• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 96
تعداد نظرات : 76
زمان آخرین مطلب : 5097روز قبل
آموزش و تحقيقات

فایل

فایل مجموعه‌ای است نامدار( و معمولا دارای یک ساختار درونی مشخص) از نمونه‌های مختلف یک نوع(و گاه بیش از یک نوع )رکورد . در حالت اول, فایل را تک نوعی و در حالت دوم , چند نوعی می‌گوییم . گاه ممکن است که فایل اصلاً(مجموعه‌ای از رکوردها)) نباشد, بلکه صرفا دنباله‌ای بی ساختار از نویسه ‌ها (کاراکترها )باشد که از نظر سیستم فایل معنای خاصی هم ندارند .در اکثر سیستمهای عامل جدید, چنین دیدی از فایل هم به کاربر ارائه می‌شود . تاکید می‌کنیم که وقتی که فایل مجموعه‌ای ساختمند از رکوردها باشد , می‌توان گفت که فایل یک ساختار داده‌ای خارجی است . یعنی در حافظه خارجی( برون ماشینی ) ذخیره شده است .
ساختار فایل خود دو صورت دارد : ساختار منطقی و ساختار فیزیکی . ساختار منطقی فایل نشان دهنده سازمانی است که برا ساس آن رکودهای منطقی گرد هم آمده‌اند. به بیان دیگر , از دید کاربرد ساختار منطقی فایل , چگونگی ارتباطات و پیونده های بین رکوردهای منطقی را نشان می‌دهد. ساختار فیزیکی فایل نشان دهنده چگونگی ذخیره سازی بلاکهای فایل در رسانه (مثلا دیسک) است در واقع ساختار فیزیکی فایل نمایشگر دید برنامه ساز سیستم نسبت به فایل است .

شنبه 7/7/1386 - 18:4
دانستنی های علمی

خواندن کل اين متن بيشتر از 3 دقيقه زمان شما را نخواهد گرفت. پس لطفا بخوانيد

 

١٨ سال پيش من در شرکت سوئدى ولوو استخدام شدم. کار کردن در اين شرکت تجربه جالبى براى من به وجود آورده است.  اينجا هر پروژه‌اى حداقل ٢ سال طول مي‌کشد تا نهايى شود، حتى اگر ايده ساده و واضحى باشد. اين قانون اينجاست.
جهانى شدن ( globalization)  باعث شده است که همه ما در جستجوى نتايج فورى و آنى باشيم. و اين مشخصاً با حرکت کند سوئدي‌ها در تناقض است. آن‌ها معمولاً تعداد زيادى جلسه برگزار مي‌کنند، بحث مي‌کنند، بحث مي‌کنند، بحث مي‌کنند و خيلى به آرامى کارى را پيش مي‌برند. ولى در انتها، اين شيوه هميشه به نتايج بهترى مي‌انجامد. به عبارت ديگر:
1- سوئد در حدود 450000  کيلومتر مربع وسعت دارد.
2- سوئد حدود 9 ميليون جمعيت دارد.
٣- استكهلم، پايتخت سوئد كه به پايتخت اسكانديناوي نيز مشهور است حدود  78000 نفر جمعيت دارد.
4- ولوو، اسکانيا، ساب، الکترولوکس و اريکسون برخى از شرکت‌هاى توليدى سوئد هستند.
 
اولين روزهايي كه در سوئد بودم، يکى از همکارانم هر روز صبح با ماشينش مرا از هتل برمي‌داشت و به محل کار مي‌برد. ماه سپتامبر بود و هوا کمى سرد و برفى. ما صبح‌ها زود به کارخانه مي‌رسيديم و همکارم ماشينش را در نقطه دورى نسبت به ورودى ساختمان پارک مي‌کرد. در آن زمان، ٢٠٠٠ کارمند ولوو با ماشين شخصى به سر کار مي‌آمدند.
روز اول، من چيزى نگفتم، همين طور روز دوم و سوم. روز چهارم به همکارم گفتم:  آيا جاى پارک ثابتى داري؟ چرا ماشينت را اين قدر دور از در ورودى پارک مي‌کنى در حالى که جلوتر هم جاى پارک هست؟
او در جواب گفت: براى اين که ما زود مي‌رسيم و وقت براى پياده‌رفتن داريم. اين جاها را بايد براى کسانى بگذاريم که ديرتر مي‌رسند و احتياج به جاى پارکى نزديک‌تر به در ورودى دارند تا به موقع به سرکارشان برسند. تو اين طور فکر نمي‌کني؟
ميزان شرمندگى مرا خودتان حدس بزنيد.

اين روزها، جنبشى در اروپا راه افتاده به نام غذاى آهسته ( Slow Food). اين جنبش مي‌گويد که مردم بايد به آهستگى بخورند و بياشامند، وقت کافى براى چشيدن غذايشان داشته باشند، و بدون هرگونه عجله و شتابى با افراد خانواده و دوستانشان وقت بگذرانند. غذاى آهسته در نقطه مقابل غذاى سريع ( Fast Food) و الزاماتى که در سبک زندگى به همراه دارد قرار مي‌گيرد. غذاى آهسته پايه جنبش بزرگترى است که توسط مجله بيزنس طرح شده و يک "اروپاى آهسته" ناميده شده است. اين جنبش اساساً حس شتاب و ديوانگي به وجود آمده بر اثر نهضت جهانى شدن را زير سوال مي‌برد. نهضتى که کميّت را جايگزين کيفيت در همه شئون زندگى ما کرده است.

مردم فرانسه با وجودى که ٣٥ ساعت در هفته کار مي‌کنند امّا از آمريکائي‌ها و انگليسي‌ها مولّدترند. آلماني‌ها ساعت کار هفتگى را به 28/8 ساعت تقليل داده‌اند و مشاهده کرده‌اند که بهره‌ورى و قدرت توليدشان ٢٠ درصد افزايش يافته است. اين گرايش به آهستگى و کندکردن جريان شتاب آلود زندگى، حتى نظر آمريکائي‌ها را هم جلب کرده است.

 
البته اين گرايش به عدم شتاب، به معنى کمتر کار کردن يا بهره‌ورى کمتر نيست. بلکه به معنى انجام کارها با کيفيت، بهره‌ورى و کمال بيشتر، با توجه بيشتر به جزئيات و با استرس کمتر است. به معنى برقرارى مجدّد ارزش‌هاى خانوادگى و به دست آوردن زمان آزاد و فراغت بيشتر است.
به معنى چسبيدن به حال در مقابل آينده نامعلوم و تعريف نشده است. به معنى بها دادن به يکى از اساسي‌ترين ارزش‌هاى انسانى يعنى ساده زندگى کردن است. هدف جنبش آهستگى، محيط‌هاى کارى کم تنش‌تر، شادتر و مولّدترى است که در آن‌، انسان‌ها از انجام دادن کارى که چگونگى انجام دادنش را به خوبى بلدند، لذت مي‌برند. اکنون زمان آن فرا رسيده است که توقف کنيم و درباره اين که چگونه شرکت‌ها به توليد محصولاتى با کيفيت بهتر، در يک محيط آرامتر و بي‌شتاب و با بهره‌ورى بيشتر نياز دارند، فکر کنيم.

 

بسيارى از ما زندگى خود را به دويدن در پشت سر زمان مي‌گذرانيم امّا تنها هنگامى به آن مي‌رسيم که بر اثر سکته قلبى يا در يک تصادف رانندگى به خاطر عجله براى سر وقت رسيدن به سر قرارى، بميريم.
بسيارى از ما آنقدر نگران و مضطرب زندگى خود در آينده هستيم که زندگى خود در حال حاضر، يعنى تنها زمانى که واقعاً وجود دارد را فراموش مي‌کنيم.
همه ما در سراسر جهان، زمان برابرى در اختيار داريم. هيچکس بيشتر يا کمتر ندارد. تفاوت در اين است که هر يک از ما با زمانى که در اختيار داريم چکار مي‌کنيم. ما نياز داريم که هر لحظه را زندگى کنيم. به گفته جان ‌لنون، خواننده معروف: زندگى آن چيزى است که براى تو اتفاق مي‌افتد، در حالى که تو سرگرم برنامه‌ريزي‌هاى ديگرى هستى.
 

جمعه 6/7/1386 - 17:23
آموزش و تحقيقات

دیروز داشتم توی وب لاگ ها میگشتم که یکی از وب لاگ ها بدجوری نظرمو جلب کرد موضوعش بیشتر علمی بود به فوق العاده جالب و خواندنی این وب لاگ درباره ی موجودات فضایی توجه کنید ( خیلی جالب بود برام )

http://shalamshoorba.blogfa.com/post-258.aspx

مطالعات فوق سری آمریکا

اين تصوير فريمي است متعلق به يك قطعه فيلم معروف و جنجالي به مدت ۲ دقيقه و ۵۵ ثانيه كه توسط فردي كه خود را ((ويكتور)) معرفي كرده است و به صورت مخفيانه از پايگاه فوق سري (گروم ليك )واقع در منطقه ۵۱ مكاني كه به گفته بسياري از محققين مركز ازمايش هاي سري دولت امريكا در رابطه با بشقاب هاي پرنده است خارج شده است. در اين فيلم از يك موجود فرازميني - از نژاد خاكستري ها - تحقيقاتي به عمل مي ايد.

 

   
 

 

 

 

ویکتور اذعان كرد چنانچه هويت اصلي او فاش شود بلافاصله توسط دولت به قتل خواهد رسيد. (ادعاي وي درست بود چرا كه بسياري از كساني كه اقدام به افشاي اين مسايل كرده اند توسط دولت ايالات متحده به قتل رسيده اند.)او به بسياري از شبكه هاي خبري مراجعه كرد تا فيلم را براي عموم پخش كنند. ابتدا به شبكه خبري فاكس Fox TV مراجعه نمود. اما ان شبكه به علت مشكلاتي كه قبلا به خاطر پخش فيلم مستند كالبد شكافي موجود فرازميني برايش به وجود امده بود از قبول ان فيلم سر باز زد. ان مشكلات بخاطر ان بود كه پس از پخش فيلم جنجالي ميان موافقان و مخالفان ان فيلم به پا خاست و باعث شد اعتبار شبكه فاكس در نظر مخالفان صحت فيلم خدشه دار شود. و كمپاني فاكس نمي خواست بار ديگر متهم به دروغ پراكني شود. ضمن ان كه پخش چنين اخباري براي شبكه هاي معروف امريكا خشم دولت ان كشور را برايشان به ارمغان مي اورد.سر انجام شبكه اي مستقل در لوس انجلس به نام Rocket Home Pictures قبول كرد كه در حضور يك كارشناس بشقاب هاي پرنده - ديويد مورتون - ان را براي عموم پخش كند . پس از پخش فيلم مورتون فيلم را براي بينندگان اينگونه تحليل مي كند: 

    فيلم صامت در محيطي نيمه تاريك فيلم برداري شده است. نيم رخ دو مرد نمايان است كه يكي از انها يونيفرمي نظامي با يك درجه ستاره روي اپل شانه اش به تن دارد. و يك نفر ديگر كه صورت خود را پوشانده و دست وي در تصوير مشخص است و به نظر مي رسد كه يك پزشك است. انها در محلي نشسته اند كه سيمها ميكروفونها و وسايل پزشكي در ان اتاق به چشم مي خورد. نورهاي ضعيفي نيز روي يك دستگاه چشمك مي زند كه به نظر ميرسد ضربان يك قلب ضعيف را نشان مي دهند. كل صحنه از پشت يك ديوار شيشه اي فيلم برداري شده است. طرف ديگر ميز موجود كوچك قهوه اي رنگي با سر بزرگ و چشمان سياه وجود دارد كه چهره او براي هزاران نفر از ربوده شدگان اشناست. يك فرازميني! وي سپس با بيان چند نشانه در حركات ان موجود احتمال بيمار بودن ان را مطرح مي سازد. ان گونه كه از چهره ي وي پيداست دچار نوعي ناراحتي نيز مي باشد.

 وي ادامه مي دهد : پوستش صورتي مايل به قهوه ايست اما قسمت سر ان موجود بنفش رنگ است و اثراتي از كوبيدگي روی ان ديده مي شود به طوري كه احتمالا از نوعي ناراحتي در قسمت جمجمه رنج مي برد. فيلم ادامه پيدا ميكند و در ادامه شاهد نوعي تشنج شديد در ان موجود مي شويم. در لحظه اي از فيلم دهان ان موجود به خاطر اعمال پزشكان باز شده و مقداري از محتواي اب دهانش به بيرون ميريزد. در اين لحظه دستگاه نمايش ضربان قلب ان موجود ناگهان به طرز عجيبي يك نوسان شديد را نشان ميدهد. در اين لحظه مردي كه لباس نظامي به تن دارد علامتي مي دهد و دو پزشك ديگر بلافاصله به كمك مي ايند. اين قطعه فيلم ناگهان در قسمتي كه پزشكان مشغول مداواي ان موجود هستند به پايان مي رسد

اگر مایل به خواندن ادامه ی این مطلب هستید به لینک زیر مراجعه کنید

http://shalamshoorba.blogfa.com/post-258.aspx

چون نویسنده زحمت کشیده و باید برای دلگرمی کپی رایت رو رعایت کنیم

جمعه 6/7/1386 - 17:18
کامپیوتر و اینترنت

بلوتوث در عربستان حرام اعلام شد

گروه بين‌الملل: شورای مفتيان عربستان سعودی با صدور حكمی، استفاده از تلفن همراه مجهز به فن‌آوری بلوتوث را در اين كشور حرام اعلام‌‌كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه عربستانی«البيئه»، شورای مفتيان عربستان با صدور اين فتوا اعلام‌كرد: تحريم استفاده از گوشی‌های بلوتوث‌دار به اين خاطر است كه فن‌آوری بلوتوث تلفن همراه در صورت فعال‌بودن، قابل جستجو توسط گوشی‌های ديگر خواهدبود و صاحبان گوشی‌های مجهز به بلوتوث‌ قادر خواهندبود، فايل‌های تصويری اعم از عكس و يا فيلم و نيز فايل‌های صوتی گوشی‌های اطراف را به آسانی دريافت‌كنند.

 

p30baz.blogfa.com

 

شورای مفتيان عربستان ضمن تحريم استفاده از تلفن همراه مجهز به بلوتوث‌ تصريح‌كرد: استفاده از اين فن‌آوری جديد با تعاليم اخلاقی و آموزه‌های دين مبين اسلام هم‌خوانی‌ندارد و شرع اسلام چنين مسائلی را جايزنمی‌‌شمارد

__________________________________________________________________________________________

.

شناسه تصویر

 

جمعه 6/7/1386 - 0:44
خاطرات و روز نوشت

امروز صبح دوستم اومد خونمون دادش که میره کلاس اول رو ببریم مدرسه وقتی رفتیم اونجا  بچه سر صف بودن مدیر میپرسید امروز چه روزیه (منتظر بود بگن چش شکوفه ها) و بچه ها میگفتن شنبه دوباره میپرسید و هر کس یه چیزی میگفت(روز تولد من,روز مدرسه,خاله ی من بچه به دنیا آورده,امروز بابام سر کار نرفته, ...)

حلا شانس آوردیم وانساد گریه زودی رفت مدرسه

__________________________________________________________________________________________

.

شناسه تصویر

 

شنبه 31/6/1386 - 13:19
دانستنی های علمی

یادم می آید بچه که بودیم هر از گاهی دم در خانه کاغذهایی می انداختند با این مضمون که هر کس این نامه را بخواند و از روی آن n مرتبه ننویسد، فلان می شود و بهمان! مثل یک پزشک یا مهندس که این نامه را خواند و اهمیت نداد و تمام زندگی اش فنا شد و آخر سر خودش هم مُرد و از این چیزها! در عالم بچگی کلی می ترسیدیم و تصمیم می گرفتیم از رویش بنویسیم. ولی از آنجایی که عالم بچگی، عالم بی خیالی است، فراموش می کردیم بنویسیم تا بار دیگری که از این نامه ها پیدا می کردیم و یادمان می آمد و با اینکه دیده بودیم بار قبل هیچ اتفاقی نیفتاد باز هم می ترسیدیم!
حالا شده حکایت این اس ام اس ها که ماشاءالله روز به روز هم تعدادشان بیشتر می شود! باز قبلاً که کاغذی بود از دین و مذهب مایه نمی گذاشتند. اما الان تو را به دوازده امام و چهارده معصوم قسم می دهند که الا و بالله این اس ام اس را برای مثلاً ده نفر بفرست تا به حاجتت برسی! تازه بعضی هایش که زمان برآورده شدن حاجت را هم می گویند، مثلاً ده صبح فردا! جالب اینجاست که آن تهدیدها هم دوباره تکرار می شوند، هر چند یک مقداری کم رنگ تر!
یکی نیست بگوید آخر آدم عاقل! ما اگر قرار بود اینطوری به آرزوهایمان برسیم که تا حالا دنیا را فتح کرده بودیم! خداییش چند تا از این اس ام اس ها فرستاده اید و حاجت روا شده اید؟! بعضی وقت ها با بد بینی فکر می کنم خود مخابرات این اس ام اس ها را درست می کند! چون اگر حتی نصف مشترکین به دستورالعمل مورد اشاره در پیام عمل کنند، با یک حساب سر انگشتی، مبلغ زیادی پول به حساب مخابرات واریز می شود!
ولی کلاً جالب است! به این می گویند تکنولوژی در خدمت خرافات! جالب تر این است که گویی جهل و خرافات، زمان و مکان و تحصیلات نمی شناسد! مردم، حالا این چیزها را همانقدر می پذیرند که بیست سال پیش می پذیرفتند! کدامیک از ما این پیام ها را از افرادی دریافت کرده ایم که تحصیلات زیر لیسانس دارند؟! به هر حال چاره ای نیست. خرافات همیشه بوده و از این به بعد هم خواهد بود. در همه فرهنگها و همه کشورها. ولی من هنوز تو کف این پیشرفت از کاغذ به اس ام اس مانده ام! ;))

__________________________________________________________________________________________

.

شناسه تصویر

 

جمعه 30/6/1386 - 1:59
رويا و خيال

دلقك پير نفس نفس زنان 20 هزارمين نمايش اش را در شبي رويايي به پايان برد. صداي خنده و تشويق تماشاگران فضا را پر كرده بود.تعظيم بلندي به تماشاگران كرد. قطره اي از عرق پيشاني اش را كه با پودر و كرم ارزان قيمت گريم مخلوط شده بود و از كنار چشم سرخ اش و روي گونه هاي اش به كنار لب اش رسيده بود ، مزه مزه كرد.در چشمهايش لذت بي كراني موج مي زد.به دورروبرش نگاه كرد .تشويق تماشاگران لحظه اي قطع نمي شد. كلاهش را برداشت .درود ديگري به تماشاگران فرستاد . عرق اش را پاك كرد و ضبط صوت فكسني روبروي اش را خاموش كرد. با خاموش شدن ضبط صوت صداي تماشاگران نيز خاموش شد و دلقك دوباره تنها شد.لباسهايش را درآورد .روي تخت خواب كهنه اش دراز كشيد و بلافاصله خوابش برد

جمعه 30/6/1386 - 1:57
دانستنی های علمی

پيرمرد دعاي آخر نمازش را خواند . به نقش و نگارهاي جانماز خيره ماند و با خود فكر كرد . به بچه ها يش فكر كرد كه ازدواج كرده و براي خود زندگي مستقلي تشكيل داده بودند. به سفر حجي كه رفته بود فكر كرد. به همسرش كه اكنون در زير خروارها خاك سرد ،‌ آرميده بود. به سفرهايش به دور دنيا. به همه كارهايي كه روزي آرزوي انجامش را داشت . كار ديگري مانده كه انجام نداده باشد؟ نه . اكنون اماده مرگ بود. حضورش را حس مي كرد. لبخندي زد و منتظر آمدن مرگ شد . اتنظاري كه سي سال ديگر به طول انجاميد . در تمام آن سي سال پيرمرد كار ديگري جز انتظار نداشت

جمعه 30/6/1386 - 1:55
دانستنی های علمی

هوا گرگ و میش بود . آخرین صبح عمرم . منتظر بودم . منتظر طنابي كه به دور گردنم افكنده شود . ولی به وقوع آن زیاد مطمئن نبودم.می دانستم که همیشه اتفاقی نجات بخش در آخرین لحظات رخ می دهد. منتظر آن اتفاق بودم. پیکی که د وان دوان از دروازه می گذرد و فریاد دست نگهدارید می کشد. دوستی که از بالای دیوار زندان به طنابی که گلویم را می فشارد شلیک می کندو دوستانی که مرا نجات می دهند. صدای زنگ تلفنی که کمی آ ن سو تر از درون باجه نگهبانی به گوش مي رسد و صدایی خفه كه خبر از عفو من می دهد.می دانستم که اتفاق رخ خواهد داد . همیشه اتفاقها در لحظه ای که باید رخ دهند ، رخ می دهند . طناب به دور گلویم انداخته شد. باز هم منتظر بودم.هنوز دیر نشده. هنوز وقت دارم. صندلی از زیر پایم کشیده شد و ... اتفاق رخ داد. من مردم . ...

جمعه 30/6/1386 - 1:53
بیماری ها
داروي قلمي انسولين با نام "اسپارت ميكس" براي بيماران مبتلا به ديابت در كشور توليد و در بازار عرضه شد.

 

دكتر"قباد شهبازي" مدير عامل شركت دارويي نوونورديسك پارس روز پنجشنبه درحاشيه همايش بين‌المللي طرح‌ارتقاي درمان ديابت در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود:اين دارو از آخرين نسل انسولين‌هاي موجود دربازار دنيا است و همراه با خوردن غذا مي‌توان آن را تزريق كرد.

وي‌با بيان اينكه فقط اين دارو قبل از اولين مصرف بايد در يخچال نگهداري شود، اظهار داشت: بعد از اولين مصرف اين نوع انسولين، مي‌توان آن را تا يك ماه در خارج از يخچال نگاه داشت .

دكترشهبازي،تاثيرگذاري اين نوع انسولين بعد از تزريق را سريع و طولاني مدت ذكركرد و گفت:بر اساس آمارهاي موجود در ايران حدود سه درصد از افراد مبتلا به ديابت نوع دو ،انسولين تزريق مي‌كنند در حاليكه در كشورهاي ديگر مانند سوئد ‪ ۷۰‬درصد اين بيماران از انسولين استفاده مي‌كنند.

وي با اشاره به اينكه ديابت عامل بسياري از بيماريها از جمله نارسايي كليه است، تصريح كرد:اگر انسولين ‪ ۱۰‬برابر دياليز در بين بيماران استفاده شود، درصد دياليزيها كمتر مي‌شود.

شهبازي برگزاري همايش بين‌المللي طرح ارتقاي درمان ديابت را فرصت مغتنمي براي آشنايي جامعه پزشكي با شيوه‌هاي نوين درمان ديابت و آموزش پروتكل درماني براي اطلاع رساني به بيماران ذكر كرد.

دكتر" عليرضا استقامتي " مشاور مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز در حاشيه اين همايش‌گفت: داروي قلمي انسولين براي پيشرفت تكنولوژي كشور در ارائه خدمات درماني بهتر براي بيماران مبتلا به ديابت بسيار موثر است.

وي كه عضو كميته كشوري ديابت است ، افزود:داروي قلمي انسولين با روش هاي پيشرفته توليد شده كه در درمان و سهولت بيماري ديابت بسيار كمك مي كند.

استقامتي با بيان اينكه تزريق اين نوع انسولين براي افراد كم سواد و افرادي كه مشكل بينايي داشته و يا تنها زندگي مي‌كنند، بسيار مناسب است، تصريح كرد:اين نوع انسولين يك سهولت درماني براي بيماران مبتلا به ديابت در رده‌هاي مختلف سني است.

مشاور مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت با تاكيد بر اينكه توليد چنين داروهايي بايد مورد حمايت بيشتر از سوي دولت قرار گيرد،گفت: مسوولان بايد اين نوع دارو را در هزينه‌هاي ديابت بگنجانند زيرا با استفاده از شيوه‌هاي نوين درمان،هزينه كمتري رامي‌توان براي خسارتهاي ناشي از بيماريها از جمله ديابت پرداخت كرد.

همايش بين‌المللي طرح ارتقاي درمان ديابت با حضور متخصصان غدد داخلي و خارجي در دفتر مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد.

جمعه 30/6/1386 - 0:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته