• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1270روز قبل
ایرانگردی



 
قیمت ۷ قلم محصول پر تقاضا شامل پیاز، فلفل دلمه سبز، کاهو، بادمجان، کدو، خیار و گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار کاهش یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، بر اساس نرخنامه جدید این سازمان که از صبح امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت در میادین میوه و تره بار تهران اعمال می‌شود، با پرداخت مبلغ ۳۹ هزار تومان، امکان خرید ۱۰ کیلوگرم انواع صیفی‌جات و سبزیجات پر مصرف وجود دارد.

بر اساس این گزارش، انواع محصولات فرنگی که قیمت آنها بین ۲۰۰ تومان تا ۱۳۰۰ تومان کاهش داشته است شامل بادمجان بندری و دلمه، پیاز زرد و سفید، خیار کوتاه و گلخانه‌ای، فلفل دلمه سبز، فلفل کاپی و شمشیری، کاهو پیچ سالادی و رسمی، کرفس و گوجه فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای است که آخرین محصول، بیشترین کاهش قیمت را داشته است.

این گزارش می‌افزاید، شهروندان می‌توانند تنها با پرداخت مبلغ ۳۹ هزار تومان، ۱۰ قلم محصول زیر را که در سبد خانوار جایگاه ویژه‌ای دارد، از میادین میوه و تره بار خریداری نمایند.

۱- بادمجان بندری ۴۳۰۰ تومان

۲- پیاز زرد نو ۴۵۰۰ تومان

۳- خیار رسمی ۲۳۰۰ تومان

۴- سبزی دسته‌ای جور ۳۳۰۰ تومان

۵- سیب زمینی انباری ۴ هزار تومان

۶- فلفل سبز دلمه ۵۵۰۰ تومان

۷- کاهو سالادی ۲۶۰۰ تومان

۸- کدو مسمایی ۴۹۰۰ تومان

۹- گوجه فرنگی بوته‌ای ۵۶۰۰ تومان

۱۰- هویج ۱۹۵۰ تومان

چهارشنبه 3/2/1399 - 19:24
ایرانگردی



به مناسبت گرامیداشت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و در راستای حمایت از نیازمندان و خانواده های آسیب دیده در شرایط کرونا، طرح پویش کمک مومنانه از محله اشراقی منطقه ۱۳ کلید خورد.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به آغاز طرح کمک مومنانه از محله اشراقی این منطقه گفت: طرح کمک مومنانه به منظور کمک به اقشار آسیب‌پذیر اقتصادی ناشی از ویروس کرونا و نیازمندان این منطقه با مشارکت خیرین محلی و شورایاری محلات در آستانه ماه مبارک رمضان آغاز شد.

وی با بیان اینکه این طرح در چندین مرحله و در مناسبت های مختلف در ماه مبارک رمضان ادامه می یابد افزود: در مرحله اول این پویش ۴۰۰ بسته حمایتی همراه با اقلام بهداشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، چای، رب، حبوبات و.. تهیه و میان خانواده‌های آسیب‌دیده توزیع شد.

شهردار منطقه با اشاره به شناسایی خانواده های نیازمند ادامه داد: پیش بینی می شود تا پایان طرح حدود هزار بسته به خانواده نیازمند، دارای فرزند و اقشار آسیب پذیر اقتصادی ناشی از کرونا و.. اهدا شود.

شهردار منطقه ۱۳ خاطر نشان کرد: در آموزه های دین مبین اسلام نیز به موضوع نوع‌دوستی، دست‌گیری و کمک به افراد تاکید شده و این طرح نیز در همین راستا در محلات سیزده گانه منطقه اجرایی می شود.

وی همچنین ارائه کمک های فرهنگی به خانواده‌های آسیب‌دیده از دیگر برنامه های این منطقه در آینده نزدیک برشمرد.

چهارشنبه 3/2/1399 - 19:19
اخبار

مدیر امور شعب استان های بانک ایران زمین:
ارتباطات تصویری، جایگزین مراودات حضوری شد

🔹مدیر امور شعب استان های بانک ایران زمین، با اشاره به اهمیت رعایت فاصله گذاری اجتماعی اظهار داشت: با ادامه شیوع ویروس کرونا و عدم عادی سازی شرایط کنونی کشور، همگان می بایست جهت حفظ تلاش های صورت گرفته برای مهار انتشار ویروس کرونا، پروتکل های بهداشتی را کاملاً رعایت کنند.

🔹به گزارش روابط عمومی بانک ایران زمین، محمد حسینی کناروئی مدیر امور شعب استان ها با بیان این نکته که حافظان سلامت کشور در دو ماهه گذشته تلاش‌های شبانه روزی و بی وقفه ای را در راستای کنترل شیوع بیماری کرونا و بازگرداندن سلامت به جامعه انجام داده اند، گفت : جا دارد قدردانی ویژه ای از کادر درمانی کشور بعمل آوریم و مهم‌ترین اقدام ما در راستای ارج نهادن به تلاش ستاینده این جهادگران عرصه بهداشت، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی و عمومی است.
حسینی کناروئی افزود : شعب بانک ایران زمین در تمامی استان‌ها در حال حاضر پروتکل های وزارت بهداشت و نهادهای بهداشتی را در نحوه ارائه خدمات رعایت می کنند.

🔹وی در خصوص اقدامات انجام شده در شعب استانی بانک ایران زمین گفت : ما ملزومات بهداشتی را برای همکاران خود تهیه و آموزش های لازم از طریق برگزاری جلسات متعدد ویدئو کنفرانس به کلیه مناطق ارائه شده و هم چنین جهت دلجویی و احوال پرسی با همکارانی که تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته نسبت به برقراری تماس تلفنی با ایشان و شعب و مدیریت‌های مناطقی که بیشترین آمار شیوع ویروس را داشته، اقدام کرده ایم و تمام تلاش خود را بکار بسته تا ارتباطات حضوری با مشتریان را به ارتباطات مجازی و غیر حضوری از طریق فضای آنلاین تبدیل کنیم.

🔹حسینی کناروئی همچنین با اشاره به پراکندگی شعب بانک ایران زمین در تمامی کشور گفت: خوشبختانه از مدت‌ها قبل از روش‌های مختلف خدمات بانکداری الکترونیک به مشتریان معرفی و آموزش‌های مختلف در این خصوص صورت پذیرفته به طوری‌که حدود 97 درصد تراکنش‌های ما در حال حاضر به این صورت انجام می شود، اما با این وجود به مشتریان به صورت مستمر اطلاع رسانی می شود که تا حد امکان کلیه فعالیت های خود را در قالب بانکداری الکترونیک انجام داده و در راستای حفظ سلامت خود و جامعه به شعب بانک مراجعه نکنند.

🔹در پایان وی ضمن آروزی سلامتی برای کلیه همکاران و خانواده محترمشان، از همکاران صف به عنوان خط مقدم ارائه خدمات که بیشترین تلاش را در شرایط حساس فعلی دارند، تقدیر و تشکر کرد.
https://t.me/izbank

چهارشنبه 3/2/1399 - 19:10
ایرانگردی

 


 تغییر روند زنده گیری و نگهداری سگهای بلاصاحب در پایتخت در دستور کار شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران قرار گرفته است، این تغییرات می تواند منجر به این شود که سگ ها در حوزه های مختلف حتی شناسایی مبتلایان به کرونا تربیت و مورد استفاده قرار گیرند.


علی مفاخریان، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در گفتگو با شهرنوشت، گفت: در حال حاضر در برخی از کشورها در حال تربیت سگهایی برای شناسایی مبتلایان به کرونا هستند. ارتش جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به نقطه خوبی رسیده است، امیدواریم بتوانیم این موضوع را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

او با اشاره به اینکه فرآیند نگهداری سگهای بلاصاحب در حال تغییر است، گفت: در این حوزه تدوین برنامه های جدید در دستور کار است، فرآیند زنده گیری سگ ها باید تغییر کند . مبنای کار بر این است در حالیکه سگها در شهر دیده نمی شوند در عین حال از یک حقوق اولیه برخوردار باشند و بتوانند شرایط زیست طبیعی خود را دنبال کنند.

 


 مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه به دنبال ایجاد یک مرکز گردشگری در این حوزه هستیم، اضافه کرد: تلاش بر این است مرکزی مورد بهره برداری قرار گیرد که در آن حیوانات خانگی که به هر دلیلی شهروندان علاقمند به نگهداری از آنها نیستند، تحت حفاظت قرار گیرند. واگذاری سگهای بلاصاحب در شرایط رهاسازی به حامیان و تربیت آنها موضوع دیگری است که باید در دستور کار قرار گیرد.

او با تاکید بر اینکه در حال حاضر فضای طبیعت گردی برای حیوانات خانگی در شهرداری وجود ندارد، عنوان کرد: در حال حاضر جمع آوری سگها در بخش هایی که به حریم شهر تهران هم مربوط می شوند در دستور کار قرار گرفته است؛ سگها از کوهستان ها و شمال شهر جمع آوری و به نقاهتگاه سگ های بلاصاحب منتقل می شوند.

 

 

مفاخریانادامه داد: سگها بنا به استعداد و نژادشان تحت تربیت می شوند و به مراکزی که به آنها نیازمند هستند، واگذار خواهند شد. از سگهای آموزش داده شده می توانند به عنوان نگهبان در باغات یا مدیریت بحران استفاده کرد. فعالان در این حوزه افرادی هستند که از آنها برای ساماندهی وضعیت سگ های بلاصاحب کمک گرفته خواهد شد.

او با اشاره هزینه های مربوط به نگهداری سگهای بلاصاحب گفت: بودجه لازم برای تغذیه، واکسیناسیون و هزینه های جانبی به اندازه کافی در اختیار شرکت ساماندهی مشاغل نیست زیرا تعداد سگهای بی صاحب در شهر تهران بسیار زیاد است، سگها دایما زاد و ولد می کنند و به شهر وارد می شوند. لازم است سازو کاری فراهم شود که در صورت برون سپاری حیوانات خانگی شهروندان نسبت به عملکرد اتخاذ شده اعتماد کافی داشته باشند. زیرا شهرداری پیش از این به این متهم بوده که سگ هایی که جمع آوری می کند را می کشد.

 

او با بیان اینکه این ذهنیت منفی باید از ذهن شهروندان پاک شود، گفت: شهرداری به دنبال کشتن حیوانات نیست بلکه در تلاشیم شیوه ای را فراهم کنیم که بتوانند از حیات خود استفاده کنند. ایجاد محل هایی برای نگهداری سگها شرایطی را فراهم می کند که خانواده ها بتوانند در کنار فرزندان خود یا حتی دانش آموزان در این مکان ها حضور پیدا کنند.

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:54
ایرانگردی




معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران با برگزاری جشنواره ای با هدف ارتقای شاخص های معماری ساختمان برتر سال، معمار و معماری خوب را انتخاب و به شهروندان معرفی می کند.


به گزارش  شهرنوشت، عبدالرضا گلپایگانی، معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران امروز - چهارشنبه سوم اردیبهشت- در نشست خبری که به صورت ویدیو‌ کنفرانس برگزار شد، با انتقاد از سایه ناشی از بورس بازی و سرمایه داری طی هفتاد، هشتاد سال گذشته گفت: سرمایه سالاری سبب شده تا فضای خوب برای زندگی کاهش پیدا کند و ارتباط ضعیفی بین آن چیزی که مردم دوست دارند در آن زندگی کنند با جایی که زندگی می کنند، به وجود بیاید. اما امیدوارم برخی اقدامات به جاری شدن مفهوم معماری در شهر منجر شود.

گلپایگانی از برگزاری جشنواره ای در اداره کل معماری و ساختمان خبر داد و اضافه کرد: بحث برگزاری جشنواره از پارسال آغاز شد و هدفش ترویج معماری خوب است. در واقع قرار است ساختمان برتر سال را انتخاب کنیم که به همه جنبه های معماری توجه کرده باشد. همچنین این جشنواره قرار است معمار و معماری خوب را به مردم معرفی کند.

او نمای خوب، انطباق با ضوابط و مقررات و پروانه‌ای که صادر شده و توجه به ساختمان های ارزشمند معاصر که بازسازی یا مقاوم سازی شده باشند، از محورهای این جشنواره عنوان کرد.

او با بیان اینکه برندسازی و نشان دار کردن ساختمان های خوب به شناختن بهتر مفاهیم معمارانه کمک می‌کند، توضیح داد: این کار به ترویج کارهای خوب و  فضاهای کمک می‌کند که در نهایت منتج به فضای شهری خوبی هم خواهد شد. در سازمان نوسازی هم به دنبال ساخت و شکل دادن به معماری هایی هستیم که از الگوی حیاط های کوچک و آپارتمانی تبعیت می‌کند و  امیدواریم این طرح را بتوان به خصوص برای مناطق  محروم تر شهر به مردم ارایه کنیم.

 

جفا به معماری ایرانی

گلپایگانی گفت: جفایی که در سال های گذشته شده، سبب شده تا معماری مختص به طبقه پولدار باشد در صورتی که معماری متعلق به همه مردم است و همه طبقات حقشان است که در فضای آرام زندگی کنند.

معاون شهردار تهران با اشاره به ویروس کرونا هم گفت: ارتباطی بین فضاهای شهری و شیوع بیماری های مسری به خصوص در فضاهای در هم تنیده وجود دارد و  امکان گسترش بیماری های همه گیر را بیشتر می‌کند. اما آیا کرونا فضای شهری را بعد از قطع کامل متفاوت  می‌کند؟

او با جدی خواندن موضوع کرونا گفت: این ‌ویروس در کوتاه مدت تاثیراتی بر فضاها و زندگی‌مردم گذاشته است. اقداماتی در این زمینه از اسفند ۱۳۹۸ و فروردین امسال انجام و سعی شد کارها به صورت غیر حضوری پیش برود. درواقع برخی فرایندها را تغییر دادیم تا مردم از خانه کارهایشان انجام دهند که  موفقت آمیز بود اما تا رسیدن به ایده آل هنوز فاصله داریم.

در پاسخ به پرسشی درباره درآمدها هم شهرسازی توضیح داد: طبق روال در پایان سال در اسفند هر سال هجومی به شهرداری برای گرفتن پروانه یا تثبیت واحدهایی که دارند رخ می‌داد. از اوایل اسفند 1398 و با شیوع کرونا که در شهر محدودیت‌هایی بابت حضور فیزیکی ایجاد شد، اصلاح جزیی در فرایند صدور پروانه انجام شد. درواقع یک‌ پروانه شهرسازی و یک پروانه ساخت وجود داشت و کارکرد اصلی پروانه ارایه نقشه معماری نبود، اما مالک مجبور به ارایه این نقشه بود. با حذف این پروسه، زمان صدور پروانه کاهش پیدا کرد به طوری که آمار صدور پروانه اسفند سال ۹۸ ۱۶ درصد کاهش و نسبت به سال‌های قبل ۲۰ درصد کاهش داشت.  

به گفته گلپایگانی؛ رکود تورمی و همینطور انضباط بیشتری در  حوزه شهرسازی و صدور پروانه سبب شد تا آمار صدور پروانه کاهش پیدا کند اما دلیل اصلی رکود تورمی بود، به طوریکه در اسفند 1398 با کاهش مراجعان مواجه شدیم و این موضوع  در فروردین 1399 هم کاملا مشهود است و با سال های گذشته فاصله دارد .  

معاون شهردار تهران با اشاره به معماری ایرانی و اسلامی، اضافه کرد: متاسفانه اینکه معماری ایرانی را فقط در نما بگذاریم، یک برخورد ابتدایی است در حالی که معنای عمیق دار. مثلا در محله نفرآباد که سابقه تاریخی  والگوی معماری خاص و ویژه داشت، متاسفانه دچار کم مهری شد اما در سازمان نوسازی اقداماتی در حال انجام است و امیدوارم نمونه خوبی برای توجه مردم امروز به معماری ایرانی باشد.

او درباره تخلفات حوزه ساخت و ساز هم توضیح داد: تخلف در صدور پروانه با روش سیستمی که در پیش گرفته شده است به گونه ای عمل کرده که دیگر صدور پروانه بر خلاف ضوابط وجود ندارد و اقدام درخشانی برای بهبود کیفیت فضای شهری است. اما این سبب نمی شود تا از تخلفات حین ساخت چشم پیوشی شود، به این موضوع از چند جنبه توجه شد، نخست نظارت دایمی‌ با کمک نواحی بر ساخت و ساز بود و دوم شبکه نظارت کارگاهی را به شبکه به هم مرتبط تبدیل کردیم درواقع هم اکنون به صورت آنلاین بر۱۰هزار کارگاه ساختمانی که در تهران وجود دارد، نظارت می شود.

 


واحدهای کوچک مقیاس به فرهنگ ایرانی نزدیک است

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره خانه‌های کوچک مقیاس، بیان کرد:  پیشنهاد این طرح به وزارت کشور ارسال شده که نظر بدهد، کسانی که نگرانند این مقیاس 35 متری با سبک زندگی و فرهنگ ایرانی همخوانی نداشته باشد، باید به محله کن سری بزنند که خانه ها کوچک است اما دقیقا مانند معماری ایرانی و سبک فرهنگ ایرانی ساخته شده است. برای هر ساختمان اجازه داده شده ۲۰ درصد واحدها کوچک مقیاس و حداکثر ۳۵ متر باشد، این می‌تواند.

او همچنین از توافق با راه آهن درباره خط راه آهن تهران- تبریز خبر داد و گفت: راه آهن تهران تبریز، که به مرحله نهایی رسیده و کار پیش رفته است، امیدوارم در دو ماه آینده استارت اجرای برخی کارها زده شود.  

گلپایگانی درباره ایمن سازی ساختمان های در دست ساخت از سوی شهرداری، اظهار کرد: شهرداری به دلیل محدودیت مالی، ساختمان های زیادی در دست ساخت ندارد، اما همان تعداد را هم منضبط کردیم به طوری که دو ایستگاه آتش نشانی که در ابتدا کارشان را بدون پروانه شروع کرده بودند متوقف کردیم. شهرداری مجموعه گسترده ای است و گام اول برای نظارت آغاز شده است، اما قبول داریم که همه ساخت و سازهای شهرداری ساخت و سازهای باکیفیتی نبوده است.  

 

دو مشکل پلاسکو

او در پاسخ به پرسشی درباره پلاسکو هم توضیح داد: از نظر قانون آن چیزی که در شهر ساخته می شود باید پس از دریافت پروانه ساخت باشد، اما پلاسکو دو مساله دارد؛ یکی درباره هزینه صدور پروانه است، چون ناخواسته حادثه رخ داده بود و درخواست بنیاد مستضعفان از شهرداری این بود که برای صدور پروانه تخفیف داده شود؛ اما چون قانون مالیات بر ارزش افزوده تخفیف در عوارض ساخت را ممنوع کرده است این امکان برای شهرداری وجود.

این مقام مسئول مساله دوم پلاسکو را تامین پارکینگ عنوان کرد و گفت: بنیاد ممعتقد است این ساختمان از قبل پارکینگ نداشته و ایجاد پارکینگ با مشکل مواجه می شود. در هر دور مورد هم با وزیر راه و و شهرسازی و هم شورای شهر مکاتبه کردیم که تعیین تکلیف شود و قرار شد در نخستین نشست شورای عالی معماری و شهرسازی این موضوع بررسی شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به آخرین وضعیت پادگان 06 گفت: مساله این است در هر طرحی میان آن چیزی که از شهر می‌گیرد یا به شهر می دهد آیا موتزانه منطقی وجود دارد یا نه؟ درباره این پادگان هم سعی شد موازنه برقرار شود. در گذشته ۱۴ درصد فضاهای تهران متعلق به ارتش بوده الان شاید ۱۰ درصد باشد اما برنامه شان این است که از شهر خارج شوند.

او ادامه داد: درباره بار ترافیکی خیابان پاسداران باید مدلی را باید پیشنهاد دهیم که تداوم داشته باشد در پاسداران فضای بوستان همگانی مناسبی وجود ندارد و تبدیل پادگان به بوستان می‌تواند به این کیفیت کمک کند، طرح اولیه ترافیکی آماده شده و باید به تصویب شورای عالی معماری شهرسازی برسد. ظرفیت‌هایی در پاسداران مانند بزرگراه شهید صیاد شیرازی، دو ایستگاه مترو و در مرحله بعدی خیابانی در شمال و خیابانی که در جنوب است و با توجه به این ظرفیت ها پیشنهادها ارایه شده است که باید به تایید معاونت حمل و نقل برسد.  

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:49
ایرانگردی



 حالا که برای نخستین بار روز معمار در تقویم ثبت شده است، شهرداری تهران قصد دارد جشنواره ساختمان برتر را برگزار کند.

 


به گزارش  شهرنوشت، مهدی صالحی، مدیر کل معماری و شهرسازی معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران صبح امروز –چهارشنبه سوم اردیبهشت- در نشست خبری آنلاین که به مناسبت روز معمار برگزار شد، با بیان اینکه برای نخستین بار روز معمار در تقویم به طور رسمی ثبت شد به سابقه این روز اشاره کرد و گفت: در معماری کیفیت بیش از کمیت اهمیت دارد از سایر علوم تفاوت است.

او با اشاره به برگزاری جشنواره ساختمان برتر، با بیان اینکه در سال 1398 از ظرفیت کمپین «نما؛ هویت شهر ما» دو هزار و 500 معمار در مناطق شهر تهران گرد هم آمدند و تلاش شد برای این افراد دوره های توان افزایی برگزار شود، توضیح داد: از معماران خوب دوره های حاضر خواسته شد به‌نوعی کارشان را به معماران جوانتر‌ ارایه کنند. برای سال 1399 هم سعی شد برنامه دقیق تری طراحی شود. البته در این عرصه شاید برخی بگویند جایزه معماری برتر را داریم؛ اما در این عرصه به دنبال ماموریت های خودمان هستیم.

صالحی اضافه کرد: برای این جشنواره پرتال را معرفی کردیم و برای ارسال مدارک از خرداد تا پایان مرداد 1399 فرصت دارند. با این حال معتقدیم کیفیت تبلیغ کردنی است و نباید نگران تبلیغ کارهای خوب در حوزه معماری بود.

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:45
ایرانگردی

وضعیت اسناد و املاک محله حصارک در بازدید شهردار منطقه ۵ بررسی شد .


به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۵، شهین شفیعی معاون شهرسازی و معماری منطقه 5 گفت : با توجه به درخواست اهالی محله حصارک و با هدف رسیدگی به مشکلات ساکنان این محله بازدید از املاک این محدوده صورت گرفت .

معاون شهردار منطقه گفت : با دستور شهردار منطقه ، در این بازدید رسیدگی  به وضعیت شهرسازی اسناد و رفع  یکسری مشکلات اولیه این اسناد در دستور کار قرار گرفت .

او همچنین در ادامه گفت : با توجه به بارش های فرودین ماه و خسارت دیدن تعدادی از ساختمان های این محدوده ، ضمن بررسی میزان آسیب هماهنگی لازم با ناحیه مرتبط در خصوص  مجوز ساخت دیوار حائل به منظور رفع خطر ریزش کوه به صورت محدود صورت گرفت .

شهین شفیعی معاون شهرسازی و معماری منطقه ۵ گفت : با توجه به موقعیت زمین شناختی این محله بر توجه جدی بر اجرای اقدامات لازم برای آمادگی محله در پذیرش بارش ها ضروری است .

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:39
ایرانگردی



 15 متر از طول دیوار 112 متری مجموعه کاخ سعدآباد به دلیل نمناکی و در پی بارش های اخیر فرو ریخته است. در حالی که مرمت دیوار کاخ به دلیل هزینه بالای آن انجام نشده، مدیریت مجموعه سعدآباد، شهرداری را به دلیل مدیریت نکردن نهر آب اطراف دیوار و سرازیر شدن آب به سمت پایه دیوار و در نتیجه نمناکی آن در این مسئله مقصر می داند. این درحالی است که شهرداری حفاظت از دیوار را وظیفه مدیریت مجموعه سعد آباد و خارج از وظیفه شهرداری و خشک کردن نهر را اقدامی غیر اصولی می داند.  


سید حمید موسوی، شهردار منطقه یک در گفتگو با شهرنوشت، در پاسخ به این سوال که نظر مدیریت مجموعه سعد آباد در موضوع ریزش کاخ سعدآباد این است که مراقبت نکردن شهرداری از نهر آب و مرمت نکردن آن باعث نمناکی دیوار و ریزش آن شده است، گفت: شهرداری منطقه یک همواره با مجموعه مدیریت کاخ سعدآباد همکاری داشته، از جمله اینکه  آسفالت قسمت شمالی و جنوبی مجموعه را شهرداری منطقه انجام داده و در بخش جمع آوری زباله ها و بازپیرایی فضای سبز  به این مجموعه یاری رسانده است.

او با بیان اینکه در  املاکی که در تصرف شهرداری نیست، حفظ و ایمنی و پایداری دیوار  آن با مالکان آن هاست، افزود: شهرداری به استناد بند 14ماده 55 قانون شهرداری ها، می تواند نسبت به مکان های متروکه و بدون متولی  ورود کرده و رفع خطر انجام دهد.

شهردار منطقه یک با بیان اینکه مسئولیت ریزش دیوار کاخ سعدآباد با مدیریت آن است، ادامه داد: مدیریت مجموعه سعد آباد توجهی به رطوبت و نمناکی دیوار نداشته که در نهایت منجر به ریزش آن شده است. در صورتی که اگر به شهرداری اطلاع داده می شد می توانست نسبت به پیشگیری این اتفاق کمک کند. شهرداری همواره توجه ویژه ای به مجموعه های ملی و باستانی دارد، چرا که‌ آثار ملی متعلق به همه مردم است. شهرداری علیرغم اینکه وظیفه ذاتی و سازمانی در این باره ندارد حاضر به همکاری با مجموعه سعد آباد است ولی کمکی از شهرداری خواسته نشد.

موسوی در ادامه درباره نهری که باعث ایجاد رطوبت در دیوار  شد، توضیح داد: نمی توان نهر را خشک کرد و امکان نفوذ آب را به زمین نداد، چون علاوه بر اینکه سفره های زیرزمینی دچار مشکل می شود، خشک شدن درختان نیز اتفاق می افتد. در جایی که آب وجود دارد نمناکی و رطوبت امری طبیعی است ولی مدیریت مجموعه می بایست تدبیری می اندیشید و نسبت به ایزولاسیون دیوار اقدام می کرد تا رطوبت به دیوار نفوذ نکند.

 

مرمت نشدن طول دیوار و افزایش آسیب پذیری

به گزارش شهرنوشت؛ کیا پارسا، مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد علت ریزش 15 متر از این دیوار این کاخ در بخش شرقی را خراب شدن زیرسازی جوی آبی که از دربند به سمت تجریش در جریان است، می‌داند و معتقد است که تخریب این جو باعث جریان آب به سمت پایه دیوار و نم‌زدگی آن شده است.

او تأکید می‌کند که تمام دیوار کاخ باید مرمت شود و هزینه آن را 3تا 4 میلیارد تومان تخمین می زند.

پارسا اضافه کرد که در بررسی محمدحسین طالبیان معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از این اتفاق، قرار است تا دیوار با همان مواد و هویت اولیه خود مرمت شود تا آسیب پذیری آن کاهش یابد.

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:36
ایرانگردی



رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از مجموعه فعالیت های ارزشمند شهرداری تهران به خصوص اقدامات خلاقانه و موثر منطقه۲ در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲ ،علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران در نشست ستاد پیشگیری از کرونای منطقه ۲ که با حضور رسول کشت پور شهردار منطقه و اعضای ستاد برگزار شد با بیان اینکه شهرداری تهران از جمله دستگاه های اجرایی است که به صورت سازنده در بحث کرونا عمل کرد، گفت: مدیریت شهری با نگاه مسولیت اجتماعی با اجرای برنامه های متنوع در ابعاد مختلف پیشگیری، غربالگری، حمایتی، ساماندهی اقدامات مدنی داخل شهری و... تلاش موثری در این زمینه داشته که این اقدامات قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه منطقه۲ از جمله مناطقی است که در کنار راهبردعمومی ستاد مقابله با کرونا در شهرداری تهران با در نظر گرفتن مختصات جغرافیایی و ویژگی های منطقه، اقدامات متنوع خلاقانه و هدفمندی را اجرا کرده است گفت: تشکیل ستاد مقابله با شیوع کرونا در روزهای نخستین که موجب برنامه ریزی سیستماتیک و اجرای برنامه های جامع شده ، از جمله اقدامات ارزشمند منطقه در این خصوص است.
علیرضا زالی، انسجام و ایجاد وحدت بین بخشی دستگاه ها و نهادهای اجرایی را دومین نکته قابل اهمیت در منطقه برشمرد و گفت: یکی از مباحثی که در بروز بحران منجر به هم افزایی، پرهیز از موازی کاری و پیشبرد برنامه های موثر می شود انسجام و یکپارچگی دستگاه ها است که خوشبختانه این اتفاق خجسته به طور صحیح توسط مدیریت شهری منطقه راهبری شده است و دستاوردهای آن را با اجرای برنامه های هدفمند شاهد هستیم.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران، در ادامه فرایندهای حمایتی ازتیم های درمانی، تجمیع کمک های خیرین و بهره مندی از ظرفیت های مردمی و مشارکت در اجرای طرح غربالگری شهروندان را از دیگر فعالیت های ارزشمند منطقه دو برشمرد و گفت: طرح غربالگری شهروندان بخش اصلی استمرار خدمات برای مقابله با پیشگیری از کرونا است که این طرح با مشارکت شهرداری و بهره گیری از ظرفیت سرای محلات در حال اجرا است.
وی درادامه از برنامه های پیشگیرانه شهرداری منطقه۲ در صیانت از سلامت کارکنان مجموعه تقدیر کردو گفت: براساس نتایج غربالگری صورت گرفنه ابتلای یک نفر از بین ۱۲۰۰ نفر نیروی انسانی بیانگر این مساله است که پروتکل های بهداشتی به درستی در منطقه ۲ اجرا شده است.
اجرای۳۲ عنوان برنامه در پیشگیری از شیوع کرونا در متطقه۲
رسول کشت پور،شهردار منطقه2 در این نشست در تشریح اقدامات منطقه درپیشگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: همزمان با گسترش ویروس کرونا در کشور مدیریت منطقه با اهتمام بر ضرورت صیانت از سلامت شهروندان اقدام به تشکیل ستاد مقابله با شیوع ویروس کرونا کرد که فعالیت های این ستاد درکمیته های مختلف طراحی واجرا شد .
وی با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه ستاد در 32 عنوان برنامه در 6 محور طراحی و اجرا شد گفت: ضدعفونی معابر و تاسیسات شهری، طرح غربالگری شهروندان، حمایت از کادر درمانی با اهدای بسته های بهداشتی و درمانی به بیمارستان های سطح منطقه ، نظارت بر عملکرد صنوف ، آموزش و فرهنگسازی و.... از جمله محورهای این اقدامات است.
وی افزود: مدیریت منطقه تلاش داشت تا با بهره گیری از همه ظرفیت ها و هم افزایی با سایر نها دها بتواند درارتقای بهداشت محیط شهری و سلامت شهروندان تاثیرگذار باشد.
گفتنی است درپایان این نشست از 3 نفر از اعضای ستاد مقابله با کرونای منطقه 2 تقدیر شد.
در پایان این نشست و در بازدید رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران، از باغ راه لاله های مادران منطقه دو که در راستای پاسداشت از خودگذشتگی شهدای سلامت، تصاویر آنها در این باغ راه اکران شده است ، در یادداشتی این نذر بزرگ زیست محیطی را ستودنی خواند و تمامی جلوه های زیبا و جذاب این باغ راه را به تمامی ایثارگران و مدافعان سلامت تقدیم کرد.

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:33
ایرانگردی



گروه مجازی شورای سلامت منطقه سه به منظور ارائه راهکار مقابله با شیوع بیماری کرونا و مکانی جهت تجمیع آراء واراده جمعی شهروندان این منطقه تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، نمایندگان گروه های مردم نهاد،نخبگان محلی، شوریاران،بسیج،افرادتاثیرگذار محلی همه وهمه که از اعضای تشکیل دهنده شورا است، بصورت هفتگی و در فضای مجازی به دورهم جمع می شوند ومنشاخیلی از اقدامات(مستقیم وغیرمستقیم)می شوند که به کرات شاهد آن درسطح محلات هستیم.
گندزدایی وضدعفونی نمودن معابر،اماکن،توزیع لوازم بهداشتی ماسک،دستکش، محلولهای ضدعفونی و... شناسایی و گزارش مراکز واصناف سطح محله که باید طبق پروتکلهای ابلاغی تعطیل باشند، آموزش ونشر گسترده کلیپهاوموشن گرافیکهای آموزشی در گروه هاو شبکه های اجتماعی و... ازجمله امور و وظایفی است که درجلسات این شوراها ساماندهی، سازماندهی و تصمیم گیری می شود.
امیداست به یاری خداوند واراده پرتوان مردمی هرچه زودتر نظاره گر روزهای سرشار از سلامتی وارامش درجای جای این مرزوبوم باشیم.

چهارشنبه 3/2/1399 - 18:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته