• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1270روز قبل
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: متروی تهران فرآیند مقابله با ویرو‌س کرونا را با ضدعفونی همه اماکن و ناوگان ریلی متروی تهران برای پیشگیری از شیوع ویروس واگیردار در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه تمامی قطارهای شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه به صورت روزانه در سیستم های مکانیزه مترو واش شستشو و ضد عفونی می شود افزود: طبق دستور العمل هایی که از متروی یوهان و پکن و خرد جمعی همکاران و دستور العمل های‌ارائه شده از سوی وزارت بهداشت دریافت کردیم دستور العملی را برای شرکت بهره برداری متروی تهران تعریف و اجرایی کرده ایم که بر اساس آن هندریل های پله برقی، پله های ثابت، صندلی ها، دستگاه های فروش بلیت و تمامی اماکنی که مسافران با آن در تماس هستند روزانه در چند نوبت در ایستگاه های ابتدایی و انتهایی هرخط ضد عفونی می شوند.
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه با بیان اینکه در رابطه با ضدعفونی کردن قطارها و ایستگاه های مترو، هماهنگی لازم با شهرداری تهران انجام پذیرفته است، گفت: این کار با هوشیاری بیشتری انجام می شود و تمام تلاش خود را برای مقابله با این ویروس انجام خواهیم داد.
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه از تشکیل ستاد مقابله با ویروس کرونا در این شرکت خبر داد و گفت: در این ستاد با ایجاد ارتباطات برون سازمانی و شبكه اطلاعاتی درون سازمانی، تمامی وقایع و اتفاقاتی را که در شبکه مترو اتفاق می افتد را با دقت رصد می کنیم و نسبت به تغییراتی که در شرایط‌ فعلی رخ می دهد، برنامه ریزی های جدیدی انجام می دهیم.
نوبخت افزود: برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از انتشار این بیماری هماهنگی و همکاری لازم نیز با بازرسان وزارت بهداشت صورت گرفته و جای هیچ نگرانی برای شهروندان و مسافران نیست در همین راستا نسبت به ارائه آموزش های شهروندی با نصب پوستر، بنر و تابلوهای آموزشی در ایستگاه ها و قطارها، پخش كلیپ های آموزشی از مانیتور ایستگاه ها و قطارها و همچنین پخش پیام های اطلاع رسانی از اتاق های كنترل در تمامی خطوط هفتگانه اقدام كرده ایم.
وی از عملکرد پیشگیرانه شركت بهره برداری متروی تهران وحومه از بهمن ماه سال جاری خبرداد و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا دستور العمل های جدیدی از سوی وزارت بهداشت برای شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه ابلاغ شد. و این كار با حساسیت و دقت بیشتری روزانه انجام می شود و بر اساس برنامه ریزی انجام شده مواد ضدعفونی کننده برای راهبران و مرکز فرمان تهیه شده و برای پنج هزار پرسنل امور ایستگاه ها مطابق پروتکل ملی که برای صیانت از پرسنل داریم مواد ضدعفونی کننده تهیه گردیده است.
نوبخت گفت: برای افزایش رعایت بهداشت اقدام به جمع آوری آبخوری ها، دستگیره های تبلیغاتی قطارها، تعطیلی اتاق های مادر و كودك، تعطیلی غرفه های ارایه كننده مواد غذایی روباز در ایستگاه ها واجرای تمهیدات بهداشتی در نمازخانه ایستگاه ها، افزایش دفعات تعویض كیسه های زباله در ایستگاه ها و استفاده از تمامی ظرفیت تهویه هوا در قطارها و اصلاح سناریوی هواسازها جهت تهویه فعال هوای ایستگاه ها كرده ایم همچنین با كاهش ۷۰ درصدی مسافران سرفاصله حركت قطارها را تغییر نداده ایم تا از تجمع افراد جلوگیری كنیم .
نایب رییس هیات مدیره شركت بهره برداری متروی تهران با بیان اینكه در روزهایی که نگرانی‌ها درباره شیوع و انتقال ویروس کرونا افزایش یافته، برخی مسائل به ویژه استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به دغدغه‌ای همگانی تبدیل شده، اما برای رفع این نگرانی‌ها تكنولوژی به کمک پیشگیری از شیوع بیماری‌ها در مترو رسیده است. تصریح كرد: خرید آنلاین بلیت تک سفره مترو و شارژ کارت بلیت مترو و اتوبوس یکی از کارآمدترین خدماتی که این روزها با افزایش نگرانی‌ها پیرامون ویروس کرونا در سامانه و اپلیکیشن «تهران من» در دسترس است. و شهروندان و مسافران متروی تهران می‌توانند با خرید و شارژ کارت بلیت مترو و اتوبوس به صورت برخط از طریق سامانه یا اپلیکیشن «تهران من» به نشانی my.tehran.ir و یا از دستگا ه های نصب شده در ایستگا ه ها بلیت تهیه كنند.
وی گفت : در این مدت جلسات کارشناسی و مدیریتی مشترکی برای نحوه نظافت و مقابله با شیوع ویروس کرونا در ایستگاه‌ها و قطارها با همکاری اداره‌کل پیشگیری و‌ مبارزه با بیماری های واگیر وزارت بهداشت و درمان، اداره کل بهداشت محیط و مدیران و کارشناسان شهر سالم شهرداری تهران، معاون حمل ونقل و ترافیک، برگزار شد.
نوبخت گفت: مواد و تجهیزات لازم برای ضد عفونی شخصی كار كنان تامین شده و برای پرسنل آموزش و اطلاع رسانی های عمومی در خصوص ویروس كرونا انجام شده وبرای حفظ سلامت گروهای حساس تمهیدات لازم برای دوركاری بانوان باردار و بیماران خاص اجرایی شده همچنین مركز پایش موارد مشكوك و قطعی بیماری و تامین در شركت ایجاد شده است.
در این مدت به صورت تمام وقت میزبان تعداد زیادی از خبرنگاران و عکاسان رسانه های خبری بوده ایم که مراحل ضدعفونی و شستشوی قطارها را به تصویر کشیدند.
نوبخت در پایان گفت: موضوع سلامت شهروندان و مسافران از اولویت‌های مدیریت شهری است و امیدواریم با اقدام های پیشگیرانه بتوانیم آسودگی خاطر آنان را فراهم کنیم تا این ویروس هم از بین برود و کسی از آن آسیب نبیند.

يکشنبه 11/12/1398 - 12:59
ایرانگردی

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 6 از بهسازی معابر خیابان الوند خبر داد و گفت: با توجه به وجود اماکن عمومی و دولتی نظیر بیمارستان ها و ساختمان های دولتی و تردد بالای شهروندان در خیابان الوند، بهسازی معابر عمومی این خیابان در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، مرتضی مطهری گفت:عملیات بهسازی انهار جهت هدایت آب های سطحی و بهسازی پیاده روها و جداره ها با هدف افزایش امنیت شهروندان هنگام عبور و مرور انجام گرفته است.
مطهری گفت: در این عملیات 380متر مربع پیاده رو سازی، 210متر جدول کانیو جانبی و 220متر تک جدول و کف کشی انهار انجام شده است.
به گفته مطهری به جهت شیبدار بودن بخشی از پیاده رو ها و محل پرتگاهی پله ها، 30 متر جدول و نرده دستگیر نیز تهیه و نصب شده است.
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه شش اضافه کرد: جهت بهبود کیفیت بصری نمای ورودی خیابان الوند در تقاطع میدان آرژانتین نیز، 100متر مربع از دیوار باغچه های خیابان مذکور سنگ کاری شده است.
گفتنی است علاوه بر همسطح سازی دریچه ها، تراش و روکش مکانیزه آسفالت نیز در دستور کار معاونت فنی و عمران شهرداری منطقه 6 قرار دارد.

يکشنبه 11/12/1398 - 12:57
ایرانگردی


شهردار منطقه ۲گفت : اقدامات این منطقه برای استقبال از نوروز چندی است که آغاز شده و در حال انجام است .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲،رسول کشت پور شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: سال ۹۸روزهای پایانی خود را تجربه میکند و تقویم خبر از آمدن نوروز می دهد و با وجود اینکه روزهای اسفند ماه امسال با توصیه های موکد رعایت بهداشت فردی و جمعی برای مقابله با ویروس کرونا عجین شده است در این ایام ضمن رعایت نکات بهداشتی و با همدلی به استقبال از بهار و سال نو می رویم .
رسول کشت پور به اهمیت اجرای طرح استقبال از بهار اشاره کرد و گفت: اقدامات و فعالیتهای معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲و بالاخص حوزه فضای سبز آن،از چند ماه پیش آغاز شده است و این منطقه با فضای سبزی در حدود ۱۹۸۲هکتار و تعداد ۲۰۹بوستان در روزهای پایانی سال فعالیتهای خود را به لحاظ کمی و کیفی بیستر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کاشت نشائ فصلی، نهال و درختچه و بهسازی و واکاری فضای سبز در آستانه فرارسیدن بهار از مهمترین اقدامات مدیریت شهری است گفت:تا کنون نشائ فصلی گونه های گیاهی چون بنفشه،شب بو ،سیکلمه،همیشه بهار و غیره در مساحتی حدود ۹۰۰۰متر مربع از فضای حاشیه بزرگراه ها و بوستانها و رفیوژهای سطح منطقه کاشته شده است .
شهردار متطقه ۲ با اشاره به اینکه در آستانه فرارسیدن روز درختکاری در ۱۵اسفند ماه و در نهضت درختکاری تا کنون بیش از ۱۲۵۰۰اصله نهال توت کاکوزا،چنار،زیتون تلخ،اقاقیا،سرو و انواع نهال میوه در سطح منطقه کاشته شده است و کاشت تعداد ۳۸۰۰۰اصله نهال جمعا در نهضت درختکاری در دستور کار حوزه فضای سبز این منطقه قراردارد افزود: واکاری و بهسازی رفیوژهای میانی سطح منطقه نیز با کاشت ۵۴۴۴ اصله درختچه از سایر اقداماتی است که برای استقبال از نوروز در این منطقه صورت گرفته است .
وی بر ضرورت افزایش روحیه شادی و نشاط در شهروندان و تزریق امید و همدلی بر فضای شهر در این روزها تاکید کرد و افزود : بهسازی ، رفع نقص و افزایش کیفیت سیستم های روشنایی ،سرویس های بهداشتی،لوازم بازی و لوازم بدنسازی بوستانها، سیستم آبرسانی، رنگ آمیزی و تعمیر مبلمان پارکی،نیمکت ها،سطل های زباله، شیرهای آبخوری ،آلاچیق ها،ساعت ها و رنگ آمیزی و ایمن سازی و رفع نقص آب نماهای سطح منطقه از دیگر اقدامات این منطقه در اجرای طرح استقبال از سال نو بوده است .

يکشنبه 11/12/1398 - 12:55
ایرانگردی




کاوه حاج علی اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در یادداشتی در روزنامه همشهری در خصوص طرح خانه های کوچک اندازه، نوشت:میانگین رشد سالیانه 1.72 درصدی جمعیت استان تهران (نسبت به رشد 1.24 درصدی جمعیت کشور)، نشان از مهاجرپذیری بالای این استان دارد. همچنین، رشد سالیانه کمتر از 1 درصد جمعیت شهر تهران در قیاس با رشد سالیانه بیشتر از 3 درصدی جمعیت در شهرهای پیرامون حاکی از این است‌ که پیراشهر تهران پذیرای اصلی مهاجران است؛ در همین چارچوب و مطابق با قاعده شهرنشینی در ایران، می‌توان استدلال کرد که سکونتگاه‌های غیر‌رسمی در حاشیه تهران رو به فزونی است. از سوی دیگر، افزایش هزینه تأمین مسکن و نبود مسکن قابل استطاعت برای همه گروه‌های اجتماعی-اقتصادی در قسمت‌های مختلف شهر، سبب رانده شدن تدریجی دهک‌های پایین درآمدی به خارج از تهران و حاشیه‌‌ها شده و تهران را از شهری برای همه و مکانی مناسب برای زندگی همه ساکنان آن دور می‌کند. از آنجا که امرار معاش بخش زیادی از هر دو گروه گفته‌شده در درون شهر تهران صورت می‌گیرد، این پدیده منجر به ورود و خروج روزانه بیش از یک و نیم میلیون وسیله نقلیه به تهران شده و علاوه بر تشدید معضلات محیط زیستی و اجتماعی (همچون آلودگی هوا، اتلاف وقت شهروندان در ترافیک و شکل‌گیری شهرهای خوابگاهی)، تهران را به محلی برای کار و اخذ خدمات بخش قابل توجهی از جمعیتی تبدیل کرده ‌است که در پیرامون آن اسکان دارند.

این در حالی است که در بیشتر کشورهای جهان، حومه‌نشینی و حرکت از مرکز به پیرامون، شیوه‌ای برای دستیابی به کیفیت‌های بالاتر زیست بوده و امکان برخورداری از واحدهای مسکونی بزرگ‌تر و فضاهای باز و خدمات بیشتر را برای ساکنان فراهم می‌کند؛ در عین حال که ارتباط مرکز و پیرامون از طریق شبکه حمل‌و‌نقل عمومی ریلی برقرار می‌شود. در ایران و برخی از کشورها، اما رابطه مرکز و پیرامون به‌گونه‌ دیگری است و با دور شدن از مرکز به سمت پیرامون و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای، کمبود خدمات و زیرساخت‌ها تشدید شده و کیفیت زندگی شهری کاهش پیدا می‌کند. اما، در هر حالت، شکل‌گیری سکونتگاه‌های پیرامونی سبب خالی شدن مراکز شهری از جمعیت شده و افت شهری و پیدایش محدوده‌های ناکارآمد را در پی دارد.
به جز اثرات منطقه‌ای و موضوعات مربوط به ارتباط مرکز-پیرامون در حوزه مسکن، در محدوده شهر تهران، رشد بیشتر از صد‌در‌صد قیمت مسکن (در سال 1397 نسبت به سال 1396) در کنار میانگین 100 متر‌ مربعی مساحت واحدهای مسکونی (ناشی از ضوابط برنامه‌های جامع و تفصیلی در خصوص سرانه مسکن و الزام به تأمین کامل پارکینگ)، سبب شده ‌است تا سهم تسهیلات مسکن (در هر دو بخش عرضه و تقاضا) به پایین‌تر از ۲۰ درصد کاهش یافته و سهم مسکن در سبد هزینه خانوار از حدود ۳۵ درصد در سال 1396 به بالاتر از 60 درصد در سال 1397 افزایش پیدا کند. بنابراین، میزان اجاره‌نشینی به حدود 50 درصد رسیده است؛ بالغ بر 40 درصد از خانوارها دچار بدمسکنی هستند؛ و دهک‌های پایین درآمدی (و حتی گروه‌های متوسط اقتصادی)، به دلیل فقدان مسکن قابل استطاعت در بخش‌های مختلف شهر، قادر به تأمین سکونتگاه مناسب برای خود نبوده و به مرور به حاشیه رانده می‌شوند.
حقیقت این است که استاندارد واحدهای مسکونی تولیدشده در شهر تهران تناسبی با استطاعت همه خانوارها نداشته و منجر به شکل‌گیری رابطه معکوس بین عرضه و تقاضا شده است؛ به این معنی که با وجود سهم و تقاضای بالای واحدهای کوچک در بازار معاملات (به‌دلیل تناسب قیمت آنها با توان خانوار و میزان تسهیلات اعطایی از سوی بانک‌ها)، عرضه واحدهای با مساحت بیشتر از 100 متر مربع در تهران افزایش یافته است. در چنین شرایطی، افزایش میزان تسهیلات خرید (به رغم نبود منابع مورد نیاز)، به علت عدم توانایی خانوار در بازپرداخت آن، کمکی به حل مشکل مسکن نخواهد‌ کرد. در این وضعیت که توان تصرف واحدهای مسکونی با ویژگی‌های تولیدشده برای همه خانوارها میسر نیست، راهی جز تغییر ویژگی‌ واحدهای مسکونی تولیدی وجود ندارد؛ تجربه‌ای که بیشتر کلان‌شهرهای دنیا آن را از سر گذرانده و با بهره‌گیری از حمل‌و‌نقل عمومی، کاهش هزینه‌های جابه‌جایی، تأمین پارکینگ عمومی، اعمال سیاست‌های تشویقی و رفع موانع ساخت خانه‌های کوچک‌اندازه توسط بخش خصوصی، توانسته‌اند میزان قابل توجهی از مشکل تأمین مسکن را حل‌ کنند.
بر این اساس، ضروری است که در تهران، با سیاستگذاری‌ منطقه‌ای و برنامه‌ریزی‌ شهری، از زمین‌گیر شدن منابع هنگفت و سرمایه‌گذاری‌های عظیم در بخش مسکن‌ که حاصل آن تولید 300 هزار واحد مسکونی خالی و خارج از توان تصرف خانوار بوده‌است، جلوگیری کرده و این سرمایه‌ها را با هدفمندی بیشتر به سمت تولید خانه‌های کوچک‌اندازه و قابل استطاعت هدایت نمود.
برای این منظور، نیاز به بازبینی ضوابط برنامه‌های توسعه شهری وجود دارد تا بخشی از تولید مسکن، به خانه‌های کوچک‌اندازه (با زیربنای تا 50 مترمربع) اختصاص یابد. در این راستا، توجه به ضرورت اختلاط این واحدها با واحدهای مسکونی متعارف و تدوین دستورالعمل مکان‌یابی، طراحی، ساخت و بهره‌برداری این واحدها برای پاسخگویی به نیازهای خانوار و تأمین کیفیت‌های مورد انتظار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین لازم است که در مکان‌یابی پروژه‌های دارای خانه‌های کوچک‌اندازه، توزیع متوازن آن در همه بخش‌های شهر، نزدیکی به ایستگاه‌های حمل‌و‌نقل عمومی و عرصه‌های کار و فعالیت نظیر دانشگاه‌ها، بازار، کارخانجات و... مد نظر قرار گیرد؛ به عنوان مثال، می‌توان محدوده‌های واقع در شعاع دسترسی مناسب برای پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری از ایستگاه‌های حمل‌و‌نقل عمومی را از ضرورت تأمین پارکینگ معاف نموده و هزینه‌های تأمین مسکن را کاهش داد.
با همین ملاحظات، شهرداری تهران آئین‌نامه اجرایی بند ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها را با هدف ایجاد خانه‌های کوچک‌اندازه و قابل استطاعت تدوین نموده و درصدد است، با پرهیز از تصدی‌گری و به عنوان تسهیل‌گر برنامه، زمینه‌های لازم را برای تأمین خانه‌های کوچک‌اندازه فراهم کند.

* نخستین جمله جان راولز در کتاب "نظریه عدالت"

يکشنبه 11/12/1398 - 12:51
ایرانگردی

 

 

درپی شیوع ویروس کرونا، اقدامات پیشگیرانه شهرداری منطقه سه برعلیه ویروس کرونا در اماکن عمومی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، کاظم کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی در این خصوص گفت: بروشور شناخت علائم ویروس کرونا، ارائه نکات بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه در میادین میوه و تره بار در حال توزیع است.

وی اطلاع رسانی به شهروندان از طریق فضاهای مجازی و حقیقی را اولویت اداره سلامت این منطقه برای مبارزه با ویروس کرونا خواند و اذعان داشت: با شناخت علائم کرونا و رعایت نکات بهداشتی می توان از سلامت خود و دیگران محافظت نمود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه سه از توزیع دستکش، ماسک میان کارکنان و آموزش چهره به چهره به آنها درخصوص اطلاع رسانی بیماری کرونا خبر داد.

 

يکشنبه 11/12/1398 - 12:47
ایرانگردی

 
 

 

 

600 چشمه سرویس بهداشتی در بوستان و پایانه ها منطقه 15 به طور مستمر شست و شو و گند زدایی می شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبرکریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه گفت: روزانه  2 تا 3 مرتبه درب، دستگیره و شیرآلات سرویسهای بهداشتی با مواد ضدعفونی کننده و الکل شست و شو و گندزدایی می شود.

وی با اشاره به اینکه پیش از شیوع بیماری کرونا  نیز شست و شو و گندزدایی سرویس های بهداشتی مستمر انجام می شد افزود: به منظور پیشگیری از بیماری کرونا این اقدام در دفعات متعدد و با مواد ضدعفونی کننده آب ژاول و الکل انجام می شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه بیان کرد: این فرآیند تا زمان سپری شدن خطر ویروس کرونا ادامه می‌یابد.

کریمی پور با تاکید بر اینکه  پیشگیری همواره ارزان ترین و راحت ترین اقدام در مقابل بیماری ها است افزود: بحث سلامت موضوعی مهم است و تمام آحاد جامعه را در بر می‌گیرد و شهروندان با رعایت بهداشت فردی و محیطی این بیماری را شکست خواهند داد.

به گفته وی، آموزش 900 کارگر خدمات شهری، تحویل تجهیزات بهداشتی شامل ماسک و دستکش به کارگران، شستشو، نظافت، سمپاشی و گندزدایی 4 اسکان کارگری، مکان های خدماتی زیر مجموعه شهرداری و میدان و بازار میوه و تره بار منطقه از دیگر اقدامات انجام شده این معاونت در مقابله با شیوع این بیماری است.

شایان ذکر است؛ تمامی اتوبوس های فعال در منطقه 15 در راستای حفظ ایمنی شهروندان، ارتقای وضعیت بهداشت ناوگان اتوبوسرانی و پیشگیری از ابتلای شهروندان به بیماری کرونا، علاوه بر شستشوی روزانه که در برنامه های مستمر این سازمان می باشد، ضدعفونی نیز می شوند.

 

 
 

 

يکشنبه 11/12/1398 - 12:46
ایرانگردی



3 هزار شهروند در سطح محلات شمال تهران با حضور کارشناسان خانه های سلامت سراهای محلات در خصوص راهکارهای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تحت آموزش های لازم قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید عباس سجادی سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: آموزش و ارتقاء سطح آگاهی شهروندان برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در سراهای محلات، مساجد و برخی مراکز خرید با همکاری کارشناسان اداره سلامت شهرداری منطقه یک و مشارکت شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در حال انجام است و طی آن بیش از 3 هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند .
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های شهرداری منطقه یک در حوزه آموزش برای مقابله با بیماری کرونا مناسب است افزود: مهمترین کار سراها و خانه های سلامت شهرداری در سطح محلات ارائه آموزش های مجازی، حضوری و اطلاع رسانی عمومی است.
سجادی آموزش خود مراقبتی و کنترل بیماری کرونا به تمامی کارمندان شهرداری منطقه یک و کارگران، برگزاری کارگاه های آموزشی مجازی و حضوری برای تمامی شهروندان، کارکنان و گروه هایی که با شهرداری منطقه همکاری می کنند را از دیگر اقدامات این اداره عنوان کرد.

يکشنبه 11/12/1398 - 12:28
ایرانگردی

 

 

معاون مالی و اقتصاد شهری منطقه 19 گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به 34 هزار فیش عوارض سالانه توسط اداره درآمد این منطقه وصول شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محمد جانی پور با اشاره به مشارکت بالای شهروندان این منطقه در پرداخت عوارض نوسازی، پسماند و کسب و پیشه بیان کرد: شهروندان با پرداخت بموقع عوارض ضمن بهره مندی از پاداش 10 درصدی خوش حسابی، مشارکت چشمگیری نیز در اداره شهر و تولید درآمدهای پایدار شهری خواهند داشت.

به گفته این مسئول از ابتدای سال تاکنون بیش از 15 هزار برگه عوارض نوسازی، 14 هزار و 284 برگه عوارض پسماند مسکونی، 3 هزار برگه عوراض کسبی ونزدیک به 2 هزار برگه عوارض پسماند کسبی توسط شهروندان این منطقه پرداخت شده است. 

جانی پور خاطرنشان کرد: شهروندان درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در فیش ها به واحدنوسازی منطقه مراجعه کنند.

براساس این گزارش شهروندان می توانند از طریق سامانه اینترنتی Tehran.ir  و یا با استفاده از دستگاه‌های خودپرداز و اینترنت بانک، تلفن بانک و شعب بانک شهر نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام کنند.

 

يکشنبه 11/12/1398 - 12:26
آموزش و تحقيقات

يکشنبه 11/12/1398 - 1:11
آموزش و تحقيقات


بازخواست وزیر دفاع آلمان ازطرف یکی ازنمایندگان مجلس آلمان:بعلت شرکت پایگاه
آلمانی آمریکایی رام اشتاین در ترور سردار سپهبد سلیمانی:
قابل توجه آقای ظریف برای اقدامات قاطع علیه آلمان: مثلاً اخراج سفیر آلمان از ایران.
((البته سفرای انگلیس و فرانسه هم باید اخراج شوند.)) کم کم دخالت آنها رو خواهد شد.

يکشنبه 11/12/1398 - 1:7
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته