• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 55
تعداد نظرات : 61
زمان آخرین مطلب : 5571روز قبل
موبایل

 

            Iran Messenger به زودي مي آيد                         

 

كارهاي اجرايي پيام رسان ايراني (Iran messenger) به پايان رسيده و اين سرويس هر چه زودتر راه‌اندازي خواهد شد تا بتواند نقش موثري در تسهيل كارهاي اداري ايفا كند.
به گزارش برنا به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ،معاون فناوري اطلاعات وزير ICT ضمن بيان اين مطلب، اظهار داشت: بعد دو روز از افتتاح رسمي درگاه خدمات الكترونيكي ايران، حدود يك ميليون نفر به اين سايت مراجعه كرده‌اند. طي همين مدت در حدود يك هزار و 200 سايت جديد، درخواست ثبت در پرتال ملي را مطرح كرده‌اند كه اين درخواست‌ها در حال بررسي است.
وي افزود: همچنين در دو روز ابتدايي افتتاح اين پرتال، 150 پيشنهاد به منظور افزايش كيفيت پرتال از سوي مردم ارايه شده است.
وي خاطر نشان كرد: طي اين مدت، هموطنان ايراني مقيم خارج از كشور نيز از چندين كشور اروپايي و به طور متوسط از هر كشور حدود چهار هزار نفر مراجعه به پرتال داشته‌اند.
رياضي در خصوص اهداف راه‌اندازي اين پرتال اظهار داشت: دستگاه‌هاي مختلف، سرويس‌هاي متفاوتي را ارايه مي‌كردند كه براي مردم شناخته شده نبود اما با راه‌اندازي اين پرتال، كاربران مي‌توانند تمام نيازمندي‌هاي خود را از يك مراجع واحد دريافت كنند.
وي خاطر نشان كرد: سايت‌هاي جديد از طريق دست‌اندركاران پرتال و يا معرفي از سوي صاحبان آنها شناسايي شده و در صورتي كه عرضه كننده خدمات به مردم باشند، روي پرتال به صورت رايگان معرفي خواهند شد.
معاون فناوري اطلاعات در خصوص سرويس‌هاي قابل ارايه روي اين پرتال نيز اظهار داشت:
كارهاي اجرايي پيام رسان ايراني (iran messenger) به پايان رسيده و اين سرويس هر چه زودتر راه‌اندازي خواهد شد تا بتواند نقش موثري در تسهيل كارهاي اداري ايفا كند.
وي با بيان اين مطلب كه از سازمان‌ها و دستگاه‌هاي دولتي مي‌خواهيم كه مطلقاً از نرم‌افزارهاي بدون حق ليسانس استفاده نكنند تأكيد كرد:
نرم‌افزارهاي لازم به همراه مستندات مورد نياز براي استان‌ها و سازمان‌ها آماده شده است تا آن‌ها نيز بتوانند از اين نرم افزار استفاده كنند.

وي خاطر نشان كرد:
موضوع پرتال را در چند سطح، ملي، استاني، شهرستاني و روستايي پيگيري مي‌كنيم.
وي ادامه داد: اين پرتال هيچ ارتباطي با پرتالي كه قرار بود توسط سازمان صدا و سيما راه‌اندازي شود نداشته و هزينه راه‌اندازي آن پائين و از منابع وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات تأمين شده است.

 

يکشنبه 22/7/1386 - 15:1
دانستنی های علمی

سلام  سلام   سلام

شاید یه کمی قدیمی تر ها منو یادشون باشه ،نه اونقدر ها هم قدیمی مثلاً کسایی که تا یکی دوماه پیش باسایت سرو کارداشتند...خیلی دلم براتون تنگ شده بود امید وارم بازم بتونم بهتون سر بزنم.

خداحا فظ ولی نمی دونم تا کِی؟؟!!

يکشنبه 22/7/1386 - 13:51
کامپیوتر و اینترنت
فكر نمي كرديم اينترنت اين قدر تأثير گذار شود:
بيشتر آدم هايي كه فن آوري هاي مهم وبزرگي مثل تلفن، چاپ، موتور احتراق داخلي و ... را اختراع كردند و راه و روش زندگي ، كار و حتي فكر كردن آدم ها را دگرگون كردند. دو ويژگي مشترك دارند. اول اين كه وقتي آن ها داشتند خودشان را به آب و آتش مي زدند تا در دنياي دوروبرشان دگرگوني ايجاد كنند. نمي دانستند دقيقاً قرار است چه چيز جديدي را در مقايسه با گذشته براي ما فراهم كنند. دوم هم اين كه همه آنها مرده اند كه اين خيلي ناراحت كننده است . چون با مرگ آنها ديگر ما هرگز نخواهيم دانست در زماني كه داشتند مسير بشريت را عوض مي كردند. به چه چيزي فكر مي كردند، چرا آن كار را انجام داده اند و چه چيزي از آن كار انتظار داشتند. اين يك خسران غم انگيز براي تاريخ بشريت است.
دكتر وينتون كرف در ويژگي اول با بقيه پيشگامان مشترك است. دكتر كرف كه پروتكل هاي TCP\IP و معماري اينترنت را با همكاري دانشمند كامپيوتر رابرت كان طراحي كرد وقتي داشت روي اين پروژه كار مي كرد به تأثير كارش آگاه نبود ولي خوشبختانه بر خلاف بقيه آن ها، او هنوز خيلي اساسي زنده و سرحال است. بيشتر ماها ممكن است توي ذهن مان اين فكر باشد كه داشتن يك سهم در دگرگون كردن دنياي بشريت، كافي است. ولي دكتر كرف در خط مقدم چندين دگرگوني اجتماعي تاريخي مهم بوده است او گروه معماران چهارچوب شبكه اي پيشرفته MCI را رهبري كرد كه كليد اصلي براي وارد شدن اشخاص و شركت هاي تجاري در دنياي آنلاين بود او همين اواخر هم به گروه مديريتي ارشد گوگل پيوسته است. در اين بين هم كلي جايزه و مدال گرفته است. همه اين ها يك جايگاه بي همتا در فناوري كه بزرگترين پيشرفت قرن به حساب مي آيد براي دكتر كرف دست و پا كرده است. در اين مصاحبه دو قسمتي دكتر كرف درباره تولد اينترنت ، تفكراتش درباره آينده اينترنت و چگونگي تأثير گذاري آن بر تجارت و دلالت هاي اجتماعي اختراعش صحبت مي كند. اما اول از همه توضيح مي دهد كه چرا دوست ندارد او را با مشهورترين لقبش پدر اينترنت خطاب كنند و بشناسند.

 

 

منبع : روزنامه جام جم - كليك

دوشنبه 8/5/1386 - 11:16
آموزش و تحقيقات

گوگل، مشاهده لحظه به لحظه وضعيت جهانى امنيت اطلاعات را امكان پذير كرد

با آغاز همكارى هاى مشترك گوگل و شركت پاندا در يك طرح بزرگ امنيتى، از اين پس كاربران خانگى اينترنت و مديران شبكه قادر خواهند بود وضعيت و شدت انتشار آلودگى در رايانه ها و شبكه هاى محلى را در هر نقطه از جهان، مشاهده و ارزيابى كنند.
به گزارش ايسنا، در پروژه جهانى Infectedornot كه با هدف ارزيابى و ارتقاى شرايط امنيتى رايانه ها و شبكه هاى سراسر جهان، آغاز شده است، كليه كاربران اينترنت، علاوه بر كشف و پاك سازى رايگان كدهاى مخرب در سيستم هاى خود، نقش فعالى را نيز در ارتقاى جامع ويكپارچه امنيت اطلاعات در سطح جهانى، ايفا مى كنند.بنا بر اعلام پاندا - مجرى اين پروژه - سرعت، قدرت و به روزرسانى برنامه هاى امنيتى وامكانات ارايه شده در اين طرح، عوامل تعيين كننده اى براى رديابى، كشف، خنثى سازى و در نتيجه جلوگيرى از انتشار ويروس ها و كدهاى مخرب بسيار سريع و خطرناك محسوب مى شود.
گوگل كه با ارايه سرويس زمين خود در اين پروژه با پاندا همكارى كرده، وضعيت جغرافيايى، پراكندگى، شدت، قدرت و سرعت انتشار آلودگى ها و حملات مخرب رايانه اى در نقاط مختلف جهان را به سرعت براى كليه كاربران متصل به اينترنت، قابل مشاهده و ارزيابى مى سازد.بنا بر اعلام با توجه به به روزرسانى اين برنامه در هر پنج تا ۱۵ دقيقه، اقدامات حفاظتى پيشگيرانه و حتى دفع خودكار حملات رايانه اى توسط برنامه هاى امنيتى، به شكل موثرترو سريع تر، انجام خواهد شد و به بيان ديگر، در اين حالت سرعت اقدام حفاظتى، به مراتب بيشتر از سرعت انتشار، نفوذ و تخريب بدافزارها خواهد بود.بر اساس اعلام مسوولان پاندا، اين پروژه در آينده اى نزديك داراى اطلاعات تفصيلى و اختصاصى درباره شرايط امنيتى كشورها و شهرهاى مختلف جهان نيزخواهد بود و با به اشتراك گذاشتن اين اطلاعات با كليه كاربران خانگى و مديران شبكه، موجب ارتقاى محسوس و قابل توجه امنيتى اطلاعات در سراسر جهان خواهد شد.

دوشنبه 8/5/1386 - 11:2
آموزش و تحقيقات

                  بد نیست بدونید که...

·   مدت عصبانیت مردان فرانسوی از همه مردان روی زمین بیشتر است.
·   قدیمي ترین جنگل دنیا در ‹‹لاکان›› رشت قرار دارد و بیش از 60 میلیون سال از عمر آن می گذرد.
·   برج كج ‹‹پيزا›› در ايتاليا از سنگ مرمر ساخته شده و ضخامت ديوارهايش در قسمت پايين برج به حدود 4 متر مي رسد.
·   موشهای صحرایی در مواجه شدن با مشکلات حل نشدنی، ناخنهای خود را می جوند.
·   چند حبه قند کنار پنیر کپک آنرا از بین می برد.
·   مورچه های ارتشی با آنکه نابینا اند می توانند به عقربها هم حمله کنند.               

يکشنبه 7/5/1386 - 12:47
آموزش و تحقيقات
         دانستنی هایی از جهان هستی

در سطح كره ماه تا چه ارتفاعي مي توانيد بالا بپريد؟
در واقع, نيروي ميدان گرانش بر روي سطح ماه تنها 0.16 شتاب گرانش بر روي زمين است، بنابر اين, به آن معناست كه با صرف انرژي مساوي، شما بايد بتوانيد 6.1 برابر، بالاتر بپريد. البته در چنين گرانش ضعيفي اصلا صلاح نيست که خيلي بالا بپريد؛ زيرا ممکن است امکان برگشت وجود نداشته باشد.
- در هر ثانيه, خورشيد 540 ميليون تن «هيدروژن» را به 495 ميليون تن «هليوم» تبديل مي كند. در اين فرايند 45 ميليون تن ماده به انرژي تبديل مي شود كه به شكل نور به زمين مي رسد.
-  هنگامي كه هسته ستاره منفجر مي شود, پوسته هاي بيروني آن به بيرون پرتاب مي شوند ستاره محتضر تنها در خلال چند ساعت انرژي را منتشر مي كند كه خورشيد ما در مدت پنج ميليون سال منتشر مي كند؛ در اين حال ستاره چندين برابر درخشان تر مي شود. اين پديده را «ابر نو اختر» مي نامند.
-  منظومه شمسي ما, مركز راه كهكشان (مركز كهكشان راه شيري) را در هر 225ميليون سال بك بار دور مي زند. اين مدت را اخترشناسان «سال كيهاني» مي گويند.
-  طبق نظريه «الكساندر فريدمن», فيزيكدان روسي, روزي جهان از منبسط شدن متوقف و سر انجام اجرام به سوي هم حركت مي كنند و همه آنها در يك نقطه يگانه جمع مي شوند (پايان جهان). اين حادثه را «رمبش» بزرگ مي گويند.
دستور طبخ يك ستاره:
بسيار ساده است. نخست فشرده شدن ابر عظيمي از غبار و گاز بين ستاره اي در حجمي كوچك, اتمهاي هيدروژن را به يكديگر نزديك مي كند (در خود فرو ريختن) اين ابر باحتمال با دريافت ضربه‏اي از موج حاصل از انفجار يك ستاره نزديك آغاز مي شود. فشردگي ابر در اثر نيروي گرانش آن قدر ادامه مي يابد تا جوش هسته اي آغاز شود. نيروي رو به بيرون حاصل از اين جوش هسته اي فشردگي بيشتر ابر را متوقف مي كند و وقتي اين تعادل برقرار شد, در واقع ستاره متولد مي شود.
رنگ ستارگان از باطن ستاره پرده بر مي دارد:
ستارگان آبي داغتر و قرمز سردتر از خورشيد هستند.
بيشتر ستارگان داغتر از خورشيد بين 10 تا 100 برابر خورشيد جرم دارند.
انواع حركت‎هاي كره زمين:
1) حركت انتقالي Revolution: كه زمين با سرعت 30 كيلومتر بر ثانيه آن را به دور خورشيد در مدت 366 روز طي مي كند.
2) حركت وضعي Rotation: كه زمين هر 23ساعت و 56 دقيقه يك دور به دور خود مي زند و اين حركت از شرق به غرب است.
3) حركت تقديمي Precessional: وقتي فرفره مي چرخد، محور گردش آن دور دايره كوچكي مي‎گردد. زمين به دور خودش هم مي چرخد, پس محور گردش حركت وضعي اش (كه رو به ستاره قطبي است) حركت ديگري هم مي كند كه باعث مي شود, در هر 26000 سال, يك دور كامل حول محور عمود بر دايره البروج بزند.

يکشنبه 7/5/1386 - 12:22
آموزش و تحقيقات
           روبات وانواع آن قسمت اوّل
بشر نام علمى homo-sapiens يا «مرد خردمند» را به خود نسبت داده است؛ زيرا قابليت هاى ذهنى و حسى ما براى زندگى روزمره بسيار مفيدند.
حوزه هوش مصنوعى (artificial Intelligence) سعى مي‎كند تا موجوديت هاى هوشمند را درك كند؛ از اين رو, يكى از علل مطالعه آن، بيشتر دانستن درباره خودمان است. اما بر خلاف فلسفه و روانشناسى - كه آنها نيز به هوشمندى مرتبط هستند - هوش مصنوعى سعى دارد به همان خوبى كه آنها را مى فهمد، آنها را بسازد.
دليل ديگر براى مطالعه هوش مصنوعى، جالب و مفيد بودن اين موجوديت هاى هوشمند است. هوش مصنوعى محصولات مهم و مؤثر زيادى در مراحل اوليه توسعه اش توليد كرده است. اگر چه هيچ كس نمى تواند آينده را به طور مشخص پيش‎بينى كند، اما آشكار است كه كامپيوتر هايى هوشمند هم‎رديف با انسان، تأثير بسزايى بر زندگى روزمره و همچنين, بر آينده خواهد داشت.
روبات ماشيني الكترومكانيكى هوشمند است كه مى توان آن را بارها برنامه ريزى كرد. چندكاره و كارآمد و مناسب براى محيط است.
اجزاى يك روبات:
-   وسايل مكانيكى و الكتريكى: شاسى، موتورها، منبع تغذيه و ...
-  حسگرها (براى شناسايى محيط) دوربين‏ها، سنسورهاى sonar، سنسورهاى ultrasound و ...
-  عملكردها (براى انجام دادن كارهاي لازم) بازوى روبات، چرخ‏ها، پاها و ...
-  قسمت تصميم گيرى (برنامه اى براى تعيين اعمال لازم): حركت در يك جهت خاص، دورى از موانع، برداشتن اجسام و ...-  قسمت نظارت (براى راه اندازى و بررسى حركات روبات): نيروها و گشتاورهاى موتورها براى سرعت مورد نظر، بررسي مسير و ...
كلمه روباتيك (robatics) را اولين بار «ايزاك آسيموف» در يك داستان كوتاه آورد. ايزاك آسيموف (۱۹۹۲-۱۹۲۰) نويسنده كتاب‏هاى توصيفى درباره علوم و داستان‎هاى علمى - تخيلى است.
در سال ۱۹۵۴ ميلادى، عصر روباتها با آمدن اولين روبات آدم نما از طرف «جرج دوول» (George Devol) شروع شد.
امروزه، ۹۰% از روبات‏ها، روبات‏هاى صنعتى اند؛ يعنى روبات‎هايى كه در كارخانه‎ها، آزمايشگاه‎ها، انبارها، نيروگاه‏ها، بيمارستان‏ها و بخش هاى مشابه, به كار مي‎روند. در سال‎هاى قبل، بيشتر روبات‎هاى صنعتى در كارخانه هاى خودروسازى به كار مي‎رفتند، ولى امروزه تنها حدود نيمى از روبات‎هاى موجود در دنيا در كارخانه هاى خودروسازى به كار مي‎روند.
روبات‎ها در همه ابعاد زندگى انسان به سرعت گسترش يافتند تا كارهاى سخت و خطرناك را به جاى انسان انجام دهند. براى نمونه, امروزه براى بررسى وضعيت داخلى رآكتورها از روبات استفاده مى شود تا تشعشعات راديواكتيو به انسانها صدمه نزند.
در سال ۱۹۵۶ ميلادي, پس از توسعه فعاليت‏هاى فناوري يك، كه پس از جنگ جهانى دوم، ملاقاتي تاريخى بين «جرج سى.دوول» (George C.Devol) مخترع و كارآفرين صاحب نام، و «ژوزف اف.انگلبرگر» (Joseph F.Engelberger) كه مهندسي باسابقه بود، صورت گرفت. در اين ملاقات آنها به بحث درباره داستان «آسيموف» پرداختند. سپس ايشان به موفقيت‏هاى بسيارى در توليد روبات‏ها دست يافتند و با تأسيس شركت‏هاى تجارى به توليد روبات مشغول شدند. انگلبرگر شركت unimate را برگرفته از universal Automation براى توليد روبات پايه‏گذارى كرد.
نخستين روبات‎هاى اين شركت در كارخانه «جنرال موتورز» (General Motors) براى انجام دادن كارهاى دشوار در خودروسازى به كار رفت.  انگلبرگر را «پدر روباتيك» ناميده اند.
چهارشنبه 3/5/1386 - 15:28
طنز و سرگرمی

سلام

توصیه می کنم هیچ وقت واز هیچ چیز نگران نباشی...!

فقط دو چيز وجود داره كه نگرانش باشي: اينكه سالمي يا مريض.
اگر سالم هستي، ديگه چيزي نمونده كه نگرانش باشي؛ اما اگه مريضي، فقط دو چيز وجود داره كه نگرانش باشي: اينكه دست آخر خوب مي شي يا مي ميري.
اگه خوب شدي كه ديگه چيزي براي نگراني باقي نمي مونه؛ اما اگه بميري، دو چيز وجود داره كه نگرانش باشي: اينكه به بهشت بري يا به جهنم.
اگر به بهشت بري، چيزي براي نگراني وجود نداره؛ ولي اگه به جهنم بري، اون قدر مشغول احوالپرسي با دوستان قديمي مي شي كه وقتي براي نگراني نداري!
پس در واقع هيچ وقت هيچ چيز براي نگراني وجود نداره!

چهارشنبه 3/5/1386 - 14:55
آموزش و تحقيقات

                      انواع بچّه کنکوری ها 

...:
موجوداتي شبه انسان که از نظر آنها زندگي يعني کنکور و کنکور يعني زندگي. شک ندارم که آنها يک سال تمام است که خود را در آينه نديده اند. در طول اين يک سال، حرفي جز درس و تست و کنکور از دهن آنها خارج نشده و يک سال تمام است که دارند تست می زنند و حتي در اين دقايق آخر نيز دست بردار نیستند.
 آنها در اين يک سال شايد فقط يکي دو شب، آن هم فقط شش ساعت، خوابيده باشند؛ به اين اميد که بعد از قبولي در دانشگاه يکي دو هفته‌اي فقط بخوابند.
·درس خون ها:
انسانهايي که در طول اين يک سال هم درسشان را خوانده‌اند و هم خودشان را در آينه ديده‌اند و هم تلويزيون را تماشا کرده‌اند و هم با دوستانشان به گردش رفته اند و هم ... .
· بي خيال ها:
گروهي که بیشتر آنها تحت تأثير‌ «خيالي نيست» قرار گرفته‌اند و در طول اين يک سال کلاً بيخيال کنکور و درس و مدرسه شده اند. اين گروه يک سال تمام خوردند و خوابيدند و آن شب زنده‌داري هاي گروه اول را تحمل نکرده اند و فقط يک شب پابپاي دسته‌ اول بيدار مي‌مانند
.

سه شنبه 19/4/1386 - 16:24
دانستنی های علمی

بی مزّه است امّا مهم نیست:

· طرف رو توی ده راه نمی دادن، سراغ رئیس نیروگاه اتمي رو می گرفت!
· توانا بود هر که دارای انرژی هسته ای بود!
· هر که اورانیوم غنی شده اش بیش،قدرت اتمیش بیشتر!

سه شنبه 19/4/1386 - 15:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته