• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1280روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه21 از پیش بینی و اجرای ویژه برنامه های "هفته ی هوای پاک" همزمان با آغاز این هفته در سطح این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، دکتر جمال بافرانی شهردار این منطقه ضمن اعلام خبر فوق گفت: در راستای اجرای سیاست های مقام معظم رهبری (مدظّله العالی) در حوزه حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، منطقه 21 با هدف ارتقا سطح فرهنگ حفاظت از محیط زیست به عنوان گرانبهاترین میراث بشریت؛ ویژه برنامه هایی را به مناسبت آغاز هفته هوای پاک (29 دی ماه لغایت 5 بهمن ماه) با شعار"اینجا هوا به میل تو تغییر می کند" اجرا خواهد کرد.

وی با اشاره به تشکیل کانون های محیط زیست در سطح محلات، مساجد، صنایع و کارگاه های موجود در محدوده این منطقه، افزود: در این راستا و با عنایت به تشکیل کانون های محیط زیست در محلات، مساجد، صنایع و کارگاه های موجود در سطح منطقه21 و فعالیت های مستمر اعضاء و دبیران این کانون ها در امر خطیر صیانت و حفاظت از محیط زیست، برنامه هایی برای اجرا در هفته ی مذکور در نظر گرفته شده است.

بنا بر این گزارش؛ از جمله ویژه برنامه های "هفته هوای پاک" در منطقه21 می توان به مواردی چون اجرای برنامه آموزشی ویژه رانندگان وسایط نقلیه عمومی، تقدیر از مسافران و رانندگان وسایط نقلیه عمومی، اطلاع رسانی به شهروندان و پرسنل جهت عدم استفاده از خودروهای شخصی، برگزاری کارگاه های آموزشی در سرای محلات 13گانه و مدارس مقاطع مختلف تحصیلی، ویژه برنامه های محیط زیستی، مراسم پیاده روی و تجمع محیط زیستی، توزیع اقلام کمک آموزشی محیط زیستی، مراجعه به مراکز معاینه فنی و تشویق شهروندان به انجام این امر مهم، استقرار پایگاه های نقاشی با موضوع آسمان آبی-زمین پاک و برگزاری راهپیمایی اشاره کرد.

يکشنبه 3/11/1395 - 12:11
ایرانگردی

 

سازمان مدیریت پسماند در راستای تکریم کارگران و ایجاد شرایط رفاهی مطلوب برای آن‌ها دو مرکز اسکان کارگری در ایستگاه‌های خدمات شهری یاران و جهاد در مناطق18 و19 احداث کرد که با حضور قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران سازمان مدیریت پسماند مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند، مراسم افتتاحیه ساختمان‌های اسکان کارگری ایستگاه‌های میانی خدمات شهری یاران و جهاد روز پنجشنبه مورخ 30/10/95 با حضور دکتر باقرصاد قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران برگزار شد.

دکتر باقرصاد با اشاره به ماهیت کارگری سازمان مدیریت پسماند، شرط استواری چارچوب این سازمان را سلامت و آسایش نیروی کارگری آن اعلام نمود و افزود: بهداشت فردی و سلامت کارگران در راس اصول بهداشت محیط بوده و از این رو بازدیدهای دوره‌ای و مستمر پزشکی از کارگران بسیار مهم و ضروری می‌باشد.

قائم مقام معاونت خدمات شهری ضمن تاکید بر لزوم برپایی کلاس‌های آموزشی در زمینه بهداشت کارگران، برگزاری کلاس‌های آموزشی احکام و قرآن را نیز سبب تقویت روحیه معنوی و دینی در بین این قشر و عامل آرامش ذهنی و روحی آن‌ها اعلام کرد.

در ادامه این مراسم دکتر جعفری مدیر عامل سازمان با اشاره به این که روزانه نزدیک به 7500تن پسماند پسماند از سطح شهر تهران جمع‌آوری می‌شود، تصریح کرد: 16100نفر کارگر به طور شبانه‌روزی برای نظافت، رفت و روب و پاکیزه‌سازی پایتخت فعالیت‌ می‌کنند؛ لذا سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در راستای فراهم نمودن شرایط کاری و رفاهی مطلوب برای این افراد، نسبت به ساخت و تجهیز ساختمان‌های اسکان کارگری در ایستگاه‌های میانی خدمات شهری یاران و جهاد در مناطق18 و 19اقدام نموده است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند، تکریم کارگران و توجه به سلامتی ایشان را عامل مهمی در جهت افزایش بازدهی عملکرد ایشان دانست و افزود: مراکز اسکان کارگری استراحتگاه‌هایی هستند که با امکانات لازم، برای رفاه حال کارگران شاغل در ایستگاه‌های خدمات شهری احداث شده است.

در ادامه این دیدار، دکتر جعفری از مرکز آموزش منطقه19 بازدید کرد و در جریان نحوه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در این مجموعه قرار گرفت.

وی با تاکید بر اهمیت نقش آموزش در جلب مشارکت شهروندان، یادآور شد: افزایش اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در ارتقای سطح کمی تفکیک در مبدا شهر تهران بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

دکتر جعفری در پایان با اعلام آمادگی سازمان مدیریت پسماند جهت همکاری با مناطق22گانه در برپایی بازارچه‌های خیریه فروش صنایع دستی ساخته شده از دور ریختنی‌ها، نکاتی را درخصوص تفکیک در مبدا، کاهش تولید پسماند، کم‌حجم‌سازی و رطوبت‌گیری پسماند مطرح کرد.

شنبه 2/11/1395 - 15:56
ایرانگردی

 


 

نشست صمیمانه شورایاران ، هیأت امنا و مدیران محلات 13 گانه منطقه 21 با حضور دکتر طلایی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در مرکز بهزیستی وردآورد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21، دکتر طلایی پیش از این نشست، ضمن بازدید از قسمت های مختلف مرکز بهزیستی وردآورد ، عملکرد این منطقه را در مدیریت شهری بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه با وجود محدودیت منابع مالی شهرداری تهران در سال جاری، مدیریت شهری منطقه 21 بخوبی توانسته پروژه های عمرانی و  فرهنگی ، منطقه ای و فرا منطقه ای را خود را به اتمام رسانده و این مهم موجب گشته شاهد اتفاقات بسیار مفیدی در سطح این منطقه باشیم.

بنابراین گزارش پس از انجام بازدید از بخش های مختلف مرکز بهزیستی وردآورد و خدمات ارائه شده به مددجویان این مرکز،  نشست صمیمانه ای  با حضور هیأت امنا و مدیران محلات 13 گانه این منطقه برگزار شد و در این نشست حوزه عملکردی مدیریت محلات مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

 

دکتر طلایی در این جلسه اظهار داشت: سرای محلات به عنوان یک نهاد داوطلبانه و کاملا مردمی تعریف شده است که هیچگونه رابطه استخدامی با شهرداری ندارد و می بایست به عنوان یک اتاق فکر عمل کرده و در واقع فضای برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و تقسیم‌کار است و مرکز سیاستگذاری ها در تعاملات فرهنگی و اجتماعی هر محله قلمداد می شوند و این تعاملات می تواند با بهره مندی از پتانسیل سایر نهاد های فرهنگی موازی و همجهت  ، مثل پایگاه های بسیج ، مدارس ، مساجد و ... تقویت شود.

 

وی در ادامه مساجد را یک پایگاه فعال و ثابت در امور فرهنگی دانست و افزود: ما بعنوان متولی امور فرهنگی و اجتماعی در محلات می توانیم از مساجد بعنوان مهمترین پشتوانه در انجام فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در هر محله نهایت بهره مندی را ببریم ، چرا که این پایگاه مردمی هیچگونه تعطیلی را در تقویم خود نداشته و این خود بعنوان فرصتی مغتنم در جهت ارائه خدمات فرهنگی مطلوبتر به شهروندان محسوب می شود.

 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه به برنامه محور بودن و پیگیری تخصصی مطالبات اشاره کرد و گفت: از جمله اولویت هایی که اعضای شورایاری محلات باید در راس فعالیتهای خود قرار دهند، پیگیری تخصصی مطالبات و نیازهای محلات است که این مهم باید در قالب برنامه های سال 96 نیز در نظر گرفته شود.

دکتر طلایی در پایان این نشست صمیمانه یادآور شد: شورایاران در دل محلات هستند و از نزدیک با دغدغه ها، انحراف ها ، آسیب ها، تهدید های جدی علیه نظام خانواده، هویت دینی، ملی و انقلابی که شهروندان با آنها روبرو هستند آشنا بوده بنابراین باید موضوع اصلی مدیریت خود را بر حل این معضلات قرار دهند چرا که شورایاران پرچم‌داران وحدت، همدلی، انسجام و برنامه ریز و پیگیری کننده مطالبات مردم در محلات هستند و باید روحیه جهادی و انقلابی را بخصوص در این حوزه سرلوحه کار خود قرار دهند.

 

 

 

چهارشنبه 29/10/1395 - 16:30
ایرانگردی

 

 

اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران وابسته به سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور با ارسال نامه ای از تلاش ها و زحمات شهرداری منطقه 22 و شهردار این منطقه در خصوص حفاظت، رسیدگی و توسعه فضای سبز بوستان جنگلی چیتگر تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22،مولایی ضمن تایید این خبر خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه از ابتدای راه اندازی بوستان جنگلی چیتگر حدودا 460 هزار اصله درخت در این بوستان کاشته شده است، کاشت 107 هزار اصله درخت تا پایان سال برنامه ریزی شده است که این عدد تقریبا یک چهارم مجموع درختانی است که در بدو امر و طی چند سال موفق به کاشت آن شده اند و این امر بسیار حائز اهمیت است که مورد تایید کارشناسان در سازمان بوستان های شهر تهران و همینطور سازمان جنگل های منابع طبیعی استان تهران قرار گرفته است.

وی یادآور شد: در بوستان جنگلی چیتگر از ابتدای سال تا به امروز قریب به 80 هزار اصله درخت کاشته شده است.همچنین کاشت بیش از 100 هزار اصله درخت از جمله اهدافی است كه شهرداری منطقه 22 در خصوص فضای سبز و مجموعه بوستان چیتگر دغدغه دارد و آن را دنبال می كند.ضمن اینکه از بین 80 هزار اصله درختی که در بوستان چیتگر از ابتدای سال تا به امروز در سال 95 کاشته شده بیش از 40 هزار اصله درخت آن مربوط به دو ماه اخیر بوده است که قرار است حدود 60 هزار اصله درخت دیگر تا پایان سال کاشته شود که این یک اتفاق مهم است که متاسفانه در خارج از سیستم شهرداری این حرکت مهم و ارزشمند بنا به دلایلی دیده نمی شود.

شهردار منطقه 22 با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این خصوص عنوان کرد: خرید و کاشت درخت با بن بالا در حدود 60هزار اصله،کوددهی تمامی پارسلها به متراژ یک هزار مترمکعب در سال،مرمت انهار به متراژ370 هزار و 350 متر طول،مبارزه با آفات و امراض از جمله محلول پاشی با روغن گیاهی سیترال،آبیاری درختان در سه نوبت صبح،عصر و شب،قیم گذاری نهال های تازه کاشت،اصلاح و مرمت تشتک درختان 45 هزار و 300عدد از دیگر اقدامات صورت گرفته در پارک جنگلی چیتگر تا به امروز بوده است.

مولایی افزود:ضمنا با هماهنگی هایی که با معاونت خدمات امور شهری شهرداری تهران و سازمان بوستان های شهر تهران صورت داده ایم،قرار است در سال آینده حداقل یکصد هزار اصله درخت دیگر با گونه های متفاوت و مقاوم در بوستان چیتگر کاشته شود این یعنی اینکه طی دو سال 50 درصد افزایش کاشت درخت از ابتدای تاسیس بوستان چیتگر داشته ایم  و همچنین مقدمات اولیه آن نیز از الان در حال برنامه ریزی توسط معاونت امور شهری و محیط زیست منطقه می باشد.
چهارشنبه 29/10/1395 - 16:5
ایرانگردی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: اولین گام شهرداری برای بازگشت انضباط شهری و احیاء منطقه 12 تهران ؛ عبور عابران پیاده در محدوده بازار به جای تردد خودروها بود که طبق برنامه ریزی های انجام شده 40 درصد از معابر قلب تاریخی تهران ، انسان محور شده و عبور و مرور خودروها در آن جایی ندارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12 تهران ؛ مازیار حسینی در آیین رونمایی و بهره برداری از ناوگان حمل و نقل پاک که در محدوده تاریخی بازار با حضور شهردار تهران ، شهردار این منطقه ، اصحاب رسانه و شهروندان برگزار شد ؛ با بیان این مطلب افزود: حداقل از سال 93 تا کنون عمده توجه و برنامه ریزی شهرداری تهران در منطقه 12 در جهت احیا و بازگردان حیات انسانی و اسلامی همراه با آرامش به شهروندان و کسبه این محدوده بوده که برای تحقق این ایده و برنامه ، شهردار تهران شهروند این منطقه شدند و به صورت شبانه روز در جریان  مسائل و مشکلات این محدوده قرار گرفتند ، شهردار تهران با مشکلات این منطقه از زمانی که مسئولیت فرماندهی ناجا را برعهده داشتند ؛ آشنا بودند و در بسیاری از تجربه هایی که در آن زمان در مواجهه با مشکلات بافت تاریخی تهران به ویژه منطقه 12 داشتند ؛ توانستند در زمانی که شهردار تهران شدند ؛ برنامه ریزی هایی را در جهت رفع آن انجام دهند و اجرایی کنند.

وی با بیان اینکه چهره ای که اکنون از منطقه 12 با آن رو برو هستید با چهره ای که این منطقه در سنوات گذشته داشته ، به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست ؛ ادامه داد: موضوع احیا و بازگرداندن حیات به منطقه ای که مشکلات آن قدمتی به اندازه چند دهه داشته است ، کار دشواری است ، حسینی بیان کرد: تمامی تلاش شهرداری تهران در این جهت بود که اگر سهمی در حوزه حمل و نقل و سلامت شهروندان برای خود قائل است ، این توجه در منطقه تاریخی تهران و در منطقه 12 انجام شود ، به همین منظور دستور شهردار تهران این بود که تمامی معاونت ها ، منطقه 12 را در اولویت برنامه ریزی های خود قرار دهند و حوزه حمل و نقل و ترافیک شهر تهران نیز از این دستور تبعیت کرده و امروز از تلاش های خود در آستانه ی هفته هوای پاک در جهت توسعه حمل و نقل پاک در این محدوده رونمایی می کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه تمام شهرهای دنیا مانند پاریس ، میلان و فرانکفورد سال 2025 میلادی را به عنوان تاریخی برای از بین بردن آلودگی هوا اعلام کرده اند و در راستای این افق چشم انداز برنامه های خود را در حوزه مدیریت کلانشهرها اجرایی می کنند ؛ بیان کرد: شهرداری تهران نیز با تاکید دکتر قالیباف برای افق 1404 افق چشم انداز حمل و نقل پارک را در قالب یک لایحه برای منطقه 12 در نظر گرفت تا توسعه حمل و نقل عمومی در این محدوده مبتنی بر حمل و نقل پاک باشد که شامل مدهای حمل و نقلی چون : توسعه مسیرهای دوچرخه سواری ، پیاده راه ها ، استفاده از موتور، ون ، اتوبوس و تاکسی برقی خواهد بود.

وی  با اشاره به توسعه مسیر دوچرخه سواری در منطقه 12 یادآور شد: امروز در فاز اول 200 دستگاه دوچرخه مدرن در 3 کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت و در آینده نزدیک طول مسیر دوچرخه سواری منطقه تاریخی تهران به 6 کیلومتر در پیرامون پارک  شهر و محدوده بازار خواهد رسید.

مازیار حسینی با بیان اینکه توسعه پیاده راه ها که در یک دهه اخیر در اولویت برنامه های شهرداری تهران قرار گرفته نیز یکی دیگر از اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده با هدف حمل و نقل پاک بوده است ، تاکید کرد: در حال حاضر 40 درصد از معابر منطقه زیر پای مردم است ، البته شهری که مدت زیادی به خودرو محور عادت داشته برای اینکه انسان محور شود ؛ حتما با یکسری سختی ها و انتقادهایی روبه رو خواهد شد ، اما هدف و سیاست گذاری ما این است که سلامت مردم با محوریت پیاده راه ها دنبال شود و حتما مردم ما توسعه این پیاده راه ها در منطقه 12 را به طور کامل دیده اند.

وی با اشاره به نتایج مطالعات انجام شده در خصوص استقبال شهروندان از مسیرهای پیاده راه منطقه 12 گفت: با توسعه مسیرهای پیاده راه میزان استقبال و رفت و آمد مردم بعد از خروج خودروها از این محدوده بیشتر شده و حتما اجرای این طرح در طولانی مدت اثرات خود و میزان استقبال مردم را بیشتر نشان خواهد داد.

معاون شهردار تهران خروج تاکسی های فرسوده از تهران را یکی دیگر از سیاست های شهرداری تهران برای کاهش آلودگی هوا در این کلانشهر دانست و افزود: با برنامه ریزی هایی که شهرداری تهران در این زمینه داشته است ، امسال در آستان خروج ده هزارمین تاکسی فرسوده شهر تهران هستیم ، هر تاکسی و خودرو کاربراتوری 40 درصد در آلودگی هوا تاثیر دارد و این عدد در کل کشور حدود 300 هزار دستگاه تاکسی است که در این میان سهم شهر تهران از تاکسی های فرسوده 16 هزار تاکسی بوده که تا کنون توانسته ایم 10 هزار تاکسی فرسوده را از رده خارج کنیم و در نظر داریم تا نیمه اول سال آینده پرونده تاکسی های قدیمی و فرسوده شهر تهران را برای همیشه ببندیم.

 وی با اشاره به خروج مینی بوس های فرسوده از تهران به عنوان یکی از مطالبات به حق شهروندان پایتخت نشین ، ادامه داد: برخی از مینی بوس های فرسوده شهر تهران موتور تراکتور داشتند و تاثیر زیادی در  آلایندگی هوا ، از سوی دیگر ارتزاق بخشی از مردم نیز از راه کار با این وسیله نقلیه تامین می شد ، قرار بود سال گذشته سازمان محیط زیست کشور برای خروج مینی بوس های فرسوده به شهرداری تهران کمک کند تا بتوانیم با سرعت بیشتر کار خروج مینی بوس های فرسوده را انجام دهیم ، اما متاسفانه  این سازمان به وعده های خود عمل نکرد و امسال با دستور شهردار تهران ، شهرداری و شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران ، صفر تا صد خروج مینی بوس های فرسوده را در دستور کار و برنامه ریزی های خود قرار داد ، امروز از 700 دستگاه مینی بوس فرسوده ؛ 250 دستگاه مینی بوس فرسوده برای طرح جایگزینی ثبت نام کرده اند که از این تعداد 150 دستگاه در مرحله اسقاط قرار دارند و امروز اولین پلاک جایگزین را شهردار تهران تقدیم راننده می کند و عملا با 20 میلیون تومان وام بلاعوض و هزینه اسقاط این مینی بوس ها رانندگان می توانند صاحب یک دستگاه تاکسی نو شوند و بحث مینی بوس های فرسوده که به یک قول چندین ساله تبدیل شده بود؛ امسال با دستور شهردار تهران پرونده آن به طور کامل بسته می شود.

حسینی با اشاره به برنامه ریزی های شهرداری تهران برای ورود موتورهای برقی به منطقه 12 بیان کرد: امروز 32 دستگاه موتور برقی شماره گذاری شده به عنوان پیگ سبز در محدوده بازار خدمات رسانی می کنند ، در حال حاضر موجودی کشور همین 32 دستگاهی است که در این محدوده فعالیت خواهد کرد و سازمان استاندارد در حال رفع مشکلات مربوط به دادن مجوزهای لازم به ورود و شماره گذاری این خودروها در کشور است ، امیدواریم در آینده نزدیک با حمایت شهرداری تهران و وام های بلاعوضی که در این  زمینه می دهد ؛ بتوانیم فرهنگ استفاده از این وسیله نقلیه پاک را در میان شهروندان و فعالان در حوزه حمل کالا و بار نهادینه کنیم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت 30 دستگاه ون برقی در محدوده بازار نیز یادآور شد: ورود ون های برقی ، نتیچه تلاش شهرداری منطقه 12 است که جای تقدیر و تشکر دارد.

 به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران نصب فیلترهای جذب دوده ، روی اتوبوس های بنزینی و گازوئیلی شهر تهران نیز یکی دیگر از اقدامات شهرداری در جهت کاهش آلودگی هوا بوده است ، هر کدام از فیلترهای جذب دوده برای شهرداری 40 میلیون تومان هزینه دارد و با توجه به اینکه تامین سلامت مردم در اولویت برنامه های شهرداری تهران قرار دارد ؛ این کار انجام شد.

وی با اشاره به تاکید جدی شهرداری تهران ، انجام معاینه فنی خودروها در پایتخت در جهت کاهش آلودگی هوا و ایمنی شهروندان است ؛ بیان کرد: برای اینکه مردم برای انجام معاینه فنی به مراکز مراجعه کنند ؛ در ابتدا سیستم اطلاع رسانی را در فضای مجازی راه اندازی کردیم و امروز رونمایی از سامانه نوبت دهی آنلاین مراکز معاینه فنی انجام می شود ، از این پس افراد می‌توانند با مراجعه به سایت معاینه فنی به صورت آنلاین نوبت معاینه دریافت کنند.

مازیار حسینی همچنین از رونمایی سامانه پیش‌بینی آلودگی هوا خبر داد و تاکید کرد: یکی از سنگین‌ترین پروژه‌های شهرداری ، ایجاد سامانه پیش بینی آلودگی هوا بود که با استفاده از دانش مراکز علمی و دانشگاهی محقق شده است و توانستیم با جمع آوری اطلاعات زمینه‌های آلودگی ، نسبت به پیش بینی آلودگی هوا اقدام کنیم.

به گفته وی ؛ متاسفانه بسیاری از مردم به تعطیلی‌های ناگهانی که به واسطه آلودگی هوا ایجاد می‌شود دل خوشی ندارند و می‌توانیم با استفاده از ظرفیت این سامانه نسبت به پیش بینی آلودگی اقدام کرده و قبل از اینکه به مرحله بحرانی برسد تصمیماتی اتخاذ کنیم

چهارشنبه 29/10/1395 - 16:3
ایرانگردی

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در جلسه کمیته خدمات و زیرساخت با اعلام این که در شهر تهران بیشتر، پارسل ها و پلاک های فرسوده نوسازی شده اند بر ضرورت ایفای وظایف دستگاه های اجرایی ذی نقش در نوسازی به منظور تأمین زیرساخت ها و سرانه های خدماتی در محلات هدف تأکید کرد.   

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، جلسه کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با حضور کلیه اعضا جلسه در محل استانداری تهران برگزار شد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در این جلسه با اشاره به اینکه تعریفی که برای نوسازی ارائه شده، تعریف فراگیری است که ایجاد زیرساخت ها و تأمین سرانه های خدماتی را نیز در بر می گیرد، خاطرنشان کرد: علیرغم تلاش های فراوانی که در شهر تهران در این حوزه صورت گرفته، بیشتر پارسل سازی انجام شده تا محله سازی، علت آن هم این بوده که دستگاه های ذی نقش در نوسازی دور یک میز جمع نشده بودند و اقدامات بصورت پراکنده و بدون هماهنگی اتفاق می افتاد.

فتح اللهی در این باره افزود: شأن تشکیل ستاد ملی بازآفرینی و ستادهای متناظر آن که یکی از دستاوردهای دولت فعلی است، استقرار مدیریت هماهنگ به منظور ایجاد یکپارچگی در نوسازی بافت های فرسوده است که هم به لحاظ اعتقادی و اخلاقی برکاتی در پی خواهد داشت و هم به لحاظ بسیج پتانسیل های موجود در دستگاه های اجرایی؛ چرا که کنار هم قرار گرفتن ظرفیت های دستگاه های ذی نقش در نوسازی و هدایت هماهنگ آن ها باعث ایجاد هم افزایی و نیروی مضاعف جهت سرعت بخشی به فرآیندهای نوسازی در بافت های فرسوده خواهد شد. 

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران تصریح کرد: همه دور یک میز جمع شده ایم تا سطح خدمت رسانی به شهروندان ساکن در بافت های فرسوده را ارتقاء دهیم و اگر تحت عنوان ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران به ایفای مسئولیت ها و وظایف خود می پردازیم بدین خاطر است که منابع محدودی در اختیار داریم و نمی توانیم به طور همزمان به همه محلات هدف به صورت یکنواخت بپردازیم، لذا ضروری است نوسازی محروم ترین بخش های شهر را در اولویت اقدامات قرار دهیم.

به گفته این مقام مسئول طبق مصوبه مرداد ماه هیأت دولت، از مجموع 2700 محله هدف، بازآفرینی و نوسازی 270 محله در اولویت قرار گرفته است.

فتح اللهی با اشاره به ارائه گزارش ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران در ستاد ملی از تمامی دستگاه های اجرایی خواست تا عملکرد خود را در یک دهه گذشته در محلات هدف شامل بافت های فرسوده، حاشیه نشینی و اسکان های غیر رسمی جمع بندی کرده و به دبیرخانه ستاد ارائه نمایند.

حسن کریمی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران و ریاست کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران نیز نکات و رهنمودهای لازم پیرامون موضوعات و مباحث طرح شده در این جلسه را متذکر شد.

نقطه نظرات، پیشنهادات و مباحث مرتبط با موضوع جلسه از سوی اعضای حاضر  مطرح شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است در این جلسه لوح سپاس و یادبود به منظور قدردانی از اقدامات ارزشمند شرکت آب و فاضلاب استان تهران در راستای عملیاتی کردن مصوبات کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و سرعت بخشی به فرآیندهای نوسازی بافت فرسوده به محمد پرورش، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران و سید رسول باقری، معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعطا شد.
چهارشنبه 29/10/1395 - 16:1
ایرانگردی

بیش از 77 درصد اماکن منطقه 19 امکان لازم برای نصب انشعابات فاضلاب را دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، شهنام جوادیان معاون فنی و عمرانی منطقه با اعلام این خبر گفت: با توجه به احداث لوله گذاری خطوط اصلی شرکت فاضلاب در 77 درصد سطح منطقه این منطقه پتانسیل لازم برای نصب انشعابات فاضلاب اماکن وجود دارد و تنها 23 درصد واحدها امکان نصب انشعابات فاضلاب را ندارد.

وی با اشاره به احداث لوله گذاری خطوط اصلی در 23 درصد باقیمانده تصریح کرد: با توجه به اینکه تصفیه خانه محدوده باقیمانده، تصفیه خانه شهر آفتاب است و شرکت فاضلاب هنوز اقدامی در این خصوص نکرده است متأسفانه این درصد باقیمانده را انمی توانیم به شبکه فاضلاب متصل کنیم.

جوادیان بیان کرد: درکل 1200 فقره درخواست انشعاب فاضلاب داریم که فاز اول مجوز حفاری برای 618 مورد انشعابات فاضلاب صادر شده و در مرحله بعد نیز درخواستهای باقیمانده پیگیری می شود.

این مسئول در بخش دیگری به فعالیتهای اجرایی این حوزه در راستای بهسازی معابر اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری معابر اصلی و فرعی این منطقه با توزیع بالغ بر 35 هزار و 100 تن آسفالت ترمیم و بهسازی شد.

همچنین در سطح منطقه بیش از 191 هزار متر مربع روکش آسفالت و 56 هزار و 300 متر مربع نیز عملیات لکه گیری انجام شده است.

همسطح سازی دریچه ها اقدام عمرانی دیگری است که به منظور سهولت تردد شهروندان در 2200 هزار نقطه سطح منطقه  صورت گرفت.

 

 

چهارشنبه 29/10/1395 - 16:0
ایرانگردی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 4 از تکمیل مکانیزاسیون پل های عابر پیاده در شمال شرق تهران خبر داد و گفت: اخذ مصوبه مکانیزاسیون پل عابر پیاده و خرید پله های مکانیزه برقی جدید از جمله اقدامات این طرح است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 مهدی اناری در ادامه گفت: به منظور بالابردن سطح ایمنی شهروندان و تردد آسان افراد پیاده و سواره، در طرحی فوریتی تکمیل مکانیزاسیون پل های عابر پیاده اجرا می شود.
وی با اشاره به اقدامات این طرح خاطرنشان کرد: اخذ مصوبه مکانیزاسیون پل عابر پیاده تقاطع خیابان کرمان و بزرگراه رسالت و ایستگاه BRT خیابان کرمان، خرید پله های مکانیزه برقی و برنامه ریزی جهت نصب آن در محله شمس آباد، مکانیزاسیون پل عابر پیاده مترو فرهنگسرای اشراق، مکانیزاسیون پل عابر پیاده بزرگراه رسالت و شهید باقری در مجاورت مترو شهید باقری از جمله فعالیت های انجام شده است.
اناری با اشاره به دیگر اقدامات این طرح گفت: راه اندازی پارکینگ عمومی در محله مجیدآباد و جمع آوری بالغ بر 150 کامیونت شرکت های باربری از این محله از دیگر اقدامات طرح ساماندهی پارکینگ های غیراستاندارد است.
چهارشنبه 29/10/1395 - 15:59
ایرانگردی

 

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه 6 گفت: به منظور تامین رفاه حال شهروندان و لزوم ارتقاء ضریب ایمنی شهروندان به هنگام تردد در معابر سطح منطقه، معاونت فنی و عمران اقدام به تعویض و همسطح سازی تمام دریچه های فاضلاب، مخابرات و دریچه های کامپوزیت سطح منطقه نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، سید رامین حسینی نژاد گفت: بدین منظور 1020عدد از دریچه های سطح منطقه به همت نواحی 6گانه تعویض شد و تعویض باقی دریچه ها نیز در دستور کار قرار دارد.

حسینی نژاد با اشاره به اینکه طرح تعویض دریچه ها تا پایان سال ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: این دریچه ها به واسطه عوامل محیطی و یا تردد خودروها ممکن است دچار شکستگی شوند که تعویض آن ها در دستور کار قرار می گیرد.

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه 6 همچنین از سرعت پیشرفت پروژه های عمرانی قلب تهران خبر داد و گفت: پروژه های شاخص منطقه همچون احداث ساختمان اقامه نماز کشور، ساخت مسجد گل ها، ورزشگاه و سوله بحران کردستان و ساخت سرای محلات در حال تکمیل است و بعضی از پروژه ها نیز به مرحله بهره برداری رسیده است.
چهارشنبه 29/10/1395 - 15:58
ایرانگردی

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از اجرای عملیات چالکود و کوددهی درختان و فضای سبز میادین، پارک ها، حاشیه خیابان ها و بزرگراه ها خبر داد

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، صمدیان با اعلام این خبر گفت : فضاهای سبز و درختان، از موهبت های الهی هستند و منطقه دو دارای یکی از بالاترین سرانه های فضای سبز در بین منطقه های دیگر تهران است و ما نیز حفظ و حراست و توسعه این موهبت الهی را وظیفه خود می دانیم

وی  افزود: در یک سال گذشته فعالیتهای گسترده ای در جهت نگهداری، تقویت و توسعه فضای سبز توسط شهرداری انجام شده و در آینده نیز با قوت ادامه خواهد یافت

صمدیان به عملیات کوددهی درختان در سطح منطقه اشاره کرد و بیان داشت: عملیات اجرای چالکود و کوددهی درختان و فضای سبز میادین، پارک ها، حاشیه خیابان ها و بزرگراها به پایان رسید

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه افزود: در اجرای طرح چالکود، درختانی که خاک آنها از نظر وجود مواد غنی و مورد نیاز ضعیف بود شناسایی و در اطراف آن چاله هایی با عمق ۴۰ سانتیمتر حفر و با حدود ۵ کیلوگرم کود پر گردید.

وی در ادامه تصریح کرد : عملیات کوددهی درختان رفیوژهای میانی  و اطراف بزرگراه ها( یادگام امام (ره)-همت-اشرفی اصفهانی- جلال آل احمد- حکیم- چمران - شیخ فضل الله ) ،خیابانهای اصلی و فرعی در سطح منطقه انجام شد
چهارشنبه 29/10/1395 - 15:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته