• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 346
تعداد نظرات : 2
زمان آخرین مطلب : 1603روز قبل
اخبار

در پنجمین جشنواره تبلیغات ایران، همراه اول موفق شد پنج شاهین جشنواره را از آن خود کند.

به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، پنجمین دوره «جشنواره تبلیغات ایران» روز یکشنبه 5 مردادماه به منظور معرفی برترین آثار و آگهی‌های تبلیغاتی یکسال اخیر برگزار شد و شرکت‌ها و سازمان‌های برتر در بخش‌های مختلف معرفی و با اهدای شاهین های طلایی، نقره‌ای و برنزی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این جشنواره که با شعار «خلاقیت، اثربخشی تبلیغات، حق انتخاب مشتری» و با حضور جمعی از اساتید و صاحب‌نظران حوزه تبلیغات کشور برگزار شد، اولین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور موفق شد پنج جایزه از جوایز بخش اصلی جشنواره را به خود اختصاص دهد.

آثار ارسالی شرکت ارتباطات سیار ایران پس از ارزیابی توسط کمیته داوران در پنج بخش حائز رتبه و مستحق دریافت شاهین شناخته شد.
همراه اول در این جشنواره موفق شد در بخش‌های «تبلیغات دیجیتال»(ویدئوی تبلیغاتی)، «تبلیغات حمایتی» و «ترویج فروش» ضمن کسب رتبه اول، شاهین طلایی این جشنواره را دریافت کند. همچنین این اپراتور در بخش «مسؤولیت اجتماعی» رتبه دوم و شاهین نقره‎ای و در بخش تبلیغات چاپی(بروشور و کاتالوگ) رتبه سوم و دیپلم افتخار و شاهین برنزی را از آن خود کرد.
در این جشنواره از بین 2235 اثر ارسالی، 558 اثر به مرحله نهایی راه یافت و در پایان 46 اثر حائز رتبه و دریافت جایزه شد.

يکشنبه 5/5/1399 - 18:7
ایرانگردی

 


 

 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در جلسه شورای مدیران این سازمان که به صورت آنلاین برگزار شد، از سال 99 به عنوان «سال تحقق پروژه‌های عمرانی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار» نام برد و گفت: کار طراحی و ساخت 17 بازار جدید میوه و تره بار در نیمه اول سال جاری آغاز شده و عملیات طراحی و احداث 9 بازار جدید دیگر نیز در نیمه دوم سال شروع خواهد شد. 
 

 


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه علاوه بر این 26 بازار جدید، عملیات تخریب و نوسازی 3 بازار قدیمی نیز در دستور کار قرار گرفته است، افزود: پرداختن به پروژه‌های عمرانی، نافی خدمات‌رسانی به شهروندان نیست و مجموعه همکاران سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در تمام سطوح و با تمامی توان، ملزم به ارائه خدمت به شهروندان هستند.
وی با اشاره به اینکه موضوع کنترل پروژه و نظارت‌های دوره‌ای برای آگاهی از مسائل و مشکلات موجود و برطرف کردن آنها به ویژه در شرایط فعلی که ضرورت رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی از جمله توجه به فاصله‌گذاری‌ها و استفاده از ماسک، مضاعف شده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اظهار کرد: هر هفته یک میدان میوه و تره بار و بازارهای تابعه آن مورد بررسی قرار می‌گیرند و ضمن رسیدگی به نقاط ضعف و قوت آن میدان، راهکارهای اجرایی بهبود خدمات‌رسانی میدان و بازارهای زیرمجموعه آن، احصاء و پیگیری می‌شود.
راد با بیان اینکه برخی مسائل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، ریشه تاریخی دارند و ساختارهای سنتی سازمان در حال بازنگری و اصلاح است، تصریح کرد: در مباحثی همچون تحلیل وضعیت بازار، نحوه واگذاری غرف و چگونگی نرخ‌گذاری محصولات، نیازمند تحول و دگردیسی هستیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با درخواست مجدد از شهروندان برای استفاده از ماسک تحت هر شرایطی به ویژه هنگام حضور در میادین میوه و تره بار، با توجه به تاثیر آن در پیشگیری از انتقال و ابتلا به ویروس کرونا، بر لزوم داشتن ماسک برای کارکنان سازمان مدیریت میادین و نیز برای غرفه‌داران و کارگران میادین و بازارها، تاکید و خاطرنشان کرد: در شرایط سخت موجود تا جایی که توان داشتیم، اجازه ندادیم خللی در خدمت‌رسانی به شهروندان ایجاد شود و برای حمایت از سبد خرید و اقتصاد خانواده‌ها از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده‌ و نخواهیم کرد.

يکشنبه 5/5/1399 - 16:32
ایرانگردی

 




سیدعلی مفاخریان با اشاره به انتقال مشاغل مزاحم گفت: در حال حاضر تعدادی از انبارهای مواد شیمیایی ناصر خسرو تخلیه شدند و تعدادی دیگر در شُرف تخلیه هستند.
 
به گزارش خبرگزاری برنا؛ سیدعلی مفاخریان، مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران، با اشاره ساماندهی مشاغل مزاحم گفت: ما قول داده بودیم مشاغل مزاحم را انتقال دهیم و طبق قول‌مان در حال انجام این کار هستیم و فعلا روی شیمیایی فروشان کار می‌کنیم.

او افزود: با اتحادیه فروشندگان مواد شیمیایی، شهرداری منطقه 12 تهران، نیروی انتظامی، اداره آگاهی جلساتی داشتیم و در حال حاضر تعدادی از این انبارهای مواد شیمیایی ناصر خسرو تخلیه شدند و تعدادی دیگر در شُرف تخلیه هستند.

مفاخریان تصریح کرد: یک سری دفاتر هم وجود دارند که اگر این انبارها تخلیه شوند آنها هم نمی‌توانند دیگر مواد شیمیایی بفروشند بنابراین مشغول فروش مواد آزمایشگاهی، لوله‌های آزمایشگاهی و.... می‌شوند که البته باید موضوع در شورای تامین استان مورد بررسی قرار گیرد تا درصورت موافقت، این دفاتر به کار خود ادامه دهند و اگر هم مخالفت شود باید دفاتر را خارج کنیم اما فعلا انبارها در اولویت ما قرار دارند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران با اشاره به نحوه ساماندهی دستفروشان در روزهای کرونایی گفت: درخصوص نحوه فعالیت دستفروشان تابع پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت و درمان هستیم و از آنجایی که دستور جدیدی ابلاغ نشده است ما کار خود را به روال قبل انجام می‌دهیم.


او افزود: قطعا در این روزها برخورد سختگیرانه‌تری داریم و اگر بازاری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند، آن را تعطیل می‌کنیم همچنین از ناظران بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دعوت کردیم تا بر بازارها نظارت داشته باشند.

مفاخریان اظهار کرد: تاکنون هیچ بازاری تعطیل نشده است اما در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی حتما این کار را انجام می‌دهیم.

يکشنبه 5/5/1399 - 16:26
ایرانگردی


 
 
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به بهبود عملکرد مالی بانک پارسیان در سال 98 نسبت به سال قبل، مردمی سازی و عرضه سهام و واگذاری اموال و املاک بانک در راستای اجرای رفع موانع تولید و همچنین جهش تولید و اشتغال زایی در همکاری نزدیک با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را از اقدامات مهم بانک برشمرد.
 
دکتر کورش پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان در مجمع عمومی عادی سالانه بانک که به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تشکر از سهامداران، اعضای هیات مدیره، مدیران و تمامی پرسنل بانک پارسیان برای عملیاتی شدن برنامه ها و اهداف بانک، گفت: افزایش سرمایه بانک پارسیان در واپسین روزهای سال ۹۸ از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در راستای کمک به ثبات و پایداری بانک صورت گرفت و امیدواریم که افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران نیز در آینده‌ای نه چندان دور، عملیاتی شود.
دکتر پرویزیان ضمن ابراز رضایت از اجرای بهینه خواسته سهامداران مبنی بر ایجاد ثبات و پایداری بانک افزود: بسیاری از برنامه‌ریزی های صورت گرفته با افزایش سرمایه بانک عملیاتی شده و امیدواریم که در رعایت قوانین و افزایش سرمایه بانک، بهبود مناسبی در خدمات رسانی بانک ایجاد شود.
اجرای قانون رفع موانع تولید، از تکالیف مهم بانک پارسیان
مدیرعامل بانک پارسیان با بیان اینکه بحث اجرای قوانین و به خصوص رفع موانع تولید از شاخص های اساسی به شمار می آید که مورد توجه شبکه بانکی است، افزود: در راستای اجرای رفع موانع تولید، بانک پارسیان با برنامه ریزی، اقدام به واگذاری اموال و املاک راکد و مازاد خود از طریق مزایده عمومی کرد و خوشبختانه نتایج مطلوبی از آن به دست آمد.
دکتر پرویزیان در ادامه به اقدامات این بانک در باره جذب و جلب مشارکت های عمومی پرداخت و گفت: آماده سازی و عرضه سهام های ارزشمند بانک در بورس اوراق بهادار از دیگر اقدامات انجام شده در بانک است. خوشبختانه در تیرماه سال جاری عرضه ۲۰ درصد از سهام شرکت لیزینگ پارسیان در بورس انجام شد. همچنین پذیرش شرکت اپال پارسیان در بورس را به شکل مطلوبی شاهد بودیم که امیدواریم تا شهریور ماه سال جاری با حمایت سازمان بورس اوراق بهادار عملیاتی گردد.
وی با تاکید بر اینکه بانک پارسیان، پایبندی به اجرای قانون و منجمله قانون رفع موانع تولید را جزو تکالیف خود میداند، گفت : اجرای این امور علاوه بر اینکه جزو وظایف بانک است، بی توجهی به آن عواقب و هزینه های سنگین مالیاتی را نیز در برخواهد داشت، لذا همه همکاران و مدیران عامل گروه بانک پارسیان مکلفند با اجرای دقیق بخشنامه ها و مقررات ناظر بر بانک اهتمام ویژه ای به این موضوع داشته باشند.
افزایش تعداد سهامداران
دکترپرویزیان در ادامه به اهم فعالیت های بانک در سال گذشته پرداخت و گفت : بانک پارسیان با استفاده از تمام ظرفیت ها و قابلیت های خود به انجام وظایف پرداخته به طوری که شاهد رشد تعدادی سهامداران بانک بوده ایم. ترکیب سهامداران بانک به نسبت گذشته از نظر کمی، از ۷۲ هزار و ۳۹۸ سهامدار به ۸۱ هزار و ۳۹۱ تن فراتر رفته است. البته این تعداد فقط شرکت اصلی بانک را شامل می شود و تعداد سهامداران مجموعه گروه بانک پارسیان شامل گروه مالی، گروه سرمایه گذاری و گروه فناوری، بسیار بیشتر از رقم ذکر شده است که با عرضه شرکت های گروه در بورس، سهامداران مجموعه گروه به چند میلیون نفر بالغ گردیده است.
وی در ادامه به روزهایی که سهام بانک در جریان معامله و خرید و فروش قرار گرفته پرداخت و گفت:‌ تعداد روزهای خرید و فروش سهام در سال ۹۸ حدود ۲۲۲ روز بود. تعداد روزهایی که نماد بانک بسته بود عمدتاً به دلیل ارائه اطلاعات با اهمیت و افزایش قیمت سهم در بازه های زمانی مختلف و شفاف سازی ها بوده است.
مدیرعامل بانک به ارتقای کیفی خدمات و عملیات بانکی طی سال ۹۸ پرداخت و گفت به رغم توسعه فعالیت ها، تعداد پرسنل بانک از ۴۱۵۰ نفر به ۴۰۸۳ نفر کاهش یافته است .
وی تصریح کرد: البته این کاهش تعداد پرسنل بدون در نظر گرفتن افزایش قابل توجه کیفی و کمی فعالیت های بانک حاصل بهره گیری بیشتر از فناوری اطلاعات، بهره گیری از شرکت های گروه و نیز تعامل با شرکتهای دانش بنیان و فین تک و مجموعه های دیگر است.
رشد تسهیلات اعطایی و سپرده ها
دکترپرویزیان همچنین در ادامه از افزایش تسهیلات اعطایی شعب در سال ۹۸ خبر داد و گفت : رقم تسهیلات شعب از رقم ۱۷۷۴ هزار میلیارد ریال در سال ۹۶ به ۲۸۰۶ هزار میلیارد ریال در سال ۹۸ رسیده است .
به گفته وی متوسط جذب سپرده ها نیز از ۳۳۸۲ هزار میلیارد ریال به ۳۸۰۵ هزار میلیارد ریال در سال ۹۸ رشد داشته است.
وی همچنین افزایش تعداد شعب بانک در سطح کشور به حدود ۳۵۰ شعبه را مطلوب ارزیابی و خاطرنشان کرد :
حداکثر سقف تعیین شده برای تعداد شعب حدود 450 شعبه تعیین شده است.
افزایش مجموع درآمدها و دارایی های بانک
مدیرعامل بانک پارسیان در ادامه به عملکرد مالی بانک اشاره کرد و گفت: مجموع درآمدهای بانک از ۱۴۸ هزار و ۶۱۷ میلیارد ریال در سال ۹۷ به ۱۵۶ هزار و ۶۵۲ میلیارد ریال بالغ شده است که البته به دلیل تحریم غیرقانونی، ظالمانه و یک طرفه آمریکا و نیز بالا بودن هزینه های ترازنامه بانک و بالابودن سود سپرده و همچنین هزینه های ناشی از معوقات انباشته در گذشته، همچنان تا هدف سودآوری بانک فاصله داریم که البته نسبت به مدت مشابه گذشته شاهد کاهش زیان و بهبودی بهتری در این بخش هستیم.
وی همچنین از افزایش تسهیلات بانک از ۷۶ هزار ۷۰۰ میلیارد ریال به ۹۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال با نرخ رشد حدود ۲۳ درصد خبر داد و گفت : مجموع دارایی های بانک نیز از رقم ۱۲۳ هزار میلیارد ریال به ۱۶۳ هزار میلیارد ریال در سال ۹۸ افزایش یافته است.
وی در ادامه گزارش خود از بانک پارسیان گفت : بعد از یک دوره نسبتاً طولانی، هیأت مدیره بانک موفق گردید با همکاری ارزشمند سهامداران عزیز و اعتماد آنها سرمایه بانک را از ۲ هزار و ۳۷۶ هزار میلیارد ریال به ۱۵۶ هزار میلیارد ریال افزایش دهد و انشاءالله به محض دریافت مجوز جدید افزایش سرمایه از بانک مرکزی و سازمان بورس، نسبت به برگزاری مجمع فوق العاده افزایش سرمایه اقدام خواهد شد که امیدواریم این افزایش سرمایه بالغ بر 200هزار میلیارد ریال گردد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در مجموع با توجه به بهره وری نیروی انسانی بانک به سهامداران عزیز اطمینان خاطر می دهم که از نظر سرانه جذب درآمدها و سپرده ها سرانه و اعطای تسهیلات بانک پارسیان که هم اکنون نیز جزو بانکهای پیشرو در کشور محسوب می شود، ‌در سال جاری و آینده وضعیت مطلوبتری داشته باشد.
سهم بانک پارسیان از بازار
دکتر پرویزیان همچنین در مقایسه با بانکهای خصوصی، سهم بانک پارسیان ۱۵ درصد از مجموع سهم از سپرده های بانکی را تشکیل می دهد ولی سهم تسهیلات 18 درصد می باشد. وی علت سهم بیشتر تسهیلات در مقایسه با سهم سپرده های بانکی را حضور گسترده بانک پارسیان در پروژه‌های اقتصادی در بخش های مختلف ذکر و خاطرنشان کرد: بانک پارسیان در پروژه‌های بزرگی مانند ؛ طرح تولید کاغذ، مشارکت در طرح های فولادی، سنگان، گل گهر و سایر‌، طرح های مربوط به مواد اولیه و سرمایه در گردش شرکت های خودروساز و قطعه سازان، طرح های زیر ساختی در مناطق مختلف کشور، تسهیلات مربوط به حوزه فناوری های نو، مشارکت سندیکایی اکتشاف و استخراج نفت از میادین مشترک، طرح اکتشاف و استخراج از میادین مشترک نفتی یاران شمالی، مشارکت در تامین مالی پروژه گازرسانی، پالایش سپهر پارسیان، مشارکت در سندیکای گاز بیدبلند، پروژه های انتقال آب ( پروژه های آبرسانی خلیج فارس به کرمان و یزد)، پروژه های مربوط به حمل و نقل هوایی و ... ، حضور داشته است و با بازگشت سرمایه گذاری ها و تسهیلات اعطایی در سالهای آینده، درآمدهای بانک بهبود بیشتری خواهد یافت.
وی یادآور شد : تسهیلات به شکل ارزی و ریالی بوده و بانک پارسیان نیز در حال حاضر مطابق با دستور بانک مرکزی دراین زمینه عمل می نماید.
افزایش تعاملات و اعطای تسهیلات بانک به بنگاه‌‌های کوچک و بزرگ در سال جاری
دکتر پرویزیان در ادامه از اعطای تسهیلات به مناطق محروم و روستایی و شرکتهای کوچک و متوسط و ... خبر داد و گفت : روند همکاری با بنگاه‌های بزرگ و کوچک اقتصادی را در سال جاری و آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
سلامت روند اعطای تسهیلات ، اولویت مهم نخست بانک
مدیرعامل بانک پارسیان در ادامه رعایت بهداشت اعتباری در اعطای تسهیلات کلان و سلامت روند و فرایندی پرداخت تسهیلات را اولویت مهم بانک پارسیان در سالهای اخیر ذکر و تأکید کرد : در این حیطه به گونه ای عمل می شود که با رعایت بهداشت اعتباری و نظارت مالی، منابع در پروژه مصرف گردد. البته این مسئله همواره جزو تاکید هیات مدیره محترم نیز بوده و در روند اعطای تسهیلات خرد نیز صدق می کند.
به گفته وی طی برنامه مشترک بانک پارسیان با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در سال گذشته ۱۰ هزار ۵۰۰ طرح در مناطق مختلف کشور انجام شده است که این رقم بر اساس پیش بینی های صورت گرفته در صندوق قرض الحسنه پارسیان به ۵۰ هزار طرح در سه سال آینده خواهد رسید که از نظر پوشش جغرافیایی طیف وسیعتری از مناطق کشور را شامل خواهد شد و همچنین به مناطق کمتر برخوردار تعلق خواهد گرفت.
دکتر پرویزیان همچنین در خصوص تعیین تکلیف مطالبات عمده از سهامداران درخواست تفویض اختیار کرد تا در پرونده های مختلف، حسب شرایط خاص کشور و مقررات در حال تغییر و در چهارچوب برنامه های وصول بانک، به جای طرح دعوا در محاکم ]که طولانی مدت و پرهزینه است[ از طریق تفاهم در وصول مطالبات اقدام و با بکارگیری عایدی آنها در چرخه فعالیت های اقتصادی، مؤثرتر حرکت نمائیم.
مدیرعامل بانک پارسیان در پایان به فعالیت های بانک در حوزه الکترونیک و دیجیتال اشاره و خاطرنشان کرد: این بانک در این حوزه برنامه های خوبی در حال اجرا دارد و امیدوار است در سال جاری بیش از گذشته، برنامه های حوزه فن آوری مالی بانک در کشور اجرا شود. هیأت مدیره بانک مجوز انجام سرمایه گذاری انسانی و مالی را با همکاری مجموعه فین تک هاو دانش بنیان ها صادر نموده که امیدواریم نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد.

 

يکشنبه 5/5/1399 - 15:54
ایرانگردی



شهردار منطقه ۵ گفت : تشکیل کارگروه توسعه محلات منطقه۵ اقدامی شاخص در سطح مناطق ۲۲ گانه است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، فریدون حیدری در جلسه کارگروه توسعه محلات منطقه ۵ افزود: کارگروه توسعه محلات منطقه۵ تا نهایی شدن آثار پروژه ها در سطح محلات به صورت مستمر در راستای تحقق ماموریت های تعریف شده با جدیت به کار خود ادامه می‌دهد.

در این جلسه که با حضور معاونان ، مدیران تخصصی و دبیر دبیران شورایاری محلات برگزار شد، معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه۵ گزارشی از روند شکل گیری کارگروه توسعه محلات و میزان آمادگی این منطقه برای اجرای پروژه های کوچک مقیاس ارائه داد .

فاطمه السادات حمیدیان اظهار داشت: براساس فازبندی انجام شده ، پروژه های کوچک مقیاس در محلات براساس نقشه های اجرایی ارسالی توسط سازمان نوسازی اجرا خواهدشد که متولی آن حوزه شهرسازی است.

او افزود: تمام این روند از نیازسنجی تا اجرای پروژه ها با همکاری معاونان ، شهرداران نواحی و دبیران شورایارای در قالب پروژه های کوچک مقیاس برای توسعه محلات انجام می‌پذیرد.

در ادامه این جلسه ، امیر قاسمی ، دبیر دبیران شورایاری منطقه ۵ گفت: شورایاران منطقه۵ از مرحله نیازسنجی تا نهایی شدن اجرای پروژه ها در سطح محلات همکاری لازم را خواهند داشت و در جلسات مشترک با مدیران شهرداری منطقه در باره توزیع این پروژه ها در سطح محلات بحث و تبادل نظر می‌کنند.

يکشنبه 5/5/1399 - 15:48
ایرانگردی


تابلوهای واحدهای صنفی  خیابان ستارخان به عنوان یکی از محورهای اصلی منطقه2  با هدف زیباسازی و بهسازی منظر شهری یکسان سازی و ساماندهی  شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، علی اکبر کریمی پور معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: با توجه به تاکید سازمان زیباسازی شهرداری تهران مبنی بر ساماندهی نماهای شهری، حذف زوائد و یکسان سازی سردر واحد های صنفی، با اتمام طرح ساماندهی تابلو ها در خیابان گیشا  ، ساماندهی تابلو های واحدهای صنفی  خیابان ستارخان در دست اجرا قرار گرفت.
وی افزود: با اجرای این طرح زوائد نمای ساختمانها و اصناف خیابان ستارخان  با همکاری مالکین جمع آوری و یکپارچه سازی  تابلوها مطابق   با استاندارد و شیوه‌نامه مشخص  اجرا شد.
کریمی پور با بیان اینکه  با این طرح ، سیمای منظر شهری خیابان ستارخان از آشفتگی خارج شد، افزود: به دلیل وجود مراکز تجاری و همچنین  بازارچه سنتی، ستارخان به عنوان  یکی از محور های اصلی منطقه دو دربرگیرنده حجم بسیاری از تردد شهروندان به صورت شبانه روزی است بر همین اساس اداره زیباسازی این منطقه اقدام به ساماندهی و نگهداشت منظر شهری این محدوده کرد.
 

يکشنبه 5/5/1399 - 15:41
ایرانگردی

 شهردار منطقه یک شهرداری تهران گفت:وزارت بهداشت پروانه تاسیس مرکز درمانی کلینیک سینا را بدون رعایت قوانین مقررات ملی ساختمان صادر کرده است و ما در شهرداری برای این ساختمان کاربری مسکونی صادر کرده بودیم.


 خبرگزاری فارس ؛ حوالی ساعت ۲۱ روز سه‌شنبه ۱۰ تیر خبر رسید که کلینیک سینا مهر شمیران در شمال تهران  در آتش سوخت.

ابتدا اعلام‌کردند چند نفر زخمی شدند اما مدتی بعد اعلام شد در این حادثه ۱۵ زن و چهار مرد کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند و  خبرها حاکی از وقوع یک فاجعه بود.

در زمان وقوع انفجار و آتش‌سوزی دست‌کم ۲۵ نفر در ساختمان پنج‌طبقه کلینیک سینا حضور داشتند. اغلب کسانی که در طبقه آخر و در اتاق‌هاى جراحى بودند، جان خود را از دست دادند.

ابتدا اعلام شد که انفجار‌ها در طبقات پایینی اتفاق افتاده بود. از آنجایی که طبقات پایین مخصوص سیتی‌اسکن، ام‌آرآی و دندان‌پزشکی و خدمات این‌چنینی بود، گفته شد که در این طبقات کسی نیست. اما افراد در طبقات بالا بر اثر دود گرفتگی جان خود را از دست دادند.

علت آن هم این بود که حرارت و دود از طبقات زیرین به طبقات بالا رفته و باعث خفگی و در بعضی موارد هم موجب سوختگی‌های جزئی شده بود. بسیاری از فوتی‌ها وضعیتی داشتند که نشان می‌داد احتمالا در حال کمک به یکدیگر بوده‌اند، اما دود امانشان نداده بود.

کلینیک سینا مهرشمیران زیر نظر وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی است و پروانه تاسیس خود را از این وزارتخانه دریافت کرده و تا سال ۱۴۰۰ هم اعتبار داشته است. همچنین گفته می شود در وظایف نظارتی وزارت کار هم قصورهایی صورت گرفته است.

مدیران شهری تاکید دارند این ملک دارای پایانکار مسکونی بوده و براساس قوانین جاری استفاده از واحدهای مسکونی جهت بهره برداری مطب وحرف پزشکی، مجاز است. معمولا واحدهای مذکوردرزمان بهره برداری، ازایمنی لازم برخوردار نبوده و ضرورت بازنگری در قوانین مربوطه به شدت احساس می شود.

با سید حمید موسوی شهردار منطقه یک شهرداری تهران در خصوص آخرین وضعیت کلینیک سینا مهر شمیران به گفت‌ و گو نشستیم.

در خصوص حریق کلینیک سینا مهر شمیران و نبود ایمنی در این ساختمان توضیح دهید؟

ایمنی ساختمانها یکی از چالش‌های مهم مدیریت شهری است و همواره فرآیند نحوه ایمن سازی ساختمانهای موجود ازمهمترین دغدغه های مدیران شهری می باشد. برای عزیزان از دست‌رفته در حادثه کلینیک سینا مهرشمیران طلب مغفرت نموده و برای بازماندگان هم صبر و بردباری از خداوند متعال خواستاریم. ایمنی یکی از مهمترین موضوعات شهری است و جزو چالش های مهم پایتخت به حساب می آید. ایمنی در اولویت اول ماست چراکه در برخی ازنقاط شهر، جمعیت زیادی در فضای محدود مشغول به کار هستند و ضرورت داردایمنی کارکنان در محیط فعالیت، تأمین شود.

چرا پایتخت در برابر حوادث آسیب پذیر است؟ با توجه به جمعیت زیاد تهران چرا برای ایمنی ان فکری نمی شود؟

شهر تهران که حدود 670 کیلومتر مربع وسعت دارد، بیش از 10 میلیون جمعیت را در خود جای داده است. شهر تهران با این جمعیت دارای  وسعت زیادی  نبوده و وضعیت حریم آن بصورت دقیق مشخص نشده است. این شهر با جمعیت متراکم و وسعت کم (باتوجه به جمعیت مذکور) شکل گرفته و متأسفانه در حوادث بسیارآسیب‌پذیر است.

سیل و زلزله همواره تهران را تهدید می‌کند

یکی دیگر از آسیب‌هایی که همواره تهران را تهدید می‌کند، سیل و زلزله است. آلودگی هوا و  ناپایداری بسیاری از ساختمان‌ها، دربافت فرسوده از دیگر مشکلات این شهر است.

باید اتفاق ناخوشایند کلینیک مهرراخوب تدبیرکنیم تا جلوی حوادثی از این دست گرفته شود

حاثه تلخ کلینیک سینا مهرشمیران اتفاق ناخوشایندی بود، اما اگراین اتفاق ناخوشایند راخوب تدبیرکنیم، می توانیم جلوی حوادثی از این دست را بگیریم.

غلبه فضای احساسی به کارشناسی باعث می شود مقصران به کار خود ادامه دهند

در حوادث مشابه حادثه کلینیک سینا، مدام دستگاهها تقصیر را برگردن دیگری می اندازند و می خواهندمسئولیت خودراکم رنگ جلوه دهند. متاسفانه فضای رسانه ای ومطبوعات هم دربرخی موارداحساسی می شودوفضای احساسی برفضای کارشناسی غلبه پیدا می کندوباعث می شودکه مقصران اصلی به کارخودادامه دهند واقداماتی پیشگیرانه برای جلوگیری ازحوادث مشابه صورت نگیرد.

تاکید قوه قضاییه برای مشخص شدن قصور دستگاه ها در تمام ادوار

در حادثه کلینیک سینا، ریاست محترم قوه قضائیه به صراحت اعلام کردند که قصور تمام دستگاه‌ها در تمام ادوار باید مشخص شود، این یعنی نگاه کارشناسی دقیق در ابعاد مختلف حادثه. درحادثه کلینیک سینا تعدادی ازشهروندان راازدست داده ایم وبایدازاین حادثه درس گرفت ومی توان چاره اندیشی کردتاجلوی حوادث مشابه راگرفت.

علت حادثه کلینیک سینا چیست؟ هر کس تقصیر را بر گردن دیگری می اندازدو در نهایت مشخص نیست مقصر اصلی کیست؟البته نقش مهندس ناظر هم‌معلوم‌نیست؟

نقش کمرنگ مهندس ناظر و حضور ۴ تا ۵ بار در زمان احداث بنا بر سر ساختمان/خلاء سازنده ذیصلاح

در شکل‌گیری حوادث، عوامل مختلفی دخیل هستند. کم رنگ شدن نقش نظارتی مهندسین ناظردرکنترل اجرای پروژه های عمرانی ( فقط مهندس ناظر در چهار الی پنج مرحله در فرآینداحداث بنا، نسبت به نقش نظارتی خوداقدام می کند )، خلاء وجود سازنده‌های ذیصلاح، عدم انتقال تکنولوژی در صنعت ساختمان و دور شدن از صنعتی سازی ، باعث بروز حوادث متعددی درکلان‌شهر تهران می‌شود. درواقع ساختمان‌ها توسط افرادی که کوچکترین  دغدغه ای در خصوص ایمنی ندارند، ساخته می شوند.

چرا برخی صنوف می‌توانند مکان های مسکونی را به اداری یا تجاری تبدیل کنند؟

یکی دیگر از موضوعات در بحث ناایمنی ساختمان‌ها، بحث نوع کاربری ساختمان است. متأسفانه در سالهای گذشته صنوف زیادی خودرامستثنی ازتغییرکاربری دانسته وفعالیت اداری یاتجاری خوددرواحدهای مسکونی را مجازدانستند.

کدام صنوف مستثنی هستند؟

برخی از این صنوف مانند اطباء، وکلا، مهندسان ناظر، دفاتر نشر، دفاتر خدمات الکترونیک، دفاتر پیشخوان دولت، مدارس غیرانتفاعی، آموزشگاه‌ها، نانوایی ها و... هستند.

یعنی این صنوف از پرداخت عوارض تجاری و ادرای  و مباحث مقررات ملی ساختمان معاف هستند؟

معافیت از مباحث مقررات ملی ساختمان

عملا در سالهای قبل به نوعی این صنوف خودراازپرداخت حقوق تجاری ورعایت ضوابط مرتبط با فضاهای اداری وتجاری(که ضوابط خاصی هستند)معاف نموده وشرایط اجرای مباحث مقررات ملی ساختمان را بامشکل مواجه کرده است.

در بحث ایمنی ساختمان باید به این نکته توجه داشت که ، مطابق ضوابط ،یک ساختمان با رعایت تمامی استانداردها ومباحث مقررات ملی ساختمان باید ساخته شده وسیسم اطفاء و اعلان حریق در آن نصب شود. چنانچه با رعایت کلیه مواردمذکور ساختمانی با ایمنی بالا ساخته شود ولی دربحث نگهداری ازآن ، دقت ونظارت کافی صورت نپذیرد، تجهیزات یا سیستم‌های نصب شده ازبین رفته یا مستهلک شده وازکارآیی لازم برخواردارنمی باشند. شاید ساختمانی که در حال حاضر ایمنی دارد، شش ماه دیگرفاقد ایمنی لازم باشد.

اختلافاتی در خصوص بحث مجری  و سازنده بین شهرداری و سازمان نظام مهندسی وجود دارد در این زمینه توضیح‌ دهید؟

غیر از موضوع مستثنی بودن برخی از فعالیت‌ها در واحدهای مسکونی، جهت سایر موارد، قوانین خوبی داریم، ولی خوب اجرا نمی‌شود. در موضوع بحث مجری یا سازنده ذیصلاح ،هنوز سازمان نظام مهندسی مقررات ملی را پیاده‌سازی نکرده و این امر محل اختلاف با شهرداری بوده است. آراء قضایی هم دراین خصوص صادر شده که در فرصت مناسبتری می‌توان در این خصوص بصورت کامل بحث نمود.

پیگیری مهندس مقیم و‌صنعتی سازی

موضوع حضور مهندس مقیم در پروژه‌ها و همچنین موضوع صنعتی‌سازی و ورود تکنولوژی در صنعت ساختمان را دستگاه‌های مربوطه هم باید بصورت جدی پیگیری کنند.

در مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان‌وظایف دستگاه ها مشخص است؟ در خصوص حادثه سینا هم وظایف دستگاه ها کاملا مشخص است در این باره توضیح دهید؟

مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان متولی ندارد

در همین مبحث، جزئیات دقیق مسوولیت  فرد نگهدارنده ساختمان ونحوه نظارت براجزاء ساختمان مشخص شده  ولی متولی کنترل و نظارت بر این مباحث تعیین نشده است (که آیا متولی شهرداری، سازمان نظام مهندسی و یا سازمان دیگری است )ودرحال حاضرسالهاست که مبحث 22 مقررات ملی ساختمان بدون متولی است.

با توجه به اینکه مبحث 22 مقررات ملی ساختمان در اواخر سال 92 تصویب شده، چرا تاکنون متولی برای آن درنظر گرفته نشده است؟

در مرحله بعد از احداث ساختمان، در زمان بهره‌برداری، قانونگذار در مبحث 22 مقررات ملی ساختمان، موضوع نگهداری ساختمان، فرد مسئول و شرح وظایف وی رامشخص نموده است،  درکشور ما مبحث 22 مقررات ملی ساختمان ، فاقدضمانت اجرائی بوده وسازمان مسئول کنترل مبحث مذکور،مشخص نبوده ودرواقع متولی ندارد. لذاضروری است وزارت راه و شهرسازی نسبت به عملیاتی کردن این مبحث وتعیین سازمان یا دستگاههای مسئول صدورگواهی ( مبنی بررعایت نمودن ضوابط ومقررات مبحث 22 مقررات ملی ساختمان )اقدام کند.

چند کلینیک درمانی در منطقه یک وجود دارد؟ آیا تمام آنها کاربری مسکونی مثل کلینیک سینا داشته‌اند؟

26 مرکز رادیولوژی، 6 مرکز پزشکی هسته‌ای، 27 مرکز فیزیوتراپی، 98 داروخانه، 75 درمانگاه، 14 بیمارستان، 35 آزمایشگاه و 43 ساختمان پزشکان در این منطقه وجود دارد.

پولی برای تغییر کاربری از مسکونی به درمانی نمی‌گیریم

در بسیاری از این مراکز درمانی عنوان شده که اگر این مراکز بخواهند تغییر کاربری دهند شهرداری از آنها عوارض می‌گیرد در این زمینه توضیح دهید.

این موضوع کاملاً نادرست است. مدیریت شهری از تغییر کاربری مسکونی به درمانی در فعالیت های مستثنی شده و مشمول بند 24 ماده 55 قانون شهرداری ، هیچ عوارضی بابت تغییرکاربری دریافت نمی‌کند.

چرا عوارضی دریافت نمی‌شود؟ برخی رادیولوژی داروخانه و یا ... هستند.

حِرف وابسته به پزشکی امکان استقرار در فضای مسکونی را دارند

در سال 1334 بند 24 ماده 55 قانون شهرداری‌ها به تصویب رسید که بر این اساس اطباء، وکلا و مهندسین ناظر مجازبودند در محل سکونت خود دفتر کار هم داشته باشند، ولی به مرور زمان و با توسعه فضاهای درمانی و میل به ارائه خدمات بیشتر در فضای مسکونی و شاید عدم توسعه همگون مراکز اصلی بیمارستان‌ها،خیلی از پزشکان تمایل پیداکردندکه در فضای مسکونی خدماتی همانند رادیولوژی، آزمایشگاه، طب هسته‌ای، داروخانه و... ارائه دهند و در سال 1366 براساس ماده واحده محل مطب پزشکان (مصوب مجلس شورای اسلامی)، حِرف وابسته به پزشکی نیز مشمول بند 24 از ماده 55 شده  و  مجازبه استقرار در فضای مسکونی شدندکه البته جزئیات موضوع مورد اختلاف نظر بودو آراء متعددی دراین خصوص صادر شد و در نهایت در سال 1395 رأی وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت ، مجازبودن فعالیت های مذکوردرواحدهای مسکونی را تایید کرده است. لذاشهرداری حق جلوگیری از فعالیت حِرف زیرمجموعه پزشکی درواحدهای مسکونی را ندارد.

آیا واقعاً قانونگذار اعلام کرده است اینها حق دارند در مراکز مسکونی استقرار پیدا کنند و مقررات ملی ساختمان برای آنها اجرایی نمی‌شود؟

خیر، در قانون تأسیس و راه‌اندازی مراکز درمانگاهی و خصوصاً مراکز جراحی محدود و سرپایی ، این موضوع صراحتاً مشخص شده است و در زمان صدور پروانه تأسیس و بهره‌برداری و موافقت اصولی ، تمام ضوابط ومباحث مقررات ملی ساختمان باید کنترل شده و بعد از کنترل و تأیید مقررات توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پروانه مذکورصادر شود.

وزارت بهداشت باید در زمان صدور پروانه تغییرات را در نظر می‌گرفت

از طرفی دیگر، در تمدید پروانه‌های تأسیس  مراکز درمانی مذکور ،باید انطباق فضا با نوع بهره برداری  مجدداً بررسی شود. وزارت بهداشت در زمان صدور پروانه می بایست کلیه موضوعات و انطباق عملکرد با فضای موردنظررابررسی و درصورت ایجاد هرگونه تغییرات ، رعایت مباحث مقررات ملی ساختمان ، توسط وزارت بهداشت موردبررسی قرار گرفته و وزارت مذکور نسبت به صدور پروانه اقدام نماید. فرآیندمذکور درزمان تمدید پروانه نیز باید طی شده ودرنهایت نسبت به صدور پروانه اقدام شود.

این وسط پس نقش شهرداری تهران کجاست؟ یعنی شما هیچ وظیفه ای ندارید؟

نقشی در صدور پروانه تاسیس مراکز درمانی نداریم/ ما فقط پایان کار مسکونی را صادر کرده‌ایم/برای تبدیل ملک مسکونی به درمانی وزارت بهداشت باید دستور دهد

شهرداری تهران جهت صدورپروانه تاسیس مراکزدرمانی نقشی نداشته و متقاضی درفرآیندصدورپروانه تاسیس مراکزدرمانی ، نیازی به مراجعه به شهرداری ندارد و در این خصوص هیچ استعلامی از شهرداری بعمل نمی آید. کاربری ملک مسکونی بوده و مالک ازشهرداری پایان‌کار مسکونی دریافت کرده‌است.

بعد از اینکه وزارت بهداشت پروانه را صادر می‌کند، چه کسی باید بر فعالیت این مکا‌ن‌ها نظارت کند؟

نظارت با مسوول فنی کلینیک است

در دستورالعمل شرح وظایف مسئول فنی درمانگاه‌ها و کلینیک‌ها ، یکی از وظایف‌شان این است که باید به صورت بیست و چهار ساعته خودش و جانشینش ایمنی محیطی فضا را چک کنند. بایددرمراکزدرمانی مسئول فنی کلیه موضوعات HSE راکنترل نمایدواگرمغایرتی وجوددارد، بایداین مغایرت ها عینا به مسئول مافوق انتقال یابد.

همچنین یکی از وظایف اداره بازرسی و نظارت معاونت درمان وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی، بازدید از مراکز تحت نظارت از نظر فضا، تجهیزات و شرایط لازم برای اخذموافقت اصولی پروانه بهره‌برداری و تمدید پروانه می‌باشد.

قانون در این زمینه وظیفه را به چه کسی واگذار کرده است؟

مسوول هر کارگاه مسوول ایمنی هم است

براساس ماده 85 و 95 قانون کار، مسئول هر کارگاهی ، مسئول ایمنی آن کارگاه هم هست و اگر اتفاقی برای کارگاه رخ دهد، کارفرما یامسئولین واحدهای مذکور بایدپاسخگو باشند.

بالاخره باید چه کسی برود و سیستم‌های ایمنی را کنترل کند که ایمن هست یا خیر؟

ما ضابط قضایی نیستیم؛ بازرسان وزارت بهداشت و وزارت کارباید ورود کنند

ماده 101 و 105 قانون وزارت کار صراحتاً اعلام می‌کند که گزارش بازرسان حرفه‌ای کار و بازرسان بهداشت محیط وزارت بهداشت در حکم گزارش ضابط قضایی می باشد.

بازرسان باید تخلفات را به کجا گزارش کنند؟

در ماده 105 قانون مذکور اشاره شده است  : هر گاه در حین بازرسی، به تشخیص بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه‌ای احتمال وقوع حادثه و یا بروز خطر در کارگاه داده شود،‌بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه‌ای مکلف هستند مراتب را فوراً و کتباً به کارفرما یا نماینده او و نیز به رییس مستقیم خود اطلاع دهند.

 وزارت کار و امور اجتماعی و وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی، حسب مورد گزارش بازرسان کار و کارشناسان بهداشت‌حرفه‌ای از دادسرای عمومی محل و در صورت عدم تشکیل دادسرا ، از دادگاه عمومی محل تقاضا خواهند کرد فوراً قرار تعطیل و لاک و مهر تمام یا‌قسمتی از کارگاه را صادر نماید. دادستان بلافاصله نسبت به صدور قرار اقدام و قرار مذکور پس از ابلاغ قابل اجرا است. ‌دستور رفع تعطیل توسط مرجع مزبور در صورتی صادر خواهد شد که بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه‌ای و یا کارشناسان ذیربط دادگستری رفع‌نواقص و معایب موجود را تایید نموده باشند.

پس یعنی شهرداری هیچ وظیفه‌ای ندارد؟ مگر می‌شود؟

در درجه اول تأکید می‌کنم مامور شهرداری ضابط قضایی نیست. ما تنها مسئولیتی که در خصوص ایمنی داریم، براساس بند 14 ماده 55 قانون شهرداری‌ها است .

 در بند 14قانون مذکور اشاره شده است:  شهرداری ناظر بر جلوگیری خطر از شهر در خصوص سیل، حریق، دیوار شکسته، ناودانی که احتمال سقوط به معبر عمومی دارد و دودکشی که احتمال آسیب به عابران دارد و... در کل هرآنچه که احتمال سقوط در معابر و آسیب رساندن به عابران را دارد، شهرداری در این موارد می‌تواند ورود کرده و رفع خطر کند، برای مثال از یک جسم در حال سقوط رفع خطر کند، دودکش را حذف کند، به عبارتی دیگر فضاهای رهاشده‌ای که برای شهر خطر دارد را باید اصلاح کند. بگذارید یک مثال بزنم؛ در زمستان سال گذشته یک بنای نیمه‌کاره در دارآباد رها شده بود و احتمال ریزش ملک روی بنای همسایه وجود داشت، فروردین امسال دوباره بنای مذکور به خاطر بارندگی و سست بودن ، احتمال ریزش داشت. در 28 اردیبهشت نامه‌ای برای دادستان نوشته و تقاضا کردیم این خطر شهر را تهدید می‌ کند و مالک هم حضور ندارد، لذامقام قضایی بلافاصله در 30 اردیبهشت اجازه ورود به ملک برای رفع خطر را صادرکرد.

پس چرا برخی مسوولان می گویند شهرداری باید حکم تعطیلی برای کلینیک سینا می گرفت؟

ما فقط باید اخطار صادر کنیم و تذکر دهیم و به مراجع مربوطه که برابر قانون مسئول هستند می توانیم موضوع را منعکس کنیم.

پیگیری با وزارت کار است/ نباید نقش وزارت کار نادیده گرفته شود

کسانی ادعا می‌کنندکه شهرداری باید نسبت به اخذ حکم تعطیلی برای ملک کلینیک سینا مهرشمیران اقدام میکرد، درصورتی که اینطور نیست، ما صرفابه وزارت کار اعلام می‌کنیم، اما پیگیری‌ها از طریق وزارت کار است. در سه مرحله به وزارت کار اخطار دادیم. نباید نقش نظارتی وزارت کار در این زمینه نادیده گرفته شود.

بالاخره در حادثه کلینیک سینا مقصر کیست؟

ما در جایگاهی نیستیم که بتوانیم مقصر یا مقصران را اعلام کنیم.

دراین خصوص ماده قانونی مشخصی داریم و فعالیت برخی ازصنوف نیزدرواحدهای مسکونی براساس قانون ، مجازدرنظرگرفته شده است. یکی از راهکارها تجدیدنظر در قانون مذکور می باشد.

برخی از اعضای شورای شهر تهران معتقدند که شهرداری در این زمینه قصور کرده و باید پاسخگو باشد؟قصور شما کجا بوده است؟

در بررسی که در این حادثه صورت گرفته است، شهرداری تقصیری نداشته است، چرا که وظیفه شهرداری رفتن و بازدید کردن و تهیه دستورالعمل ایمنی و دادن اخطارهای لازم است که این کار صورت گرفته است.

بعد از  حادثه پلاسکو شورای اسلامی شهرتهران مصوبه ای را تصویب کرده است که این مصوبه ، توسعه بهبود خدمات ایمنی است و در این مصوبه ، شهرداری مکلف شده است ساختمان‌های پرخطر را شناسایی و سازمان آتش‌نشانی از آنها بازدید کند. تأکید می‌کنم این اقدام خودجوش است و خود مدیریت شهری این کار را انجام می‌دهد.

قصور وزارت بهداشت چه بوده؟

وزارت بهداشت پروانه تاسیس مرکز درمانی را بدون رعایت قوانین مقررات ملی ساختمان صادر کرده است.

تأئید پروانه تأسیس مرکزدرمانی بدون رعایت مباحث مقررات ملی ساختمان بوده  و ساختمان کلینیک سینا،  دارای پروانه معتبر تا سال 1400 است. قصور دوم این بوده که باید مسئول فنی گزارشات را می‌داد و به اخطارها و دستورالعمل‌های ایمنی توجه می‌کرد.

واکنش مسوول فنی کلینیک به اخطار شهرداری: ما خودمان تجربه داریم

به اخطارهای صادره توجهی نکرده و طی نامه‌ای به آتش‌نشانی گفتند ما خودمان تجربه داریم و ادعای آتش نشانی مبنی بر عدم ایمنی ملک را کذب محض دانسته اند.( مستندات کلیه موارد مذکور موجود است)

در خصوص قصور وزارت کار توضیح دهید؟

باید این مرکز پلمپ می‌شد

براساس ماده 105قانون وزارت کار،  باید بازرسان حرفه ای از مجموعه بازدید می‌کردند و ازمراجع قضایی حکم پملپ می‌گرفتند ولی این کار را نکردند.

دقیقا چند کپسول داخل کلینیک سینا بود؟

براساس گزارش سازمان آتش‌نشانی 30 کپسول در داخل کلینیک سینا موجودبوده است که فقط 2 کپسول منفجر شده و اگر 28 کپسول دیگر منفجر می‌شد، معلوم نبود که سرنوشت چه بود؟

عضو شورای شهر تهران گفته قانون درست اجرا نشده است در این باره توضیح دهید؟

طی چهار مرحله با مسئولین درمانگاه و  بازرسی وزارت کارمکاتبه(مبنی برناایمن بودن ساختمان مذکور)کرده ایم، ولی اقدامی جهت ایمن سازی آن صورت نپذیرفته است. (کلیه مستندات موجود است). علیرغم تاکید برناایمنی ساختمان ، کسی جهت ایمن سازی مرکزدرمانی مذکور،توجهی نکرده است.

عضو دیگر شورا اعلام کرده است خلأهای قانونی وجود دارد و باید برطرف شود؟

همانطورکه اشاره شد، در رابطه با کنترل و نظارت براین ساختمان و تأسیس مرکزدرمانی مذکور و تمدید پروانه بهره‌برداری خلأ قانونی وجودنداشته و تکلیف کلیه مضوعات مذکوردرقانون پیش بینی شده است. جایی که نیاز به بازنگری قانون دارد این است که ، به برخی ازصنوف اجازه فعالیت دراماکن مسکونی دادند.

ایا برای بازنگری اقدامی صورت گرفته است؟

کار ما نیست و باید مسئولین مرتبط پیگیری نمایند.

آخرین وضعیت کلینیک سینا را توضیح دهید؟

در حال حاضر این ساختمان فاقد فعالیت است و تحقیقات جهت مشخص شدن ابعاد حادثه ادامه دارد.

چه تعداد ساختمان‌ پرخطر در منطقه دارید؟

کمیته‌ای در مناطق تشکیل شده است. بهتر است ما نیمه پر لیوان را هم ببینیم. در سال 98 در منطقه یک 358 ملک را بررسی کردیم، ‌از این تعداد 107 پرونده با خطرپذیری در اولویت یک بودند. 171 ساختمان پرخطر با اولویت 2 بوده و بقیه ساختمان‌ها در مناطق همجوار بودند. از 107 ساختمان خطرپذیر با اولویت یک، 25 ساختمان شرایط حاد داشتند و از این 25 ساختمان 18 ساختمان رفع خطر کرده و 7 ساختمان برای رفع خطر وایمن سازی تمرد کردند. در حال حاضر پیگیری قانونی را انجام می‌دهیم. اگر کمیته‌ها و سازمان آتش‌نشانی فعال نبودند ،شاهد حوادث تلخ‌تر از کلینیک سینا مهر شمیران (به تعداد زیادی) بودیم.

چرا برای ساختمان‌های ناایمن پلاکارد نمی‌زنید؟

نمی توانیم چون قانون به ما این اجازه را نمی دهد

باز هم برای این موضوع مبنای قانونی وجود ندارد. فرض کنید ملک  شما ناایمن بوده و ما هم پلاکارد ناایمنی بزنیم. اگر شما شکایت کنید که بر پایه چه اصل و قانونی ما این پلاکارد را زده‌ایم؟ مبنای قانونی جهت توجیه اقدام خودنداریم. لذا صرفادرصورتیکه که ضابط قضایی ، حکم پملپ از مراجع  قضایی اخذ نموده باشد، در آن زمان می‌توان جهت ساختمانهای نا ایمن پلاکاردمذکوررا نصب کرد.

يکشنبه 5/5/1399 - 15:36
ایرانگردی



معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران با تشریح نحوه هزینه‌کرد اوراق مشارکت سال‌های ٩٧ و ٩٨، از بهره‌برداری ایستگاه برج میلاد در خط ٧ مترو در شهریورماه سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ «سید مناف هاشمی» صبح امروز در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر گفت: در حال حاضر، ٥٠ درصد از مجموع ٩١٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ٩٧ از سوی بانک آینده به حساب شهرداری تهران واریز شده و الباقی نیز به زودی پرداخت می‌شود و این در حالی است که در روز پایانی تیر ماه با مساعدت بانک مرکزی، ١٥٠٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ٩٨ نیز با عاملیت بانک رفاه کارگران منتشر شد و در حال حاضر، شرکت‌های تامین سرمایه، این اوراق را خریداری کرده‌اند و منابع حاصل به نام شهرداری تهران در بانک رفاه موجود است.
معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه منابع حاصل از اوراق مشارکت سال‌های ٩٧ و ٩٨ در خطوط ٣، ٦ و ٧ مترو استفاده خواهند شد، تصریح کرد: بهره‌برداری از ١٢ ایستگاه خطوط ٦ و ٧ مترو تا پایان سال جاری هدف‌گذاری شده‌اند که ایستگاه‌های برج میلاد، امیرکبیر، شهید محلاتی، میدان قیام، اقدسیه، اکباتان و آهنگ و همچنین ایستگاه‌های واقع در مسیر خط ٧ مترو به بهره‌برداری خواهند رسید.
هاشمی از افتتاح ایستگاه متروی برج میلاد و فاز دوم ایستگاه متروی شهید نواب صفوی در شهریورماه سال جاری خبر داد و گفت: بر اساس برنامه زمان‌بندی هدف‌گذاری‌شده، در آبان‌ماه ٤ ایستگاه، در آذرماه ایستگاه‌های اقدسیه و اکباتان، در دی‌ماه ایستگاه آهنگ و در بهمن‌ماه ٦ ایستگاه دیگر در خطوط ٦ و ٧ مترو به بهره‌برداری خواهند رسید و به طور حتم، تاثیر انتشار این اوراق و وصول منابع مالی حاصل از آن را شهروندان پایتخت به چشم خواهند دید.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه ٩١٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ٩٧ به متروی تهران اختصاص یافته و از ١٥٠٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ٩٨، هزار میلیارد تومان به مترو و ٥٠٠ میلیارد تومان به اتوبوسرانی تعلق خواهد گرفت، گفت: شهر تهران به ٤ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد که بر این اساس، تأمین هزار دستگاه اتوبوس تا پایان سال هدف‌گذاری شده است که امیدواریم در سایه حمایت دولت، این مهم نیز محقق شود.
هاشمی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با شبکه خبر به تاثیر منابع حاصل از اوراق مشارکت سال‌های ٩٧ و ٩٨ در بخش اشتغال و رونق تولید در شرکت واگن‌سازی تهران اشاره کرد و گفت: قسمتی از این پول در قالب قرارداد تولید واگن با شرکت واگن‌سازی تهران دنبال خواهد شد.
به گفته هاشمی، در حال حاضر قرارداد خرید ٦٣٠ دستگاه واگن توافق‌شده با کشور چین در حال انجام است و به رغم مشکلاتی که در این مسیر وجود دارد، فرآیند کار از سوی شهردار تهران در دست پیگیری است که به طور حتم، نیاز جدی تهران را برطرف خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در عین حال، قرارداد تولید ١٠٥ دستگاه واگن با شرکت واگن‌سازی تهران را نیز دنبال خواهیم کرد، افزود: در حال حاضر شرکت واگن‌سازی تهران هیچ قراردادی ندارد و آخرین واگن‌های تولیدشده از سوی این شرکت نیز هفته گذشته تحویل شده است.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه تهران به بیش از ١٤٥٠ دستگاه واگن به منظور خدمات‌رسانی بهتر به شهروندان نیاز دارد، تاکید کرد: با تامین ١٤٥٠ دستگاه واگن برای خطوط متروی تهران، به طور حتم ظرفیت موجود جابه‌جایی مسافر در خطوط مترو که در حال حاضر تا قبل از شیوع کرونا ٢ میلیون نفر در روز بود، به ٤ تا ٥ میلیون نفر در روز خواهد رسید.
مناف هاشمی در پایان گفت و گوی خود در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه خبر، مبنی بر تغییرات صورت گرفته در اجرای محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا ، گفت : در حال حاضر ٥٠ درصد طرح ترافیک در حال اجراست چرا که پیش از این ساعت اجرای طرح های مذکور ٦.٣٠ صبح تا ١٩ بوده و اکنون ساعت اجرای محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا از ساعت ٨.٣٠ صبح تا ١٤.٣٠ میباشد که این تغییرات به دلیل ملاحظات شرایط کنونی انتشار ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی صورت گرفته است . اما در نهایت در خصوص اجرا شدن و نشدن طرح محدوده های ترافیکی شهرداری تهران از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا تبعیت خواهد کرد.

يکشنبه 5/5/1399 - 15:28
ایرانگردی

 

 

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 4 تهران از اجرای عملیات بازسازی و بهسازی ساختمان های اداری و خدمات رسان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری 6 ساختمان ادارای و خدمات رسان منطقه 4 جهت ارایه خدمات بهینه به شهروندان بازسازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4  تهران"مهدی پورشاسب" بابیان این خبر افزود: همزمان با بازسازی و بهسازی معابر سواره رو و پیاده روها، احداث، بازسازی و مرمت ساختمان های اداری  و خدمات رسان منطقه 4 به منظور افزایش ایمنی و بهداشت و ارایه خدمات با سرعت بیشتر به شهروندان در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در طرح نوسازی ساختمان های خدمات رسان گفت:  از ابتدای سال جاری بازسازی سرای محله نارمک، خانه فرهنگ صدف، خانه معلولین و جانبازان الغدیر و سرای محله شمیران نو آغاز و اقداماتی نظیرسیمان کاری،گچ کاری، تعویض تاسیسات، سرامیک کاری، تعویض درب و پنجره ها، کاشی کاری ، نقاشی و .. صورت گرفته است.

معاون فنی و عمرانی منطقه 4 در ادارمه از بازسازی ساختمان اسکان کارگری ناحیه 7  خبر داد و گفت: ساختمان اسکان های کارگری ناحیه 7 با هدف ارایه خدمات بهتر در مواقع فوریتی و افزایش امکانات رفاهی و بهداشتی به کارگران زحمتکش خدمات شهری تعمیر و مرمت شد.

پورشاسب در ادامه افزود: در ادامه این طرح بازسازی و رفع مشکلات ساختمان خدمات اجتماعی و رفاهی منطقه 4 واقع در میدان کمیل  جهت خدمات رسانی به افراد اسیب دیده در دستور کار قرار گرفت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این پروژه ها، علاوه بر عملیات سنگ کاری و کاشی کاری، تعمیر تاسیسات برقی و مکانیکی، ساختمان ها ی اداری و سرای محلات برای استفاده توانیابان و معلولین مناسب سازی شده است

يکشنبه 5/5/1399 - 15:21
ایرانگردی

 

اجرای نخستین دیوار نگاری قهوه خانه ای شهر تهران بر جداره خیابان مولوی آغاز شد

با هدف افزایش زیبایی و ایجاد منظر شهری شاد و رنگی ، شهرداری منطقه 11 در راستای طرح "رنگ در شهر" اقدام به اجرای نقاشی های دیواری در بخش های تاریخی و قدیمی مرکز شهر تهران کرده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 با بیان این که طرح " رنگ در شهر " از سوی سازمان زیبا سازی به مناطق 22 گانه شهر تهران ابلاغ شده است؛ گفت: منطقه 11 با قرار گرفتن در مرکز پایتخت که 4 کیلومتر از حصار ناصری و طهران قدیم نیز در آن واقع شده؛ دارای محله های قدیمی و تاریخی است که نیاز به بهسازی جداره ها و منظر شهری دارد که اداره زیبا سازی معاونت خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با مشارکت سازمان زیبا سازی شهر تهران نسبت به اجرای این پروژه ها اقدام کرده است.

آبادیان افزود: اجرای نقاشی دیواری از تصویر میدان تاریخی حسن آباد بر دیوار بیمارستان نجمیه واقع در خیابان جمهوری ، بزرگ‌ترین نقاشی دیواری طهران قدیم است که به متراژ ۱۴۴۰‌مترمربع اجرا شده و هدف از اجرای آن نمایش چهره قدیم میدان حسن‌آباد به شهروندان تهرانی و گردشگران بوده است.

شهردار منطقه 11 بیان کرد:  تصاویر کارگران بر دیوار‌های خیابان کارگر جنوبی که در حال اجراست نمونه دیگری از این طرح است که در یکی از شریان های اصلی، پرترافیک و قدیمی شهر تهران می تواند باعث زیبایی این خیابان شود.

به گفته آبادیان خیابان کارگر با وجود اینکه عنوان کارگر را دارد؛ اما تا به حال از داشتن هرگونه نماد متناسب با این عنوان بی‌بهره‌بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم جای خالی این نماد را با نقاشی دیواری و تصاویر کارگران پر کنیم.

او با بیان این که روی ۸ دیوار در خیابان کارگر با متراژهای ۲۰‌مترمربع تا ۴۰‌مترمربع نقاشی‌هایی با موضوع کارگران طراحی و ترسیم خواهد شد؛ ادامه داد: دیوارنگاره خیابان کارگر یکی از بزرگ‌ترین نقاشی‌های دیواری تهران است که جلوه بصری خوبی به خیابان کارگر خواهد بخشید.

اجرای نخستین نقاشی قهوه‌خانه‌ای در خیابان مولوی نیز از دیگر اقداماتی است که اداره زیبا سازی معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه 11 در دست اجرا دارد .

شهردار منطقه 11 با اشاره به این که موضوعات اساطیری برای نخستین بار بر جداره های شهری تهران نقاشی می شوند؛ بیان کرد: خیابان مولوی یکی از خیابان‌های قدیمی ‌و تاریخی شهر تهران است که از قدیم فعالیت قهوه‌خانه‌ها در آن قابل توجه بوده است. با توجه به این موضوع سعی کردیم با اخذ مجوزهای لازم برای اجرای پروژه‌های نقاشی دیواری با موضوعات اساطیری و اجرای آنها گام مؤثری در جهت حفظ و نگهداری فرهنگ قدیمی ‌ایران با روایت بزم‌های تاریخی و اساطیری برداریم.

او در ادامه با اشاره به توجه ویژه شهرداری منطقه به افزایش رنگ در شهر برای ارتقای شادابی و نشاط در شهر اظهار داشت: پروژه نقاشی دیواری خیابان شیخ‌محمدی یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های نقاشی دیواری منطقه در سال گذشته بود که در ۲ طرف بزرگراه اجرا شد.

آبادیان همچنین گفت: در راستای پروژه رنگ در شهر اداره زیباسازی منطقه۱۱ با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران اقدام به دیوار نگاری عناصر معماری سنتی در خیابان جمهوری به مساحت ۸۰۰متر مربع کرده که در این طرح عناصر هویت ساز معماری سنتی از جمله مسجد محله و بازار که به نوعی هویت شهر ایرانی اسلامی محسوب می شوند؛ به تصویر درآمده است.

يکشنبه 5/5/1399 - 15:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته