• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه5، از نقاط آبگیر، احداث مسیرهای دوچرخه و پیاده راه سازی در نواحی 1، 5 ، 6، سوله ورزشی کن، کانال میان رود و شهرداری ناحیه6 بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه5، محمود کلهری درحاشیه این بازدید صبحگاهی گفت: با هدف شناسایی نقاط آبگیر و تسریع بر روند اجرای برخی از پروژه‌های عمرانی در سطح منطقه، بازدید‌های میدانی را آغاز کردیم. در این بازدیدها بر اجرای مناسب و مطلوب پروژه‌ها تاکید شد.

او بیان کرد: در بازدید میدانی از نقاط آبگیر برای پیشگیری از احتمال آبگرفتگی‌ها و آب‌ماندگی‌ها، شناسایی نقاط حساس و پرخطر تا قبل از فصل زمستان، در دستور کار قرار گرفت.


کلهری افزود: روند احداث مسیرهای دوچرخه در نواحی 1، 5 و6 را خوب ارزیابی کرد و گفت: یکی از پروژه‌های عمرانی در منطقه، احداث مسیر دوچرخه به طول بیش از 35 کیلومتر است. در این زمینه هدف‌گذاری مطلوبی انجام شده است.

شهردار منطقه5 در عین حال گفت: شناسایی و اجرای پروژه‌های عمرانی باید مبتنی بر نیاز واقعی شهروندان در محلات 29 گانه باشد.
از سوی دیگر، کیفیت و دقت اجرای پروژه‎های عمرانی نیز برای ما بسیار مهم است.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:39
ایرانگردی



حسن قاسمیان معاون خدمات شهری شهرداری منطقه 17 با اشاره به روند ایمن سازی گود میدان مقدم گفت: پس از ایمن سازی ضلع شرقی، با برنامه ریزی صورت گرفته کار ایمن سازی ضلع جنوبی این گود با سرازیر شدن خاک های تهران به سمت میدان مقدم با سرعت و جدیت در حال پیگیری است و تا صبح دوشنبه بیش از 600 کامیون خاک به این محل آمده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 17 تهران، قاسمیان با بیان اینکه از ابتدای حادثه ریزش ساختمان در میدان مقدم عوامل شهرداری منطقه 17 حضوری فعال داشته و شهردار منطقه با جدیت پیگیر مسائل مربوط به ایمن سازی این گود است از تسریع در روند ایمن سازی آن خبر داد و افزود: با کمک سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران خاک های زیادی به سمت منطقه 17 و میدان مقدم سرازیر شده تا هر جه سریعتر گود میدان مقدم پر و ایمن شود.
قاسمیان افزود: مهدی احمد محرابی معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی شهرداری و علیرضا رباطی معاون خدمات شهری و امور خودرویی شهرداری تهران از روز شنبه در محل حادثه مستقر شده و با استفاده از تمامی امکانات و نیروهای خود در صدد ایمن سازی و پر شدن گود میدان مقدم هستند.
وی با بیان اینکه عملیات ایمن سازی به سرعت و دقت در حال انجام است تاکید کرد: تا صبح دوشنبه بیش از 600 کامیون خاک به محل حادثه آمده اند و به همین مقدار نیاز است تا ضلع جنوبی گود ایجاد شده ایمن شود.
معاون خدمات شهری شهرداری منطقه 17 در پایان گفت: با نظر کارشناسان و مشاروان معاونت شهرسازی شهرداری تهران دیوارهای شرقی این گود ایمن شده است و امیدواریم با مدیریت مناسب خاک ها بتوانیم به سرعت ایمن سازی ضلع جنوبی این گود را نیز به پایان برسانیم.
گفتنی است صبح روز جمعه دو ساختمان مسکونی و تجاری در میدان مقدم در منطقه 17 تهران به دلیل گودبرداری ناایمن ساختمان مجاور ریزش کرد. به دستور مقامات قضایی، پیمانکار این پروژه مسئول پر کردن این گود شناخته شد که برای تسریع در روند کار ، شهرداری منطقه 17 وارد عمل شد و با دستور معاون خدمات شهری شهرداری تهران از نقاط مخالف پایتخت خاک ها برای پرکردن این گود روانه میدان مقدم شدند.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:37
ایرانگردی


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از اجرای طرح مدیریت بحران ساختمان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی گفت: به منظور جلب مشارکت شهروندان در ارزیابی و افزایش ایمنی ساختمان‌ها و ارتقای آمادگی آنها در مواجهه با بحران طرح مدیریت بحران ساختمان اجرا می شود و بناست تا فاز نخست آن در مجتمع‌های مسکونی بیشتر از ۱۸ واحد و حداکثر ۱۰طبقه هر یک از محلات مناطق ۲۲گانه شهر تهران اجرا و در مراحل بعدی در تمامی ساختمان های شهر تهران اجرایی شود.
وی گفت: برنامه مدیریت بحران ساختمان شامل مجموعه‌ای از آموزش‌ها، ارزیابی‌ها، اقدامات و فعالیت‌ها است که با انجام آنها میزان ایمنی و آمادگی ساکنان و بهره‌برداران ساختمان در مقابل حوادث افزایش می‌یابد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در تشریح مراحل انجام این طرح افزود: مرحله اول شامل شناسایی مخاطرات ساختمان و ارائه برنامه كاهش مخاطرات است که ارزیابان ایمنی بر اساس چك لیست تهیه شده، ایمنی ساختمان را ارزیابی می‌نمایند. براساس اطلاعات این چك لیست، سطح خطرپذیری ساختمان و برنامه كاهش مخاطرات آن مشخص خواهد شد.
وی افزود: در مرحله دوم مخاطرات منازل و واحدها شناسایی می¬شود و در این مرحله ساكنین هر واحد، براساس چك لیست تهیه شده، مخاطرات واحد خود را ارزیابی نموده و نسبت به سطح خطرپذیری واحد خود، شناخت پیدا می كنند.
کرمی محمدی ارائه برنامه واکنش در شرایط اضطرای و آموزش¬های لازم به ساكنان را از مراحل دیگر عنوان کرد و گفت : آموزش¬ها به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود و دوره آموزشی عملی اطفاء حریق از موارد آموزش¬های حضوری است. برنامه واکنش در شریط اضطراری نیز به صورت پوستر در لابی ساختمان نصب می‌شود و اقدامات لازم پس از هر حادثه یا بحرانی را به ساکنین یادآوری می‌کند.
وی تصریح کرد: در آخرین مرحله ساکنان ساختمان یا مجتمع با نقشه تخلیه امن اضطراری محله که نقاط امن محله را در مواقع بحرانی مشخص می‌کند، آشنا می¬شوند. شهروندان و مدیران مجتمع¬های مسکونی می توانند برای ثبت نام و ارزیابی ساختمان خود به پرتال سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به آدرس tdmmo.tehran.ir مراجعه نمایند.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:36
ایرانگردی

 

 

طی حکمی از سوی رئیس سازمان بازرسی امیر احمد مومنی ها به عنوان مدیر جدید بازرسی شرکت بهره برداری مترو منصوب و جایگزین پرویز نامی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی، مسعود حمزه ای در این جلسه که با حضور مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو و جمعی از معاونان و مدیران دو مجموعه برگزار شد، گفت : در مجموعه شهرداری برخی از فعالیت ها همچون فعالیت های مرتبط با نگهداشت شهر معطوف به زمان حال است که باید به صورت آنی و در لحظه برای اینگونه فعالیت ها تصمیم گیری شود. در مقابل، برخی از فعالیت ها معطوف به آینده است . به این معنا که در کنار برنامه های روزانه باید دغدغه آینده را هم به جد داشته باشیم تا دچار بحران نشویم.
وی افزود : مترو شرکتی است که فعالیت های آن فراگیر بوده و علاوه بر اینکه لازم است تا فعالیتش در زمان حال به طور دقیق و به روز انجام و رصد شود، باید نگاهی هم به آینده داشته باشد. از همین رو بازرس ما در شرکت مترو باید هر دو بعد زمان حال و آینده را مورد توجه قرار دهد و به مدیران اجرایی شرکت در انجام درست وظایف محوله کمک نماید.
رئیس سازمان بازرسی با تاکید بر اینکه مدیران ما باید در انجام فعالیت های خود جسارت داشته باشند، اظهار داشت : وظیفه بازرسی این است تا ضمن اینکه از حصول درست کار اطمینان پیدا می کند، قدرت جسارت مدیران را نیز حفظ کند.
نوبخت مدیرعامل شرکت مترو نیز با اشاره به نقش و جایگاه بازرسی در جهت شفاف سازی و بهبود عملکرد شرکت ، از بازرسی به عنوان یار و مشاور مدیران این شرکت یاد کرد و ضمن تقدیر از زحمات نامی مدیر بازرسی سابق شرکت بهره برداری مترو اظهار امیدواری کرد این جابجایی در راستای شفاف سازی و بهبود عملکرد شرکت مفید واقع شود.
علیرضا سعادتمند معاون حمل و نقل و ترافیک سازمان بازرسی نیز در این جلسه گفت : موسسات تابع شهرداری تهران به لحاظ نوع خدمت به شهروندان در یک رده قرار نمی گیرند. به عنوان مثال اگر شاخص های آلودگی هوا یک روز از طرف شرکت کنترل کیفیت هوا اعلام نشود اختلالی در شهر ایجاد نخواهد شد اما عدم فعالیت سیستم حمل و نقل عمومی در یک روز ، نارضایتی در سطح شهر را بالا برده و می تواند یک بحران اجتماعی صورت گیرد. همین موضوع اهمیت شرکت بهره برداری مترو را مشخص می کند.
وی با اشاره به نقش مهم مترو در سیستم حمل و نقل عمومی و جابجایی میلیون ها مسافر در روز بر جایگاه بازرسی شرکت مترو در خدمت رسانی مطلوب به مسافران تاکید کرد.
سعادتمند با بیان اینکه بازرسی و نظارت با یکدیگر در آمیخته اند به تعاریف ارائه شده از این دو واژه اشاره کرد و افزود : بازرسی مجموعه ای از اقدامات برای حصول اطمینان از حسن جریان امور بوده و نظارت مجموعه ای از اقدامات برای اطمینان از کیفیت ارائه یک خدمت است. بنابراین هم نظارت و هم بازرسی باید در کنار یکدیگر تقویت شود.
گفتنی است در پایان جلسه رئیس سازمان بازرسی به همراه مدیر عامل شرکت مترو و جمعی از مدیران از پست برق امیر کبیر واقع در ساختمان شماره 2 مترو بازدید به عمل آمد.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:35
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از راه اندازی چهار بوم کسب و کار به منظور توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی کارآفرینان محلی در محله های آبشار، ایران و دروازه شمیران خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری با بیان این که اجرای پروژه های توسعه اجتماع محور (پروژه های تام) در محلات دارای بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری در حال شکل گیری است، عنوان کرد: با توجه به حضور زنان سرپرست خانوار در سطح محله های آبشار، ایران و دروازه شمیران، توانمندسازی و تشکیل نهادی برای رشد و ارتقاء توانایی آنها در راستای رسیدن به استقلال مالی و جایگاه اجتماعی اهمیت بسیار بالایی دارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: در همین راستا دفتر توسعه محله های آبشار، ایران و دروازه شمیران واقع در منطقه 12، با ایجاد شبکه ای منسجم میان سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، گروه های محلی و استفاده از ظرفیت های سمن های موجود، اقدام به ارائه مشاوره های تخصصی و تدوین الگویی مناسب در جهت ارتقاء توانایی های زنان سرپرست خانوار در این محلات کرده است.
علی اکبری با اعلام این که کارگروهی برای حمایت از زنان سرپرست خانوار و افراد کم توان تشکیل شده و مشارکت عملی نهادهای متولی در این زمینه جلب شده است، از برگزاری کارگاه های روانشناسی - اجتماعی بر اساس نیاز های زنان سرپرست خانوار خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر چهار بوم کسب و کار به منظور توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی کارآفرینان محلی در محله های آبشار، ایران و دروازه شمیران تشکیل شده که سه بوم آن در زمینه تولید و فروش فعال است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران هدف اصلی این پروژه را ارتقاء حس تعلق و مشارکت پذیری زنان کارآفرین محلی در اجتماع عنوان کرد و گفت: طراحی نرم افزار فروش آنلاین محصولات مشاغل خانگی، برقراری ارتباط بین کانون زنان شاغل و نهادهایی با قابلیت عرضه (نظیر مترو)، آموزش شیوه های نوین و به صرفه تولید و فراهم سازی فضای موقت یا دائم برای عرضه محصولات از جمله اقداماتی است که به همت دفتر توسعه محله ای مستقر در این محلات در حال اجراست.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:33
ایرانگردی



ضلع غربی زیرگذر چهاراه گلوبندک، با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به ایستگاه مترو پانزده خرداد تا پایان پاییز امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان آنکه ایستگاه مترو پانزده خرداد فاقد مسیرهای ورودی و خروجی در ضلع غربی چهارراه گلوبندك است، بهره‌برداری از ورودی غربی زیرگذر گلوبندک را از جمله اولویت های اجرایی در تکمیل این پروژه راهگشای عمرانی دانست و یادآور شد: هم اکنون عملیات اجرایی پروژه در قالب 2 شیفت کاری پیگیری می شود تا امکان بهره برداری از ضلع غربی زیرگذر تا پایان پاییز سال جاری فراهم شود.
مهندس علی پیوسته ضمن اعلام پیشرفت 63 درصدی عملیات احداث زیرگذر چهاراه گلوبندک، از برنامه ریزی جهت ساخت و نصب آسانسورهای ورودی غربی این زیرگذر خبر داد و گفت: در این جبهه کاری علاوه بر آماده سازی شفت آسانسورها، اقدامات مختلفی از قبیل تکمیل پله های ورودی ادامه دارد.
وی مواجهه با انواع مختلفی از معارضات تاسیساتی شامل کابل های برق و تلفن، لوله آب و فیبرنوری را از جمله مهمترین موانع اجرایی پروژه احداث زیرگذر گلوبندک ذکر و اضافه کرد معارضات یادشده با همکاری نهادهای متولی برطرف شده است.
گفتنی است با بهره برداری از زیرگذر چهارراه گلوبندک، ضلع غربی خیابان ۱۵ خرداد از زیر خیابان خیام به ضلع شرقی آن متصل شده و در نتیجه مشکل تداخل تردد پیاده و سواره در خیابان خیام و چهارراه گلوبندک برطرف خواهد شد. تسهیل امکان دسترسی به ایستگاه مترو در ضلع شرقی و غربی بازار از دیگر نتایج بهره برداری از این پروژه است.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:31
ایرانگردی

 

 

توسعه بیمارستان ها و سایر فضاهای عمومی در شمال تهران از دغدغه های مدیریت شهری است و آن را در جهت منافع شهر و شهروندان می داند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در نشستی با علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: مدیریت شهری منطقه یک همه سعی خود را می کند تا در جهت منافع شهر و شهروندان و در چارچوب قانون در توسعه بیمارستان ها و مراکز درمانی و فضاهای عمومی برای استفاده شهروندان انجام وظیفه کند.

وی با اشاره به ترافیک سنگین معابر در شمال تهران که در تردد وسایل نقلیه از جمله خودروهای امدادی  به مراکز درمانی نیز تاثیر گذار است، گفت: با توجه به وجود بیمارستان شهدا در خیابان شهرداری و ترافیک این خیابان طرح اجرایی برای ساماندهی ترافیک این محدوده تعریض خیابان حمید در مجاورت بیمارستان شهدای تجریش است تا به روان سازی تردد در معابر محدوده کمک شود که این طرح از جمله اقدامات ماندگار در حوزه ساماندهی ترافیک خواهد بود که با همکاری بیمارستان محقق خواهد شد.

موسوی با اشاره به ساختمان جدید این بیمارستان، تشکیل کارگروهی جهت پیگیری موضوعات پارکینگ و همچنین نمای این ساختمان را ضروری دانست و افزود : تلاش می کنیم در مدت زمانی مناسب طی تعامل با بیمارستان و شهرداری تهران، این موضوعات را تعیین تکلیف نماییم.

 

زالی نیز در ادامه ی این نشست از همکاری موثر شهرداری در مدیریت بیماری کرونا در شمال تهران تقدیر کرد و گفت: مجموعه مدیریت شهری از آغاز شیوع این بیماری حضور فعال داشته و در حوزه بهداشت عمومی اقدامات موثری را به انجام رسانده است.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:28
ایرانگردی

 

مرکز فرآموز میلاد منطقه 19 به منظور تداوم آموزش های مهارتی خود در روزهای شیوع کرونا، در فضای مجازی فعال شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، فاطمه داداش زاده رئیس اداره سلامت منطقه با بیان این خبر گفت: این مرکز مهارت آموزی که پیش از این آموزش های خود را به صورت حضوری در قالب برگزاری برنامه های بازدیدی به دانش آموزان ارائه می داد، در روزهای شیوع ویروس کرونا تعطیل نشده و از پتانسیل های فضای مجازی بهره برده است.

او افزود:  در همین راستا گروه مجازی «فرآموز 19» تشکیل شده که در آن ضمن بارگزاری فیلم های آموزشی با موضوع اعتماد به نفس برای بهره مندی کودکان 6 تا 12 سال، فضایی نیز به منظور تعامل و تبادل نظر مادران گروه های هدف ایجاد شده است.

داداش زاده ادامه داد: مرکز فرآموز میلاد آموزش های مجازی خود را در قالب پنج کارگاه توکل، خودآگاهی، مثبت اندیشی، بازی و شناخت و ایفای نقش ارائه می دهد.

این مسئول توانمندسازی کودکان در راستای اتخاذ رفتارهای مناسب در مواجهه با انواع آسیب های اجتماعی را از مهمترین اهداف این مرکز اعلام و خاطرنشان کرد:  والدین دارای کودکان 6 تا 12 سال می توانند برای عضویت در گروه آموزشی فرآموز 19 با اداره سلامت منطقه به شماره 55522211 تماس بگیرند.

دوشنبه 21/7/1399 - 19:27
ایرانگردی



رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران از اتمام تدوین طرح جامع مدیریت پسماند تا پایان آذرماه خبر داد و گفت که این مطالعات بسیار جامع و ۳.۵ برابر بیشتر از مصوبه شرح خدمات وزارت کشور در مورد طرح جامع مدیریت پسماند است. 
محمدحسین بوچانی در گفت و گو با  شهر، با اشاره به آخرین وضعیت تدوین طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران و ضرورت انجام آن، گفت: واقعیت این است آنچه امروز در شهرهای ما جریان دارد جمع آوری پسماند است نه مدیریت پسماند. تفاوت این دو موضوع هم در این است که در رویکرد مدیریت پسماند جذب مشارکت مردم و تلاش برای کم کردن تولید زباله حرف اول را می زند؛ این همان شیوه ای است که شهرداری در این دوره از مدیریت شهری پیگیری می کند. 

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با تاکید بر اینکه طبق قانون تمام شهرداری ها موظف به تهیه طرح جامع پسماند و بعد از آن، برنامه های عملیاتی هستند بیان کرد: متاسفانه در شهر تهران آخرین بار در سال ۱۳۷۲ طرح جامع پسماند تهیه شد و بعد از آن به معنای واقعی کلمه چنین طرحی متناسب با شرایط نداشتیم. البته شورای شهر حدود ۱۲ سال بعد مصوبه ای داشته که بیشتر در حد جلسات باقی ماند و هیچ گاه پیگیری نشد. 

او ادامه داد: در سال پایانی مدیریت شهری پیشین قرار بود که مطالعات روی طرح جامع پسماند انجام و پروژه به مشاور خارجی سپرده شود، اما به واسطه نوسانات ارز، قیمت قرارداد از هشت تا ۲۰ میلیارد تومان متغیر اعلام و به همین دلیل به طور کل موضوع منتفی شد. 

بوچانی عنوان کرد: در این دوره از مدیریت شهری موضوع طرح جامع پسماند به طور جدی پیگیری شد و در تاریخ ۲۶ آذر ۱۳۹۷ بعد از انتشار فراخوان و طبق تشریفات اداری موجود از میان حدود هشت شرکت بعد از ارزیابی فنی، سه شرکت انتخاب شدند و با حضور اعضای شورای شهر در نهایت یک شرکت مشاور با قراردادی به ارزش چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برنده شد. اعلام این رقم در حالی بود که یکی دیگر از شرکت های مشاور رقم ۱۰ میلیارد تومان را پیشنهاد داد که پذیرفته نشد. 

او با بیان اینکه شرکت پذیرفته شده تاکنون طرح جامع ۲۰ شهر را تدوین و تنظیم کرده ، تاکید کرد: کل قرارداد این طرح را در سامانه شفافیت منتشر کرده ایم؛ شرح خدماتی که توسط شرکت پذیرفته شده انجام می شود، ۳/۵ برابر شرح وظایف مصوب وزارت کشور است چرا که وارد بحث های عملیاتی و اجرایی شده است.

بوچانی درباره نظام تعیین قیمت، عنوان کرد: پس از انتشار فراخوان، تعیین قیمت براساس شرح خدمات و استانداردهای سازمان برنامه و بودجه صورت می گیرد و بعد از ارزیابی فنی با مشارکت اساتید دانشگاه، صلاحیت شرکت ها در حضور نهادهای نظارتی بررسی می شود. 

او با بیان اینکه یکی از نقاط قوت این طرح آنالیز و تحلیل زباله های تهران بعد از ۲۷ سال است، گفت: همین مطالعات به ما نشان داد که متوسط سرانه پسماند تولیدی در تهران ۷۶۴ گرم در روز است که این اطلاعات هم برای اولین بار با تکیه بر پژوهش علمی به دست آمده است. هزینه همین بخش در طرح های مطالعاتی فقط حدود یک و نیم میلیارد تومان است. 

بوچانی با بیان اینکه تمام آنالیزها طبق اساسنامه باید به تایید مشاور خارجی هم برسد و هزینه نیز در همین قرارداد گنجانده شده، افزود: در حال حاضر ۱۳ گروه حداقل ۱۰ نفره در این طرح مشارکت دارند و تا آخر آذرماه امسال نیز اجرای مطالعات و پژوهش طرح به پایان می رسد. 

او در پایان یادآور شد: یکی از مهم ترین اقدامات این دوره از مدیریت شهری، طرح جامع مدیریت پسماند است که ما را به یک چشم انداز ۲۰ ساله و بعد از آن به یک راهبرد ۱۳ گانه عملیاتی خواهد رساند.

دوشنبه 21/7/1399 - 15:22
ایرانگردی

 

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 گفت: نظافت و شستشوی معابر این منطقه به صورت مستمر در حال انجام است و شهروندان نیز می بایست از ریختن زباله در  معابر و جوی ها خودداری کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، "حمیدرضا فرخی" در این باره گفت: به منظور ارتقای  سطح سلامت شهر و شهروندان معابر اصلی، فرعی و بزرگراهی این منطقه به صورت مستمر و روزانه، توسط کارگران خدمات شهری نظافت و شستشو می شود.

 او با اشاره به اینکه مردم می بایست شهر را خانه خود  بدانند، گفت:  همکاری و همراهی همیشگی مردم با شهرداری باعث ایجاد پیشرفت و توسعه یک شهر شده و خوشبختانه شهروندان فهیم این مهم را به اثبات رسانده‌اند.

فرخی ادامه داد: در این راستا  بطور روزانه حدود 13000000میلیون متر مربع  از معابر اصلی وفرعی این منطقه رفت وروب و نظافت می شود.

معاون خدمات شهری منطقه 4 در ادامه این عملیات گفت: درطول یک هفته گذشته حدود 596286متر طول  از جداول نواحی نه گانه منطقه با مواد شوینده شستستشو پاکسازی شد.

فرخی در پایان گفت: امید است همیاری شهروندان در کنار برنامه ریزی های مدون مدیریت شهری پایتخت را به شهری سلامت و پاکیزه تر تبدیل کند.

دوشنبه 21/7/1399 - 14:17
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته