• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 27021
تعداد نظرات : 2747
زمان آخرین مطلب : 3260روز قبل
تغذیه و تناسب اندام

اگر می خواهید وزنتان ثابت بماند، بخوانید
متخصصان معتقدند مکانیسم این اثر ناشی از نقش خواب بر روی مرکز اشتها در مغز می باشد...

محققان فرانسوی در پژوهش های خود به این نتیجه رسیدند که 7 ساعت خواب شبانه یکی از عوامل کلیدی در حفظ و ثابت نگه داشتن وزن است. این مطالعات نشان داد که کم خوابی (کمتر از 7 ساعت) و یا پر خوابی (بیش از 7 ساعت) از دلایل افزایش وزن به شمار می روند.

برای انجام این تحقیق 276 فرد بالغ به مدت 6 سال از نظر میزان خواب شبانه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که خوابیدن کمتر از 7 ساعت در شب در طول شش سال موجب افزایش 3 کیلوگرم به وزن این افراد شده است، همچنین افرادی که بیش از 7 ساعت در شب می خوابیدند نیز با همین میزان افزایش وزن روبرو بودند.

متخصصان معتقدند مکانیسم این اثر ناشی از نقش خواب بر روی مرکز اشتها در مغز می باشد. به این صورت که کم خوابی و پر خوابی مرکز اشتها در مغز را تحت تاثیر قرار داده و موجب افزایش دریافت مواد غذایی به ویژه مواد غذایی شیرین می شوند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
سه شنبه 13/3/1393 - 14:24
آشپزی و شیرینی پزی
 

نمونه هایی از جدیدترین تزیینات سالاد الویه

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه,تزیین سالاد

 

منابع : iranbanou.com
sofreyema.ir

2nafare.com

سه شنبه 13/3/1393 - 10:24
ریزه کاری های خانه داری

علت کپک در مربا,نکاتی برای پخت مربا


مربا یک محصول فرآوری شده و حاصل ترکیب انواع میوه‌ها با شکر یا آب و شکر است. اگر در طول فرآیند پخت و آماده کردن مربا، میزان pH یا قندهای اینورت (قندهای تغییر شکل‌ یافته) تنظیم نباشد، محصول پس از مدتی شکرک می‌زند.

در واقع، کم بودن میزان قندهای تغییر شکل ‌یافته موجود در مرباها، مهم‌ترین عامل شکرک زدن محسوب می‌شود. البته شکرک زدن، نشانه فساد یا پایین بودن کیفیت مربا نیست و می‌توانیم بدون کوچک‌ترین دغدغه‌ای نسبت به سلامت چنین محصولاتی، آن‌ها را با خیال راحت مصرف کنیم.

 

بهتر است بدانید اگر میزان قند اینورت و اسیدیته مرباها تنظیم باشد، جلوی شکرک زدن آن‌ها گرفته می‌شود پس اگر قصد تهیه مربای خانگی داشته باشید و بخواهید جلوی شکرک زدن آن را هم بگیرید، باید 2 نکته را مد نظر قرار دهید؛ اول اینکه قند اینورت در اثر اضافه کردن مقداری شکر به میوه‌های ترش برای تهیه مربا از آن‌ها خودبه‌خود تشکیل می‌شود و جلوی شکرک زدن مربا را می‌گیرد. نکته دوم هم درباره تهیه مربا از میوه‌های شیرین است؛ در روند تهیه این نوع مرباها، باید حدود یک قاشق غذاخوری سرکه یا آب‌لیمو در طول زمان پخت اضافه کرد تا قندهای اینورت برای پیشگیری از شکرک زدن مربای میوه‌های شیرین تشکیل شود.

تغییر رنگ مربا نشانه فسادش نیست
نکته دیگری که در مورد انواع مرباها وجود دارد، تیره شدن رنگ میوه‌ها بعد از تبدیل آن‌ها به مربا یا حتی بعد از نگهداری از این محصولات برای چند ماه است. این تغییر رنگ و تیرگی هم طبیعی است. زمانی که میوه‌ها برش می‌خورند، رنگدانه‌های موجود در آن‌ها هم پاره می‌شوند و در معرض نور و اکسیژن قرار می‌گیرند. اکسیژن موجود در هوا می‌تواند باعث تغییر رنگ آنتوسیانین‌ها، کاروتنوئیدها و رنگدانه‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها شود و به نوعی، اکسیده شدن آن‌ها را در پی داشته باشد.

 

حالا هر چقدر که میوه‌های برش خورده بیشتر در معرض هوا، نور و حرارت قرار بگیرند، امکان تغییر رنگ آن‌ها هم بیشتر خواهد بود و نمی‌توانیم از این تغییر رنگ جلوگیری کنیم. این تغییر رنگ نشانه فساد نیست و مشکلی را برای مصرف‌کننده ایجاد نخواهد کرد اما به هر حال از ارزش غذایی میوه کاسته خواهد شد.

از آنجا که مربا نیز از میوه تهیه شده، پس در معرض اکسیژن هوا و اکسیداسیون تغییر رنگ می‌دهد و این افت مواد مغذی موجود، در مربا نیز بروز می‌کند؛ بنابراین، برای آنکه مربا تازه بماند، بهتر است آن را در ظرف شیشه‌ای دردار بریزید و در دمای معمولی نگه‌دارید. از این رو، دمای 25 درجه به دور از نور آفتاب، مکان مناسبی برای نگهداری شیشه مرباست.

گذاشتن مربا در یخچال هم باعث می‌شود رنگ آن بیش از حد تیره نشود. ضمن اینکه هرچه ظرف نگهداری از مربا تیره‌تر باشد، احتمال نفوذ نور به ترکیب‌های تیره شدن رنگ آن در اثر ماندگاری طولانی‌مدت هم کاهش پیدا می‌کند. البته در کارخانه‌ها برای پیشگیری از تغییر رنگ مرباها، به آن‌ها کمی مواد آنتی‌اکسیدان اضافه می‌کنند که این کار در منزل ممکن نیست.

کپک در مربا
گاهی مربا کپک می‌زند و دلیل آن نگهداری مربا در خارج از یخچال و در قفسه‌های آشپزخانه نیست بلکه علت اصلی به وجود آب اضافی و شل بودن مربا برمی‌گردد.

در این موارد، اگر کپک مربا سطحی باشد، می‌توان آن را به دقت جدا کرد اما اگر کپک‌زدگی زیاد باشد، بهتر است مربا را دور ریخت.

البته توصیه می‌شود بعد از برداشتن کپک سطحی، بقیه آن را بجوشانید تا هم مربا ضدعفونی شده و هم غلظت آن افزایش پیدا کند. در ضمن هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید.
سه شنبه 13/3/1393 - 10:23
اطلاعات دارویی و پزشکی

پیری زود رس,بالا رفتن سن ,جلوگیری از پیر شدن

بررسی‌ها نشان می‌دهند، موارد دیگری مانند عدم ورزش منظم و روزانه و یا کم خوابی و یا بی‌خوابی نیز می‌توانند سبب پیری زود رس در افراد شوند.

برخی افراد با انجام کارهایی که به ظاهر بی‌اهمیت هستند، سلامت بدن خود را از بین برده و باعث پیری زودرس در بدن خود می‌شوند.


پژوهشگران به تازگی لیستی از رایج‌ترین اشتباهاتی که توسط افراد صورت می‌گیرد و سبب بالا رفتن سن آنها می‌شود را منتشر نموده‌اند.
 
گفتنی است، بر اساس تحقیقات جدید صورت گرفته انجام کارهایی مانند فعالیت‌های کاری بیش از حد، داشتن استرس به میزان زیاد، مصرف غذاهایی که سبب التهاب در بدن می‌شوند مانند غذاهای کنسرو شده، فرآوری شده و یا غذاهایی که به شیوه‌های نادرست مانند سرخ کردن تولید شده‌اند، عدم انجام ورزش منظم در طول هفته و یا انجام تمرینات ورزشی غیر استاندارد در بازه‌های زمانی غیر اصولی، می‌توانند سبب بالارفتن ناگهانی سن افراد شوند و پیری زودرس برای آنها ایجاد کند و روند پیر شدن سلول‌های بدن آنها را تسریع نماید.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، موارد دیگری مانند عدم ورزش منظم و روزانه و یا کم خوابی و یا بی‌خوابی نیز می‌توانند سبب پیری زود رس در افراد شوند.
 
اکثر افراد به ویژه پس از ۳۰ سالگی با کاهش جرم عضلات خود به میزان ۵ درصد در هر ۱۰ سال مواجه می‌شوند که می‌تواند سبب تسریع فرآیند پیر شدن آنها گردد ولی با انجام ورزش منظم و همینطور تنظیم ساعت خواب می توان از پیر شدن به این صورت جلوگیری نمود.
 
بهترین ورزش به ویژه در دوران میانسالی برای جلوگیری از افت عضلان بدن، ورزش وزنه برداری حتی با وزنه‌های سبک است.
 
کار‌شناسان برای حفظ سلامت پوست و جلوگیری از پیری زودرس توصیه می‌کنند، علاوه بر مصرف مواد غذایی سالم مانند مواد غذایی تحریک کننده تولید کلاژن پوستی مانند آلبالو در رژیم غذایی افراد، سعی نمایند دمای اتاق‌های خانه و یا محل کار خود را به حالت متعادل و مرطوب نگه داری نمایند تا پوست آنها با کمبود آب مواجه نشود و همینطور مایعات فروان بنوشند.
 
با رعایت این توصیه‌ها افراد حتی با وجود سنی بالا می‌توانند جسم و روحی جوان داشته باشند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

سه شنبه 13/3/1393 - 10:21
پوست و مو
 

اپیلاسیون,جوش‌های بعد از اپیلاسیون,اپیلاسیون غیربهداشتی

«چرا بعد از اپیلاسیون جوش می‌زنیم؟!» این سؤال از روزی که روش‌های اپیلاسیون به میان آمده‌اند، ذهن خانم‌ها را به خود مشغول کرده است! بعضی می‌گویند تیغ، مومک، موبر، اپیلیدی یا هر روش دیگری هم به کار می‌برند باز هم روز بعد با دون‌دون‌های پوست مرغی قرمز و بدریختی مواجه می‌شوند؛ بدتر از همه روزهایی است که می‌خواهید به استخر یا مهمانی بروید و مجبور می‌شوید از هر روشی برای پوشاندن‌شان استفاده کنید. اما نگران نباشید؛ در این مقاله راه‌های خلاصی از این دانه‌های قرمز و چرکی را به شما نشان می‌دهیم.

بعد از اصلاح مو جوش می‌زنیم چون...
داخل پوست مجراهایی وجود دارد که مو و ترشحات چربی از آنها خارج می‌شوند. این مجراها که فولیکول مو نامیده می‌شوند درست شبیه جام یا گلدانی هستند که یک شاخه گل داخل آنها قرار گرفته است. هر زمان که داخل فولیکول مو التهاب ایجاد می‌شود دهانه آن نیز مسدود می‌شود. دراین صورت ترشحات چربی داخل فولیکول جمع شده و جوش تشکیل می‌شود. در اپیلاسیون نیز چون مو با شدت و شتاب بیرون کشیده می‌شود، داخل جداره‌های فولیکول التهاب و ورم ایجاد می‌شود. این ورم باعث انسداد می‌شود، بسته شدن سر فولیکول نیز ایجاد جوش و فولیکولیت (عفونت مو) می‌کند. در سن بلوغ هم افزایش چربی پوست باعث می‌شود دهانه فولیکول مسدود شود و جوش‌ها افزایش یابد.

دستکاری برای‌تان گران تمام می‌شود!
فولیکولیت یا التهاب فولیکول می‌تواند سطحی یا عمیق باشد. جوش‌های بعد از اپیلاسیون معمولا جزء فولیکولیت‌های سطحی به‌شمار می‌آیند. هر چه التهاب در مجرا شدیدتر باشد فولیکولیت هم عمیق‌تر خواهد بود. دستکاری کردن فولیکولیت‌های سطحی می‌تواند باعث تبدیل شدن آن به فولیکولیت عمیق شود؛ ضمن اینکه هنگام دستکاری ممکن است میکروب‌های بیماری‌زای بیشتری را به آن محل اضافه کنید. فولیکولیت‌هایی که عامل میکروبی استافیلوکوک و استرپتوکوک دارند، مسری هستند. این نوع عفونت‌ها بیشتر ممکن است به‌دلیل اپیلاسیون غیربهداشتی ایجاد شوند چون این میکروب‌ها بسیار بیماری‌زا هستند و جزء میکروب‌های عادی روی سطح پوست نیستند.

صابون ضدعفونی‌کننده یا داروی ضد جوش؟!
برای پیشگیری از ایجاد جوش اپیلاسیون می‌توان از محلول‌های ضدعفونی‌کننده سطحی و صابون‌های آنتی باکتریال استفاده كرد. لازم به ذکر است که استفاده از بتادین خیلی تاثیرگذار نیست. همچنین می‌توان پس از اپیلاسیون برای مدت کوتاه 3 تا 4 روز از ترکیبات دارویی اریترومایسین 2 درصد و 4 درصد به صورت موضعی استفاده کرد تا هم التهاب کاهش یابد و هم میکروب‌های موجود از بین بروند. درست برخلاف کاری که معمولا در آرایشگاه‌ها و سالن‌های اپیلاسیون صورت می‌گیرد؛ در این مکان‌ها معمولا از ترکیباتی مثل بتامتازون، کلوبتازول و... استفاده می‌شود اما چون این ترکیبات حاوی کورتن هستند خود باعث تشدید جوش‌ها می‌شوند. درواقع کورتن ظاهر التهاب و قرمزی را کاهش می‌دهد اما خود باعث تشدید جوش‌ها پس از اپیلاسیون می‌شود. پس بهتر است در این شرایط از ترکیبات کورتن‌دار استفاده نشود. اگر هم جوش‌های‌تان شدید هستند بهتر است توسط پزشک معاینه شوید تا داروی خوراکی یا موضعی برای‌تان تجویز کند.

آنتی‌بیوتیک را زود قطع نکنید!
برای درمان فولیکولیت‌های شدید از آنتی‌بیوتیک‌های معمول استفاده می‌شود اما برای تشخیص دقیق‌تر نوع باکتری بهتر است از ترشحات نمونه‌گیری شود و آزمایش و کشت صورت گیرد. به این ترتیب نوعی از آنتی‌بیوتیک برای بیمار تجویز می‌شود که در محیط کشت بهترین اثر را روی میکروب داشته است؛ در این صورت درمان قطعی خواهد بود. اما اگر درمان دارویی زودتر از موعد قطع شود، میکروب قوی‌تر شده و بیماری تشدید می‌شود.

کار به جراحی می‌کشد اگر...
وقتی یک التهاب، تورم یا عفونت موضعی در جایی از بدن وجود داشته باشد و تحت‌درمان قرار نگیرد، خود بدن به تدریج وارد عمل می‌شود. به عبارت دیگر، ترشحات و چرک‌ها را در یک ناحیه جمع و دور آن غلاف ایجاد می‌کند تا از گسترش عفونت جلوگیری کرده باشد. این پدیده باعث می‌شود میکروب‌ها و ترشحات چرکی داخل غلاف محفوظ بمانند؛ در این صورت آنتی‌بیوتیک هم دیگر نمی‌تواند وارد فضای آبسه شود و روزبه‌روز بیماری فرد تشدید می‌شود. در چنین مواردی پزشک سعی می‌کند همراه با تجویز آنتی‌بیوتیک، چرک و ترشحات را به‌وسیله سرنگ یا با شکاف دادن خارج کند.

کمپرس سرد، جوش‌ها را کم می‌کند
افرادی كه مستعد جوش پس از اپیلاسیون هستند باید قبل از انجام آن از داروهای ضدجوشی استفاده کنند كه توسط پزشك تجویز می‌شوند. همچنین هنگام اپیلاسیون باید از مهارت فرد انجام دهنده مطمئن شد، در غیر این صورت التهاب ایجاد شده بیشتر و احتمال ایجاد جوش نیز افزایش می‌یابد. اپیلاسیون باید با دقت و صحیح و به آرامی انجام شود تا به دنبال آن التهاب کمتری ایجاد شود. همچنین توصیه می‌شود بلافاصله پس از اپیلاسیون از داروها و ضدالتهاب‌هایی استفاده کنید كه پزشك‌تان تجویز می‌کند. به كار بردن کمپرس سرد پس از اپیلاسیون نیز التهاب پوست را کاهش می‌دهد و از بروز جوش پیشگیری می‌کند.

جوش کمتر با کدام روش اپیلاسیون؟!
در رابطه با روش‌های مختلف اپیلاسیون نمی‌توان گفت که کدام روش از همه بهتر است و جوش کمتری ایجاد می‌کند چراکه این موضوع در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. ما معمولا به بیماران توصیه می‌کنیم از روش‌هایی استفاده کنند که با تحریک پوستی کمتری همراه هستند. برای مثال استفاده از کرم موبر شاید یک مقدار نسبت به روش‌های دیگر ملایم‌تر باشد اما کسانی که پوست خیلی چربی دارند با مصرف کرم موبر جوش‌های‌شان تشدید می‌شود چراکه این کرم‌ها معمولا چرب هستند. در کل روش‌هایی که همراه با کندن مو هستند مثل مومک و بند انداختن یک مقدار احتمال ایجاد جوش را افزایش می‌دهند. لیزر موهای زائد نیز در صورتی که کامل انجام شود و موها را از بین ببرد، می‌تواند به کاهش این جوش‌ها کمک کند چون تعداد دفعات اپیلاسیون را کمتر می‌کند. اما نمی‌توان گفت که لیزر راه درمانی برای این مشکل است چون به هر حال موهای کرکی و ریز تحت‌تاثیر لیزر قرار نمی‌گیرند و خانم‌ها مجبور می‌شوند آنها را اصلاح کنند، بنابراین احتمال ایجاد جوش به دنبال اصلاح آنها وجود دارد.

شاید مشکل از لباس‌تان باشد!
پوشیدن لباس یا شلوار تنگ و همچنین نشستن‌های طولانی‌مدت می‌تواند احتمال ایجاد فولیکولیت را افزایش دهد. افراد چاق نیز بیشتر دچار فولیکولیت می‌شوند چون معمولا روی پوست‌شان چین می‌خورد و این چین‌ها باعث می‌شوند محیط مرطوب بماند. رطوبت نیز شرایط را برای رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها مساعد می‌کند. در پایان لازم به ذکر است که موهای زیر پوستی را به هیچ‌عنوان نباید دستکاری کرد. این موها در بدن همه انسان‌ها وجود دارند و مشکلی ایجاد نمی‌کنند. وقتی افراد به این موضوع حساس می‌شوند و شروع به دستکاری می‌کنند، تازه مشکلات‌شان آغاز می‌شود.

 منبع:مجله زندگی ایده آل

 

سه شنبه 13/3/1393 - 8:22
اطلاعات دارویی و پزشکی

IBD یا بیماری‌های التهابی روده به التهاب مزمن تمام یا بخشی از دستگاه گوارش ـ از دهان تا مقعد ـ گفته می‌شود. IBD شامل دو بیماری اصلی کرون و کولیت‌اولسرز است. اولی می‌تواند هر جای دستگاه گوارش را درگیر کند، اما دومی اغلب فقط در روده بزرگ مشاهده می‌شود.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اگر زمانی تصاویر کودکان گرسنه، انسان‌های نحیف و پوست‌های به استخوان چسبیده نماد سوءتغذیه بود، این روزها نوع جدیدی از سوءتغذیه گریبانگیر انسان‌ها شده که اتفاقا نه ناشی از نداری که حاصل فراوانی و البته تغذیه ناصحیح است؛ سوءتغذیه‌ای که ره‌آوردش برخی بیماری‌های گوارشی جدید است و در کمال شگفتی، پایگاه شیوعش، طبقات مرفه و بالای اجتماعی.

«التهاب روده» یکی از همین بیماری‌هاست، یک بیماری مزمن گوارشی با منشأ ناشناخته، اما در حال شیوع روزافزون. اگرچه دقیقا معلوم نیست از کجا پیدایش شده، اما در مورد بعضی ابعادش در میان متخصصان اتفاق نظر وجود دارد، از جمله این‌که شرایط جدید زندگی انسان‌ها شیوعش را تشدید کرده و روز‌به‌روز تعداد افراد درگیر با آن را بیشتر می‌کند.

نرخ شیوع بیماری‌های التهابی روده موسوم به IBD در سال‌های اخیر چنان بوده که ناقوس نگرانی متخصصان و محققان گوارش در کشور به صدا درآمده و محافل علمی به تکاپوی بررسی دقیق‌تر آن افتاده‌اند. از همین رو نخستین کنگره بین‌المللی بیماری‌های التهابی روده به همت بیمارستان فوق‌تخصصی رضوی و با حضور متخصصان برجسته ایرانی و خارجی طی چند روز گذشته در مشهد برگزار شد و در قالب کارگاه و سخنرانی، به ابعاد مختلف این بیماری، از زمینه‌های پیدایش تا مکانیسم‌های درمان پرداخته شد.

بیماری‌های التهابی روده یا IBD چیست؟

IBD یا بیماری‌های التهابی روده به التهاب مزمن تمام یا بخشی از دستگاه گوارش ـ از دهان تا مقعد ـ گفته می‌شود. IBD شامل دو بیماری اصلی کرون و کولیت‌اولسرز است. اولی می‌تواند هر جای دستگاه گوارش را درگیر کند، اما دومی اغلب فقط در روده بزرگ مشاهده می‌شود.

علائم این بیماری با محل دقیق ابتلا به آن ارتباط تنگاتنگی دارد، اما به گفته دکتر حمید اسدزاده متخصص گوارش و دبیر علمی کنگره بین‌المللی بیماری‌های التهابی روده، به طور خلاصه دفع خون همراه با مدفوع، اسهال مزمن، درد و کاهش وزن مهم‌ترین علائم این بیماری است. در مرتبه بعدی اهمیت نیز علائمی همچون تب، خستگی، درد مفاصل، درگیری چشم و پوست و اختلال در رشد و بلوغ کودکان قرار دارد.

درباره علت ایجاد بیماری اگرچه نظرات مختلفی مطرح شده، اما هیچ یک از آنها به طور قاطع مورد پذیرش مجامع علمی قرار نگرفته است اما آنچه مسلم است در ایجاد این بیماری وراثت و مسائل ژنتیک نقش مهمی دارد. سن، نژاد، سابقه خانوادگی، مصرف برخی داروها، مصرف سیگار، مصرف بیش از حد برخی مسکن‌ها و زندگی ماشینی و سبک زندگی مدرن عواملی هستند که بستر مناسبی برای پیشروی این بیماری فراهم می‌کنند.

رفتارهای تغذیه‌ای و عادت‌های غذایی به عنوان عامل تشدیدکننده بیماری و عامل کنترل‌کننده می‌تواند طی فرآیند درمان مطرح باشند. این را پروفسور گابریل بیگانو، متخصص رومانیایی پاتولوژی و محقق ارشد بیماری‌های دستگاه گوارش به خبرنگار جام‌جم می‌گوید.

او که از سخنرانان مدعو به کنگره بین‌المللی بیماری‌های التهابی روده است، ژنتیک را مهم‌ترین عامل ابتلا به این بیماری می‌داند و می‌گوید. 15 درصد مبتلایان بیماری کرون، مشخصا تحت تاثیر فاکتورهای ژنتیک درگیر این بیماری شده‌اند، افرادی که غالب آنها را جوانان تشکیل می‌دهند.

به گفته این پزشک متخصص رومانیایی، این بیماری بیشتر در طبقات بالای اجتماعی و اقشار مرفه مشاهده می‌شود و در میان کشورها نیز، توسعه‌یافته‌ترها بیشتر در معرض ابتلا به آن هستند. شاید از همین روست که برخی متخصص‌ها، میان سبک زندگی مدرن ـ با مولفه‌هایی نظیر گرایش به فست‌فودها، تحرک کم، رژیم‌های مملو از چربی‌های اشباع‌نشده ـ و ابتلا به این بیماری رابطه برقرار می‌کنند، هر چند البته این ارتباط نیز به طور قطع به اثبات نرسیده است.

آمار مبتلایان، در هاله‌ای ابهام

هیچ‌گونه آمار رسمی در خصوص شمار مبتلایان بیماری‌های التهابی روده و نرخ رشد ابتلا به آن در کشور وجود ندارد. این را دکتر اسدزاده می‌گوید و می‌افزاید آنچه درخصوص افزایش ابتلا به این بیماری گفته می‌شود تنها براساس مشاهدات کلینیکی متخصصان مربوط در کشور است. او البته یادآوری می‌کند که بتازگی وزارت بهداشت گروه‌هایی تشکیل داده که بیماری‌ها را ثبت می‌کنند. این کار در صورت تداوم می‌تواند به حصول آمارهای قابل اعتنای رسمی در خصوص بیماری‌های مهم منجر شود.

در نبود آمار رسمی قابل اعتنا اما برخی آمارهای غیررسمی وجود دارد، مثل شمار ده هزار نفری افراد مبتلا به این بیماری در کشور که دکتر رضا ملک‌زاده به آن اشاره می‌کند. وی که رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران است، می‌گوید با بهبود یافتن شرایط اجتماعی و اقتصادی در کشور روند شیوع به این بیماری رشد داشته است.

روند پیشروی و روش‌های درمان

التهاب روده در ابتدای امر یک بیماری ناتوان‌کننده است، اما در نوع پیشرفته خود می‌تواند حتی به مرگ افراد منجر شود. در خصوص منشأ ابتلا به این بیماری برخی حدسیات درخصوص آلودگی‌های میکروبی نیز مطرح شده، اما دکتر اسدزاده معتقد است، آلودگی‌های میکروبی از قبیل آنچه درباره آلودگی برخی سبزیجات مشاهده می‌شود، ممکن است بیماری را تشدید کند، اما این‌که میکروب می‌تواند عامل ایجاد این بیماری باشد یا نه، هنوز معلوم نشده است.

او این بیماری را در صورت مراجعه بهنگام به پزشک و مراکز درمانی، قابل کنترل می‌داند، اما این هشدار را نیز می‌دهد که التهاب روده، در صورت پیشرفت می‌تواند به سوراخ شدن روده و حتی مرگ افراد بینجامد. از سوی دیگر این بیماری درمان قطعی ندارد و اغلب روش‌های درمانی نه به درمان کامل که به کنترل علائم بیماری منجر می‌شود، به طوری که پس از کنترل کامل علائم نیز احتمال بازگشت بیماری در درازمدت وجود دارد.

با تمام این اوصاف تشخیص بیماری پس از مراجعه به پزشک و مشخص‌شدن سوابق ابتلا، از طریق یکی از سه روش آزمایش مدفوع، کولونوسکپی (مانیتور‌کردن کل روده بزرگ) یا سیگموییدوسکپی (مانیتور‌کردن قسمت‌های انتهایی روده بزرگ) انجام می‌شود. داروهای مشخصی نیز از قبیل ضد التهاب‌ها و کورتون‌ها برای کنترل آن وجود دارد. کنترل دارویی در خصوص اغلب مبتلایان منجر به نتیجه می‌شود، اما درخصوص تعداد معدودی از مبتلایان ممکن است نیاز به جراحی و خارج‌کردن بخش ملتهب باشد.

توصیه‌های عمومی و تغذیه‌ای

مانند همه بیماری‌های دیگر تشخیص زودهنگام در کنترل بیماری تاثیر بسزایی دارد. بنابراین در صورت مشاهده هر یک از علائمی که ذکرش رفت، بخصوص دفع خون در مدفوع، به پزشک متخصص مراجعه کنید و تست‌های مربوطه را انجام دهید. از سوی دیگر اگرچه نقش تغذیه به عنوان عامل اصلی ایجادکننده بیماری هنوز اثبات نشده، ولی درخصوص تشدیدکننده بودن آن اتفاق نظر وجود دارد و البته نقش آن در کنترل بیماری محرز است. بنابراین، در مصرف فست‌فودها، غذاهای نیمه‌آماده، غذاهای پر از چربی اشباع نشده، غذاهای پرچرب و سوخاری شده، نوشابه‌های گازدار و مواردی از این دست افراط نکنید، ضمن این‌که در صورت ابتلا به بیماری رژیم غذایی خود را با مشورت پزشک معالجتان انتخاب کنید. فراموش نکنید بیماری‌های التهابی روده براحتی قابل کنترل است، اما درصورت بی‌توجهی ممکن است به اتفاقات خطرناکی منجر شوند پس نگران نباشید و از این بیماری‌ها نترسید، اما علائم‌ را جدی بگیرید.

سه شنبه 13/3/1393 - 8:21
اعتیاد و سیگار
اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

درمان اعتیاد, درمان اعتیاد شیشه, روشهای درمان اعتیاد

اعتیاد به مواد مخدر یك بیماری قابل درمان است

 

روش های درمان اعتیاد  و ترک اعتیاد به مواد مخدر

آیا شما هم معتاد به مواد مخدر می باشید و یا عزیزی دارید که با این بیماری دست و پنجه نرم می کند؟ شاید تصمیم به ترک مواد مخدر گرفته اید و یا دنبال برنامه ای مطلوب برای ترک اعتیاد عزیزان خود هستید...

 

اعتیاد,درمان اعتیاد  اعتیاد به مواد مخدر چیست ؟

 اعتیاد به مواد مخدر یک بیماری اصلی، پیش رونده و كشنده است. این عارضه، نوعی ارتباط تسکین دهنده با یک مادۀ روان گردان یا تأثیر گزار بر ذهن و یا رفتاری که مارا در برابر میل بیش از حد، ناتوان می کند می باشد. اعتیاد به عنوان حالتی که در آن بدن انسان برای انجام فعالیت های عادی خود به یک ماده یا یک رفتار خاص وابسته می شود تعریف شده است. زمانی که که ماده مورد نیاز در اختیار بدن قرار نمی گیرد یا انجام رفتاری که شخص معتاد بدان وابسته شده است امکان پذیر نمی باشد، نتیجه کار بروز علائم خماری یا محرومیت است.

 

 

اعتیاد,درمان اعتیاد  برای درمان اعتیاد چقدر زمان لازم است؟

اعتیاد به مواد مخدر یك بیماری قابل درمان است، اما در درمان اعتیاد آگاهی و شناخت بیمار و خانواده نسبت به ویژگیهای و خصوصیات اعتیاد و درمانش لازم و ضروری است . لازم است هم بیمار و هم خانواده اش بدانند که اعتیاد بیماری مزمن است و بهبودی نیازمند صبر و بردباری آنها می باشد.

 

برای درمان اعتیاد یک زمان مشخص وجود ندارد .پیشینه اعتیاد ، میزان مصرف، ویژگیهای شخصیتی و خانوادگی، نوع ماده مصرفی، بیماریهای همراه با اعتیاد ، میزان حمایت، استفاده از درمانهای داروئی و غیر داروئی  و عوامل دیگری در طول مدت بهبودی و ترک اعتیاد تاثیر گذار هستند و البته گاهی حتی بیمار برای درمان روش مناسب را انتخاب نمی نماید که این موضوع نیز باعث به تاخیر افتادن درمان اعتیاد می شود.

 

اعتیاد,درمان اعتیاد  آیا ممکن است درمان اعتیاد با شکست مواجه شود؟

گاهی اوقات به دلیل عود مجدد مصرف مواد، این گونه استدلال می شود که درمان اعتیاد یا ترک اعتیاد شکست خورده است. اما باید توجه کرد که عود مجدد به معنای شکست درمان نیست، بلکه ماهیت مزمن بیماری به معنای آن است که عود سوءمصرف مواد نه تنها اجتناب ناپذیر است، بلکه احتمالا، میزان عود، مشابه سایر بیماریهای پزشکی مزمن  مانند دیابت، فشارخون، و آسم است که هم مؤلفه های فیزیولوژیکی و هم رفتاری را دارند. درمان بیماریهای مزمن شامل تغییرعمیق رفتارهای پذیرفته شده است، و عود به معنای شکست درمان نیست. برای بیماران معتاد، بازگشت به سوءمصرف مواد نشان می دهد که لازم است درمان یا سازگاری دوباره برقرار شود، یا این که درمان جایگزین نیاز است.

 

اعتیاد,درمان اعتیاد  روشهای درمان و ترک اعتیاد به مواد مخدر

تاكنون روش های گوناگونی  برای ترك و درمان بیماران معتاد به كار گرفته شده است كه به اختصار به ذكر چگونگی انجام روش ها پرداخته می شود.
•  روش اول درمان اعتیاد: كم كردن تدریجی ماده مخدر
یکی از روشهای درمان اعتیاد یا ترک اعتیاد کم کردن تدریجی ماده مخدر است .در این روش بیمار معتاد می تواند با یك برنامه ریزی منظم و دقیق و با اراده ای قوی و محكم ، روزانه از ماده مخدری كه استفاده می نماید كم كند  تا آن را در مدت 2 تا 3 هفته به صفر برساند. در این روش بیمار نیاز دارد كه زیر نظر روان پزشك معالج از داروهای تجویز شده استفاده نماید.

 

داروهای تجویز شده اغلب داروهایی است كه در رشته روان پزشكی  به كار برده می شود و موجب می گردد كه علایم وابستگی روانی و جسمی بیمار معتاد به آن میزان كاهش یابد كه فرد معتاد احساس نیاز به ماده مخدر نداشته باشد. از خصوصیات این روش درمان اعتیاد ،این است كه فرد می تواند به فعالیت های روزمره خود بپردازد .


•  روش دوم درمان اعتیاد : استفاده از داروهای  ترك اعتیاد به طور سرپایی
در این روش ترک اعتیاد فرد معتاد  توسط پزشك ، درمان خود را شروع می نماید و داروهایی برای وی تجویز می شود كه شامل داروهای اعصاب و داروهایی است كه ماده مخدر نیستند ، اما اثراتی شبیه ماده مخدر دارند . در این روش درمان اعتیاد به بیمار توصیه می شود كه به هیچ عنوان از ماده مخدر استفاده ننماید. اثرات درمانی داروهای تجویز شده و این كه به چه میزان باید تجویز گردد بستگی به نوع ماده مخدر مصرفی و مقدار آن دارد . در این روش اغلب توصیه می گردد كه بیمار معتاد به مدت چند روز تا یك هفته در منزل استراحت نموده  و بعد به كارهای روزمره خود بپردازد.


•  روش سوم درمان اعتیاد : استفاده از داروهای ترک اعتیاد با بستری شدن در بیمارستان
این روش درمان اعتیاد مانند روش دوم است. با این تفاوت كه فرد معتاد در  بیمارستان بستری می گردد و كلیه امور درمانی با نظارت پزشك معالج انجام  می شود. از امتیازات این روش درمان اعتیاد این است كه بیمار معتاد از نزدیك  مورد مراقبت های لازم پزشكی و پرستاری قراردارد و چون در بیمارستان بستری است دسترسی او به مواد مخدر  بسیار كم و یا غیر ممكن است و اگر گاهی بیمار نیاز به  داروهای خاص خوراكی و یا تزریقی داشته باشد، این داروها به راحتی  در بیمارستان به وی داده شده و یا تزریق می گردد و لذا هرگونه علایم ناشی از ترك ، خواه روانی و یا جسمی ، سریع تر درمان می گردد.


توضیحات لازم :
• متأسفانه در حال حاضر انواع و اقسام داروهای ترک اعتیاد در بازار وجود دارد كه برای ترك اعتیاد به فروش می رسد. از محتویات و یا تركیـبات چنین  داروهایی كمتر كسی اطلاع  دارد. در مورد این داروها می توان چنین اظهار نظر نمود كه محتویات این داروها اكثراً تركیبی از مواد مخدر است. دیده شده است كه بسیاری از معتادین كه از این تركیبات استفاده می نمایند  به این داروها معتاد می گردند.


• بنابراین اگر بیماران معتاد از این داروها  استفاده نمایند نه تنها نباید انتظار ترك اعتیاد و درمان مورد اطمینان را داشته باشند بلكه ممكن است به این داروها معتاد گردند. به عنوان مثال اگر هر فرد عادی  بتواند یك عمل جراحی را انجام دهد می توان انتظار داشت  كه هر فردی نیز در ترك و درمان اعتیاد همانند یك پزشك متخصص عمل نموده و موفق گردد.


•  روش چهارم درمان اعتیاد : روش سم زدایی یا U.R.O.D
آخرین ، پیشرفته ترین و سریع ترین روش ترک اعتیاد ، در حال حاضر روش  سم زدایی یاU.R.O.Dاست. در این روش بسته به نوع ماده مخدر ، طریقه استفاده از آن ، و مدت زمانی كه سبب اعتیاد شده است ؛ فرد معتاد بین 4 تا 6 ساعت توسط متخصص بیهوش می شود. در مدت زمان بیهوشی داروهایی به بیمار تزریق می گردد كه وی بعد از آن  كه به هوش می آید بسیاری از علایم جسمی ترك ماده مخدر را ندارد، مگر عوارض معمولی بعد از بیهوشی . همان گونه كه بارها اشاره  و تأكید گردید ادامه  درمان های ضروری به عهده روان پزشك معالج است كه با بررسی علایم روانی ، برنامه ریزی درمانی را شروع می نماید.

 

داروهایی كه اغلب مورد استفاده قرار می گیرند داروهای ضد ماده مخدر و داروهای ضروری برای درمان علائم روانی و برخی علائم جسمی باقی مانده می باشد كه ممكن است ضعف ، سستی و ... را در بر داشته باشد . روش سم زدایی بهتر است  در بیمارستان صورت پذیرد و لازم است كه بیمار بعد از انجام سم زدایی چند روز در بیمارستان بستری باشد تا توسط پزشك  معالج علائم جسمی و روانی او به حالتی اطمینان بخش بهبود یافته و بقیه درمان ها به طور سرپایی ادامه یابد. تشخیص و تصمیم گیری در مورد زمان مرخص شدن بیمار معتاد برعهده پزشك معالج است.

 

مهم ترین نكته درمانی در ترک اعتیاد این است كه بعد از ترخیص ، بیمار باید از داروهایی كه توسط پزشك  تجویز می شود حتماً استفاده كرده و به توصیه های او عمل نماید و تا زمانی كه لازم باشد به درمان خود  ادامه دهد. روش سم زداییU.R.O.D  هیچ گونه  خطری در پی نخواهد داشت. معهذا لازم است كه بیمار مورد آزمایشات و معاینات لازم پزشكی  قرار گیرد.اگر به دلیل یك نوع بیماری ، استفاده از روش سم زدایی غیر ممكن باشد بدون شك  از روش های دیگر ترك و درمان اعتیاد می توان بهره گرفت.

 

روشهای درمان اعتیاد,درمان اعتیاد, درمان اعتیاد شیشه

برای درمان و ترک اعتیاد به شیشه داروی خاصی وجود ندارد

 

 

    اعتیاد,درمان اعتیاد  اعتیاد به شیشه

شیشه ،نام اصلی این مواد آیس به معنای یخ می باشد. دلیل اصلی نام گذاری این مواد این است که چون در مجاورت حرارت قرار می گیرند همانند یخ بخار می شوند. شیشه در رده آمفتامین ها است و خاصیت محرکی دارد.

 

فردی که به مصرف شیشه روی می‌آورد درابتدا علایمی را تجربه می‌کند که به طور کاذب برای او جاذبه دارد، اما سپس دچار بی‌خوابی کابوس و کاهش اشتها می‌شود. با تداوم مصرف شیشه، تنفس و ضربان قلب افزایش می‌یابد و فشارخون و دمای بدن بالا می‌رود. فرد مصرف‌کننده  شیشه تحریک پذیر و پرخاشگر می‌شود و احتمال دارد به هر خشونتی دست بزند.اضطراب، گیجی، لرزش اندام‌ها، تشنج و در آخر ایست قلبی و مرگ از جمله عوارض مصرف شیشه است. مصرف مداوم و دراز مدت شیشه موجب سوء ظن و توهم، خشونت، کاهش شدید قوه حافظه، توهم‌های شنوایی و بینایی شده و افسردگی و جنون آنی و بسیاری از اختلالات عصبی را به دنبال دارد.

 

 

اعتیاد,درمان اعتیاد  درمان اعتیاد به شیشه

متخصصان درمانگر اعتیاد می‌گویند برای درمان کسی که به مواد محرک شیشه اعتیاد پیدا می‌کند، داروی خاصی در دنیا وجود ندارد و داروهایی که تجویز می‌شود تنها به کاهش علایم ناراحت‌کننده بیمار کمک می‌کند.
درمان اعتیاد به شیشه همچون سایر مواد مخدر مشکل‌ترین درمان هاست. نکته اساسی این است که برای درمان اعتیاد به مواد مخدری که مرفین دارند مثل تریاک، کراک وهرویین، داروهایی مثل "متادون" و"بوپره‌نورفین" را تجویز می‌شود امابرای درمان اعتیاد به شیشه داروی خاصی وجود ندارد. دارویی که خاص درمان اعتیاد به شیشه باشد در ایران و حتی خارج از کشور وجود ندارد، بلکه داروهایی که برای ترک اعتیاد به شیشه استفاده می‌شود داروهای کمکی از جمله ضداضطراب‌ها و ضدافسردگی هاست که این داروها در کاهش علایم بیمار موثر هستند.

 

برای درمان عوارض اعتیاد به شیشه براساس مدت و نوع و روش مصرف ممکن است که فرد نیاز به درمان دارویی به شکل بستری شدن یا سرپایی داشته باشد. بعد از درمان اختلالات روان پزشکی بیمار باید به وسیله روان پزشک خبره مورد بررسی و درمان قرار گیرد و به دنبال آن یا همزمان آموزش خانواده، آموزش مهارت‌های بهبود اولیه و پیشگیری از بازگشت و رفتار درمانی برنامه ریزی شود.

 

ترک اعتیاد شیشه,درمان اعتیاد  علائم فرد پس از ترک شیشه

دراثر ترک اعتیاد به شیشه، فرد دچارافسردگی عصبی، خونسردی و بی‌علاقگی خواب طولانی، به‌هم ریختگی روحی، کمی انرژی و سراسیمگی می‌شود که این علایم به مرور زمان برطرف خواهند شد. پس از ترک شیشه فرد دچار نوعی ناتوانی و درماندگی و اختلال در الگوی خواب و کابوس‌های شبانه می‌شود، تا جایی که توانایی انجام وظایف و کارهای روزمره او مختل می‌گردد اما فرد با مراجعه به پزشک متخصص می‌تواند به مرور زمان بر این حالات غلبه کند.

 

 

اعتیاد شیشه,درمان اعتیاد شیشه  نکاتی ضروری برای موفقیت در درمان اعتیاد

بنابر آنچه كه گفته شد و چنانچه می خواهید در ترك و درمان اعتیاد خود یا نزدیكان خود موفق باشید ، رعایت موارد زیر ضروری است؛ در غیر این صورت احتمال بازگشت  به اعتیاد حتمی است :
  فرد معتاد از دیدگاه پزشكی خصوصاً روان پزشكی بیمار است.
فرد معتاد باید بخواهد و مصمم باشد كه از بلای  خانمانسوز اعتیاد نجات یابد.
  ارزیابی های روان پزشكی ، روان شناختی ، شخصیتی ، جسمی و ... قبل از شروع ترك و درمان ضروری است.
√  بیمار و خانواده بیمار بهتر است  كه در حد امكان نظریات و توصیه های روان پزشك  معالج را پذیرفته و به آن عمل نمایند.
  بهتر است فرد معتاد با همراه  مورد اعتماد خانواده و روان پزشك معالج در بیمارستان  بستری گردد.


در صورتی كه پزشك  معالج صلاح می داند ، بیمار معتاد در مدت زمان مشخصی ممنوع الملاقات باشد  و تمام اطرافیان و نزدیكان باید این نكته را رعایت نمایند.
نوع و روش ترك  یا سم زدایی با توافق بیمار معتاد یا خانواده  او و روان پزشك معالج تعیین و انتخاب شود.
مدت زمان بستری توسط پزشك معالج  تعیین و مشخص می گردد و بیمار و خانواده او نباید بر خلاف آن عمل نمایند.
بعد از انجام ترک اعتیاد بیمار باید حداقل به مدت یك سال تحت نظر روان پزشك  به درمان خود ادامه داده و از داروهایی كه تجویز می شود استفاده و به توصیه های او عمل نماید.
درمان های غیر دارویی مانند روان درمانی انفرادی ،  گروه درمانی ، خانواده درمانی  و ... اگر لازم باشد بهتر است انجام شود.


شروع به كار ، فراهم نمودن كاری مناسب ، و بازگشت سریع فرد به كار قبلی در درمان بسیار مؤثر است.
  فعالیت های ورزشی روزانه و منظم یكی از ضروریات درمان اعتیاد است.
در حال حاضر پیشرفته ترین ، سریعترین و بهترین روش ترک اعتیاد ، روش سم زدایی  U.R.O.D می باشد كه بهتر است با بستری شدن در بیمارستان صورت پذیرد .


به  امید این كه شاهد روزی باشیم  كه اعتیاد به مواد مخدر و یا هرگونه اعتیاد دیگری در كشور عزیزمان ریشه كن گردد.

 

منابع:

tebyan.net

congress60.org

hamrah.co

سه شنبه 13/3/1393 - 8:21
تبریک و تسلیت
اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

تسلیت رحلت امام خمینی, رحلت امام خمینی, اس ام اس وفات امام خمینی

می سوخت چو شمع تا سحر در شب مرگ

بشکفت گل از گل رخش در تب مرگ
آرامتر از همیشه با یاد خدا
گل خنده زد و نهاد لب بر لب مرگ

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

هر دل شد حجله ای برای غم تو
هر دیده چو دجله است در ماتم تو
از یاد نرفته ای که دلها با توست
دل نیست مگر دلی که شد همدم تو

 

 ******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

دل به عشق اش داده ام دلداده ام
بَهراین دل، دل فکاری گریه کن
می رسد خرداد و داد از یاد ِاو
کی توانم بردباری، گریه کن

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

افسوس که نو بهار آخر گردید
آن باغ پر از شکوفه پر پر گردید
اندوه ، اندوه از فراق آن گل
کز بوی خوشش جهان معطر گردید

 

 ******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

دنیا به عزای تو یتیمانه گریست
هر مرد و زن و عاقل و دیوانه گریست
من کودک معصوم یتیمی دیدم
آنروز چه مظلوم و غریبانه گریست

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

تصویر تو را چو خاک در قاب گرفت
آئینه شکست و گریه بر آب گرفت
ای هم نفسم نماز آیات بخوان!
خورشید به گل نشست و مهتاب گرفت

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

تنها نه دل و سینه و سر میسوزد
خورشید و ستاره و قمر می سوزد
هر شب که به گلزار تو آیم بینم
از داغ تو لاله تا سحر می سوزد

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

هر کجا پا بنهی حسن وی آنجا پیداست
هرکجا سر بنهی سجده‏گه آن زیباست
همه سرگشته آن زلف چلیپای ویند
در غم هجر رُخش، این همه شور و غوغاست

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

گریه کن ابربهاری گریه کن
بامن از این سوگواری گریه کن
دل ندارد طاقت هجران او
بادل من خود به یاری گریه کن

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

تو بودی مظهری از استقامت
کلامت ثابت و بود با صلابت
تو رفتی با دلی آرام به باقی
پیامت ماند ولی جای تو خالی

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

بنویس از غم آیینه و گل
بنویس از سپر سینه و گل
بنویس عشق دگرگون شده است
چهره آیینه گلگون شده است
بنویس از غم هجران بنویس
باز از داغ جماران بنویس

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

ذرّات وجود، عاشق روی وی‏اند
با فطرت خویشتن، ثناجوی وی‏اند
ناخواسته و خواسته دلها همگی
هر جا که نظر کنند، در سوی وی‏اند

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

درفراق چهرۀ مـولای خویش
نایدازمن هیچ کاری گریه کن
چون دهم شرح غم اش را با کسی
تا همیشه، سوگواری گریه کن

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

بر دل من چو می نهی داغ فراق خود چه غم
هر چه نهی بنه که من سر با رضات می نهم
خون جگر چه می شود، کاسه به کاسه سر به سر
از سر مژه می چکد ، قطره به قطره نم به نم

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

زخمی‏ که‏ به ‏قلب‏ شیشه‏ هامان‏ جاری‏ است
در خونرگ سبز ریشه ‏هامان جاری است
با حنجره بریده هم می‏خوانیم
فریاد تو در همیشه ‏هامان جاری است

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

با رفتن تو ترانه بی‏مفهوم است
منظومه عاشقانه بی‏مفهوم است
باید که چو ابر روز و شب گریه کنیم
لبخند در این زمانه بی‏مفهوم است

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

بغض به سینه می رود پهنه به پهنه لب به لب
اشک زدیده می رود چشمه به چشمه، یم به یم
همچو هزار در غمت شاخه به شاخه، گل به گل
ناله زدل برآورم سینه به سینه، دم به دم
بر سر زلف عقده با حوصله شان می کشم
حلقه به حلقه مو به مو، طره به طره خم به خم
رحلت جانسوز امام خمینی(ره) تسلیت باد

 

******** پیام تسلیت رحلت امام خمینی ********

 

گل رفت و شمیم خوشش اینجاست هنوز
بلبل به هوای گل چه شیداست هنوز
رفتی ز جهان اگر چه ای روح خدا
لیکن علم مهر تو بر پاست هنوز
رحلت جانسوز امام خمینی(ره) تسلیت باد

 

منبع:birdanasmslar.blogfa.com

سه شنبه 13/3/1393 - 8:19
اطلاعات دارویی و پزشکی

 لکه بینی دوران بارداری,خونریزی در دوران بارداری

 

 در دوران بارداری وقتی متوجه لکه خون یا خونریزی شدم چه باید بکنم؟
حتی اگر خونریزی قطع شده بود هم سریع با پزشک خود تماس بگیرید. همان طور که ممکن است خیلی مهم نباشد، ممکن است نشانه مشکل بزرگ و خطرناکی هم باشد. پزشک با توجه به وضعیت عمومی بدن شما درمان لازم را انجام می دهد.
شاید نیاز باشد مورد آزمایش هایی همچون فراصوتی یا خون قرار بگیرید تا مطمئن شوید مشکلی برای جنین پیش نیامده است و همه شک و شبهه ها را از بین ببرید.
اگر خونریزی و درد شدید داشتید بلافاصله به اورژانس زنگ بزنید.
فرق لکه بینی با خونریزی چیست؟
لکه بینی از نامش پیداست، خون ریزی کم که سریع هم قطع می شود را لکه بینی می گویند. درست همچون اتفاقی که در روز اول یا آخر دوران پریود اتفاق می افتد. رنگ لکه ها نیز بین صورتی، قرمز یا قهوه ای متغیر است.
چه مساله ای باعث خونریزی یا لکه می شود؟
نمی توان به طور قطع دلیل مشخصی برای این موضوع تعیین کرد. اما برخی از دلایل خونریزی شامل موارد زیر است:
• جماع
جریان خون زیاد در دیواره رحم می تواند دلیلی برای خونریزی یا لکه بینی پس از جماع در دوران بارداری باشد. پلیپ های موجود در گردن رحم نیز می توانند دلیلی برای خونریزی پس از جماع در دوران بارداری باشند.
• تست داخلی یا پاپ اسمیر
پس از انجام تست داخلی یا پاپ اسمیر نیز ممکن است در نتیجه جریان خون زیاد یا پلیپ در گردن رحم، خانم باردار شاهد لکه های خون یا خون ریزی باشد.
• سقط جنین یا آبستنی خارج از رحم
خونریزی یا لکه بینی در سه ماهه نخست بارداری اگر با دردهای شکمی یا رفتگی عضلات و قولنج همراه باشد، می تواند نشانه های اولیه سقط جنین یا حاملگی خارج از رحم (جنین به جای داخل رحم در لوله رحم شکل می گیرد) باشد. آبستنی خارج از رحم بسیار خطرناک است و باید بلافاصله با مشاهده خونریزی و احساس درد، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.
تقربیا یک‌‌چهارم خانم های باردار در ابتدای بارداری دچار خون ریزی های خفیف یا زیاد هستند و نیمی از آنها دچار سقط جنین می شوند. اما اگر دستگاه های فراصوت نشان دادند که ضربان قلب جنین در هفته های 7 تا 11 نرمال است، احتمال ادامه بارداری و سقط نشدن جنین 90 درصد است.
• عفونت
خونریزی می تواند در اثر مسایل نامرتبط به بارداری باشد. عفونت های واژینال، کلامیدیا، سوزاک و هرپیز باعث تورم و التهاب رحم می شوند. گردن رحم متورم شده نیز پس از جماع یا تست پاپ اسمیر دچار خونریزی می شود.
• مشکلات جفت یا زایمان زودرس
در سه ماهه دوم و سوم بارداری، خونریزی یا لکه بینی می تواند نشانه شرایط خطرناکی همچون جدا شدن ناگهانی جفت از رحم، سقط جنین یا زایمان زودرس باشد. (زایمان در نیمه بارداری و حدود هفته های 37).
خونریزی در سه ماهه نخست بارداری می تواند نشانه مشکلات پنهان جفت جنین باشد. خون ریزی شدید در سه ماهه نخست می تواند در آینده به جدا شدن جفت از رحم منجر شود.
• نزدیک شدن زایمان
اگر رحم بزرگ و بدن شما آماده زایمان شد ترشحات بدن آغاز می شوند و ممکن است به صورت خون دیده می شوند. اگر در هفته 37 این اتفاق روی دهد، این ترشحات خیلی مهم نیستند. اما اگر بیشتر از چند قطره خون بود، حتما با پزشک خود در میان بگذارید.

منبع:bartarinha.ir

سه شنبه 13/3/1393 - 8:17
خانواده

قصد ازدواج,بعد از ازدواج,ناکامی در ازدواج

ازدواج گاهی وقت ها شما را بر سر یک دو راهی بزرگ قرار می دهد: به احساستان توجه کنید یا خواسته خانواده تان؟

مخالفت خانواده در ازدواج
بسیار پیش می آید که دختر و پسری قصد ازدواج با یکدیگر را دارند اما یکی از خانواده ها یا هر دو آنها مخالفت می کنند. دلیل مخالفت گاهی نپسندیدن فرد و گاهی هم کفو نبودن خانواده ها است. به عبارت دیگر، خانواده ها فکر می کنند برای هم مناسب نیستند و قواعد و چهارچوب هایشان با هم جور در نمی آید. در چنین شرایطی شما هر انتخابی داشته باشید، تبعاتی دارد.

اگر با خانواده تان مخالفت کنید و به خواست خودتان عمل کنید، یک عمر تنش و نارضایتی خانواده ها را در پی خواهد داشت و اگر از عشقتان بگذرید ممکن است علاوه بر آن که شانس تجربه یک زندگی خوب را از دست داده اید، همیشه با خاطره این عشق و نارضایتی از خانواده تان سر کنید.
 
بعد از ازدواج تغییر می کنیم؟
شاید فکر کنید که از او می خواهید بعد از ازدواج تغییر کند و شبیه خانواده شما شود. اما واقعیت این است که بسیاری از اوقات ناکامی در ازدواج به علت وجود تفاوت ها یا تضادها و مقررات رفتاری کاملاً متفاوت افراد و خانواده ها اتفاق می افتد. یعنی قواعد خانوادگی شما و همسرتان به حدی با هم متفاوت است که تحمل آن برای طرف مقابل امکان پذیر نیست.

در هر ازدواجی هر یک از زوجین متعلق به خانواده ای هستند که فرهنگ، باور، نظام اخلاقی و تعاریف مخصوص به خود را دارد. بنابراین این تفاوت ها تا حد زیادی طبیعی است. در کنار این تضاد ها درجه انعطاف پذیری و سازگاری زوجین ممکن است بسیار متفاوت باشد. اگر به گونه ای باشد که در برابر تغییراتی که لازم است پس از ازدواج اعمال کنند بسیار خشک و مقاوم باشند، می توان انتظار داشت که زندگی مشترک شان بیشتر به سمت ناکامی پیش رود تا حل اختلافات و رسیدن به نقطه مشترک. بنابراین، می توان مشاهده کرد که به هم نزدیک بودن دو خانواده از نظر ویژگی های مختلف تا چه حد می تواند در موفقیت زندگی مشترک فرزندان تأثیر گذار باشد.

قطع رابطه جواب نمی دهد
خانواده یک سیستم عاطفی است و بخش مهمی از تعامل در آن متمرکز بر مسائل عاطفی است. اگر زوجین به این مسئله توجه لازم را نشان ندهند و زندگیشان را به واسطه روابط عاطفی بنا نکنند این امر موجب از خود بیگانگی آن ها و در نتیجه همدلی های غیر صادقانه در روابط بین آن ها می شود که در آخر یا به بروز طلاق عاطفی و یا از هم پاشیدگی بنیان خانواده تازه شکل گرفته شان منجر می شود.
 
بی خیال دوست داشتن شویم؟
از سوی دیگر مسئله دوست داشتن و عشق و علاقه میان همسران را نیز نباید کم اهمیت پنداشت، با توجه به این که اولین نشانه های این علاقه از همان جلسات ابتدایی خواستگاری دیده می شود.

بنابراین لازم است به هر دوی این نکات به دقت توجه کنید. لازم است فردی را که با او ازدواج می کنید یک بار از نظر منطقی و یک بار دیگر از لحاظ احساسی و عاطفی بررسی کنید. گاهی ممکن است آنچه احساستان به شما می گوید با آنچه عقلتان می گوید متفاوت باشد. ولی در نهایت اعتماد به هر دوی آنها لازم است.

احساستان را تا جایی دنبال کنید که عقل و منطقتان آن را تأیید می کند. فراموش نکنید که ازدواج، تنها پیوند 2 نفر نیست بلکه پیوند دو خانواده است و اگر خانواده شما همسر آینده تان را نپذیرند به طور قطع حتی در صورت ازدواج با آن فرد روابط شما با خانواده تان دچار مشکلات اساسی خواهد شد.
منبع:خراسان
سه شنبه 13/3/1393 - 8:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته