• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4728
تعداد نظرات : 377
زمان آخرین مطلب : 3431روز قبل
اخبار
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری: حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر حسن روحانی در مصاحبه ای با شبكه سی ان ان به سوالاتی در خصوص مهمترین مسایل منطقه ای و بین المللی از جمله موضوعات مربوط به جمهوری اسلامی ایران، بویژه روابط ایران و آمریكا ، موضوع هسته ای ، تحولات منطقه خاورمیانه و مساله سوریه پاسخ گفت.

متن كامل مصاحبه به شرح زیر است:

آقای رییس جمهور خوش آمدید به برنامه ما و خیلی ممنونم كه به برنامه ما پیوستید.

دكتر روحانی:من هم تشكر می كنم از برنامه ای كه تنظیم كردید برای این مصاحبه.

چه احساسی دارید نسبت به اینكه امسال در مجمع عمومی سازمان ملل فرد ممتاز این جلسه باشید؟به شما خیلی توجه می شود و تمركز و افكار روی شما هست در حالی كه معمولا در مورد روسای جمهوری اسلامی ایران این چنین نیست ولی در مورد شما مقداری دید خوش بینانه تری وجو دارد. احساس و نظر شما در این مورد چیست؟

دكتر روحانی:من قبل از اینكه به سوال شما پاسخ بدهم می خواهم به مردم آمریكا كه مورد احترام مردم ایران هستند،درود بفرستم و وقت بخیر بگویم. برای هر رییس جمهوری جالب خواهد بود كه فرصت پیدا كند نظر مردم خود را برای ملت های دیگر در مجامع بین المللی مخصوصاً در سازمان ملل متحد بیان كند. خوشحالم كه این فرصت پیش آمد تا نظرات مردم را در حد فرصتی كه داشتم برای نمایندگان سایر دولت ها و ملت های دیگر كه در این اجتماع جمع شده بودند بیان كنم.

شاید انتظارات زیادی بود كه شما و آقای اوباما حداقل در سازمان ملل دستی به هم بدهید، كسی احساس نمی كرد كه حالت رسمی پیدا كند ولی احساس می كردیم شاید سلامی كنید و این یخ رو بشكنید و دستی تكان دهید ولی این كار انجام نشد،چرا شما این كار را انجام ندادید؟


دكتر روحانی: صحبت هایی بود برای اینكه برنامه ملاقاتی بین پرزیدنت اوباما و من تنظیم شود كه دو طرف در یك فرصتی با هم گفتگو كنند و مقدمات این كار تا حدی آماده شده بود، آمریكا اعلام تمایل كرده بود برای چنین ملاقاتی؛علی الاصول از طرف ایران هم می توانست در یك شرایطی، برنامه ای این چنینی باشد، اما فكر می كنم فرصت كم بود؛ برای اینكه ما بتوانیم همه این مسائل را هماهنگ كنیم، اما آن یخی كه شما می گویید به اعتقاد من تا حدی باز شده، فضا عوض شده، این فضا را مردم ایران بوجود آورده اند، یك فضای نو در روابط ملت ایران و جهان، امید و توقع ما این است كه همه ملت ها و دولت های دیگر به ملت ایران پاسخ مثبت دهند.

 آیا شما اختیار دارید كه مذاكرات و گفتگو را با آمریكا آغاز كنید؟ آیا رهبر ایران این اختیار را به شما داده اند؟


دكتر روحانی:فكر می كنم رییس جمهور ایران این اختیار را دارد كه هر جا كه منافع ملی اش اقتضا كند و لازم بداند برای احقاق حقوق ملتش با هر كسی حرف بزند و صحبت كند، البته آمریكا ویژگی خاص خودش را دارد، 35 سال است كه چنین رابطه ای بین دو كشور نبوده و مقامات عالی دو دولت هیچ وقت با هم صحبت نكرده اند،آن هم در سطح بالاترین مقام دو كشور یعنی دو رییس جمهور؛ بنابراین باید به دیپلماسی ، گفتگو و فضای سیاسی فرصت بدهیم تا شرایط لازم برای این كار فراهم شود.

اگر گفتگو یا مذاكره ای برای منافع ملی كشور ضرورت داشته باشد،رهبر معظم انقلاب مخالفتی ندارند. ایشان درسخنانی به صراحت اعلام كرده اند كه من نسبت به مذاكره با آمریكا خوشبین نیستم اما در موضوعات خاص،مقامات دولتی می توانند با طرف آمریكایی خود صحبت كنند. اگر امروز فرصتی فراهم و همه مقدمات كار آماده می شد احتمالا عمده مذاكرات پیرامون موضوع هسته ای یا منطقه خاورمیانه می بود؛ بنابراین ایشان از قبل ،این اجازه را دادند كه دولت بتواند دستش در این زمینه باز باشد.

بنابراین شما این اختیار را دارید؟ رییس جمهور اوباما امروز در سخنرانی شان در سازمان ملل گفتند كه به وزیر خارجه آقای جان كری اختیار دادند كه در راس تیم مذاكره كننده باشند و با وزیر خارجه شما آقای ظریف در خصوص مسائل هسته ای صحبت كنند؛ آیا مسائل دو جانبه ای دیگری هم هست كه بتوانید درباره آن با هم صحبت كنید و یا نماینده های شما بتوانند با آمریكا صحبت كنند و یا صرفاً درباره مسئله هسته ای و مسائل تحولات خاورمیانه است كه مذاكراتی انجام خواهد شد؟


دكتر روحانی: مسائل فراوانی می تواند مورد گفتگوی دو دولت قرار گیرد؛ اما بنای من (كه گمان می كنم اولویت طرف آمریكایی هم اینگونه باشد) بر این است كه در ابتدا موضوع هسته ای است كه می تواند آزمایش مهمی برای دو دولت و همچنین برای به ثمر نشستن و تامین منافع مشترك دو دولت باشد، فعلا موضوع هسته ای است.اگر موضوع هسته ای به حل و فصل نهایی برسد، به اعتقاد من راه برای موضوعات متعدد دیگری كه می تواند بر مبنای اولویت درلیست بحث و مذاكره دو طرف قرار گیرد ، باز می شود.

شما درسخنرانی جلسه سازمان ملل صحبت از حل و فصل صلح آمیز مسائل هسته ای كرده اید، ممكن است بفرمایید كه در این خصوص چارچوب یك معامله را شما چطور می بینید؟


دكتر روحانی: در موضوع هسته ای اولین مساله كه برای همه جهانیان باید روشن باشد این است ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و نخواهد بود. ایران سلاح كشتار جمعی را بر خلاف باورهای دینی ، مذهبی و اصول اخلاقی خود می داند و شما می دانید كه رهبری معظم انقلاب، تولید یا انباشت یا كاربرد هر گونه سلاح كشتار جمعی به ویژه هسته ای را حرام اعلام كردند؛ بنابراین اولین سخن این است كه به دلیل تبلیغات سوء و غیر واقعی انجام گرفته در این زمینه باید به جهانیان این اعتماد را بدهیم كه بدانند، ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست اما همچون سایر كشورها در چارچوب مقررات بین المللی خواستار اعمال حقوق حقه خود بدون تبعیض است. بنابراین اعتماد در سایه اجرای مقررات بین المللی به وجود می آید نه اینكه در سایه فشار یا در سایه ترس.

شما و سایر روسای جمهوری ایران و رهبری ایران ،همگی گفته اید كه ایران سلاح هسته ای نمی خواهد اما می دانید كه اینجا مساله اعتماد مطرح است و صادقانه بگویم خیلی ها این حرف را باور نمی كنند و می خواهند بدانند كه شما دقیقا چگونه می توانید سطح اعتماد را بالا ببرید؛ شما واقفید كه هر قطعنامه ای كه درسازمان ملل از اعتماد صحبت می كند، چگونه می توانید الهام بخش آن اعتماد باشید. شما می فرمایید كه می خواهید حق غنی سازی را داشته باشید از نظر شفافیت سازی چه كار می توانید انجام دهید، آیا آماده هستید كه گامی فراتر از حتی NPT برداشته و شفافیتی فراتر از آن هم حتی ایجاد كنید.

دكتر روحانی:این اعتماد از دو راه امكانپذیر است،راه اصلی آن حقوقی است، راه حقوقی یعنی اجرای مقررات بین المللی؛ اصلا آژانس برای چه چیزی تاسیس شد، تاسیس آژانس برای این بود كه به جهان با نظارت های خودش اعتماد بدهد. شما می دانید تمام مواد هسته ای ایران حتی میلی گرمش تحت محاسبه دقیق‌ آژانس بوده و اولین طریق برای اعتماد جهانی، این است كه مواد هسته ای كشور تحت نظارت كامل آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد. ما پادمان را امضا كردیم و مقررات آژانس بین المللی را اجرا می كنیم و بازرسان آنها مرتبا به ایران سر می زنند و گزارش تهیه می كنند،دوربین های آنها همه جا نصب شده و كلیه تحركات را ضبط می كنند.

راه اعتماد حقوقی در جهان اصلا NPT و بعد پادمان است و همه این مقررات برای این بود كه كشورهای جهان بتوانند فعالیت صلح آمیز داشته باشند و در كنار آن اعتماد هم وجود داشته باشد كه در این صورت فعالیت به سمت فعالیت نظامی منحرف نمی شود.

آژانس بعد از صدها ساعت بازرسی های متنوع و كار مداوم در سال 2004 در قطعنامه به صراحت اعلام كرد كه فعالیت هسته ای ایران هیچ اِوِجِنسی وجود ندارد كه انحراف پیدا كرده باشد و این قطعنامه به تصویب همه اعضای شورای حكام از جمله آمریكا رسید؛ چون این قطعنامه به اتفاق آرا تصویب شد. بنابراین آژانس در این زمینه بازرسی های محكمی كرده كه با اطمینان می تواند بگوید هیچ شاهد و هیچ قرینه ای برای انحراف وجود ندارد. این یك راه است و راه دوم نزدیك تر شدن از لحاظ سیاسی بین كشورهاست. وقتی بین دو كشور رابطه نیست و مذاكره ای وجود ندارد،ممكن است بی اعتمادی هایی بوجود بیاید؛ مذاكرات ما با 1+5 به این دلیل است كه جزییات مساله مورد بررسی قرار گیرد و با توافقی كه بین ایران و 1+5 به وجود می آید،این اعتماد علاوه بر اعتماد حقوقی از لحاظ سیاسی نیز ایجاد شود؛ بنابراین مذاكره در كنار آژانس حتما بهترین اعتماد برای افكار عمومی جهان است؛ آن هم كشوری كه قربانی سلاح كشتار جمعی است.

آیا شما غنی سازی را تا سطح 20 درصد نگه می دارید، آیا حاضرید 20 درصد فعلی غنی سازی شده را بدهید و از خارج آن را تهیه كنید؟

دكتر روحانی: اینها بحث هایی است كه در مذاكرات بین كشورها انجام می گیرد. چیزی را كه ما می توانیم در سطح رسانه به دنیا اعلام كنیم این است كه ایران مثل سایر كشورها از حقوق هسته ای خودش در زمینه های صلح آمیز برخوردار است؛ بنابراین هر مقدار اختیاری كه سایر كشورها دارند،ایران هم دارد. هیچ فرقی بین ایران و سایر كشورها وجود ندارد. اینكه به طور موقت ما چه می كنیم یا چه خواهیم كرد یا آنها چه می كنند، این ها بحث هایی است كه روی میز مذاكرات قرار می گیرد تا طرفین با هم بحث كنند.

یكی از مسائل اعتماد، تسهیلات فوردو است كه نزدیك قم است، یكی از دلایلی كه جهان خیلی تردید دارد این است كه گویا اصلا كار فوردو شروع شده قبل از اینكه اعلام شود فوردویی وجود دارد، سوال این است كه آیا شما می گویید كه فوردو را حاضرید ببینید؟

دكتر روحانی: فوردو با سایر مراكز غنی سازی چه فرقی می كند؟ فوردو هم یك مركزی است كه در آن غنی سازی انجام می گیرد؛ مثل نطنز. در نطنز هم غنی سازی انجام می گیرد و در فوردو هم غنی سازی انجام می گیرد،چه حساسیتی روی فوردو وجود دارد؟آنچه كه باعث شده كه نطنز و در كنارش فوردو هم فعال شود این است که ایران بیش از یك سال قبل اعلام كرد كه 10 سایت دیگر شبیه نطنز و فوردو می خواهد بسازد و این ها در برابر تهدیدهایی است كه ایران می شود.

شما وقتی كشوری را تهدید می كنید، پاسخ آن تهدید این هاست. وقتی كشورهایی برخلاف همه اصول مذاكراتی می گویند همه چیز روی میز است، این به معنای تهدید ملت ایران است. ما در زمینه همان اعتمادی كه شما از آن سخن می گویید یك چیز بیشتر روی میز نداریم و آن مذاكره است. هیچ چیزی جز مذاكره روی میز نباید باشد تا اعتماد به وجود بیاید. وقتی در كنار مذاكره و دیپلماسی تهدید نظامی هم روی میز قرار می گیرد به این معناست كه مذاكره واقعی نیست و اگر از اعتماد بحث می كنیم حتما باید دو جانبه باشد.

این ساختمان اعتماد همان كانفیدنس بیلدینگ است كه باید پایه هایش را دو طرف بسازند و ساختمانش هم توسط دو طرف بناشود. ساختمان اعتماد ،ساختمانی نیست كه یك طرف آن را بسازد،بنابراین فرقی بین مراكز غنی سازی نیست،بحث این است كه در مذاكرات ما با هم بحث كنیم و ببینیم اعتماد چگونه از دو طرف افزایش پیدا می كند، آنها چه اعتمادی می دهند و ما چه اعتمادی می دهیم.

بنابراین آن تاسیسات اراك، آب سنگین اراك كه بعضی ها نگرانند كه شما ممكن است پلوتونیوم را از آن بتوانید تولید كنید، آن هم باز یك خطری است برای جهان و یك نگرانی است و ظاهرا قرار است كه همین بهار كارش را انجام دهد و شروع كند، آیا شما حاضرید فعالیت های اراك را به تعویق بیندازید؟

دكتر روحانی: شما می دانید كه تاسیسات اراك برای تامین نیازمندی های دارویی و پزشكی كشور است و از اول هم با همین هدف اعلام شده ،بنابراین تا زمانی كه اراك بخواهد شروع به فعالیت كند،هنوز یك فاصله زمانی قابل توجهی وجود دارد تا اراك كامل و آماده فعالیت شود؛ ممكن است در آینده بحث هایی راجع به این موضوعات هم بین ایران و 1+5 مطرح شود؛ تاكنون مساله اراك روی میز مذاكرات قرار نگرفته.

ولی می تواند قرار بگیرد .

دكتر روحانی: هرچیزی ممكن است در مذاكرات مورد بحث قرار گیرد.

 به طور كل شما حاضرید چه كنید تا الهام بخش و نوید دهنده این اعتماد باشید؟همه مردم شفافیت كامل ایران را می خواهند، آیا ایران آماده است آن سطح اعتماد را ایجاد كند؟ و آیا آن طور كه می گویید در حال انجام است؛ نه غیر از آن؟

دكتر روحانی:بیش از 40 كشور امكان غنی سازی دارند و بسیاری از آنها دارند غنی سازی را انجام می دهند. بین ایران و آن كشورها چه فرقی وجود دارد؟ البته كشورهایی هم وجود دارند كه اصلا NPT را نپذیرفتند و كشورهایی هم وجود دارند كه اصلا تحت نظارت آژانس نیستند. ایران NPT و پادمان را پذیرفته و به آن متعهد است و تمام فعالیت های ایران زیر نظارت آژانس است، بنابراین بحث اعتماد و خطر ایران دو مقوله است، یك مقوله تبلیغاتی است كه ‌در مورد مقوله تبلیغاتی، وقتی یك عده ای تصمیم دارند بگویند ایران خطرناك است، باز هم خواهند گفت.

 اما زمانی ممكن است، كشوری نگرانی منطقی داشته باشد، ما حاضریم نگرانی های منطقی را رفع كنیم، نه توهماتی را به نام نگرانی. توهماتی تحت عنوان نگرانی در رسانه ها و تبلیغات وجود دارد كه هیچ ارزشی ندارد، اگر كشوری از لحاظ منطقی نگرانی داشته باشد ،مذاكره 1+5 برای این است كه این نگرانی رفع شود . ما در این مذاكره بسیار جدی هستیم، به طرف مذاكراتی مان اعلام كردیم كه در این زمینه جدی خواهیم بود.مسوولیت مذاكرات هسته ای را در اختیار وزارت خارجه و مسوول مذاكره را وزیر خارجه قرار دادم. بنابراین وزارت خارجه ما مسوول مذاكرات است. 1+5 هم مسوول بالای مذاكراتشان می تواند وزرای خارجه آنها باشد، كما اینكه قبلا هم در دوره ای كه من مسوول پرونده بودم، طرف مذاكراتی من وزرای خارجی سه كشور اروپایی بودند.

 ما معتقدیم این مذاكرات سریعتر باید آغاز شود و ‌جدی تر باید ادامه پیدا كند و هر چه سریعتر به پایان برسد، به دلیل اینكه شرایط فعلی به ضرر همه است . شرایط فعلی، شرایط باخت – باخت است، همه ضرر می كنند ما باید شرایط برد – برد را فراهم كنیم كه همه سود ببرند. در دنیای امروز اوضاع اقتصادی جهان با مشكلات فراوان مواجه است. منطقه ما با مشكلات بسیاری مواجه است. حل و فصل این مسائل می تواند به اقتصاد جهانی و منطقه ای و همچنین امنیت منطقه ای بیشتر كمك كند.

 و شما در ازای آن چه می خواهید؟ من می دانم كه شما می خواهید تحریم ها برداشته شود ،فكر می كنید یك باره این تحریم ها برداشته شود و در ازای آن چه مسائل مهمی دیگری است كه بخواهید قدم به قدم برداشته شود؟

دكتر روحانی: ما هیچ چیز جز قانون و اجرای مقررات بین المللی نمی خواهیم، ما اعلام می كنیم كه تحریم های یك جانبه برخلاف مقررات بین المللی است و برخلاف تجارت آزاد و توسعه بشری است. وقتی شما بانك یك كشور را تحریم می كنید،معنایش روشن است یعنی داروی مردم و تجهیزات پزشكی آن را تحریم می كنید؛ یعنی حتی غذای مردم را نیز تحریم می كنید. این كار غیرانسانی است .

این كار برخلاف همه اصول و مقررات بین المللی است . بنابراین ما قانون را می خواهیم و می گوییم قانون اجرا شود ؛ می گوییم آنهایی كه برخلاف قانون تحریم كردند،به قانون برگردند ، ما می گوییم با فشار به یك ملت ،كسی به جایی نمی رسد، فشاری كه شما در تحریم وارد می كنید فشار به مردم ایران است و بنابراین فشار به یك ملت، غیر انسانی و ‌ناصحیح است و ثمره اش فقط ایجاد تنفر آن ملت نسبت به تحریم كنندگان است.

هر چه تنفر زیاد شود،شرایط برای ایجاد صلح ، امنیت و دوستی بین ملت ها كمتر می شود؛ بنابراین خواست ما اجرای قانون است و تحریم را غیرقانونی و غیرانسانی می دانیم ، بنابراین معتقدیم تحریم ها باید كنار گذاشته شود و معتقدیم تحریم تاثیری ندارد. هدف تحریم كنندگان هر چیزی باشد به آن هدف نخواهند رسید . راه حل اصلی مذاكرات است و باید با هم بنشینیم و مذاكره كنیم و مساله را به حل و فصل نهایی برسانیم.

 شما حداقل نسبت به 8 سال گذشته،یك صورت و دید جدیدی از ایران ارائه دادید، شما آمدید و گفتید كه ما می خواهیم چهره واقعی ایران را نشان دهیم، شما حداقل دفترتان از شبکه اجتماعی تویتر استفاده كردند؛ شما مصاحبه و بیاناتی داشتند ،‌حتی برخی مطبوعات می گویند استفاده از مطبوعات برای ارتقاء گفتمان شما بوده، پاسخ شما چیست؟‌شما تویت می كنید و از این اطلاعات اجتماعی استفاده می كنید، ولی مردم ایران دستیابی به این شبكه ندارند،شما گفتید كه تلاش می كنید سانسور را از ایران خارج كنید، آیا این كار را می كنید؟


دكتر روحانی: همه تلاش من این است كه مردم ایران به راحتی بتوانند از همه اطلاعات موجود در سطح جهانی استفاده و بهره برداری كنند. شبكه های اجتماعی بزرگ و شبكه های اطلاعاتی بزرگ امروز در سطح جهان وجود دارد كه حق همه انسان ها و ملت هاست كه از آن استفاده و بهره برداری كنند. البته ممكن است بسیاری از كشورها چارچوب هایی از لحاظ اخلاقی داشته باشند كه آنها را مراعات می كنند ،حتما در ایران هم چارچوب هایی وجود دارد اما در عین حال تلاش من این است كه در ماه های آینده ،همه آن قول هایی كه در تبلیغات انتخاباتی به مردم داده ام را عملی كنم.

البته همانطور كه اشاره می كنید، در دوران تبلیغات انتخاباتی ام حامیان و طرفداران من، از این شبكه ها به طور وسیع استفاده كردند و الان هم ،حامیان، طرفداران و حتی منتقدین از این شبكه ها استفاده می كنند و من ،هم از نظرات حامیان و هم از منتقدین استفاده می كنم، چون دولت نیاز به انتقاد دارد؛ بنابراین كاستن مشكلات مردم در این زمینه جزو برنامه های دولت است كه مردم بتوانند در چارچوب های اخلاقی كه تنظیم می شود، اطلاعات لازم را از این شبكه ها كسب كنند.

 یكی از كارهایی كه شما و وزیر خارجه شما انجام داد ،این بود كه تویت كردید، راشاشانا را تبریك گفتید، سال نوی یهودی ها را و تنها عضو یهودی پارلمان را با خودتان آوردید، چرا مهم بود كه شما این فرد را با خودتان بیاورید؟


دكتر روحانی: ما می خواستیم به افكار عمومی دنیا بگوییم كه ایران نه تنها ضد یهود نیست بلكه معتقدیم یهودی ها دارای آیینی هستند كه آن آیین مورد احترام ماست، شما می دانید ما به كتاب آسمانی یهودی ها و به پیامبر آنها حضرت موسی احترام می گذاریم و می دانید كه ما در پارلمان ایران با توجه به اینكه تعداد یهودیان در ایران بسیار محدود هستند و عدد زیادی نیستند اما یك نفر نماینده دارند در مجلس ایران ، آن نماینده می تواند نظرات خود و اقلیت یهودی كه در ایران زندگی می كنند، را برای مردم بیان كند، بنابراین نماینده یهود می تواند بیانگر واقعیت زندگی یهودیان در ایران باشد.

افتخار ما همزیستی مسالمت آمیز با همه ادیان در ایران در طول تاریخ بوده، شما می دانید كه عبادتگاه اقلیت های دینی در تهران یا در شهرستان های دیگر وجود دارد ، مردم برای برنامه ها و مراسم دینی و مدارس دینی خود و تبلیغات دینی خودشان آزادی هایی دارند و در مجلس شورای اسلامی هم نماینده ای دارند.

 یكی از مسائلی كه، فرد قبل از شما، در همین مكان می نشست و مطرح می كرد، این بود كه هولوكاست را رد می كرد و طوری رفتار می كرد كه گویا یك اسطوره بود، می خواهم بدانم موضع شما درباره هولوكاست چیست؟ و آیا قبول دارید كه این هولوكاست وجود داشته و ابعادش چه بوده ؟


دكتر روحانی: من قبلا هم گفتم كه تاریخ دان نیستم و ابعاد حوادث تاریخی را تاریخ دانان باید تبیین و بیان كنند و توضیح دهند، اما به طور كلی هر گونه جنایتی كه در تاریخ علیه بشریت اتفاق افتاده ، از جمله جنایتی كه نازی ها انجام دادند، چه نسبت به یهود و چه نسبت به غیریهود، از نظر ما كاملا محكوم است . همانطور كه امروز هم اگر جنایتی علیه هر ملتی ، دین و یا هر قومیتی و اعتقادی انجام بگیرد ،ما آن جنایت و نسل كشی را محكوم می كنیم ؛ بنابراین كار نازی ها محكوم است، ‌ابعادی كه شما می گویید،آن ابعاد به عهده مورخین و محققین است كه ابعادش را روشن كنند،من محقق تاریخی نیستم، اما این نكته باید روشن باشد كه جنایتی اگر اتفاق افتاده ،سرپوشی نشود ،برای اینكه یك ملت و یا یك گروهی بخواهند علیه دیگران جنایت یا ظلم خودشان را توجیه كنند. بنابراین اگر نازی ها جنایت كردند ،هر مقداری كه بوده ما آن را محكوم می كنیم،چرا كه نسل كشی و آدم كشی محكوم است.

از نظر ما،فرق نمی كند، كسی كه كشته می شود، ‌یهودی ، مسیحی و یا مسلمان باشد از نظر ما هیچ فرقی ندارد،چرا كه كشتن انسان بی گناه مطرود و محكوم است؛ اما این دلیل نمی شود كه 60 سال مردمی را از سرزمینشان آواره كنیم برای اینكه بگوییم نازی ها جنایتی را انجام دادند كه جنایتشان محكوم است؛ اشغال سرزمین دیگران هم از نظر ما محكوم است.

 نكته دیگر اینكه فرد قبل از شما، اسراییل را تهدید می كرد كه باید از نقشه جهان پاك شود؛ آقای اوباما هم امروز به آن اشاره كردند و گفتند ما نمی توانیم و اجازه نمی دهیم كه هیچ كشوری یكی از متحدین ما را به نابودی تهدید كند، آیا سیاست ایران این است كه اسراییل را به نابودی تهدید كند؟

دكتر روحانی: شما می دانید كه نه در طول این 35 سال بلكه در طول 200 سال گذشته ،ایران به هیچ كشوری حمله نكرده و ما قصد حمله به هیچ كشوری و قصد جنگ هم نداریم،اگر نیروی مسلح مان را تجهیز می كنیم برای دفاع از كشورمان است؛ شما واقفید كه در جنگ 8 ساله ،صدام به ما تجاوز كرد و به ما حمله كرد و ما دفاع كردیم ،‌ ما قصد حمله یا جنگ با هیچ كشوری را نداریم ، نسبت به مساله فلسطین هم اعتقاد ما،صندوق آراء است و نه چیز دیگر،صندوق رای باید تكلیف نهایی در این منطقه ای را كه 60 سال است در اختلاف و نزاع به سر می برد حل كند؛ ما اعتقاد داریم همه مسلمانان و فلسطینیانی كه آواره شده اند، باید بیاییند در كنار سایر مردم قرار گیرند و به آراء مراجعه شود ،هر چه رای دادند ما تسلیم رای هستیم؛ بنابراین ما حل مشكلات منطقه و تمام مشكلاتی كه در منطقه هست را از طریق نظر و آراء مردم و دمكراسی می دانیم و جنگ را راه حلی برای منطقه نمی دانیم .

درخصوص مساله حقوق بشر، قبل از آمدن شما اطلاعیه ای گفته شدكه 80 یا 18 فعال كه آزاد شده اند و خیلی از آنها در تهران در سال 2009 بعد از انتخاب مجدد آقای احمدی ن‍ژاد به زندان رفتند، ما با خانم نسرین ستوده كه یكی از آزادشدگان هستند،صحبت كردیم، ایشان گفتند، خیلی خوشحال هستند كه آزاد شدند ،ولی بقیه هنوز در زندان به سر می برند و ای كاش آنها هم آزاد شوند، دولت شما برای آزادی این افراد كه برای آزادی وجدانشان به زندان رفته اند چه فكری دارد ؟برای آزادی افراد دیگری مثل مهدی كروبی و دیگران آیا كاری انجام می دهد و اجازه ادامه فعالیت سیاسی به آنها می دهند؟ راه كارهای شما در این خصوص چیست؟

دكتر روحانی:موضوع مهمی كه در تبلیغات انتخاباتی ام مورد تاكید من قرار گرفت، مساله منشور حقوق شهروندی بود، من به مردم قول دادم كه در زمینه حقوق شهروندی منشوری را تهیه و آن را منتشر كنم و بعد آن را به صورت لایحه ای به مجلس شورای اسلامی بفرستم تا تبدیل به قانون شود تا با آن بسیاری از مشكلاتی كه امروز جامعه ما با آن مواجه است، حل و فصل شود.

شما می دانید قانون اساسی ما ظرفیت بسیار بالایی در زمینه حقوق ملت دارد . یكی از مسئولیت هایی كه به رییس جمهور ایران داده شده است ،اجرای قانون اساسی است، اجرای قانون اساسی مسئولیتش بر عهده رییس جمهور است، بنده علاوه بر اینكه بخش حقوقی ام را موظف كردم كه راجع به این مسئولیت كمیته ای را تشكیل دهد، به زودی منشور حقوق شهروندی را در معرض افكار عمومی قرار می دهم .

تیمی مشغول بررسی و تهیه هستند، به محض اینكه این منشور حقوق شهروندی نهایی شود، منتشر می كنم و در معرض افكار عمومی قرار می دهم ، نقدها ، نقص ها و كاستی هایی كه وجود دارد، نظرات نخبگان و صاحبنظران را جمع می كنیم و امیدوارم ضمن ماه های آینده بتوانم مجموعه حقوق شهروندی را به صورت یك منشور تدوین نهایی و آن را اجرا كنم و اگر مواردی نیاز به قانون دارد به صورت لایحه به مجلس شورای اسلامی بفرستم، بنابراین اساسا من روی مساله حقوق شهروندی بسیار حساس هستم، روی حقوق اقلیت ها و حقوق اقوام نیز بسیار حساس ام.

خوشحالم از اینكه هر زندانی كه از زندان آزاد شود موجب مسرت من است . امیدوارم روزی بیاید كه زندان های ما خالی شود،البته هر كشوری زندان و مجرم خواهد داشت اما هر مقدار كمتر زندانی باشد، موجب خوشحالی یك ملت و یك دولت است. من همه تلاشم را در این زمینه انجام می دهم كه افرادی را كه در زندان هستند راه گشایشی برای آنها فراهم شود.

آقای جان كری وزیر خارجه آمریكا شخصا از شما و دولت ایران خواسته كه كمك كنید، سه آمریكایی را كه سالهای زیادی است دستگیر شده اند ،آزاد شوند چرا كه خانواده های آنها در مصاحبه ها و صحبت هایی كه داشته اند، گفتند كه شرایطی سختی دارند و بسیار نگرانند؛ یكی "بابلو لینسن" كه از مارس 2007 ناپدید شده است و امیر حكمتی كه 30 ساله است و از سال 2011 در زندان به سر می برد و می گویند كه مجبور شده تحت فشار اعتراف كند؛ همچنین سعید عابدینی كه 33 ساله است و سال گذشته دستگیر شده به خاطر مسایل مذهبی؛ شما به وزیر خارجه آمریكا و یا مردم آمریكا و خانواده های این افراد می توانید بگویید آیا كاری می كنید كه بالاخره سركلید این مساله را حل كنید و آنها آزاد شوند؟

دكتر روحانی: دو مساله وجود دارد، اولا شما نام فردی را آوردید كه ما از او اصلا خبر نداریم . آقای لینسن كه شما گفتید ما اطلاعی نداریم كه او كجاست، زمانی كسی است که تحت محاكمه قانونی است و زمانی كسی ناپدید شده است و ما از آن بی خبر هستیم ،این ها را شما كنار هم قرار دادید ،این سوال دقیق نیست، فردی آمریكایی است كه ناپدید شده است و ما از او بی خبر هستیم و نمی دانیم كجاست؟ ما آماده ایم در این زمینه كمك كنیم، یعنی همه دستگاه های اطلاعاتی كه در منطقه هستند؛ ما و دیگر كشورها كمك كنند كه از او اطلاعاتی به دست بیاورند، اما اگر فردی دستگیر و محاكمه شده است می دانید كه در اختیار قوه قضاییه است و ما تفكیك قوا را پذیرفته ایم.

طبق قانون اساسی ، قوه قضاییه ما مستقل است و می تواند محاكمه كند و كسی كه در زندان است و در دادگاه مورد دادرسی قرار می گیرد، می تواند وكیل بگیرد و از حق وكیل استفاده كند ، دادگاه های ما متعدد بوده و مراحل مختلف دارد كه در مراحل مختلف مورد رسیدگی قرار می گیرد اما این كه دولت ها بتوانند كمكی انجام دهند بسیار كار شایسته ای است اگر كمكی از دست دولت ها برآید.

ضمنا ما هم افرادی را داریم كه در آمریكا زندانی هستند، مدتهاست این درخواست دو جانبه هست، یعنی دولت آمریكا باید به افرادی كه تابعیت ایرانی دارند و در اینجا زندانی هستند ،كمك كند ، ما هم باید به فرد آمریكایی كه تابعیت آمریكایی دارد، كمك كنیم، كمك بحثی دیگر است اما قوه قضاییه ما استقلال دارد و طبق استقلال قوه قضاییه دولت حق مداخله در محاكم قضایی را ندارد.

شما فكر نمی كنید كه بعنوان یك رییس جمهور جدیدی كه خیلی نسبتا گرم صحبت كرد در خصوص ایجاد رابطه های بهتر؛ بعنوان مثال بتوان كاری برای امیر حكمتی انجام داد؟

دكتر روحانی:من گفتم دولت ها هر كمكی بكنند شایسته و خوب است، اما حتما ما نمی توانیم مداخله در محاكم قضایی كنیم، به هر حال قاضی مستقل است ، نه اینكه دولت نمی تواند دخالت كند بلكه رییس قوه قضاییه هم نسبت به رای یك قاضی نمی تواند مداخله كند؛ چرا كه سیر مراحل خود را دارد،اما در عین حال، دولت ها می توانند در مراحلی كمك كنند، در مرحله اجرای یك قانون یا ایجاد تسهیلات لازم ، این كار را باید همه دولت ها از جمله دولت آمریكا و ایران انجام دهند.

ما هم زندانی هایی داریم كه اینجا هستند و مدتهاست كه دولت ایران بدنبال این است كه وضعیت این افراد روشن شود و یا به آنها برای آزادی شان كمك شود ،بدون اینكه من بخواهم راجع به اتهامات بحث كنم كه واقعی یا غیر واقعی است ،خیلی جای بحث ندارد. من خوشحال می شوم كه به یك انسانی كمك كنم و همین طور باید مقامات آمریكایی خوشحال باشند كه به اتباع ما كه در اینجا كه زندانی هستند، كمك كنند.

اجازه بدهید كه راجع به سوریه سوال كنم ، شما گفتید كه با آقای اوباما در خصوص مساله سوریه، نامه تبادل كردید؛ امروز رییس جمهور فرانسه گفتند كه از ایران استقبال می كنند،اگر در یك كنفرانس صلح سوریه شركت كند اما تحت شرایط خاصی مثلا اینكه شما پارامترهای آن كنفرانس را مثل كنفرانس ژنو دو بپذیرید و همچنین یك انتقال قدرتی كه آقای اسد بالاخره از قدرت كنار بگیرد. آیا شما این چارچوب را می پذیرید؟

دكتر روحانی: ما پیش شرطی را نمی پذیریم ، ما حاضریم در هر جمع بین المللی اگر بتوانیم به مردم سوریه،كمك كنیم، این را وظیفه خود می دانیم، من به آقای اولاند گفتم كه ما آماده ایم با هر كشوری همكاری داشته باشیم برای اینكه جنگ داخلی در سوریه هر چه سریعتر پایان بپذیرید،من به صراحت به آقای اولاند گفتم؛ ایشان هم قبول داشتند كه تصمیم گیر اصلی نسبت به سوریه فقط مردم سوریه هستند. هیچ دولت خارجی حق ندارد برای مردم سوریه یا آینده سوریه تصمیمی بگیرد.

ما همه باید كاری كنیم، جنگ داخلی تمام شود و زمینه های لازم برای حضور مردم در یك انتخابات فراهم شود ؛ البته شرایط امروز سوریه تا رسیدن مردم به پای صندوق آراء فاصله وجود دارد. ما باید همگی تلاش كنیم كه این فاصله كوتاه شود، ضمنا در مساله سوریه یك موضوع بسیار مهم، حضور تروریست ها در سوریه است، این مساله باید موجب نگرانی همه باشد ؛ تقریبا هر چه القاعده یا سایر گروه های تروریستی در منطقه بودند،فعلا همه در سوریه جمع شدند. باید همه دولت ها و دولت های منطقه بیشتر و دیگران هم باید نگران باشند ،نباید كاری كنیم كه به تروریست ها كمك شود، كمك به تروریست ها به ضرر همه ما خواهد بود.

امروز شما می دانید كه در سوریه معارضه وجود دارد ، عده ای با دولت مخالف هستند اما جنگی كه امروز در سوریه وجود دارد، جنگ بین دولت و معارضه نیست، بلكه جنگ بین تروریست ها و دولت است و این چیزی است كه ما همه باید تلاش كنیم تا جنگ خاموش شود و تروریست ها هم از سوریه اخراج شوند. چیزی كه ما طرفدار آن هستیم، مذاكره "سوری - سوری" است، یعنی مذاكره بین معارضین سوریه و دولت سوریه است كه باید انجام شود و در نهایت به یك انتخابات منتهی شود .

من می دانم موضع سوریه و شما این است كه تمام مخالفین تروریست هستند، یعنی این چیزی است كه خودتان می گویید، خیلی ها هم معتقد نیستند و افرادی هستند كه می خواهند زندگی دیگری داشته باشند.

دكتر روحانی: من نگفتم همه مخالفین تروریست هستند ،گفتم آنهایی كه امروز دارند با دولت می جنگند تروریست ها هستند ، معارضین نمی جنگند، معارضه وجود دارد. ما با معارضین سوری در ارتباط هستیم ما با گروه های معارض در تماس هستیم . ما می گوییم بین معارضین سوری و دولت سوریه باید مذاكره محقق شود و با هم مذاكره كنند، من می گویم تروریست هایی كه در سوریه امروز جمع شده اند برای منطقه خطرناك هستند؛ من نگفتم معارضین همه تروریست هستند، معارضه وجود دارد، تروریست هم وجود دارد.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:36
اخبار
عصر ایران: حسن روحانی گفت که دولت ایران می خواهد در مدت 3 تا 6 ماه با طرف های غربی به توافقی درباره برنامه هسته ای ایران دست یابد.

حسن روحانی رئیس جمهور ایران در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست اضافه کرد: تنها راه برای حرکت در مسیر حل مسئله هسته ای ایران، تعیین چارچوب زمانی برای مذاکرات هسته ای است و اینکه این مدت زمان، کوتاه باشد.

او در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چه مدت زمانی برای این چارچوب زمانی برای حل مسئله هسته ای ایران مناسب است گفت: هر چقدر این مدت زمان کوتاه تر باشد برای همه مفیدتر است. ایران معتقد است که این مدت زمان، سه ماهه است. اگر 6 ماهه هم باشد مناسب است. این موضوع چند ماهه و نه چند ساله حل می شود.
 
این سخنان در حالی مطرح می شود که قرار است امروز پنجشنبه برای نخستین بار ایران و گروه 1+5 متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، فرانسه، انگلیس، چین و روسیه) به علاوه آلمان در سطح وزیران امور خارجه، نشست مشترکی را در نیویورک برگزار کنند.

قرار است جان کری وزیر خارجه آمریکا نیز در این نشست حاضر شود و این موضوع می تواند زمینه دیدار مستقیم و بی سابقه ای میان وزیران خارجه ایران و آمریکا را فراهم کند.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:35
اخبار
خبرگزاری ایسنا: مرکز مدیریت راه‌ها محدودیت‌های تردد در روزهای پایانی هفته را اعلام کرد.

تردد خودروهای سواری از ساعت 15 جمعه - پنجم مهر- تا 1:00 بامداد شنبه - ششم مهر - از کرج به مرزن‌آباد ممنوع است.

تردد کلیه وسایل نقلیه در این محور از دزبن به کرج از ساعت 18:30 جمعه پنجم مهر تا 1:00 بامداد شنبه - ششم مهر - یکطرفه خواهد بود.

تردد وسایل نقلیه انواع کامیون و تریلر در محور کندوان کماکان ممنوع است.

تردد تریلرها در محور هراز نیز از ساعت 12 تا 24 چهارشنبه و پنجشنبه سوم و چهارم مهر ممنوع است. همچنین تردد وسایل نقلیه سنگین از ساعت 6 تا 24 روز جمعه - پنجم مهر ماه - ممنوع است.

تردد تریلرها در محور فیروزکوه از ساعت 6 تا 24 روز جمعه - پنجم مهر ماه - نیز ممنوع است.

تردد کامیون‌ها و تریلرها در محور زاهدان - زابل و برعکس از ساعت 16 تا 20 پنجشنبه و جمعه - سوم و چهارم مهر ماه - ممنوع است.

تردد موتورسیکلت‌ها نیز از ساعت 12 پنجشنبه - چهارم مهر - تا 24 جمعه - پنجم مهر - در محورهای کندوان، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و برعکس، ممنوع است.

براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارت تصویری‏، سامانه‌های هوشمند ترافیک‌شمار برخط و گشتهای شعب راهداری سراسر کشور به‌استثنای محورهای مسدود و ممنوع، مابقی محورهای مواصلاتی کشور باز و تردد در آنها به‌ روال عادی در جریان است.

کل تردد ثبت شده طی 24 ساعت گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 838 ترددشمار در محورهای مواصلاتی کشور بیش از پنج میلیون و 867 هزار وسیله نقلیه بوده که نسبت به روز قبل از آن 9 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

سهم وسایل نقلیه سنگین طی 24 ساعت گذشته درمحورهای برون‌شهری کشور 20 درصد بوده است.

اوج تردد طی 24 ساعت گذشته بین ساعات 17 تا 18 و کمترین تردد بین ساعات 5 تا 6 صبح صورت گرفته است.

محورهای دارای بیشترین تردد طی 24 ساعت گذشته نیز آزادراه کرج – تهران، آزادراه تهران - کرج، آزادراه کرج - قزوین، آزادراه قزوین - کرج، آزادراه قم - تهران، بزرگراه بابل - آمل، محور تهران - جاجرود، محور چناران - مشهد، محور شیراز - مرودشت و بزرگراه آمل - بابل بوده است.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:35
خودرو
باشگاه خبرنگاران جوان: بازار خودرو به دنبال افت قیمتها در بازار ارز و سکه و رخدادهای مثبت سیاسی به کاهش قیمتها پرداخت، اما مشتریان همچنان با تحریم این بازار منتظر پایین آمدن بیشتر قیمتها در بازار خودروهای داخلی و بویژه وارداتی ها هستند.

قیمت خودروهای پر فروش داخلی و وارداتی به شرح جدول زیر است.

نام خودرو

قیمت

پراید 132SE

17 میلیون و 200 هزار تومان

پراید 132SX

16 میلیون و 700 هزار تومان

پراید 141SX

15 میلیون و 400 هزار تومان

پراید 111SX

16 میلیون و 800 هزار تومان

پراید 131SL

15 میلیون و 100 هزار تومان

پراید 131SX

16 میلیون تومان

تیبا

20 میلیون تومان

سمندLX

27 میلیون و 200 هزار تومان

سمندLXدوگانه سوز

28 میلیون و 600 هزار تومان

سمند سورنELX

30 میلیون و 500 هزار تومان

پژو 405GLXدوگانه سوز

28 میلیون و 300 هزار تومان

پژو پارسELX

41 میلیون تومان

پژو پارس سال

33 میلیون تومان

پژو پارس معمولی دوگانه سوز

35 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 2

35 میلیون و 500 هزار تومان

پژو 206 تیپ 5

36 میلیون و 100 هزار تومان

پژو 206 تیپ 6

49 میلیون تومان

پژو 206 صندوق دارV8

38 میلیون تومان

پژو 206 صندوق دارV9

51 میلیون تومان

پژو 206 صندوق دارV20

34 میلیون و 500 هزار تومان

پژو 207 اتوماتیک

53 میلیون تومان

پژو 207 دنده معمولی

44 میلیون تومان

رانا

31 میلیون و 600 هزار تومان

تندرE1

31میلیون تومان

تندرE2

34 میلیون تومان

نیسان تیناHIGH

141 میلیون تومان

ماکسیما

115 میلیون تومان

مگان 2000 اتومات

87 میلیون تومان

مگان 1600 سی سی

68 میلیون تومان

نیسان قشقاییHIGH

136 میلیون تومان

هیوندای آوانته اتوماتیک

93 میلیون تومان

هیوندای آوانته معمولی

80 میلیون تومان

لیفان 520 آی

29 میلیون تومان

مزدا 3 صندوق دار تیپ1

101 میلیون تومان

هیوندای آزرا

204 میلیون تومان

سوناتا

141 میلیون تومان

هیوندایIX55

212 میلیون تومان

هیوندایIX35

151 میلیون تومان

هیوندایi30

103 میلیون تومان

اسپورتیج

152 میلیون تومان

یاریس هاچ بک

87 میلیون تومان

سراتو

106 میلیون تومان

اپتیما

139 میلیون تومان

پنج شنبه 4/7/1392 - 13:34
کامپیوتر و اینترنت
برترین ها: چنانچه در انجام امور دانلود خبره باشید بدون شک با استاندارد تورنت که یکی از ابزارهای اصلی شبکه های Peer 2 Peer  می باشد آشنایی دارید، تورنت در واقع یک شبکه اشتراک گذاری فایل میان چندین رایانه توسط نرم افزاری خاص می باشد که با استفاده موتورهای جستجویی که اسامی این فایل ها برروی رایانه های مقصد را دارا می باشند می توانید فایل مورد نظر خود رایافته و با استفاده از نرم افزارهایی همچون بیت تورنت و غیره آنها را دریافت نمایید. نرم افزار µTorrent بدون شک معروفترین و محبوترین نرم افزار برای دانلود تورنت می باشد، این نرم افزار براحتی امکان بارگذاری  و بارگیری از شبکه تورنت را برای کاربران خود فراهم می نماید. µTorrent را همچنین می توان یک کلاینت غنی بیت تورنت قدرتمند و کارآمد برای سیستم عامل ویندوز تعریف نمود که ردپای بسیار کمی برروی سیستم عامل برجای می گذارد. این نرم افزار بگونه ای طراحی شده است تا از پردازنده، فضا و حافظه بسیار کمی در عین ارائه تمامی قابلیت هایی که از یک کلاینت انتظار می رود، استفاده می کند.

قدرتمندترین نرم افزار دانلود تورنت µTorrent

با بیت تورنت می توانید فایل های مورد نظر خود را سریعتر دانلود نمایید و با به اشتراک گذاری فایل ها و پهنای باند در تسریع عمل دانلود شرکت نمایید. اکثریت قابلیتهایی که در کلاینت بیت تورنت ارائه شده اند در نرم افزار µTorrent نیز مانند الویت بندی پهنای باند، زمانبندی، دانلود خودکار آر اس اس و Mainline DHT سازگار با بیت کامت وجود دارند. این برنامه همچنین از رمزنگاری پروتکل همراه با مشخصات فنی سازگار با Azureus و BitComet و نسخه های بعدی آنها پشتیبانی می نماید. این برنامه با در نظر گرفتن نهایت کارآمدی و بصورت رایگان نوشته شده است، برخلاف بعضی کلاینت های دیگر تورنت ،این نرم افزار از منابع سیستمی به میزان بسیار زیاد استفاده نمی نماید و بصورت معمول کمتر از ۶ مگابایت از فضای حافظه سیستمی را مشغول خود می نماید که به شما اجازه می دهد از تمامی عملکردهای رایانه خود در حین استفاده از این نرم افزار بسادگی وبدون ایجاد هرگونه وقفه استفاده نمایید.


قابلیتهای کلیدی نرم افزار µTorrent 3.1.26545 RC5 :

- امکان دانلود فایلهای تورنت از وبسایتهای مربوطه به ساده ترین روش ممکن
- ارائه قابلیتهای فراوان در عین کوچک و سبک بودن نرم افزار
- قابلیت اولویت بندی پهنای باند
- امکان زمانبندی فایلهای تورنت دانلودی به منظور دریافت در زمان مشخص
- پشتیبانی از دانلود خودکار آر اس اس و ویژگی Mainline DHT سازگار با  BitComet
- پشتیبانی از رمزنکاری پروتکل بهمراه مشخصه بندی
- Resource-Friendly  بودن به معنی استفاده بهینه و خیلی کم از منابع سیستمی
- قابلیت ویرایش پوسته واسط گرافیکی و ارائه تولبار برای مرورگر های مختلف
- قابلیت تغییر آیکون وضعیت و ایجاد نمونه دلخواه خود
- پشتیبانی از بومی سازی با استفاده از فایلهای زبان (Language File) و نیز زبان شیرین فارسی
- پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز
- و…

لینک دانلود مستقیم
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:32
موسيقي
خبرگزاری مهر: کنسرت موسیقی سالار عقیلی و رضا صادقی چهارشنبه شب در برج میلاد برگزار شد.


























پنج شنبه 4/7/1392 - 13:29
اخبار
خبرگزاری فارس: منصور حقیقت‌پور نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: سفر روحانی به نیویورک که قطعاً دستاوردهای سودمندی را به همراه خواهد داشت در حقیقت انتقال پیام راستین ملت ایران در برقراری صلح و آرامش و امنیت در منطقه به ویژه دوری از تنش‌های جاری است.

وی این سفر را یک فرصت فوق‌العاده در تبیین دیدگاه‌های کشورمان در عرصه روابط بین‌المللی توصیف کرد و یادآور شد: این سفر و مذاکرات مختلفی که با سران کشورهای دنیا در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل انجام می‌شود می‌تواند به تقویت روابط کمک کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مباحث مطرح شده پیرامونی این سفر به ویژه موضوع مذاکره ایران با امریکا تصریح کرد: این مذاکره از چند جهت قابل توجه و دقت نظر است که در وهله اول باید گفت مذاکره با آمریکا باید به اذن رهبر فرزانه انقلاب که تمام مصالح و دیدگاه‌های کلان را تدبیر و پیش‌بینی کرده‌اند، انجام شود.

حقیقت‌‌پور هرگونه شتاب‌زدگی در مذاکره با آمریکا را سم مهلک و حرکت پشیمان‌کننده توصیف کرد و گفت: آمریکا که این روزها به قدرت تاثیرگذاری ایران در منطقه بیش از گذشته پی برده است با طرح برخی از مسائل سعی می‌کند از باب آشتی وارد شود که ورود به این حوزه در عمل به صداقتی نیاز دارد که بعید به نظر می‌رسد آمریکا صاحب آن صداقت باشد.

وی یادآور شد: آمریکا در گام اول باید دست از زورگویی‌های جهانی و منطقه‌ای بردارد و در پازل صداقت و جلب اعتماد مردم گام بردارد چرا که هر چقدر دیوار بی‌اعتمادی ضخیم‌تر شود به یقین مذاکره با این کشور سخت‌تر خواهد شد.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس ملت ایران را در طول تاریخ ملت صلح‌طلب و دارای منطق گفت‌و گوی دو جانبه عقلایی توصیف کرد و ادامه داد: ما هیچ وقت به دنبال ایجاد خصومت در عرصه بین‌المللی نبودیم و قطعاً بهبود روابط ایران با هر کشوری در سایه احترام متقابل انجام می‌شود.

حقیقت‌پور در پایان سخنان خود به خبرنگار فارس در اردبیل اذعان داشت: آمریکا از آن جهت امروز قابل اعتماد نیست که همچنان ما را به ساختن بمب هسته‌ای و اتمی متهم می‌کند و نمی‌خواهد به خاطر کرده‌های خود از این ملت عذرخواهی کند.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:27
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
سینما خبر: استودیوی دیزنی با انتشار اولین عكس از فیلم سینمایی «سیندرلا» آغاز فیلمبرداری این پروژه را در لندن خبر داد.

در این عكس شاهد حضور «لیلی جیمز»‌ در نقش اول سیندرلا هستیم كه با اسب در حال عبور از منطقه ای زیبا است.

«كنیث برانا» كارگردانی نسخه سینمایی «سیندرلا» با اقباس از فیلمنامه انیمیشن كلاسیك «سیندرلا» نوشته «كریس ویتز»‌ بر عهده دارد.



علاوه بر «لیلی جیمز» (سیندرلا) ، «ریچارد مادن» (شاهزاده) ، «كیت بلانش» (نامادری» ، «هلنا بوهام كارتر» (فرشته مهربون) ، «استلان اسكارسگارد» (گرانددوك) ، «نونسو آنوزی» (دوست شاهزاده) و «دریكر جاكوبی»‌ (پادشاه) از دیگر بازیگران این پروژه هستند.

«هالیدی گرینگر» و «سوفی مك شرا»‌ نیز مذاكرات نهایی خود را برای بازی در نقش ناخواهریهای «سیندرلا» یعنی «آناستازیا» و «دریزلا» آغاز كرده اند.

استودیوی دیزنی ، 13 مارس 2015 را برای اكران این فیلم انتخاب كرده است.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:26
موسيقي
خبرگزاری مهر: آهنگساز صاحب‌نام موسیقی جنگ با بیان خاطراتی از حضور در عرصه ساخت آثار موسیقایی مرتبط با دفاع مقدس، ساخت سمفونی "ایثار" را خاطره‌انگیزترین و متفاوت‌ترین اثر خود در موسیقی دفاع مقدس توصیف کرد.

در جایی نوشته بودند: "ایرانیان همیشه تاریخ، هنر را برتر از گوهر دانسته و حریمش را به نیکویی پاس داشته اند. تاریخ گواه است که چه سان حماسه را چون نگینی ارغوانی در رکاب نقره فام هنر در نشانده اند. روزگاری به سر انگشت حماسه، ماشه بر پیشانی متجاوز چکانده و امروز به انگشت هنر موسیقی حماسه و اقتدار می نوازند. دیروز زخم بر زخم می زدند تا از حریم اسلام و حرمت ایران پاسداری کنند و امروز زخمه بر زخمه می زنند تا خاطراتش را قهرمانانه به گوش خواب آلودگان برسانند".

و حالا در اینجا می نویسم: او از همان تبار زخمه بر زخمه‌زنانی است که این بار خاطرات خود را هنرمندانه و ماندگار به گوش نه خواب‌آلودگان بلکه به مایی که در زمانی با صدای آژِیرها، توپ ها، تانک‌ها، مسلسل ها، موشک ها، بمب ها، فریادها زندگی می کردیم، می‌رساند.

"مجید انتظامی" یکی از مردان ماندگار موسیقی مقاومت است و بدون تردید یاد و خاطره موسیقی بسیاری از فیلم های سینمایی حوزه جنگ از جمله " از کرخه تا راین"، "بوی پیراهن یوسف"، "دوئل"، "آژانس شیشه ای" و تعدادی دیگر را نمی توان فراموش کرد.



او این روزها که بوی خاک و باران به برکت دلاوران 8 سال دفاع مقدس ترنم‌بخش فضای شهرهای ماست به همراه ارکستر سمفونیک سازمان صدا و سیما مشغول اجرای سمفونی "حماسه و اقتدار" در باغ موزه دفاع مقدس است؛ سمفونی‌ای که در ادامه کارهای قبلی این آهنگساز از جمله "ایثار"، "مقاومت" و "خرمشهر" است.

این آهنگساز که سابقه طولانی در ساخت آثار موسیقایی حوزه جنگ دارد با بیان خاطراتی از حضور در جریان موسیقی مقاومت از تاثیرات این گونه موسیقایی در جریان زندگی هنری خود به خبرنگار مهر اینگونه گفت: هر هنرمندی وقتی در جریان تهیه و تولید یک اثر قرار می گیرد به سهمی که آن فضا در اختیار او قرار داده است، با آن اثر خاطره خواهد داشت اما بهترین خاطره من با فضای موسیقی جنگ به سمفونی ایثار باز می گردد که به شدت من را تحت تاثیر قرار داد و باعث شد که مسیر متفاوتی از فعالیتم در موسیقی آغاز شود. اثری که تمام تلاش خود را در آن انجام دادم که گونه های مختلفی از موسیقی به مخاطبی که علاقه مند به موضوعات دفاع مقدسی است، معرفی شود.

می خواستم یکبار برای همیشه تکلیف را مشخص کنم

وی ادامه داد: در آغاز راه به دلیل حساسیت هایی که در موسیقی کشورمان وجود دارد بسیار دلهره داشتم. می ترسیدم این حرکت مورد قبول خیلی ها نباشد به ویژه اینکه هنوز هم که هنوز هست پیرامون جایز بودن یا جایز نبودن موسیقی بحث فراوانی وجود دارد و اینکه من بیایم و در قالب یک اثر مرتبط با 8 سال دفاع مقدس از گونه های مختلف موسیقی از جمله پاپ، سنتی، کلاسیک و حتی بندری استفاده کنم ریسک بسیار بالایی بود که به شدت من را نگران می کرد. اما من دوست داشتم به سهم خودم یکبار برای همیشه هم که شده تکلیف موسیقی و کاربرد آن را در زمینه‌هایی از این دست مشخص کنم و اینکه می‌توانیم با در نظر گرفتن ارزش های موسیقی خوب آثار خوبی را در حوزه جنگ تولید کنیم. البته من در سمفونی خرمشهر چنین کاری را تجربه کرده بودم اما آن سمفونی به دلیل بودن در فضای موسیقی کلاسیک آنچنان حساسیتی را برایم ایجاد نکرد.

انتظامی با بیان اینکه  استفاده از ریتم های شاد و شش هشتم می تواند در شکل درست خود مورد استفاده موسیقی مقاومت هم قرار گیرد، خاطرنشان کرد: به طور حتم استفاده درست و به جا از آهنگ های شاد و شش هشتم می‌تواند در بسیاری موارد به کمک بهتر درک کردن یک موسیقی برای مخاطب بیاید؛ کاری که من در سمفونی انقلاب انجام دادم و از این کار هم ناراحت نیستم چون توانست ارتباط خوبی به لحاظ مفهومی و شنیداری با مخاطب برقرار کند.



داشتم از خجالت آب می شدم

این آهنگساز با ذکر خاطره ای از اولین اجرای سمفونی "ایثار" در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما گفت: روزی که این سمفونی را برای اجرا در این مکان آماده کردیم به شدت دلهره و اضطراب داشتم چرا که باید در مقابل افرادی این سمفونی را ارائه می دادم که اطلاعات تخصصی در حوزه موسیقی ندارند بنابراین نمی دانستم چه برخوردی با این نوع موسیقی خواهند داشت. حتی وقتی فهمیدم آقای خاتمی به عنوان یکی از مهمانان مراسم حضور دارد اضطرابم دو چندان شد، علاوه بر این اتفاق پدرم نیز در سالن حضور داشت و نمی دانستم قرار است چه اتفاقی بیفتد.

وی افزود: واقعا دلهره داشتم که بعد از پایان قطعات قرار است چه اتفاقی بیفتد. آیا بعد از پایان اجرا سکوت در سالن حکفرما خواهد شد؟ آیا افراد حاضر در سالن به جایز نبودن این نوع موسیقی حماسی و انقلابی اعتراض خواهند کرد؟ تمام این پرسش ها تمام ذهنم را فرا گرفته بود و نمی دانستم چه باید بکنم. از شدت خجالت و اضطراب احساس آب شدن می کردم. در این احوال بودم که اجرای کار تمام شد. چند لحظه سکوت مطلق در سالن حکفرما شد و من در این چند لحظه بود به خودم گفتم: "مجید انتظامی پرونده کاری تو در موسیقی بسته شد و دیگر جایی در موسیقی نداری" اما وقتی دیدیم بعد از این چند ثانیه سکوت همه افراد در سالن مشغول تشویق کردن هستند و از من می خواهند که برای ادای احترام روی صحنه بیایم احوال وصف ناشدنی داشتم که نمی توانم توصیف کنم.

انتظامی تصریح کرد: بعد از اینکه برخورد خوب تماشاگران را دیدم خیالم آسوده شد. من می خواستم با تمام وجودم از موسیقی حرف بزنم و تکلیف این نوع موسیقی را روشن کنم ضمن اینکه می دانستم حرکت روی این جریان حرکت روی لبه تیغ است که خوشبختانه اتفاق خوبی برای آن افتاد و موجب شد که سمفونی ایثار از آن سال تا به امروز همچنان در انواع و اقسام برنامه های تلویزیونی مورد استفاده قرار گیرد و بارها تجدید انتشار شود به طوریکه خودم هنوز یک نسخه از آن را ندارم و این چنین بود که سمفونی ایثار ماندگارترین و یکی از خاطره انگیزترین کارهایم شد.

نیمی از ماندگاری موسیقی فیلم هایم به کارگردان ارتباط دارد

این آهنگساز سینما در بخش دیگر صحبتهای خود پیرامون موسیقی فیلم‌های ماندگاری چون "از کرخه تا راین"، "آژانس شیشه ای"، "روز واقعه"،" بوی پیراهن یوسف" تاکید کرد: به اعتقاد من نیمی از ماندگاری موسیقی چنین فیلم هایی به خود کارگردان و صاحب اثر باز می گردد چرا که این نوع موسیقی من در این فیلم ها به کار گرفتم در خدمت تصویر بود. در برخی از آثارم کارگردانی چون ابراهیم حاتمی کیا بود که به ماندگاری اثر کمک کرد.

وی در پایان گفت: به عنوان نمونه در فیلم "از کرخه تا راین" من تلاش کردم که با آرام و ملایم کردن تصویر در قالب موسیقی مخاطب را به تخت بیمارستانی ببرم که جانبازان شیمیایی درگیر آن هستند. چرا که همه به نوعی تخت بیمارستان را تجربه کرده و می دانیم چه مشقت هایی دارد. حالا این مشقت اگر با حس کردن درد یک جانیاز شیمیایی باشد به مراتب دردناک‌تر و سخت‌تر از آن چیزی است که می‌دانیم. حسی که دوست داشتم مخاطب نیز آن را متوجه شود.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:26
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
خبرگزاری مهر: شب گذشته بیش از 30 تن از اهالی سینما با سردار سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی دیدار کردند. در این دیدار حبیب الله کاسه ساز تهیه کننده با بیان اینکه این جلسه بسیار مهم است و همیشه لطف فرمانده نیروی انتظامی به سینما مشخص است، اظهار داشت: احمدی مقدم همیشه با قلم و نقدش به بررسی فیلم ها پرداخته و در ایام جشنواره نیز فیلم ها را مشاهده می کند.

وی افزود: اهالی سینما چند سالی بود که به این صورت دور هم جمع نشده بودند و سه سال است که ارتباط پلیس و سینما بسیار تنگاتنگ شده است.

کاسه ساز ادامه داد: پلیس باید خط قرمزها را در خصوص معضلات اجتماعی مشخص کند چرا که سینماگر بداند باید تا کجا پیش برود. نمونه خوب پرداختن به معضلات اجتماعی فیلم خانم درخشنده است که کار بسیار مثبت و تاثیرگذار است.

به گفته این تهیه کننده، پلیس و سینماگران باید جلسات مستمری با یکدیگر داشته باشند تا فیلمساز تکلیفش را در مورد خطوط قرمز موجود در حوزه فیلم سازی اجتماعی بداند.

گله داوود رشیدی از کم توجهی به تئاتر

در ادامه این نشست داوود رشیدی طی سخنان کوتاهی از کم توجهی به تئاتر به عنوان هنر اول گله کرد و گفت: اهل سینما نیز بیشتر از تئاتر آمده اند. باید همه دستگاهها حتی پلیس توجه بیشتری به تئاتر داشته باشند.

وضعیت بحرانی در سینما/ فروش دهه 80 از دهه 70 کمتر است

در ادامه این نشست صمیمی فرهاد توحیدی یکی از اعضای خانه سینما با بیان اینکه اگر پلیس بخواهد با ابزارهای گذشته به کارش ادامه دهد پاسخ لازم را نمی گیرد و با توجه به الزامات توسعه، پلیس نیز باید اجتماعی شود، گفت: امروز حیات سینما در وضعیت بحرانی است. فکر نمی کنم فروش امسال سینما به بیش از 8 میلیارد تومان برسد در حالی که در آغاز دوره هشت ساله دولت قبلی کارکرد سالانه سینما 19 میلیارد تومان بود، این میزان نسبت به دهه 70 افت کرده است.

وی با اعلام اینکه مدیران سینما به دنبال تغییر کاربری هستند، افزود: در هفته جاری سینما تمدن با 82 سال قدمت در حالی که جزو میراث فرهنگی و ابنیه های تاریخی تهران محسوب می شد با مجوز تخریب شد.

توحیدی با تاکید بر لزوم آسیب شناسی در حوزه سینما گفت: مهمترین دلیل در افت هنر هفتم این است که ما به سینما نگاه توسعه گرا نداشتیم. توسعه جز با نقد و رفع موانع ممکن نمی شود. مردم امروز به این دلیل به سینما نمی روند که اثر مناسب نمی بینند.

به گفته یکی از اعضای خانه سینما، سینمای اجتماعی ده سال است که در کشور مرده است و آنچه امروز می بینیم مضحکه اجتماعی است. در طول دهه هشتاد نگاه امنیتی و بسته روی سینما سایه انداخت و سینمای اجتماعی عملا به بن بست رسید. سینمای اجتماعی باید حاصل برخورد هوشمندانه سینماگر با جامعه باشد اما وقتی می خواهیم به هر مسئله اجتماعی ورود کنیم، می گویند این موضوع امنیتی است و خط قرمز دارد. اگر به دنبال توسعه و امنیت پایدار هستیم می توانیم از سینما به عنوان رکن چهارم قانون اساسی استفاده کنیم.

وی افزود: اگر جامعه را از امکان چنین اندازه گیری محروم کنیم در غیاب رسانه ها هشدار لازم داده نمی شود و مشکلاتی به وجود می آید. هیچ کشوری از نقد سازنده ضرر نکرده است.

دست سینماگران از آمارهای اجتماعی کوتاه است

در ادامه پرویز شیخ طادی کارگردان اظهار داشت: سینماگر قرار نیست همه مسائل را از نقطه ضعف ببیند و آسیب های اجتماعی را منفی نشان دهد. ما امروز هیچ ارتباطی با ستاد پیشگیری از جرایم نداریم و در حالی که یک کارشناس به راحتی می تواند به آمارهای این ستاد دسترسی داشته باشد دست سینماگر از آمارها به دور است، همین مسئله باعث می شود ما آمار و گزارش ها را از کف جامعه جمع کنیم. امیدوارم ما در مرکز تعامل قرار گیریم و باید مسائل را جدی تر بیان کنیم.

صنف سینما هم شارلاتان و کلاهبردار دارد

ابوالقاسم طالبی کارگردان فیلم "قلاده های طلا" یکی دیگر از حاضران این جلسه بود که در سخنان کوتاهی خطاب به فرمانده نیروی انتظامی گفت: صنف سینما هم مثل همه صنف ها شارلاتان، کلاهبردار و آدم بد دارد این در حالی است که در این صنف انسان های بسیار شریفی وجود دارد. از پلیس می خواهیم با افراد کلاهبردار که باعث می شوند این صنف با مشکلاتی روبرو شده و دردسرهایی برای هنرمندان به وجود آید، برخورد قاطع کنند.

باید به سینماگران اعتماد کرد

در ادامه این نشست محسن علی اکبری با اشاره به خاطراتش از فیلمسازی در دوران دفاع مقدس گفت: وقتی برای ساخت یک صحنه بمباران به پایگاه شکاری دزفول رفتیم بدون آنکه از ما فیلمنامه بخواهند تمامی امکانات را فرمانده پایگاه در اختیار ما قرار داد. از زمانی که خواندن فیلمنامه برای دادن برخی تجهیزات و حمایت ها باب شده است کار کارگردانان و تهیه کنندگان نیز سخت شده است. باید به سینماگران اعتماد کنیم، مطمئن باشید اگر به این افراد اعتماد شود از 20 فیلم بدون شک 18 فیلم خوب خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز در آمریکا خود ارتش به عنوان سرمایه گذار وارد می شود تا اهدافی را که مد نظرش است به مخاطب القا کند.

علی اکبری با انتقاد از برنامه های کودک، گفت: امروز وقتی نوه من عموپورنگ می بیند باید در این برنامه تبلیغ ماکارونی را مشاهده کند یا اینکه تبلیغ هایی مانند کرم حلزون در تلویزیون وجود دارد.

وی با بیان اینکه امروز شرایط تلویزیون بد شده است، تاکید کرد: دختر 25 ساله ای که پدرش برج ساز است با اندک سرمایه ای می آید و تهیه کننده می شود و همین امر باعث شده کار نهایی خنثی باشد. پلیس می تواند با صرفه جویی در برخی هزینه هایش این پول را در اختیار معاونت اجتماعی قرار دهد تا بتوان یک پروژه هدفمند را ساخت و پلیس الگو را معرفی کرد.

سلاح کشور رسانه است نه تفنگ

همچنین مسعود جعفری جوزانی کارگردان با بیان اینکه برخی ها فراموش می کنند که ابزار نظام در حال حاضر رسانه است، افزود: امروز باید از رسانه ها به جای تفنگ و سلاح استفاده کرد.

استفاده ابزاری از کودکان در تلویزیون

در ادامه این نشست صمیمی مرضیه برومند کارگردان با بیان اینکه اوضاع تلویزیون بسیار خراب است و اصلا پولی وجود ندارد، افزود: دیگر باید به دلیل اینکه پولی نداریم اسپانسر جذب کنیم. در اوایل دهه شصت استفاده ابزاری از بچه ها در تبلیغات ممنوع بود اما امروز در تلویزیون کودکان کالا شده و از آنها استفاده ابزاری می شود. امروز شاهد مسابقه پول درآوردن و حرص و آز برخی افراد در تلویزیون هستیم.

وی ادامه داد: متاسفانه امروز می بینیم که برنامه ها روی کودکان تاثیر نمی گذارد و زندگی جمعی به زندگی فردی تبدیل شده است. باید برنامه های کودک سفارشی و شعاری ساخته نشود.

ماکارونی به نجات برنامه سازان تلویزیون آمده است

سید جواد هاشمی بازیگر و کارگردان نیز با بیان اینکه 30 سال است که هیچ توجهی به سینمای کودک نمی شود، گفت: به همین دلیل من به سراغ بچه ها رفتم، فکر هم می کنم در دو دهه گذشته کار در خور توجهی برای بچه ها ساخته نشده است و امروز کودکان کارهای مهران مدیری را بیشتر از کار کودکانه می پسندند.

وی ادامه داد: وقتی مسئولان به کمک نمی آیند، ماکارونی برای نجات حوزه کودکان وارد عمل می شود.

درخواست از رئیس پلیس کشور برای جمع آوری گشت های ارشاد از مقابل سینماها


در ادامه سعید سعدی با بیان اینکه امروز قاچاق CD معضلی برای سینما است که هنوز به خوبی پیگیری نشده است از رئیس پلیس کشور خواست گشت های ارشاد از جلوی سینما بردارند تا به فروش گیشه کمک شود.

وی ادامه داد: خود ما قول می دهیم در سالن های سینما نیز هیچ اتفاقی نیفتد. اگر گشت های ارشاد کمی آن طرف تر از سینما بروند هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

کامران ملکی نیز با انتقاد از برخورد برخی از ماموران پلیس با هنرمندان در کنسرت ها و برنامه های فرهنگی گفت: متاسفانه اخیرا شاهد برخورد پلیس با هنرمندان در کنسرت ها و برنامه های فرهنگی هستیم و هیچ فرقی بین هنرمند و مردم عادی نیست. همین برخوردهای مناسب باعث شده است که رسانه های بیگانه نیز این موضوع را انعکاس دهند.

باید اختلافات را کنار بگذاریم

در ادامه این نشست محمدرضا شریفی نیا بازیگر گفت: مهمترین نهادی که با سینماگران ارتباط دارد و ما می توانیم به آن تکیه کنیم نیروی انتظامی است به خاطر اینکه آنها به راحتی معضلات و فساد را حل می کنند اما متاسفانه نیروی انتظامی اعتماد لازم را به هنرمندان ندارد. ما از معضلات اجتماعی خبر نداریم چرا که مورد اعتماد نیستیم. پلیس باید بداند که هنرمند بازوی فرهنگی اش است.

وی با انتقاد از برخی از رفتارهای هنرمندان با یکدیگر افزود: متاسفانه ما هنرمندان نمی توانیم خودمان را تحمل کنیم و به همین دلیل است که امروز با فرمانده نیروی انتظامی جلسه داریم و اکنون که پایمان به کلانتری باز شده است تا روی همدیگر را نبوسیده ایم نباید از کلانتری خارج شویم. از فرمانده نیروی انتظامی هم می خواهم این جلسات را این گونه رها نکند.

در این دیدار هنرمندانی از جمله همایون اسعدیان، مسعود اطیابی، مرضیه برومند، محمد رضا تخته کشیان، فرهاد توحیدی، مسعود جعفری جوزانی، داوود رشیدی، جمال ساداتیان، علی سرتیپی، سعید سعدی، علیرضا رئیسیان، انسیه شاه حسینی، مرتضی شایسته، محمد رضا شرف الدین، پرویز شیخ طادی، ابوالقاسم طالبی، محمد مهدی عسگرپور، مهدی فخیم زاده، محمد رضا شریفی نیا، محسن علی اکبری، حسین فرحبخش، حیبب الله کاسه ساز، کامران ملکی، داوود میرباقری، سید ضیاء هاشمی، محمد خزاعی و جواد هاشمی حضور داشتند.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته