• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5528
تعداد نظرات : 628
زمان آخرین مطلب : 4184روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
پس از عرضه نسخه ۹ لینوكس ردهت، این شركت اقدام به ارائه ٔ دو نسخهٔ متفاوت نمود. Fedora core كه توسط شركت پشتیبانی می‌شد و نسخهٔ Red Hat Enterprise Linux كه به اختصار RHEL نامیده شده و كاربران تنها با پرداخت هزینه اشتراك می‌توانستند از پشتیبانی شركت بهره‌مند شوند. اكنون فدورا پروژه‌ای مجزا برای شركت ردهت محسوب می‌شود.
لینوكس ردهت در اصل از خانواده یونیكس محسوب شده و اولین بار در سال 1994 عرضه شد. لینوكس ردهت 1.0 در آن زمان Red Hat Commercial Linux نام گرفت. اگر چه عرضه این سیستم عامل در سال 2004 متوقف شد، اما عرضه نسخه های به روز رسان برای آن تا اوایل سال 2007 ادامه یافت تا كاربران این سیستم عامل از این بابت دچار مشكل نشوند.
یكی از ابتكارات شركت ردهت در زمینه عرضه لینوكس ردهت، طراحی یك ابزار نصب امكانات گرافیكی موسوم به اناكوندا بود كه بعدها توسط برخی دیگر از طراحان سیستم عامل لینوكس به كار گرفته شد. یكی دیگر از امكانات لینوكس ردهت كه با استقبال مواجه شد، Kudzu بود كه یك نرم افزار برای بازیابی اتوماتیك اطلاعات و پیكربندی سخت افزاری محسوب می شد.
نسخه 7 لینوكس ردهت همراه با كرنل 2.4 عرضه شد كه همراه با وصله های نرم افزاری متعدد و چندین به روزرسانی بود. یكی از ضعف های این سیستم عامل عدم پشتیبانی از استاندارد یونیكد بود كه بهره مندی از آن به زبان های غیرلاتین را دشوار كرده بود. این نقیصه با عرضه نسخه 8 لینوكس ردهت برطرف شده و پشتیبانی از زبان های غیرلاتین هم به این سیستم عامل اضافه شد.
در این نسخه مضامین متنوع دسكتاپ نیز در نظر گرفته شد و ظاهر ردهت لینوكس نیز به طور كلی دگرگون و زیبا شد.
لینوكس ردهت از نظر امكانات امنیتی نیز قابل توجه است. ساختار امنیتی در این سیستم عامل شباهت بسیاری به دیگر محصولات لینوكس دارد. لینوكس ردهت به واسطه پشتیبانی از‌‌ SELinux یا سیستم امنیت پیشرفته لینوكس به مدیریت سیستم در زمینه تامین امنیت آن اجازه كار بیشتری می‌دهد .
این سیستم عامل به صورت پیش فرض از یك سیاست هدفمند (targeted policy) استفاده می‌كند كه محافظت از قسمت كوچكی از سرویس‌های سیستم كه مستقیما با اینترنت در ارتباط هستند و بیشتر مورد حمله هكرها هستند را به عهده می گیرد. در این سیستم عامل می‌توان به صورت گرافیكی ساختار امنیتی را تغییر داد و مثلا یك فایروال جدید تنظیم نمود. یكی از امكانات دیگری كه لینوكس ردهت در اختیار كاربران قرار داده‌، قابلیتی موسوم به ExecShield است كه ابزار مطمئنی است كه سیستم شما را در مقابل برخی از انواع حملات اینترنتی مثل سرریز بافر محافظت می ‌كند.
بر طبق تحقیقاتی كه در سال های 2003 و 2004 انجام شده، این ابزارتوانسته است از مجموع 16 حمله جدی به سیستم های مجهز به لینوكس ردهت، با یازده حمله مقابله كند و از گسترش و موفقیت آن‌ ها جلوگیری نماید.
یكی از امكانات جالب و چشم گیر لینوكس ردهت به روزرسانی آسان نرم افزارهای نصب شده است. در نسخه‌های مختلف لینوكس ردهت كاربران می‌توانند نرم‌افزارهای‌‌ مختلف درنظر گرفته شده را نصب و به روزكنند. كاربران وقتی برای اولین بار سیستم‌عامل جدید را نصب می‌ كنند، SELinux به صورت پیش فرض فعال نیست و كاربران باید آن را فعال كنند.
ردهت هم استفاده up2date را جهت ارتقای سیستم‌عامل پیشنهاد نمی ‌كند و به جای آن به كاربران توصیه می‌كند برای روزآمد سازی سیستم، با دیسكی موسوم به Preboot Execution Envionmentیا PXE سیستم را راه‌اندازی كنند.
در پایان بد نیست فهرست كامل نسخه های عرضه شده از این سیستم عامل موفق را با هم مرور كنیم:
• 1.0, November 3, 1994 (Linux 1.2.8)
• 1.1, August 1, 1995 (Linux 1.2.11)
• 2.0, September 20, 1995 (Linux 1.2.13-2)
• 2.1, November 23, 1995 (Linux 1.2.13)
• 3.0.3 (Picasso), May 1, 1996
• 4.0 (Colgate), October 3, 1996 (Linux 2.0.18(
• 4.1 (Vanderbilt), February 3, 1997 (Linux 2.0.27)
• 4.2 (Biltmore), May 19, 1997 (Linux 2.0.30-2)
• 5.0 (Hurricane), December 1, 1997 (Linux 2.0.32-2)
• 5.1 (Manhattan), May 22, 1998 (Linux 2.0.34-0.6)
• 5.2 (Apollo), November 2, 1998 (Linux 2.0.36-0.7)
• 6.0 (Hedwig), April 26, 1999 (Linux 2.2.5-15)
• 6.1 (Cartman), October 4, 1999 (Linux 2.2.12-20)
• 6.2 (Zoot), April 3, 2000 (Linux 2.2.14-5.0)
• 7 (Guinness), September 25, 2000 (Linux 2.2.16-22)
• 7.1 (Seawolf), April 16, 2001 (Linux 2.4.2-2)
• 7.2 (Enigma), October 22, 2001 (Linux 2.4.7-10, Linux 2.4.9-21smp)
• 7.3 (Valhalla), May 6, 2002 (Linux 2.4.18-3)
• 8.0 (Psyche), September 30, 2002 (Linux 2.4.18-14)
• 9 (Shrike), March 31, 2003 (Linux 2.4.20-8(
دوشنبه 21/10/1388 - 7:42
بیماری ها
نتایج تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد که میزان اثربخشی داروهای بی اثر (پلاسیبو) در درمان افسردگی متوسط یا حاد در حد مصرف داروهای ضدافسردگی است و بنابراین در درمان این بیماری می توان تنها از پلاسیبو استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه پنسیلوانیا در فیلادلفیا در بررسیهای خود نشان دادند که تجویز داروهای ضدافسردگی در مواردی که بیمار از افسردگی متوسط و یا حاد رنج می برد فواید چندانی ندارد و تجویز یک داروی بی اثر محتوی قند همان اثر درمانی موثر را دارد.

این در حالی است که تجویز داروهای ضدافسردگی تنها در مواردی موثر است که بیماری افسردگی به مراحل بحرانی رسیده است.

این محققان با انجام 6 تحقیق مختلف اثرات دو داروی ضدافسردگی بسیار رایج در بازار را مورد ارزیابی قرار دادند.

این محققان در بررسیهای خود 718 بیمار مبتلا به افسردگی را در دو گروه تقسیم کردند. برای گروه اول داروی ضدافسردگی و برای گروه دوم پلاسیبو تجویز شد. هر دو گروه شامل بیماران بزرگسال با سطح یکسان بیماری بودند.

براساس گزارش لس آنجلس تایمز، نتایج این تحقیقات نشان داد که هر دو گروه پس از 6 هفته از آغاز درمان به معالجات پاسخ مثبت دادند و اثراتی که داروی ضدافسردگی و داروی بی اثر بر روی مغز آنها برجای گذاشت یکسان بود.

به گفته این محققان، میزان اثربخشی داروهای ضدافسردگی با افزایش سطح بیماری زیاد می شود و این داروها تنها زمانی در درمان نقش مهمی ایفا می کنند که بیماری به مرحله بسیار حاد یا بحرانی رسیده باشد، بنابراین باید در تجویز این نوع داروها بازنگری شود.

دوشنبه 21/10/1388 - 7:41
بیماری ها
محققان ژاپنی در بررسیهای خود کشف کردند که حداقل در 8 درصد از ژنوم هر یک از انسانها مقداری از ژنوم ویروسها وارد شده است و بنابراین تمام انسانها مقداری ویروس دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان دانشگاه اوزاکا نشان دادند که تمام ژنهای انسان متعلق به خود وی نیست بلکه بخش قابل توجهی از این ژنوم (حدود 8 درصد) تکه ای از یک ویروس است. به خصوص این ژنها متعلق به یک گروه قدیمی از ویروسهایی هستند که میلیونها سال قبل به ژنوم انسان حمله کرده اند.

این محققان برای دستیابی به این نتایج، نمونه DNA انسان و سایر پستانداران شامل فیلها، جوندگان و میمونها را بررسی کردند.

درون زایی سازی (endogenization) به همانند سازی توالی ژنتیکی خارجی در ژنوم میزبان گفته می شود و زمانی اتفاق می افتد که ژنهای ویروسی در کروموزمهای سلولهای تولید مثل ادغام شوند. به این ترتیب این DNA بیگانه می تواند از والدین به فرزندان منتقل شده و کاملا وارد ژنوم میزان شود.

یکی از این ویروسها "برناویروس" نام دارد که به نظر می رسد نام خود را از شهر برن آلمان گرفته است. در حقیقت در سال 1885 این ویروس به صورت یک اپیدمی وارد این شهر شد.

این ویروس به مغز بعضی از پرندگان و پستانداران و به خصوص اسب و گوسفند آسیب می رساند و علاوه بر این می تواند انسان را هم آلوده کند. کد ژنتیکی این ویروس به تازگی شناسایی شده است.

براساس گزارش نیچر، این محققان 234 ژنوم را بررسی کردند و توالیهای مشابهی از ژنوم برناویروس را در پستانداران مختلف پیدا کردند. اطلاعات به دست آمده نشان داد که "درون زایی سازی" ژنوم این ویروس در گونه های مختلف پستانداران و بین 40 میلیون تا کمتر از 10 میلیون سال قبل ایجاد شده است.

این دانشمندان شباهتهای زیادی را میان ژنی که نوکلئوپروتئین ویروسی را رمزگذاری می کند و دو ژن انسان به نامهای EBLN-1 و EBLN-2 پیدا کردند.

نتایج این کشف می تواند اطلاعات جدیدی را در تائید این فرضیه که بیماریهایی مثل اسکیزوفرنی در اثر یک حمله ویروسی قدیمی در انسان ایجاد شده است ارائه کند.


دوشنبه 21/10/1388 - 7:40
كودك
نتایج یک تحقیق انگلیسی نشان می دهد که یک ششم کودکان این کشور در شروع حرف زدن و یادگیری زبان دچار مشکل هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تحقیقات آن لاینی که موسسه YouGov از هزار و 15 والدین دارای کودکان کم سن انجام داد نشان می دهد که بسیاری از کودکان به خصوص کودکان پسر در شروع به حرف زدن دچار مشکل هستند. به طوری که از هر 6 کودک یک کودک (یک چهارم کودکان پسر) در یادگیری زبان مشکل دارند و چهار درصد از کودکان تا قبل از سه سالگی حتی قادر نیستند یک کلمه را تلفظ کنند.

نتایج این تحقیقات حاکی از آن است که به طور متوسط کودکان انگلیسی اول کلمه "بابا" و بعد واژه "مامان" را تلفظ می کنند.

براساس گزارش بی بی سی، سنی که در آن به طور معمول اولین کلمه تلفظ می شود بین 10 تا 11 ماهگی است و بیشتر کودکان دختر اولین واژه را قبل از نه ماهگی یاد می گیرند (34 درصد از کودکان دختر در مقابل 27 درصد از کودکان پسر). این درحالی است که 4 درصد از کودکان انگلیسی قادر نیستند تا قبل از سه سالگی هیچ واژه ای را بیان کنند.

دوشنبه 21/10/1388 - 7:38
هوا و فضا
دانشمندان آمریکایی اعلام کردند سیاره زمین به زودی تحت تاثیر انفجار ستاره ای در فاصله سه هزار سال نوری قرار گرفته و دچار آسیبهایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این ستاره که T Pixidis نام دارد در حال ایجاد انفجار خودساخته ای با قدرتی برابر 200 میلیارد میلیارد میلیارد مگاتن تی ان تی است. با وجود اینکه این ستاره در حدود سه هزار و 260 سال نوری از زمین فاصله دارد، فاصله ای که در مقیاسهای کهکشانی کاملا ناچیز به شمار می رود انفجار اتمی به وجود آمده می تواند لایه ازون سیاره زمین را از هم بشکافد.

اخترشناسان دانشگاه ویلانوا در فیلادلفیا اعلام کردند ماهواره IUE نشان داده است ستاره T Pyxidis در واقع دو ستاره است که یکی از آنها یک کوتوله سفید در حال مکیدن گاز به داخل بوده و روز به روز بزرگتر می شود، زمانی که این ستاره به اندازه کافی بزرگ شود، انفجار مهیب رخ خواهد داد.

 

انفجار به وجود آمده به اندازه ای درخشان خواهد بود که نور آن با نور تمامی ستاره های کهکشان راه شیری در کنار یکدیگر برابری می کند. تلسکوپ هابل نیز از این ستاره در حالی که خود را با انجام انفجارهای کوچکی برای انفجار بزرگ آماده می کند عکسبرداری کرده است. این انفجارهای کوچک از سال 1890 هر بیست سال یک بار رخ داده اند اما از سال 1967 به بعد متوقف شدند.

بر اساس گزارش تلگراف و به گفته اخترشناسان بنابراین زمان انفجار بعدی این ستاره در حدود بیست سال به تعویق افتاده است. به گفته رابین اسکاژل نایب رئیس انجمن اخترشناسی عمومی این ستاره به طور حتم به زودی به یک ابرنواختر تبدیل خواهد شد، اما این "به زودی" بسیار دورتر از چیزی است که بخواهد انسانها را دچار کابوسهای شبانه کند.

دوشنبه 21/10/1388 - 7:37
کامپیوتر و اینترنت
متخصص رایانه ای فرانسوی اعلام کرد موفق شده است عدد "پی" را تا 2.7 تریلیون اعشار محاسبه کنند. رکوردی که به دلیل محاسبه توسط رایانه ای خانگی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فابریس بلارد متخصص رایانه در فرانسه رکورد قبلی محاسبه عدد پی را شکسته و با کمک رایانه خانگی اش و با صرف 131 روز برای تکمیل و کنترل نهایی محاسبات توانست تا 2.7 تریلیون اعشار در محاسبه عدد پی پیش برود.

عدد به دست آمده به اندازه ای طولانی است که اگر هر یک از این اعداد از اکنون به مدت یک ثانیه آغاز به سخن گفتن می کرد، نوبت سخن گفتن عدد نهایی در حدود 85 هزار سال دیگر بود. به منظور محاسبه این عدد بلارد نرم افزار الگوریتمی ویژه خود را ارائه کرد که به گفته وی محاسبات با کمک آن نسبت به محاسبات پیشین 20 برابر کارایی بیشتری دارد.

رکورد پیشین با 2.6 تریلیون رقم در محاسبه عدد پی توسط دانشمندی ژاپنی و با صرف 29 ساعت در دانشگاه تی سوکوبای ژاپن به ثبت رسیده است. با این حال این رکورد با استفاده از یک ابررایانه با سرعتی دو هزار برابر سرعت رایانه خانگی بلارد به ثبت رسیده بود.

بلارد می گوید اولین کتاب در زمینه عدد پی را در سن 14 سالگی مطالعه کرده است و از آن زمان به بعد تمامی مراحل رکوردهای محاسباتی این عدد را دنبال کرده است. به گفته وی دلیل پیگیری و پشتکار او علاقمندی به عدد پی نبوده است بلکه از نظر وی این عدد راهی برای آزمایش بر روی شیوه های مختلف محاسباتی است.

رقابت بر سر محاسبه مقدار دقیق عدد پی از زمان آیزاک نیوتن آغاز شده و تا کنون ادامه دارد. این میزان برابر نسبت دقیق محیط یک دایره به قطر آن خواهد بود.

بر اساس گزارش تلگراف، کتاب رکوردهای گینس رکورد بیشترین اعداد به خاطر سپرده شده از عدد پی را 67 هزار و 890 عدد به ثبت رسانده که توسط دانشجویی 24 ساله در چین انجام گرفته است. وی برای بیان دقیق هر یک از 67 هزار و 890 رقم از عدد پی به 24 ساعت و 4 دقیقه زمان نیاز خواهد داشت.


دوشنبه 21/10/1388 - 7:36
بیماری ها
محققان مرکز تحقیقاتی بیماری آلزایمر فلوریدا اعلام کردند تابشهای تلفنهای همراه نه تنها سرطان زا نیستند بلکه می توانند مانع از بروز آلزایمر شده و یا این بیماری را تحت کنترل درآورند.

به گزارش خبرگزاری مهر، با وجود ادعاهایی که در زمینه سرطان زا بودن تابشهای ناشی از تلفنهای همراه می شود مطالعات جدید نشان می دهند امواج رادیویی می توانند مانعی بر بروز بیماری آلزایمر حداقل در موشها باشند در حالی که این امواج در موشهایی که به آلزایمر مبتلا نیستند باعث بهبود فعالیتهای مغزی نیز می شود.

محققان از مرکز تحقیقاتی بیماری آلزایمر در فلوریدا نشان دادند قرار دادن موشهای مبتلا به آلزایمر در معرض امواج الکترومغناطیسی ناشی از تلفنهای همراه باعث پاک شدن رسوبات بتا آمیلویید در مغز می شود، پروتئینی که به شدت با بیماری آلزایمر در ارتباط است. به گفته دانشمندان تابشهای تلفن همراه باعث افزایش حرارت در مغز شده و باعث می شود سلولهای مغزی این رسوبات را در این حرارت از خود بزدایند.

این محققان معتقدند امواج تلفن همراه بر روی مغز انسان نیز تاثیری مشابه خواهد داشت اما با این حال مطالعه بر روی جوندگان همیشه به مفهوم خلق درمانهای موثر انسانی نخواهد بود و تحقیقات بیشتری برای اثبات این تاثیر نیاز خواهد بود.

در این مطالعه 96 موش که برخی از آنها با تغییرات ژنتیکی به بیماری آلزایمر مبتلا شده بودند و بقیه سالم بودند مورد مطالعه قرار گرفتند به صورتی که هر دو گروه به مدت روزانه یک ساعت و برای 9 ماه در معرض تابشهای تلفن همراه قرار گرفتند. نتایج نشان داد در صورتی که تابشهای تلفن همراه از زمان جوانی موشهای مبتلا به آلزایمر آغاز شود، توانایی شناخت این موشها با افزایش سن مورد محافظت قرار گرفته و تحلیل نمی رود.

در عین حال در صورتی که موشهای مسن تر در معرض این تابشها قرار گیرند، ناتوانی حافظه آنها از بین می رود. دانشمندان تغییرات حرارتی ناشی از تابشهای تلفن همراه را عامل این تغییرات در بیماری موشها می دانند زیرا به اعتقاد آنها در حرارت بالا سلولهای مغزی می توانند پلاکهای تازه شکل گرفته بتا آمیلویید را زدوده و بیماری را کنترل کنند. تابشها در عین حال قدرت حافظه موشها را نیز  افزایش داده و آن را در یک موش عادی از سطح نرمال به سطح بالاتر از نرمال ارتقا می دهد.

بر اساس گزارش لایو ساینس، دانشمندان در حالی که باور دارند این امواج می تواند در درمان یا کنترل آلزایمر در انسان نیز تاثیر گذار باشند در حال بررسی تاثیر فرکانسهای مختلف این امواج بر روی بهبود ناتوانی های شناختی در موشهای آلزایمری هستند.

دوشنبه 21/10/1388 - 7:35
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
یک پزشک ایتالیایی شیفته معاینه تابلوهای نقاشی معروف در اقدامی عجیب کشف کرد که تابلوی لبخند ژکوند از کلسترول بالای خون رنج می برد و اسید اوریک میکل آنژ در تابلوی رافائل بالا است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور ویتو فرانکو با اولین هواپیما خود را از پالرمو به فلورانس رساند و موزه اوفیتزی این شهر را به یک مطب پزشکی تبدیل کرد و به بهترین کپی لبخند ژکوند که در این موزه نگهداری می شود گفت: "مونا لیزا یک نفس عمیق بکشید و بگویید سی و سه!"

در حقیقت این پزشک سیسیلی یکی از معدود پزشکان دنیا است که نه تنها شیفته ویزیت کردن بیماران مرده است بلکه علاقه زیادی به معاینه بیماران در تصویر دارد.

به اعتقاد این پزشک، پرتره هایی که به عنوان شاهکارهای نقاشان بزرگ معرفی می شوند جاودانه هستند و بنابراین در هر زمانی بیماریهای آنها از مشکلات قلبی عروقی تا کلسترول بالا و پرکاری تیروئید می تواند کشف شود.

این پزشک در مورد نتایج معاینات خود اظهار داشت: "در تابلویی که رافائل از میکل آنژ کشیده است به وضوح دیده می شود که اسید اوریک میکل آنژ بسیار بالا است. همچنین مونا لیزا (لبخند ژکوند) از کلسترول بالا رنج می برد چون زیر چشم و روی دستش چربی جمع شده است."

 

 

برآمدگی روی گونه چپ مونا لیزا نشان می دهد که از کلسترول بالا رنج می برد

این پزشک همچنین می تواند بیماریهای ژنتیکی، نانیسم (کوتولگی) و تومورها را هم در بیماران حاضر در قاب تصویر تشخیص دهد.

براساس گزارش کورییره دلا سرا، این پزشک در مورد سایر پرتره های بزرگ توضیح داد: "آه... بله... آیا تصور می کنید که تابلوی ونوس اثر بوتیچلی پاهای ورم کرده ای دارد؟ اما وی مثل یک ماهی سالم است!"

 

 

پرتره میکل آنژ اثر رافائل - حالت داخل دایره قرمز نشان می دهد که اسید ارویک میکل آنژ بالا است

این پزشک ایتالیایی که نوعی "پزشک هنر" است تاکنون 200 اثر نقاشی را معاینه کرده و دریافته است که به خصوص بیشتر تابلوهایی که در موزه "پرادو" در مادرید نگهداری می شوند از بیماری نانیسم رنج می برند.

همچنین کودک تابلوی " Amorino Dormiente" (فرشته کوچک آرمیده) اثر کاواراجو از بیماری ورم مفاصل متاثر است.

به علاوه، پرتره "جوان" اثر بوتیچلی به یک بیماری نادر ژنتیکی به نام "ارکنوداکتیلی" (انگشت عنکبوتی) مبتلا است.

 

 

پرتره "جوان" اثر بوتیچلی- حالت انگشتان دست نشان می دهد
که این تابلو به بیماری نادر "انگشت عنکبوتی" مبتلا است

درحالی که تابلوی "مریم عذرا" در تابلوی "پارمیجانینو" گردن بسیار بلندی دارد و بنابراین از سندرم مارفان رنج می برد.

يکشنبه 20/10/1388 - 8:30
دنیای گیاهان و حیوانات
یک استاد دانشگاه تایوان که درباره آلودگی آب دریاها تحقیق می کند موفق شد گونه ای جدید از خرچنگ را کشف کند که شبیه به توت فرنگی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این خرچنگ که کاملا به رنگ صورتی است و خالهایی که به رنگ سفید دارد "خرچنگ توت فرنگی نما" نامگذاری شده است. در حقیقت با یک نگاه سطحی به این گونه سخت پوست به نظر می رسد که یک توت فرنگی است.

این "خرچنگ توت فرنگی نما" را یک زیست شناس دریایی و استاد دانشگاه ملی اقیانوس شناسی تایوان به نام "هو پینگ- هو" کشف کرده است.

 

 

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، این محقق توانست دو نمونه از این گونه را در ژوئن گذشته در ساحل پارک ملی کنتینگ پیدا کند اما یکی از دو نمونه پس از مدتی احتمالا به دلیل آلودگی آب تلف شده است.

این دانشمند در حال بررسی تاثیرات آلودگی آب بر روی نمونه دیگر است.

يکشنبه 20/10/1388 - 8:27
بیماری ها
دانشمندان آمریکایی در تحقیقات خود نشان دادند که میوه انار محتوی موادی است که خطر بروز سرطان سینه با پایه هورمونی را کاهش می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، انار یکی از میوه هایی است که خاستگاه اولیه آن ایران است و در کشورمان به وفور یافت می شود.

اکنون محققان برنامه تحقیقات سرطان سینه و مرکز بیولوژی سلولهای سرطانی در کالیفرنیا کشف کردند که این میوه کاملا ایرانی سرشار از یک سری ترکیباتی به نام "الاگیتانین" است. آلاگیتانینها اثر ضد تکثیر سلولهای سرطانی دارند.

این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "این مواد از تولید آنزیمهایی که هورمونهای استروژن را می سازند جلوگیری می کند. هورمونهای استروژن مسئول تکثیر سلولهای نئوپلاستیک و تشکیل تومورها هستند. این آنزیمها که آرماتیز نام دارند هورمونهای آندروژن را به استروژن تبدیل می کنند."

براساس گزارش رویترز، این محققان پس از بررسی 10 ترکیب مشتق از الاگیتانینهای انار و اثرات آنها بر روی سلولها به این نتایج دست یافتند.

اکنون این پژوهشگران آماده اند تا اثرات میوه انار را بر روی مدلهای حیوانی و سپس بر روی انسان آزمایش کنند.

این دانشمندان امیدوارند در آینده با کمک انار به داروهای جدید ضد سرطانی در مبارزه با سرطان سینه با ریشه هورمونی دست یابند.

يکشنبه 20/10/1388 - 8:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته