• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1288روز قبل
ایرانگردی

 

جشنواره سمفونی پاییز 20 تا 30 آذر ماه از ساعت 14 الی 17 در بوستان 22 بهمن و مجموعه شهربانو بوستان بزرگ ولایت برپا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محسن فریدی معاون امور اجتماعی و فرهنگی هدف از این جشنواره را ایجاد نشاط، همدلی و مشاركت در بین شهروندان با رویکرد استحکام بنیاد خانواده اعلام کرد و گفت: ترویج صله رحم، گرامیداشت ارزش ها وآیین های سنتی ایرانی و بازسازی فرهنگ ایرانی اسلامی از دیگر اهداف این برنامه هستند.

وی ادامه داد: گذر برگ ریزان، ایستگاه آش و نوشیدنی های گرم پاییزی، ایستگاه قاب برگ و چیدمان برگ های پاییزی و ایستگاه ثبت خاطره و عكس یادگاری از جمله برنامه های اجرایی در جشنواره سمفونی پاییز است.

فریدی خاطر نشان کرد: در آخرین روز از این جشنواره برنامه شب یلدا با تدارک غرفه هایی در قالب برپایی نمایشگاه و مسابقه محصولات بانوان ، محصولات تزئینی سفره های شب یلدایی از جمله شمع و هدایای کوچک و تریكو، رومیزی، ظروف سفالی و شیشه ای طرح انار و هندوانه، زیورآلات دخترانهِ مادرانهِ شب یلدایی، شال، روسری و مانتو با طرح اشعار حافظ، سعدی و جشنواره عكس از بهترین سفره شب یلدا  برگزار می شود.

ضمن اینکه جشن ویژه ای با حضور بانوان هنرمند و حافظ خوانی و مثنوی خوانی در بلندترین شب سال به میزبانی مجموعه شهربانو اجرا خواهد شد.

به گفته این مسئول شهروندان علاقمند می توانند تصاویر خود را در این گذر پاییزی به آدرس اداره امور بانوانinfo.banovan@tehran.ir و یا با هشتگ(#سمفونی پاییز) با مشخص كردن موقعیت جغرافیایی محل جشنواره در فضای مجازی منتشر کنند.

شنبه 23/9/1398 - 14:15
ایرانگردی

 

آشنایی مردم با حقوق شهروندی مدیریت شهری را توانمند و هزینه های شهر را به شدت کاهش می دهد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در گردهمایی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه که با حضور مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک و مدیران و کارکنان این معاونت برگزار شد ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: انتظار ما از معاونت اجتماعی و فرهنگی ارتقاء شهروند فرهنگی است و ما در مقوله توسعه پایدار نیاز به توسعه پایدار اجتماعی داریم و توسعه پایدار اجتماعی زمینه ساز توسعه پایدار سیاسی، اقتصادی و زیست محیطی می شود و تا مردم توسعه یافته ای نداشته باشیم نمی توانیم شهر یا کشوری توسعه یافته داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: ارتقاء فرهنگ و آموزش های شهرنشینی بین شهروندان سبب می شود که شهر از کیفیت مطلوب برخوردار شود چرا که امروز در تفکیک زباله از مبدأ، رعایت حقوق متقابل بین مردم، قوانین تملک آپارتمانی و مسائل ترافیکی نیازمند آموزش هستیم و این در بستر اجتماعی شکل می گیرد و ما باید با آموزش های کاربردی در بحث بالابردن دانش عمومی جامعه قدم برداریم.
شهردار منطقه یک افزود: با توسعه شهر و شهرنشینی مشکلات شهری ظهور پیدا می کند و وجود کارگران فصلی، کودکان کار و معتادان محصول شهرنشینی است و چه بسا به مرور زمان و رشد تکنولوژی و جهانی شدن ابعاد جدیدی از مشکلات بوجود آید که باید با آن ها مقابله کنیم. لذا باید با همکاری و تعامل با دستگاه ها و مراکز مسئول و بسیار اثر بخش از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، آموزش و پرورش، آموزش عالی و بسیج در این مأموریت گام برداریم و مشارکت پذیری مردم را در این امر ارتقاء دهیم و حوزه اجتماعی باید در این زمینه نقش آفرینی کند و نقش موثری را در بین معاونت های دیگر در شهرداری از خود نشان دهد.
موسوی با اشاره به تغییر رویکرد منطقه از مسکن و ساخت وساز به بخش خدمات و گردشگری افزود: با وجود مجموعه های تاریخی و فرهنگی، مساجد، تکایا، بقعه های متبرکه و حتی بیمارستان هایی که تخصص های ویژه دارندمی توانیم در جذب توریسم سلامت، مذهبی، طبیعت گردی و گردشگری موفق باشیم و این بستر از طریق حوزه اجتماعی تعریف و فعال می شود.
این مقام مسئول بر بالابردن سطح روحیه نشاط و شادابی در بین شهروندان و توجه ویژه به ورزش های همگانی و صبحگاهی ، تبدیل آرامستان های متروکه به بوستان های محلی،ورزشی و گردشگری جهت گذران اوقات فراغت شهروندان تاکید کرد و پس از گفتگو با کلیه کارکنان ، مشکلات و در خواست های ادارت را مورد بررسی قرار داد

شنبه 23/9/1398 - 14:5
ایرانگردی

 

دانش آموزان 42 مدرسه منطقه 15 پس از گذراندن دوره های آموزشی مدیریت پسماند به «كمپین پس-از-این» پیوستند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه15، علی اکبر کریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام این خبر گفت: در این کمپین سه عنوان آموزشی مدیریت پسماند با عناوین « تغذیه سالم، تغذیه بی زباله»، « شش توصیه پسماندی برای استفاده درست از لوازم التحریر» و  «مدرسه خوب مدرسه بی زباله»  آموزش داده و پوسترهای اطلاع رسانی آن در این مدارس نصب شد.

به گفته وی این دوره در راستای ارتقای فرهنگ تفکیک از مبدا و تولید کمتر پسماند برای دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی برگزار شد که تاکنون 42 مدرسه به این كمپین آموزشی و اطلاع رسانی پیوستند.

کریمی پور با تاکید بر اهمیت شكل گیری رفتارهای صحیح بهداشتی و زیست محیطی در كودكان و نوجوانان افزود: تلاش ما بر این است با استفاده از روش های نوین و جذاب اهمیت موضوع بازیافت را به دانش آموزان آموزش دهیم.

شنبه 23/9/1398 - 14:2
ایرانگردی

 

همزمان با "هفته کار داوطلبانه"؛ معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه21 اقدام به اجرای ویژه برنامه های آموزشی، سلامت-محور و ورزشی،محیط زیست، پسماند و همچنین "جشنواره کار داوطلبانه" کرد. 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حسین معینی کربکندی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با بیان خبر فوق گفت: حمایت از کار داوطلبانه و گرامیداشت هفته کار داوطلبانه از تاریخ 14 الی 21 آذر ماه سال جاری با هدف لزوم و ترویج فرهنگ کار داوطلبانه در بین شهروندان، با تکیه بر ظرفیت و توانمندی های مردمی در جهت ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان برگزار شد.

وی همچنین افزود: در همین راستا، ویژه برنامه های متنوع فرهنگی، آموزشی، سلامت، ورزش و جشنواره کار داوطلبانه با همکاری اعضای سرای محله ها، سازمان های مردم نهاد و شهروندان از روز پنجشنبه 14 لغایت 20 آذر ماه در سطح منطقه21 برپا بود.

معینی کربکندی در خاتمه ابراز امیدواری کرد که تمرین هرساله ویژه برنامه های مناسبتی "هفته کار داوطلبانه" و حمایت از آن، می تواند اتفاقات خوشایندی را در آینده ای نزدیک رقم بزند.

 

 

شنبه 23/9/1398 - 13:48
ایرانگردی


در دیدار مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و شهردار منطقه 11 و بازدید میدانی متعاقب آن از 8 محله این منطقه، احداث بازارهای جدید میوه و تره بار در محله‌های پر جمعیت محدوده مرکزی تهران مورد توافق قرار گرفت و مقرر شد مقدمات کار ساخت این بازارها فراهم شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اینکه در حال حاضر یک میدان و 5 بازار میوه و تره بار در منطقه 11 فعال می‌باشند و به مردم این منطقه خدمات رسانی می‌کنند، گفت: در حال حاضر، 11 محله منطقه 11 فاقد بازار هستند که با وجود محدودیت‌های موجود و سخت بودن تامین زمین در این منطقه متراکم، در صدد هستیم تا جای ممکن در محله‌هایی که بازار میوه و تره بار ندارند، نسبت به احداث بازار اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه در بازدید انجام شده از محدوده منطقه 11 به اتفاق شهردار منطقه، محل‌های پیشنهادی برای ساخت بازار میوه و تره بار از نزدیک مورد بررسی و احداث بازار در چند محله به رغم هزینه بالای ساخت و ساز و تجهیز بنا، مورد تایید قرار گرفت، افزود: همچنین مقرر شد عملیات نقشه برداری و نقشه کشی از این مکان‌ها انجام شده و متعاقب آن، نسبت به تجهیز کارگاه و آغاز عملیات ساخت اقدام شود.
راد با بیان اینکه بازارهای میوه و تره بار منطقه 11 بعضاً نوساز هستند و بازارهای قدیمی نیز عموماً نوسازی شده‌اند، تصریح کرد: بازارهای جدیدی که در این منطقه ساخته می‌شوند نیز به صورت ویژه طراحی و اجرا خواهند شد، ضمن اینکه سازمان مدیریت میادین در ساخت بازارهای میوه و تره بار در محله‌های فاقد بازار، نگاه انتفاعی ندارد و احداث بازار در محله‌های پر جمعیت و کم برخوردار را در اولویت قرار داده‌‌ایم.
شهردار منطقه 11 نیز در این دیدار و بازدید میدانی بعد از آن، خواستار نگاه ویژه سازمان مدیریت میادین به این منطقه برای احداث بازارهای میوه و تره بار در محله‌های فاقد بازار شد و اظهار کرد: به موازات ارتقای سرانه فرهنگی در این منطقه طی دو سال اخیر، در صدد هستیم تا سرانه‌های خدماتی که بازارهای میوه و تره بار از جمله شاخص‌های آن می‌باشند را نیز افزایش دهیم.
نصرالله آبادیان با بیان اینکه برخی از محله‌های این منطقه از سرانه خدماتی مطلوبی برخوردار نیستند، به عنوان نمونه به محله شهید نواب اشاره و تصریح کرد: علاوه بر اهالی نواب در محدوده سلامت، امیدواریم اهالی سایر محلات همچون اسکندری، مولوی، شوش، اوستا، کاوه و حّر نیز از خدمات بازارهای میوه و تره بار بهره‌مند شوند.
گفتنی است، در این بازدید میدانی 3 ساعته، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و شهردار منطقه 11 از سطح این منطقه، 8 محله مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

چهارشنبه 20/9/1398 - 15:18
ایرانگردی


 
معاون فرهنگی و آموزش سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از اجرای طرح مهارت آموزی "نحوه تعامل و ارتباط با توان یابان" به تاکسیرانان تهرانی خبر داد.


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر سازمان تاکسیرانی شهر تهران؛ مهدی محمود اقدم با بیان این خبر گفت: توانیابان نیز همچون دیگر اقشار جامعه از حمل و نقل عمومی شهر استفاده می کنند و برای ارتقای کیفی خدماتی که به آنها ارائه می شود، دوره های ویژه کسب مهارت نحوه تعامل و ارتباط با این افراد برای تاکسیرانان به اجرا درآمده است.
محمود اقدم با اشاره به اینکه تاکسیرانان در این طرح با تکنیک های عملی همیاری با شهروندان دارای معلولیت آشنا می شوند، افزود: این دوره مهارت آموزی با هدف آگاه سازی و آشنایی تاکسیرانان با مبانی حقوقی شهروندی افراد دارای شرایط جسمانی مختلف و معلولیت در مناطق 22 گانه تاکسیرانی تهران در حال برگزاری است.
 وی ادامه داد: آشنایی با معلولیت و پیامدهای روحی و جسمی آن، آشنایی با مبانی حقوق شهروندی، آشنایی با ویژگی های روان شناختی گروه های مختلف معلولیتی، شناخت الزامات و استانداردهای خدمت رسانی و ایمن سازی وسایل نقلیه برای توان یابان از جمله مطالبی است که در این کارگاه آموزشی به صورت تئوری و عملی به آنها ارائه می شود.
محمود اقدم افزود: اساتید این کارگاه ها از نیروهای سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه افراد دارای معلولیت استفاده شده است تا موارد عنوان شده منطبق بر نیازهای واقعی توان یابان ارائه شود.
معاون فرهنگی و آموزشی سازمان تاکسیرانی شهر تهران این طرح را از مجموعه ویژه برنامه های هفته جهانی معلولان برشمرد که با مشارکت اداره کل سلامت شهرداری تهران انجام شده است.

چهارشنبه 20/9/1398 - 15:14
ایرانگردی



 
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به سمت رئیس دبیرخانه جمع آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه یک کشور منصوب شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری طی حکمی از سوی معاون عمران و بهسازی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور به عنوان رئیس دبیرخانه جمع آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه یک کشور (استان های تهران، قزوین، مازندران، سمنان، شرق سمنان، گلستان، البرز و قم) منصوب شد.
راه اندازی دبیرخانه جمع آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه یک کشور، بهره گیری از مناسب ترین مدل ها و روش های مدیریت دانش و انسجام سازمانی و همکاری های بین بخشی در جهت اجرای مأموریت های محوله از جمله مهمترین نکاتی است که در این حکم مورد تأکید قرار گرفته شده است.

چهارشنبه 20/9/1398 - 15:6
ایرانگردی



حجت نظری، الهام فخاری، اعضای شورای اسلامی شهر تهران و سیدمالک حسینی سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی از مدرسه فرهنگ اتباع خارجه واقع در منطقه ۱۷و مرکز پرتو کودکان کار و خیابان منطقه 19 شهرداری تهران بازدید کردند.

به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، سید مالک حسینی در خصوص کار و تحصیل کودکان کار و خیابان گفت: معتقدیم کودکان به هیچ عنوان نباید به فکر کار کردن، آن‌ هم در خیابان و معابر شهر باشند؛ چرا که این اقدام برای آن‌ها بسیار خطرناک است. بنابراین کودکان و البته والدین آن‌ها باید بیشتر به فکر تحصیل، آموزش و ارتقای کیفی زندگی آن‌ها باشند. از طرفی نباید از استعدادیابی در این زمینه نیز غافل شد که این مهم می‌تواند نقش تأثیرگذاری در برنامه‌ریزی برای آینده آن‌ها ایفا کند.وی با تاکید بر اینکه بین کودکان کار و کودکان خیابانی تفاوت بسیاری وجود دارد، افزود: کودکان خیابانی افراد زیر ۱۸ سال هستند که به دلیل نبود امنیت و آرامش در نهاد خانواده به خیابان پناه آورده‌اند که احتمال آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به کودکان کار دارند، اما کودکان کار به افرادی گفته می‌شود که به دلیل نامناسب بودن وضعیت معیشتی خانواده‌ها به خیابان آمده و دست به هر کاری می‌زنند تا درآمد کسب کنند. به‌طورکلی رویکرد سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی درباره کودکان کار و خیابان این است که باید از کار کردن این افراد روز به روز کاسته شود.

 بنا بر این گزارش، در ادامه این بازدید مقرر شد کودکان کار و خیابان و همچنین کودکان مدرسه اتباع خارجه امکان استفاده از تسهیلات شهرداری را داشته باشند و بر این اساس می توانند در قالب فوق برنامه از برنامه های تفریحی مانند مجموعه های باغ پرندگان، برج میلاد، بوستان های شهر تهران، دریاچه خلیج فارس و... به صورت رایگان بازدید کنند.

چهارشنبه 20/9/1398 - 15:1
ایرانگردی

 

یادواره شهداء محلات داودیه و سیدخندان با حضور والدین 46 شهید در مسجد امام علی(ع) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، نكوداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و پیروزی انقلاب نقش موثری در تكریم شهدا و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان دارد.
خانواده های شهیدان میراث داران واقعی انقلاب اسلامی هستند، در یادواره شهدا، علاوه بر اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری و سخنرانی در موضوع شهید و شهادت، خاطرات، مكاتبات، دست نوشته ها، وسایل شخصی، وصیت نامه، زندگینامه، مبارزات، مجاهدت ها، اخلاق فردی و معاشرت اجتماعی شهدای محلات بطور جداگانه تهیه، تنظیم و در معرض دید مردم قرار می گیرد.
قرائت تواشی توسط گروه نورالهدی، سخنرانی سردار دکتر سنایی راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، مداحی کربلایی سید حامد سید محمد، تجلیل از خانواده های معظم شهیدان محلات داودیه و سیدخندان از برنامه های جانبی این مراسم بود.
یادواره شهیدان محلات داودیه و سید خندان با مشارکت معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه 3 و شهرداری ناحیه ٤برگزار شد.
در این یادواره مصطفی سلیمی شهردار منطقه 3 به عنوان میزبان از والدین شهیدان محلات داودیه و سیدخندان تقدیر کرد.

چهارشنبه 20/9/1398 - 14:1
ایرانگردی

 شهردار تهران عصر روز گذشته در دفتر کار خود میزبان رئیس بنیاد مستضعفان بود تا تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان طرفین به امضا برسد.

 

به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی شهردار تهران بعدازظهر روز سه‌شنبه در دفتر خود میزبان پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان بود تا تفاهم‌نامه همکاری مشترکی میان دو طرف امضا شود. او در پایان این جلسه با اشاره به این‌که بنیاد مستضعفان یکی از ذینفعان بزرگ تهران است، گفت: با توجه به سابقه و رویکرد مثبت آقای فتاح، بدون شک موضوعات مشترکمان را به‌خوبی پیش خواهیم برد. در قالب این همکاری پروژه‌هایی تعریف خواهیم کرد که هم بنیاد و هم شهر تهران از آنها منتفع شوند.
شهردار تهران افزود: این تفاهم‌نامه چارچوب و کلیات پروژه‌ها و همکاری‌های آینده را تعریف می‌کند؛ پروژه‌هایی که به‌عنوان مثال تا الان دو مورد آن تملک باغ و فضای‌سبز در اختیار بنیاد و تبدیل آن به بوستان برای شهروندان تهرانی بوده است.
او ضمن تاکید بر این‌که این تفاهم‌نامه همه زمینه‌ها را در بر می‌گیرد، گفت: پروژه‌هایی هم که در آینده به‌صورت مشترک پیش می‌بریم، با نگاه همراهانه و برای نفع شهروندان خواهند بود و عمده آن‌ها در مسیر توسعه حوزه قلمرو عمومی قرار خواهند داشت.
فتاح نیز در حاشیه امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: این یک تفاهم نامه کلی میان شهرداری و بنیاد مستضعفان است که تمامی اختلافات و مسائل میان این دو را که از سال ها پیش وجود داشت و بخشی از آن باقی مانده بود، برطرف می کند.
وی اضافه کرد: این اراده میان دو طرف وجود دارد که تمامی مسائل فی مابین شهرداری و بنیاد مستضعفان در یک بازه زمانی منطقی حل شود.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: این یک تفاهم کلی بوده و در آینده نه چندان دور، قطعاً برای مصادیق ذکر شده، توافق نامه های دیگری به امضا خواهد رسید. بنا داریم آنچه به نفع مردم و شهرداری است، خصوصا در زمینه فضای سبز عمومی و پارک ها، در قالب این تفاهم نامه حل و فصل شود.
وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در همه مواردی که به نفع مردم است، همراهی لازم را خواهد داشت گفت: نگاه مشترک من و آقای حناچی این است که هر تصمیمی که به نفعه مردم و تهران باشد، اتخاذ شود و فضاهای واگذار شده حتما کاربری عمومی خواهند داشت.
رئیس بنیاد مستضعفان اضافه کرد: بنیاد مستضعفان املاکی را در اختیار دارد که می تواند با تغییر کاربری به فضای سبز تبدیل شود و اهتمام ما در این بخش به اندازه ای است که حتی اگر لازم باشد، بنیاد حاضر به نقل مکان و اثاث کشی هم هست.
فتاح تاکید کرد: این تفاهم نامه هم به نفع مردم تهران و هم به نفع مستضعفان کشور خواهد بود و چون املاک بنیاد به نام مستضعفان است ما مسئولیت بزرگی داریم و قطعاً کاری را خواهیم کرد که به نفع مستضعفان، مردم و کشور باشد.

چهارشنبه 20/9/1398 - 13:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته