• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1273روز قبل
ایرانگردی

 
 
 
 
 

 
حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در نشست خبری مجازی اعلام کرد: درمانگاه‌های شهرداری تهران از این پس به چرخه درمان بیماران مبتلا به کرونا وارد خواهند شد.

شهرداری تهران اولین سازمانی بود که در کنار وزارت بهداشت آمادگی خود را اعلام کرد. اقدامات ما در چند حوزه تقسیم شد که یکی از این حوزه ها بهداشت و پیشگیری بوده است که از قبل از ورود ویروس به کشور دستورالعمل هایی را به سازمان های درگیر ارائه کرده بودیم.

بیش از 50 هزار مورد از این ماسک ها را به همراه 300 عدد محلول ضدعفونی کننده دست و 200 عدد محلول ضدعفونی کننده سطوح را در اختیار اداره کل پشتیبانی قرار دادیم. به شرکت های مختلف نظیر سازمان آتش نشانی شهر تهران امکانات مورد نیازشان و به بسیاری از ساختمان های شهرداری تهران تب سنج‌های مورد نیازشان را ارائه دادیم.

همکاران بنده از همان روزهای ابتدایی آموزش هایی را برای کارکنان اتوبوسرانی، مترو، و تاکسیرانی قرار دادند تا هم در خصوص گندزدایی و ضدعفونی کردن این اماکن اقدام کنند و هم در حوزه پیشگیری ورود کرده باشند.

یکی از اقدامات دیگر که مورد توجه وزارت بهداشت بود بحث درمان پرسنل شهرداری تهران در هجده مرکز شهرداری تهران بود. بار ابتلا به کرونا سنگین است و دیگر بیمارستانهای وزارت بهداشت جوابگوی این حجم از بیماران نیست و از این رو در تعدادی از درمانگاه‌های شهرداری تهران اقدام به ارائه خدمات درمانی خواهیم کرد.

اگر پرسنل شهرداری تهران و به خصوص بازنشستگان نیاز به اقدامات درمانی داشته باشند هم در خانه و هم در مراکز شهرداری تهران به آنها امکانات درمانی خواهیم داد.

دوشنبه 12/12/1398 - 12:22
ایرانگردی




 سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با دادستانی تهران برای جلوگیری از تفکیک پسماند در مخازن زباله مکاتبه کرده و تاکید کرده که هیچ تفکیک پسماندی انجام نمی‌شود و همه پسماندها دفن می شوند.



به گزارش  شهرنوشت، صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در نخستین نشست خبری گزارش عملکرد شهرداری تهران برای مقابله با کروناویروس که به صورت مجازی برگزار شد، به اقدامات انجام شده در سازمان مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: کارگرانی که در حوزه خدمات شهری کار می‌کنند برای آنکه از حداکثر امکانات حفاظتی و بهداشتی برخوردار باشند، با شهرداران مناطق اقداماتی در حال انجام است که تفکیک پسماند صورت نگیرد.

به گفته او به دلیل اینکه پاکبان‌ها بیشترین مواجهه در سطح خیابان ها و معابر دارند، حتما باید به دستکش، ماسک و امکانات مراقبتی مجهز باشند. 

علیپور با بیان اینکه در بحث جمع آوری و دفن پسماند پیگیر پروتکل‌های وزارت بهداشت بودیم و دستورالعمل جدیدی به ما ابلاغ نشد، توضیح داد: با این وجود ما بر تجربیاتی که در چین است مروری داشتیم چون آنها در چنین شرایطی تفکیک پسماند خانگی را انجام نمی دهند، به این دلیل که امکان مخلوط شدن آن با پسماند عفونی مثل ماسکها، پدها و دستکش وجود دارد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، ادامه داد: ما خودمان پیشگام شدیم و به مناطق ابلاغ کردیم که در امروز و فردا تفکیک در مخازن تعطیل شود. هرچند مشکلاتی داشت چون پیمانکارانی طرف قرارداد با شهرداری بودند اما با سیاست یکسانی که اتخاذ شد و همکاری که معاونت مالی شهرداری داشت قرار را بر این گذاشتیم که این قرادادها یکماه تمدید شود و حقوق کارگران قطع نشود. از طرف دیگر هم  بحث تفیک پسماندهم در سطح مخازن و هم در ایستگاههای میانی و آراد کوه منتنفی و همه پسماندها دفن شود.

علیپور دفن همه پسماندها را مشکل توصیف کرد، چرا که به گفته او در این مدت کار دفن به حداقل رسیده بود به طوری که روزانه  دو هزار تن روزانه دفن پسماند انجام می شود و الان باید بیش از 6 هزار تن پسماند دفن شود. درواقع به لحاظ تجهیزات هم کار سختی است اما امن‌ترین کار در این شرایط این است.

او درباره دفن پسماند بیمارستانی هم توضیح داد: در پسماند پزشکی تلاش کردیم برای بیمارستان‌های ایزوله و مخوصص کروناویروس هم ناوگان را افزایش دهیم هم تعداد نیروها را تا در زمان کمتری پسماندها جمع آوری  شود. از طرف دیگر ماشین آلات  جداگانه برای آنها  قرار دادیم و هم در مرکز دفن قسمت جداگانه ای را پیش بینی کردیم که با عمق بیشتر و آهک پاشی بیشتر دفن صورت بگیرد.

این مقام مسئول این را هم گفت که: پپیگیر هستیم با یکسری تغییرات و در صورت ادامه این روند بتوانیم قسمتی از فاز زباله سوز را تکمیل کنیم  که مجموع پسماندهای پزشکی را بتوانیم کامل بسوزانیم همچنان هم از  تجربه کشور چین استفاده می کنیم  و  مکاتباتی که با who  داریم. 

او به شهروندان هم توصیه کرد که به دلیل جدید بودن بیماری هم در منزل و در معابر بیشتر رعایت کنند و دستکش‌ها و ماسک‌های خود را در خیابان رها نکنند چون در معرض مستقیم پارکبان ها هستند.

علیپور در پاسخ به سوالی درباره اقدامات در حوزه سلامت کارگران خدمات شهری هم گفت: سه چهار روز است که از طریق شهرداران مناطق پیگیر هستم که تمامی کارگران در حوزه خدمات شهری حتما مجهز به ماسک، دستکش و لباس مناسب باشند، همچنین در بازه های زمانی محل اسکان کارگری با امکاناتی که در اختیار است ضدعفونی شود. 

او گفت: درباره ممنوعیت تفیکی پسماند به خصوص در مخازن هم رونوشت به دادستان دادیم، چرا که ممکن است افرادی جدای از پیمانکاران بخواهند روی مخازن تفکیک هایی انجام دهند که در واقع بتوانیم از ظرفیت نیروی انتظامی و دادستانی استفاده کنیم که نگذاریم تفکیک رخ دهد

دوشنبه 12/12/1398 - 11:59
ایرانگردی


 مشاور شهردار تهران خبر داده که برای ضدعفونی مترو و اتوبوس‌ها برخی پتروشیمی‌ها به رایگان این مواد به شهرداری داده‌اند، همچنین همه مواد طبق هماهنگی با وزارت بهداشت انجام و به اندازه کافی تهیه شده است.

به گزارش شهرنوشت غلامحسین، محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در نخستین نشست خبری گزارش عملکرد شهرداری تهران برای مقابله با کروناویروس که  به صورت مجازی برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره مواد ضدعفونی‌کننده گفت: موادی که در اتوبوسرانی و مترو استفاده می شود برای گندزدایی سطوح پایه کلر هستند که طبق هماهنگی که با وزارت بهداشت انجام و به اندازه کافی تهیه شده است. برخی از پتروشیمی‌‌ها هم به صورت رایگان این مواد را در اختیار شهرداری قرار دادند.  

 

او درباره توزیع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در سطح شهر، توضیح داد: چنین سیاستی به ما ابلاغ نشده است. وزارت بهداشت امکاناتی را فراهم کرده که از طریق فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره بار با هزینه های کمی مواد ضدعفونی را در اختیار مردم قرار دهیم. شاید ضدعفونی شهرها چندان موثر نباشد اما اخباری داریم که ممکن است این کار با هماهنگی نیروهای نظامی انجام شود. 

 

مشاور شهردار تهران با اشاره به دورکاری کارکنان شهرداری تهران هم گفت: 30 تا 50 درصد سازمان شهرداری تهران به تناسب تصمیم گیری که می شود کاهش ساعت کاری دارند. خط قرمز ما سلامت مردم است اگر بهره وری تا حدودی کاهش پیدا کند به دلیل اینکه سلامت کارکنان و مردم عزیز برای ما مهم است. حتما اقدامات لازم را در خصوص دورکاری کارکنان و اقدامات دیگر را در صورت نیاز انجام می‌دهیم. ضمن اینکه تلاش شده بخش های عملیاتی شهرداری که یومیه شهر را اداره می کنند فعالیت های با مشکل انجام نشود. 

 

محمدی ادامه داد: درباره تردد در شهر تنها تصمیم گیر ما نستیم، ستاد مقابله با کرونا تصمیم گیرنده است البته خوشحال هستیم که حدود 70 درصد استفاده از مترو کاهش پیدا کرده است.

دوشنبه 12/12/1398 - 11:57
ایرانگردی




به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری و با هدف توسعه فضای سبز و ارتقاء شاخص های زیست محیطی ، عملیات کاشت ۱۵ هزار نهال  در بوستان جنگلی سرخه حصار آغاز و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.


به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، سید مهدی صالح زاده، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ، توسعه فضای سبز را یکی از برنامه های اساسی شهرداری منطقه در قطب گردشگری شرق تهران و توسعه فضای سبز در محوطه بوستان جنگلی سرخه حصار برشمرد و افزود : با توجه به کارکرد فضای سبز در تلطیف هوا و ایجاد فضاهای تفرجگاهی  ، عملیات کاشت ۱۵ هزار اصله  نهال در  فضایی به مساحت سی هکتار از روز گذشته ،یکشنبه ۱۱ اسفند ماه  در اراضی توسعه بوستان  جنگلی سرخه حصار آغاز شد.

وی با اشاره به آغاز کاشت ۱۵ هزار درخت و درختچه جدید از گونه های مقاوم و سازگار به شرایط اقلیمی منطقه اظهار داشت: این نهال ها از گونه کاج تهران، لیلکی ، بادام کوهی ، بنه و زالزالک است که در ضلع جنوب شرقی بوستان جنگلی سرخه حصار کاشته شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۳ ادامه داد : با برنامه ریزی انجام شده به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری ، عملیات کاشت درختکاری  تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.

اووی با اشاره به تمهیدات اتخاذ شده برای آبیاری درختان محدوده ضلع جنوب شرقی بوستان جنگلی سرخه حصار ادامه داد: این محدوده به شبکه آبیاری تحت فشار مخزن ژئوممبران ۱۶۰۰ متر مکعبی مجهز است که حدود ۳ هزار متر لوله گذاری شده است.

مدیران منابع طبیعی استان تهران با حضور در بوستان جنگلی سرخه حصار از عملیات  کاشت نهال در این بوستان بازدید کردند.

دوشنبه 12/12/1398 - 11:54
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 15 از اجرای عملیات رنگ آمیزی المانهای شهری منطقه در طرح استقبال از نوروز خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبرکریمی پور با بیان مطلب فوق افزود: طرح استقبال از نوروز در راستای نگهداشت شهر و ساماندهی زیر ساختهای شهری و ایجاد زیبایی منظر شهری و نشاط شهروندان از 10 اسفند آغاز و تا پایان فروردین ادامه دارد.

به گفته وی، 74 هزار مترمربع از المانهای شهری شامل پل های عابر پیاده، نیمکت، سطل زباله، پایه تابلوهای پرچمی وترافیکی رنگ آمیزی می شود.

کریمی پور اضافه کرد: تهیه و نصب 2 هزار و 280  پرچم ایران، نصب 45 هزار متر طول ریسه پرچمی و رنگی، 12 هزار متر طول ریسه نوری و اجرای 40 هزار متر مربع رنگ آمیزی پوششی به منظور پاکسازی جداره شهری از دیگر اقدامات پیش بینی شده در این طرح است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه در پایان به طرح های مشارکتی با سازمان زیباسازی تهران اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره تخم مرغ رنگی، نصب 6 اثر حجمی و نوری در معابر منطقه، نورپردازی پلهای قوسی ورودی تهران، ترمیم وبازسازی نقاشی دیواری سطح منطقه نیز امسال در آستان نوروز انجام خواهد شد.

دوشنبه 12/12/1398 - 11:47
ایرانگردی

 



 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار  تهران گفت: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا امکانات بوستان ها  و سایر تجهیزات شهری شمال شرق تهران شستشو و گندزدایی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار ، "حمیدرضا فرخی" در این باره گفت: به منظور ارتقای سطح سلامت شهروندان در این روزهایی که تمام کشور با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کند، این منطقه با اقدامات پیشگیرانه خود سعی دارد این ویروس را شکست دهد.

فرخی خاطرنشان کرد: آموزش چهره به چهره به شهروندان، کارگران و پرسنل شهرداری - چکاپ و سنجش حرارت بدن افراد- ضدعفونی مکان های عمومی و اسکان های کارگری- توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده میان کارگران نواحی و ... از اقدامات انجام گرفته در این عملیات است.

وی با اشاره به ضدعفونی المان های شهری گفت: در این عملیات به منظور سلامت و رفاه هرچه بیشتر شهروندان شستشو و ضدعفونی وسایل بازی کودکان و تجهیزات ورزشی بوستان ها اجرایی شد.

فرخی در ادامه افزود: شستشو و گندزدایی سرویس های بهداشتی سطح معابر و بوستان ها و اطلاع رسانی به شهروندان جهت رعایت مسایل بهداشت عمومی از اقدامات چشمگیر این روزهاست.

معاون خدمات شهری و محیط زیست در پایان گفت: شستشو و گندزدایی المان های شهری از جمله ایستگاه های اتوبوس و تاکسی و اماکن عمومی از اقداماتی است که روزانه و تا پایان و ریشه کنی ویروس کرونا به آنها پرداخته می شود.

دوشنبه 12/12/1398 - 11:46
ایرانگردی

 

معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 به عنوان یکی از مهم ترین ارکان اجرایی مدیریت شهری، در راستای اجرای تدابیر شهردار پایتخت و تحقق شعار "تهران؛ شهری برای همه"، اجرای طرح استقبال از نوروز99 را مطابق با برنامه های ابلاغی در بازه های زمانی و محورهای اجرایی مختلف در دستور کار قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه در آستانه حلول سال نو و بهار پرطراوت كه نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است، گفت: با هدف ارتقای سطح كمی و كیفی ارائه خدمات به شهروندان منطقه21، جلب مشاركت بیشتر آنان در آراستگی محله ها، بهبود وضعیت مبلمان شهری و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین اقشار مختلف شهروندی با تغییر و تحول در مناظر شهری، ادارات معاونت خدمات شهری و محیط زیست ورودی غربی پایتخت نسبت به اجرای دستور العمل های ابلاغی استقبال از بهار99 کمر همت را بسته اند.

وی در تشریح اقدامات اداره خدمات شهری این معاونت افزود: پارسل بندی محلات، عملیات لایروبی انهار روباز و روبسته، رفت و روب معابر اصلی و فرعی، شستشوی مخازن و زیر مخزنی ها، پاکسازی برچسب و پوستر، شستشوی المان های شهری، ایستگاه های اتوبوس و جداول و گاردریل ها، پاکسازی زمین های بایر و بی دفاع شهری و رفع سد معبر و ساماندهی دستفروشان از جمله فعالیت های اداره خدمات شهری منطقه21 است.

زابلی در ادامه ضمن بیان فعالیت های اداره فضای سبز این معاونت گفت: ایجاد فرش گل و گلکاری میادین، رفیوژها و بوستان های سطح منطقه، رنگ آمیزی پایه های روشنایی و سطل های زباله، نیمکت و وسایل بازی و بدنسازی، توجه و رسیدگی ویژه به سرویس های بهداشتی و آبخوری های سطح بوستان ها، ترمیم کفپوش زمین های بازی کودکان و وسایل بازی، اجرای طرح کاشت درخت در سطح منازل و مدارس با همکاری سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران نمونه ای از اقدامات اجرایی این اداره است.

این مقام مسئول همچنین به تشریح مجموعه اقدامات ادارات زیباسازی، محیط زیست و توسعه پایدار و ساماندهی پرداخت و تاکید کرد: "اجرای رنگ آمیزی هندریل های پل های سواره رو در سطح نواحی سه گانه، پاکسازی و بازپیرایی جداره های شهری، ترمیم روشنایی پل های عابر پیاده"؛ "خانه تکانی نوروزی تجهیزات انرژی های تجدیدپذیر(شستشوی آبگرمکن های خورشیدی و نیروگاه خورشیدی)، بررسی معاینه فنی خودروهای در اختیار منطقه" و همچنین "شناسایی 1600منفذ و طعمه گذاری با بیش از 8کیلوگرم سم توسط اکیپ مبارزه با جانوران مضر شهری" از جمله فعالیت های این ادارات می باشد.

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 در پایان به بررسی فعالیت های شبانه روزی اداره مسیل ها و قنوات این معاونت پرداخت و یادآور شد: پاکسازی کلیه کانال های سطح منطقه؛ لایروبی و نگهداشت مستمر کلیه حوضچه ها و شبکه های جمع آوری آب های سطحی؛ جمع آوری زباله از شبکه ها و تله های زباله گیر به صورت دائمی؛ تخلیه گل و لای و لجن رسوبگیرها؛ پاکسازی و نظافت کالورت ها و گالری های موجود در سطح منطقه؛ نگهداشت و مرمت چاه های جذبی به صورت مستمر و حفر چاه های جذبی جدید، لایروبی موردی مسیل ها و ... از جمله اقدامات این اداره تا پایان سالجاری است.

 

دوشنبه 12/12/1398 - 11:44
ایرانگردی

 

 

 

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه9 از اجرای طرح محله پاک در محله دکتر هوشیار  خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، رضا مددی با اعلام این خبر گفت: در این طرح خیابان اسدالهی سهی واقع در محله دکتر هوشیار به عنوان محله پاک در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در این محدوده که از شمال به خیابان آزادی و از جنوب به خیابان دکتر هوشیار و از غرب به خیابان گرانمایه و از شرق به خیابان حیدرتاش خیابان اسداللهی به طول 350متر با 9کوچه فرعی و 100پلاک  مورد آموزش قرار گرفتند.

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه9 با اشاره به محتوای آموزشی بیان داشت: کاهش تولید پسماند ، تفکیک پسماندها ، کم حجم سازی پسماندهای خشک و ذخیره سازی جداگانه پسماند خشک و تر از جمله موارد آموزشی می باشد که در طی روزهای آتی این طرح ادامه پیدا خواهد کرد.

مددی تاکید کرد: در اجرای طرح محله پاک در محله دکتر هوشیار، تعداد 200 عدد کیسه مخصوص پسماند خشک و تر به همراه 200 عدد بروشور آموزشی و 100 عدد مخزن کارتن پلاست 60 لیتری همراه با طرح کاپ توزیع می شود و از شهروندان خواسته شد که پسماندهای خود را تفکیک کرده و پسماندهای خشک خود را 2 بار در هفته به خودروهای ملودی دار و پسماندهای تر را هر شب راس ساعت 21 به خودروهای مکانیزه برای جمع آوری تحویل دهند.

 

دوشنبه 12/12/1398 - 11:40
ایرانگردی

 

پسماندهای شیشه ساختمان های مورد تخریب در منطقه 19 از این پس بازیافت می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، به منظور رفع آثار مضر و مخرب زیست محیطی ناشی از عدم جداسازی و بازیافت پسماندهای شیشه ساختمان های تخریبی که باعث اختلاط آنها در پسماندهای شهری و عمرانی می شود، این پسماندها از مالکین این ساختمان ها خریداری و بازیافت می شود.

ضمن اینکه بازیافت پسماندهای شیشه روی كیفیت كودكمپوست و محصولات استحصال شده بازیافتی از پسماندهای ساختمانی نیز تأثیر قابل توجهی خواهد داشت.

درهمین راستا نیز اداره بازیافت این منطقه با همکاری شرکت مورد تأیید سازمان مدیریت پسماند اقدام به جمع آوری پسماند شیشه و جداسازی آنها از مبدأ تولید، از طریق اداره های شهر سازی نواحی پنجگانه می کند.

 براساس این گزارش مالکین ساختمان های تخریبی به منظور مشارکت در این طرح می توانند با جداسازی و جمع آوری شیشه های ساختمان و تماس با سامانه ثبت درخواست اعزام خودرو به محل، از طریق آدرس www.suntechglass.ir  اقدام و در ازای تحویل پسماندهای شیشه، از شرکت مربوطه وجه نقد دریافت کنند.

دوشنبه 12/12/1398 - 11:31
ایرانگردی


 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه توسعه کیفی و کمی بازارهای میوه و تره بار در سال ۹۹ شتاب می‌گیرد، گفت: با ارزیابی مستمر و منظم عملکرد سازمان، علاوه بر ارتقای کیفیت خدماتی که به مراجعه‌کنندگان به میادین میوه و تره بار ارائه می‌دهیم، نیازمندی‌های شهروندان را به منظور پاسخگویی به مطالبات آنها نیز شناسایی می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اینکه در راستای تخصیص بهینه منابع، خواسته‌های شهروندان را به عنوان عاملی تعیین‌کننده مورد توجه قرار می‌دهیم، افزود: محله‌های پرجمعیت در ساخت بازارهای جدید میوه و تره بار، دارای اولویت بوده و تلاش می‌کنیم در سال آینده، برای تعداد بیشتری از شهروندان این امکان را فراهم کنیم تا در محل سکونت خود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بازارهای میوه و تره بار دسترسی داشته باشند.

وی روزهای پایانی سال را ایام شلوغ و پرکار میادین میوه و تره بار که مشتریان آنها تا دو برابر افزایش می‌یابد، دانست و اظهار کرد: مشتریان، بزرگ‌ترین سرمایه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران هستند. از این رو، به تمامی بهره‌برداران توصیه و تاکید کرده‌ایم تا با سعه صدر بیشتری با شهروندان برخورد نمایند و پاسخگوی آنها باشند.

راد با اشاره به اینکه تعداد کارکنان حاضر در میادین و بازارهای میوه و تره بار در ایام پایانی سال افزایش می‌یابد، تصریح کرد: برای کمک به کارکنان ثابت میادین میوه و تره بار، همکاران ستادی به عنوان نیروی کمکی به این مراکز اعزام می‌شوند تا در امر نظارت و کنترل بهتر و بیشتر، یاریگر نیروهای حاضر در این مراکز با توجه به افزایش قابل ملاحظه مراجعه‌کنندگان به آنها باشند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با بیان اینکه میادین میوه و تره بار، کمترین مدت زمان تعطیلی در طول سال را دارند و کارکنان این مراکز، ۷ روز هفته مشغول ارائه خدمات رسانی به شهروندان هستند، خاطرنشان کرد: در بین سازمان‌های خدمت رسان، اگر گفته شود این سازمان یکی از سازمان‌هایی است که در طول سال بیشترین فشار کاری بر روی کارکنان آن است، اغراق نشده است.

گفتنی است، سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با در اختیار داشتن ۲۴۵ میدان و بازار میوه و تره بار در سطح شهر تهران، بستر لازم را برای عرضه بدون واسطه محصولات مورد نیاز شهروندان فراهم آورده است اما در تولید این محصولات یا نوسانات قیمت بازار، هیچ‌گونه نقش و مسئولیتی ندارد اما در جهت کمک به دولت و حمایت از شهروندان، تمام توان خود را به کار گرفته است.

يکشنبه 11/12/1398 - 13:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته