• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1282روز قبل
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 3/4/1398 - 16:41
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 3/4/1398 - 16:40
انتقادات و پيشنهادات

دوشنبه 3/4/1398 - 16:36
ایرانگردی

 

 

خدمات رایگان  پزشکی به شهروندان منطقه 15 با  همکاری گروه پزشکان داوطلب و خیر خواه «پرک» در راستای ارتقای مشارکت های اجتماعی و ترویج فرهنگ کار داوطلبانه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه با بیان این خبر گفت: مرکز خدمات اجتماعی منطقه طرح های متنوعی را به منظور گسترش فرهنگ کار های داوطلبامه با همکاری شهروندان و سازمان های مردم نهاد در دست اجرا دارد که طرح چکاپ پزشکی شهروندان با همکار گروه پرک یک مورد از این فعالیت ها در بخش نهادینه نمودن مسئولیت اجتماعی است.

وی به تشریح طرح چکاپ پزشکی شهروندان اشاره کرد و افزود:  این طرح تاکنون در دو نوبت برای شهروندان ساکن  محله های ناحیه یک در سراهای محله شوش و طیب انجام شده که طی آن به 500 شهروند خدمات رایگان نظیر غربالگری، دندانپزشکی، کاردرمانی، گفتار درمانی، مشاوره روانشناسی، آزمایشگاه ارائه و داروهای تجویز شده نیز رایگان داده شد.

مختاری با اشاره به اینکه گروه «پرک» کادری متشکل از 25 پزشک عمومی و متخصص است، افزود:  مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 15 از شهروندان در سراهای محله ثبت نام کرده و سپس آنان را به گروه پزشکی معرفی می کند.

وی اضافه کرد: «پرک» فعالیت خود را از اردیبهشت در محله شوش آغاز کرده و طبق هماهنگی های انجام شده این گروه  طی 8 ماه در تمامی محله های  منطقه خدمات رایگان پزشکی ارائه  می کند.

 

دوشنبه 3/4/1398 - 16:35
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 با اشاره به بهبود فضای سبز معابر و بزرگراه های این منطقه از بازپیرایی فضای سبز خیابان ونک خبر داد.  

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، عباس فخارمنش با اعلام این خبرگفت: از آنجایی که شهرداری این منطقه همواره در ارتقاء و افزایش سرانه فضای سبز و جلب رضایتمندی شهروندان تلاش می کند در این خصوص عملیات بازپیرایی فضای سبز خیابان ونک به عنوان محور نمونه اجرا شده است.

وی با اشاره به اهمیت فضای سبز حاشیه بزرگراه‌ها و معابر در کاهش آ‌لودگی هوا و بهبود منظر شهری بیان کرد: با توجه به وجود مراکز تجاری و حجم بالای تردد عابرین در خیابان ونک قرار است نسبت به بازپیرایی محور یاد شده با تکمیل فضای سبز و نصب المان های مناسب از جمله: طاقدیس و ... اقدام شد.

 

دوشنبه 3/4/1398 - 16:30
ایرانگردی

 

 

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا شهرداری تهران گفت: اجرای طرح های عمرانی جدید در مناطق  مستلزم طرح و تصویب شدن در کمیته تخصصی برنامه سوم توسعه شهر تهران است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "سکینه اشرفی" در بازدید از باغ پرندگان تهران، افزود: شهرداری تهران در سال جاری با مضیقه بیشتری در حوزه مالی و درآمدی مواجه است و از این رو تکمیل طرح‌های نیمه تمام به ویژه طرح‌هایی که با پیشرفت بالای 80 درصد هستند، نظیر فازم دوم باغ پرندگان تهران در اولویت است. از این رو، اجرای طرح‌های جدید عمرانی در شهر با محدودیت‌های جدی مالی مواجه است که جهت اولویت بندی آنها نیز کمیته تخصصی در اجرای برنامه سوم توسعه شهر تهران تشکیل شده تا طرح های جدید عمرانی شهرداری در آنجا مطرح و در صورت تصویب، اجرایی شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به تلاش برای عدم کسری بودجه در سال‌جاری با وجود وضعیت نامطلوب اقتصادی و درآمدی برای شهرداری تهران، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر شهرداری، برنامه‌ریزی جهت اختصاص اعتبارات و بودجه مناطق نیز باحساسیت بیشتری دنبال شده تا اداره عمومی شهر به طور مطلوب دنبال شود.

اشرفی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی شهروندان به طور قطع در تامین درآمدهای شهرداری تاثیر گذار است، خاطرنشان کرد: این انتظار وجود دارد در رفع برخی مشکلات مالی شهر همچون تامین منابع مالی نگهداشت جنگل ها و فضاهای عمومی شهری، سایر بخش ها و دستگاهها نیز به میدان آمده و با توجه در مسئولیت های اجتماعی خود باری از دوش مشکلات شهر بردارند.

"محمد محمددوست" شهردار منطقه 4  تهران نیز در این بازدید گزارشی از آخرین وضعیت آماده سازی فاز دوم باغ پرندگان تهران گفت: این پروژه در سطح کشور و حتی خاورمیانه بی نظیر است و از این رو در تلاشیم با تامین منابع مالی لازم، در ماههای آتی این پروژه را آماده بهره برداری برای شهروندان کنیم.

وی با اشاره به برخی برنامه های اجرایی شهرداری منطقه چهار در سال جاری افزود: تلاش داریم با توجه به شرایط مالی حاکم بر شهر، ضمن ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و افزایش کیفیت نگهداشت شهر، اجرای طرح هایی که تاثیر مهمی در کاهش مشکلات شهری را شهردار منطقه 4 تهران، برنامه ریزی و مطالعه اجرای پروژه هایی چون تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید باقری با خیابان فرجام، اتصال ادامه خیابان دلاوران به بزرگراه امام علی (ع) و احداث پل و زیرگذر دسترسی بزرگراه همت به خیابان شهید محمدی (ریحانی) را از جمله طرح هایی دانست که درصورت تامین اعتبارات لازم در این منطقه اجرایی خواهد شد.
 

 

دوشنبه 3/4/1398 - 16:25
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 3/4/1398 - 12:43
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 3/4/1398 - 12:40
اخبار

۵۰ میلیون ایرانی در معرض تنش‌آب شرب قرار می‌گیرند/ راهکار چیست؟
مصرف آب در ایران در دهه‌های اخیر از الگوی درست و علمی تبعیت نکرده است. این واقعیت تلخ باعث شده، شهرهای زیادی در ایران در فصل تابستان با تنش آب شرب دست و پنجه نرم کنند. در واقع کشور ایران با قرار گرفتن در اقلیمی خشک و بیابانی همواره در طول تاریخ خود در جستوجوی آب بوده است. ظهور شهرنشینی و رشد بالای جمعیت خصوصا در طبقه متوسط جامعه ایران در کنار مصرف‌گرایی باعث شده، میزان آب مصرفی در کشور به شکل بی‌سابقه‌ای طی نیم قرن اخیر افزایش پیدا کند. در یک نگاه کلی آمار تایید شده وزارت نیرو در یک قرن اخیر نشان می‌دهد، میزان سرانه آب تجدیدپذیر ساﻻنه کشور از میزان حدود ۱۳ هزار متر مکعب به ازای هر نفر در سال ۱۳۰۰، به حدود ۱۴۰۰ مترمکعب به ازای هر نفر در سال ۱۳۹۶، تقلیل یافته و در صورت ادامه این روند، وضعیت در آینده به مراتب وخیم‌تر خواهد شد.
در وضعیت کنونی به باور متخصصان چند راه مهم پیش‌روی ایران است. نخست اینکه در بخش‌های کشاورزی و صنعتی روش‌های نوین استفاده از آب و آبیاری به مدد صنایع و کشاورزان بیاید. در قدم‌ دوم ذخیره‌سازی آب در کشور سازوکار درستی داشته شودو در قدم سوم نهادهای اجتماعی و اقتصادی با مشارکت یکدیگر بتوانند قدم‌های موثری برای فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف آب بردارند.
برهمین اساس، در هفته نخست تابستان که مصادف است با هفته‌ی اصلاح الگوی مصرف آب، سازمان حفاظت محیط‌زیست با مشارکت بانک ایران‌زمین اقدام به برگزاری پویش آموزشی و فرهنگ‌سازی «میراب» را کرده‌اند.
میراب به معنای نگهبان آب ریشه در تاریخ هزاران‌ ساله ایران دارد و اشاره به روزگار مردمانی دارد که در طول تاریخ همواره در جستجوی آب بوده‌اند و با تقسیم کار اجتماعی و اقتصادی سعی در حفاظت منابع آبی خود داشته اند.
تمرکز اصلی این پویش تاکید بر واقعیت‌های کمتر مورد توجه قرار گرفته در میان افکار عمومی در حوزه مصرف آب و تمرکز بر عادات غلط اجتماعی در حوزه مصرف آب است.
در این طرح بیش از ۱۰ محتوای موشن‌گرافی در بستر رسانه‌های رسمی و شبکه‌های اجتماعی آنها منتشر می‌شود تا مخاطبان ایرانی در شبکه‌های اجتماعی مشاهده این تولیدات محتوا، گوشه‌ای از وضعیت بحرانی آب در ایران را درک کنند و همزمان قدم‌هایی برای اصلاح الگوی مصرف خود بردارند.
بانک ایران‌زمین (به عنوان تنها مشارکت‌کننده این پویش با سازمان محیط‌زیست) در راستای اختصاص چندین‌ساله‌ی برنامه‌های مسئولیت اجتماعی خود به موضوعات محیط‌زیستی این‌بار با پویش «میراب» به دنبال تحقق یکی از شعارهای اصلی خود در میان افکار عمومی است: « برای زندگی همین یک زمین را داریم».
بانک ایران زمین پیش از این با برگزاری پویش‌هایی در حوزه حراست از دخایر جنگل‌های کشور، هوای پاک، اقدامات عملی در حوزه پاکسازی طبیعت از زباله، مدیریت پسماند، حراست از ذخایر جنگل‌های بلوط در غرب کشور، حمایت از محیط‌بانان و... اقدامات عملی موثری را برای حفاظت از زمین و محیط‌زیست را در دستور کار خود قرار داده است.
این پویش‌ها دریچه‌ای است از برنامه‌های مسئولیت اجتماعی بانک ایران زمین که در سال‌های اخیر به صورت متمرکز، وقف مسائل مرتبط با محیط‌زیست شده است.


تنش آب شرب به چه معناست؟
تنش آب شرب در كشور، به دلیل مصرف بالا، عمدتاً در فصل تابستان رخ می‌دهد. طبقهبندی میزان تنش آب شرب به صورت وضعیت‌های زرد، نارنجی و قرمز انجام می‌شود، كه بر اساس آن وضعیت زرد بیانگر میزان كمبود آب در اوج مصرف تا 10 درصد نسبت به آب مورد نیاز، وضعیت نارنجی بیانگر میزان كمبود آب در اوج مصرف از 10 تا 20 درصد نسبت به آب مورد نیاز و وضعیت قرمز نیز بیانگر میزانكمبود آب در اوج مصرف بیش از 20 درصد نسبت به آب مورد نیاز است. تعداد شهرهای تحت تنش آب شرب در كشور متغیر بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد. از میان این عوامل، مهم‌ترین آن میزان بارش‌هاست كه در نتیجه آنها مخازن سدهای تأمین‌كننده آب شرب تغذیه می‌شوند. ظرفیت تأمین و ذخیره آب و همچنین قابلیت تأمین در اوج مصرف نیز از دیگر عوامل مهم در بروز تنش آب شرب است.
وضعیت ایران در شاخص تنش آب شرب
بررسی مهم مرکز پژوهش‌های مجلس‌شورای اسلامی نشان می‌دهد، در تابستان سال ۱۳۹۷، ۳۶,۸ میلیون نفر ایرانی در ۳۳۴ شهر، یعنی ۴۶ درصد از مشترکان شبکه آب کشور تحت تنش آب شرب قرار گرفتند و حالا مطالعات مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد با فرض تداوم وضع موجود، در چشم‌انداز ۱۴۰۰ بیش از ۵۰.۳ میلیون نفر از ساکنان سرزمین ایران در ۴۳۳ شهر یعنی ۸۰ درصد مشترکان شبکه آب با تنش آبی روبه‌رو خواهند شد.

راهکارهای حل تنش آب شرب در کشور چیست؟
اما براساس بررسی‌های صورت گرفته، راهكارهای مقابله با تنش آب شرب به دو دسته راهكارهای كوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم می‌شوند. راهكارهای كوتاه‌ مدت كه عمدتاً بر مدیریت عرضه استوارند، عبارتند از: افزایش تأمین و تولید آب، اجرای طرح‌های ارتقای كیفیت آب، افزایش توان ذخیره‌سازی آب، تقویت خرید تضمینی آب از سرمایه‌گذاران سامانه‌های نمك‌زدایی، پایداری خدمات در شرایط اضطرار و تنوع‌بخشی اعتباری. راهكارهای بلندمدت نیز كه عمدتاً مبتنی بر مدیریت تقاضا و سیاستگذاری کلان بخش آب هستند، عبارتند از: ارتقای بهره‌وری، كاهش آب به حساب نیامده، اقدامات كاهش مصرف، فرهنگ‌سازی و تصحیح الگوی مصرف، اصالح تعرفه‌ها، اعمال مدیریت به‌هم‌پیوسته آب.


حفاظت از منابع آبی را جدی بگیریم!
حفاظت از منابع آبی یکی از اصلی‌ترین راه‌های برای مواجهه با خشکسالی است. مساله‌ای که مشارکت نهادهای اجتماعی و اقتصادی کشور را بیش از پیش می‌طلبد. در همین رابطه بانک ایران زمین پیش از این با برگزاری پویش‌هایی در حوزه حراست از دخایر جنگل‌های کشور، هوای پاک، اقدامات عملی در حوزه پاکسازی طبیعت از زباله، مدیریت پسماند، حراست از ذخایر جنگل‌های بلوط در غرب کشور، حمایت از محیط‌بانان و... اقدامات عملی موثری را برای حفاظت از زمین و محیط‌زیست را در دستور کار خود قرار داده است. این پویش‌ها دریچه‌ای است از برنامه‌های مسئولیت اجتماعی بانک ایران زمین که در سال‌های اخیر به صورت متمرکز، وقف مسائل مرتبط با محیط‌زیست شده است.بانک ایران‌زمین در پویش «میراب» با مشارکت سازمان محیط‌زیست سعی در برداشتن قدم‌هایی برای اصلاح الگوی مصرف در میان جامعه ایرانی دارد و همزمان نهادهای اقتصادی و اثرگذار کشور را نیز دعوت به اختصاص برنامه‌های حوزه مسئولیت اجتماعی خود در مسائل محیط‌زیستی می‌کند. چرا که «برای زندگی همین یک زمین را داریم»

دوشنبه 3/4/1398 - 11:18
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 3/4/1398 - 3:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته