• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1292روز قبل
ایرانگردی

 

 

جاذبه های گردشگری منطقه در قالب کلیپ و اینفوگرافی به منظور غنی سازی اوقات فراغت شهروندان در بحران کرونا به همت اداره گردشگری منطقه15 در فضای مجازی معرفی می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اعلام این خبر گفت: این طرح گردشگری مجازی با هدف آشنایی شهروندان با جاذبه و ظرفیت های گردشگری منطقه در اینستاگرام معاونت اجتماعی فرهنگی منطقه به آدرس Instagram.com/moavenat.ejtemaee15 و کانال این معاونت به آدرسhttp://t.me/Ejf15 برگزار می شود.

او در ادامه به برگزای مسابقه عکاسی تحت عنوان «جاذبه گردشگری محله من» اشاره کرد و گفت: این مسابقه برای عموم شهروندان آزاد است و علاقه مندان می توانند تصاویر خود را از دو طریق ذکر شده ارسال و در پایان از برگزیده این رویداد گردشگری با اهدای جوایز نفیس تقدیر می شود.

مختاری ادامه داد: واحد گردشگری منطقه تمام تلاش خود را بکار بسته تا با اجرای برنامه های جذاب و خوشایند در فضای مجازی روحیه و اوقات فراغت شهروندان را در این روزهای سخت ارتقا دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه در پایان به اجرای برنامه قرآنی 1454 با همکاری شبکه قرآن و معارف سیما در کوشک امیرسلیمانی اشاره کرد و گفت: این برنامه به مناسبت هزار و چهارصد و پنجاه و چهارمین سال نزول قرآن به منظور معرفی هرجه بیشتر این عمارت تاریخی به شهروندان ضبط می شود و از تمامی شبکه سیما پخش می شود.



دوشنبه 13/5/1399 - 17:8
ایرانگردی

 


 معاونت حمل و نقل و ترافیک در راستای فرهنگسازی ر رفتارهای  صحیح ترافیکی ، کارگاه آموزش مجازی "روانشناسی درترافیک" ویژه مدیران و معاونین پرورشی مدارس منطقه ۲ تهران را  برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، امیرحسین حیدر نیا، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اشاره به اینکه مدارس در فرهنگ سازی ترافیکی  نقش مهمی  دارند گفت:  با توجه به تاثیرگذاری آموزش  در کودکان  در نهادینه کردن فرهنگ صحیح ترافیکی، شهرداری منطقه 2 تلاش دارد تا با مشارکت آموزش و پرورش برنامه های آموزشی با محوریت فرهنگ ترافیک  برگزار کند.
وی افزود:  مدارس به عنوان مهمترین و تنها نهاد مسئول تربیت عمومی می توانند  از طریق کارکردهای آموزشی رسمی و غیررسمی به فرهنگ سازی در زمینه ترافیک پرداخته و فاصله بین شایستگی های موجود با شایستگی های مطلوب را بدین شکل به کودکان آموزش دهد.
حیدرنیا  افزود: برهمین اساس در گام نخست کارگاه آموزش مجازی و آنلاین فرهنگ ترافیک با موضوع "روانشناسی ترافیک" ویژه مدیران و معاونین پرورشی مدارس منطقه ۲ پیش بینی شده و برگزاری کارگاه آموزشی ویژه دانش آموزان  نیز دردستور کار برنامه های آموزشی قراردارد.
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه  در ادامه  از برگزاری مسابقه «مهر ترافیک» ویژه دانش‌آموزان تهرانی خبرداد و گفت:  این مسابقه با هدف  نهادینه سازی فرهنگ ترافیک و رعایت نکات ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی برای دانش‌آموزان برگزار می‌کند.
 به گفته حیدر نیا ،رفتارهای ایمن عابرپیاده در پیشگیری از تصادفات، حریم‌های امن شهر من، فاصله اجتماعی در حمل‌ونقل عمومی و ایمنی در دوچرخه‌سواری  از جمله محورهای این مسابقه است.
وی افزود:  مسابقه در دو بخش  فیلم کوتاه و پادکست 50 ثانیه برگزار می شودوعلاقه‌مندان تا 15 شهریور ماه فرصت دارند آثارشان را به شماره 09057562933در فضای مجازی با استفاده از برنامه تلگرام ارسال کنند
 

دوشنبه 13/5/1399 - 16:57
اخبار

سیم‌کارت‌های اعتباری غیرفعال همراه اول براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، از ماه آینده سلب امتیاز می‌شوند.

به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول که بیش از 90 روز  متوالی غیرفعال بوده‌اند، بزودی و مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات سلب امتیاز می‌شوند.
با توجه به اینکه نامبرینگ ثروت ملی محسوب می شود، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه‌ای برای استفاده بهینه از این دارایی دارد که بر مبنای آن، اپراتور‌ها می‌توانند در صورت عدم استفاده مشترکان از سیم‌کارت‌های اعتباری، بعد از 90 روز اقدام به سلب امتیاز کنند. لذا تمامی دارندگان سیم‌کارت‌های اعتباری غیرفعال جهت حفظ شماره خود فرصت دارند حداکثر تا پایان مردادماه(تا تاریخ 31/5/99) نسبت به خرید شارژ یا بسته و استفاده از سرویس های مکالمه، اینترنت و یا پیامک اقدام کنند.
در این اطلاعیه توصیه شده در صورت عدم تمایل مشترکان به حفظ شماره، بهتر است اطلاعات عضویت خود با شماره مذکور را در شبکه‌های اجتماعی حذف کنند؛ زیرا در غیر این صورت مسؤولیت هرگونه عواقب حاصل از عدم حذف اطلاعات بر عهده مشترک خواهد بود.

دوشنبه 13/5/1399 - 16:51
ایرانگردی


چهار پروژه بهسازی محیطی در منطقه 16 به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، چهار پروژه بهسازی محیطی در منطقه 16 با حضور زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، پیمان پورنصر شهردار منطقه 16 و جمعی دیگر از مسئولان مورد بهره برداری قرار گرفت.
بر اساس این گزارش پروژه های بهسازی محیطی فضای پیرامونی زیرگذر ضربعلی زاده با مساحت عرصه 9500 متر مربع با کاربری فضای سبز و ورزشی، فضای باز محله جوادیه با مساحت عرصه 286 متر مربع با کاربری فضای سبز و تفریحی، فلکه اول خزانه با مساحت عرصه 3850 متر مربع و فلکه دوم خزانه با مساحت عرصه 3950 متر مربع با کاربری فضای سبز به بهره برداری رسیدند.

دوشنبه 13/5/1399 - 16:34
ایرانگردی


معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ از شروع فعالیت های ورزشی و سلامت محور در باشگاه های مجازی به صورت آنلاین و ارائه کلیپ های آموزشی از طریق شبکه های اجتماعی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محمد جواد رشیدی در این باره گفت: با توجه به شیوع گسترده و فراگیر ویروس کرونا در سطح جامعه ولزوم رعایت فاصله اجتماعی و عدم حضور شهروندان در اجتماعات، در راستای حفظ سلامت وشادابی شهروندان ، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۱ اقدام به راه اندازی باشگاه مجازی با حضور مربیان برجسته کرده است.
رشیدی در ادامه مشارکت همگانی شهروندان در پویش ماندن در خانه، افزایش شور ونشاط در شرایط کنونی، ارتقای سطح سلامت جسمی وروانی شهروندان و.. را از مهم ترین اهداف این طرح برشمرد و افزود: این برنامه با حضور مسئولین سازمان ورزش روز سه شنبه ۱۴ مردادماه ساعت 9 و سی دقیقه در قالب رشته های ورزشی تکواندو، ژیمناستیک، بهکاپ ، والیبال، طناب زنی ، دارت،کاراته، تنیس روی میز ، بدمینتون، شطرنج و بسکتبال آغاز می شود.
به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 علاقمندان برای استفاده از این دوره های آموزشی که به صورت رایگان ارائه خواهد شد؛ می توانند به نشانی @varzash-shahrdari11 در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام مراجعه کنند.

دوشنبه 13/5/1399 - 16:31
ایرانگردی

 

در راستای افزایش سرانه های درمانی و افزایش رفاه شهروندان و پرسنل، درمانگاه شهرداری منطقه۹ با حضور مدیران ارشد شهری افتتاح می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹،فاطمه جوادی فرد معاون توسعه منابع انسانی منطقه۹ با اعلام این خبر گفت: با توجه به کمبود مرکز درمانی در این محدوده و پیرو توافقنامه همکاری با شرکت شهر سالم و اخذ مجوزهای لازم، درمانگاه شهرداری منطقه۹ در دهه ولایت و امامت افتتاح می شود.
وی به بخش های قابل افتتاح اشاره و افزود: درمانگاه شهرداری منطقه9 با مساحت 800متر مربع شامل بخش هایی چون؛ دندان پزشکی، چشم پزشکی، ارتوپدی، دیابت، فوق تخصص داخلی و غدد، آسم، آلرژی، پزشک عمومی، متخصص زنان و اطفال، جراحی عمومی، فیزیوتراپی و آزمایشگاه است که در فاز اول افتتاح بازگشایی می شود.
معاون توسعه منابع انسانی منطقه۹ با اشاره به بیمه های تحت پوشش درمانگاه خاطر نشان کرد: در این مجموعه درمانی اقدامات درمان طبق تعرفه های مشخص شده وزارت بهداشت انجام شده و تمامی بیمه های طرف قرار داد از جمله؛ تامین اجتماعی، خدمات درمانی، بیمه سلامت و بیمه های عمومی را شامل می شود و شهروندان می توانند از تسهیلات درمانگاه منطقه9 بهره مند شوند.
جوادی فرد به تسهیلات اعطایی به پرسنل مجموعه شهری هم اشاره و عنوان کرد: بیمه های درمانی کارکنان شهرداری تهران مانند سایر مراکز، طبق تعرفه های شرکت شهر سالم می باشد که خدمات و تسهیلات ویژه ایی در این خصوص برای رفاه پرسنل در نظر گرفته شده است.
وی همچنین با اشاره به دیگر تسهیلات قابل ارائه با توجه به ویژگی خاص مکانی مجموعه درمانی منطقه اظهار کرد: درمانگاه شهرداری منطقه9 در انتهای خیابان استاد معین بین خیابان های دستغیب و نوری نیارکی دارای ویژگی مثبتی می باشد که با توجه به موقعیت آن دسترسی خوبی را ایجاد کرده و در فاصله 50متری از درمانگاه پارکینگ کوثر برای رفاه حال شهروندان در نظر گرفته شده است.
معاون توسعه منابع انسانی منطقه۹ در خاتمه با تشکر از تمامی دست اندرکارانی که در به ثمر رسیدن درمانگاه شهرداری منطقه9 تلاش کرده اند افزود: امید است تا با افتتاح این پروژه که با حضور مدیران ارشد شهری در روز15مرداد انجام می شود، بتوان در راستای خدمت رسانی به شهروندان و افزایش رضایت مندی آنها برای ایجاد تهران شهری برای همه حرکت کرد.

دوشنبه 13/5/1399 - 16:21
ایرانگردی


رییس فضای سبز شهرداری منطقه سه از اجرای طرح فوریتی نگهداشت فضای سبز در بزرگراه های این منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، به گفته پدرام طلوعی، اقدامات گسترده ای در طرح نگهداشت فضای سبز در بزرگراه های شهید همت، کردستان، حقانی، نیایش و رسالت انجام شده، در این زمینه می توان از اجرای عملیات علف کشی، مبارزه با آفات، کنده کنی، برداشت خاک های اضافی، کوددهی و تغذیه، مرمت و بازپیرایی، بهسازی و پاکسازی کلی فضاهای سبز رفیوژها، اصلاح فضای سبز حاشیه بزرگراه های این منطقه و ... نام برد.
طلوعی اذعان داشت: رسیدگی به فضای سبز و بوستان های سطح منطقه در گام نخست علاوه بر تغییر چهره شهری می تواند آرامش روانی را برای شهروندان به همراه آورد.
وی با بیان اینکه نسبت تاثیرگذاری فضای سبز بوستان ها بر کاهش آلودگی ها به شرایط محیطی، مقادیر آلاینده های تولیدشده و منابع آن و شرایط اقلیمی بستگی دارد، افزود: در شرایط وارونگی هوا در فصل زمستان با حجم زیاد آلاینده های تولیدی از منابع گرماساز و اتومبیل ها، طبعا این اثرگذاری کمتر خواهد شد. بنابراین نباید انتظار داشت که فضای سبز به تنهایی و در هر شرایطی بتوانند وظیفه سنگین کاهش آلودگی ها را به عهده بگیرند. اما بدون شک تاثیر غیرقابل انکاری دارند.
طلوعی در پایان ابراز داشت: با توجه به نقش چندگانه وجود بزرگراه‌های سبز در محیط‌های شهری، به عنوان عناصر زنده و کارا، در افزایش کیفیت‌ امکانات زیست‌پذیری شهر، علاوه بر جنبه های زیستی و عملکرد فضاهای سبز بزرگراهی به عنوان دالان های اکولوژیک در بستر شهری و نقش مؤثر آنها در مدیریت آبهای سطحی، سیلابها و جلوگیری از فرسایش خاک، فضاهای سبز یاد شده می توانند در اتصال جاذبه های گردشگری و ارتقا کیفیت بصری نیز مفید باشند.

 

دوشنبه 13/5/1399 - 16:4
ایرانگردی



شهردار تهران در خصوص عدم حضورش در جلسه هیات دولت و سرانجام پرونده‌های تخلفات در شهرداری و اوراق مشارکت در نشست خبری توضیحاتی ارائه کرد.

پیروز حناچی صبح امروز در نشست خبری که به منظور روز خبرنگار به صورت آنلاین برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار مستقیما به سراغ سوالات خبرنگاران رفت تا وقت بیشتری برای پاسخگویی به سوالات آنها داشته باشد و در ابتدا در خصوص شیوع کرونا و هزینه‌های زیاد شهر تهران گفت: موضوع شیوع کرونا برای شهرداری تهران به معنای افزایش هزینه و کاهش درآمدها بود که البته این مسئله فقط مشکل ما نیست و همه شهرداری‌ها با آن رو به رو هستند.

وی با بیان این که عملا درآمدهای شهرداری در حوزه فرهنگی ، اجتماعی و غیره از دسترس خارج شد، ادامه داد: این در حالی است که همه به رعایت فاصله فیزیکی تأکید دارند که ما مجبوریم با همان ناوگان قبلی سرویس دهی‌مان را افزایش دهیم و در حال حاضر مترو و اتوبوس با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند و ۵۰ درصد پر می‌شوند.

حناچی با بیان این که یکی از کارهایی که دولت‌ها در شرایط کرونایی انجام می‌دهند حمایت ویژه است که متاسفانه ما از این شرایط بی بهره هستیم در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش درآمدهای شهرداری گفت: در بخش نقد ۷۰ درصد عملکرد داشتیم و در حوزه غیر نقد نیز در شرایط عادی نیز مشکل داشتیم.

وی با اشاره به لایحه دو فوریتی بسته حمایتی در شرایط کرونایی گفت: این لایحه در شورا به تصویب رسیده اما دستگاه‌های نظارتی نقطه نظراتی داشتند که آن را دنبال خواهیم کرد. همچنین ممیزی جدید شهرداری تهران را در دستور کار قرار دادیم چرا که آخرین بازنگری در  ممیزی‌های مربوط به سال ۸۶ است و باید به روزرسانی شود. هر چند که کاهش هزینه‌ها را در شهرداری دنبال می‌کنیم.

سرانجام پرونده‌های تخلفات در شهرداری

شهردار تهران در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر سرانجام پرونده‌های تخلفات در شهرداری گفت: در خصوص پرونده‌های فساد و تخلفات پیگیر احقاق حقوق شهر و شهروندان هستیم و بی سر و صدا این موضوع را تعقیب می‌کنیم و اصرار نداریم که موضوع را جار بزنیم و بخش حقوقی شهرداری این موضوع را دنبال می‌کند که در بسیاری از پرونده‌ها نیز توانستیم به حق و حقوقمان برسیم که البته لازم است اداره کل حقوقی شهرداری نشست خبری بگذارد تا جزئیات این پرونده‌ها، تشریح شود.

چگونگی خرج کردن اوراق مشارکت

وی در خصوص چگونگی خرج کردن اوراق مشارکت گفت: خوشبختانه اوراق مشارکت سال ۹۷ که در اختیار بانک آینده بود با پیگیری‌های انجام شده حل شد و به شهر بازگشت که البته بازپرداخت ۵۰ درصد این اوراق برعهده شهرداری و ۵۰ درصد برعهده دولت است.

حناچی افزود: ۱۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ۹۸ نیز که ۵۰۰ میلیارد تومان برای اتوبوس و یکهزار میلیارد تومان برای مترو است نیز به سرانجام رسید که این اوراق عمدتا برای خطوط شش و هفت است که در این خطوط هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: البته بخش اول خط ۱۰ مترو نیز به زودی افتتاح می‌شود و این اوراق قطعا در حمل و نقل عمومی صرف می‌شود.

توضیح حناچی در مورد عدم حضورش در جلسات هیات دولت

 

حناچی همچنین در مورد عدم حضورش در جلسات هیات دولت گفت: حضور شهردار تهران در دولت براساس قانون و آیین نامه‌ها به عنوان مهمان است و شهردار تهران عضو هیات دولت نیست. اما از زمان مرحوم هاشمی رفسنجانی و دوره کرباسچی حضور شهردار در جلسات هیات دولت باب شد که این حضور هم برای دولت و هم برای شهرداری مفید بود، چرا که می‌توانستیم بسیاری از مشکلات را به صورت مستقیم حل کنیم مثلا اگر مشکل اوراق مشارکت حل شد به دلیل پیگیری‌های مستقیم شهردار تهران در حاشیه هیات دولت بود و دقت داشته باشید که شهردار تهران رئیس مجمع کلانشهرها نیز هست و حضورش در هیأت دولت به نمایندگی از ۵۰ میلیون نفر است.

وی با بیان این که در دولت هشتم ، نهم و دهم شهردار در جلسات حضور نداشت، گفت: این که حضور شهردار چقدر مؤثر است می‌توانیم به نقش غیر مستقیم شهرداری در سیل  ۹۸ گرگان، خرم آباد، خوزستان، آتش سوزی‌های جنگل‌های زاگرس، سقوط هواپیمای اوکراینی و کرونا اشاره کرد که این حضور به صورت غیر مستقیم بود و اگر بخواهم به تأثیر مستقیم اشاره کنم باید بگویم در ۱۲ فروردین سال ۹۸ غرب تهران تا آستانه سیل نیز پیش رفت، اما اقدامات ما مانع از آن شد.

شهردار تهران در پاسخ به این سوال که چه زمانی در جلسه هیات دولت شرکت می‌کنید؟ گفت: به نظرم رابطه دولت و شهرداری دو طرفه است و شخصیت بنده به گونه‌ای است که ادبیات تند و طلبکارانه را نمی‌پسندم و معتقدم با تلاش، ممارست و پیگیری می‌توان مشکلات را حل کرد.

وی در خصوص سرانجام بازنگری طرح تفصیلی گفت: این موضوع در دستور کار قرار دارد اما لازم نیست که کل طرح تفصیلی مورد بازنگری قرار گیرد و تنها قسمت‌هایی که ایراد دارد یا لازم است، باید مورد بازنگری قرار گیرد؛ البته طرح‌های موضعی و موضوعی که حدود ۲۰۰ طرح است نیز در حال بررسی است تا در بازنگری طرح تفصیلی به سرانجام برسد.

سرانجام بخشنامه کاهش هزینه‌ها در شهرداری

 

حناچی در خصوص سرانجام بخشنامه کاهش هزینه‌ها در شهرداری گفت: این بخشنامه به عنوان یک دستور عمومی در شهرداری پیگیری می‌شود و آن را رصد می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که شما گفته بودید پیامک‌های دعوت هیات دولت برای شما می‌آید؛ اما چرا در این جلسات شرکت نمی‌کنید؟ گفت: من دقیقا واقعیت را گفتم و آن زمان پیام و دعوت نامه‌ها را دریافت کردم اما باید بگویم حضور شهردار تهران در جلسات هیأت دولت نه در قانون و نه د ر آیین نامه ‌ها است و صرفا بنا به دعوت این حضور انجام می‌شود.

حناچی همچنین در خصوص سرانجام دستورش مبنی بر  استفاده از رنگ در شهر گفت: هنوز هم این دستور دنبال می‌شود و سازمان زیباسازی در حال تهیه دستور العمل است.

برخی رنگ‌های شاد در آمیزه‌های دینی‌مان مورد تاکید قرار گرفته

 

وی با بیان این که اگر از تهرانی‌ها بپرسید که شهرمان چه رنگی است عمدتا می گوید خاکستری و این در حالی است که خیلی از فضاهای شهری با ایده رنگ می‌تواند متنوع شود، ادامه داد: بسیاری از تونل‌ها زیرگذرها و دیوارهای ساده در سطح شهر با عنصر رنگ می‌تواند دارای ریتم شوند و این در حالی است که حتی تونل‌های مترو می‌تواند محل تبلیغات تاثیر گذار و درآمدزا باشد و این در حالی است که در سایر کشورها تبلغیات به درون تونل های مترو رفته و ما هم در حال تعقیب این مسئله هستیم.

وی با بیان این که برخی رنگ‌های شاد در آمیزه‌های دینی‌مان نیز مورد تاکید قرار گرفته، تصریح کرد: اما عرفا مردم به سمت خاکستری و سیاه گرایش دارند در حالی که استفاده از رنگ در شهر آسان، کم هزینه اما پر بازده است که در دستور کار قرار دارد.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص موضوع محله جماران که امروز نیز در دستور کار شورای عالی شهرسازی و معماری قرار داشته است، گفت: جماران یک محله نیست، جماران یعنی ایران و اتفاقاتی که در جماران افتاده حتی می توان از زبان دیگران هم اهمیت آن را فهمید. هنگامی که نماینده گورباچف به دیدار امام در جماران آمده است نوشته وقتی از ماشین پیاده شدم انتظار داشتم به سرسرایی بزرگ وارد شوم که در نهایت به کاخی منتهی می شود، اما وارد روستایی شدم و در خانه ای معمولی وارد شدم و موارد دیگری نیز از چنین تفسیرهایی وجود داشته، لذا با این نگاه جماران یک محله نیست و در سه سطح می توان آن را مورد توجه قرار داد. در سطح اول نقش جهانی است که پیام ساده زیستی و مواجهه با مردم توسط امام در آن وجود دارد.

وی تاکید کرد: سطح دوم سطح ملی است که بسیاری از موارد فرهنگی باید ثبت شود که این اتفاق افتاده، باید حریم داشته باشد که سازمان میراث فرهنگی باید این کار را انجام دهد؛ اما طرح ویژه ای در شورای عالی شهرسازی برای این محله به تصویب رسیده که امروز این طرح عمل کرده و جماران به شکل سابق نگهداشته شده است. مجموعه پلاک هایی که در این طرح بوده ۱۴۶ پلاک است که حدود ۳۵ پلاک در تملک دولتی ها، شهرداری و موسسه نشر امام است و ۱۰۴ پلاک درگیر این موضوع هستند.

شهردار تهران اظهار کرد: به این ترتیب درگیری عمومی فراگیری نیست و عمدتا پلاک های جنوبی این محدوده نیز ساخت و ساز کردند. در جلسه امروز شورای عالی شهرسازی موضوع مطرح شد. هر چند که من تا آخر جلسه حضور نداشتم اما توجه به مقیاس ملی و درخواست های مردمی مورد توجه قرار دارد و شورا همه موارد را در نظر می گیرد.

حناچی با تاکید بر اینکه آخرین مصوبه این محله در شورای عالی شهرسازی بوده و طرح ویژه ای توسط این شورا برای جماران به تصویب رسیده افزود: بازبینی این طرح در دستور کار شورای عالی شهرسازی قرار گرفته که این موضوع خارج از عرف نیست. پیش از انقلاب نیز بسطام با جمعیت حدود ۴۰۰۰ نفر به دلیل آثاری که در آنجا قرار داشته، مصوبه شورای عالی شهرسازی داشته و شورای عالی در موارد پر اهمیت می تواند ورود پیدا کند و طرح های ویژه ای را تصویب کند و سپس بازنگری آن را انجام دهد.

وی در خصوص بازپس گیری املاک شهرداری تهران و همچنین فروش عمارت اقدسیه گفت: در گزارش اولیه سازمان املاک، ۳۰۰۰ ملک از املاک شهرداری در اختیار غیر بود که طبیعتا بسیاری از آنها مصوبه شورا را نداشت. لذا کمیته ای سه نفره تشکیل دادیم که تشخیص می دهد کدام املاک در اختیار غیر باشند و سایرین نیز بازپس گیری می شوند. تعداد زیادی تا کنون بازپس گیری شده و این کار در حال استمرار است. برخی مقاومت ها در این موارد وجود دارد که با همکاری دادستانی پیگیر هستیم.

تعیین تکلیف ملک اقدسیه و ساختمان روزنامه اطلاعات

 

شهردار تهران افزود: در مورد فروش املاک نیز از طریق مزایده عمل می کنیم و با برگزاری مزایده هایی که با قیمت کارشناسی انجام می شود ممکن است متقاضی داشته باشند و یا متقاضی برای آنها وجود نداشته باشد. در مورد ملک اقدسیه نیز مزایده انجام شده، متقاضی نیز وجود دارد و در حال انجام فرآیند هستیم. همچنین در مورد ساختمان روزنامه اطلاعات نیز مشکلات حقوقی را حل کرده ایم و پنج دانگ از شش دانگ این ملک به نام شهرداری شده و در حال حل و فصل یک دانگ باقیمانده هستیم.

شهردار تهران در خصوص اجرای طرح ترافیک در شهر تهران پس از شیوع کرونا ویروس گفت: طرح ترافیک تهران چند بار اجرایی و لغو شده. اما در اواخر سال گذشته و در نیمه اسفند با اوج گیری کرونا طرح ترافیک در شورای ترافیک تهران برداشته شده و بار دیگر با بررسی ها این طرح اجرایی شد. البته هنگامی که مقرر بود طرح اجرا شود مصاحبه ای انجام شده بود که به احترام حرف استاندار یک هفته اجرای طرح را به تعویق انداختیم. بی تردید ما تقاضای سفر را سفارش نمی دهیم و تنها آن را مدیریت می کنیم.

در سایر نقاط دنیا نه تنها طرح ترافیک ملغی نشده بلکه سخت گیرانه تر اجرا شده

به گفته حناچی، در کمیته مربوطه در ستاد کرونا موضوعی مطرح شد که میزان دورکاری تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کند که این موضوع نیز تبعاتی همچون افزایش سفرهای بین شهری را به همراه داشت؛ لذا این پیشنهاد قبول نشد و مقرر شد طرح ترافیک یک هفته ملغی شود و در این مدت تردد و میزان ابتلا و ... مورد سنجش قرار گیرد. بررسی های ما نشان می دهد در سایر نقاط دنیا نه تنها طرح ترافیک ملغی نشده بلکه سخت گیرانه تر اجرا شده و در کنار آن مسیرهای دوچرخه را توسعه دادند.

اختصاص سهمیه طرح ترافیک به پزشکان و پرستاران با تأیید وزارت بهداشت

وی تاکید کرد: برای پزشکان و پرستاران سهمیه ای در نظر گرفته می شود تا با تأیید وزارت بهداشت به آنها تعلق پیدا کند.

شهردار تهران درباره حادثه ای که برای تعدادی از پاکبان ها در هفته گذشته در پل سیدخندان رخ داد، گفت: نیروهای شهرداری در چند دسته قابل تقسیم هستند. آن دسته که ما به صورت مستقیم با آنها قرارداد داریم به آنها تعهد داریم و پیگیر هستیم، اما برخی به صورت پیمانکاری هستند که همگی آنها بیمه هستند و مطابق بیمه کار آنها پیگیری می شود. ما بخشنامه ای داشتیم که در بزرگراه ها افراد پیاده نباید حضور داشته باشند که این موضوع در حال پیگیری است.

وی در مورد ناوگان اتوبوسرانی تهران نیز افزود: برای ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از محل اعتبارات ستاد کرونا برای نوسازی اقدام کرده ایم؛ البته عملا این اتوبوس ها بعد از بازسازی نو می شوند.

حناچی در خصوص وضعیت پله‌های برقی معابر که عمدتا خراب است گفت: بعد از شرایط تحریم تامین قطعات پله برقی‌ها دچار اختلال شد که درصدد حل این مشکل هستیم.

وی در خصوص انتقاد برخی از مسوولان در مورد وضعیت نابسامان شرکت‌ها و سازمان‌های شهرداری تهران تصریح کرد: این مسئله درست نیست چرا که امسال برای اولین بار مجامع بسیاری از شرکت‌ها به موقع برگزار و به تصویب رسید به گونه ای که هیج وقت مجمع مترو در تیر ماه برگزار نمی‌شد اما امسال این اتفاق رخ داد و حتی مجمع بانک شهر را که یکی از دعواهای ما با بانک مرکزی بود را به موقع برگزار کردیم.

وی با بیان این که ابزار ما حسابرسی افراد صاحب صلاحیت است گفت: به زودی گزارش این مجامع منتشر می‌شود.

وضعیت بدهی دولت به شهرداری‌ها

حناچی همچنین در مورد وضعیت بدهی دولت به شهرداری‌ها با بیان این که این بدهی‌ها در چند بخش ایجاد می‌شود گفت: معمولا آرای ماده ۱۰۰ دستگاه‌های دولتی و همچنین سهم دولت در پرداخت بلیت و توسعه حمل و نقل عمومی و همچنین بخشی از مطالباتی که توسط وزارت دارایی تایید می‌شود بدهی‌ها را شکل می‌دهد که ما در این مدت حدود ۵ هزار میلیارد تومان از این بدهی‌ها را تهاتر کردیم.

وی با بیان این که در بخش بلیت نیز معمولا در آخرین دقایق سال وقتی سازمان برنامه و بودجه ته خزانه را جارو می‌کشد به ما کمک می‌کند.

تخصیص اعتبارات کرونا به شهرداری

شهردار تهران در خصوص تخصیص اعتبارات کرونا به شهرداری گفت: دست به نقدترین چیزی که به ما رسید بحث بازسازی اتوبوس‌ها است که برای هر دستگاه اتوبوس ۴۰ میلیون تومان در نظر گرفتند که با این اعتبار ۵۰۰ دستگاه تعمیر می‌شود.

وی در خصوص انتقاد شورایاری‌ها در عدم تحقق پروژه‌های کوچک مقیاس محلی گفت: یکی از مراجعی که این پروژه‌ها را تایید می‌کند شورایاری‌ها هستند و همه تصمیم با آنها نیست؛ بلکه انتخاب پروژه یک فرآیند است و اخیرا نیز با رأی دیوان که در مورد شورایاری‌ها صادر شد در تاثیرگذاری‌شان یک مقدار تردید ایجاد شده که امیدواریم این مسئله حل شود. ولی دقت داشته باشید که در  انتخاب پروژه‌های کوچک مقایس محلی سعی می‌کنیم که عدالت عمومی را رعایت کنیم.

اگر خبرنگاران از ما طرح نخواهند به همه کارت بلیت رایگان می‌دهیم

 

حناچی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که مبلغ کارت بلیت خبرنگاران کم است گفت: اگر خبرنگاران از ما طرح نخواهند به همه کارت بلیت رایگان می‌دهیم اما در مورد افزایش بهای این کارت این مسئله را از طریق انجمن صنفی بررسی کنید و از هر اقدامی که باعث شود استفاده از حمل و نقل عمومی در شرایط غیر کرونایی افزایش یابد استقبال می‌کنیم.

در ادامه این نشست پیروز حناچی درخصوص ساختمان پلاسکو و تأمین پارکینگ آن نیز اظهار کرد: پلاسکو ساختمانی است که قبلا برج اداری تجاری بوده و تخریب شده، در آن شرایط ضوابطی وجود نداشته و حالا می خواهیم ضوابط را در ساخت مجدد آن اجرا کنیم. مصوبه شورای تأمین که در آن عنوان شده بود در ازای صدور پروانه پول گرفته نشود قانونی نیست و صدور پروانه برای این ساختمان در حال پیگیری است. کمبود پارکینگ آن نیز در ساختمان مقابل که به عنوان پارکینگ پروانه معروف است مقرر شده تامین شود که هزینه های مقاوم سازی این ساختمان را بنیاد پذیرفته که پرداخت کند.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص صدور برگه جریمه ورود به طرح ترافیک برای افرادی که تا قبل از ساعت تعیین شده وارد طرح شده اند، گفت: این افراد جریمه نشده بودند و تنها برای آنها پیامک ارسال شده بود که دستور داده شد ملاحظات لازم در نظر گرفته شود و نیم ساعت دیلی که ما داشتیم مد نظر قرار گیرد و همه این موارد از سیستم پاک شود.

در تلاشیم که با کاهش زباله ها ارسال کمتری به مجموعه آرادکوه داشته باشیم

 

وی در خصوص دفن زباله های شهر تهران نیز افزود: این موضوع بسیار پیچیده است و فرآیند گسترده ای از خانه شهروندان تا آرادکوه را شامل می شود. ما در تلاشیم که با کاهش زباله ها ارسال کمتری به مجموعه آرادکوه داشته باشیم. مطالعات طرح جامع پسماند آغاز شده اما با توجه به شرایط کرونایی تا حدودی با تأخیر مواجه شده است.

حناچی ادامه داد: تا پیش از کرونا روزانه ۷۰۰۰ تن تولید زباله داشتیم که با تلاش همکارانمان به ۵۷۰۰ تن کاهش دادیم. ایده آل ما این است که حداقل زباله ممکن به آرادکوه برده شود. با فاصله گیری از شرایط کرونایی به سمت اجرای این طرح پیش خواهیم رفت.

وی در خصوص موضوع شفافیت که مورد تاکید شورا و شهرداری تهران است نیز گفت: آنجایی که شهرداری متضرر شده از طریق بخش حقوقی شهرداری در حال پیگیری موضوع است و پرونده ها در جریان است.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص سه شنبه های بدون خودرو نیز افزود: این موضوع بخشی از کار مدیران شهرداری است که مردم را به حمل و نقل عمومی تشویق کند و فضا برای این پروسه باز شود. این بخش بسیار کم هزینه است و تأثیرات زیادی دارد. مدیران من به تناسب فعالیت خود در مناطق در تلاش هستند مسیرهای دوچرخه سواری را به صورت پیوسته داشته باشیم. به شکلی که در حال حاضر در میرداماد دو مسیر رفت و برگشت دو چرخه ایجاد شده و امیدواریم در سایر مناطق نیز این مسیرها به یکدیگر متصل شود و موضوع دوچرخه با باور مردم عجین شود.

استفاده از دوچرخه بسیار زیادتر شده

دوچرخه های برقی و اسکوتر در تهران

بی تردید باید فضایی فراهم کنیم که برای مسیرهای کوتاه، شهروندان از دوچرخه استفاده کنند. این کار نیازمند همکاری مردم است و آمارها نشان می دهد نسبت به روزهای نخست این طرح را شروع کردیم استفاده از دوچرخه بسیار زیادتر شده، البته باید دوچرخه های برقی و اسکوتر نیز به این موضوع اضافه شود.

شهردار تهران در خصوص لایحه دو فوریتی جبران خسارات ناشی از شیوع کرونا اظهار کرد: حدود ۱۳ یا ۱۴ بند در این لایحه وجود داشت که برخی در مسیر کمیسیون ماده ۵ و برخی نیز که مربوط به آراء ماده ۱۰۰ بوده در حال پیگیری است. ابهامات قوه قضائیه پاسخ داده شده و شورا و فرمانداری نیز این لایحه را تصویب کرده است. لذا مانع جدی برای انجام آن وجود ندارد و در دستور کار است.

حناچی در خصوص انتصابات صورت گرفته در شهرداری تهران گفت: یکی از سخت ترین کارهای ما انتصاباتی است که باید انجام شود بعضا به دلیل سخت بودن ممکن است گاهی مماشات کنیم اما در بقیه موارد مماشاتی وجود نداشته است. ما ادعای تغییر رویکرد در شهر داشتیم که بدون شهر فروشی آن را اداره کنیم و این اتفاق افتاده. هر چند که سختی های بسیاری به همراه داشته است.

تا پایان هفته نسل اول پروژه دوره های قبل به اتمام می رسد

 

وی ادامه داد: پادگان ۰۶ یک نمونه آن بود. ما سهم شهرداری را در این پروژه به شهر اختصاص دادیم و توافقاتی با مجموعه نیروهای مسلح داشتیم که به تصویب شورای عالی شهرسازی نیز رسید. در ادامه نیز در این هفته امتداد مسیر استاد معین تا سی متری جی افتتاح می شود. به این ترتیب نسل اول پروژه دوره های قبل به اتمام می رسد. نسل جدید پروژه ها بخش عمده به صورت محلی است که لیست آنها نیز منتشر خواهد شد.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص دورکاری نیروهای شهرداری تهران گفت: به طور قطع دورکاری قبل از شرایط کرونا نیز مطرح بوده و آئین نامه آن تهیه شده است. در شرایط کرونا این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گرفته، چرا که ما انباشت نیروی انسانی شدیدی داریم و کارمندان بعضا در فضای محدودی حضور دارند که این موجب شیوع بیشتر کرونا می شود. لذا ناچاریم که از روش های دورکاری بهره بگیریم.

وی در خصوص زیرگذر استاد معین نیز گفت: یکی از دلایل دو طرفه نشدن زیرگذر استاد معین بن بست بودن این مسیر بود که با افتتاح ادامه استاد معین تا سی متری جی این مشکل حل می شود و استاد معین در مسیر جنوبی باز می شود. لذا شرایط دو طرفه بودن این زیرگذر فراهم می شود.

وی در خصوص بکارگیری کودکان در موضوع زباله گردی و ممنوعیت آن نیز گفت: با سازمان بهزیستی و بهزیستی استان تهران و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران موضوع زباله گردها و معتادان متجاهر بررسی و پیگیری می شود. فراوانی و تراکنش موضوع زباله گردی بسیار زیاد است اما این موضوع را پیگیری کردیم و خیلی کم شده است اما همچنان ممکن است مواردی باشد. چرا که همه این چرخه زیر نظر ما نیست.

وی در خصوص تفاهم نامه شهرداری تهران با شرکت راه آهن برای مسیر راه آهن تهران تبریز گفت: به محض اینکه قسط اول توسط شهرداری به راه آهن پرداخت شود کل عرصه این محور در اختیار ما قرار می گیرد که این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد.

منبع : خبرگزاری ایسنا

دوشنبه 13/5/1399 - 15:56
ایرانگردی


در نشستی که با حضور مهندس "صفا صبوری دیلمی" معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و سردار "محمدحسین حمیدی" رئیس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد، زمینه های همکاری بیشتر در مورد ارتقای فرهنگ انسان محوری در فضاهای شهری پایتخت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، در این نشست که جمعی از مدیران ارشد معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران و جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز حضور داشتند، ضمن ارائه گزارشی از آخرین دستاوردهای طرح 500 کیلومتری بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه، راهکارهای گسترش همکاری ها در خصوص اقدامات عمرانی مدیریت شهری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مهندس صبوری در بخشی از این نشست با بیان آنکه تهران برای ایجاد فرصت مکث و کاهش هیجان های منفی زندگی شهری نیازمند پیاده روهایی مناسب برای همه شهروندان است، تاکید کرد: ارجحیت بخشیدن به انسان محوری در مقابل خودرومحوری، نه فقط به معنای انتخاب مدهای حمل و نقلی پاک برای شهر تهران و گسترش قلمروی عمومی شهروندان بلکه به مثابه برگزیدن سبکی متفاوت از زندگی شهری است.
وی با تاکید بر اینکه تلاش برای تغییر سبک زندگی شهروندان و جلوگیری از غلبه بیشتر خودرو بر فضاهای شهری پایتخت نیازمند هم اندیشی و همکاری نزدیک تمام نهادهای ذیربط است، یادآور شد معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران از طرح ایده های اثرگذار در این زمینه استقبال می کند.
لازم به ذکر است هم اکنون 70 معبر به طول 80 کیلومتر در سطح مناطق 22گانه شهر تهران، در حال بهسازی مسیر پیاده رو و احداث مسیر دوچرخه می باشند. پیش بینی می شود تا پایان مردادماه امسال 60 کیلومتر مسیر پیاده رو بهسازی شده به همراه مسیر دوچرخه تحویل شهروندان شود.

دوشنبه 13/5/1399 - 15:0
ایرانگردی



مدیر بازرسی منطقه ۱۹ از بررسی پیام های شهروندان با محوریت نگهداشت شهر و رفع آن ها در قالب اجرای پروژه های کوچک مقیاس محله ای خبر داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علیرضا صادقی بخش مدیر بازرسی منطقه با بیان این مطلب در نشست با معاونان اجرایی و دبیر هیئت رئیسه شورایاری های منطقه گفت: درهمین راستا پیام های شهروندان که از طریق سامانه ۱۳۷ ثبت می شود بررسی و پیام هایی که برای پاسخگویی نیاز به مدت زمان بیشتری دارند در قالب پروژه های کوچک مقیاس تعریف و رفع می شوند.

او در بخش دیگری به ثبت پیامی از شهروندان در سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ مبنی بر وجود کانال یک کیلومتری در محله نعمت آباد خیابان طالقانی اشاره کرد و گفت: این کانال با سنگدال پوشیده و باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی برای شهروندان و اهالی محل شده است که در راستای حل این مشکل نیز بازطراحی و بازسازی آن در دستور کار اجرایی این شهرداری قرار گرفت.

به گفته این مسئول این کانال نمونه ای از درخواست های ثبت شده شهروندان است که در راستای احقاق حقوق آنان و ارتقاء فضای زیست محیطی محله در قالب پروژه های کوچک مقیاس رفع خواهد شد.

دوشنبه 13/5/1399 - 14:54
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته