• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1281روز قبل
ایرانگردی



 شهردار تهران راه حل مشکل تمرکز جمعیت در کلانشهرها را استقرار جمعیت در مساحت پیرامونی شهر دانست و گفت: حمل و نقل عمومی نقش اصلی را در انتقال جمعیت به مرکز شهر ایفا می‌کند.
به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم آغاز عملیات اجرایی خط ۱۰ مترو تهران، اصلی‌ترین معضل کلان شهرها به ویژه شهر تهران را تمرکز جمعیت و فعالیت در آن ذکر کرد و افزود: البته این مشکل همه کلان شهرهاست. راه حل این مشکل نیز استقرار جمعیت در مساحت پیرامونی شهر است که حمل و نقل عمومی نقش اصلی را در انتقال جمعیت به مرکز شهر ایفا می‌کند. همچنین حمل و نقل ریلی اصلی‌ترین راه حل این مسئله است. همه کلانشهرها تلاش کرده‌اند که اقتصاد مرتبط با حمل و نقل ریلی را فعال کنند تا بتوانند آن را گسترش دهند. مدیریت شهری نیز اتصال حمل و نقل ریلی به شهرها را دنبال کرده و مسیر ریلی پردیس را نیز در دستور کار  خود قرار داده است.

حناچی در ادامه گفت: داخل محدوده شهر تهران ۲۴۰ کیلومتر مسیر وجود دارد که همین میزان برای ساخت و ساز در دستور  کار قرار گرفته است. امروز ساخت ۴۰ کیلومتر از آن مسیر آغاز می‌شود.

شهردار تهران با اشاره به جزئیات پروژه ساخت خط ۱۰ مترو تهران، توضیح داد: از ویژگی‌های خط ۱۰ مترو این است که بخشی از سیاهچاله‌های شهر را پوشش می‌دهد. یکی از این سیاه چاله‌ها منطقه خاک سفید و یکی دیگر نیز نمایشگاه بین‌المللی است که هرسال در زمان‌های برگزاری نمایشگاه‌ها این محدوده تبدیل به یک معضل ترافیکی می‌شد. هر چند برنامه این است که نمایشگاه‌های بزرگ به شهر آفتاب منتقل شود اما زمان برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی نیز در این منطقه مشکلات ترافیکی ایجاد می‌شود. خط ۱۰ مترو این محدوده را نیز پوشش خواهد داد. همچنین دانشگاه شهید بهشتی و واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد همگی در مسیر این خط مترو قرار دارند و ایستگاه‌های تبادلی این خط می‌تواند در بهره وری سایر خطوط مترو  نقش تبادلی داشته باشد.

او در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: آن زمان که شهرداری منابع مالی دراختیار داشت از فرصت‌ها استفاده نکرد و امروز که با مشکل منابع مالی مواجه است، انتظار می‌رود دولت به شهرداری کمک کند. تأمین اعتبار مالی چنین پروژه‌های کلانی در توان مدیریت شهری نیست و حاکمیت می‌تواند با ایجاد مکانیزم‌های درستی، این پروژه‌ها را به نتیجه برساند.حمل و نقل و شهرسازی دو بال یک مجموعه هستند که باید به یکدیگر کمک کنند. سکونت ۴۵۰ هزار نفر در محدوده منطقه ۲۲ بارگذاری شده است. این در صورتی است که هیچ برنامه‌ای برای حمل و نقل ریلی آن وجود نداشته و در مقابل مناطقی هستند که حمل و نقل ریلی دارند اما به میزان کافی توسعه نیافته‌اند. باید از همه ظرفیت‌های شهرسازی برای تولید ثروت و منابع استفاده کرد.

حناچی در ادامه گفت: اداره کلان شهری مانند تهران توسط مسئولان محلی امکان پذیر نیست و حاکمیت باید به آن کمک کند مسائلی مانند آلودگی و حمل و نقل ریلی از جمله مسائلی هستند که شهرداری به تنهایی نمی‌تواند آن را انجام دهد. 

شهردار تهران ضمن اشاره به برنامه شهرداری برای مقابله با آلودگی هوا، یادآور شد: این برنامه‌ها شامل برقی کردن منابع آلوده کننده مانند اتوبوس، تاکسی و مترو است که توسط مدیریت شهری پیگیری می‌شود.

سه شنبه 18/6/1399 - 20:46
ایرانگردی


شهردار منطقه 11 تهران گفت: 11 پروژه توسعه محله ای که در بخش مرکزی پایتخت اجرا شده است؛ به زودی آماده بهره برداری می شود و سایر پروژه های محله ای نیز طبق برنامه زمانبندی در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نصراله آبادیان در تشریح اقدامات انجام شده برای توسعه محله های مرکزی شهر تهران که در راستای برنامه های مدیریت شهری با هدف ارتقای کیفی زندگی در محله های پایتخت برنامه ریزی و اجرایی شده است؛ گفت: پروژه های عمرانی محرک توسعه محله ای با توجه به مطالعات انجام شده بر اساس نیازهای محله ای و نظرات ساکنین به اجرا در آمده است.
آبادیان افزود: در پروژه های توسعه محله ای توجه به بافت فرسوده، کمبودهای سرانه ورزشی ، موضوعات عمرانی و رفاهی مد نظر قرار گرفته اند که از جمله آن ها اجرای 11پروژه در محله های این منطقه بوده است که هم اکنون مراحل پایانی عملیات اجرایی خود را می گذرانند.
به گفته شهردار منطقه 11 در روند تکمیل پروژه محرک توسعه محله ای محله آگاهی کوچه مظلومی و فرعی ها که در بافت فرسوده قرار دارد؛ انشعابات فاضلاب خانگی نصب شده و برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب های زیست محیطی نسبت به تبدیل نهر به کانیو مرکزی در این محدوده به طول 1150 متر اقدام شده است.
آبادیان با اشاره به پیاده راه سازی و ایجاد مسیر دوچرخه در خیابان هاتف واقع در محله شیخ هادی بیان کرد: اجرای مسیر دوچرخه سواری خیابان هاتف به طول 420 متر در مساحت 1260متر مربع انجام شده است و هدایت آب های سطحی نیز در این مسیر به سمت کانیو جانبی انجام شده است.
شهردار منطقه11 با اشاره به تلاش برای صرف هزینه کمتر در اجرای پروژه های محله ای گفت: در پروژه توسعه محله ای خیابان هاتف از "بتن درجا" استفاده شده است که از مواد افزودنی سخت جهت افزایش مقاومت سایشی و دوام بتن است.
آبادیان در تشریح روند پروژه توسعه محله ای پیاده رو سازی خیابان کاشان که با اجرای مناسب سازی ویژه معلولین در حال انجام است ؛ توضیح داد: محور خیابان کمالی-کاشان به طول 770 متر و مساحت 2700 متر مربع دارای مسیر دوچرخه سواری است که از این میزان 350 متر طول از احداث مسیر دوچرخه سواری به اتمام رسیده است.
نصراله آبادیان اضافه کرد: اجرای پیاده راه سازی خیابان کاشان نیز مشابه پیاده راه سازی خیابان هاتف با استفاده از بتن درجا بوده که بیشترین میزان صرفه جویی در اجرای پروژه را به همراه داشته است.
آبادیان با بیان این که توجه به فضای سبز در پروژه های توسعه محله ای در میزان رضایتمندی شهروندان مهم است؛ از اجرای پروژه چمن مصنوعی زمین فوتبال، بسکتبال و والیبال در محله قلمستان خبر داد و گفت: پروژه زمین چمن مصنوعی به متراژ 320متر مربع با 3متر ارتفاع فنس در محدوده بافت فرسوده محله قلمستان به اتمام رسید و آماده بهره برداری است .
او در انتها یاد آور شد: در جوار زمین چمن مصنوعی محله قلمستان، فضایی مجزا به وسعت 15 در20 متر مربع به عنوان زمین بازی ورزش های والیبال و بسکتبال پارکی در نظر گرفته شده که مراحل پایانی این پروژه در دست اقدام است و پیش بینی می شود تا دو هفته آتی مورد بهره برداری و افتتاح قرار گیرد.

سه شنبه 18/6/1399 - 20:42
ایرانگردی



احداث خط 10 مترو و راه اندازی ایستگاه نمایشگاه بین المللی، جاذب گردشگران و تقویت کننده فضاها و زیرساخت های گردشگری در شمال تهران خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، سید حمید موسوی شهردار این منطقه با توجه به اجرای مراسم کلنگ زنی مترو که امروز – سه شنبه 18 شهریور ماه - در نمایشگاه بین المللی برگزار می شود با اعلام خبر فوق اظهار داشت: با توجه با شرایط و ظرفیت های مختلف گردشگری، فرهنگی، مذهبی و اجتماعی در شمال تهران و وجود برخی محدودیت های ترافیکی اعم از کمبود شبکه معابر ضرورت وجود شبکه مترو در این بخش اجتناب ناپذیر بود.
موسوی تصریح کرد: خط ۱۰ مترو از منطقه یک عبور خواهد کرد و این خط که از منطقه 22 می گذرد می تواند در مسیر خود به سمت شمال در روان سازی ترافیکی منطقه یک کمک شایان توجهی نماید و با اجرای ایستگاه در نمایشگاه بین المللی، در این محدوده تردد به جاذبه های گردشگری شمال غرب منطقه یک را تقویت کند.
شهردار منطقه یک افزود: از ایستگاه مترو نمایشگاه بین المللی می توان با تمهیدات لازم واستفاده از مدهای جدید حمل و نقلی گردشگران را به توچال منتقل کرد تا هم ترافیک محله ولنجک کاهش یابد و هم یک جاذبه جدید گردشگری در منطقه ایجاد شود.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه توسعه و اتصال خط یک به سه مترو در شمال تهران بین شهرداری منطقه یک ومدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) گفت : اتصال خط یک و سه مترو به یکدیگر از پروژه های بزرگ ترافیکی این منطقه است که تفاهم نامه آن منعقد و در مراحل مطالعات ایستگاه های اجرایی است که راه اندازی آن ترافیک محدوه نیاوران و شرق منطقه یک را ساماندهی خواهد کرد

سه شنبه 18/6/1399 - 15:53
ایرانگردی

 

طراحی ها برای ایجاد دهکده های ورزش در چهار نقطه تهران انجام شده و فاز یک آن در بوستان ولایت به عنوان پایلوت در زمینی به وسعت50 هکتار در آینده ای نزدیک اجرا خواهد شد. با ساخت این دهکده در بوستان ولایت حدود 160 بازی و ورزش ایجاد خواهد شد.

"امیر محسنی " میرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با بیان اینکه دهکده ورزش پروژه ای فرامنطقه ای است که در چهار نقطه تهران انجام خواهد شد، گفت: کارهای مشاوره و طراحی این پروژه در حال اتمام است و اجرای فاز یک آن در آینده ای نزدیک در بوستان ولایت به عنوان پایلوت شروع خواهد شد.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه در بوستان ولایت تا دو سه ماه آینده آغاز می شود، افزود: در بوستان ولایت حدود 50 هکتار و در سرخه حصار حدود 100 هکتار فضا برای ایجاد دهکده ورزش در اختیار سازمان ورزش قرار گرفته است. باید با برنامه ریزی کار را پیش برد. فعالیت در داخل دهکده ها نیز بر اساس فازبندی انجام می شود چرا که به صورت همزمان نمی توان همه 50 هکتار را زیر بار پیش بینی این است که تا پایان سال 1400 هر چهار دهکده در فازبندی ها پیش برود و امیدواریم که با دوسه ماه فاصله، در آزادگان، سرخه حصار و کوهسار نیز فازبندی ها شروع شود.

مدیرعامل سازمان ورزش در ادامه با بیان اینکه در دهکده ورزش بوستان ولایت 160 بازی و ورزش ایجاد خواهد شد، گفت: ایجاد دهکده ورزش با کمترین بارگذاری و بیشترین ارائه امکانات فکری و بازیهای جذاب برای فرزندانمان در تهران، کاری خانواده محور و فرزند محور است.

وی با بیان اینکه فرزندان تجربیات خود را با والدین به دست می آورند و پدر و و مادر را وادار به دریافت تجربیات جدید خواهند کرد، اضافه کرد: به عنوان مثال با فدراسیون سوارکاری به این جمع بندی رسیدیم که در تمام بوستانها فضایی با حضور اسب فراهم شود تا بچه ها ضمن آشتی با اسب با همکاری فدراسیون سوارکاری تبدیل به سوارکاران رده های ملی شوند. مثال دیگر اینکه بچه ها می توانند امکان استفاده از موتور کراس را در کلاسهای مختلف داشته باشند؛ موتور کراسی که فرزندان می توانند با رعایت ایمنی کامل از آن استفاده و این هیجان را از نزدیک با والدین خود تجربه کنند

 پایگاه خبری شهر

 

سه شنبه 18/6/1399 - 15:34
ایرانگردی

 

رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در نشست مشترک با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار که در محل این سازمان برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم توجه به تاب‌آوری به عنوان یکی از مؤلفه‌های توسعه پایدار شهری، گفت: ایجاد و تقویت تاب‌آوری یکی از دستاوردهای سازمان‌های خدمات‌رسان مانند سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران است که به صورت مستقیم با مردم سر و کار دارند و در شرایط سخت معیشتی موجود، میادین میوه و تره بار تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی شهر را افزایش داده‌اند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ غلامحسین محمدی با اعلام اینکه توزیع عادلانه خدمات شهری یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان از مدیریت شهری است، افزود: تغییر نگاه به مراجعه‌کنندگان میادین میوه و تره بار از مشتری به شهروند، جلوه‌ای از راهبرد «حق شهروندان بر شهر» به عنوان یکی از محورهای مورد تأکید مدیریت شهری است که در سازمان مدیریت میادین شاهد تحقق آن هستیم.
وی با استناد به گزارش سازمان مدیریت میادین مبنی بر تفاوت 30 تا 40 درصدی قیمت محصولات میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر، اظهار کرد: در «شهر زیست‌پذیر» که دست‌یآبی به آن یکی از اهداف مدیریت شهری در این دوره است، رفاه شهروندان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، به این معنا که هر شهروند احساس کند نیازهای اولیه و اساسی زندگی‌اش قابل تأمین است و امروز سازمان مدیریت میادین در جهت تحقق این مهم گام بر می‌دارد.
محمدی با تاکید بر رضایتمندی شهروندان از فعالیت‌های سازمان مدیریت میادین، تصریح کرد: اگر چه شهروندان به صورت روزانه و هفتگی با میادین و بازارهای میوه و تره بار در تماس هستند و نسبت به عملکرد این مراکز به خوبی آگاهی و شناخت دارند اما اطلاع‌رسانی بیش از پیش در مورد اقدامات مؤثر و خدمات گسترده سازمان مدیریت میادین به عموم شهروندان از اهمیت و ضرورت ویژه‌ای برخوردار است.
مشاور شهردار تهران با اعلام اینکه نوع قضاوت مردم در سطوح محلی و منطقه‌ای با نحوه قضاوت آنها در ابعاد کلان متفاوت است، خاطرنشان کرد: حضور مستمر شهروندان در میادین و بازارهای میوه و تره بار، فرصت مناسب و مغتنمی را برای استفاده از فضای این مراکز در 22 منطقه تهران به منظور آموزش شهروندان و آگاه‌سازی آنها در مورد آموزه‌های شهروندی فراهم آورده است.
در این جلسه که با حضور معاونان مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران برگزار شد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین با اشاره به احداث بیش از 26 بازار جدید میوه و تره بار در سال جاری، گفت: با رعایت سه اصل «کیفیت مطلوب»، «قیمت مناسب» و «رعایت حقوق شهروندی» در سال 99، بیشترین توسعه کمّی را در احداث و بهره‌برداری از بازارهای جدید میوه و تره بار شاهد خواهیم بود.
سید سعید راد با تاکید بر اینکه به سرعت در حال ایجاد زیرساخت‌های مناسب در راستای هوشمندسازی فعالیت‌های سازمان مدیریت میادین هستیم، افزود: در حال حاضر، تمامی مزایده‌ها و مناقصه‌های این سازمان به صورت الکترونیک برگزار می‌شود و این موضوع در کاهش مصرف کاغذ و صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌های مربوطه، نقش مؤثری داشته است.
وی با تأکید بر نقش سازمان مدیریت میادین در کنترل و تعدیل قیمت‌های میوه و تره بار در سطح شهر تهران، خاطرنشان کرد: نه تنها، بهره‌برداران و غرفه‌دارانی که در میادین میوه و تره بار فعالیت می‌کنند، ملزم به رعایت نرخنامه‌های این سازمان هستند، بلکه میوه‌فروشی‌های سطح شهر نیز برای اینکه قدرت رقابت با این مراکز را داشته باشند، مجبور به کاهش قیمت محصولات خود هستند.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه، شهرام جبّاری‌زادگان، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در حوزه ارتباطات و اطلاع‌رسانی ارائه کرد.

سه شنبه 18/6/1399 - 15:11
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت که تولید زباله در ایران بالاتر از استانداردهای جهانی نیست، اما مشکل این است که تفکیک پسماند در کشور ما به درستی انجام نمی شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، صدرالدین علیپور صبح امروز با حضور در برنامه تلویزیونی «یه روز تازه» اظهار کرد: در گذشته در دوره ای شهروندان عادت کرده بودند که پسماندها را در ساعت معین به بیرون از منازل منتقل کنند، اما با مخزن گذاری در سطح شهر، مردم هر ساعتی که می خواستند می توانستند پسماند را درون این مخازن قرار دهند. بنابراین، نظام جمع آوری زباله دچار اخلال شد و به دنبال آن پدیده مذموم زباله گردی به طور ویژه شکل گرفت.
وی افزود: نگاه به تجربه های موفق مخزن گذاری در کشورهای دیگر نشان می دهد که این مخازن باید مالک داشته باشند، یعنی داخل منازل و به تفکیک زباله های خشک و تر جانمایی شوند. این طرحی است که اجرای آن در این دوره از مدیریت شهری آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در ادامه با اشاره به اجرای طرح کاپ (الگوی نوین کاهش پسماند) گفت: این طرح که منطبق با الگوی جهانی است شش مرحله دارد که مرحله اول آن تغییر فرم مخازن و ارائه مخازن خشک و تر به منازل است که انجام این گام را آغاز کرده ایم. در مرحله بعد، در 4 پهنه شهر، مراکز MRF (پردازش تمیز) را تا پایان سال فعال خواهیم کرد که به واسطه آن پسماند تر فشرده سازی شده، شیرابه آن گرفته و با خلوص بیشتر به کمپوست تبدیل می شود.
علیپور افزایش ظرفیت هوشمندسازی برای کنترل نیروی انسانی و خودروها را از دیگر مراحل طرح کاپ معرفی و عنوان کرد: یکی از گام های اجرای طرح کاهش پسماند برنامه ریزی برای پسماندهای حجیم مثل لاستیک، شیشه یا پسماند الکترونیکی است. به همین منظور 28 غرفه الکتروکاپ ویژه پسماندهای الکترونیکی راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی تولید بالای زباله در ایران نسبت به متوسط جهانی گفت: به اتفاق ما رقم بالایی در مقایسه با نرم جهانی نداریم؛ میزان تولید پسماند در تهران به ازای هر فرد حدود 600 گرم است که در بسیاری از کشورها این میزان به یک کیلو یا بیشتر می رسد، اما مشکل ما این است که تفکیک به درستی انجام نمی شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند درباره بوی نامطبوع مجتمع پردازش و دفع آرادکوه نیز بیان کرد: آرادکوه 60 سال پیش و پس از دو سال مطالعه به عنوان بهترین نقطه برای دفع و دفن زباله انتخاب شد، اما به مرور زمان از حیث شهرسازی فاصله گذاری ها رعایت نشد و سازه های مختلف مانند فرودگاه و بزرگراه در نزدیک آن ساخته شد.
وی با بیان اینکه البته بوی نامطبوعی که در مسیر فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) استشمام می شود، مربوط به 18 کانون است گفت: با اجرای برنامه های کوتاه مدت و میان مدت یعنی دفن بهداشتی، افزایش ظرفیت زباله سوزها مطابق با استاندارد روز دنیا، گرفتن شیرابه از طریق سیستم MRFو کاهش دفن که از اهداف طرح کاپ است بوی تولید شده ناشی از پسماند به حداقل خواهد رسید.

سه شنبه 18/6/1399 - 15:5
ایرانگردی


شهردار قلب طهران از ارزش‌گذاری به حفظ بافت مسکونی و پیاده‌محوری در پروژه‌های عمرانی این منطقه سخن گفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به همراه علی‌محمد سعادتی شهردار منطقه، کریمی معاون فنی و عمران و برخی از مدیران شهری به بازدید از پروژه‌های عمرانی این منطقه با محوریت ارزش‌گذاری به حفظ بافت مسکونی و پیاده‌محوری در نواحی 2، 3، 5 و 6 این منطقه پرداختند.
بر اساس این گزارش نخست از روند پیشرفت پروژه‌ ایجاد پلازای شهری در محوطه میدان امام خمینی که شامل کف‌سازی میدان، احیا و بازگشایی خیابان پشت شهرداری و توجه به نحوه بارگیری مغازه‌های این محوطه، احداث و بازآفرینی خانه شهر (ساختمان بلدیه)، تصمیم‌گیری در مورد پل پیاده‌روسازی میدان، تغییر شبکه معابر، توجه به عرض مؤثر گذر و پیاده‌راه‌ها و هدایت آب‌های سطحی بود، بازدید شد.
صبوری دیلمی در این بازدید، ضمن استقبال از ایجاد این پلازا برای توجه ویژه به پیاده‌محورکردن شهر و تأثیر این پروژه در احیای رویدادهای تاریخی این میدان گفت: سازمان عمرانی مناطق معاونت فنی و عمران در اجرای این پلازا مشارکت‌های حداکثری با شهرداری منطقه خواهد داشت.
سعادتی در این باره با تأکید بر اهمیت احیای بافت تاریخی در این محدوده گفت: شهروندان از منطقه 12 به عنوان قلب طهران انتظار دارند که در این منطقه، هویت اصیل این شهر که شاید زیر بار توسعه‌محوری‌های ناهمگون کم‌رنگ شده باشد، دوباره برجسته شود و از آنجا که این میدان، خاطرات تاریخی گسترده‌ای به‌ویژه از نظر فرهنگی و سیاسی معاصر با خود به همراه دارد، با نظر مثبت شهردار محترم و اعضای گرامی شورای اسلامی شهر تهران در مورد ایجاد این پلازای شهری تصمیم‌گیری شد.
در ادامه سعادتی در خلال بازدید از خیابان گوته در مورد تعیین تکلیف املاک فوقانی تونل امیرکبیر و زیرگذر امین‌حضور در محدوده این خیابان تصریح کرد: به منظور حفظ بافت مسکونی در این منطقه که به دلیل افزایش بافت تجاری‌ و اداری در حال از دست رفتن است، این املاک بناست به خدمات عمومی نظیر ایجاد فضای سبز و فروشگاه‌های محلی و... اختصاص یابند تا مشوقی برای ماندن شهروندان ساکن در این قسمت شود.
وی با یادآوری این نکته که ساکنان این منطقه، معمولاً از خانواده‌های اصیل و قدیمی شهر تهران هستند و انس و الفت بسیاری با محله‌های خود دارند، گفت: با وجود آنکه تجاری و اداری‌شدن این بخش، نفع مالی بیشتری به همراه دارد، به دلیل ارزش بافت مسکونی برای حفظ زیست شبانه منطقه و ایجاد امنیت و سلامت برای شهر، اختصاص این املاک به خدمات عمومی برای شهروندان در اولویت تصمیم‌گیری‌های مدیریت شهری قرار دارد.
در پایان بازدیدکنندگان به سراغ زیرگذر گلوبندک رفتند و در آنجا در مورد افزایش ورودی و خروجی‌ها و تسهیل دسترسی معلولان و سالمندان به ایستگاه متروی گلوبندک به عنوان پرترددترین ایستگاه متروی تهران با ایجاد آسانسور و پله‌برقی تصمیم‌گیری کردند.

 

 

سه شنبه 18/6/1399 - 15:1
ایرانگردی


معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 2 گفت: در ادامه اجرای طرح مكانیزه كردن شبكه آبیاری و حذف سیستم سنتی ، عملیات لوله گذاری در فضای سبز بزرگراه ها و بوستان های منطقه اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، علی اکبر کریمی پور  با اعلام این خبراظهار داشت: با هدف مدیریت مصرف انرژی و صرفه جویی در مصرف آب ، کاهش هزینه های نیروی انسانی و حفظ و نگهداری بهینه فضای سبز توسعه شبکه آبرسانی فضاهای سبز شهری منطقه در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به برنامه های منطقه در حذف تانکرهای آبیاری فضای سبز گفت : ایجاد خطوط آبرسانی و همچنین احداث تصفیه خانه آبهای سطحی از جمله اقدامات اجرایی منطقه در صرفه جویی آب است که با اقدامات صورت گرفته   مصرف آب کاهش می یابد
معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری منطقه دو افزود:این طرح  در بزرگراه های هاشمی رفسنجانی، شیخ فضل الله، شهید چمران، جلال آل اجمد، شهید همت،یادگار امام (ره) و تعدادی از بوستان ها اجرا شد.
وی در پایان استفاده از پساب تصفیه خانه آبهای سطحی بزرگراه چمران را از دیگر روش های صرفه جویی و کاهش هزینه برشمرد

سه شنبه 18/6/1399 - 14:13
ایرانگردی



معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۵ گفت: با اصلاح هندسی جایگاه پمپ گاز اتوبان آبشناسان خیابان امام حسین (ع) مشکل خروج ناایمن خودروها در این جایگاه برطرف شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، محمد باقر اسدی افزود: جایگاه پمپ گاز بزرگراه اتوبان آبشناسان - خیابان امام حسین (ع) یکی از نقاط نا ایمن و خطر آفرین منطقه ۵ بود.

او اظهار داشت: پیش از اجرای طرح، خروجی جایگاه پمپ گاز به گونه‌ای بود که خودروها پس از سوخت‌گیری به صورت عمود وارد بزرگراه می شدند و این مساله سبب تصادف‌های متعدد در این نقطه می‌شد.
 
او افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته، طرح اصلاح هندسی نحوه‌ خروج ایمن خودروها تهیه شد و به تصویب کمیته اصلاح هندسی مرکز رسید و سپس پیمانکار آن را اجرا کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۵ خاطرنشان کرد: در این طرح خروج خودروها به گونه‌ای انجام می‌شود که با زاویه ۱۸۰ درجه و موازی با خودروهای در حال حرکت وارد مسیر خواهند شد. این مساله از بروز برخورد و حادثه جلوگیری می‌کند.

اسدی افزود: حین اجرای این پروژه، محل ایستگاه اتوبوسی که با اجرای طرح نا ایمن شده بود تغییر کرد و سکو به محل جدید که دارای شیب و پهلوگاه و محل استقرار مناسب بود، منتقل شد.

سه شنبه 18/6/1399 - 13:56
ایرانگردی



معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: به منظور رسیدگی هرچه بیشتر به وضعیت سلامت شهروندان به خصوص در دوران کنونی که ویروس کرونا همه گیر شده است، بازرسی مراکز درمانی ناایمن منطقه در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "حمیدرضا فرخی" در این باره گفت: با عنایت به دستورالعمل شرکت شهرسالم و دستور شورا درخصوص بازرسی تخصصی HSE ، شناسایی و ارزیابی مراکز درمانی ناایمن در سطح مناطق 22 گانه در اولویت دستورات مدیریت شهری قرار دارد.
او ادامه داد: در این راستا 119 مرکز به عنوان منتخب بازرسی های کارشناسان HSE شهرداری منطقه 4 در حال انجام است و تا پایان ماه جاری بازرسی ها به سرانجام خواهد رسید.
فرخی افزود: در اولین مرحله این عملیات بیمارستان های الغدیر، لبافی نژاد ،درمانگاه های مهدوی، بهزیستی وحدت، شهرداری منطقه ۴، تامین اجتماعی و .... مورد ارزیابی و بازرسی قرار گرفت.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: با اینگونه اقدامات امیدواریم قدم بزرگی برای سلامتی شهر و شهروندان برداشته و بتوانیم رضایت خاطر شهروندان را کسب کرده و هرچه زودتر همه با هم با لطف باریتعالی قادر به کنترل بیماری کووید 19 باشیم.

 

 

سه شنبه 18/6/1399 - 13:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته