اخبار
با سلام خدمت تبیانی های عزیز
یه اطلاعات جالبی در مورد خود سایت تبیان بهتون بدم شاید به
نظرتون جالب باشه
اول اینکه اصلا می دونستید سایت مون چند روزه است؟ 3149روزه
دوم می دونستید بعد از ایران بیشترین کاربر های سایت اهل
کدوم کشورند؟ آمریکا
سوم اینکه روزانه بیش از 144هزار کاربر از سایتمون
دیدن می کنند
و چهارم اینکه 30تا کلید واژه های اتصال کاربر ار موتور
جستجو به سایت چیه؟الان میگم
1- تبیان
2- tebyan
3- تبیان
4- بسم الله
5- تست هوش
6- عسل
7- مترجم گوگل
8- لاغری
9- اس ام اس شب یلدا
10- صحیفه نور
11- نقشه تهران
12- طراحی وب
13- ریزش مو
14- ارسال اس ام اس
15- الله
16- نرم افزار طراحی سایت
17- اس ام اس
18- دیابت
19- آموزش فتوشاپ
20- کارتون
21- بسم الله الرحمن الرحیم
22- farhan ali qadri
23- anydvd
24- pc doctor
25- daewoo
26- طراحی سایت
27- مترجم
28- رژیم لاغری
29- vector
30- آرامش
31- بازی
32- modem booster
33- رزومه
این اطلاعات فید
رو هم از سایت برداشتمwhoismark.com
دوشنبه 26/7/1389 - 22:12
دانستنی های علمی
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری ، کوچکتر خواهی شد
جمعه 15/5/1389 - 9:41
دانستنی های علمی
مدیرکل دفتر آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت:پارسال در مجموع یک میلیون و 348 هزار و 546 ولادت ثبت شده در کشور داشتیم که از این تعداد 692 هزار و 265 واقعه ولادت پسر و 656 هزار و 281 واقعه ولادت دختر بوده است.
به گزارش سازمان ثبت احوال کشور ،ابراهیم رشیدی" افزود: این آمار نشان می دهد نرخ رشد جمعیت کشور در سال گذشته برابر با 3/1 درصد بوده است در حالی که پارسال 469 هزار و 62 نفر هم در کشور فوت کرده و از جمعیت کشور کسر شدند.
رشیدی اظهار داشت: جمعیت کشور در سال 85 براساس آمار سرشماری نفوس و مسکن 70 میلیون و 495 هزار و 782 نفر بوده که این میزان در سال 88 به 72 میلیون و 874 هزار و 50 نفر رسیده است ، براساس پیش بینی ها جمعیت کشور در سال جاری به 73 میلیون و 808 هزار و 753 نفر خواهد رسید.
وی تاکید کرد:نسبت جنسی جمعیت کشور در سال گذشته در مقابل ولادت 5/105 پسر، 100 دختر بوده است.
مدیرکل دفتر آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور یادآور شد: در سال گذشته استان تهران با 13 میلیون و 730 هزار و 150 نفر بیشترین و استان ایلام با 563 هزار و 898 نفر کمترین جمعیت کشور را در خود جای داده اند.
جمعه 15/5/1389 - 9:35
ازدواج و همسرداری
وعده ازدواج و بهانه شناخت خصوصیات رفتاری از مهمترین عواملی است كه ارتباط بین دخترها و پسرها را در جامعه ما توجیه می كند. بخصوص دخترها كه معمولاً با وعده ازدواج تن به دوستی می دهند.
اما جوان امروز در ارتباط با جنس مخالف خود به دنبال چیست؟ ازدواج، عاطفه، محبت، وقت كشی، عشق یا ...؟
روان شناسان معتقدند، میل و كشش به جنس مخالف از نظر فیزیولوژی یك نیاز طبیعی، فطری و روانی است. آنان می گویند در تمام فرهنگها و كشورها ، پسران و دختران در سن بلوغ اولین نگاه و گرایش را به سوی جنس مخالف ابراز می كنند. اما مرز این كشش در هر فرهنگی تعریف شده است، برای مثال در جوامع غربی و سایر جوامع غیر مسلمان ارتباط میان دو جنس مخالف به خود فرد سپرده شده و هر شكلی از این ارتباط مورد پذیرش جامعه و فرهنگ آن است. اما در كشورهای مسلمان و برخی فرهنگها این ارتباط محدود است و در مواردی به فضای سیاسی و اجتماعی جامعه بستگی دارد اما
رابطه دخترها و پسرها در جامعه ی ما چگونه است؟ در گذشته های نه چندان دور ارتباط بین پسرها و دخترها مانند امروز مورد توجه نبود. سن ازدواج پایین بود ارتباطات به شكل وسیع نبود، از این رو كنترل بیشتری بر جوانان صورت می گرفت، اما واقعیت این است كه بسیاری از جوانان امروز در ارتباط های خود به ازدواج فكر نمی كنند، به اعتقاد جامعه شناسان در جامعه امروز وجود مسایل اقتصادی، نگاه دوگانه جامعه مدرن و سنتی، فراگیری اطلاعات و دانش و پدیده جهانی شدن كه مبتنی بر ارزشهای دینی نیست، احساس دو گانه ای را در این نسل پدیدار كرده است.
یك صاحبنظر در این باره می گوید: غرایز احساسی عاطفی و اخلاقی جوان برگرفته از فضیلت های نهفته در ذات اوست كه با نكات متعالی و دستورات حیات بخش اسلامی می تواند مورد سنجش عمیق قرار گیرد. آنچه كه جوان متهور و متحول امروز ایران طلب می كند، مسلماً آشفتگی ها و نابسامانی های غربی نیست. وظیفه ی والدین ، مربیان و مسئولان است كه در زمینه مسائل جوانان به خصوص ارتباط دختر و پسر، روح، فكر و اخلاق اجتماعی آنان را مدنظر قرار دهند و بر این محور كه بسیار حساس و پیچیده است، برایشان تعیین تكلیف كنند. اگر فرهنگ ازدواج صحیح را به جوان آموزش ندهیم، غرایز جوانی او ممكن است رشته اخلاق را گسسته و او را به بیراهه بكشد.
اما آیا ارتباط بین دو جنس همیشه به پیوندهای عاطفی و صمیمانه منجر می شود؟ آیا این نوع ارتباط نمی تواند به زمینه های علمی، فرهنگی و ... محدود باشد؟ یك صاحبنظر در این باره می گوید: «از آنجا كه در جامعه ما نگاه دوگانه ای نسبت به این مسئله وجود دارد، نتوانسته ایم به تعریف قابل قبولی در این باره برسیم به همین دلیل نوع نگاه به دو جنس مخالفی كه كنار یكدیگر قرار می گیرند، عمدتاً با سوء ظن و سوء نیت همراه است و به معنای ناخوشایند موضوع یعنی دوست دختر و پسر تعبیر می شود. در حالی كه می توان به جوانها آموزش داد كه مباحثه و مكالمه با یك غیر همجنس در صورتی كه بر محوری صحیح انجام گیرد، شاید حتی مزیت اخلاقی و اجتماعی و شخصیتی برای او و جامعه در برداشته باشد.»
چرا ارتباط ناسالم
برخی كارشناسان تربیتی تحلیل اینگونه رفتارها و تفكرات را به اِعمال محدودیت های غیر منطقی به جوانان نسبت می دهند و می گویند كه وقتی جوان عرصه را بر خود تنگ ببیند و نتواند خود را از نظر عاطفی و اخلاقی با محیط تطبیق دهد و مربیان، معلمان و برنامه ریزان نهادهای آموزشی و تربیتی نیز نتوانند به احساسات و تمایلات منطقی و احساسی او پاسخ دهند، جوان سرخورده به اجتماع پناه می برد و سعی می كند چیزهایی را كه طی سالهای زندگی از او دریغ شده است به هر ترتیب ممكن حتی با هنجارشكنی به دست آورد. عده ای نیز تنگناهای اقتصادی ، گسترش ارتباطات، فردگرایی و بی تفاوتی به ارزش ها را دلیل این گونه رفتارهای اجتماعی می دانند و معتقدند این دلایل موجب شده بسیاری از جوانان امروزی نسبت به ازدواج دید مثبتی نداشته باشند و به نوعی از زیر مسئولیت تشكیل خانواده شانه خالی كنند. یك روان شناس در این باره می گوید:
«متأسفانه مشكلات مالی و تصویب قوانینی كه به نوعی حقوق زنان را در جامعه تضمین می كند از عواملی است كه موجب شده پسران زیر بار ازدواج نروند. از سوی دیگر بسیاری از جوانان در این زمانه ترجیح می دهند خوش باشند. از این رو به ازدواج با نگاه منفی می نگرند اما از آنجا كه زن و مرد هر دو به هم نیازمندند و رفع نیازهای عاطفی و احساسی آنان در حال حاضر از طریق ازدواج به سختی امكان پذیر است، متأسفانه شاهد گسترش ارتباطات از نوع ناسالم هستیم.»
این روان شناس دلیل این گونه نگرش نسل جدید به ارزشها را بی توجهی مسئولان به نیازهای جوانان می داند و می گوید:
«از آنجا كه در موقع بحران نتوانستیم مسائل روز را به موقع هنجاریابی كنیم اغلب جوانان امروزی این حق را برای خود قائل شده اند كه به سوی رفتارهای فرد گرایانه گرایش یابند و هنجارهای اجتماعی را نادیده بگیرند.»
وی سوء رفتارها، اضمحلال اخلاقی، رواج بی بندوباری، پریشانی و بی ثباتی احساس و عواطف را از عواقب بی حد و حصر ارتباط جنس ها نام می برد و می گوید:
«اگر اینگونه ارتباطات به عادت تبدیل شود دیگر چیزی به نام هسته یا كانون خانواده شكل نخواهد گرفت. سن ازدواج بالا می رود، جنس ها نسبت به هم بی اعتماد و بی تفاوت می شوند و در نهایت خانواده ای شكل نمی گیرد و به این ترتیب شاهد گسترش بسیاری از مسایل رفتاری، ناهنجاری های اخلاقی و حتی بهداشتی در جامعه خواهیم بود. اینجاست كه نقش كارشناسان علوم دینی و تربیتی در هنجاریابی و جایگزینی هنجارهای متعادل و مرام تربیتی صحیح و متعالی كه مورد پذیرش خانواده، فرد و نهادهای اجتماعی باشد روز به روز آشكارتر می شود.
دیدگاه اسلام
به طور طبیعی زن و مرد به عنوان دو پیكره جامعه انسانی به زندگی مشترك با یكدیگر نیازمندند . در شرع نیز به پیوند میان این دو سفارش بسیار شده است، از این رو اخلاقی ترین، معنوی ترین و انسانی ترین جلوه پیوند زن و مرد در ازدواج تجلی پیدا می كند و هر نوع رابطه (جنسی) كه خارج از قانون ازدواج باشد، مشكلات متعددی را از لحاظ اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی به بار می آورد. در جوامع غربی كه پایه های اخلاق دینی و مذهبی سست و ضعیف است، رابطه زن و مرد از چارچوب قوانین و هنجارهای موجود تجاوز می كند . به طوری كه ارتباط آزاد دختران و پسران به شكل طبیعی و غریزی جریان دارد و از اینجاست كه ریشه های فساد اخلاقی شكل می گیرد و بنیاد اجتماعات بشری را متزلزل می كند.
اما اسلام چه حد و مرزی برای ارتباط بین زن و مرد قائل است؟
خداوند در قرآن می فرماید: زنان پلید برای مردان پلیدند و مردان پلید برای زنان پلید و زنان پاك برای مردان پاك هستند و مردان پاك برای زنان پاك . اینان از آنچه درباره ی ایشان می گویند بركنارند ، برای آنان آمرزش و روزی نیكو خواهد بود. ( نور / 26) از دیدگاه اسلام ارتباط دوستانه و صمیمی میان دو جنس مخالف فقط در چارچوب ازدواج معنا دارد. البته حضور در اجتماع با رعایت موازین اسلامی و حفظ حجاب ظاهری و درونی در عرصه های علمی و مشاركت های اجتماعی قابل قبول است. اما خارج از این چارچوب برای ایجاد ارتباط ، اسلام ازدواج موقت یا دائم را توصیه می كند. از این رو در اسلام رابطه دوستی بین دختر و پسر معنا ندارد. اما به شرط رعایت ضوابط اسلامی منعی برای این ارتباط نیست و چه بسا اینگونه ارتباطات زمینه ساز دوستی های فكری ، معنوی و عقلی هم بشود.
اما وقتی جوانان تن به ازدواج دائم نمی دهند و جامعه قدرت پذیرش ازدواج موقت ، بخصوص در مورد دختران را ندارد، برای پاسخ به نیاز جوانان و سر و سامان دادن به رابطه دختر و پسران چه باید كرد؟
خداوند در این باره می فرماید : به مردان با ایمان بگو دیده فرو نهند و پاكدامنی ورزند كه این برای آنها پاكیزه تر است ، زیرا خدا به آنچه می كنند آگاه است و به زنان با ایمان بگو كه دیدگان خود را از هر نامحرمی فرو بندند و پاكدامنی ورزند و زیورهای خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه از آن پیداست.... ( نور / 30 و 31 )
و در ادامه می فرماید : كسانی كه وسیله ی زناشویی نمی یابند باید عفت ورزند تا خدا آنان را از فضل خویش بی نیاز گرداند... ( نور 33 )
اساس هر نظمی در جهان به نظم در رابطه دو جنس مخالف بر می گردد. اگر این نظم برقرار نشود جامعه به سوی انحطاط می رود. مشكل این است كه ما در بسیاری از موارد بخصوص در مورد مسائل اقتصادی از غرب الگو گرفته ایم كه این مورد موجب بسیاری از ناكامی های اقتصادی و فاصله طبقاتی و فقر در جامعه شده است، در حالی كه اگر موازین الهی و اسلامی در جامعه پیاده شود، شاهد این بحرانها نیستیم. یك جوان وقتی عدالت اسلام را ببیند، خودش می خواهد روابط آزاد نداشته باشد و این قید را با طیب خاطر می پسندد. این یك اصل رهایی بخش است كه نباید با جنس مخالف ، ناسالم برخورد كنیم. در عین حال جامعه نیز باید بسترسازی كند تا شرایط ازدواج دائم فراهم شود. اما در یك كلام برای حل بحران های اجتماعی ، راهی جز بازگشت به مبانی سنتی و سنت های اصیل دینی نداریم.
جمعه 15/5/1389 - 9:29
دانستنی های علمی
|
اگر پاسخ این سؤال را بدهید، می توانم با احتمال ۹۵% بگویم که در زندگی به موفقیت می رسید و یا شکست می خورید: "آیا بیشتر برای سرگرمی مطالعه می کنید؟"
مطالعه، آن هم برای سرگرم شدن، یکی از بهترین راههای بدست آوردن آرامش و فرار از استرس های روزانه است. در عین حال باید در نظر داشته باشید در جامعه ای که درآمد شما بستگی به میزان دانش و مهارت های فردیتان دارد، مطالعه تنها برای سرگرمی نمی تواند چندان فایده ای در بر داشته باشد.
خواندن داستان های تخیلی می تواند اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهد؛ اما متاسفانه همیشه برای ترفیع رتبه و یا افزایش درآمد به اطلاعات شما در مورد افسانه ها و اسطوره ها بسنده نمی کنند.
اگر می خواهید به هدف خود دست پیدا کنید و هدفتان هم رسیدن به موفقیت است، باید یاد بگیرید که چگونه می توان اصول حقیقی را با انواع تخیلی آن درهم آمیخت.
به طور اخص می توان اشاره داشت که کتاب، مجلات، سایت های اینترنتی، و نهایتاً محصولات صوتی و تصویری با عنوان "چگونه می توان...." به راحتی قادرند تا افکار شما را باز کرده، بر روی رفتارتان تاثیر مثبت بگذارند، و نگرش کلی شما را برای رسیدن به موفقیت ارتقا بخشند.
▪ تمام وجودتان باید در رسیدن به موفقیت غوطه ور شود!
نباید انتظار داشته باشید که بنشینید، دست روی دست بگذارید و توقع داشته باشید که موفقیت یک مرتبه از آسمان به زمین بیفتد. شما خودتان باید خالق آن باشید. باید ذهنتان را طوری تربیت کنید که به راحتی موقعیت هایی را که هزاران نفر در طول روز نسبت به آن بی توجهی می کنند، ببیند و آنها را موشکافی کند.
همین حالا که مشغول خواندن این مقاله هستید، موقعیت هایی وجود دارند که بیصبرانه به چشم های شما خیره شده اند؛ اما تا زمانیکه دورنمای کلی ذهن خود را تغییر ندهید و آنها را از زاویه ای که دیگران قادر به دیدن نیستند، نبینید، هرگز به موفقیت دست پیدا نخواهید کرد.
مطالعه برای بدست آوردن اطلاعات در زمینه های مختلف به شما کمک می کند که دامنه واژگانی خود را بالا برده و با زبان فنی هر رشته آشنایی بیشتری پیدا کنید. با این کار می توانید دانش خود را به روز نگه دارید و در برابر مشکلاتی که تاثیر مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی شما دارند، مقابله کنید.
البته به روز ماندن کار ساده ای نیست! البته خوشبختانه مطالب مفیدی بر روی اینترنت وجود دارد که می توانید از آن استفاده کنید.
▪ اگر هدف شما شروع یک تجارت موفق است، پس:
ـ یک کتاب در مورد رشته ای که قصد شروع فعالیت دارید، تهیه کنید.
ـ به اینترنت بروید و از آنجا هم اطلاعاتی در زمینه مذکور جمع آوری نمایید.
ـ با افرادی که کاری مشابه فعالیت شما انجام می دهند ارتباط برقرا کرده و از آنها چیزهای جدید یاد بگیرید.
ـ هر کاری که می کنید، فقط سعی کنید موقع مطالعه کردن تصویر اهدافتان را در ذهن مجسم کرده باشید.
می خواهم با هم یک تمرین ساده انجام دهیم. یک تکه کاغذ بردارید و بر روی آن ۵ نمونه از مهمترین اهداف خود را که قصد دارید در ۵ سال آتی به آنها دست پیدا کنید را یادداشت نمایید.
سپس مراحلی که برای رسیدن به این اهداف باید سپری کنید را بنویسید. لازم نیست بیش از اندازه به جزئیات توجه کنید، تنها یک شمای کلی هم کفایت می کند.
حالا از خودتان بپرسید: "آیا مطالعه تنها برای سرگرمی می تواند به من کمک کند که به اهدافی که در اینجا لیست کرده ام، دست پیدا کنم؟"
اگر تصور می کنید که خواندن برای سرگرمی می تواند به شما کمک کند، به کار خود ادامه دهید و اگر هم احساس کردید که با این کار نمی توانید به اهداف خود برسید، بنابراین شاید زمان آن رسیده باشد که شیوه مطالعه خود را تغییر دهید.
تکرار عادات قدیمی و رفتارهای پیش پا افتاده نمی تواند در زندگی شما تغییر ایجاد کند! زمانیکه یک عادت یا رفتار قدیمی را تغییر می دهید، تنها در اینصورت است که می توانید نتیجه نهایی بازی را عوض کنید. |
|
پارسی فا |
چهارشنبه 23/4/1389 - 11:28
دانستنی های علمی
|
همه آنچه را که بهدست میآوریم، همه آنچه را که بهدست نمیآوریم و یا از دست میدهیم، نتیجه افکار خودمان است.
جیمز آلن
شما با کلام خود میتوانید روند حوادث را تغییر دهید آیا هیچوقت به این موضوع فکر کردهاید که ارادهٔ شما، تولید کننده افکارتان است نه اتفاقات روزمره. افکار و تصاویر ذهنی خود را کنترل کنید و اراده خود را بر آنها تحمیل کنید. هرگز اجازه ندهید فردی یا موضوعی افکار شما را دستخوش نوسان کند یا تصویر ذهنی نامطلوبی برای شما بسازد. بهجای تصاویر درهم و منفی، تصاویری زیبا از ذهنتان بسازید آنگاه خواهید دید که ذهن شما چه پیشگوی قابلی است.
● آینده را تصاویر ذهنی انسان میسازد.
وقتی به چیزی فکر میکنید، در واقع برایش کارت دعوت میفرستید. آیا هرگز برایتان پیش آمده که به دوستی که مدتها از او بیخبر بودهاید فکر کنید و او ناگهان پس از سالها، به شما تلفن بزند؟ آیا میدانید این اتفاق چگونه رخ میدهد؟ فکر شما امواجی تولید میکند که باعث جذب ذهن و فکر دوست شما میشود و او با شما تماس میگیرد. در مورد آینده نیز همین قانون صدق میکند. وقتی شما شرایطی را برای آینده در نظر میگیرید و به آن فکر میکنید امکان وقوع آن را به طرز چشمگیری قطعی میکنید.
● تصاویر ذهنی شما، بهسوی شما باز میگردند
زندگی مانند آینهای است که همیشه تصویر ذهن خودتان را منعکس میکند. افراد مثبت، مهربان، شاد و باگذشت،دنیا را مانند خودشان شاد و دلنشین میبینند و افراد منفی، غمگین، ناراضی و کینهجو تصاویر سخت و تاریکی در آن خواهند دید.
● همیشه انتظار بهترین رویدادها را داشته باشید
امیدوار باشید (امید، همان ایمان است) امید یکی از زیباترین وجوه ذهن شماست و ناامیدی بدترین جنبه آن است. هنگامیکه از رویدادی ناامید میشوید در واقع درهای ارتباط خود را با خداوند میبندید، در حالیکه وقتی به آینده امیدوارید و دعا میکنید، رحمت خداوند را بهسوی خود میکشید.
● اگر میخواهید در این آینه کروی، آنچه بهسویتان میآید زیبا و شادی بخش باشد، همانطور بیندیشید
اگر انتظارات منفی و بدبینانه داشته باشید به طرف بدبختی و اتفاقات نامطلوب خواهید رفت ولی اگر انتظار بهترینها را داشته باشید و ذهن خود را مملو از تصاویر و اتفاقات مثبت و زیبا از آینده نمائید برای شما همان اتفاق مثبت رخ خواهد داد.
● ناامیدی دیواری است محکم، که پشت آن یک پرتگاه است
امید جادهای است روشن که به مقصود نهایی، منتهی میشود.
دربارهٔ آینده صحبت کنید. سعی کنید در استفاده از کلمات، آنهائی را انتخاب کنید که در آن علامتی از تحقق آرزوهای شما وجود داشته باشد. سعی کنید قالبهای فکری نادرست کلمات منفی را درون خود ویران کنید و هنگام سخن گفتن از قدرت نفوذ کلام خود، نهایت بهره را ببرید. با کلمات امیدوار کننده، در خود شور و شوق ایجاد کنید. شما هم حتماً در اطراف خود به افرادی برخورد کردهاید که معروف به منفیبافی هستند؟ آیا هرگز دقت کردهاید که همین افراد تا چه میزان (نسبت به دیگران) بیشتر دچار بد شانسی و بد بیاری میشوند؟ فکر میکنید علت چیست؟ مسلماً علت این امر، منفیبافی درونی خود آنهاست. در گذشته وقتی قصد انجام کاری را داشتند میگفتند: نفوس بد نزنید یا نفوس خوب بزنید. این اصطلاح نیر دقیقاً به همین اصل باز میگردد که شما با کلام خود میتوانید روند حوادث را تغییر دهید.
استاد محمد سیدا |
|
ماهنامه طمطراق |
چهارشنبه 23/4/1389 - 11:27
ورزش و تحرک
اروگوئه سال ۱۹۳۰
ایتالیا سال ۱۹۳۴
فرانسه سال ۱۹۳۸
برزیل سال ۱۹۵۰
سوئیس سال ۱۹۵۴
سوئد سال ۱۹۵۸
شیلی سال ۱۹۶۲
انگلیس سال ۱۹۶۶
مکزیک سال ۱۹۷۰
آلمان غربی سال ۱۹۷۴
آرژانتین سال ۱۹۷۸
اسپانیا سال ۱۹۸۲
مکزیک سال ۱۹۸۶
ایتالیا سال ۱۹۹۰
آمریکا سال ۱۹۹۴
فرانسه سال ۱۹۹۸
کره جنوبی و ژاپن سال ۲۰۰۲
المان سال ۲۰۰۶
آفریقای جنوبی سال ۲۰۱۰
سه شنبه 25/3/1389 - 9:9
دعا و زیارت
«مهلتی برای اندیشیدن»
به نام خدای بخشاینده مهربان
از محمد پیامبر خدا به نجاشی أصحم پادشاه حبشه؛
تو با ما در آشتی هستی! اکنون من آفریدگار را نزد تو ستایش میکنم: خداوند مالک و مقتدر که از هر عیب و نقص و تباهی، پاک و مبرا است. خداوندی که همگان را در پرتو عنایت خود از هر آسیبی نگاه میدارد و بر همه موجودات غالب و فرمانروا و همه چیز در دست قدرت او است.
گواهی میدهم که عیسی پسر مریم، روح خدا و کلمه اوست که خداوند روح او را به مریم عذرای پاک القا نمود و مریم بر او باردار شد ..
اینک من تو را به خداوند یگانه و اطاعت از فرمان او دعوت میکنم و (تو را دعوت میکنم به) اینکه از من که فرستاده او هستم، پیروی کنی و به آنچه بر من نازل شده است، ایمان آوری ...
(بخشی از نامه رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) به نجاشی، پادشاه مسیحی سرزمین حبشه)(1)
شاید یکی از شاخصترین خصوصیات پیامبر خاتم (صلی الله علیه و آله و سلم) که در فضای ظلمانی و پر خشونت جاهلیت، فروغ معنوی سیره ایشان را دو چندان آشکار میکند، اهتمام آن حضرت به دعوت انسانها به اسلام از طریق گفتگو و تعاملات فرهنگی و سعی در ایجاد بستری آرام و دوستانه و در عین حال مبتنی بر منطق و استدلال بوده است. چه بسا از همین منظر بتوان به الهی بودن دعوت ایشان پی برد؛ چنانکه تاریخ، افراد زیادی را به یاد میآورد که از همین رهگذر به شرف اسلام نائل آمدهاند.
سیره آن حضرت در این باره تصویر کاملاً روشنی ارائه میدهد. ایشان در مناظره دینی خود با قوم یهود، پس از اینکه یهودیان مغلوب میشوند و برای اندیشیدن مهلتی درخواست میکنند، میفرماید: "من به شما مهلت میدهم، اما از تعصب بکاهید و بر انصاف بیفزایید تا خداوند شما را هدایت کند."(2)
همچنین رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در نامههایی که به اقوام یهودی و مسیحی میفرستد، ضمن یاد کردن از جناب موسی بن عمران و جناب عیسی بن مریم (علیهما السلام) به عنوان رسولان الهی، خود را پیامبری معرفی میکند که نامش پیشتر در کتب تورات و انجیل آمده است و با اشاره به آیه 64 سوره آلعمران در قرآن، از اهل کتاب دعوت میکند که: "بیایید همگی به سوی سخنی رو آوریم که میان ما و شما مشترک است و آن اینکه جز خدا را نپرستیم و هیچ چیز و هیچ کس را شریک او قرار ندهیم ..."(3)
سیره رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) مملو از شواهدی است که هر یک به نحوی آشکار کننده روحیه انسان سازی و دلسوزی ایشان نسبت به مردم است.
به عنوان نمونه، در ماجرای فتح بدون خونریزی مکه، رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) همه مشرکین و سران جنگ افروز کفار را طی یک فرمان بخشش عمومی که هیچ یک انتظار آن را نداشتند، مورد عفو قرار داد؛ اما چند نفری را به جهت اعمالی بسیار زشت و بدی که مرتکب شده بودند، از این عفو عمومی استثناء فرمود. صفوان بن امیه یکی از این افراد بود. وی از آتش افروزان جنگهای متعدد علیه اسلام بود و به همین خاطر پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمان دستگیری او را صادر فرموده بود.
هنگامی که صفوان از این فرمان آن حضرت مطلع گشت، از ترس مجازات به جده گریخت. عمیر بن وهب، پسر عموی صفوان برای شفاعت از او نزد رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) آمد و درخواست عفو او را کرد و آن حضرت نیز نهایتاً صفوان را عفو نمود.
وقتی خبر عفو به صفوان رسید، او ابتدا باور نمیکرد و میگفت باید از پیامبر نشانهای بیاورید تا مطمئن شوم. نبی اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) عمامه یا پیراهن خویش را به عنوان نشانه برایش فرستادند تا او مطمئن شود که بخشیده شده و با خیال راحت نزد ایشان برگردد.
وقتی صفوان نزد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) آمد و چشمش به ایشان افتاد، عرض کرد: "به من دو ماه مهلت بدهید تا درباره دین اسلام تحقیق کنم."
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در پاسخش فرمودند: "به تو چهار ماه مهلت میدهم که درباره اسلام تحقیق کنی و مسلمان شوی!"
صفوان بن امیه بعدها میگفت: "کسی به این نیک سیرتی و بزرگ منشی نمیتواند باشد، مگر اینکه پیامبر خدا باشد و گواهی میدهم که خدایی جز خدای یکتا نیست و او رسول خدا است." و لذا مسلمان شد.(4)
حقیقتاً نبی اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) با برخورداری از چنین سیرت نیکویی، برای همیشه به جهانیان اعلام فرمود که من نه برای سلطنت بر انسانها و نابودی آنها، بلکه برای حکومت بر قلبها و تربیت و تعالی بشر آمدهام.(5)
(برگرفته از کتاب "محمّد (صلی الله علیه و آله و سلم) راز آفرینش"،نوشته سید جواد هاشمی، با تصرف و تلخیص)
.
پایگاه اسلامی شیعی رشد
پاورقی ها:
1- تاریخ طبری، صفحه 1569- السیرة الحلبیّة، جلد 3، صفحه 344
متن این نامه با اندکی تفاوت در منابع زیر نیز آمده است :
بحارالأنوار، جلد 18، صفحه 418 و جلد 20، صفحه 391- قصص الأنبیاء راوندی، صفحه 324
2- "قل یا أهل الکتاب تعالوا إلی کلمةٍ سواءٍ بیننا و بینکم أن لا نعبدَ إلا الله و لا نُشرک به شیئاً ..." (سوره آل عمران، آیه 64)
3- احتجاج طبرسی، جلد 1، صفحه 23 (در این مناظره رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) با پنج فرقه یهود، نصاری، دهریون، ثنویه و مشرکان عرب مباحثه میکند و پاسخ اشکالات هر پنج فرقه را میدهد.)
4- المغازی، جلد 2، صفحه 853- سیره ابن هشام، جلد 4، صفحه60
این داستان در کتاب "من لا یحضره الفقیه" ترجمه آقای علی اکبر غفاری، جلد 4، صفحه 414 نیز آمده است.
5- طبیعتاً منطق والای رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در خصوص گفتگو و تعاملات فرهنگی با غیر مسلمانان تا بدانجا کارآمد بوده که طرف مقابل نیز پایبندی خویش را به این اصول حفظ کند؛ و الا به گواهی تاریخ، دین اسلام در قبال متجاوزین و متعرضین، صلابت خویش را حفظ و از هستی خود دفاع کرده است.
يکشنبه 23/12/1388 - 8:28
آموزش و تحقيقات
1- برای سفت شدن شکم باید حرکات مربوط به آن را هر روز انجام دهید
دلیل: عضلات شکم نیاز به استراحت و بهبودی دارند. در طول زمان استراحت است که ماهیچه ساخته می شود. "کتی کیلر" مربی و نویسنده کتاب "تمرین های کتی برای هنرپیشگان" اظهار می دارد که: «انجام تمرین های شکمی برای 3 تا 5 روز در هفته موجب می شود شما عضلات سفت، و شکم صافی پیدا کنید.»
2- تمرین کامل شکم نیم ساعت طول می کشد
دلیل: کیلر معتقد است، "اگر نیم ساعت طول بکشد تا شما احساس کنید عضلات شکمتان در تحرک هستند، پس احتمالاً حرکات را اشتباه انجام می دهید. من مربی "جنیفر آنیستون" بودم و ما هر هفته 3 روز بیش از 5 دقیقه بر روی شکم کار نمی کردیم." نحوه انجام دادن حرکات را مجدداً بازبینی نمایید و بر روی مدت زمان تمرکز نکنید. همیشه کیفیت مهم تر از کمیت است.
3- دراز نشست خیلی آرام، عضلات را محکم تر می کند
دلیل: آنقدر که روند معمولی دراز نشست شما را لاغر می کند، آرام انجام دادن آن به آب شدن چربی ها کمک نمی کند. در حقیقت کندی در انجام حرکات اصلا سودمند نیست. تمرینات باید به شما در هر حالتی کمک کنند: چه بخواهید وارد ورزش کیک بوکس شوید چه بخواهید یک چمدان را از روی زمین بلند کنید. در هر دو حالت ذکر شده شما کارهای خود را که در حالت اسلوموشن ( slow motion ) که انجام نمی دهید.
4- بهترین زمان برای انجام حرکات شکمی، آخر تمرین ها می باشد
دلیل: "گیلبرت ویلت" محقق، فیزیوتراپیست و استاد دانشگاه نبراکسا، دانشکده علوم پزشکی می گوید: «هیچ فرقی نمی کند شما چه زمان ورزش های شکمی را انجام دهید، فقط درست انجام دادن و ثبات در تمرینات است که باید مورد توجه قرار گیرد.» بنابراین بهترین زمان وقتی است که احساس کنید می خواهید تمرینات را انجام دهید. اما اگر می خواهید در ابتدای تمرینات حرکات مربوط به شکم را انجام دهید، اول باید خودتان را حسابی گرم کنید. هنگامی که خون در گردش باشد، می توان به آسانی از بروز بسیاری از آسیب دیدگی ها جلوگیری کرد.
5- با انجام حرکات پایلیت ( Pilates ) نمی توانید شکم خود را 6 تکه کنید
دلیل: "کیمبرلی لیون" یک مربی خصوصی در لوس آنجلس معتقد است که: «این حرکات بیشترین تاثیر را بر روی شکم شما می گذارند و اگر آن ها را به همراه یک رژیم غذایی سالم انجام دهید، به طور حتم می توانید لایه های مرود نظر خود را بر روی شکم به وجود آورید. شکل شکم، قد و بلندی نیم تنه بالایی شما، جزء اموری هستند که به ژن هایتان ارتباط پیدا می کند.»
6- بدون وزنه و دستگاه نمی توانید شکم خود را آب کنید
دلیل: شما به هیچ وجه به وزنه نیازی ندارید، البته بسیاری از ورزشکاران برای این که توانایی و قدرت خود را افزایش دهند از وزنه استفاده می کنند. لیون می گوید: «بسیاری از دستگاه ها و وزنه ها برای استفاده خانم ها طراحی نشده اند، اگر شما به طور مناسب در دستگاه قرار نگیرید، ممکن است فشار به قسمت هایی که نباید، وارد شود. او برای ما یک نصیحت دیگر هم دارد: به زمین بچسبید که هم موثر است هم ارزان و آن را در هر جایی به راحتی می توانید پیدا کنید.
نتیجه بیشتر در زمان کمتر
"لیو جردن"، مربی تناسب اندام در مجموعه ورزشی اکینوکس در شهر نیویورک رازها را برای ما فاش می کند:
• حرکات را کمی آرام تر انجام دهید: با چهار شماره بالا بیایید و با 4 شماره به حالت اول باز گردید.
• 5 تا 10 ثانیه در دشوارترین حالت دراز نشست باقی بمانید.
• حرکات خود را کم کم انجام دهید: این کار باعث می شود تا عضلات شکم از سایر ماهیچه ها جدا شده و تاثیر تمرینات مستقیماً بر روی شکم وارد شود.
شکم خود را صاف کنید.
انجام این حرکت به شما کمک می کند تا شکمتان را لاغرتر کنید. در حالی که صورتتان در مقابل زمین قرار دارد، بر روی شکم دراز بکشید. وزنتان را بر روی کمر و شکم بدهید و سعی کنید دست ها و پاها را از روی زمین بلند کنید. برای چند ثانیه در این وضعیت باقی بمانید. سپس به موقعیت اولیه باز گردید و یک مرتبه دیگر این حرکت را تکرار کنید.
منبع: پایگاه خانواده ما
دوشنبه 17/12/1388 - 8:50
دانستنی های علمی
سال 1389 هجری شمسی ـ که سال «پلنگ» نام دارد (و در تقویم چینی به ببر تعبیر شده) ـ دارای بیست روز تعطیلی رسمی در کشور بوده که این تعداد تعطیلی، دقیقا مشابه تعطیلات سال جاری است. در سال 1389، سه روز پنجشنبه، سه روز شنبه، دو روز یکشنبه، چهار روز دوشنبه، سه روز سهشنبه، پنج روز چهارشنبه از روزهای سال، تعطیل رسمی است؛ البته اگر ماههای قمری سال آینده بنا بر تقویم به واقعیت بپیوندد.
برابر تقویم به دست آمده از مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، سال 1389 که از بیست روز دیگر آغاز میشود، به مانند سال 1388 دارای تعداد تعطیلی رسمی یکسانی است.
سال 1389 هجری شمسی ـ که سال «پلنگ» نام دارد (و در تقویم چینی به ببر تعبیر شده) ـ دارای بیست روز تعطیلی رسمی در کشور بوده که این تعداد تعطیلی، دقیقا مشابه تعطیلات سال جاری است.
بنا بر این گزارش، همچنین در سال 1388، 52 روز جمعه داشتیم که دقیقا همین تعداد جمعه در سال 1389 نیز هست.
بنا بر این گزارش، در سال 1389، سه روز پنجشنبه، سه روز شنبه، دو روز یکشنبه، چهار روز دوشنبه، سه روز سهشنبه، پنج روز چهارشنبه از روزهای سال، تعطیل رسمی است؛ البته اگر ماههای قمری سال آینده بنا بر تقویم به واقعیت بپیوندد.
همچنین در سال 1389، سهشنبه، پنجم مرداد نیمه شعبان بوده و پنجشنبه 21 مرداد ماه نیز آغاز ماه مبارک رمضان پیشبینی شده است؛ البته در تعداد تعطیلیهای رسمی کشور، تعطیلی عید سعید فطر در نظر گرفته نشده که در صورت 29 یا سی روزه بودن ماه رمضان سال آینده، یک روز به تعطیلیهای رسمی کشور افزوده می شود و به این ترتیب، سال 1389، دارای 21 روز تعطیل رسمی خواهد بود.
در همین زمینه باید گفت: در تقویم سال آینده، آغاز ماه محرم نیز سهشنبه، شانزدهم آذر تعیین شده که قطعا با تغییر تعداد روزهای ماه قمری پیش از محرم، اول ماه محرم نیز جابجا خواهد شد؛ اما به هر روی، تغییر ندادن تعداد روزهای ماه قمری چهارشنبه و پنجشنبه (24 و 25 آذر ماه) نیز به عنوان تاسوعا و عاشورای حسینی تعیین شده است. با این حال، با توجه به تعطیلیهای رسمی کشور و تعداد جمعههای سال آینده، در سال 1389، 77 روز تعطیل خواهد بود.
گفتنی است، سال 1389 هجری شمسی، ساعت 21 و 2 دقیقه و 13 ثانیه روز شنبه، 29 اسفند سال 1388 هجری شمسی، برابر با چهارم ربیعالثانی 1431 هجری قمری و بیستم ماه مارس 2010 میلادی تحویل خواهد شد که پیشاپیش «تابناک» برای بینندگان خود و همه ایرانیان جهان، سالی خوش و پربار همراه با سلامتی و پیروزی آرزو میکند.
فهرست همه تعطیلی های رسمی کشور در سال آینده به این شرح است:
یکشنبه 1 فروردین - آغاز نوروز
دوشنبه 2 فروردین - عید نوروز
سه شنبه 3 فروردین - عید نوروز
چهارشنبه 4 فروردین - عید نوروز
پنجشنبه 12 فروردین - روز جمهوری اسلامی ایران
جمعه 13 فروردین - روز طبیعت
دوشنبه 27 اردیبهشت 3 جمادی الثانیة 1431 - شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ( 11 ه ق)
جمعه 14 خرداد - رحلت حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ( 1368 ه ش)
شنبه 15 - خرداد قیام خونین 15 خرداد ( 1342 ه ش)
شنبه 5 تیر 13 رجب 1431 - ولادت حضرت امام علی علیه السلام ( 23 سال قبل از هجرت)
شنبه 19 تیر 27 رجب 1431 ـ مبعث حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله ( 13 سال قبل از هجرت)
سه شنبه 5 مرداد 15 شعبان 1431 - ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه ( 255 ه ق)
چهارشنبه 10 شهریور 21 رمضان 1431 - شهادت حضرت علی علیه السلام ( 40 ه ق)
جمعه 19 شهریور 1 شوال 1431 - عید سعید فطر
دوشنبه 12 مهر 25 شوال 1431- شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام ( 148 ه ق)
چهارشنبه 26 آبان 10 ذی الحجه 1431 - عید سعید قربان
پنجشنبه 4 آذر 18 ذی الحجه 1431 - عید سعید غدیر خم ( 10 ه ق)
چهارشنبه 24 آذر 9 محرم 1432 - تاسوعای حسینی
پنجشنبه 25 آذر 10 محرم 1432 - عاشورای حسینی
سه شنبه 5 بهمن 20 صفر 1432 - اربعین حسینی
چهارشنبه 13 بهمن 28 صفر 1432- رحلت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله ( 11 ه ق) شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام (50 ه ق)
جمعه 15 بهمن آخر صفر 1432 - شهادت حضرت امام رضا علیه السلام ( 203 ه ق)
جمعه 22 بهمن - پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط نظام شاهنشاهی ( 1357 ه ش)
دوشنبه 2 اسفند 17 ربیع الاول 1432 - میلاد حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله ( 53 سال قبل از هجرت) میلاد حضرت امام جعفر صادق علیه السلام مؤسس مذهب جعفری ( 83 ه ق)
یکشنبه 29 اسفند - روز ملی شدن صنعت نفت ایران ( 1329 ه ش)
دوشنبه 17/12/1388 - 8:50