• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2
تعداد نظرات : 0
زمان آخرین مطلب : 3952روز قبل
ورزش و تحرک

چرا تصویر بی‌حجاب زن ایرانی در خارج مجاز است، ولی تصویر باحجاب زن ایرانی در داخل مجاز نیست؟!

 به گزارش آذر فوتبال و به نقل از ایسنا دو شب است شبکه‌ی سوم سیما خبرساز می‌شود. حتما می‌دانید و یا زبانم لال دیده‌اید و شنیده‌اید که در بازی فوتبال ایتالیا - اسپانیا و بازی والیبال ایران - ایتالیا، شبکه‌ی سه، روال همیشگی را در حذف از برخی از صحنه‌ها بر هم زد و چیزی را حذف نکرد!

آن‌چه که نسل‌های مختلف از چنین تصاویری به یاد دارند، این است که سیما همیشه به شدت این تصاویر را حذف کرده و نشان نداده است و اگر هم سهواً چیزی روی آنتن رفته است، بلافاصله تصویر قطع شده است. اگر یادتان باشد در جام‌جهانی فوتبال 1994 در ایالات متحده امریکا که بازی‌ها به وقت محلی در ساعاتی از عصر و در گرما برگزار می‌شد، خیلی‌ از تماشاگران با وضع‌ غیرقابل توضیحی بازی‌ها را می‌دیدند، به طوری که گاه تصویر لانگ‌شات آن‌ها هم غیرقابل پخش بود! اما در آن بازی‌ها کم‌ترین گافی داده شد و سیما به خوبی از عهده‌ی حذف صحنه‌ها برآمد! ولی حالا بویژه در بازی والیبال با نوعی سهل‌انگاری مواجه‌ایم که همین سهل‌انگاری برای خیلی‌ها سؤال ایجاد کرده است که آیا روال قبلی برچیده شده است؟ و اگر تلویزیون تصاویر آن‌چنانی را نشان می‌دهند که دارند تیم ایران را تشویق می‌کنند، چرا به زن‌های باحجاب خودمان اجازه‌ی ورود به ورزشگاه‌ها داده نمی‌شود؟ یعنی چرا تصویر بی‌حجاب زن ایرانی در خارج مجاز است، ولی تصویر باحجاب زن ایرانی در داخل مجاز نیست؟! الآن مسأله‌ این است. این پرسش حتا در کامنت‌های کاربران ایسنای خودمان آمده است و زنان حالا دوست دارند بدانند می‌توانند با حجاب اسلامی برای تشویق ملی‌پوشان والیبال به استادیوم آزادی بروند یا باید بروند خارج از کشور، تیم‌شان را تشویق کنند؟

 

يکشنبه 9/4/1392 - 19:6
انتقادات و پيشنهادات

رسانه ها به خصوص رسانه ملی به عنوان اصلی ترین منابع اطلاع رسانی به مردم هستند و تبلیغ کالاهای مختلف از این طریق نقش مهمی گسترش اعتماد مردم به کالای مورد نظر دارد.

باید این واقعیت را قبول کرد که بسیاری از مردم بدون تحقیق در مورد کالایی که در رسانه ملی تبلیغ می شود و تنها به اعتماد پخش آن از تلویزیون، کالاهای مورد نظر خود را خریداری می کنند.
 
در این روزها تبلیغی در خصوص یک کفش ورزشی از رسانه ملی پخش شد که در آن تنها راه سلامتی، طول عمر و تناسب اندام را ورزش و ساده ترین راه آن را 30 دقیقه پیاده روی معرفی کرد.
 
اشاره به طراحی منحصر به فرد این کفش و تاثیر آن در تناسب اندام مطلبی نیست که مخاطبان بتوانند به راحتی از کنار عبور کنند به علاوه این مسئله در انتخاب کفش بسیار مهم است.
 
از آنجا که بسیاری از مشکلات موجود در کمر دردها مربوط به استفاده از کفش های نامناسب است، تبلیغ یک کفش استاندارد می تواند بازتاب زیادی در جامعه داشته باشد و افرادی که به دنبال انتخاب یک کالای استاندارد و مرد تائید هستند مطئنا بدون توجه به مبلغ کالا، آن را تهیه می کنند.
 
از آنجا که «خبرگزاری دانشجو» در سال گذشته بر موضوع تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایران تاکید بسیار داشت و به دنبال انعکاس خواسته ها و تلاش های مسئولین و تولیدکنندگان پوشاک و تجهیزات ورزشی بود با تبلیغ کفش تن تاک از رسانه ملی تحقیق در خصوص این کالا را آغاز کرد که شاید حاصل این تلاش ها برای مخاطبانی که دنبال کالای استاندارد باشند مورد توجه باشد.
 
کفش تن تاک یک کفش وارداتی از کشور چین است که این موضوع را با مراجعه به سایت این کفش می توان به راحتی فهمید و با توجه به اینکه سابقه کیفیت کفش های چینی در ایران کاملا مشخص است، مطمئنا برای بسیاری از خریداران این مطلب می تواند یک نکته منفی باشد.
 
بر اساس اخبار جمع آوری شده از منابع آگاه این کفش به تعداد زیاد و در حد 3 کانتینر توسط فردی از چین وارد کشور شد و با وجود تلاش های بسیار برای فروش این کفش ها در امیریه، این اجناس به فروش نرسید اما با تبلیغ آن در تلویزیون فروش خوبی را در بین خانم هایی که مطالب گفته شده در این تبلیغ را باور کرده اند، داشته است.
 
وارد کنندگان این کفش در حالی سعی در فروش این کفش ها در امیریه را داشته که قیمت پیشنهادی آنها به خریداران 50 هزار تومان بوده است.
 
این در حالی است که قیمت این کفش در سایت تن تاک 188 هزار تومان اعلام شده است و مطمئنا وارد کنندگان این کفش با فروش آن به بیش از 3 برابر قیمت واقعی، نه تنها سود خوبی به دست آورده اند بلکه هزینه تبلیغ خود در رسانه ملی را نیز در آورده اند.
 
این منبع آگاه معتقد است که رسانه ها باید بر روی تبلیغات خود نظارت بیشتری داشته باشند و تا افراد که به اعتماد تبلیغات اقدام به خرید اینگونه اجناس می کنند، متضرر نشوند.
 
مطمئنا امروز بسیاری از خریداران این کفش به این باور رسیده اند که جنسی را خریداری کرده اند که هیچ کیفیتی نداشته و تنها یک کالای درجه چندم چینی بوده است.
 
نکته دیگر اینجاست که تبلیغ این کفش عینا کپی برداری شده از کفشی با همین شکل در شبکه های ماهواره ای است  با نام «پرفکت استپس».
«پرفکت استپس» که همان کفش تن تاک است در حال حاضر با قیمتی حدود 188 هزار تومان در فروشگاه ها موجود است اما وارد کننده آن با تغییر نام آن به نام تن تاک سعی در فریب خریداران خود داشته است.
 
در حال حاضر با مراجعه به سایت کفش تن تاک با این عبارت که «در حال حاضر این کالا در انبار موجود نیست» رو به رو می شوید که حاکی از این است که تمام این کفش ها توسط مردمی که از کیفیت این کفش بی خبر بوده اند، خریداری شده است و این درحالی است که کفش های ورزشی تولید داخل با قیمتی کمتر در حال خاک خوردن در فروشگاه ها است و متاسفانه باز هم مردم ما مایل به خرید اجناسی هستند که هیچ ارزشی در مقابل مبلغ آنها ندارند.
 
با مراجعه به سایت تن تاک به راحتی می توان دید که در عکس های منتشر شده فروشندگان حتی به خود زحمت نداده اند تا آرم پرفکت استپس را حذف کنند و در عکسی دیگر با فتوشاپ به جام لوگوی پرفکت استپس، نام تن تاک را قرار داده اند.
لازم به ذکر است، این بار تن تاک اقدام به تبلیغ در مورد دستگاه های دراز و نشست کرده است که امیدواریم خریداران با تحقیق بیشتری محصولات مورد نظر خود را خریداری کنند.

 
يکشنبه 9/4/1392 - 19:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته