• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 8
تعداد نظرات : 12
زمان آخرین مطلب : 5908روز قبل
سينمای ایران و جهان


نام اصلی: پرویز



نام خانوادگی اصلی: پرستویی



سمت (در بخش های): بازیگران،



......................................



تاریخ تولد: 1334



ملیت: ایران



......................................





مدرك تحصیلی: دیپلم تجربی







بیوگرافی



دارای مدرک درجه یک هنری (معادل لیسانس).

شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم "دیار عاشقان" (حسن کاربخش) در سال ١٣٦٢.

فعالیت هنری را از سال 1348 با اجرای نمایش در مراکز رفاه، کاخ جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد.

در سال 1353 برای بازی در نمایش "دکه" و یک سال بعد برای بازی در نمایش "تسلیم شدگان" جایزه کاخ جوانان را گرفت.

برای نخستین فیلمش "دیار عاشقان" دیپلم افتخار بازیگر نقش دوم را در دومین جشنواره فجر گرفت.

او همچنین برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد در چهاردهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم "لیلی با من است" و برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در شانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم " آژانس شیشه ای" شد.

بازی زیبای او در فیلم "مومیایی 3" تحسین همگان را در هجدهمین جشنواره فیلم فجر برانگیخت.

سال 1380 سال خوبی برای او نبود. فیلم "آب و آتش" با بازی نه چندان دلچسب و انتخاب نامناسب او و فیلم تکه پاره شده " موج مرده" با تکرار نقش حاج کاظم "آژانس شیشه ای" چهره موفقی از پرویز پرستویی به جا نگذاشت.

پرویز پرستویی در سال 1381 فیلم نچندان موفق "عزیزم من کوک نیستم" را با بازی خوبش بر پرده سینماها داشت که در همان سال یکی از دو جایزه بهترین بازیگر مرد را از "جشن ماهنامه دنیای تصویر" دریافت کرد.

پرویز پرستویی در سال 1382 بار دیگر چشمها را به سوی خود خیره کرد. بازی معرکه و ماندگار او در نقش "رضا مارمولک" در فیلم "مارمولک" (کمال تبریزی) سیمرغ بلورین ویژه هیئت داوران جشنواره بیست و دوم فیلم فجر (بهمن 1382) و تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد هشتمین جشن خانه سینما (شهریور 1383) را برای او به ارمغان آورد.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره بیست و سوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "بید مجنون" (مجید مجیدی) در سال ١٣٨٣
جمعه 3/12/1386 - 7:30
شعر و قطعات ادبی
 

عشق

 

یادم آید٬تو بمن گفتی:

 

از این عشق حذر کن

 

لحظه ای چند بر این آب نظر کن

 

آب ٬آیینه عشق گذران است

 

تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است

 

باش فردا٬ که دلت بار گران است !

 

تا فراموش کنی ٬ چندی از این شهر سفر کن!

 

      با تو گفتم:

            

           حذر از عشق؟

ندانم

 

            سفر از پیش تو ؟

     هرگز نتوانم

 

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد ٬

 

چون کبوتر لب بام تو نشستم٬

 

تو به من سنگ زدی ٬من نه رمیدم٬نه گسستم

 

باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم

 

تا به دام تو درافتم٬ همه جا گشتم و گشتم

 

         حذر از عشق ندانم

 

سفر از پیش تو هرگزنتوانم٬نتوانم...

جمعه 26/11/1386 - 8:11
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
(لی‌یونگ آئی) بازیگر 36 ساله نقش (یانگوم)، یك هنرپیشه معروف و خوشنام كره‌جنوبی است كه در 31 ژانویه سال 1971 در سئول متولد شد. یونگ آئی در كشورهای شرق و جنوب شرقی آسیا طرفداران زیادی دارد و به همین‌‌خاطر به (بانوی اكسیژن) نیز معروف است.





لی‌یونگ آئی به خاطر معصوم بودنش و بازی در سریال (جواهری در قصر) به اوج شهرت رسیده و بارها به كشورهایی همچون هنگ‌كنگ، تایوان، ژاپن و سنگاپور دعوت شده است و استقبال از وی به حدی بوده كه این كشورها مجبور شدند برنامه مصاحبه‌ او را در بزرگ‌ترین سالن‌های خود برگزار كنند. لی‌یونگ‌آئی علاوه بر بازیگری در امور خیریه نیز فعالیت دارد. او در سال 1997 به عنوان سفیر NGO به اتیوپی سفر كرد تا فقر و بیماری آن‌جا را از نزدیك ببیند و در سال 1999به صحرای تار در هندوستان رفت تا با پایین‌ترین قبایل آن كشور ملاقات كند.

یونگ‌آئی در سال 2006 تجارب خود و خاطراتش از این دو سفر را در كتابی تحت عنوان (ویژه‌ترین عشق) چاپ كرد و تمام درآمد حاصل از آن را صرف امور خیریه كرد. از سال 2004 كه یونگ آئی سفیر یونیسف شد، بارها به ساخت مدرسه و بیمارستان كمك كرد و یك مدرسه دخترانه هم به اسم او در چین شروع به كار كرد.

او در كتاب خود كه در سال 2006 به چاپ رساند، از شرح و حال زندگی و چگونه هنرپیشه شدنش مطلب نوشت.او می‌گوید: برای اولین‌بار در سال 1991 در یك آگهی تبلیغاتی شكلات شركت كرد و بعد تصمیم گرفتم در رشته بازیگری ادامه تحصیل دهم. وی مشكل‌ترین نقش خود را بازی در سریال جواهری در قصر و نقش (دائه یانگوم) و پس از آن نقش كاملا متفاوت در فیلم (همدردی با خانم ونجنس) می‌‌داند. او می‌‌گوید: هرگز نمی‌‌خواهم یك حس از زندگی من بیرون برود و آن بازی با تمام وجود است.لی‌یونگ آئی در سال 2005 و در فستیوال فیلم اژدهای آبی، برنده جایزه بهترین هنرپیشه زن و در سال 2006 به خاطر بازی در فیلم (همدردی با خانم ونجنس) برنده جایزه هنری (بك‌سنگ) شد.او مدتی مدل تبلیغاتی شركت LG شد و در ژانویه سال 2007 به‌خاطر موفقیت در جلب مشتری از سوی این شركت نشان افتخار دریافت كرد. لی‌یونگ آئی سرگرمی‌های خاص خود را دارد كه از جمله می‌‌توان به علاقه او به آواز‌خوانی، شنا، اسب‌سواری و نواختن پیانو اشاره كرد. در ضمن او به زبان‌های كره‌ای، انگلیسی و آلمانی تسلط كامل دارد.



یك افسانه



جواهری در قصر، در سال 2003 برای شبكه MBC در كره‌جنوبی ساخته شد. این سریال گاه با نام‌های (یانگوم بزرگ) یا (دائه یانگوم) در كشورهای مختلف پخش شده و 54 قسمت می‌باشد. ساخت و تولید این سریال مدت یك سال طول كشید كه البته برای یك سریال طولانی، زمان كوتاهی است. این سریال بر اساس زندگی یك شخصیت تاریخی در زمان سلسله )goseon( است و درباره اولین پزشك زن سلطنتی این خاندان ساخته شده است.

نام واقعی سریال كه به گفته خود كره‌ای‌ها بر اساس یك داستان واقعی ساخته شده، (دایی یانگ گیوم) است به معنی (یانگوم بزرگ.) موضوع اصلی این سریال درباره پشتكار یانگوم می‌‌باشد كه در كنار آن فرهنگ سنتی كره‌جنوبی و انواع غذاها و روش پخت آنها و طب سنتی این كشور به خوبی به نمایش درآمده است. داستان جواهری در قصر در سال‌های بین 1494 و 1544 میلادی رخ می‌‌د‌هد. آغاز سریال زمانی است كه ملكه مادر وقت، به دستور امپراطور و توسط یك گروه از افسران گارد مسموم می‌‌شود. در زمان بازگشت برای یكی از افسران به نام (سوچون سو) اتفاقی رخ می‌‌دهد، ولی به وسیله یك راهب نجات می‌‌یابد. راهب به افسر می‌‌گوید كه سه زن در زندگی او نقش مهمی دارند. اول زنی كه این افسر سبب مرگ او می‌‌شود. دوم زنی كه او جانش را نجات می‌‌دهد، اما در آخر باز هم موجب مرگ او می‌‌شود و سوم زنی كه عامل مرگ افسر است، ولی جان انسان‌های بسیاری را نجات خواهد داد. بعدها مشخص می‌‌شود كه این سه زن، ملكه مادر، مادر یانگوم و خود او هستند. از سوی دیگر (بانو پارك)، بانوی آشپزخانه سلطنتی به چشم خود می‌‌بیند كه (بانو چویی) سم را در غذای ملكه مادر ریخته است، ولی خدمه آشپزخانه سلطنتی او را متهم به دزدی می‌‌كنند و به او سم می‌‌خورانند، اما بانو پارك توسط (بانو هن) كه پادزهر را با سم مخلوط كرده نجات می‌‌یابد و سپس توسط افسر سو كه از قصر رفته است، فراری داده می‌‌شود. آن دو به‌طور پنهانی در یك دهكده ازدواج می‌‌كنند و صاحب دختر باهوشی به نام یانگوم می ‌‌شوند.

چند سال بعد یانگوم كه كوچك و ناآگاه بود، به همه می‌‌گوید پدرش افسر گارد سلطنتی بوده و همین صحبت‌ها باعث می‌‌شود كه مامورین او را پیدا كنند. یانگوم و مادرش فرار می‌‌كنند، اما مادر یانگوم كه به سختی زخمی شده است، از دنیا می‌‌رود.مادر در لحظات پایانی عمرش آرزوی خود را به یانگوم چنین گفت: (دوست دارم بانوی اول آشپزخانه سلطنتی شوی و بی‌‌عدالتی و ظلمی كه به من شده است را در كتاب مخصوص بانوان دربار به ثبت برسانی.)

بالاخره یانگوم وارد قصر شد و با نبوغ و استعداد درخشانی كه داشت به پیشرفت‌های جالبی هم دست پیدا كرد.

او دستیار (بانو هن) از بهترین دوستان مادرش می‌‌شود و به او كمك می‌‌كند تا بانوی اول آشپزخانه شود.

توطئه‌های بانو چویی و بردارزاده‌اش (گیوم یونگ) باعث می‌‌شود كه بانو هن و یانگوم به یك جزیره تبعید شوند. در آن جزیره یانگوم، (بانو هن) را از دست می‌‌دهد، ولی با زنی به نام (یانگ دوك) آشنا می‌‌شود كه یك پزشك معروف است. خیلی‌ها معتقدند یانگوم اولین پزشك سلطنتی در تاریخ كره است، ولی خیلی‌ها بر این عقیده‌اند كه (دائه یانگوم) فقط یك نام افسانه‌ای است. شخصیتی كه از نام چند پزشك زن دربار كره‌جنوبی گرفته شده است. البته (دائه)DAE( ) یك لقب به معنای (بزرگ) است كه امپراطور در آینده به یانگوم خواهد داد.



تنوع غذاهای كره‌ای



نوع غذاهای كره‌ای و تركیب آنها به آب و هوای آن كشور مرتبط است. این كشور زمستان‌های بسیار سردی دارد و از حدود قرن هفتم تاكنون كره‌ای‌ها به این فكر افتاده‌اند كه سبزیجات را جزء اصلی غذای خود كنند. آنها سبزیجات عمل آمده (نمك سود شده) خود را (یومجانگ) می‌نامند و حتی در طول زمستان كه سبزیجات به سختی یافت می‌شوند، غذای اصلی آنها را تشكیل می‌دهند. آماده‌سازی مواد غذایی در آشپزی كره‌ای از قدیم اهمیت بسیاری داشته است و حتی امروزه نیز با وجود آپارتمان‌ها و آشپزخانه‌های مجهز، باز هم سبزیجات نمك سود شده را در خانه نگهداری می‌كنند. یكی از مهم‌ترین غذاهای كره‌ای كه پس از پخش سریال جواهری در قصر، در كشورهای همسایه از جمله فیلیپین رواج پیدا كرد و مورد استقبال قرار گرفت (كیم چی) نام دارد. ماده اصلی این غذای اصیل كره‌ای كلم و سبزیجات نمك سود شده و ترش شده است كه از قرن دوازدهم وارد برنامه غذایی مردم این كشور شده. تربچه، خیار و قارچ از دیگر مواد این غذا هستند. كره‌ای‌ها می‌گویند تا قرن هفدهم 11 نوع (كیم چی) پخته می‌شده و در برخی از آنها به جای سبزیجات از میوه‌جات و ماهی استفاده می‌شده است. پس از پخش سریال جواهری در قصر، علاقه به غذاهای كره‌ای بیشتر شد، به طوری كه توریست‌هایی كه از كشورهای دیگر شرق آسیا به كره‌جنوبی می‌روند، به دنبال چشیدن مزه این غذاها هستند.

چندی پیش نمایشگاه غذاهای سلطنتی كره‌جنوبی در شهر Bexco افتتاح شد. در این نمایشگاه انواع غذاهای ویژه دربار كره‌جنوبی در معرض دید علاقه‌مندان و به ویژه شركت‌كنندگان در اجلاس اپك كه در این شهر برگزار شده بود، قرار گرفت. یك خبرنگار تایوانی كه از این نمایشگاه دیدن كرده است، می‌گوید: ( )ttock(كیك برنج) بسیار خوشمزه است و طریقه پخت آن نیز خیلی جالب می‌باشد، زیرا از لوبیای قرمز و برنج به هم نچسبیده درست می‌شود. از دیگر غذاهای خوشمزه این جا (توك بوكی) سلطنتی است. این غذا مخلوط كیك برنج و سبزیجات به علاوه گوشت آغشته به سس سویا و گریل شده، همراه با قارچ است. در واقع این غذا نوعی اسنك (تنقلات) كره‌ای شیرین و ادویه‌دار با سس فلفل قرمز است. این خبرنگار می‌افزاید (از وقتی سریال جواهری در قصر در تایوان پخش شد، مردم علاقه‌مند به غذاهای كره‌ای شدند.

باید بگویم هماهنگی بین مصرف سبزیجات و گوشت در برنامه غذایی آنها جالب توجه است.) یكی از برگزاركنندگان این نمایشگاه می‌گوید: امپراطورهای این كشور به غذا اهمیت زیادی می‌دادند. آنها با مصرف غذاهای رنگارنگ می‌فهمیدند مردم چه می‌خورند و محصولات آن سال خوب بوده یا نه. امپراطور روزی پنج وعده غذا می‌خورد كه دو تا از آنها در ساعت ده صبح و پنج بعدازظهر سرو می‌شده‌ و به آن (سورا) می‌گفتند.

در وعده‌های (سورا) 12 ظرف غذای مختلف و یك كاسه برنج سرو می‌شده و در كنار آن یك ظرف (كیم چی) و چند نوع شوربا نیز قرار داشته است. غذاهای پادشاه همیشه در كاسه‌های نقره و قاشق و چوب‌های مخصوص سرو می‌شد و این ظروف به گونه‌ای ساخته شده بودند كه اگر در غذا زهر ریخته می‌شد، رنگ آنها تغییر می‌كرد
شنبه 13/11/1386 - 20:27
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
 

چهره‌های مشهور سینما و تلویزیون و خوانندگان و ورزش‌کارهای معروف در کنار کار در رشته‌ای که به آن شناخته شده‌اند، حرفه‌های دیگری را هم تجربه می‌کنند؛ از قبیل:


 

1 محمدرضا گلزار کلوب زیبایی

2 بهرام رادان کافی شاپ

3 پرویز پرستویی کارمند دادگستری (قبلاً)

4 پژمان بازغی فروش اقساطی خودرو

5 رضا صادقی کافی شاپ

6 علی لهراسبی تبلیغات

7 تهمینه میلانی معماری داخلی

8 قاسم افشار آهن فروشی

9 رضا کیانیان مجسمه سازی

10حسین زمان استاد دانشگاه

11 یوسف تیموری فروشگاه لوستر فروشی


12 مهتاب کرامتی مزون لباس

13 محمد سلوکی پیک موتوری و نمایندگی پارس

14 نیما مسیحا کارخانه تولید واکس

15 فتحعلی اویسی کارمند شبکه اول سیما (قبلاً)

16 لیلا حاتمی کافی شاپ

17 محمود شهریاری فروش اشیاء عتیقه (قبلاً)

18 بهنوش بختیاری منشی صحنه

19 ساعد هدایتی کارمند بیمارستان

20 رضا رشیدپور محاسبات ساختمانی

21 امین تارخ آموزشگاه بازیگری

22 سید محمد حسینی معاملات املاک در امارات

23 بهرام شفیعی ساخت و ساز

24 مریلا زارعی تجارت

25 سیدجواد یحیوی کشت گندم

26 علیرضا دبیر فروشگاه شکلات

27 رامبد جوان تبلیغات

28 مانی رهنما تدریس آواز و مربی دوچرخه سواری

29 مریم کاویانی پرستار

30 نیکی کریمی مترجم

31 شبنم قلی‌خانی مدرس دانشگاه

32 مرتضی حیدری سهامدار بانک

33هرمز شجاعی مهر – سردبیر خانواده سبز

34 سیدمحمدرضا حسینیان سردبیر زندگی ایده‌آل

35 لاله صبوری مدیر رستوران (قبلاً)

36 حمید غلامعلی کارمند بانک

37 رضا عطاران آتلیه عکاسی

38 مجید اخشابی استودیوی تولید موسیقی

39 مهرداد میناوند معاملات املاک در امارات

40 بهاره رهنما نویسنده

41 حسین رفیعی آتلیه نقاشی

42 محمد نصرتی فروشگاه لوازم صوتی و تصویری

43 پوریا پورسرخ طراحی فضای سبز

44 شاهین آرین تالار پذیرایی

45 سپند و کمند امیرسلیمانی آتلیه عکاسی

46 حسن جوهرچی تبلیغات

47 علی دهکردی دفتر فیلمسازی

48 حمید استیلی بوتیک

49 محمدرضا فروتن دفتر طراحی داخلی

50 امیر تاجیک مهندسی بدنه هواپیما (قبلاً)

51 سید جواد هاشمی معلم

52 مریم امیرجلالی حسابدار

53 کریم باقری نمایشگاه اتومبیل

54 علی مصفا کافی‌شاپ

55 مرجان شیرمحمدی نویسنده

56 مسعود کیمیایی مدرسه فیلمسازی

57 حمید خندان کافی شاپ

58 داریوش مهرجویی مترجم

59 علیرضا افتخاری ساخت و ساز

60 اندیشه فولادوند تجارت

61 خشایار اعتمادی ساخت و ساز

62 نگار جواهریان روزنامه‌نگار

63 لاله اسکندری صنایع دستی

64 افشین یداللهی روانپزشک

65 گلاب آدینه کلاس بازیگری

66 محمد اصفهانی ساخت و ساز

جمعه 12/11/1386 - 3:9
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
 

پژمان بازغی (بازیگر) مستانه مهاجر (تدوینگر)

رخشان بنی‌اعتماد (کارگردان) جهانگیر کوثری (تهیه‌کننده، مجری)

کمند امیرسلیمانی (بازیگر) ورقا عامری (عکاس)

تهمینه میلانی (کارگردان) محمد نیک‌بین (تهیه‌کننده)

لادن طباطبایی (بازیگر) سعید تهرانی‌ (بازیگر، تهیه‌کننده)

مهناز افضلی (بازیگر) حسن پورشیرازی (بازیگر)

حمید سمندریان (کارگردان) هما روستا (بازیگر)

بهزاد فراهانی (بازیگر) فهمیه رحیم‌نیا (نویسنده)

افسر اسدی (بازیگر) اصغر همت (بازیگر)

محمد رحمانیان (کارگردان) مهتاب نصیرپور (بازیگر)

امین تارخ (بازیگر) منصوره شادمنش (نویسنده)

مینا جعفرزاده (بازیگر) بهمن زرین‌پور (کارگردان)

جمشید آهنگرانی (نویسنده) منیژه حکمت (کارگردان)

حسن جوهرچی (بازیگر) مهناز بیات (منشی صحنه)

لادن مستوفی (بازیگر ) شهرام اسدی (کارگردان)

الهام چرخنده (بازیگر) فرشید نوابی (بازیگر)

شاهرخ فروتنیان‌‌ (بازیگر) افسانه چهره‌آزاد (بازیگر)

آتیلا پسیانی (بازیگر) فاطمه نقوی (بازیگر)

کامبوزیا پرتویی (کارگردان) فرشته صدرعرفانی (بازیگر)

مائده طهماسبی (بازیگر) فرهاد آئیش (بازیگر)

داریوش مهرجویی(کارگردان) وحیده محمدی‌فر (فیلمنامه نویس و منشی صحنه)

نادر مقدس (کارگردان) افسانه منادی (کارگردان)

علیرضا امینی (کارگردان) فرناز جمشیدی مقدم (منشی صحنه)

محمود پاک نیت (بازیگر) مهوش صبرکن (بازیگر)

محمدرضا شریفی‌نیا (بازیگر) آزیتا حاجیان (بازیگر)

هومن حاجی عبدالهی (مجری، بازیگر) سلیمه قطبی (بازیگر رادیو)

محسن قاضی‌مرادی (بازیگر) مهوش وقاری (بازیگر)

داود رشیدی (بازیگر) احترام برومند (مجری، بازیگر)

بهروز افخمی (کارگردان) مرجان شیرمحمدی (بازیگر، نویسنده)

بهاره رهنما (بازیگر) پیمان قاسم‌خانی (فیلمنامه‌نویس)

شهرام شکیبا (مجری، شاعر) مهسا ملک مرزبان (مجری)

مهرداد شکرآبی (بازیگر) عاطفه رضوی (بازیگر)

احمد حامد (تهیه‌کننده) فاطمه معتمدآریا (بازیگر)

ابوالفضل جلیلی (بازیگر) مریم اشرفی (عکاس)

کتایون ریاحی (بازیگر) فرشید رحیمیان (مدیرتولید)

محمدرضا فروتن (بازیگر) سحر ابراهیمی (فیلمبردار پشت صحنه)

سارا خوئینی‌ها (بازیگر ) ? سابق ? یوسف مرادیان (بازیگر)

محسن مخملباف (کارگردان) مرضیه مشکینی (طراح صحنه، کارگردان)

شقایق دهقان (بازیگر) محراب قاسم‌خانی (طراح صحنه، نویسنده)

فریال بهزاد (کارگردان) رضا آزادی (فیلمبردار)

علی دهکردی (بازیگر) ? آفرین چیت ساز (طراح لباس)

محمد اصفهانی (خواننده) لیدا جوادی (بازیگر)

رویا تیموریان (بازیگر) مسعود رایگان (بازیگر)

اصغر فرهاد (کارگردان) پریسا بخت‌آور (کارگردان)

زیبا بروفه (بازیگر) پیام صابری (گریمور)

لیلا حاتمی (بازیگر) علی مصفا (بازیگر)

گلاب آدینه (بازیگر) مهدی هاشمی (بازیگر)

داریوش فرهنگ (بازیگر) ? سابق ? سوسن تسلیمی (بازیگر)

سیما تیرانداز (بازیگر) مجید جوزانی (تهیه کننده)

لیلی رشیدی (بازیگر) ? سابق ? نیما بانکی (بازیگر)

امین حیایی (بازیگر) نیلوفر خوش خلق (بازیگر)

ابوالفضل پور عرب (بازیگر) ? سابق ? آناهیتا نعمتی (بازیگر)

حسین عرفانی (دوبلر) شهلا ناظریان‌ (دوبلر)

کوروش تهامی (بازیگر) ? سابق ? شبنم طلوعی (بازیگر)

گوهر خیراندیش (بازیگر) مرحوم جمشید اسماعیل خانی (بازیگر)

سحر ولدبیگی (بازیگر) نیما فلاح (بازیگر)

فریبرز عرب‌نیا (بازیگر) ? سابق ? عسل بدیعی (بازیگر)

افسانه بایگان (بازیگر) مرتضی شایسته (تهیه‌کننده)

فرزانه کابلی (بازیگر) هادی مرزبان (کارگردان)

امیر جعفری (بازیگر) ریما رامین‌فر (فیلمنامه نویس)

خسرو شکیبایی (بازیگر) ? سابق ? تانیا جوهری (بازیگر)

رضا رشیدپور (مجری) نغمه مهرپاک (مجری)

مهتاب کرامتی (بازیگر‌) ? سابق ? بابک ریاحی‌پور (گیتاریست)

حمیرا ریاضی (بازیگر) علی اوسیوند (بازیگر)

گلشیفته فراهانی‌ (بازیگر) امین مهدوی (عکاس)

هدیه تهرانی (بازیگر) ? سابق ? هومن به‌منش (دستیار فیلمبردار)

یغما گلروئی (ترانه‌سرا) آزاده خواجه نصیر  (نقاش)

کاوه یغمایی (خواننده) نیلوفر فرزند شاد (پیانیست)

مسعود کیمیایی (کارگردان) ? سابق ? فائقه آتشین (خواننده)

جمشید مشایخی (بازیگر) گیتی رئوفی (آشنا به هنر موسیقی)

امید زندگانی‌ (بازیگر) ? سابق ? مینا لاکانی (بازیگر)

بهرام بیضایی (کارگردان) مژده شمسایی (بازیگر)

علیرضا کنگرلو (مجری) راحله امینیان (مجری)

علیرضا عصار (خواننده) نسترن پاکباز (عکاس)

بهروز بقائی (بازیگر) ? سابق ? پرستو گلستانی (بازیگر)

پانته‌آ بهرام(بازیگر) سیامك احصایی(طراح صحنه و لباس) 


محمد یعقوبی(كارگردان تئاتر) آیدا كیخایی(بازیگر) 


رویا نونهالی(بازیگر) رامین حیدری فاروقی(مستندساز) 


نغمه ثمینی(فیلم‌نامه نویس و نمایش‌نامه نویس)پیام فروتن(طراح صحنه و لباس) 


غزل شاكری(بازیگر) علی زارع(عكاس) 


محمد صالح‌اعلا(بازیگر ، نویسنده و كارگردان)شورانگیز طباطبایی(بازیگر) 


بهنوش بختیاری(بازیگر) سابق معراج محمدی (خواننده)

 

ضمن آرزوی سعادت و خوشبختی برای تمامی زوج‌های جامعه هنری ایران امیدواریم از خواندن این فهرست به اندازه‌ی کافی سرگرم شده باشید

چهارشنبه 3/11/1386 - 9:7
شعر و قطعات ادبی
 

                         کوچه

 

بی تو ٬ مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم

 

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

 

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم

 

شدم آن عاشق دیوانه که بودم

 

در نهانخانه جانم گل یاد تو درخشید

 

باغ صد خاطره خندید٬

 

عطر صد خاطره پیچید

 

یادم آمد که شبی با هم از آن کوچه گذشتیم

 

پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم

 

ساعتی بر لب آن جوی نشستیم

 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت

 

من همه محو تماشای نگاهت

 

آسمان صاف و شب آرام

بخت خندان و زمان رام

 

خوشه ماه فروریخته در آب

 

شاخه ها دست برآورده به مهتاب

 

شب و صحرا و گل و سنگ

 

همه دل داده به آواز شباهنگ

شنبه 22/10/1386 - 17:50
آموزش و تحقيقات

#06#*
سریال نامبر گوشی رو نشان میده
 
#92702689#*
سریال نامبر گوشی ، تاریخ ساخت ، تاریخ فروش و تاریخ آخرین تعمیرات ( 0000 به معنای نداشتن تعمیر قبلی) رو نشون میده. برای خروج از این صفحه باید گوشی رو خاموش و دوباره روشن کنید.
 
#3370*
با این کد به حالت EFR میرین که باعث میشه از حداکثر کیفیت صدای گوشی استفاده کنین ولی در عوض مصرف باتری زیاد میشه.
 
#3370#
حالت EFR رو غیرفعال میکنه
 
#4720#*
گوشی رو در حالت کیفیت صدای پائین قرار میده و در عوض مصرف باطری شما درحدود 30 درصد کم میشه
 
#4720#*
حالت قبل رو غیر فعال میکنه.
 
#0000#*  یا #9999#*
ورژن سیستم عامل گوشی ، تاریخ ساخت نرم افزار ، و نوع فشرده سازی رو نشون میده.
 
#30#*
شماره های محرمانه گوشی رو نمایش میده.
 
#67705646#*
در گوشیهای مدل 3310 و 3330 لگوی شبکه رو حذف میکنه ( IR-TCI )
 
#73#*
تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست آمده در بازیها رو Reset میکنه.
 
#746025625#*
نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگه گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشه یعنی گوشی شما میتونه درحالت کمترین میزان مصرف باطری درحالت Standby قرار بگیره.
 
#2640#*
کد رمز فعلی گوشی رو نشون میده. کد رمز گوشی در حالت عادی 12345هست.
 
#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاط زده . درواقع درایو C گوشی را ریست میکنه (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگه اونو قبلا تغییر نداده باشید 12345 هست.
 
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده. درواقع این کد درایو C گوشی رو فرمت میکنه و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگه اونو قبلا تغییر نداده باشید 12345 هست.
 
روش مستقیم فرمت گوشی های اسمارت فون بدون نیاز به منوی گوشی:
اگه پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر داده شده است و اونو نمی دونید و همچنین گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 استفاده می کنه ( مثل 6600 و 7610 و 6620 و 6260 و 9500 و 9300 ) ابتدا گوشی رو خاموش کرده و در حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 رو همزمان نگه داشتید گوشی رو روشن کنید و اونا رو آنقدر نگه دارین تا کار فرمت آغاز بشه. دراین حالت از شما دیگه پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد.
 
فرمت کارت حافظه گوشی:
به صورت safe mode گوشی رو روشن کنید ( برای اینکار درحالیکه دگمه pen (مداد) را نگه داشتید گوشی رو روشن کنید البته درظاهر تفاوتی را مشاهده نخواهید کرد.) سپس این مسیر را در گوشی برید: menu>>Extras>>Memory>>Format MEM.card
حالت safe mode بسیار به دردتان خواهد خورد و در مواقعیکه گوشی هنگ کرده و بالا نمیاد احتمالا به دادتان خواهد رسید و باعث می شه گوشی بالا بیاد و بعد از آن بتونید گوشی رو درصورت تمایلتان فورمت و یا کار دیگری بر روی آن بکنید. درواقع کار آن همانند عمل safe mode ویندوز هست و در این حالت دیگه اکثر برنامه های کاربردی که در پشت صحنه همیشه در حال اجرا بودند ، دیگر اجرا نخواهند شد و به همین دلیل گوشی اصطلاحا به راحتی بالا میاد. که در گوشی های مختلف کمی متفاوت می باشد و در اسمارت فونها اکثرا باید کلید خاصی رو ( کلید ABC و یا PEN ) رو نگه داشته و سپس گوشی رو روشن کنید.تاکید می کنم که در حالت safe mode شما تغییری در ظاهر منوی گوشی نخواهید دید و همه چیز در پشت صحنه اتفاق افتاده است و یا بهتر بگم از اتفاق افتادن آنها ( برنامه ها ) جلوگیری کرده است.
 
#43#*
کنترل حالت call waiting ( انتظار) گوشی.

#61#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert در صورتیکه به تلفن پاسخ داده نشه ، تعیین شده.

#62#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert درصورتیکه شبکه دچار اشکال باشه( آنتن نباشد) تعیین شده.

#67#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert درصورتیکه گوشی اشغال باشه ، تعیین شده.

#شماره*21**
divert به شماره مورد نظر در هر حالتی.

#شماره*61**
divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ گوئی ( no Reply )به تلفن زده شده.

#شماره*67**
divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال بودن گوشی ( on Busy )

پنج شنبه 6/10/1386 - 11:59
اخبار
1- محمدرضا گلزار --- BMW

2- محمدرضا شریفی نیا --- زانتیا و سیناد

3- تهمینه میلانی --– پرادو

4- مسعود ده نمکی --– پژو 206

5- پرویز پرستویی –-- پرشیا

6- بهرام رادان --– لندکروزر

7- پوریا پورسرخ --– پاترول

8- علی لهراسبی --– پرادو

9- کامبیز دیرباز –-- کوراندو

10- محمد اصفهانی --– تویوتا کمری و سوناتا و پژو 405

11- سید جواد هاشمی --– آزرا

12- فیروز کریمی –-- آزرا

13- امین حیایی –-- رنج رور

14- نفیسه روشن –-- رنو
PK

15- حسین رضازاده –-- ماکسیما

16-رضا رشیدپور --– تویوتا کمری

17- محمدرضا فروتن --– پژو 206

18- نیکی کریمی –-- پاترول

19- شهاب حسینی --– ریو

20- محمود شهریاری --– ماکیسما و ماتیز

21- طناز طباطبایی --– اپل کورسا

22- امین تارخ --– پرادو

23- مهدی سلوکی –-- پرشیا

24- حمید گودرزی --– سانتافه

25- حسن پورشیرازی –-- مگان

26- حامد کمیلی –-- پاترول

27- حمیدرضا پگاه –-- پژو 206

28- حسین رفیعی –-- رونیز

29- رضا صادقی --- پژو 206

30- سعید راد --- کوراندو

31- زیبا بروفه --- پژو 206

32- حسن جوهرچی --- پژو 206

34- علی نصیریان --– ورنا

35- پانته آ بهرام --- پراید

36- مریلا زارعی --- سمند

37- رضا کیانیان --- پاترول

38- کاوه سماک باشی --- پرشیا

39- امیر نوری --- پرشیا

40- ابوالفضل پورعرب --- پرشیا

41- امیر تاجیک --- زانتیا

42- جواد رضویان --- سوزوکی و پژو 206

43- رامتین خداپناهی --- پژو 206

44- امیر جعفری --- پرادو

45- مجتبی کبیری --- پرشیا

46- علیرضا دبیر --- پژو 206

47- علی دایی --- بنز و پرادو

48- نیوشا ضیغمی --- پژو 206

49- باران کوثری --- سمند

50- احسان خواجه امیری --- مزدا 323

51- شاهین آرین --– سوناتا

52- اشکان خطیبی --- پژو 206

53- حمید لولایی --- دوو سی یلو

54- مهران مدیری --- پرادو

55- حمید عسگری ---
GEN2


56- بروز ارجمند --- مزدا 323

57- مسعود روشن پژوه --- پرادو

58- حسام الدین سراج --- پژو 206

59- بهروز افخمی --– پژو 405

60- احمدرضادرویش --- پژو 405

61- محمد سلوکی --- پژو 405

62- احسان علیخانی --- پژو 405

63- مسعود کیمیایی --- مرسدس

64- مجید اخشابی --- پرشیا

65- قاسم اقشار --- ماکسیما

66- جمشید مشایخی --- پژو 405

67- رضا عطاران --- پژو 206

68- مجید صالحی –-- پرشیا

69- محمد نصرتی --– ماکسیما

70- ایرج نوذری –-- پژو 206

71- مریم کاویانی --- پژو 206

72- علیرضا نیکبخت واحدی ---
BMW

73- نگار فروزنده --- دوو سی یلو

74- شیث رضایی --- بنز

75- سپند امیرسلیمانی --- پژو 206

76- عاطفه نوری --- ماتیز

77- مهسا کرامتی --- پراید

78- مهدی مقدم--- دوو سی یلو

79- عبدالرضا اکبری --- پژو 206

80- علیرضا خمسه --- مزدا 323

81- عادل فردوسی پور --- زانتیا

82- گلشیفته فراهانی --- پرادو

83- بهزاد فراهانی --- پژو 405

84- جهانگیر کوثری --- پرشیا

85- رخشان بنی اعتماد --- ماتیز

86- مهتاب کرامتی --- پژو 206

87- اکبر عبدی --- گل

88- سیروس مقدم --- پژو 206

89- حسین یاری --- تویوتا کمری

90- خسرو شکیبایی --- پژو 206

91- آرام جعفری --- پژو 206

92- یکتا ناصر --- پژو 206

93- حسام نواب صفوی --- مگان

94- مهدی امینی خواه --- پژو 206

95- فرزانه کابلی --- پژو 206

96- لیلا اوتادی --- دوو سی یلو

97- حمید ماهی صفت --- اپل کورسا

98- فرزاد حسنی --- ماشین ندارد

99- افشین قطبی --- سوزوکی

100- ناصر حجازی --- سوزوکی

101- علی پروین --- ماکسیما

102- امیر قلعه نوعی --- بنز و پژو 405
پنج شنبه 6/10/1386 - 11:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته