• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
آموزش و تحقيقات

اعمال شب و روز اول ماه رجب
شب اول، شب شریفى است و در آن چند عمل وارد شده است .
-  دعای رویت هلال ماه:
اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَ الْإِیمَانِ وَ السَّلامَةِ وَ الْإِسْلامِ رَبِّى وَ رَبُّكَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ.
پیامبر اکرم(ص) وقتی هلال ماه رجب را مى‏دید مى‏گفت: 
اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِى رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ بَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَعِنَّا عَلَى الصِّیَامِ وَ الْقِیَامِ وَ حِفْظِ اللِّسَانِ وَ غَضِّ الْبَصَرِ وَلا تَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ.
خدایا، برای ما در ماه رجب و شعبان برکت قرار ده و ما را به ماه رمضان برسان و بر روزه رمضان و بیداری شب و نگهداری زبان و فروبستن چشم کمک فرما و بهره ما را از ماه رمضان، گرسنگی و تشنگی قرار مده.
امام کاظم(علیه‌السلام) فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال، از او دور شود و هر كس سه روز از آن را روزه بگیرد بهشت بر او واجب می‌شود.

-  غسل
رسول اکرم(ص) فرمودند: هر كس ماه رجب را درك كند و اول، وسط و آخر آن ماه را غسل کند، از گناهان خود پاک شده مانند روزى كه از مادر متولد شده است.
- زیارت امام حسین(علیه‌السلام)
- بعد از نماز مغرب 20 ركعت، یعنی 10 تا دو رکعتی نماز گزارده شود. تا خود، اهل، مال و اولادش محفوظ بماند و از عذاب قبر در پناه باشد.
- بعد از نماز عشاء دو ركعت نماز گزارده شود:
در ركعت اول حمد و ألم نشرح یك مرتبه و توحید سه مرتبه و در ركعت دوم حمد و ألم نشرح و توحید و معوذتین خوانده شود و پس از سلام، 30 مرتبه لا إِلَهَ إِلا اللهُ گفته و 30 صلوات بفرستید تا خداوند گناهان شما را بیامرزد .

دوشنبه 5/12/1398 - 19:19
آموزش و تحقيقات

اعمال مشترك ماه مبارک رجب
اعمالی كه متعلق به همه ماه است و اختصاص به روز معینی ندارد :
1- در تمام ایام ماه رجب دعای روایت شده از امام سجاد(علیه‌السلام) خوانده شود:
"یَا مَنْ یَمْلِكُ حَوَائِجَ السَّائِلِینَ وَ یَعْلَمُ ضَمِیرَ الصَّامِتِینَ لِكُلِّ مَسْأَلَةٍ مِنْكَ سَمْعٌ حَاضِرٌ وَ جَوَابٌ عَتِیدٌ اللَّهُمَّ وَ مَوَاعِیدُكَ الصَّادِقَةُ وَ أَیَادِیكَ الْفَاضِلَةُ وَ رَحْمَتُكَ الْوَاسِعَةُ فَأَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَقْضِىَ حَوَائِجِى لِلدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَىْ‏ءٍ قَدِیر ."

2- دعای روایت شده از امام صادق(علیه‌السلام) خوانده شود:
«خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِكَ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَكَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِكَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَكَ بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَ خَیْرُكَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَ فَضْلُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَ نَیْلُكَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَ رِزْقُكَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاكَ وَ حِلْمُكَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاكَ عَادَتُكَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَ سَبِیلُكَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِینَ وَ ارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِینَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَ اغْفِرْ لِى یَوْمَ الدِّینِ.»
3- در ماه رجب 100 مرتبه بگو:
أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» پس از آن صدقه بدهید.
4- در ماه رجب 1000 مرتبه ذکر "لا إِلَهَ إِلا اللهُ" بگویید.
5- در ماه رجب هر صبح 70 مرتبه و هر شب نیز 70 مرتبه ذکر زیر را بگویید:
"أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ" و پس از اتمام ذکر، دست‌ها را بلند كرده و بگو: "اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِى وَ تُبْ عَلَىَّ"
6- در کل این ماه هزار مرتبه ذکر: «أَسْتَغْفِرُاللهَ ذَاالْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ» گفته شود.
7- در روز جمعه ماه رجب 100 مرتبه سوره توحید را بخوانید.
8- سه روز از این ماه را كه پنجشنبه و جمعه و شنبه باشد روزه گرفته شود که ثواب نهصد سال عبادت دارد.

دوشنبه 5/12/1398 - 19:18
آموزش و تحقيقات

 ثواب روزه گرفتن در این ماه
امام کاظم(علیه‌السلام) فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال، از او دور شود و هر كس سه روز از آن را روزه بگیرد بهشت بر او واجب می‌شود.
سه روز از این ماه را كه پنجشنبه و جمعه و شنبه باشد روزه گرفته شود که ثواب نهصد سال عبادت دارد.

ابن بابویه از سالم روایت می‌کند در اواخر ماه رجب، خدمت امام صادق(علیه‌السلام) رسیدم. حضرت فرمود: آیا در این ماه روزه گرفته‏ اى؟ گفتم نه. فرمود آنقدر ثواب از تو فوت شده كه قدر آن را به غیر از خدا كسى نمى‏داند. خدا این ماه را بر ماه‌هاى دیگر فضیلت و حرمت داده و گرامی داشتن روزه‌دار را در این ماه بر خود واجب کرده است.
گفتم یابن رسول الله اگر در باقیمانده این ماه روزه بگیرم به ثواب روزه‏داران آن می‌رسم؟ فرمود: اى سالم هر كس یك روز از آخر این ماه را روزه بگیرد خدا او را از شدت سكرات مرگ و از هول بعد از مرگ و از عذاب قبر ایمن گرداند و هر كس دو روز از آخر این ماه را روزه بگیرد از صراط به آسانى بگذرد و هر كس سه روز از آخر این ماه را روزه بگیرد ایمن گردد از ترس بزرگ روز قیامت و از شدت‌ها و هول‌هاى آن روز و برات بیزارى از آتش جهنم به او عطا كنند. 
اگر شخصی قادر به روزه گرفتن نبود؛ هر روز 100 مرتبه تسبیحات ذیل را بگوید تا ثواب روزه آن روز را دریابد: 
سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِى التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ .

دوشنبه 5/12/1398 - 19:16
آموزش و تحقيقات

ماه رجب از شرافت بالایی برخوردار بوده و فرصتی برای خودسازی است. معمولا افراد از اول ماه رجب چله می‌گیرند و خود را آماده مهمانی خدا می‌کنند.
از پیامبر اکرم(صلى الله علیه و آله) روایت شده: ماه رجب، ماه بزرگ خدا است که ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمى‏رسد و جنگیدن با كافران در این ماه حرام است. رجب ماه خدا و شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است. كسى كه یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ می‌گردد و غضب الهى از او دور می‌گردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.

رسول اکرم(ص) فرمود: ماه رجب ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را "أصب" گویند زیرا كه رحمت خدا در این ماه بر امت من سرازیر مى‏شود. پس بسیار بگوئید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ.»

دوشنبه 5/12/1398 - 19:14
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 5/12/1398 - 19:13
فلسفه و عرفان

 

 

بسمه تعالی

 

 

 

 

شرح بیت سنائی غزنوی

 

 

 

عنان گیر تو گر روزی جمال درد دین باشد             
عجب نبود که با ابدال خود را هم عنان بینی

 

سنائی غزنوی

 

مقدمه :

حکیم سنائی غزنوی فلسفه اسلامی را در حد کمال شناخته است و در مثنوی های خویش و در قصائد دیوان خویش از فلسفه اسلامی بهره ی فراوان خواهد داشت  حکیم سنایی غزنوی جزئیات فلسفه اسلامی را نیز با استادی و احاطه ی کامل بیان کرده است و به نفی فلسفه دنیا گرا و تعالی ِ فلسفه اسلامی پرداخته است .
در دیوان اشعار سنایی غزنوی و در قصیده ای با مطلع :

" دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی             یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی  " به نکوهش دنیا و افکار سطحی دنیوی پرداخته است و فلسفه اسلامی و عرفان را به تشنگان حقیقت , عطا خواهد کرد .
حکیم سنائی غزنوی به بیت : "   عنان گیر تو گر روزی جمال درد دین باشد        عجب نبود که با ابدال خود را هم عنان بینی   " رسیده است . حکیم بر مبنای فلسفه اسلامی زندگانی را در محوریّت عنصر " دین " تعریف خواهد کرد و هرچه در دینداری , درد اعتلای عنصر " دین و " مذهب " افزون تر گردد درجات عرفانی ,  معنوی و اخروی فرد مومن افزون تر خواهد گشت . آری بزرگان دین اسلام بر اساس حکمت اسلامی به امور دینی حَساسیّت بسیاری خواهند داشت و فلسفه اسلامی در هر لحظه ی زندگانی آن اولیاء اسلامی آنان را به آسیب شناسی ِ نیت , زبان و اعمال خواهد کشید و درد ِ نیت , زبان و اعمال دینی ِ اسلامی به صورت صحیح و ریشه دار در اسلام ناب محمدی دغدغه همیشگی انان گشته است .
مومنان عام ّ اسلامی , از دردهای دینی پرهیز خواهند کرد و بر اساس فلسفه اسلامی در دین اسلام سطحی نگر خواهند گشت اما اولیاء اسلامی از درد حسّاسیت و اهمیّت به معنای صحیح و حقیقی اسلام استقبال خواهد کرد و درد دنیوی انان , در بهشت رضوان جایگاه انان را والاتر و با رحمت افزون تر خواهد گشت . آری ,  دین سطحی بر مبنای راحت طلبی گشته است و دین حقیقی ,  راه دین اسلام را بر مبنای فلسفه ی الهی قرار داده است و مسئولیت خویش را مسئولیتی سنگین خواهند پنداشت و دین اسلام سرشار از جزئیات و نکات ظریف گشته است و دقّت نظر بر اساس آیات حکیمانه ی هفت و هشت قرآن مجید در سوره الزلزله  :  "  فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ      وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ   " بر این اساس گشته است که در فلسفه الهی  , جزء نیز همانند کلّ از اهمیّت ویژه ای برخوردار خواهد گشت .

نتیجه :

سنایی غزنوی از ویژگی های اولیاء و عارفان اسلامی بر اساس اهمیّت دادن کامل به عنصر دین بر اساس عرفان و فلسفه اسلامی پرداخته است و دغدغه ی دنیا را نکوهش کرده است و دین راعمیق و دقیق معرفی خواهد کرد و راه اولیاء اسلامی را راهی  درد آلود , پیچیده اما استوار بر اساس کمال عرفان و فلسفه الهی دانسته است .

 

منبع :

دیوان حکیم سنائی غزنوی _  انتشارات نگاه _ تهران _ چاپ سوم _ 1388  

 

 

 

نویسنده : سید محمد حسین شرافت مولا

دوشنبه 5/12/1398 - 19:2
ایرانگردی




این روزها مصرف برخی محصولات از جمله چند قلم مرکبات و نیز بعضی سبزیجات و صیفی‌جات افزایش یافته است که این موضوع بر فروش بیشتر این محصولات در میادین میوه و تره بار نیز تاثیر گذاشته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ با این وجود بر اساس آخرین نرخنامه این سازمان، قیمت محصولاتی که تقاضای آنها از متوسط مصرف ماه‌های مشابه بالاتر رفته است، ثابت نگه داشته شده و نسبت به نرخنامه قبلی افزایش نداشته است.
قیمت 10 محصول پر تقاضای این روزهای میادین میوه و تره بار به شرح زیر اعلام شده است.
1- سیر خشک، هر کیلوگرم 8900 تومان
2- لیمو تُرش، هر کیلوگرم 9900 تومان
3- فلفل دلمه، هر کیلوگرم 7200 تومان
4- انواع فلفل، هر کیلوگرم 7200 تومان
5- گریپ فروت، هر کیلوگرم 3500 تومان
6- شلغم، هر کیلوگرم 2500 تومان
7- کدو حلوایی، هر کیلوگرم 2200 تومان
8- کرفس، هر کیلوگرم 1700 تومان
9- کلم بروکلی، هر کیلوگرم 4500 تومان
10- نارنج، هر کیلوگرم 2900 تومان

دوشنبه 5/12/1398 - 16:45
ایرانگردی

 

طرح ویژه  پاکسازی و بهسازی  اماکن اسکان کارگری  منطقه 5 ، با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اجرا شد . 

به گزارش شهرنوشت به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، رضا علیزمانی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه گفت : با توجه به نقش مهم خودمراقبتی در کنترل شیوع بیماری ، طرح آموزش همه کارگران نظافت شهری و بوستان ها و همچنین مراقبت از اماکن اسکان کارگری در منطقه 5 اجرا شد .

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه در تشریح این طرح گفت :  با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه  ، تجهیز ،  تعمیر ، ضدعفونی و گندزدایی کلیه ساختمان های اسکان کارگری در حال انجام است .

وی گفت :  به همین منظور شهرداران نواحی به همراه پزشکان متخصص در این زمینه با سرکشی به محل اسکان کارگران ،  وضعیت آنها را  بررسی و توصیه های لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی و  نحوه ی شستشوی صحیح دستها را به آنها ارائه کردند  . 

معاون شهردار منطقه  به نصب بنرهای آگاهی بخشی در سطح منطقه اشاره کرد و گفت  : در ادامه اقدامات پیشگرانه ، اکران محیطی پیام های آموزشی با هماهنگی سازمان زیباسازی تحویل دستکش و ماسک به کارگران ، نظافت ، رفت و روب و ضدعفونی کردن ،  اتاق  ، حیاط و محوطه اسکان  کارگری ، شستشوی  فرش ، لباس و پتوی کارگران نیز از جمله  فعالیت ها صورت گرفته  در زمینه پیشگری از شیوع این ویروس است .

علیزمانی در ادامه افزود:  سرویس های بهداشتی عمومی از جمله اماکنی هستند که عدم توجه به نظافت آنها می تواند منشا انتشار بیماری های مختلف باشد از این روی ضد عفونی کردن روزانه سرویس ها به صورت ویژه در دستور کار منطقه قرار گرفته و همه روزه توسط کارشناسان مورد نظارت جدی قرار می گیرد که در این رابطه کلیه سرویس های بهداشتی بوستان ها و اسکان های کارگری به مواد ضدعفونی و مایع صابون مجهز شده و به صورت روزانه گندزدایی می شود  .

گفتنی است ، تشکیل اکیپ سلامت در منطقه ، برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه پرسنل و سرای محلات  نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص است . 

دوشنبه 5/12/1398 - 16:35
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در سمپوزیوم کاربردی و کارگاه آموزشی"بازآفرینی شهری و تحلیل راهبردهای فضایی" که به همت پژوهشکده فرهنگ هنر و معماری جهاد دانشگاهی با همکاری دانشگاه لیسبون پرتغال برگزار شد به عنوان سخنران حضور یافت و به ارائه توضیحاتی جامع در خصوص برنامه ریزی توسعه محله ای پرداخت.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری با بیان این که موضوع فرسودگی و ناکارآمدی بنا به علت های متنوع و متفات در برخی محلات شهری شکل می گیرد، توضیح داد: یکی از این دلایل، عامل اقتصادی است که منجر می شود ساکنان قدیمی از محله ها خارج شوند و محله تبدیل به سکونتگاه گروه های اجتماعی و اقتصادی خاص شود و در پی آن مسکن دچار فرسودگی می شود، فضاهای عمومی کیفیت خود را از دست می دهند و شرایطی به وجود می آید که ساکنان امکان بهسازی و نوسازی محله را از دست می دهند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: عامل دیگر، مهاجرت های گسترده از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ است که در پی آن محلات فرسوده بصورت خودانگیخته شکل می گیرند و از روز نخست مسکن، فضاهای عمومی و خدمات پشتیبان سکونت در آنها از کیفیت لازم برخوردار نیست.
علی اکبری با بیان این که در مکان ها و زمانهای مختلف برای مواجهه با مسئله فرسودگی، مجموعه ای متفاوت از راه حل ها و راهکارها پیش بینی شده است، یادآور شد: تمرکز سیاست های نوسازی از میانه دهه 80 عمدتاً بر نوسازی مسکن بوده و جنبه های اجتماعی، اقتصادی و محیطی خیلی مورد توجه قرار نگرفته است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: در سیاست مداخله نوسازی با ضرورتی مواجه هستیم که بر اساس آن تمامی ابعاد و جنبه های مسئله می بایست با یکدیگر بصورت متوازن بهبود پیدا کند، به همین منظور برای مواجهه با فرسودگی و ناکارآمدی در شهرهای کشور نیازمند تدوین چارچوبی هستیم که بتواند فرآیند و محتوای مداخله را هدایت کند.
علی اکبری با اشاره به تدوین برنامه توسعه محله، تصریح کرد: مسکن، فضای عمومی، اقتصاد، موضوعات مربوط به سلامت و ... عواملی هستند که می توانند در توسعه محله مؤثر باشند.
وی با بیان این که توسعه محله ای را می توان در دو بعد رویه ای و محتوایی تقسیم بندی کرد، توضیح داد: بعد رویه ای که به حکمروایی شهری باز می گردد موضوعاتی همچون آموزش، حق برنامه ریزی و مشارکت دخیلان در فرآیندهای برنامه ریزی را شامل می شود و بعد محتوایی مجموعه ای گسترده ای از معیارها، شاخص ها و سنجه های کالبدی، اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی را در برمی گیرد که توزیع آنها می تواند محتوای توسعه محله ای را مشخص نماید.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که برنامه توسعه محله می بایست منجر به افزایش برخورداری، ایمنی، امنیت و پایداری شود، عنوان کرد: برنامه ریزی باید دربرگیرنده باشد، با مشارکت همه دخیلان تهیه شود، همه جانبه نگر باشد و جنبه های اجتماعی، کالبدی، اقتصادی و نهادی را با یکدیگر مورد توجه قرار دهد، مشکل سو باشد و روی حل کردن یا کاهش مشکلات محله تمرکز نماید.
علی اکبری تصریح کرد: برنامه توسعه محله، برنامه ای است که مشکلات کلیدی محله را شناسایی می کند، زمینه محور است و منحصر به فرد بودن شرایط هر محله را مد نظر قرار می دهد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن ارائه اطلاعات جامعی در خصوص نحوه گردآوری اطلاعات، داده ها و سنجه ها و بارگذاری اطلاعات مربوط به هر محله در سامانه پیشخوان توسعه محلات، از تصویب 160 برنامه توسعه محله در ستادهای بازآفرینی مناطق خبر داد و گفت: برنامه های تهیه شده به نظام بودجه بندی سالیانه شهرداری تهران متصل شده اند و هر اقدامی خارج از این برنامه، شانسی برای اجرا پیدا نخواهد کرد.
علی اکبری اظهار داشت: پاشنه آشیل همه اقدامات بین بخشی در ایران و شاید سخت ترین کار در عرصه های شهری، کنار هم نشاندن دستگاه های مختلف اجرایی و رسیدن به برنامه ای است که همگان در مورد محتوا، زمانبندی و منابع آن اتفاق نظر داشته باشند، چون دستگاه ها ماهیت بخشی دارند و در چارچوب دستور کاری که برایشان تعریف شده عمل می کنند و خیلی آسان نیست که مأموریت جدید بین بخشی و یا فرابخشی که نیازمند همکاری باشد را در دستور کار خود قرار دهند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره افزود: تلاش می کنیم از ظرفیتی که در ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و ارتباط مثبتی که میان مجموعه دولت و مدیریت شهری وجود دارد استفاده کنیم تا برنامه های توسعه محله از امکان تحقق برخوردار شوند.

دوشنبه 5/12/1398 - 15:6
ایرانگردی


مدرسه ۱۲ کلاسه شهدای بانک ملت در روستای تنگاری از توابع شهرستان بویراحمد با حضور مسوولان محلی و بانک ملت افتتاح شد.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، این مدرسه ۱۲ کلاسه در آیینی با حضور حفیظی مدیر شعب بانک ملت استان کهگیلویه و بویراحمد، استاندار و فرماندار و مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد، رئیس اموزش وپرورش شهرستان بویراحمد و جمعی از دانش آموزان و اهالی روستا افتتاح شد.
براساس اعلام مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد، زیربنای ساختمان این مدرسه یک هزار و ۴۳۵ مترمربع بوده و دارای سرایداری، سرویس بهداشتی و سرویس آبخوری و محوطه سازی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع است که با مشارکت بانک ملت و با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
روستای تنگاری از توابع شهرستان بویراحمد در استان کهگیلویه و بویراحمد است که دانش آموزان این روستا از این پس می توانند در این مدرسه تازه تاسیس با امکانات رفاهی مناسب تحصیل کنند.
این گزارش می افزاید، مشارکت بانک ملت در ساخت مدرسه در مناطق کم برخوردار کشور در راستای عمل به مسوولیت های اجتماعی و به ویژه توسعه آموزش میان آینده سازان کشور است.

دوشنبه 5/12/1398 - 15:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته