• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4728
تعداد نظرات : 377
زمان آخرین مطلب : 3454روز قبل
اخبار
خبرگزاری مهر: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست به پرسش‌هایی در خصوص مهمترین مسایل ایران به ویژه مسئله هسته‌ای و رابطه ایران و آمریکا، مسایل بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله سوریه پاسخ گفت.
 
متن کامل این مصاحبه به این شرح است:
 
مجری: جناب آقای رییس جمهور اجازه دهید از شما به عنوان مذاکره کننده ارشد سابق پرونده هسته‌ای، بخواهم برخی مواردی را که امروز در جمع مسئولان رسانه‌های آمریکایی بیان کردید، بیشتر برای من توضیح دهید، شما برای مثال صحبت از شفافیت کامل کردید، آیا شفافیت واقعا کامل خواهد بود؟ منظور شما این بوده برای مثال معنای آن این است که ایران به پروتکل الحاقی هم بپیوندد؟ آیا منظور این است که بازرس های آژانس بتوانند به این سایت‌هایی که گفته می‌شود ابعاد احتمالی نظامی هم دارند و در عین حال هسته‌ای هم هستند، دسترسی پیدا کنند؟
 
روحانی: اصولا حل و فصل مسایل هسته‌ای جزو وظایف دولت هاست. استراتژی کلی همان است که رهبری نظام هم بر آن نظر دارد. من به دلیل اینکه در مساله هسته‌ای سالها خودم مسئول مذاکرات بودم، به این چارچوب ها‌ آشنا هستم. بنابراین در چارچوب آن سیاست کلی، دولت کاملا توانمند است که مذاکرات هسته ای را تا نهایت پیش ببرد. من هم مسئولیت مذاکرات در این زمینه را به وزارت خارجه واگذار کردم.
 
شما می دانید که از سال 2003 تا 2005 عملاً پروتکل الحاقی در ایران اجرا می‌شده و به دلیل اینکه پرونده به شورای امنیت رفت، مجلس شورای اسلامی جلوی اجرای پروتکل را گرفت. به اعتقاد من اشتباه غرب از همین نقطه شروع شد؛ چون دلیل اینکه اینها تصمیم گرفتند پرونده را به شورای امنیت در سال 2005 ببرند، این بود که ایران فعالیت در کارخانه اصفهان را شروع کرده بود، اصفهان مرکز U.C.F‌ است که کیک زرد تبدیل می شود به U.F.six. مرکز اصفهان از روز اول تحت نظارت آژانس بود، حتی از زمانی که ساختمانش ساخته می‌شد و خودِ آژانس اعلام کرده بود که در مرکز U.C.F اصفهان هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته است.
 
می خواستم برای شما توضیح دهم که مشکل عدم اجرای پروتکل که ایران از سال 2003 اجرا می‌کرد و علت اینکه متوقف شد، اشتباهی بود که غرب برای ارجاع پرونده به شورای امنیت سازمان ملل کرد. علتی هم که ارجاع کرد به خاطر راه اندازی اصفهان بود، خواستم بگویم از نظر آژانس در اصفهان هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته بود و بنابراین این ارجاع اشتباه بود و آن باعث شد که پروتکل، اجرایش متوقف شود. حتی نسبت به ابعاد مطالعات ادعایی که شما مطرح کردید بین سال 2003 تا 2005، آژانس حتی به مراکز نظامی که می‌خواست دسترسی پیدا کند، ما اجازه دسترسی دادیم.
 
در واقع سوال اصلی در ایران این است که اگر واقعا آژانس یا غرب دنبال روشن شدن مسایل بوده چرا هر مقدار که ایران شفافیت نشان داد آنها عکس العمل مناسب نشان ندادند؟ در واقع یک سوال اساسی این هست که آیا مساله هسته‌ای یک بهانه است، یا واقعا در زمینه مساله هسته‌ای سوال وجود دارد؟ عده ای معتقدند که این یک بهانه است پس همکاری خاصیتی ندارد. ما امیدواریم در مذاکرات 1+5، اعضای 1+5 نشان دهند که مساله هسته‌ای یک بهانه نیست، واقعا سوال منطقی وجود دارد. اگر واقعا دومی باشد به راحتی مساله قابل حل و فصل است.
 
مجری: پس برای اینکه من درست متوجه شوم از بیانات شما، آیا منظور این است که اگر اینها با این قدم جلو بیایند آن فعالیت‌هایی که ایران قبلا انجام داده با شفافیت و حاضر شد انجام بدهد و شما فرمودید سال 2003 تا 2005 با توجه به اینکه ایران حق غنی سازی اش شناخته شود، ایران حاضر است آن کارها را انجام بدهد؟
 
روحانی: اول باید غرب برگردد به سال 2003، بعد آنوقت ما می توانیم راجع به سال 2003 صحبت کنیم. چون بحث ارجاع پرونده به شورای امنیت سازمان ملل و بحث تحریم مطرح است، بحث تحریم یک جانبه مطرح است، یعنی غرب قدمهای غیرقانونی زیادی برداشته. اولین سوال این است که آیا غرب برمی‌گردد به سال 2003؟ من بخواهم به طور خلاصه بگویم اگر غرب به همه حقوق قانونی ایران اذعان کند و آن را بپذیرد، از جمله غنی سازی در خاک ایران، به اعتقاد من شفاف سازی در چارچوب مقررات بین‌المللی از طرف ایران مشکلی نخواهد بود.
 
مجری: آقای رییس جمهور اجازه بدهید سوال دیگری بپرسم در خصوص اختیارات جنابعالی، آیا اختیارات جنابعالی در خصوص مذاکره در مورد مسایل غیر هسته‌ای هم هست؟ برای مثال، مساله آینده سیاسی سوریه. اگر ایران به مذاکرات ژنو 2، به کنفرانس مربوطه دعوت شود، آیا شما اختیار دارید به این دعوت پاسخ مثبت بدهید؟ سوال من این است که آیا رهبر در ایران باید اول اختیارات را به شما تفویض کند، بعد شما بتوانید کارها را انجام بدهید؟
 
روحانی: رییس‌جمهور همه اختیارات لازم برای مذاکرات در زمینه منافع ملی و امنیت ملی کشور را دارد. هر گونه همکاری بین المللی که تشخیص دهیم به حل و فصل مساله سوریه و از جمله توقف جنگ داخلی و حاکمیت نظر مردم در آینده سوریه، ایران حتما فعال خواهد بود. در هر مذاکراتی از جمله «ژنو 2» اگر بدون پیش شرط باشد، ایران حضور خواهد داشت.
 
مجری: بگذارید از شما درخواست کنم از آنجایی که کشور شما هم قربانی استفاده از سلاح شیمیایی بوده اید به این سوال به واضح‌ترین شکلی که می‌توانید پاسخ دهید، گزارش بازرسان سازمان ملل نشان می‌دهد از جایی که راکت‌ها شلیک شده برای بیشتر ناظرین شکی باقی نگذاشتند که این‌ها به وسیله دولت سوریه استفاده شده، دولت رییس جمهور بشار اسد. قضاوت شما چیست؟ احساس شما در مورد استفاده از سلاح‌های شیمیایی چیست؟
 
روحانی: ببینید در مساله سوریه آنچه که الان مسلم است این است که سلاح شیمیایی به کار رفته، آن چیزی که مشخص نیست این است که چه کسی یا چه گروهی این سلاح را به کار برده است؟ کاربرد این سلاح را از طرف هر کسی باشد محکوم می کنیم چون ما قربانی این سلاح هستیم و خوشحالیم از اینکه دولت سوریه به کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی CWC پیوست.
 
سوال: می‌خواهم موضوع صحبت را به این شانس بزرگی که برای کشور شما و کشور من و برای جهان به وجود آمده و من فکر می‌کنم یک پیچ تاریخی برای تاریخ جهان معاصر است، معطوف کنم. می‌خواهم از شما در مورد پروسه عادی‌سازی روابط بین دو کشور براساس منافع مشترک و احترام متقابل بپرسم. یک نقطه آغاز می‌تواند حضور رسمی دیپلماتیک باشد با سفارت‌ها بتوانند، فعالیت کنند تا تجارت به صورت عادی بتواند شکل بگیرد. آیا این چیزی است که دوست دارید ببینید و آیا اجازه انجام این کار را دارید؟
 
روحانی: ببینید اصلِ اینکه بین ایران و ایالات متحده باید تنش‌ها کاهش یابد از دید این دولت کار درست و مثبتی است. می‌دانید که بی اعتمادی های بسیار زیادی بین دو دولت وجود دارد، از دید جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران، دولت آمریکا سیاست هایش نسبت به کل منطقه ما و از جمله ایران اشتباه بوده است، اما در عین حال ما باید نگاه‌مان به آینده باشد. اولین قدم این است که ما بتوانیم این اعتماد را از نو بسازیم، من از مجموع پیامها و نامه‌هایی که بین من و آقای اوباما تبادل شده به این نقطه نظر رسیدم که ما باید از یک نقطه آغاز کنیم و من فکر می کنم نقطه آغاز، موضوع هسته‌ای ایران است. اگر ما در مذاکرات‌مان نسبت به بحث هسته‌ای ایران در یک زمان کوتاه معقول به نتیجه نهایی برسیم، راه برای مذاکره در سایر زمینه ها باز خواهد شد. بنابراین پیشنهادم این است که دو طرف همه‌ انرژی دیپلماتیک‌ و مذاکراتی شان را برای حل و فصل این مساله بگذارند. تصمیم دولت من این است که بعد از حل و فصل مساله هسته‌ای راجع به سایر موضوعاتی که مورد علاقه دو طرف است، گفتگوها را ادامه دهیم.
 
مجری: در واشنگتن گفته می‌شود که شما و دولت شما می‌خواهید سریع حرکت کنید. همانطوری که همین الان گفتید. در یک بازه زمانی معقول پرونده هسته‌ای تعیین تکلیف شود و من پیش‌بینی‌هایی شنیده‌ام که این می‌تواند چند ماه باشد و ما باید حتی به آخر سال هم برای دستیابی به این نتیجه امیدوار باشیم. آیا این [درست] است؟
 

روحانی: هر چه زودتر بهتر، هر چه زمان کوتاه تر باشد به نفع دو طرف است، اگر این زمان سه ماه باشد، اولویت ماست، اگر این زمان 6 ماه باشد، باز هم خوب است، بحث ماههاست، بحث سالها نیست.
 
مجری: و فقط آن موقع سوال بازگشایی سفارت‌ها متناسب خواهد بود؟
 
روحانی: همه چیز بعد از حل مسایل مهم بین دو طرف امکان‌پذیر است، هیچ چیز امکان‌ناپذیر نیست. باز هم تکرار می کنم، آن، بنای اعتماد است که بسیار مهم است.
 
مجری: این برای من و دیگران واضح و روشن است. من می‌خواهم در مورد موضوعی که در دوره تبلیغات شما پیش کشیده شد، بپرسم و آن موضوع امنیتی کردن فضای سیاسی ایران است، من برایم جالب بود که رهبری یک هفته پیش گفت نیازی نیست سپاه پاسداران در مسائل سیاسی کار پاسداری انجام دهد. به بیان دیگر باید مرزهایی باشد. دولت شما چطور می‌خواهد کم کند یا جلوگیری کند از امنیتی شدن فضای سیاسی در ایران؟
 
روحانی: کاملا درست است، یکی از برنامه های دولت و قول های دولت به مردم این بوده که فضای جامعه را کاملا فضای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کند به جای امنیتی.
 
نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که شما اشاره کردید، می دانید که این نهاد، نهاد بسیار مهمی است. سپاه پاسداران همان نهادی است که در جنگ 8 ساله نقش بسیار زیادی برای پیروزی ملت ایران داشت. بحث اصلی این است که سپاه پاسداران باید مسایل سیاسی را به خوبی بداند و تجزیه و تحلیل کند، اما در گروههای سیاسی و در دسته بندی های سیاسی و تشکل های سیاسی حضور نداشته باشد. در این زمینه مقام معظم رهبری نظرشان را بیان کردند و دولت هم همان نظر را دارد.
 
مجری: رییس جمهور اوباما روشن کرد که امیدوار است با شما دست بدهد و چند کلمه رد و بدل کند که اتفاق نیافتاد. من حس می‌کنم که شما فکر می‌کنید هنوز وقت آن نرسیده است. وقتی که وقت آن شده باشد یا اگر شما دیروز او را دیده بودید چه می‌گفتید؟
 
روحانی: به هر حال که این مساله پیش نیامد و اگر پیش آمد، آنوقت حرفهایش هم همان زمان زده خواهد شد. به هر حال اگر به هم می رسیدیم و دست می‌دادیم، بیشتر از امیدها و آینده صحبت می کردیم و اینکه ما باید به منافع دو ملت فکر کنیم و نباید به گروههای فشار اجازه داده شود این روند را تخریب کنند.
 
مجری: متشکرم جناب رییس‌جمهور. از ملاقات شما لذت بردم و امیدوارم بزودی دوباره شما را ببینم.
جمعه 5/7/1392 - 17:41
اخبار
خبرگزاری مهر: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده ایران پس از نشست وزیران خارجه ۱+۵ در جمع خبرنگاران گفت: در این نشست طرف ایرانی بار دیگر بر حقوق هسته ای ملت ایران تاكید كرد.
 
وزیر امور خارجه كشورمان افزود: امیدواریم در آینده نه چندان دور و در مدت كوتاهی شاهد رفع تحریم های یكجانبه، چندجانبه و همچنین تحریم های سازمان ملل علیه ایران باشیم.
 
وی همچنین اعلام کرد که گفتگویی کوتاه با مقامات امریکایی داشته است.
جمعه 5/7/1392 - 17:39
اخبار

سِر ریچارد چارلز نیکولاس برانسون، زاده ۱۸ ژوئیه ۱۹۵۰ کارآفرین و سرمایه‌گذار بریتانیایی است او رئیس و بنیان گذار گروه شرکت‌های ویرجین است که عنوان بیش از ۴۰۰ شرکت در سراسر دنیا را از آن خود کرده است.

به گزارش بانکی دات آی آر، این سرمایه گذار بریتانیایی نظرات جالبی راجع به استخدام کارمندان دارد و لپ مطلبش این است که شخصیت از مهارت در استخدام باید مهمتر باشد.

به گفته آقای برانسون شخصیت یکی از مهمترین ملاک ها بری استخدام افراد است به طوریکه این ویژگی حتی در پله ای بالاتری از اهمیت نسبت به مهارت قرار می گیرد.

آقای برانسون می گوید: " افرادی که شوخ طبع، صمیمی، دلسوز و عاشق کمک به دیگران باشند، برنده هستند و می توان بقیه مسائل کاری را به آنها آموزش داد."

او ادامه می دهد:" شما خیلی سریعی می تواند خیلی از کارها را یاد بگیرید، وقتی در میانه گود باشید."

از حرف های آقای برانسون می توان چنین نتیجه گرفت که هر چقدر هم مهارت فرد در انجام کار تخصصی اش بالا باشد، اگر شخصیت کاری اش به تیمی که در درون آن قرار گرفته نخورد، نمی توان انتظار کارایی و بازده کاری بالا داشت.

شخصیت افراد مسئله ای است که قابل تغییر نیست تا وقتی که خود فرد نخواهد، اما مهارت ها کاملا اکتسابی و یاددادنی هستند و می توان آنها را به افراد تزریق کرد.

پس اگر کارجو هستید اول اخلاقتان و بویژه اخلاق کاری تان را خوب کنید و بعد به دنبال کار بگردید و اگر کارفرما هستید اول شخصیت کارجو را مورد سنجش قرار دهید و سپس به مهارت ها بپردازید.

چه کارجو هستید و چه کارفرما در این راه موفق باشید...

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:27
موبایل

پس ازعرضه iOS 7، یکی از مواردی که مورد توجه قرار گرفته، اپلیکیشن سیری است که در آن تغییرات بسیاری ایجاد شده است و در این مقاله به بررسی تعدادی از آنها می پردازیم.

با اینکه مرکز کنترل(Control Center) iOS 7 دسترسی به تنظیمات را برای کاربرانش آسان کرده ولی در این نسخه از سیری، کاربران می توانند تمام تنظیمات موجود در سیستم عامل را از سیری بخواهند تا صفحه مورد نظرشان باز شود. برای مثال ممکن است که شما نتوانید صفحه مربوط به تنظیم نور را پیدا کنید و برای پیدا کردن آن بهتر است که از سیری استفاده کنید.


-    این نسخه از سیری دارای قابلیت یادگیری است و اسامی ای که برایش تعریف نشده باشد را یاد می گیرد و در حافظه خود ثبت می کند. درحقیقت این قابلیت این اجازه را می دهد که هر کسی با هر گویشی ای از این اپلیکیشن استفاده کند.

 


-    در این نسخه از سیری در حین جستجو می توانید موتور جستجوگر خود را تغییر دهید. موتور جستجوگر اصلی سیری بینگ است  ولی با گفتن “search google for” یا “search Wikipedia for”، اپلیکیشن سیری به صورت خودکار وارد سافاری می شود و جستجو شما را در موتور جستجوگر مورد نظر شما انجام می دهد.


-    هنگامی که به سیری بگویید “read my email” (به فارسی:  ایمیل من را بخوان)، سیری تیتر، تاریخ ارسال و نام فرستنده را ذکر می کند. حتی می توانید بگویید که آخرین ایمیل دریافتی شما را بخواهد.(read my latest email)


-    سیستم جی پی اس توسط فرمان “Cancel Navigation” به سیری غیر فعال می گردد و با همین فرمان مصرف باتری گوشی شما کاهش پیدا خواهد کرد.

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:21
اقتصاد

برای اغلب ما فرقی نمی کند روی اسکناس چه تصویری طراحی شود همین که پول باشد خوب است . مهم نیست چه شکی باشد اما از نظر هنرمندان و فرهنگ شناسان تصاویری که روی اسکناس ها طراحی  و روی سکه ها ضرب می شوند نشانه فرهنگ و زندگی مردم یک ملت است.

به گزارش بانکی دات آی آر، با نگاه کردن به اسکناس های موجود در یک کشور به خیلی از مکان های دیدنی ، جاذبه های گردشگری، افراد برجسته و حتی روزهای غرور آفرین آن ملت پی می بریم. با این مقدمه شما را به تماشای تصاویر زیر دعوت می کنیم.

نماد تفکر و علم ایرانی

 

مسجد جامع یزد نماد فرهنگ و زیبایی

بارگاه حضرت معصومه(ع) نماد شیعه

بارگاه امام رضا(ع) امید ایرانی

پل خواجو از نصف جهان ایران

دماوند نماد استواری ایران

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:20
کامپیوتر و اینترنت

گوگل معمولا بعد از موتور جستجوی قوی و اخیرا عینک و ساعت هوشمند با نام های چون سرگی برین و لری پیج شناخته می شود و کمتر کسی است که آشنایی دقیقی با دست کم کارمندان اول گوگل داشت باشد.

 

به گزارش بانکی دات آی آر، شاید برایتان جالب باشد بدانید که کارمندانی که از بدو تاسیس گوگل با گوگل همراه بوده اند الان کجا هستند و جه می کنند. آیا وفادار به گوگل مانده اند یا اینکه از آنجا رفته اند؟! پاسخ این سوالات را در این گزارش می توانید بیابید.

1. لری پیچ

یکی از بنیانگزاران و مدیرعامل گوگل

استخدام در گوگل: 1998 تا کنون

فعالیت فعلی: مدیرعامل و یکی از بنیانگزاران گوگل


2. سرگی برین

یکی از بنیانگزاران گوگل

استخدام در گوگل: 1998 تا کنون

فعالیت فعلی: از بنیانگذاران گوگل

 

3. کریگ سیلورستین

او اولین کارمندی بود که برین و پیچ استخدامش کردند.

استخدام در گوگل: 1998 تا 2004

آخرین سمت در گوگل: مدیر منابع انسانی

فعالیت فعلی: توسعه دهنده در شرکت خان آکادمی


4. هدر کنز

خانم کنز هم اکنون بازنشسته شده است.

استخدام در گوگل: 1998 تا 2004

آخرین سمت در گوگل: مدیر منابع انسانی

فعالیت فعلی: سرمایه گذار


5. رای سیدنی

او در گوگل مهندس نرم افزار بود و 13 ماه قبل از عرضه سهام گوگل در بورس این شرکت را ترک کرد.

استخدام در گوگل: 1999 تا 2003

فعالیت فعلی: فعال در حوزه املاک و مستغلات


6. هر چئونگ

او یکی از مهندسان اصلی گوگل بود.

استخدام در گوگل: از 1999 (مدت نامعلوم)

آخرین سمت در گوگل: مهندس

فعالیت فعلی: سرمایه گذار


7. آمیت پتل

او کارش مرتبط با شعار گوگل یعنی "شرور نباشید" بود.

استخدام در گوگل: از 1999 ( مدت نامعلوم)

آخرین سمت در گوگل: نامعلوم

فعالیت فعلی: شرکت Sunfire


8. اورس هوزله

او از وفاداران به گوگل است.

استخدام در گوگل: 1999 تا کنون

آخرین سمت در گوگل: معاون ارشد بخش زیرساخت فنی


9. جورجز هریک

او در گوگل مهندس نرم افزار بود اگرچه حالا در گوگل نیست.

استخدام در گوگل: 1999 تا 2005

آخرین سمت در گوگل: مهندس نرم افزار پس از مدیریت محصول

فعالیت فعلی :بنیانگزار imo.im


10. سالار کمانگر

این جوان موفق ایرانی هم هنوز درگوگل است.

استخدام در گوگل: 1999 تا کنون

آخرین سمت در گوگل: مدیر یوتیوب و


11. امیدر کردستانی

دیگر ایرانی حاضر در گوگل است که همچنان هم به این حضور ادامه می دهد. نام او در بین میلیاردرهای وبسایت معتبر فوربس است.

استخدام در گوگل: ژانویه 1999 تا کنون

آخرین سمت در گوگل: مشاور ارشد دفتر مدیرعامل و بنیانگزاران

 

12. استیو شیمل

استخدام در گوگل: 1999 تا 2004

آخرین سمت در گوگل: توسعه دهنده کسب و کار

فعالیت فعلی: سرمایه گزار


13. راشل چمبرز

او کار خود در نت اسکیپ را برای حضور در گوگل به عنوان معاون اجرایی ترک کرد.

استخدام در گوگل: می 1999 تا اکتبر 2000

آخرین سمت در گوگل: به عنوان معاون اجرایی استخدام شد و هماهنگ کننده بخش فروش آگهی ها بود که گوگل را ترک کرد.

فعالیت فعلی: مدیر برنامه ریزی سیسکو


14. کریس شاراکیس

استخدام در گوگل: می 1999 تا می 2005

آخرین سمت در گوگل: مدیر توسعه کسب و کار

بنیانگذار blip.fm و عضو هیئت مدیریه بنیاد Kanye West

 

15. جوآن برادی

او زمانی سرویس های جستجوی گوگل را مدیریت می کرد.

استخدام در گوگل: 1999 تا کنون

آخرین سمت در گوگل: معاون مشارکت


16. سوزان ووجیکی

او هم همچنان کارمند گوگل است.

استخدام در گوگل: آوریل 1999

آخرین سمت در گوگل: مدیر ارشد محصولات


17. جرالد آیگنر

استخدام در گوگل: 1999 تا 2006

آخرین سمت در گوگل: یکی از کارمندان ارشد گوگل

فعالیت فعلی: کار مستقل در حوزه اینترنت در لندن


18. جیم ریس

استخدام در گوگل: از 1999 (مدت نامعلوم)

آخرین سمت در گوگل: مهندس ارشد اجرایی

فعالیت فعلی: نامعلوم


19. لری سوئیمر

او یکی از اولین مهندسان نرم افزار گوگل است.

استخدام در گوگل: از 1999 (مدت نامعلوم)

آخرین سمت در گوگل: مهندس نرم افزار

فعالیت فعلی: نامعلوم


20. کاندرا دیجیلورامو

استخدام گوگل: ژوئن 1999 تا می 2001

آخرین سمت در گوگل: مسوولیت در بخش آگهی

فعالیت فعلی: تحلیلگر کسب و کار

21. ماریسا مایر

استخدام در گوگل: ژوئن 1999 تا حولای 2012

آخرین سمت در گوگل: معاون بخش نقشه و سرویس های مکان یابی

فعالیت فعلی: مدیر عامل یاهو

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:19
کامپیوتر و اینترنت
شرکت آمازون اعلام کرد که تبلت Kindle Fire HDX، دو مدل 7 و 8.9 اینچی عرضه خواهد شد. تبلت های جدید آمازون در حقیقت نسل سوم تبلت های این شرکت را آغاز می کنند. امروز پیش فروش این تبلت ها آغاز شده و مدل 7 اینچی در هجدهم اکتبر و مدل 8.9 اینچی در هفتم نوامبر عرضه می گردد.

 


شرکت آمازون تصمیم گرفته که Kindle Fire HDX را در سه حجم حافظه 16 گیگ، 32 گیگ و 64 گیگی عرضه کند. سیستم عامل این تبلیت ها، اولین سیستم عامل شرکت آمازون است که Fire OS نام دارد و بر پایه اندروید 4.2.2 طراحی شده است.

 

این دو تبلت جدید آمازون از پردازنده چهار هسته ای  Qualcomm Snapdragon 800بهره می برند و دارای پردازنده گرافیکی Adreno 330  هستند و از دو گیگ رم بهره می برد که این سخت افزار نشان دهنده این است که Kindle Fire HDX، برای اجرای بازی های قوی مناسب به نظر می آید. آمازون گفته که عمر باتری این دو تبلت بسیار بهینه عمل می کند و بسته به مدل استفاده بین 11 تا 17 ساعت شارژ نگه می دارد.

 

در کل به نظر می آید که آمازون پس از خرید واشنگتن پست سعی دارد بیشتر در بخش تولیدات سخت افزار های جدید فعالیت کند و از این طریق سود بیشتری کسب کند. قیمت این تبلت ها از 139 دلار آغاز می شود و به نسبت افزایش حجم، قیمت هم افزایش می یابد.

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:18
مصاحبه و گفتگو

وقتی به دنبال کار هستید و برای یافتن شغل مناسب به هر دری می زنید، زیاد می شنوید که باید رزومه خوبی داشته باشید یا فلان مهارت خیلی لازمتان است و حرف هایی از این دست.

 

به گزارش بانکی دات آی آر، حرف های سنتی خیلی زده می شوند و بسیار شنیده شده اند تا کنون اما ما در این گزارش درباره مصاحبه استخدامی حرف هایی برایتان داریم که به گمانم هیچ کجا راجع بهشان نشنیده باشید.

1. جلسه مصاحبه را با یکی از دوستان خود شبیه سازی کنید و در نقش مصاحبه کننده قرار گیرید

وقتی این کار را انجام دهید در واقع خودتان درسطح بالاتری قرار داده اید که قرار است با آن روبرو شوید. به این ترتیب و با تجربه حس مصاحبه کننده خیلی راحت تر روبروی او قرار می گیرید.

 

2. به دنبال پرسش هایی باشید که عصبی تان می کند

بعضی از سوالات هستند که شما را عصبی می کنند مثل پرسش درباره حقوق یا دلیل ترک شغل پیشین. درباره شان فکر کنید تا زمانی که در برابر چنین پرسشی قرار می گیرید، با عصبانیت پاسخ مصاحبه کننده را ندهید.

3. اگر ممکن باشد، وقت مصاحبه را صبح بیندازید

اگر برایتان ممکن است وقت مصاحبه طوری هماهنگ کنید که بتوانید صبح و هر چه زودتر این کار را انجام دهید، چون هر چه بیشتر انتظارتان برای مصاحبه طولانی شود، عصبی تر و خسته تر می شوید.

4. خیلی محترمانه و حرفه ای نام مصاحبه کننده را بپرسید

می توانید در زمان هماهنگی برای مصاحبه استخدامی خیلی مودبانه و مثل افراد حرفه ای نام مصاحبه کننده را بپرسید تا هنگامی که او را می بنید با نامش خطابش کنید. می توانید سوالتان را اینطور بپرسید:" می تونم بدونم با چه کسی قرار هست که صحبت کنم؟"

5. زیاده از حد زود نروید

حتما خیلی شنیده اید که می گویند چند دقیقه قبل از ساعت تعیین شده برای مصاحبه در محل باش، اما این چند دقیقه نباید به سی دقیقه یا یک ساعت برسد. چون اگر در این زمان ها خودتان را به مصاحبه کننده نشان بدهید، صورت خوشی ندارد و اولین فکر مصاحبه کننده این است که شما به کار خیلی خیلی احتیاج دارید.

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:16
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
در ماه هاى پایانى ۱۹۲۵ معمار امریکایى، جان ابرسون، ساخت تئاتر آوالون را در خیابان ٧٩ شرقى شیکاگو به پایان برد. او در طراحى تئاتر آوالون از عودسوزى ایرانى که پیش تر در مغازه ى عتیقه‌فروشی در نیو اورلئان دیده بود الهام گرفته بود.

حال و هواى سالن نمایش قرار بود قصرى ایرانى را در زیر آسمان شب تداعى کند. بعدها تاتر آوالون براى طراحى داخلى پر نقش و نگار و غریبش، موزاییک هاى دست ساز، و خطاطى شرقى نما و نقوش هندسى اش زبانزد شد.

 

 

پنج شنبه 4/7/1392 - 15:15
اخبار
خبرگزاری فارس: «ویلیام هیگ» روز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه «بی بی سی فارسی» در نیویورک تأکید کرد که انگلیس برای بهبود روابط با ایران آماده است و این آمادگی را در دیدار با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه به او اطلاع داده است.

وی با اینحال افزود: البته مهم این است که تغییر لحن و تغییر شیوه گفتار ایران، با عمل همراه شود؛ اقداماتی که ما بتوانیم به آن پاسخ بدهیم و بقیه دنیا هم متناسب با آنها گام بردارد.

وزیر خارجه انگلیس ابراز امیدواری کرد که کشورهای غربی بتوانند برای یافتن ‌حلی دیپلماتیک برای اختلافات موجود با ایران همکاری کنند.

هیگ اینگونه ادامه داد: فکر می‌کنم که می‌توانیم باهم کار کنیم. خلاصه اینکه تغییر لحن خیلی مهم است ولی کارهای زیادی هم باید انجام شود.

وی با اشاره به سخنان «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور ایران در مورد شفافیت برنامه هسته‌ای ایران گفت: ایران می‌تواند با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند و قطعنامه‌های شورای امنیت و شورای حکام آژانس را بپذیرد، بنابراین مسائل مشخصی وجود دارد که ایران می‌تواند انجام دهد تا نشان دهد که تغییری اتفاق افتاده است و در آن صورت غرب آمادگی دارد که در پاسخ به عملکرد ایران، رفتار خود را تغییر دهد.

وزیر خارجه انگلیس برای آنکه نشان دهد حسن نیت دارد، ادامه داد: مایلم مردم ایران بدانند که ما ترجیح می‌دهیم با ایران روابط بهتری داشته باشیم. این به نفع مردم همه کشورهاست اما برای رسیدن به آنجا، همه باید گام های ملموسی برداریم.

ویلیام هیگ در پاسخ به سوالی در مورد احکام قضایی که اخیراً در اروپا برای لغو تحریم‌های این اتحادیه علیه ایران صادر شده است گفت: این احکام قضایی درباره افراد مشخص صادر شده‌اند و نه در مورد سیاست کلی تحریم‌ها. تصمیم بسیاری از کشورهای جهان از جمله تمام کشورهای اتحادیه اروپا بر این بوده که برنامه هسته‌ای ایران به اندازه کافی مشکل ایجاد کرده و باید تحریم‌هایی از این دست وضع کرد.

او گفت که در نشست چند ماه پیش گروه 1+5 و ایران در آلماتی، به ایران پیشنهاد داده شده است که در ازای قدم‌هایی مشخص، تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور کاهش پیدا کند و تصریح کرد: بنابراین ما نمی‌گوییم که تنها ایران باید رویه خود را تغییر دهد، می‌گوییم ما هم آماده‌ایم به آن واکنش مثبت نشان دهیم. اما تغییرات باید عملی باشد.

وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به سوالی در مورد شرایط مورد نظر انگلیس برای بازگشایی سفارتخانه کشورش در تهران گفت که لازم است اطمینان یابد که سفارت، می‌تواند به راحتی کارهای یک سفارت را انجام دهد.

وی اینگونه ادامه داد: بخشی از کار مستلزم اعتمادسازی در طول زمان است و بخشی از آن بستگی به تضمین‌هایی دارد که ما لازم داریم. بخشی هم درباره جبران خسارتی است که در حمله به سفارت به اموال و ساختمان سفارت در تهران وارد شد.

هیگ گفت که با طرف ایرانی توافق کرده است که گفت‌وگوها در مورد روابط دو کشور ادامه یابد و مشخص شود که هر کشور چه کارهایی می بایست انجام دهد و تأکید کرد: همه چیز به بازسازی اعتماد بستگی دارد تا در مورد آینده خاطر جمع شویم.

وزیر خارجه انگلیس در پایان تأکید کرد که نمی توان تاریخ دقیقی برای بازگشایی سفارتخانه‌ها تعیین کرد.
پنج شنبه 4/7/1392 - 13:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته