تهیه سند كاهش خطر پذیری محلات اقدام شود .

شنبه 6/5/1397 - 16:6
ایرانگردی

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران از جابه جایی محل ایستگاه مبدا خط میدان راه آهن- پارک وی در مسیر 7 تندروی اتوبوسرانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، عبدالمطلب توجهی با اشاره به این که از ابتدای راه اندازی مسیر خط 7 تندرو، میدان راه آهن به عنوان مبدا حرکت دو خط به مقاصد تجریش و پارک وی معرفی شد؛ گفت: محل ایستگاه مبدا این دو خط در ضلع شمال شرق میدان مذکور قرار داشت که در سال های اخیر تجمع ناوگان این خطوط باعث افزایش آلودگی هوا و نیز تشدید ترافیک این محل شده بود.

وی افزود: از چند سال قبل که موضوع زیباسازی میدان قدیمی راه آهن در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت؛ تصمیم بر این شد تا نسبت به جابه جایی این ایستگاه نیز اقدام شود. چون نه تنها وجود این ایستگاه ، باعث بروز مشکلات مذکور شده بود، بلکه به دلیل نبود توقفگاه مناسب، آن دسته از اتوبوس هایی که از تجریش و پارک وی به مبدا خط در میدان راه آهن برمی گشتند، مجبور بودند در حاشیه ضلع غربی خیابان ولی عصر(عج) توقف کنند که این موضوع نیز معضلات فراوانی به وجود آورده بود.

توجهی ادامه داد: پس از بررسی های طولانی مدت و با در نظر گرفتن همه جوانب، سرانجام تصمیم بر این شد پایانه «معین» که در فاصله کمی از میدان راه آهن قرار گرفته، تجهیز و به ظرفیت آن افزوده شود تا بتواند به عنوان توقفگاه ناوگان یکی از دو خط تجریش یا پارک وی از آن استفاده شود.

او با بیان این که تعداد ناوگان خط میدان راه آهن پارک وی حدود 150 و خط میدان راه آهن- تجریش، نزدیک به 50 دستگاه است؛ تصریح کرد: به تازگی و با تجهیز، اصلاح هندسی و افزایش ظرفیت پایانه معین، مبدا خط پارک وی به این محل و ابتدای خیابان معینی منتقل شد و یک ایستگاه میانی نیز در ابتدای خیابان شوش غربی احداث شد.

وی با تاکید بر این که انتقال ایستگاه مبدا این خط، از میزان آلودگی و مخصوصا ترافیک میدان راه آهن به میزان قابل توجهی کاسته است؛ افزود: یکی از کارهای مهمی که در هنگام انتقال این ایستگاه انجام شد، انتقال 2 خط قدیمی تاکسی از خیابان شوش غربی به شوش شرقی و یک خط نیز به ابتدای خیابان کارگرجنوبی بود تا فضای مناسبی برای توقف اتوبوس ها در شوش غربی به وجود آید.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 همچنین به اجرای یک جزیره ترافیکی در ضلع غربی میدان راه آهن(ابتدای شوش غربی) نیز اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه همزمان با انتقال ایستگاه مبدا خط 7 تندرو و با هدف کانالیزه کردن حرکت غرب به شمال میدان(دسترسی شوش غربی به خیابان کارگرجنوبی)صورت گرفت تا از تداخلات حرکتی وسایل نقلیه بکاهد.

شنبه 6/5/1397 - 16:3
ایرانگردی

 

 

به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت بوستان خود اشتغالی بانوان محلات بریانک و هفت چنار با همکاری و مشارکت شهروندان منطقه 10 و با حضور مصطفی موسوی مدیر کل هماهنگی، نظارت و پیگیری امور مناطق شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، با هدف افزایش نشاط اجتماعی، ایجاد فرصت های شغلی و حمایت از کارآفرینان بوستان خوداشتغالی در موزه حیات وحش و آثار طبیعی هفت چنار برپا شد. در این برنامه جمعی از بانوان توانستند از فرصت پیش آمده برای فروش محصولات خود با ارائه انواع غذاهای سرد و گرم، شیرینی و دسر، محصولات هنری و فرهنگی، گل و گیاه طبیعی و  کسب درآمد استفاده کنند و در برگزاری این رویداد سهیم باشند.

همچنین بازدید اقشار مختلف شهروندان از موزه به صورت رایگان و  بهره مندی از برنامه ها و  سرگرمی های آموزشی، فرهنگی و هنری شاد و مفرح که در قالب بازی، مسابقه و نمایش فیلم با محوریت آموزش های شهروندی از دیگر فعالیت های تدارک دیده شده این برنامه بود که با استقبال شهروندان نیز همراه بود.

گفتنی است این بوستان به عنوان پیش زمینه ای برای اجرای فعالیت های شهرسازی مشارکتی صورت گرفت و در آینده نزدیک شاهد تحولاتی در محلات با اجرای برنامه های مشارکتی و بهسازی محیطی خواهیم بود.

شنبه 6/5/1397 - 16:2
ایرانگردی



به منظور پاکسازی و زیبا سازی معابر و خیابان ها از ناهنجاری های شهری، طرح ضربتی جمع آوری کارتن خواب ها و بی خانمان ها در شمال تهران اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک حسین فتحی مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: مرکز خدمات اجتماعی منطقه با همکاری عوامل گشت سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران و اداره اجتماعی شهرداری ناحیه 7 دریک طرح ضربتی با حضور فعال 2 اکیپ شامل گشت ثابت و گردشی اقدام به جمع آوری کارتن خواب ها و بی خانمان ها در معابر و خیابان های این منطقه نمود.
وی خاطر نشان ساخت : بیشترین حضور این افراد در اطراف امامزاده صالح (ع) ، رودخانه مقصود بیک ،بازار و ایستگاه متروی تجریش و... بود که در این اقدام شبانه، بیش از 24 نفر جمع آوری شدند.
فتحی با اشاره به ادامه اجرای این طرح افزود : این طرح در چند مرحله اجرا می شود که در حال حاضر مرحله اول آن انجام و افراد جمع آوری شده به مددسراهای شهر تهران اعزام شدند و مراحل بعدی طرح نیز در شب های آینده اجرا خواهد شد.

شنبه 6/5/1397 - 15:46
ایرانگردی

 

 

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 21 از اقدامات ویژه اداره ساماندهی این معاونت در خصوص شناسایی، طعمه گذاری و انسداد منافذ و کلونی های فعال و جمع آوری لاشه جانوران موذی به صورت مستمر در سطح ورودی غربی پایتخت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه ضمن اعلام خبر فوق گفت: به منظور افزایش اثر بخشی کنترل و مبارزه با موش و کاهش جمعیت دیگر جانوران مضر شهری، همکاری های خوبی از طرف اداره ساماندهی با نواحی سه گانه و همچنین اداره آموزش های شهروندی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در خصوص مباحث آموزشی و اطلاع  رسانی به شهروندان صورت گرفته است تا در این زمینه فعال تر از گذشته اقدامات اثر بخش صورت پذیرد.

وی همچنین با اشاره به شناسایی 550منفذ و کلونی فعال و طعمه گذاری در محل های تعیین شده افزود: با توجه به فراوانی جانوران مضر شهری در محلات مختلف سطح منطقه 21 و معابر عبوری، اکیپ هایی مستقر هستند تا به نحو مطلوب و با طعمه گذاری های صحیح در محل های شناسایی شده این جانوران را امحا کرده و موجبات رضایت مندی هرچه بیشتر شهروندان را فراهم کنند.

زابلی در پایان تصریح کرد: بسیاری از شهروندان متقاضی حضور اکیپ های مبارزه با جانوران موذی در منازل شان هستند که این امر به دلایلی از قبیل آلوده سازی محیط خانه شهروندان و همچنین شباهت طعمه ها با تنقلات خوراکی امکان پذیر نیست و ممکن است تبعات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

 

 

 

 

شنبه 6/5/1397 - 15:36
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 از برگزاری جشنواره بزرگ تابستانی «شادستان تهران» با محوریت طرح گفت و گوی شهری در بوستان ماهور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 سید احمد صفوی با بیان این مطلب گفت: به منظور غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد نشاط اجتماعی جشنواره تابستانی شادستان تهران در بوستان ماهور از 2 مرداد آغاز شده و تا 19 مرداد میزبان شهروندان است.

صفوی با اشاره به اینکه این جشنواره با محوریت شعار تهران شهر زیست پذیر، شهروند مشارکت پذیر و ارائه خدمات سلامت محور در حال اجراست، افزود: این جشنواره در قالب طرح گفتگو در شهر(کتابخانه انسانی) هر روز به طرح یک موضوع می پردازد و با مشارکت شهروندان انجام می شود.

وی ادامه داد: خاطره گویی پدربزرگ ها و مادربزرگ ها، اشتراک تجربه افراد دارای معلولیت، تغذیه سالم، اشتراک تجربه بیماری سرطان، نشاط اجتماعی، خودمراقبتی، فرزند پروری از جمله موضوع های مورد بحث در طرح کتابخانه انسانی جشنواره شادستان منطقه 20 است.

صفوی  توسعه آگاهی و تقویت ظرفیتهای اجتماعی شهر با استفاده از فرصت اوقات فراغت، ایجاد نشاط اجتماعی مبتنی بر فرهنگ اصیل ایرانی و موازین غنی اسلامی و توسعه تفریحات سالم در شهر را از اهداف این طرح برشمرد و گفت: خدمات ارائه شده در این جشنواره به صورت رایگان بوده و تاکنون مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.

این جشنواره با برنامه های شاد و متنوع هنری و نمایشی همراه است و شهروندان علاقه مند برای بهره مندی از این امکان فرهنگی و آموزشی می توانند از ساعت 19 تا 20:30 به بوستان ماهور محله دولت آباد منطقه 20 مراجعه کنند.

شنبه 6/5/1397 - 15:30
ایرانگردی

 


 

دهمین نشست تخصصی «چهل شاهد» با بررسی چهل سال موسیقی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس  با حضور محمد میرزمانی و ساسان والی زاده در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و هنری موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ابتدای این نشست که اولین نشست تخصصی بررسی چهل سال موسیقی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود محمد میر زمانی گفت: نقش موسیقی در دوران انقلاب و در فراز و نشیب های آن دوران تاثیر گذار بود و مردم را همراهی می کرد.

او افزود: موسیقی دین خود را در مقطع انقلاب و دفاع مقدس و حتی سالهای بعد ادا کرده است و باید امروز ببینیم که در مقابل این ادای دین برای موسیقی چه اتفاقی صورت گرفته است. در دوران دفاع مقدس در صدا و سیما هزاران قطعه تولید و جاودانه شدند که عرصه های ایجاد شده برای فعالیت هنرمندان و موسیقی دانان زمینه شکل گیری این آثار جاودانه بود که امروز این عرصه ها و حمایت ها کمرنگ شده است.

میرزمانی تصریح کرد: متاسفانه امروز به هنرمندان عرصه موسیقی که آثار فاخر تولید می کنند توجه کافی نمی شود و صدا و سیما هم به جای تولید آثار فاخر فرهنگی در عرصه موسیقی نیاز خود را از بیرون تامین می کند که آنها هم به موسیقی به عنوان تجارت می پردازند نه یک کارفرهنگی.

او ادامه داد: تا ابتدای دهه هفتاد نگاه به تولید آثار فاخر در صدا و سیما وجود داشت تا جایی که ده گروه ارکستر در صدا و سیما مشغول بودند که تعدادی از آنها شیفت شب هم داشتند و لی امروز دو گروه بیشتر نداریم.

این آهنگساز برجسته خاطر نشان کرد: امروز با یک کلاف سردر گم روبرو هستیم . در ابتدای انقلاب تنها دو شبکه تلویزیونی داشتیم و شبکه های فارسی زبان خارجی نیز وجود نداشت که ما را هدف قرار دهد به این گستردگی نبود و ما تنها امروز باید در زمینه موسیقی فرهنگ سازی کنیم.

او موسیقی فاخر را کلید گمشده در جامعه دانست و افزود: ما از ابتدای انقلاب موسیقی های ماندگاری داشتیم که هنوز زنده است اما بسیار کمتر از گذشته هستند.

میرزمانی تصریح کرد: غفلت مدیریت فرهنگی موجب شده است که جوانان در حوزه موسیقی به سمت موسیقی نازل بروند و ما از موسیقی به عنوان یک کار فرهنگی مهم غفلت کرده ایم . موسیقی فولکلور ما دیگر سینه به سینه منتقل نمی شود و این باید جزو دغدغه ای فرهنگی ما باشد که اگر توجه نشود با مشکل مواجه خواهیم شد و اگر به این نقش فرهنگی توجه کنیم می توانیم شاهد تولید همان آثار ابتدای انقلاب باشیم.

او بیان داشت: برای رهایی از این کلاف سردرگم کمی جسارت و خطر می خواهد . باید بپذیریم که موسیقی برای انقلاب و دفاع مقدس مفید و تاثیر گذار بوده است. امروز دشمن کار خود را ادامه می دهد  و ما هرچه کم کاری کنیم اوضاعمان در موسیقی بدتر می شود و در فشار موسیقی وارداتی آسیب می بینیم.

در ادامه این نشست ساسان والی زاده گفت: موسیقی با انقلاب گره خورده است و بیش و پیش از هنر های دیگر در پیروزی انقلاب نقش آفرینی کرده است. شهیدان بهشتی و مطهری با گروه های سرود ارتباط داشتند و تولید و انتشار سرود های انقلابی را تشویق می کردند و آثار مهم با راهنمایی بزرگان انقلاب شکل گرفت و به صراحت می توان گفت موسیقی در انقلاب اسلامی پیش گام و نقش آفرین بود.

این پژوهشگر افزود: پس از انقلاب اسلامی بلافاصله با جنگ تحمیلی رویرو شدیم و تمام استعداد هنری کشور پای دفاع مقدس ایستاد و به نوبه خود پای دفاع از داشته های سرزمینی ایران ایستاد.

او بیان داشت : در تاریخ ایران حس مبارزه با اجنبی وجود داشت و این حس در ترانه های بومی و اقدام به خوبی دیده می شود ترانه هایی مانند شیر علی مردان در بختیاری و دایه دایه لرستان نمونه های خوبی در این زمینه هستند . صف بندی استکبار علیه ایران در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس زمینه بروز موسیقی حماسی اقوام شد.

والی زاده ادامه داد: در دوران انقلاب اسلامی با سه گروه در موسیقی روبرو هستیم . گروه اول اساتید موسیقی هستند که آثار فاخری تولید کردند . گروه دوم گروه های سرود دانش آموزی بودند که متاسفانه در سالهای اخیر فراموش شده و به آن کم توجهی شده است و تواشیح که یک موسیقی وارداتی است جای آن را گرفته است. گروه سوم موسیقی حماسی اقوام است که نقش بی بدیلی در ارائه هنر مقاومت و تهییج عموم مردم برای حضور در دفاع مقدس داشتند.

او بیان داشت : از اولین حضور امام در فرودگاه و پس از آن در جماران گروه سرودی خدمت ایشان اجرا کردند و امام (ره) که علاوه بر رهبری انقلاب مرجع تقلید هم بودند این گروه موسیقی در حضور ایشان پیام آشکاری بود.

والی زاده ادامه داد: در دوران دفاع مقدس گروه سرود دانش آموزی خرم آباد که از سال 63 فعالیت خود را شروع کرد و گروه سرود آباده که از سال 66  فعالیت می کردند دو گروه سرود شاخصی بودند که که نقش مهمی در تهییج مردم داشتند و اساتیدی چون عیسی سپهوندی تمام تجربه خود را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار گروه های سرود می گذاشتند.

او افزود : بسیاری از این فعالیت ها خودجوش بودند و شاید به تعبیر امروز مقام معظم رهبری آتش به اختیار فرهنگی بودند و هر چه در توان داشتند عرضه می کردند.

والی زاده نقش کلام را در موسیقی اولیه انقلاب برجسته شمرد و خاطر نشان کرد : امروز نقش کلام در موسیقی کمرنگ شده است و این نیاز به واکاوی بیشتری دارد. 

سه شنبه 2/5/1397 - 17:23
ایرانگردی




مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با اشاره به برنامه ریزی های شرکت در راه تبدیل شرکت به سازمان الکترونیکی، گفت: سازمان الکترونیکی سازمانی است که در آن اطلاعات وارده به داده های دیجیتال تبدیل می شوند.


به گزارش شهرنوشت و به نقل از روبط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، فرهاد افشار علاوه بر بارگذاری سامانه مدیریت کیوسک ها بر روی سرورهای موجود در شرکت، نحوه عملیاتی کردن این نرم افزار جهت مدیریت بهینه کیوسک ها و کنترل موارد مرتبط را بررسی کرد.

وی ضمن کنترل مجدد فرایند رسیدگی به آرا بند ۲۰، معماری نرم افزار طراحی شده را امتحان کرد و مبحث آموزش کاربران نواحی ۱۲۳ گانه شهرتهران را در دستور کار قرار داد.

سه شنبه 2/5/1397 - 17:7
ایرانگردی

 

اختتامه اولین دوررقابت های نشاط سالمندی به میزبانی شهرداری منطقه۲۲ و با مشارکت اداره سلامت شهرداری منطقه ۲۲ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲،دکتر علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ در اختتامیه اولین دوره رقابت های نشاط سالمندی با بیان اینکه کاهش سطح توان جسمی نباید موجب کاهش فعالیت های فرهنگی و اجتماعی سالمندان شود گفت: فعالیت های ورزشی توام با بازی و سرگرمی یکی از راه کارهای ماندگاری سالمندان در مشارکت های اجتماعی با روحیه ای شاد است.
نوذرپور افزود: ۹.۲۷ درصد از جمعیت کل کشور سالمند هستند که این نسبت در شهر تهران حدود دوبرابر متوسط سالمندی در کشور یعنی ۱۸.۷ درصد است.
وی حضور سالمندان در جامعه را موجبات بهره مندی سایر اقشار جامعه از توانمندی های فکری انان دانست و اظهار داشت: رقابت های نشاط سالمندی با اهداف ارتقا سطح سلامت روانی و اجتماعی، ایجاد روحیه تعاون و همکاری اجتماعی و تقویت سازگاری با تمرین و تلاش مستمر جمعی برگزار شد.
نوذرپور حضور سالمندان در مشارکت های اجتماعی را از سیاست های کلی نظام دانست و ادامه داد: فرهنگ سازی و تکریم سالمندان یکی از مهمترین الویتها برای تامین سلامت آنان است.
وی سالمندان را جزیی از سرمایه های اجتماعی جامعه دانست و گفت: مدیریت شهری با بهره مندی از تجارب سالمندان و توانمندی های آنان قدم های خوبی برای حضور این قشر از جامعه در مشارکت های شهروندی برداشته است .

سه شنبه 2/5/1397 - 16:58
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته