• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 642
تعداد نظرات : 140
زمان آخرین مطلب : 3689روز قبل
اخبار

دستگاه اکسیژن هایپربار حدود ۷۰ سال قدمت دارد. محفظه ای ۱۷ تنی که به شکل یک کپسول بسته عمل می کند و اکسیژن صددرصد خالص تحت فشار به آن خاصیت درمانی می دهد که می تواند به طور مستقیم یا به صورت مکمل با دیگر درمان ها جوابگوی بیماری های گوناگون باشد.
  
 
   
دستگاه اکسیژن هایپربار حدود ۷۰ سال قدمت دارد. محفظه ای ۱۷ تنی که به شکل یک کپسول بسته عمل می کند و اکسیژن صددرصد خالص تحت فشار به آن خاصیت درمانی می دهد که می تواند به طور مستقیم یا به صورت مکمل با دیگر درمان ها جوابگوی بیماری هایگوناگون باشد.
به گفته دکتر محمدمهدی قیامت ، رئیس انجمن متخصصان بیهوشی ایران ، طبیعت حرفه ای دستگاه اکسیژن هایپربار با طبیعت طب مراقبت های ویژه عجین شده است.
این دستگاه برای اولین بار در خاورمیانه وارد ایران شده است و آیین نامه اجرایی آن در آستانه تصویب در وزارت بهداشت قرار دارد. گفتگوی ما را در این خصوص بخوانید.
● این دستگاه در درمان چه بیماری هایی مورد استفاده قرار می گیرد؟
این دستگاه به طور مستقیم یا مکمل با دیگر درمان ها در درمان بیماری هایی از قبیل آلزایمر ، فلجهای مغزی ، آبسه های مغزی ، سوختگی ها ، زخمهای دیابت ، عفونت هایی که به قطع پا منجر می شود ، زخم معده ، له شدگی های عضلانی و ضربه های ایجاد شده در ورزش ، بیماری های شبکیه ، عفونت های استخوانی ، شکستگی های استخوان و وزوز گوش موثر است.
همچنین شدت حمله در انواع میگرن ، بویژه میگرن هایی که در اثر استرس و خستگی اتفاق می افتد ، با بهره گیری از این دستگاه کاهش می یابد.
● درباره چگونگی عملکرد دستگاه توضیح دهید.
این دستگاه با افزایش اکسیژن محلول در پلاسما ، میزان اکسیژن رسانی به سلولهایی را که در حال عادی به آنها اکسیژن کافی نمی رسد و سوخت و ساز کافی ندارند، افزایش می دهد. به این ترتیب ، تنقس سلولی برقرار می شود و سموم راحت تر دفع می شوند. بازتوانی سلولی در همه اندام های بدن انجام می شود و اختلاف فشار باعث انتشار اکسیژن در مناطقی از بدن می شود که امکان خون رسانی در آنها وجود ندارد. به این صورت ، سلولها ترمیم می شوند و فعالیت سلول طبیعی می شود.
● بازده اقتصادی دستگاه را چگونه ارزیابی می کنید.
ارزش پولی این دستگاه یک میلیارد تومان است و پیش بینی می شود هر جلسه درمانی با این دستگاه معادل ۷۰۰ هزار ریال باشد.
● درباره اکسیژن مصرفی این دستگاه توضیح دهید.
اکسیژنی که در دستگاه اکسیژن هایپربار مصرف می شود ، خالص است و از مراکز پتروشیمی کشور که سیستم تولید انرژی خالص دارند ، استفاده خواهد شد.
● آیا امکان ساخت این دستگاه در داخل کشور ما وجود دارد؟
اولین دستگاه اکسیژن هایپربار در ایران با ظرفیت ۸ نفر به همت گروهی از غواصانی که سالها مسوولیت غواصی در اهواز را دارند در حال ساخت است و درصدد هستیم فناوری ساخت این دستگاه را بومی کنیم.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:55
اخبار

شركت بزرگ گوگل با راه اندازی پورتال جدید، در نظر دارد با تمام مراكز سوادآموزی در سراسر دنیا ارتباط برقرار كند.
  
 
   
شركت بزرگ گوگل با راه اندازی پورتال جدید، در نظر دارد با تمام مراكز سوادآموزی در سراسر دنیا ارتباط برقرار كند.
به گزارش ایتنا طرح سوادآموزی گوگل به اساتید، سازمان ها و علاقه مندان، به این قبیل فعالیت ها امكان می دهد با استفاده از اینترنت تمام اطلاعات مورد نیاز خود را به دست بیاورند و در مقابل اطلاعات خود را با دیگر افراد به اشتراك بگذارند. مسئولان شركت گوگل خبر راه اندازی این سرویس را در نمایشگاه كتاب فرانكفورت در آلمان منتشر كردند. در این پورتال كاربران می توانند اطلاعات مورد نظر خود را در كتاب های دیجیتالی و مقالات دانشگاهی جست وجو كنند و هرآنچه كه خود دارند را از طریق وبلاگ، فایل های تصویری و انجمن های آنلاین در اختیار دیگر كاربران قرار دهند. این ابزار همچنین به كاربران كمك می كند تا از طریق نقشه آنلاینی كه در اختیار آنها قرار می گیرد، تمامی مراكز سوادآموزی در سراسر دنیا را شناسایی كنند.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:54
اخبار

 یك شركت ژاپنی مدعی شد كه قدرتمندترین ابررایانه جهان را عرضه كرده است.
  
 
   
یك شركت ژاپنی مدعی شد كه قدرتمندترین ابررایانه جهان را عرضه كرده است.
به گزارش ایسنا، سازندگان بزرگ رایانه در جهان از جمله NEC، فوجیتسو و هیتاچی در ژاپن و IBM، اینتل و SGI در آمریكا از دهه ۱۹۷۰ برای ساخت قدرتمندترین ابررایانه كه قادر به انجام محاسبات گیگافلاپس و ترافلاپس باشند در رقابت بودند. به گفته شركت NEC جدیدترین ابررایانه این شركت به نام۹- SX دارای قدرت محاسباتی ۸۳۹ ترافلاپس در ثانیه است. ابررایانه های این شركت در زمینه پیش بینی هوا، هوافضا و در موسسات تحقیقاتی بزرگ و شركت ها به كار می روند و جدیدترین ابررایانه این شركت برای استفاده پیشرفته در زمینه علوم كاربرد خواهد داشت.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:52
اخبار
كارشناسان امنیتی از كشف یك آسیب پذیری خطرناك در نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز خبر دادند.
  
 
   
كارشناسان امنیتی از كشف یك آسیب پذیری خطرناك در نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز خبر دادند.
به گزارش ایرنا، این حفره ها در XP SP۲ Windowsو SP۱ Windows Server ۲۰۰۳كشف شده و به هكرها و خرابكاران اینترنتی اجازه می دهد تا با نفوذ به رایانه ها، سطح دسترسی خود را افزایش داده، به فعالیت های مخرب و غیرقانونی بپردازند. این آسیب پذیری ها كه تنها به علت وجود درایور، Secdrv. sysبا قابلیت ایجاد نقص امنیتی در برخی از نگارش های خاص ویندوز، ایجاد شده، قادرند سیستم ها و شبكه های رایانه ای را با مشكلات امنیتی شدیدی مواجه كنند. بسیاری از وب سایت های «ضد امنیتی»، كه توسط هكرها اداره می شوند، اطلاعات مربوط به این آسیب پذیری های جدید را در دسترس تبهكاران و مجرمان اینترنتی قرار داده و هنوز اصلاحیه امنیتی خاصی هم از طرف مایكروسافت برای ترمیم این نقص ها ارائه نشده است، بنابراین رایانه های شخصی و شبكه های محلی در صورت عدم توجه به تامین ملزومات حفاظتی، در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهند گرفت.
 
  نظر یادتون نره؟
دوشنبه 14/8/1386 - 11:51
اخبار

اینتل تولیدکننده جهانی تراشه های رایانه ای، تولید نسل جدید ریزپردازشگرهای ۴۵ نانومتری خود را رسما در آریزونا افتتاح کرد.
اینتل رسما خط تولید نسل جدید ریزپردازشگرهای ۴۵ نانومتری خود را برای استفاده در رایانه های شخصی، رایانه های قابل حمل و دیگر ابزارهای انفورماتیکی در "چندلر" آریزونا افتتاح کرد.
اینتل برای راه اندازی خط تولید این ریزپردازشگرهای جدید که Fab ۳۲ نام دارند، سه میلیارد دلار هزینه کرده است.
این پردازشگرها از فناوری پردازش ۴۵ نانومتری برپایه یک راه حل اینتل استفاده می کنند. این راه حل جدید فضاهای ترانزیستورهای داخل پردازشگرها را برای کاهش مصرف انرژی، دوباره طراحی کرده است.
براساس گزارش "پی سی مگزین"، ترانزیستورهای ۴۵ نانومتری در حدی کوچک هستند که بیش از دومیلیون از آنها می توانند در نقطه پایان یک جمله جمع شوند.
با میلیون ها ترانزیستور کوچک ۴۵ نانومتری امکان تولید پردازشگرهای بسیار سریع اینتل فراهم می شود.
براساس پیش بینی ها اولین پردازشگرهای ۴۵ نانومتری این شرکت از ۱۲ نوامبر وارد بازار می شوند.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:49
اخبار

 یک شرکت روسی تکنیکی را ارائه کرده است که با استفاده از قدرت کارت های گرافیک می تواند رمز ورود رایانه ها را بشکند.
  
 
   
یک شرکت روسی تکنیکی را ارائه کرده است که با استفاده از قدرت کارت های گرافیک می تواند رمز ورود رایانه ها را بشکند.
شرکت روسی "الکام سافت" که مقر آن در مسکو است در آمریکا حق انحصاری تکنیک شکستن رمزعبور رایانه ها را با استفاده از کارت های گرافیکی GPU به ثبت رساند.
به این ترتیب با استفاده از سکوهای جریان محاسباتی، مدرن ترین کارت های تصویری نه تنها برای فعالیت های گرافیکی مورد استفاده قرار می گیرند، بلکه می توانند از این پس به عنوان نوعی ابر رایانه که توانایی شکستن رمز ورود را دارد، به کار روند.
براساس گزارش نیوساینتیست، شرکت "الکام سافت" در آزمایشات خود نشان داد که کارت گرافیک GeForce ۸۸۰۰ Ultra که درحدود ۸۰۰ دلار قیمت دارد، می تواند سرعت قفل شکن رمزورود را ۲۵ برابر افزایش دهد.
در این خصوص ولادیمر کاتالوف، مدیر اجرایی این شرکت روسی توضیح داد که با به کارگیری از روش "استفاده ناشیانه از رایانه" (brute force technique)، شکستن فقل رمزعبور همانطور که در "دخول به سیستم" (log-on) ویندوز ویستا استفاده می شود، ماه ها بطول می انجامد. اما با استفاده از GPU با قیمت درحدود ۱۵۰ دلار که قدرت آن کمی پایین تر GeForce ۸۸۰۰ است، می توان زمان شکستن قفل را به سه و حداکثر پنج روز کاهش داد.
برای رمز عبورهای با پیچیدگی کمتر مثل آنهایی که امروز در بسیاری از سیستم های رایانه ای استفاده می شود، با این روش حتی می توان این قفل را در چند دقیقه شکست.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:47
انتقادات و پيشنهادات

 اولین سرویس آنلاینی که هزینه ایمیل های تبلیغاتی را که کاربران می خوانند به آنها پرداخت می کند در آمریکا راه اندازی شد.
  
 
   
اولین سرویس آنلاینی که هزینه ایمیل های تبلیغاتی را که کاربران می خوانند به آنها پرداخت می کند در آمریکا راه اندازی شد.
به نظر می رسد پرداخت پول برای خواندن ایمیل های تبلیغاتی رویای هر کاربر اینترنت باشد که تاکنون هرگز به واقعیت تبدیل نشده بود. اما اکنون شرکت Boxbe با هدف افزایش بازاریابی و تبلیغات آنلاین، سرویسی را راه اندازی کرده است که به کاربرانی که ایمیل های تبلیغاتی را دریافت کرده و آنها را می خوانند پول پرداخت می کند.
همچنین این سرویس می تواند بین شرکت ها و مصرف کنندگان توافقنامه هایی را به امضا برساند که براساس آنها کاربران تنها ایمیل های تبلیغاتی شرکت های مورد نظر خود را بخوانند و ایمیل های ناخواسته ای را که احتمال ویروسی بودن آنها وجود دارد حذف کنند.
این اقدام درپی افزایش پدیده ارسال هرزنامه به صندوق پست الکترونیک کاربران شبکه انجام شده است. درحقیقت با افزایش پدیده هرزنامه، بسیاری از کاربران ایمیل های تبلیغاتی غیرهرزنامه را هم باز نمی کنند و بدون خواندن این ایمیل ها آنها را حذف می کنند.
این اقدام که می تواند موجب کاهش رشد تبلیغات آنلاین شود، دلیل اصلی راه اندازی این سرویس پرداخت پول به ایمیل های تبلیغاتی خوانده شده، است.
براساس گزارش وب نیوز، مکانیزم این سرویس بسیار ساده است، بطوریکه کاربران با ارائه اطلاعات شخصی خود مثل سن، شغل، درآمد سالانه و ... به سایت Boxbe می توانند تبدیل به یکی از مشتریان تبلیغات از راه ایمیل شوند.
این کاربران با خواندن هر ایمیل تبلیغاتی به طور متوسط ۲۵ سنت دلار دریافت می کنند و این رقم در یکسال می تواند به ۴۰۰ دلار برسد.
بنابراین گزارش، تنها درآمریکا شرکت های تولیدکننده بیش از ۴۰ میلیارد دلار بطور سالانه برای حق بازاریابی به شرکت های تبلیغاتی پرداخت می کنند که بسیاری از این تبلیغات هرگز از سوی مشتریان دیده نمی شود. به اعتقاد این شرکت ها، پرداخت پول به مصرف کنندگان برای خواندن ایمیل های تبلیغاتی می تواند تا حد چشمگیری هزینه های بازاریابی را با جلب مشتری جبران کند.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:46
اخبار

هفته نامه آمریکایی "تایم مگزین" تلفن همراه " آی فن" اپل را به عنوان نوآورانه ترین محصول سال ۲۰۰۷ در فهرست " بهترین اختراع سال" انتخاب کرد.
  
 
   
هفته نامه آمریکایی "تایم مگزین" تلفن همراه " آی فن" اپل را به عنوان نوآورانه ترین محصول سال ۲۰۰۷ در فهرست " بهترین اختراع سال" انتخاب کرد.
" لیو گروسمن" سردبیر هفته نامه آمریکایی "تایم مگزین" به پنج دلیل "آی فن" را به عنوان بهترین محصول نوآورانه سال ۲۰۰۷ انتخاب کرده است.
لیو گروسمن در این خصوص اظهار داشت: "این تلفن همراه از فناوری های بسیار مهمی از جمله فناوری های مربوط به علوم مولکولی، روباتیک و نظامی برخوردار است. همچنین این تلفن همراه علاوه بر طراحی زیبا، غنی از عملکردهای دردسترس با حداکثر استفاده آسان است."
وی در این خصوص ادامه داد: "اگرچه اپل فناوری "لمس صفحه" را اختراع نکرده است، اما با وجود آنکه نمی دانست چگونه باید از این فناوری استفاده کند، با آی فن آن را احیا کرد."
از دیگر دلایلی که "آی فن" از سوی تایم مگزین به عنوان بهترین اختراع سال ۲۰۰۷ معرفی شد، این است که کیفیت بالای این محصول موجب شد که در هفته های اول عرضه، بسیاری از تولیدکنندگان بزرگ تلفن همراه از این تولید کپی برداری کنند. این در حالی است که آی فن اولین تلفن همراهی است که اپل وارد بازار کرده است.
بنابراین گزارش، این مجله سال گذشته این جایزه را به سایت "یو تیوب" گوگل اعطا کرد.
 
 نظر یادتون نره؟
  

دوشنبه 14/8/1386 - 11:45
آموزش و تحقيقات

ساختن لینک پست الکترونیک، قسمت دوم

در بخش اخیر ما در مورد اینکه چگونه یک Subject را برای پیام خود از طریق یک لینک E-mail مشخص کنیم بحث کردیم. ما این کار را با استفاده از این عبارت
=subject? و نوشتن موضوعی که می خواهیم در بخش subject در ایمیل نوشته شود بعد از عبارت مذکور انجام می دهیم. برای مثال لینک زیر برای ارسال پیام با موضوع Learn HTML به کار می رود:

<a href="mailto:example@example.com?subject=learn html">متن لینک</a>

این لینک در صفحه مانند زیر به نظر می رسد می توانید آنرا کلیک کرده و امتحان کنید:

متن لینک

به جز اضافه کردن موضوع شما می توانید چیزهای دیگری را هم اضافه کنید.

برای مثال شما میتوانید یک رونوشت (Carbon Copy) از پیام را به همراه آن برای کس دیگری بفرستید. یا یک نسخه مخفی را برای دیگری بفرستید. یا هر دوی اینها را به کار ببرید و باهم ترکیب کنید و...

برای فرستادن یک رونوشت از ایمیل باید بعد از علامت سوال از فرمان =cc استفاده کرده و بعد آدرس ایمیل کسانی که قرار است رونوشت را دریافت کنند بنویسید. در سطر زیر یک نمونه از این نوع لینک آورده شده است:

<a href="mailto:mainmail@example.com?cc=corboncopy@example.com">متن لینک</a>

می توانید آنرا امتحان کنید:

متن لینک

برای فرستادن یک نسخه مخفی از ایمیل نیز مانند بالا عمل می کنیم فقط به جای cc در فرمان بالا از bcc استفاده می کنیم. مانند زیر:

<a href="mailto:mainmail@example.com?bcc=corboncopy@example.com">متن لینک</a>

لینک به دست آمده مانند زیر است. شما می توانید آنرا امتحان کنید:

متن لینک

اگر خواستید یک ایمیل را به چند نفر بفرستید باید بین آدرسهای مختلف از کاما استفاده کنید. مانند زیر:

<a href="mailto:main@example.com?bcc=other1@example.com, other2@example.com">متن لینک</a>

لینک زیر با دستور بالا ساخته شده است> آنرا امتحان کنید:

متن لینک

اگر می خواهید بیش از یکی از این فرمانها را در یک لینک استفاده کنید باید برای فرمان اول از علامت سوال استفاده کنید و برای فرمانهای بعد از علامت & استفاده می شود (در انتهای فرمان اول). برای مثال اگر می خواهید با یک لینک هم موضوع پیام را مشخص کنید هم یک رونوشت از آن برای فرد دیگری فرستاده شود باید به اینگونه عمل کنید:

<a href="mailto:main@example.com?subject=learn html&cc=other@example.com">متن لینک</a>

برای امتحان کردن لینک زیر را کلیک کنید:

متن لینک
دوشنبه 14/8/1386 - 5:56
آموزش و تحقيقات

ساختن لینک برای آدرس ایمیل، بخش اول

برای ایجاد یک لینک که بیننده با آن بتواند به شما ایمیل بفرستد باید ز تگ استاندارد لینک استفاده کنیم. اما تفاوت این لینک با لینک به یک صفحه در آدرسی است که به عنوان مقصد لینک نوشته می شود. برای اینکه مرورگر را مجبور کنیم لینک را به عنوان یک لینک ایمیل بشناسد، باید از این عبارت :mailto به جای //:http در آغاز آدرس استفاده کنیم و بعد از آن آدرس ایمیل را بنویسیم. به یک مثال توجه کنید:

<a href="mailto:example@example.com">متن لینک</a>

لینکی که در صفحه مشاهده خواهید کرد به صورت زیر است که برای فرستادن ایمیل به آدرس example@example.com ساخته شده است. آنرا امتحان کنید:

متن لینک

تنها کاری که شما باید انجام دهید جایگزین کردن example@example.com با آدرس ایمیل خودتان است.

اگر روی این نوع لینک کلیک کنید مرورگر شما پنجره ای تازه برای ارسال ایمیل باز می کند که آدرس در یافت کننده در آن تایپ شده است.

شما میتوانید همچنین یک موضوع هم برای ایمیل در لینک قرار دهید تا بیننده مجبور نباشد چیزی غیر از متن اصلی بنویسد.

این کار ار می توانید با افزودن علامت سوال به انتهای آدرس ایمیل و نوشتن =subject بعد از آن انجام دهید. مانند زیر:

<a href="mailto:example@example.com?subject=this is the subject">متن لینک</a>

با کلیک کردن بر روی این لینک صفحه ای برای فرستادن ایمیل باز می شود که قسمت آدرس(to) و قسمت موضوع (subject) در آن کامل شده است و آماده ارسال است. می توانید آنرا امتحان کنید:

متن لینک
دوشنبه 14/8/1386 - 5:55
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته