• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1281روز قبل
ایرانگردی

 

 

درراستای کاهش بار ترافیکی، تسهیل در تردد شهروندان، کاهش هزینه های مصرف انرژی و همچنین کمک به بهبود آلودگی هوا؛ پروژه عمرانی "زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار" در منطقه21 آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، مهدی قره خانی معاون فنی و عمرانی این منطقه با اعلام خبر فوق گفت: عملیات اجرایی و عمرانی "زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار" با انتقال دستگاه های حفاری به محل این پروژه فرامنطقه ای آغاز شد.

وی در ادامه افزود: برای نخستین بار در منطقه21 از دستگاه حفاری TBM به منظور اجرای شمع های پروژه "زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار" استفاده خواهد شد.

قره خانی در همین راستا تاکید کرد: پیش بینی می شود با استفاده از دستگاهTBM، بیش از 280 شمع قائم و بتنی در این طرح احداث شود که باعث خواهد شد روند اجرای پروژه با سرعت بیشتری انجام شود.

لازم به ذکر است؛ دستگاه حفاری تونلTBM، دستگاه پیشرفته ایست که برای حفاری به شیوه مدرن از آن استفاده می شود.

سه شنبه 5/9/1398 - 17:32
ایرانگردی



۱۷ پروژه منطقه ۱۷ با حضور شهردار تهران و جمعی از مسئولان شهری به بهره برداری رسید.

به گزارش ایسنا، محمود کلهری شهردار منطقه ۱۷ در تشریح ۱۷ پروژه این منطقه که امروز با حضور شهردار تهران به بهره برداری رسید در جمع خبرنگاران گفت: امروز ۱۷ پروژه محلی در این منطقه با حضور شهردار تهران به بهره برداری رسید که مقرر بود سه پروژه اصلی تا پایان سال به بهره برداری برسد اما خوشبختانه چهار ماه مانده به پایان سال این پروژه‌ها به بهره برداری رسید.

وی افزود: پروژه پایانه زمزم و مجموعه استخر آقایان در پروژه آدم و حوا امروز به بهره برداری رسید. مردم این منطقه در حوزه سرانه‌های خدماتی با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های مهم امروز محور دسترسی زمزم بود که یک مطالبه ۲۰ ساله مردم محسوب می‌شد و با بهره برداری از آن چهار کیلومتر از مسیر مردم کاهش پیدا کرد.

شهردار منطقه ۱۷ به هوشمند شدن چهار چراغ راهنمایی و رانندگی در این منطقه اشاره کرد و افزود: ۲۳ پلاک فرسوده نیز در این منطقه تملک شده که برای احداث پارک مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در محور پروژه نیلوفری نیز تملک‌هایی انجام شده که از آنها نیز برای افزایش سرانه‌های خدماتی بهره گرفته خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۷ در پاسخ به سوالی در خصوص میزان اعتبارات ۱۷ پروژه بهره برداری شده گفت: به جز پروژه طرح نیلوفری برای سایر پروژه‌ها مبلغ ۵۰ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.

سه شنبه 5/9/1398 - 13:52
ایرانگردی

شهردار تهران گفت: منطقه 17 یکی از مناطق محروم تهران است و خدمات شهری تناسبی با جمعیت متراکم در آن ندارد. به همین دلیل یکی از اهداف ما ارائه خدمات بیشتر به شهروندان این منطقه است.


به گزارش  شهرنوشت، پیروز حناچی صبح امروز در آیین بهره برداری از 17 پروژه مشارکتی، عمرانی و ترافیکی شهرداری منطقه 17 گفت: این منطقه یکی از مناطق محروم تهران است و خدمات شهری تناسبی با جمعیت متراکم در آن ندارد. به همین دلیل یکی از اهداف ما ارائه خدمات بیشتر به شهروندان این منطقه است.

وی به عبور راه آهن تهران-تبریز از منطقه 17 اشاره و عنوان کرد: راه آهن در توسعه این منطقه نقش بسزایی داشته است به طوری که جمعیت زیادی از مردمی که در ابتدا در این منطقه سکونت گزیدند کارکنان راه آهن بودند. براین اساس، امیدوارم محور راه آهن در این منطقه بتواند زمینه توسعه بیشتر را فراهم کند.

به گفته شهردار تهران؛ «مسابقه بازآفرینی محور شهری؛ طراحی فضای فوقانی تونل راه آهن تهران – تبریز» انجام شده و به زودی فعالیت های اجرایی آن آغاز خواهد شد.

حناچی به تعداد قابل توجه شهیدان در این منطقه اشاره کرد و گفت: تعداد زیاد شهیدان دفاع مقدس در این منطقه نشان از روحیه انقلابی و مذهبی مردم منطقه 17 دارد و امیدوارم با تلاش همکاران، فضای بهتری برای مردم عزیز این منطقه فراهم شود.

سه شنبه 5/9/1398 - 13:49
ایرانگردی

 شهردار تهران با اشاره به گزارش زیرمجموعه مدیریت شهری درباره اقدامات مربوط به بارش برف گفت: این گزارش ارائه شده است و ما بدون این که سر و صدا کنیم با افرادی که فکر می کردیم در این زمینه عملکرد مناسبی نداشتند برخورد کردیم، اما چون بحث داخلی بود آن را رسانه ای نکرده ایم.



به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی صبح امروز در حاشیه افتتاح و بهره برداری از پروژه های مشارکتی، عمرانی و ترافیکی در منطقه 17 با حضور در جمع خبرنگاران گفت: منطقه 17 منطقه ای پرتراکم است که در جنوب تهران قرار دارد و براین اساس، افزایش خدمات رسانی در این محدوده برای شهرداری از اولویت برخوردار است. تلاش می کنیم با قیمت پایین خدمات لازم را به شهروندان ارائه دهیم. 
وی ادامه داد: بخشی از پروژه هایی که امروز افتتاح شدند مربوط به هوشمندسازی معابر اصلی است، احداث یک پارک و تملک تعدادی پلاک برای ایجاد بسترهای خدمات رسانی عمومی از دیگر مواردی است که امروز افتتاح می شود. 

به گفته شهردار تهران؛ از آن جا که افتتاح پروژه های منطقه 17 با سه شنبه بدون خودرو مصادف شده است، بازدید از پروژه های این منطقه با دوچرخه انجام می شود. 

حناچی در ادامه با اشاره به گزارش زیرمجموعه شهرداری تهران درباره اقدامات مربوط به بارش برف تصریح کرد: این گزارش ارائه شده است و ما بدون این که سر و صدا کنیم با افرادی که فکر می کردیم در این زمینه عملکرد مناسبی نداشتند برخورد کردیم، اما چون بحث داخلی بود آن را رسانه ای نکرده ایم.

شهردار تهران درباره میزان خسارات حاصل از ناآرامی های اخیر در تهران گفت: این خسارات برآورد شده است که البته در تهران خیلی گسترده نبود. تنها چند خودرو، یک دستگاه اتوبوس بی آر تی و یکی از نواحی آسیب دیده اند.

حناچی درباره نصب فیلتر دوده در اتوبوس ها نیز عنوان کرد: فیلتر دوده در حال نصب روی برخی خودروهاست و ما تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان مشکل واردات این محصول را حل کنیم.
 

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره آلودگی هوای تهران در روزهای اخیر گفت: ما در این فصل از سال با پدیده وارونگی هوا مواجه هستیم که آلودگی به سطح زمین می آید. در این شرایط باید منشاء آلودگی در درجه اول کنترل شود که ما در این زمینه تلاش هایی کردیم و محدودیت برای تردد شبانه خودروهای سنگین و کمتر استفاده کردن از خودروهای شخصی گذاشتیم. من همین جا به خاطر شرایط سختی که مردم برای استفاده از حمل و نقل عمومی در مواقع اوج تردد با آن مواجه هستند، عذرخواهی می کنم.

شهردار تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه حمل و نقل عمومی در پایتخت بیان کرد: برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، دولت خط اعتباری تامین کرده است و تلاش می کنیم تعدادی از واگن ها و اتوبوس هایی که وارد می شوند به صورت ساخته شده باشند تا بتوانیم زودتر وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کنیم. مناسب بودن شرایط اقلیمی و ایجاد جریان هوای زیر ده متر نیز بر وضعیت هوا تاثیرگذار است که البته این بخش در اختیار ما نیست. این جمله ای است که قبلا هم مطرح کردم و رسانه ها درباره آن با من شوخی کردند.

وی همچنین درباره طرح شهرداری برای ایجاد مسکن های کم متراژ در پایتخت گفت: در این زمینه روی متراژ مسکن صحبت نشد، اما شیوه های طراحی می تواند حتی یک واحد کوچک را هم فاخر کند. ما لایحه آن را به دولت ارائه کرده ایم و اجرای آن برعهده بخش خصوصی است تا این نوع مسکن به خانواده های جوان اختصاص یابد. 

حناچی درباره تغییر زمان در طرح ترافیک و پاسخ به درخواست نیروی انتظامی عنوان کرد: نامه رییس محترم پلیس تهران را پاسخ داده ایم اما منتشر نکرده ایم. در مورد کاهش ساعت، نمودارها نشان می داد با یک ساعت کاهش به جهت آلودگی و ترافیک تغییری اتفاق نمی افتاد و به همین دلیل با کاهش یک ساعتی موافقت شد.

شهردار تهران درباره ارائه مشوق های شهرداری به نوسازی بافت های فرسوده هم گفت: امتیازاتی که ما برای بافت های فرسوده داشتیم هیچ کدام حذف نشده است، در مورد تسهیلات تشویقی بانک ها اما وقفه هایی ایجاد شده است که تلاش می کنیم بر طرف شود. در جنوب تهران هم تسهیلات دیگری را برقرار می کنیم که این مشوق ها تاثیر داشته باشد.

سه شنبه 5/9/1398 - 13:5
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران تاکید کرد: در فراخوانی از همه هنرمندان برای تکمیل مجسمه‌های میدان مشاهیر در مجموعه اراضی عباس‌آباد دعوت خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، برزین ضرغامی در آیین اختتامیه نهمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران ضمن قدردانی از همه کسانی که در برگزاری این رویداد بین‌المللی مشارکت و کمک کردند، گفت: شهردار تهران حمایت‌ها و راهنمایی و توجه جدی‌ای به این سمپوزیوم داشتند که موجب شد این رویداد به سرانجام برسد.

وی افزود: انجمن مجسمه‌سازی نیز به عنوان بازوی سازمان زیباسازی در برگزاری این رویداد کمک بسیاری کرد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در تشریح تفاوت‌های نهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران با دوره‌های گذشته گفت: دوره نهم با وقفه‌ای یک ساله برگزار شد اما قطعا از همین امروز به دنبال برگزاری دوره بعدی این سمپوزیوم خواهیم بود لذا از همه هنرمندان می‌خواهم به دنبال طرح و برنامه‌های سال بعد باشند.

وی افزود: در این دوره از حضور دانشجویان مجسمه‌سازی در کنار هنرمندان حرفه‌ای بهره گرفته شد تا به این ترتیب در دوره‌های بعد شاهد خلق آثار این دانشجویان به عنوان هنرمندان حرفه‌ای باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به رویداد بهارستان اشاره کرد و افزود: رویداد بهارستان در آستانه سال نو و همزمان با ایام نوروز برگزار می‌شود که بخشی از آن توسط هنرمندان به ویژه مجسمه‌سازان شکل می‌گیرد. امیدواریم شاهد خلق آثار این هنرمندان و کار آنها در سطح شهر در رویداد بهارستان باشیم.

وی تاکید کرد: در مجموعه اراضی عباس‌آباد در میدان مشاهیر بخشی از مجسمه‌های آن نصب شده، تعداد دیگری در دست ساخت است و در فراخوانی برای ساخت مابقی مجسمه‌ها از همه هنرمندان دعوت می‌کنیم که در این کار مشارکت داشته باشند. همچنین آثار هنرمندان مجسمه‌ساز در سایر بخش‌های شهر نیز به نمایش گذاشته خواهد شد تا موجب رونق شهر باشد.

به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس‌آباد با اشاره به حضور سفرای کشورهای بلغارستان و نیکاراگوئه گفت: حضور هنرمندان حرفه‌ای به همراه سفرای کشورهای مختلف نشان از اهمیت برگزاری این سمپوزیوم دارد.

وی افزود: در مجموعه اراضی عباس‌آباد با حمایت شورا و شهرداری تهران تلاش کردیم رویدادهای فاخری را برای کشور برنامه‌ریزی کنیم و تداعی‌کننده رویدادها و فرایندهای بزرگی در این مجموعه باشیم.

حجازی به عضویت مجموعه اراضی عباس‌آباد در سازمان جهانی گردشگری اشاره کرد و افزود: این عضویت نشان از نگاه و فرایند مجموعه مدیریت شهری برای بسترسازی و ایجاد فضای مناسب برای هنرمندان در عرصه‌های مختلف است و امیدواریم این ظرفیت را در عرصه جهانی به کمک خود هنرمندان به خوبی معرفی کنیم. مجموعه‌ای بسیار بزرگ به وسعت ۵۶۰ هکتار، مجموعه اراضی عباس‌آباد را تشکیل می‌دهد که می‌تواند در عرصه‌های مختلف ارتباطات خوبی میان هنرمندان فراهم کند. بی‌تردید هنر یکی از شیواترین نوع گفتمان فرهنگی است که تا به امروز خود را به علاقه‌مندان معرفی کرده است. امیدواریم با حمایت هنرمندان این مجموعه با نگاهی هنری به همه جهان معرفی شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه مجتبی موسوی معاون فرهنگی سازمان زیباسازی شهر تهران و دبیر نهمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران در تشریح روند داوری و انتخاب هنرمندان برای این دوره گفت: در این دوره میزبان ۲۵ هنرمند در دو بخش اصلی و دانشجویی سمپوزیوم بودیم. البته با احتساب دستیاران این هنرمندان در حقیقت ما میزبان ۴۰ هنرمند بودیم که به خلق آثار خود پرداختند.

وی افزود: این هنرمندان از میان ۴۰۰ هنرمندی که برای این دوره ثبت‌نام کرده بودند با توجه به رزومه‌های خود و طرح‌هایی که ارائه کرده بودند، انتخاب شدند. علاوه بر این ۴۰ هنرمند در تیم ستاد اجرایی سمپوزیوم حضور داشتند که ۲۰ نفر از آنها از هنرمندان رشته مجسمه‌سازی و رشته‌های تجسمی بودند.

وی تاکید کرد: در این دوره با آثاری که از هنرمندان به جا می‌ماند، باغ جدید مجسمه‌ای در تهران شکل خواهد گرفت. براساس سیاستی که داشتیم مقرر بود در هر دوره باغ مجسمه‌ای جدید پدید بیاید لذا مجسمه‌های خلق شده در این دوره در محلی مناسب جانمایی و نصب خواهند شد و به عنوان یادگاری از نهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران باقی خواهند ماند.

سه شنبه 5/9/1398 - 12:59
ایرانگردی

شهردار تهران گفت: خصیصه بسیج این بوده و هست که بیشتر از آن‌که چیزی را برای خود بخواهد، آن را برای مردم می خواهد و همواره مردم برای این سازمان در هر جبهه‌ای مقدم بوده اند. این رویکرد و نگاه نقشه راه ما خواهد بود تا ان‌شاءالله با هدایت مقام معظم رهبری به موفقیت‌های بیشتر دست پیدا کنیم.



به گزارش  شهرنوشت، پیروز حناچی صبح امروز در مراسم اجتماع بزرگ گردان های بسیج شهرداری تهران که با حضور سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمدرسول‌الله (ص) برگزار شد، گفت: امروز این‌جا جمع شده‌ایم تا پایه گذاری سازمان بسیج را به عنوان مهم ترین یادگار امام راحل و تدبیر ایشان در مبارزه با بزرگ ترین تهدید انقلاب، گرامی بداریم.

وی ادامه داد: به یاد داریم آغاز جنگ زمانی که شیرازه‌های کشور در حال از هم پاشیدن بود، در همان ۴۵ روز نخست خرمشهر را از دست داده بودیم و داغ از دست دادن این شهر بر دل کشور مانده بود، اما تدبیر بابرکت حضرت امام (ره) باعث شد این شجره طیبه (سازمان بسیج) کاشته شود، رشد کند و به شرایط امروز برسد تا بتوانیم به آن ببالیم.

شهردار تهران ضمن اشاره به جمله معروف حضرت امام خمینی (ره) که بسیج را لشکر مخلص خدا خواند، گفت: خصیصه بسیج این بوده و هست که بیشتر از آن‌که چیزی را برای خود بخواهد، آن را برای مردم می خواهد و همواره مردم برای این سازمان در هر جبهه‌ای مقدم بوده اند. این رویکرد و نگاه نقشه راه ما خواهد بود تا ان‌شاءالله با هدایت مقام معظم رهبری به موفقیت‌های بیشتر دست پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: از خصایص دیگر بسیج این بوده و هست که در میان تمام اقشار جایگاه ویژه خود را دارد؛ در سازمان بسیج از پزشک، دانشجو، کارمند و کشاورز حضور دارند و همواره همه گروه‌ها در این جریان عظیم مردمی نقش داشته و دارند.

پیروز حناچی شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در شرایطی که ولی امر ما در غیبت است و پیامبر اکرم (ص) نیز حضور ندارند، و در شرایطی که دسیسه های دشمنان به حداکثر خود رسیده، تنها و تنها به حضرت صاحب‌الزمان (عج) پناه ببریم. به امید خداوند، با رهبری رهبرمان و با انسجام، این دوران سخت را پشت سر خواهیم گذاشت.

دوشنبه 4/9/1398 - 19:50
ایرانگردی



رئیس مرکز فناوری ارتباطات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به نمایندگی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست وزرای فرهنگ در اجلاس یونسکو شرکت کرده بود، با تبیین «مسائل فراروی مناسبات فرهنگی در فرآیند تحولات سایبری» گفت: امروزه تحولات فناورانه در بسترهای سایبری، علاوه بر ایجاد تغییرات اساسی در مناسبات میان‌فردی، «ارتباطات میان مردم و حاکمیت» و نیز «روابط میان دولت‌ها» نیز دچار تغییرات جدی کرده و خواهد کرد.
 
 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا بهمنی در این اجلاس که همزمان با چهلمین مجمع عمومی یونسکو و با حضور بیش از ۱۵۰ تن از وزرا و نمایندگان وزارت‌خانه‌های فرهنگ کشورهای مختلف برگزار شد، اظهار داشت: بی‌تردید، با توجه به تحولات فضای مجازی، سازمان یونسکو نیز، مسائل نوپدیدی را پیش­رو دارد و شایسته است این مسائل را با همکاری مردم، سازمان­‌ها و دولت­‌های عضو به صورت دقیق شناسایی و در دستور کار قرار دهد.

وی در ادامه برخی از اهم مسائلی که متاثر از تحولات سایبری، می­‌تواند در دستورکار یونسکو قرار گیرد به این شرح فهرست کرد:  

۱.      تقابل هویت‌های نامشخص با اصالت­‌های فرهنگی کشورها؛

۲.      مخدوش شدن حریم خصوصی در بستر فضای مجازی؛

۳.      مداخله شبکه­‌های پلتفرمی در قلمروهای حاکمیتی؛

۴.      تهدید تولید فرهنگی انبوه در فضای مجازی، بر علیه تولیدات فرهنگی فاخر؛

۵.      تشدید آسیب­‌پذیری کودکان و خانواده­‌ها در فضای مجازی؛

 رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال پس از بیان تحلیل مذکور، با اشاره به برنامه تحول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران چند پیشنهاد نیز برای همکاری­‌های مشترک کشورهای عضو سازمان یونسکو در مواجه با مسائل مطرح شده، ارائه کرد:

* ایجاد پلتفرم‌های فرهنگی مشترک با کشورهای عضو؛

* توسعه کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای مشترک در فضای مجازی؛

* تعیین پروتکل­‌های مراقبتی مشترک برای افزایش ایمنی فرهنگی فضای مجازی؛

* گسترش گفت‌و‌گوهای فرهنگی بر محور اخلاق ارتباطات در فضای مجازی؛

* همکاری برای توسعه زیرساخت­‌های مورد نیاز جهت پیشگیری از شکاف بهره­‌برداری هوش مصنوعی در عرصه فرهنگ.

 

 

 

 بهمنی اضافه کرد: سخنرانی­‌های ارائه شده در این اجلاس در سرفصل­‌هایی مانند؛ میراث فرهنگی، آموزش و توانمندسازی در حوزه فرهنگ و هنر، سرمایه­‌گذاری در حوزه فرهنگ و صنایع خلاق، فرهنگ در فضای عمومی عامل تحولات اجتماعی خلاصه می‌شود که برخی از پیشنهادهای مطرح شده در این محورها به شرح ذیل قابل ذکر است:

ارتباطات فرهنگی بر محور احیای جاده ابریشم، ضرورت ترمیم میراث فرهنگی آسیب‌­دیده از جنگ در کشورهای افغانستان، عراق و سوریه، همکاری­‌ها برای صیانت از مالکیت معنوی، توسعه آموزش فرهنگی و هنری بر بسترهای دیجیتال، اهتمام و جدیت در افزایش نقش فرهنگ در تولید ملی کشورها، حمایت از اشتغال جوانان در عرصه فرهنگ، هنر و رسانه.

 به گفته بهمنی، در نشست­‌های تخصصی سفرا و نمایندگان کمیسیون­‌های ملی یونسکو از کشورهای مختلف نیز پیرامون موضوعات و مسائل متنوع، بحث و تبادل­‌نظرهای فشرده‌­ای در حال انجام است که تا ۶ آذرماه ادامه خواهد داشت.

 وی در پایان اظهار امیدواری کرد با هماهنگی­ و هم‌­افزایی بیشتر میان دستگاه­‌های مختلف کشور مرتبط با یونسکو، شاهد حضور پررنگ‌­تر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه و نیز تعامل و اثرگذاری بیشتر کشورمان در این سازمان بین­‌المللی باشیم.

 گفتنی است از جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، دکتر جلالی سفیر کشورمان در سازمان یونسکو و جمعی از کارشناسان وزارت امور خارجه، سفارت ایران در یونسکو و کمیسیون ملی یونسکو در نشست­‌ها و جلسات حضور و مشارکت داشتند.

دوشنبه 4/9/1398 - 19:42
ایرانگردی

 

 معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: هوشمندسازی شهر تهران می تواند به پایداری ساختمان و مدیریت انرژی کمک ویژه ای کند که این موضوع توسط مدیران شهری در تهران مورد بررسی کامل قرار گرفته است.

به گزارش شهرنوشت، مراسم افتتاحیه چهارمین همایش و نمایشگاه ساختمان پایدار‌ و مصرف بهینه انرژی با حضور محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، علی وطنی مجری پروژه بهینه سازی انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روزبه ظهیری هاشمی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن، محمد طاهری رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در محل نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار شد.
در این مراسم عبدلرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ضمن گرامیداشت هفته بسیج و یاد شهدا در مورد مصرف بهینه انرژی و ساختمان پایدار اظهار کرد: در حوزه معماری و شهرسازی باید به موضوع طبیعت اهمیت ویژه ای داد که در همایش ساختمان پایدار و مصرف انرژی نیز به این موضوع توجه شده است.
وی افزود: یکی از رویکردهای اساسی مدیریت شهری کاهش آلودگی طبیعت است که می توان به رویکردهای اصول صحیح ساختمان سازی، توجه به چرخش باد و کمربند سبز تهران اشاره کرد.
گلپایگانی بیان داشت: پروژه هایی را در زمینه معماری هم گام با طبیعت داریم که رونمایی می شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به لزوم هوشمندسازی شهر تهران گفت: هوشمندسازی شهر تهران می تواند به پایداری ساختمان و مدیریت انرژی کمک ویژه ای کند که این موضوع توسط مدیران شهری در تهران مورد بررسی کامل قرار گرفته است. در این مورد صدور پروانه ساختمانی و ثبت درخواست پروانه غیرحضوری از اقداماتی است که در زمینه هوشمندسازی شهر تهران صورت گرفته است.
گلپایگانی با اشاره به اهمیت اصول مهندسی ساختمان در تهران اظهار داشت: بیشتر ساختمان های ساخته شده در سال ۹۴ کیفت کافی و اصولی را ندارند که این موضوع را می توان در طراحی و اجرا مشاهده کرد که با کمک همکارانم در سازمان نظام مهندسی ساختمان در تلاشیم که این موضوع را اصلاح کنیم.
وی با اشاره به عملکرد یک سال گذشته معاونت شهرسازی و معاری شهرداری تهران گفت: در یک سال گذشته تلاش شده است که تمامی ساختمان ها وال پست را اجرا کنند البته برخی از ساختمان ها از نظر فنی مشکلاتی دارند که به زودی این مشکلات نیز حل می شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در مورد پیرایش جدید مبحث ۱۹ گفت: در اصلاح جدید بحث رده بندی ساختمان ها از نظر کیفی مورد توجه قرار گرفته است که قطعا این موضوع مورد توجه شهروندان قرار خواهد گرفت.

گلپایگانی با اشاره به توجه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران به موضوع بهینه سازی انرژی در شهر تهران گفت: شهرداری تهران ضمن احترام به شهروندان این شهر، به بهینه سازی انرژی اهمیت می دهد و تلاش می کند اسراف انرژی را به حداقل برساند.
وی ادامه داد: ساختمان های تهران باید طوری ساخته شود که از نظر کیفی دارای رتبه باشند که همین موضوع باعث جلب اعتماد مردم به شهرداری،شورای اسلامی شهر تهران و سازمان نظام مهندسی می شود.

وطنی:مصرف روزانه ۵ میلیون بشکه انرژی فسیلی در ایران

در ادامه این جلسه وطنی مجری پروژه بهینه سازی انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به مصرف روزانه ۵ میلیون بشکه انرژی فسیلی در ایران گفت: روزانه سه میلیون بشکه گاز و ۲ میلیون بشکه نفت در کشور مصرف می شود.
وی افزود: سالانه ۱۰۸ میلیارد دلار هزینه انرژی در ایران می شود که ۱۷ برابر کشور ژاپن است.
وطنی با اشاره به مصرف بالای انرژی در ایران گفت: سهم ساختمان ها در کشور از مصرف سوخت روزانه ۶ میلیارد است که سالانه در تهران ۵۰۰ میلیارد صرف سوخت می شود؛ لذا متاسفانه انرژی در ایران به راحتی اسراف می شود که می توانیم با کمک گیری از استارتاپ ها و نسل جوان این اسراف را بسیار کمتر کنیم.
وی در خاتمه گفت: آمادگی داریم که با تاسیس صندوق حمایت از بهینه سازی مصرف انرژی با کمک استارتاپ ها در زمینه کمک کنیم.

ظهیری هاشمی: برای داشتن ساختمان پایدار باید به بهینه سازی انرژی توجه کنیم

بر اساس این گزارش ظهیری هاشمی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن در مورد توسعه پایدار گفت:امروز بحث داشتن رویکرد توسعه پایدار یک انتخاب نیست بلکه یک اجبار است اما متاسفانه تاکنون خروجی مورد نظر را نداشته است.
وی افزود: توجه به محیط زیست باید جزو اولویت های مدیریت شهری باشد که با توجه به ماده ۱۹ می توانیم به این موضوع برسیم.
ظهیری هاشمی بیان داشت: برای داشتن ساختمان پایدار باید به بهینه سازی انرژی توجه کنیم؛ اما امروز شاهد هستیم که مصرف انرژی در ایران سه برابر کشور های دیگر است که باید به این موضوع رسیدگی کنیم.
وی در خاتمه با اشاره به سهم ساختمان ها در تهران در حوزه مصرف انرژی گفت:سهم مصرف انرژی در ساختمان بیش از ۴۰ درصد است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

سالاری: تهیه شناسنامه فنی ملکی ساختمان باید به یک مطالبه تبدیل شود

در ادامه این جلسه محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اهمیت محیط زیست در ساخت و ساز شهری گفت: طبیعت مادر انسان است و ما نامهربان ترین فرزندش هستیم.
وی افزود:باید معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران به موضوع طبیعت اهمیت ویژه ای بدهد؛ همچنین باید بپذریم کارنامه ما در مورد طبیعت چندان درخشان نبوده است.
سالاری با اشاره به اهمیت صدور شناسنامه کیفیت برای ساختمان های تهران گفت: یکی از دلایلی که ساختمان های کشور ما نسبت به ساختمان های دیگر کشورها از عمر کمتری برخوردارند نداشتن کیفیت است و از نکاتی که باید ساختمان پایدار رعایت کند دارا بودن شناسنامه کیفیت است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: تهیه شناسنامه فنی ملکی ساختمان باید به یک مطالبه تبدیل شود که این موضوع نیازمند فرهنگسازی است که امیدوارم در مدت باقی مانده عمر این دوره از شورای شهر این اتفاق رخ دهد.
وی افزود: مدیریت شهری فعلی تهران باید با توجه به مشکلات مالی تصمیمات گذشته خود را مانند نوسازی بافت فرسوده عملی کند.
سالاری در خاتمه گفت: مناسب سازی و الگوسازی در برخی محلات تهران باید تا پایان این دوره از مدیریت شهری انجام شود.

طاهری: در شناسنامه فنی ساختمان باید میزان مصرف انرژی ذکر شود

محمد طاهری رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در ادامه همایش با اشاره به اهمیت جلب رضایت شهروندان تهران گفت: باید کاری کنیم که خریداران ساختمان در شهر تهران به طور کامل از استانداردهای مصرفی ساختمان خود آگاه باشند.

وی افزود: در شناسنامه فنی ساختمان باید میزان مصرف انرژی ذکر شده و به مالکان ارائه داده شود.
طاهری با اشاره به صدور شناسنامه فنی توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: شناسنامه فنی ساختمان به صورت الکترونیک توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران در سامانه این سازمان صادر می شود.

دوشنبه 4/9/1398 - 19:36
ایرانگردی



شهردار منطقه 3 در جلسه شورای معاونین و مدیران گفت: بهره برداری از ظرفیت تشکل های مردمی، باعث رشد و توسعه جوامع می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، مصطفی سلیمی ظرفیت تشکل های مردمی را در حد بین المللی خواند و افزود: فعالیت ها و اموری که توسط این تشکل ها به ثمر می نشیند قابلیت ارائه در مجامع بین المللی را دارند، امروزه شاهد کارهای خوب و ارزشمندی هستیم که این انجمن ها با سرمایه خودشان به ظهور می رسانند.
وی اظهار داشت: تشکل های مردمی با نگاهی انسانی به دور از نگاه های سیاسی درجهت خدمات رسانی به مردم و همنوعانشان فعالیت می کنند.
شهردار منطقه 3 ابراز داشت: اگر تشکل های مردمی قدرت و قوام بگیرند بطور حتم بسیاری از مسائل و مشکلات شهر و کشور مرتفع می شود به همین علت افراد در هر سمتی که هستند برای رشد و توسعه کشور به آن ها کمک کرده و از ظرفیت آن ها استفاده نمایند.
سلیمی به مشارکت و حضور مردم در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی و ... اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از اثرگذارترین مشارکت مردم در تاریخ کشور را می توان در طول هشت سال دفاع مقدس مشاهده نمود.
در ادامه سونیا نوری مشاور شهردار منطقه 3 در دفتر تشکل های مردمی گفت: آشنایی، همکاری و هم افزایی سازمان های مردم نهاد منطقه با یکدیگر، جهت پیشبرد هر چه بهتر و موثرتر اهداف مشترک، تشکیل هشت کمیسیون تخصصی با موضوعات مورد نظر حدود 74 سازمان مردم نهاد جهت ارتقای فرهنگ شهروندی و مسئولیت پذیری منطقه، آسیب شناسی و تبدیل چالش ها به فرصت با برگزاری کارگاه های آموزشی با مشارکت معاونت خدمات اجتماعی با استفاده از توان و دانش و تجربه و آگاهی مدیران عامل سازمان های مردم نهاد منطقه، ارایه خدمات فنی و فرهنگی توسط مسئولین و مدیران اجرایی شهرداری منطقه از اهداف تشکیل دفتر تشکل های مردمی این منطقه است.
به گفته وی، طراحی و چاپ اولین جلد از کتاب تشکل های مردم نهاد و طراحی لینک تخصصی دفتر تشکل های اجتماعی در پایگاه اطلاع رسانی شهرداری منطقه 3 به دستور ویژه شهردار این منطقه است.
مشاور شهردار منطقه 3 در دفتر تشکل های مردمی از شناسایی بیش از 90 سازمان مردم نهاد و بازدید از 43 سازمان در طی چهار ماه جهت فرایند اعتماد سازی، ارایه طرح ها و برنامه های دفتر تشکل ها، آمادگی ارایه خدمات فنی و فرهنگی، انتقال پیام حسن نیت شهردار منطقه به مدیران عامل سازمان های مردم نهاد فعال و تاثیرگذار خبر داد.
نوری اذعان داشت: اولین کمیسیون تخصصی امور کودکان و کودکان کار و خیابان با حضور 5 سازمان مردم نهاد این منطقه تشکیل شد. همچنین سمیرا افتخاری مسئول سامانه مدیریت شهری 137 شهرداری منطقه 3 گفت: معاونت های خدمات شهری، ترافیک، شهرسازی و عمران این منطقه در ارزیابی شش ماهه، حائز رتبه اول شده اند، ضمن اینکه معاونت خدمات شهری و ناحیه 4 این منطقه، بالاترین عملکرد را در میان مناطق کسب کرده اند.
افتخاری اظهار داشت: در ارزیابی های شش ماهه اول سال 98، ناحیه ا رتبه 8، ناحیه 2 رتبه 2، ناحیه 3 رتبه 3، ناحیه 4 رتبه 1، ناحیه 5 رتبه 13 و ناحیه 6 رتبه 6 تهران را دریافت نموده اند.

 

دوشنبه 4/9/1398 - 19:30
ایرانگردی

 

نخستین نشست ستاد بازآفرینی پایدار شهری در منطقه  19 طی سال 98 به منظور بررسی وضعیت و توسعه محلات این منطقه با حضور رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی شهردار منطقه در این نشست بازآفرینی پایدار شهری را طرحی ملی دانست و خواستار مشارکت همه دستگاه های اجرایی و نهادهای مسئول در تحقق اهداف و برنامه های این طرح شد.

وی با اشاره به تملک بخشی از خیابان طالقانی به صورت پایلوت خواستار جدیت بیشتر برای پیگیری و اعمال ماده 9 برای تسریع در اجرای آن شد.

در ادامه نشست علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهر تهران به فرصتها و ظرفیت های منطقه اشاره و بیان کرد: بخش قابل توجهی از جنوب منطقه 19 در محدوده پارک 180 هکتاری قرار دارد که می تواند به عنوان ظرفیتی مناسب نه تنها برای توسعه منطقه بلکه برای توسعه شهر تهران استفاده شود.

وی تملک خیابان طالقانی را یکی از پروژه های مهم این منطقه دانست که در سند توسعه محه ای نعمت آباد کاربست ها و پروژه هایی برای آن پیشنهاد شده است و در همین راستا نیز خواستار اجرای تمهیداتی برای تکمیل این پروژه شد.

این مسئول با تأکید بر اجماع محلی برای اجرای پروژه ها گفت: پروژه های پیشنهادی باید تحقق پذیر بوده و وضعیت بهره بردار آنها نیز مشخص باشد.

براساس این گزارش در راستای توسعه محلات شهر تهران، 5 محله منطقه 19 شامل نعمت آباد، شهید کاظمی، دولتخواه شمالی و جنوبی و نیز اسماعیل آباد دارای دفاتر توسعه محله ای هستند و این دفاتر با همکاری منطقه اقدام به تهیه اسناد توسعه محله ای کرده اند.

 

دوشنبه 4/9/1398 - 19:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته