• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 242
تعداد نظرات : 19
زمان آخرین مطلب : 3435روز قبل
شهدا و دفاع مقدس

شهید علی بسطامی
تولد:۱۳۴۲ - منطقه ملکشاهی ایلام
شهادت: ۱۳۴۲ - مهران
برو ای نفس اماره تو را هم پا نباشم من نی ام آن مرغ، كاندر بند آب و دانه باشم من من آن صیدم كه دنبال بلا حیران همی گردم دلم گنج است و سرگردان پی پروانه باشم من برو ای نفس، می خواهم كه در راه وصال اوبگردم بی كَس و سرگشته و بی خانه باشم من برو ای نفس، در راهش رضایت داده ام از جانشَوَم آواره همچون مرغكی بی لانه باشم من برو ای نفس، آسایش، نباشد شیوه ی عاشق چنان خواهم كه شیدا مثل یك پروانه باشم من برو ای نفس، پابند تعلق كی شود جانم نهادم سر به غربت، كز همه بیگانه باشم من به جان و دل خریدم محنت و رنج سفرها راخوشم در غربت از سودای آن جانانه باشم من به سامان تا كه آرم حالت شوریدگانم ندارم باك اگر سرگشته همچون شانه باشم من


جمعه 27/10/1392 - 9:0
مصاحبه و گفتگو
دکتر محمد حسین رجبی دوانی ، چهره‌ای شاخص برای علاقه‌مندان و پژوهشگران تاریخ و تمدن اسلامی می‌باشد. این استاد بزرگوار وقت گرانبهای خود را در اختیار سایت تبیان گذاشته و تحلیل خود را از اهانت‌های اخیر دنیای غرب به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله، در اختیار کاربران این سایت قرار داده است.
* به نظر شما دلیل اصلی دشمنی جهان غرب با اسلام که هر از چند گاهی در اقدامات توهین آمیز ظهور و بروز پیدا می کند چیست؟ بنظر بنده دلیل این دشمنی ها که جهان غرب در عصر پیشرفت های علمی و صنعتی، در قالب سخیفترین أشکال ممکن در برابر اسلام و پیامبر عظیم الشأن آن از خود نشان می دهد، چیزی نیست جز وحشت سردمداران استعمار از قدرت رو به افزایش اسلام و نفوذ آن به قلوب مردم جهان.
اقداماتی پلید که از هتاکی های سلمان رشدی مرتدّ آشکار شد و با اهانتهای پاپ به اسلام در سال 85 و قرآن سوزی کشیش ملعون آمریکایی و ساختن فیلم های موهن ادامه پیدا کرد، همه و همه نشان دهنده ی واهمه شدید دنیای غرب از قدرت غیرقابل کنترل اسلام و نفوذ آن در درون تمدن غرب است.

* اهانتهای این چنینی از چه زمانی آغاز شد؟
پس از فروپاشی شوروی و تک قطبی شدن جهان و مطرح شدن اصطلاح «جنگ تمدنها» توسط هانیتنگتون، نظریه پرداز آمریکایی، این پندار شکل گرفت که تمدن غرب تمام جهان را تسخیر خواهد کرد. اما برخلاف چنین تصوری، ناگهان قدرت اسلام آنها را با مشکل مواجه ساخت. چرا که تمدن غرب با تمام زرق و برق های خود، صرفاً مادی است و تنها یک بُعد وجودی بشر را مخاطب خود قرار می دهد اما تمدن اسلامی هر دو بُعد مادی و معنوی انسان را پاسخگوست، بنابراین باید گفت تمدن غرب در برابر تمدن اسلامی، کم آورد و خود را شکست خورده و مغلوب یافت.

اما باید توجه داشت که این شکست سابقه تاریخی طولانی دارد. چنانکه در تاریخ می بینیم وقتی غربیها در سیسیل و اسپانیای مسلمان و بعد هم در جنگهای صلیبی با مشکل مواجه شدند، برای پوشاندن ضعف و شکست خود، حرکت سخیفی را که شبیه به همین اقدامات موهن عصر حاضر بود، از خود نشان دادند. وقتی ارباب کلیسا - چه در کلیسای بیزانسی (رُم شرقی) و چه در کلیسای لاتینی (رُم غربی)- گرایش گروه گروه مسیحیان به اسلام و زانو زدن مسیحیت در برابر اسلام را مشاهده کردند، برای مخدوش کردن افکار عمومی مسیحیان نسبت به اسلام و زشت نشان دادن چهره اسلام، شروع به جسارت به قرآن و به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله کردند و با ترجمه های تحریف شده از قرآن، آنچه خود می خواستند را نشر دادند تا چهره اسلام را بعنوان دینی سراسر کفر و شرک جلوه دهند.
بطور مثال ارباب کلیسا تا قرنها، از اسلام با عنوان «محمّدپرستی» یاد می کردند تا مسیحیان مقابله با اسلام را وظیفه دینی خود بدانند. این حرکت سخیف توسط یوحنای دمشقی که در قرن اول هجری و عصر حاکمیت امویان می زیست، آغاز شد که با نوشتن مطالبی نامربوط و نسبت دادن آن به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله چنین بدعتی را گذاشت که قرنها ادامه پیدا کرد.
این حرکت در عصر حاضر نیز در قالب یک رشته علمی به نام استشراق و شرق شناسی استمرار پیدا کرده است که گرایش سیاسی و نظامی در آن بوضوح پیداست. یعنی همین بحثهای عالمانه در خدمت سیاستهای استعماری است چنانکه بسیاری از مستشرقان غربی از کارگزاران دولتهای غربی اند، همانند توماس آرنولد که از شرق شناسان برجسته ای است که در حوزه اسلام مطالعات فراوانی داشته، این شخص از مأموران سفارت انگلیس در هند بوده است.
این دشمنی دنیای غرب با اسلام همیشه وجود داشته است، حتی در زمانی که کلیسا دچار تفرقه شد و کلیسای ارتودوکس شرقی در برابر کلیسای لاتینی قرار گرفت و خود کلیسای لاتینی نیز به دو فرقه پروتستان و کاتولیک تقسیم شد و حتی فراتر از آن، که طی فرآیند رنسانس، جریانی ضدّ دین در غرب، کلیسا را به حاشیه راند، تمامی اینها در دشمنی با اسلام وجه اشتراک داشتند.
این اسلام ستیزی تا ظهور انقلاب اسلامی ایران با نوساناتی همراه بود اما پس از به میدان آمدن جمهوری اسلامی، رنگ دیگری به خود گرفت و اهانت به مقدسات اسلامی که به دلیل انزوای مسلمانان سالها کمرنگ شده بود، بار دیگر مورد توجه استکبار جهانی قرار گرفت و همچون اسلاف خود به توهین به مقدسات مسلمین پرداختند ولی در قالب آنچه می بینیم.

* علت همراه شدن برخی از عناصر عرب مانند بازیگران مصری در این اهانت ها چیست؟
قبطیان که مسیحیان اقلیت مصر هستند نقش طعمه را برای دستهای پشت پرده این ماجرا که همان استعمار است بازی می کنند، در واقع استکبار، قبطیان را در برابر مسلمین قرار می دهند تا به مقدسات اسلامی اهانت کنند و در نهایت به دست مسلمین کشته شوند، همین کشته شدنها مستمسکی می شود برای غریبان تا چهره اسلام را تخریب کنند و تأییدی باشد برای مدّعایشان مبنی بر اینکه اسلام دین خشونت و عدم تحمل آراء مخالف است. از این رو، مسلمانان در عین حالی که باید خشم مقدس خود را از این اهانتها زنده نگه دارند، بایستی هوشیار باشند تا در دامی که دشمن بر سر راهشان گستره نیافتند، و با حمله به سفارتهای امریکا در نقاط مختلف و کشتن افراد، تهمت خشونت طلبی مسلمین را که به زبان غریبان است تأیید نکنند.

* با این حساب راه درست از منظر شما چه می تواند باشد؟
مسلمانان باید این خشم مقدسشان را متوجه حاکمان وابسته خود به استعمار کنند و آنها را وادار به قطع ارتباط با استکبار جهانی کنند. چرا که اقتصاد و حتی مجامع علمی غرب، به مسلمین وابسته است و اگر از طرفی مسلمین ثروت و دارایی خود را از جهان غرب دریغ کنند و از طرف دیگر دانشمندان مسلمان که در نقاط حساسی از مجامع علمی غرب فعالیت می کنند، رویگردان شده و دیگر در کشورهای استعماری نمانند، مطمئناً دنیای غرب را به زانو درخواهد آورد و آنها را به عذرخواهی از این حرکت پلید خود وامی دارد.
حضرت امام خمینی(ره) می فرمود که اگر جهانخواران در مقابل دین ما بایستند، ما در مقابل تمام دنیای آنها خواهیم ایستاد. در حالی که متأسفانه اکنون مسلمانان خود باعث قوام غریبان شده اند و شایسته و لازم است که هم مردم مسلمان با وارد کردن حکمای خود، ثروت مسلمانان را از اقتصاد غرب خارج کنند و هم متفکران و روشنفکران مسلمان با خروج خود از مجامع علمی غرب، آنان را با خلأ علمی و اقتصادی روبرو سازند.

بنابراین، حال که غرب با تمام وجود در مقابل دین ما ایستاده، ما نیز باید با تمام وجود در مقابل دنیای آن بایستیم. درست است که مشکل مسلمین حاکمان مستبد و وابسته آنهاست ولی این مسلمانان هستند که باید آنها را وادار کنند تا شیرهای نفت خود را بر روی جهان غرب بسته و مانع صدور نفت به آنها شوند و اقتصاد غرب را با مشکل جدّی مواجه کنند.
البته خدا را شاکریم که افتخار این قطع ارتباط با استکبار و به چالش کشیدن آن، ثلث قرن است که نصیب دولت و ملت ایران شده و این باید الگویی باشد برای سایر دولتها و ملتهای مسلمان.
ولی در این میان گلایه ای هم از وزارت خارجه جمهوری اسلامی داریم که با وجود آن که کشوری مانند فرانسه که پرچم اسلام ستیزی را در اروپا به دست گرفته و این گونه خصمانه عمل می کند، چرا هنوز دستگاه دیپلماسی ما تسامح به خرج می دهد و بطور مثال حمایت دولت فرانسه از کاریکاتورهای موهن را زیر سوال نبرده است.
ما باید توجه کنیم که رابطه با فرانسه را برای چه می خواهیم؟ آیا ارزش های دینی را اصل قرار داده ایم یا روابط اقتصادی را؟ وقتی فرانسه برای تحریم ایران حاضر شد ضربه‌ها‌ی اقتصادی را تحمل کند، ما دیگر منتظر چه هستیم؟ چرا باید با دولتی ارتباط برقرار کنیم که یک روزنامه فرانسوی را به دلیل انتشار عکس های عروس ملکه انگلیس به تعطیلی کشاند اما کاریکاتورهای موهن به ساحت مقدس پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله را مورد حمایت قرار داد؟ ما باید در این عرصه هم پیشتاز باشیم تا الگویی شویم برای دولتها و ملتهای دیگر.

بنابراین اعتراض های مسلمانان جهان باید متوجه قطع ارتباط دولتهایشان با استکبار جهانی شود و با بیرون کشیدن ثروت خود از اقتصاد غرب و متفکران خود از مجامع علمی آن، غرب را زمین گیر کنند.

* برخی از دولتهای غربی دلیل سکوت خود در برابر این اهانتها و حرکتهای سخیف را حمایت از آزادی بیان عنوان کرده اند. آیا این ادّعا می تواند توجیه موّجهی باشد؟
ببینید دولتهای غربی همچون دولت سفّاک امریکا که کشتار مردم اصلی سرزمین امریکا یعنی سرخپوستان و حتی عقیم کردنشان برای جلوگیری از تولید نسل، و نیز سابقه سیاهی در نابودی دولتهای مردمی امریکای لاتین، و حمایت از رژیم های خونخواری همچون ال سعود را در کارنامه سیاه خود دارد یا همانطور که خودشان نیز در رسانه هایشان منعکس کردند، در زمان دولت بوش، 80 آمریکایی را به بهانه اینکه آنان فرقه ی داوودیه هستند و قصد اقدام مسلحانه دارند را، بدون شنیدن حرفشان، زنده زنده سوزاندند. چنین رژیمی داعیه‌دار آزادی بیان و دفاع از حقوق بشر است.

و یا رژیم های مستبد دیگری همچون فرانسه که با قایق های توپ دار، الجزایر و کشورهای افریقایی را مورد تهاجم قرار دادند و یا آلمان و ایتالیا که زندانی های سیاسی خود را مرموزانه می کُشند و آن را با نام خودکشی توجیه می کنند و یا ماجرای هولوکاست که در آمریکا و اروپا برای آن قانون تصویب شده که انتقاد از آن جرم تلقی می شود، در حالی که انتقاد از انبیاء الهی و توهین به آنها جرم نیست. اینها همه نقض کننده ادعای آنهاست.

* لطفا بفرمایید تفاوت اسلام ستیزی در تاریخ گذشته با آنچه با همین عنوان در عصر حاضر شاهد آن هستیم چیست؟
در گذشته مسیحیان هم با یهودیت دشمنی داشتند و هم با اسلام؛ و جالب است که بدانید در تاریخ داریم که یهودیان از ترس جور مسیحیان می گریختند و به سرزمین های اسلامی پناهنده می شدند. اما امروز چون صهیونیسم و سرمایه داری غرب به هم گره خورده اند، یهودیت و مسیحیت در برابر اسلام به وحدت رسیده‌اند، فلذا پشت صحنه این هتاکی ها به ساحت مقدس اسلام، یک دست واحد است.
اگر کسی اندکی در تاریخ بنگرد و مناسباتی که در طول تاریخ بین اسلام و غرب وجود داشته است را مورد توجه قرار دهد، خواهد دید که این حرکات سخیف، جدید و نو نیست و در واقع تقلید احمقانه ای است که غرب به اصطلاح تمدن جدید با تمام پیشرفت های مادی خود از اسلاف پلید خود در گذشته انجام می دهد، از این رو اگر مسلمانان با هوشیاری در مقابل این اعمال واکنش مناسب داشته باشند، بنده با اطمینان به آنها این نوید را می دهم که شاهد به زانو درآمدن تمدن منحوس غرب خواهند بود.
البته شرط این پیروزی اتحاد تمامی مسلمین در صف واحد در مقابل جهان غرب است نه اینکه هر کدام فرقه و دسته ای جداگانه را در پیش بگیرند و بر علیه هم عمل کنند.

* متأسفانه اخیرا شاهد شدت یافتن این تفرقه افکنی ها و اهانت به مقدسات در داخل جوامع مسلمان هستیم.
بله، متأسفانه سالهای اخیر مسلمانان به جای اینکه از ابزار کارآمد رسانه بر علیه دشمن واحد خود یعنی غرب فاسد، استفاده کنند، آن را بر ضدّ یکدیگر بکار گرفته اند و نتیجه اش شده سریالهایی همچون «الاسباط» یا «عمر الفاروق» و امثال این که هدف کوبیدن شیعه و ایجاد تفرقه در بین مسلمین را در پیش گرفته است. مسلمین باید رسانه را برای معرفی چهره نورانی و ملکوتی اسلام و پیامبر عظیم الشأن آن بکار ببرند و رأفت و عظمت حضرتش را به جهان بشناسانند.
مثلاً دیدگاه اسلام در مورد برده داری و یا رفتار با اسیران جنگی را شرح دهند و بگویند که این اسلام بود که قرنها پیش بر علیه برده داری ایستاد و کفاره بسیاری از گناهان را آزاد کردن برده قرار داد و پیامبرِ آن، در رفتار با اسیران آنچنان رأفت و عطوفت را که در تاریخ ثبت شده است، به خرج داد، نه آبراهام لینکلن که جهان غرب او را بنیانگذار دفاع از حقوق برده ها معرفی کرد ولی به طریق های دیگری به برده داری بشر ادامه می دهند.
و یا دیدگاه اسلام نسبت به علم را که اولین آیه کتاب آسمانی اش با همین موضوع نازل گشت. جامعه مسلمین قرنها طلایه‌دار علم و علم آموزی بود. مسلمانان باید دروغ هایی را که جهان غرب در زمینه های مختلف از خود ساخته، افشاء کند و رسانه را در جهت روشنگری معارف ناب اسلام به خدمت بگیرند که لازمه آن داشتن اطلاعات و مطالعه عمیق و عالمانه است تا معرفت و بصیرتی حاصل شود که اگر ایراداتی از سوی دشمن در قالب فیلم یا نوشته یا هر چیز دیگری مطرح شد، جوابی برای ارائه داشته باشند.
همانطور که دشمن قرنها بر روی اسلام مطالعه و کار علمی کرده است تا بتواند این رقیب قدرتمند را بر زمین بکوبد ما باید فعالیتهای علمی بسیار عمیقتر و گسترده تری را در حوزه اسلام و تاریخ آن داشته باشیم تا اسیر دام هایی که دشمنان قسم خورده اسلام بر سر راهمان پهن کرده اند نشویم.
مصاحبه: ابوالفضل صالح صدر
جمعه 27/10/1392 - 8:58
شعر و قطعات ادبی
خداوند متعال از میان مخلوقات عالم، برخی را برگزیده است:

از هستی... بهشت؛
از دنیا... حلال؛

از ادیان... اسلام؛
از کتاب های آسمانی... قرآن؛
از انسان ها... پیامبران؛
از راه ها... صراط مستقیم؛
از خانه ها... کعبه؛
از شب ها... شب قدر؛
از روزها... جمعه؛
از ماه ها... رمضان؛
از زنان... فاطمه زهرا؛
از درختان بهشت... طوبی؛
از سنگ ها... حجرالاسود؛
از آب ها... زمزم؛

از واجبات... نماز؛
از دل ها... دل شکشته؛

از چشم ها... چشم بسته از حرام؛
جمعه 27/10/1392 - 8:55
اخلاق
نکته اخلاقی از کلمات امام خمینی(سلام الله علیه)



ازخواب بیدار شو از غفلت تنبه پیدا کن،و دامن همت به کمر زن و تا وقت است فرصت را غنیمت بشمار وتا عمرباقی است و قوای تو در تحت تصرف توست و جوانی برقرار است واخلاق فاسده برتو غالب نشده وملکات رذیله برتو چیره نگردیده چاره ای کن ودوایی برای رفع اخلاق فاسده وقبیحه پیدا کن، راهی برای اطفاء نائره شهوت وغضب پیدانما.(1)
شرح: برطبق آنچه علمای اخلاق پیرامون شناخت نفس و ویژگی های آن گفته اند،نفس آدمی دارای قوا و نیروهای بسیاری است که از آن میان چهار قوه به عنوان رییس قوای دیگر می باشند؛به عبارت دیگرنفس منشأاعمال بسیاری است که عامل اصلی این اعمال چهار چیز است: اول:شهوت. دوم:غضب. سوم:وهم وخیال و چهارم:عقل. کار این قوا آن است که انسان را به سوی آنچه اقتضای آن را دارند سوق دهند. در این میان انسان اگرتلاش کند و سعی در تعدیل قوا نماید، عقل تمام نیرو و تلاش خود رابه کار خواهد گرفت تا این سه قوه را درحد میانه و اعتدال نگه دارد.پس عقل آنچه رامطابق خواسته اسلام و خداوند است انجام می دهد و وظیفه اصلیش جلب منافع و دفع مضرات در حد نیاز و کنترل خیال است.این قوا دائم با یک دیگر در حال نزاع و درگیری اند به این ترتیب که هر گاه انسان میل به شهوات نماید، قوه شهوت غالب شده، هرگاه غضب آلود گردد، قوه غضب غالب شده و به همین ترتیب قوای یکی بر دیگری غالب می شوند، در این حال است که می گوییم: نفس لوّامه،امّاره یامطمئنه.پس اینکه خداوند در قرآن این اصطلاحات را برای نفس به کار برده است نه به دلیل تعدد نفس انسان، بلکه به لحاظ تعدد قوای آن و حفظ وحدت و ظهور کثرت در عین وحدت است.آنچه انسان را در تعدیل قوا یاری می نماید، همت عالی و عزم جزم همراه با اطمینان است. بنابراین بهترین اوقات برای اطفاء نائره شهوت و غضب هنگام جوانی است که نیرو و عزم و اراده درانسان قوی تر است.
یکی ازمهمترین نکاتی که توجه بدان بسیار ضروری است این است که نتیجه غالب گشتن قوای سه گانه شهوت وغضب و وهم و دچار افراط شدن انسان در توجه به آنها، اثری جز غفلت از یاد خدا نخواهد داشت.مهمترین و بهترین نتیجه ارسال انبیاء و اولیاء و کتب الهی بیرون آوردن بشر از خواب غفلت بوده است. غفلت به تصریح آیات و روایات عامل سقوط انسان در ورطه هلاکت ونابودی و یکی از غلیظ ترین حجابهایی است که انسان را از رسیدن به مقصود و مطلوب باز می دارد؛ زیرا تا غفلت باشد،بیداری نیست و وقتی بیداری نباشد هیچ سلوک و حرکتی به سوی معبود صورت نخواهدگرفت. ما در نکات بعد در این رابطه بیشتر توضیح خواهیم داد.(2)

گوهر ناب

جمعه 27/10/1392 - 8:54
شخصیت ها و بزرگان
یت‌الله العظمی جوادی آملی:

مستکبران و مشرکان از نظر معرفت‌شناسی گرفتار حس و تجربه‌اند

گروه حوزه‌های علمیه:



مستکبران و مشرکان دو مزاحم درونی و معرفتی برای استدلال و برهان دارند؛ لذا چون وهم و خیال را تحت کنترل عقل نیاوردند و شهوت و غضب را هدایت نکردند، هر زمان که پیامبر جدید آمد او را مسخره می‌کنند و شبهه معاد دارند و اصل مبدا برای‌ آنها روشن نشده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، آیت‌الله ‌العظمی جوادی آملی دوشنبه، 23 دی‌ماه، در تفسیر آیات 28 تا 36 سوره مبارکه یاسین بیان کرد: در جلسات گذشته بیان شد که شهید سوره یاسین وارد بهشت برزخی شد، از آنجا پیامی دارد و خدای سبحان پیام شهدای برزخ را به جامعه می‌رساند آن پیام ‌بخشی برای صالحان و بخشی به طالحان است، آنهایی که صالحان هستند پیام شهید سوره یاسین با بشارت به آنها این است که «قَالَ یَا لَیْتَ قَوْمِی یَعْلَمُونَ بِمَا غَفَرَ لِی رَبِّی وَجَعَلَنِی مِنَ الْمُکْرَمِینَ؛ آن مرد در آن سراى گفت: اى کاش، قوم من مى‌دانستند، که پروردگارم گناهانم را بخشید و مرا از بزرگواران درگاهش قرار داد».
آیات الهی؛ انذار برای طالحان و بشارت برای صالحان
این مرجع تقلید تصریح کرد: آنهایی که طالح هستند تا آخرین لحظه مورد نصحیت عالمان الهی هستند و شهدا نیز از آنها صرف نظر نمی‌کنند و آنها را نصحیت می‌کنند؛ یعنی همین آیه نسبت به طالحان که غیر معتقدند، دعوت است و سبقه انذار و هدایت دارد. همین آیه نسبت به صالحان که معتقد هستند سبقه بشارت دارد.
جمعه 27/10/1392 - 8:51
شخصیت ها و بزرگان
زخم چرکینی که جراحی شدآیت الله جلالی خمینی عضو گروه نمایندگی امام در حج سال ۱۳۶۰:
یک روز در مدینه خبر دادند گروهی از زائران، با پلیس سعودی در مسجدالنبی درگیر شده‌اند که منجر به بازداشت آنان شده است. موضوع را پیگیر شدیم و پس از تحقیق فراوان متوجه شدیم حدود ده نفر از اعضای گروه مهدی هاشمی که خود را از سپاه اصفهان معرفی می‌کردند کاملا حساب شده، یک درگیری گسترده‌ای در مسجدالنبی به راه انداختند. این درگیری با پوشش شعار حمایت از انقلاب و امام خمینی بود اما هدف اصلی ایجاد یک بحران برای حج گزاران ایرانی بود...

آیت الله امام جمارانی: در سال ۱۳۶۵ باند مهدی هاشمی اقدام به جاسازی بمب در کیف‌های همراه زائران کرد. قبل از ورود این کاروان به عربستان، همین گروه مهدی هاشمی موضوع را به سفارت عربستان اطلاع داد تا زائران در بدو ورود دستگیر شدند. این گروه از از زائران که اغلب پیرمرد و پیرزن هم بودند از ماجرا بی‌خبر چندماه در عربستان زندانی شدند و متاسفانه آن سال تبلیغات بسیار گسترده‌ای علیه ایران در رسانه‌های عربستان و سایر کشور‌ها صورت گرفت.
هدف اصلی باند مهدی هاشمی ایجاد بحران بین ایران و عربستان بود تا از این طریق دولتی که به زعم خود دچار انحراف از انقلاب شده بود را تحت فشار قرار دهند....


جمعه 27/10/1392 - 8:47
شخصیت ها و بزرگان






به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ماموستا ملاقادر قادری ظهر امروز در بیست و پنجمین همایش بزرگ وحدت در کرمانشاه اظهار داشت: قرآن کریم پیروی از رسول خدا و توجه به امر حق را موجب موفقیت امت اسلامی عنوان کرده است.

قادری با بیان اینکه امروز شاهد تفرقه در برخی کشورهای اسلامی هستیم، ادامه داد: تلاوت آیات، تعلیم کتاب و آموزش چگونه زیستن فلسفه بعثت پیامبر (ص) بود.
وی قرن بعثت پیامبر (ص) را قرنی عجیب توصیف کرد و بیان داشت: زمان بعثت پیامبر (ص) حدود 6 قرن بود که رابطه آسمان با زمین از طریق انبیای الهی برقرار نشده بود و تحریف کتب آسمانی سایر ادیان و بازیچه قرار گرفتن ادیان در جریان بود.
امام جمعه پاوه رهبران دینی زمان بعثت پیامبر (ص) را افرادی در خدمت حکام یا منزوی شده در دیرها عنوان کرد و افزود: بعثت پیامبر (ص) زمانی اتفاق افتاد که جامعه بشری نیاز داشت.
وی خاطرنشان کرد: در دو قرن گذشته جنگ‌ها و انقلاب‌های متعددی در دنیا رخ داده که جنگ‌های اول و دوم جهانی و هشت سال دفاع مقدس و انقلاب‌های کبیر فرانسه، شوروی و انقلاب اسلامی ایران مهم‌ترین موضوعات بودند.
قادری تصریح کرد: ملت ایران با هدایت روحانیت یک نظام را عوض کرد و اسلامیت، نفی سلطه و جمهوریت برای دشمنان اسلام قابل پذیرش نبود.
امام جمعه پاوه با اشاره به اینکه دشمنان هشت سال جنگ را به ما تحمیل کردند و کشورهای بسیاری در آن نقش داشتند، گفت: جنگ ایران با موفقیت و پیروزی ملت ایران همراه بود.
قادری با بیان اینکه بیداری اسلامی توسط غرب به تفرقه کشیده شده، متذکر شد: فرقه‌های مختلفی در ایران اسلامی با حکمت مقام معظم رهبری در سایه وحدت وجود دارند.
به گفته وی، شیعه و سنی در کرمانشاه با تکیه بر عقلانیت فریقتین و مسئولان مشکلی ندارند و اخلاق معنوی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در تجمع اهل سنت و رونق آن موثر است.
قادری معیار برای حفظ وحدت را مقام معظم رهبری بیان کرد که منادی وحدت هستند و افزود: مشکلاتی در اورامانات در زمینه مساجد، بازارچه و اشتغال وجود دارد و مسئولان باید در این زمینه رسیدگی بیشتری انجام بدهند.امام خامنه‌ای منادی وحدت هستند

 

جمعه 27/10/1392 - 8:39
شخصیت ها و بزرگان
فضائل و ویژگی های امام خمینی(ره) عبادی
1 ـ ایمـان راسخ و خلل نـاپذیـر به مبدا و معاد.
2 ـ دست یـابـی به تـوفیقـات بزرگ از جـانب خـداوند.
3 ـ اخلاص و نیت خـالص در تمـامـی اعمال.
4 ـ دوری از ریـا كـاری و زهـد فـروشـی.
5 ـ تقیـد به نمـاز اول وقت و نمـاز شب و نوافل.
6 ـ تـوسل به ائمه اطهار(علیهم السلام)
7 ـ دست یابی به قله عرفان.

جمعه 27/10/1392 - 8:34
اهل بیت

آثار پذیرش ولایت الهى چیست؟

مؤمن هرگز در بن‏بست قرار نمى‏گیرد، چون خدا ولى و سرپرست اوست و او را از تاریكى‏ها و ظلمات خارج مى‏كند «یخرجهم من الظّلمات الى النّور»(بقره، 257)
مؤمن یك سرپرست دارد و او خداست، «اللّه ولىّ الذین آمنوا...»(بقره، 257) ولى كسى كه دستش در دست خدا نباشد، هر لحظه یك نفر دستش را مى‏گیرد و به هر سمت‏وسویى كه بخواهد، مى‏برد، او به جاى یك سرپرست، سرپرستان متعددى دارد، «والذین كفروا اولیائهم الطاغوت» آرى، راه حق یكى است؛ ولى راههاى باطل متعدد است، لذا در قرآن كلمه‏ى «نور» مفرد آمده؛ ولى كلمه‏ى «ظلمات» جمع آمده است، در نور امكان حركت، رشد، امید و آرامش وجود دارد؛ امّا در ظلمات، دغدغه‏ى روانى، ركود، تحیّر و ترس مى‏باشد.
حضرت یوسف در دعوت به توحید، با رفقاى زندانى خودش این‏گونه استدلال كرد، «یا صاحبى السّجن ءأرباب متفرّقون خیرٌ أم اللّه الواحد القهّار»(یوسف، 39.) اى دو یار زندانى من! آیا خدایان متعدد و پراكنده بهترند یا خداى یگانه قدرتمند؟
كوتاه سخن آنكه راضى كردن یك خدا زودتر و آسان‏تر است؛ ولى راضى كردن خدایان و اربابان متعدد یا نشدنى است و یا سخت و طاقت‏فرسا. آرى، خدا یكتاست، «قل هو اللّه أحد» و زود راضى مى‏شود، «یا سریع الرضا» در نتیجه در صورت یكتاپرستى است كه انسان آرامش و امید پیدا مى‏كند.
ظهر دعا بودند، شبانه روز در حال تلاش و كوشش نیز بودند. در روایت مى‏خوانیم كه دعاى افرادى كه بیكارند وهیچ تلاشى نمى‏كنند، مستجاب نمى‏شود.

چهارشنبه 25/10/1392 - 12:2
فلسفه و عرفان
نشانه‏ى ایمان واقعى چیست؟
نشانه‏ى ایمان واقعى آن است كه انسان در همه‏ى امور تسلیم فرمان خدا و مطیع انبیا و اوصیا و جانشینان به حق آنان باشد. به چند نمونه اشاره مى‏كنیم:
1. قرآن مى‏فرماید: مؤمنان كسانى هستند كه هرگاه با پیامبر هستند، بدون اجازه‏ى او جلسه را ترك نمى‏كنند، «واذا كانوا معه على أمرٍ جامع لم یذهبوا حتّى یستأذنوه»( نور، 62.)
2. قرآن از كسانى كه فرمانده و زمامدار منصوب از طرف پیامبر را نپذیرفتند، انتقاد مى‏كند.
همین كه یكى از پیامبران الهى، جوان نیرومند و لایقى به نام طالوت را كه فردى گمنام و فقیر و چوپانى در اطراف شهر بود، به فرماندهى بنى‏اسرائیل (آن هم از طرف خدا) منصوب كرد، بهانه‏گیرى شروع شد و گفتند: او كه ثروت زیادى ندارد، چگونه بر ما حكومت كند و فرمانده ما باشد؟ ما خودمان از او بهتریم. «انّى یكون له الملك علینا و نحن أحقّ بالملك»( بقره، 247) تا آن‏جا كه گروهى از اطاعت طالوت كه منصوب از طرف خدا و پیامبر بود، سرباز زدند.
3. سرباز زدن از هر یك از دستورات مسلّم دینى خارج شدن از مدار بندگى و ایمان است. بسیارند كسانى كه بخشى از احكام اسلام را مى‏پذیرند و بخش دیگر را نمى‏پذیرند. «أفتؤمنون ببعض الكتاب و تكفرون ببعض»(بقره، 85)
آن چه مورد سفارش قرآن است، تسلیم عاشقانه است، نه تسلیمى همراه با اكراه و اجبار و نق زدن، «و یسلّموا تسلیماً»( احزاب، 56.).
قرآن سوگند یاد مى‏كند كه مسلمانان ایمان واقعى ندارند جز آن‏گاه كه اگر پیامبر قضاوتى در مشاجراتشان كرد، هیچ‏گونه اعتراض و سنگدلى در روحشان پیدا نشود، «لایجد فى أنفسهم حرجاً ممّا قضیت»(نساء، 65)
سرچشمه اكثر اعتراضات مردم، كوته نظرى و كوته فكرى و یك بعدى نگرى است. گاهى فقر و گمنامى را مانع دریافت لطف الهى مى‏دانند و ثروت و شهرت را عامل دریافت. از جلوه‏هاى ظاهرى آگاهند و از استعدادهاى نهفته در افراد گمنام بى‏خبر.
از سختى كار امروز آگاه؛ ولى از آثار و بركاتى كه در درون سختى‏هاست غافل هستند.
چهارشنبه 25/10/1392 - 12:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته