• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 42209
تعداد نظرات : 4513
زمان آخرین مطلب : 4138روز قبل
بیماری ها

خبرگزاری فارس: عضو انجمن جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب‌های ورزشی گفت: برخلاف تصور عمومی پایین آمدن از پله بیشتر از بالا رفتن به زانوها آسیب می‌رساند.

خبرگزاری فارس: پایین آمدن از پله بیشتر از بالا رفتن به زانو آسیب می‌رساند

سهیل مهدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در پاسخ به این پرسش که بالا رفتن از پله بیشتر به زانوی افراد آسیب می‌زند یا پایین آمدن‌،‌ اظهار داشت: پایین آمدن بیشتر تاثیر مخرب دارد و این مسئله در پایین آمدن از پله یا کوه مصداق دارد زیرا وقتی شما به طرف پایین حرکت می‌کنید در حدود 2 برابر وزن بدن به مفصل کشکک پا نیرو وارد می‌شود.

فشار بیش از حد به کشکک پا باعث آرتروز می‌شود

وی افزود: این نیرو شاید در طول یک یا دو روز مشکل ایجاد نکند ولی در طول زمان‌های مکرر می‌تواند سطح تماس کشکک به زیر استخوان ران پا فشار بیشتری وارد کند و وقتی فشار زیاد شود به مرور زمان سطح آن نیز زیاد می‌شود و در نهایت ایجاد آرتروز می‌کند.

این متخصص ارتوپدی با ارائه پیشنهادی در این زمینه گفت: افراد برای پایین آمدن بیشتر از آسانسور استفاده کنند اما این باور غلط در مردم هست که فکر می‌کنند بالا آمدن به زانوی آنان آسیب بیشتری وارد می‌کند در حالی که پایین آمدن مشکلات زانو را دو چندان خواهد کرد.

مهدی‌پور با بیان اینکه بسیار مشاهده می‌شود که در ساختمان‌ها افراد به دلیل نبود آسانسور مناسب از پله‌ها برای پایین آمدن استفاده می‌کنند افزود: پیشنهادی که ما می‌توانیم بدهیم در مبحث آموزش است باید متخصصان مرتبط از جمله متخصصان طب فیزیکی و ورزشی نیز در این زمینه به مردم آموزش دهند.

وی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها باید از سطح مدارس،‌ منازل‌،‌ مساجد و از محلات ارائه شود، تصریح کرد: هر چقدر آموزش به مردم بهتر شود مردم نیز این مسائل را بیشتر رعایت می‌کنند حتی می‌توان در گوشه روزنامه‌ها و مجلات که بیشتر مخاطب دارند این مسائل و مطالب آموزشی برای صحیح راه رفتن یا آموزش‌های مربوط در این زمینه ارائه کرد.

مهدی‌پور با بیان اینکه افراد در بالا رفتن از طبقاتی که بیش از 3 طبقه دارند باید به طور جد از آسانسور استفاده کنند، افزود: حتی این مسئله در کوهنوردی نیز باید رعایت شود و در تمام این موارد متخصصان طب ورزشی می‌توانند به مردم کمک و اطلاع رسانی کنند با وجود آنکه تعداد فارغ‌التحصیلان آنان کم است اما بسیار کمک‌کننده هستند.

حضور ضروری متخصصان طب ورزشی در تیم‌های ورزشی

وی با اشاره به اینکه حتی تیم‌های ورزشی نیز باید مکلف به داشتن یک متخصص طب ورزشی در کنار تیم‌شان شوند، گفت: تیم‌ها باید با استفاده از متخصصان طب ورزشی آگاه باشند که تغذیه و تکنیک ورزشکاران به چه صورت اجرا شود.

مهدی‌پور اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که ما داریم این است که یک ورزش زمانی که در جامعه باب می‌شود، همه خانواده‌ها دوست دارند کودکان آنان فوتبالیست شوند ولی باید این کودکان ارزیابی شوند که این کودک می‌تواند در رشته فوتبال موفق شود یا اینکه در رشته‌های دیگری مانند تنیس موفق است که این مسائل احتیاج به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

وی افزود: امروز که در رشته طب ورزشی این همه سرمایه‌گذاری می‌شود باید بتوان از آنان در این مسائل استفاده بهینه کرد نه اینکه پس از فارغ‌التحصیلی در بازار کار مجبور شوند کلینیک تغذیه تأسیس کنند.

سه شنبه 18/11/1390 - 20:48
بیماری ها

خبرگزاری فارس: مدیر گروه طب سنتی دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد تهران گفت: خواب مناسب باید از ساعت 10 شب تا قبل از طلوع آفتاب باشد. خواب بیش از حد نیز موجب بیماری می‌شود.

خبرگزاری فارس: خواب بیش از حد بیماری می‌آورد

محسن ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: دیدگاه طب سنتی سلامت محور است و سلامتی برای آن بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: سلامتی بر 6 محور استوار است که می‌توان به آب و هوا، خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها، حرکت و سکون، خواب و بیداری، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی اشاره کرد.

مدیر گروه طب سنتی دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد تهران اصافه کرد: هوا باید پاک و عاری از آلودگی، بخارات و ذرات باشد همچنین آب باید خالص باشد و املاح کلسیمی و گوگردی نداشته باشد.

ناصری ادامه داد: خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها نیز در طب سنتی بسیار اهمیت دارد که برای هر فرد متفاوت است. غذای اصلی بشر نان گندم است که نان گندم برای مزاج‌های معتدل مفید است.

وی بیان داشت: افراد به اندازه کافی باید فعالیت داشته باشند. ابن سینا درباره ورزش می‌گوید که اگر کسی ورزش صحیح انجام دهد از بسیاری از بیماری‌ها دور می‌شود. البته استراحت به اندازه نیز اهمیت دارد.

مدیر گروه طب سنتی دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد تهران افزود: خواب و بیداری نیز اهمیت دارد. خواب مناسب خوابی است که ساعت 10 شب تا قبل از طلوع آفتاب باشد و خواب بیش از حد نیز موجب بیماری می‌شود.

ناصری عنوان کرد: پنجمین شرط سلامتی این است که مواد زائد از بدن خارج شود ولی متأسفانه امروزه به دانش آموزان توصیه می‌شود که در مدرسه دستشویی نروند. بسیای از آنها ادرار و مدفوع خود را تا بعد از ظهر نگه می‌دارند که موجب بیماری می‌شود.

وی گفت: ششمین شرط سلامتی حالات روانی است مثل شادی، لذت و غم که امروزه اکثر مردم ناراحت هستند.

سه شنبه 18/11/1390 - 20:47
تغذیه و تناسب اندام

خبرگزاری فارس: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: هر ایرانی سالانه 42 لیتر نوشابه مصرف می‌کنند در حالی که میزان متوسط مصرف جهانی نوشابه برای هر فرد 15 لیتر است.

خبرگزاری فارس: هر ایرانی سالانه 42 لیتر نوشابه مصرف می‌کند

مجید حاجی فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: سرانه مصرف نوشابه در بین هر ایرانی 42 لیتر است و میزان متوسط جهانی آن 15 لیتر است.

وی گفت: ایرانیان زیاد نوشابه مصرف می‌کنند که موجب چاقی آنها می‌شود به طوری که برخی افراد روزانه بیش از 2 لیوان نوشابه مصرف می‌کنند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اضافه کرد: هر لیوان نوشابه معادل 10 قاشق شکر و حدود 250 کیلو کالری انرژی دارد و اگر کسی 3 بطری نوشابه مصرف کند مانند مصرف یک وعده غذای کامل است ولی اعلب افراد کالری نوشابه را حساب نمی‌کنند.

حاجی فرجی ادامه داد: نوشابه سرشار از گاز دی اکسید کربن است و مصرف آن موجب اضطراب، تپش قلب و سر درد می‌شود.

وی بیان داشت: افرادی که سالم هستند و نوشابه مصرف کنند به دلیل اینکه قند خون ناگهان بالا می‌رود و بدن انسولین ترشح می‌کند موجب افت قند خون کاذب در آنها می‌شود و سر درد و گیجی، تاری دید و کاهش یادگیری از نشانه‌های افت قند خون در افراد است. 

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بیان داشت: افت قند خون خلق و خوی افراد را تغییر می‌دهد و توصیه می‌شود برای پیشگیری از افت قند خون از خشکبارهایی مانند خرما، توت و کشمش استفاده شود.

انتهای پیام/

سه شنبه 18/11/1390 - 20:46
بیماری ها

خبرگزاری فارس: معاون وزیر بهداشت گفت: یکی از افتخارات نظام سلامت کشور بعد از انقلاب ریشه کنی بیماریهای کزاز نوزادی ،فلج اطفال ،سرخک، سندروم سرخچه مادرزادی، دیفتری و سیاه سرفه است و اکنون میزان ابتلا به این بیماریها در سال صفر مورد است.

خبرگزاری فارس: کزاز نوزادی، فلج اطفال، سرخک، سرخچه، دیفتری و سیاه سرفه بعد از انقلاب ریشه کن شدند

رمضان محسن پور در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: دستاوردهای زیادی درحوزه خدمات سلامت در کشور بعد از انقلاب داشته‌ایم به طوری که وضع سلامت امروز کشور بعد از ۳۳ سال با زمان قبل از انقلاب اصلاً قابل مقایسه نیست.

وی گفت: در آن زمان سهم بودجه های بهداشتی و درمانی از تولید ناخالص ملی حدود ۲ تا ۳ درصد بود که امروز به حدود ۷ درصدی یعنی ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرده گر چه هنوز این رقم باید بیشتر شود و به بالای ۱۰ درصد برسد.

معاون پارلمانی وزیر بهداشت افزود: از نظر نیروی انسانی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پزشکان بنگلادشی، هندی و پاکستانی با سواد پایین و بدون اینکه زبان مردم ما را بدانند کار می کردند اما امروز بیش از ۲۸۰ هزار نیروی انسانی آموزش دیده با تحصیلات ابتدایی تا فوق تخصصی و علوم پایه و بالینی در کشور به مردم خدمات سلامت ارائه می کنند.

وی گفت: اکنون در تمام رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی در علوم پایه و بالینی در کشور متخصص تربیت می شود و دیگر نیازی به اعزام به خارج برای آموزش پزشکی نداریم بلکه آمادگی داریم که آموزش نیروهای تخصصی کشورهای اطراف را هم به عهده بگیریم.

محسن پور افزود: ۱۲ هزار عضو هیئت علمی اکنون در ۵۰ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی در اقصی نقاط کشور مشغول تدریس و خدمت رسانی به مردم هستند در حالی که این میزان قبل از انقلاب فقط ۳۲۹ نفر بود.

وی ادامه داد: کشور ما اکنون یکی از اعضای فعال سازمانهای بین المللی مرتبط با حوزه سلامت مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان برنامه جهانی پژوهش و آموزش در بیماریهای گرمسیری، فدراسیون انجمن‌های بهداشت، صندوق کودکان ملل متحد، برنامه مبارزه با ایدز و سل ملل متحد، صندوق جهانی مبارزه با ایدز، سل و مالاریا، عضو فعال جرم و اعتیاد و بانک جهانی هستیم و اکنون یکی از اعضای موثر شورای حکام سازمان بهداشت جهانی هستیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای نظام سلامت بعد از انقلاب ایجاد شبکه بهداشتی و درمانی در سالهای ۶۱ و ۶۲ بود که با اولویت مناطق محروم خدمات بهداشتی و درمانی را به دورترین روستاها و مناطق محروم برد و بعد از چند سال شهرت جهانی پیدا کرد.

محسن پور افزود: اکنون مراقبتهای اولیه به روستائیان در ۱۸ هزار خانه بهداشت و ۴۸۰۰ مرکز بهداشتی و درمانی روستایی توسط ۳۰ هزار بهورز ارائه می‌شود و پوشش خدمات بهداشتی و درمانی به روستائیان اکنون به بالای ۹۵ درصد رسیده در حالی که سال ۵۷ این میزان زیر ۵۰ درصد بود و البته به زودی به ۱۰۰درصد می‌رسد.

وی اضافه کرد:‌ برای تکمیل شبکه بهداشتی و درمانی کشور به ۲۲۰۰ خانه بهداشت جدید در سال گذشته نیاز داشتیم که این میزان خانه بهداشت جدید اکنون ایجاد شده و به زودی جشن تکمیل خانه‌های بهداشت و شبکه بهداشتی و درمانی روستایی را برگزار می‌کنیم.

معاون پارلمانی وزارت بهداشت ادامه داد: شاخص مرگ و میر مادران باردار حین زایمان و کودکان زیر یکسال و زیر ۵ سال نیز در این مدت به میزان زیادی کاهش یافته به عنوان مثال میزان مرگ کودکان زیر یکسال از ۱۰۴ در هزار تولد زنده در سال ۵۷ به ۱۸ مورد در هزار تولد زنده کاهش یافته است.

محسن پور گفت:‌ بهبود خدمات بهداشتی و درمانی در کشور در این مدت باعث افزایش سن امید به زندگی ایرانیان از حدود ۵۶ سال در سال ۵۷  به ۷۳ سال برای زنان و ۷۲ سال برای مردان در سال ۹۰ رسیده است.

وی افزود: پوشش ایمن سازی علیه بیماریها با واکسن نیز در این مدت برای بیماریهای زیادی از جمله پولیو، سرخک، سرخچه، کزاز نوزادی، ب ث ژ و هپاتیت گسترش پیدا کرده است و به ۹۸ درصد رسیده است به طوری که به دنبال این برنامه اکنون بیماری‌های کزاز نوزادی، فلج اطفال، سرخک، سرخچه مادرزادی، دیفتری و سیاه سرفه در کشور ریشه کن شده و میزان بروز آن به صفر مورد در سال رسیده است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: از جمله برنامه هایی که هم اکنون برای برداشتن یک گام بزرگ دیگری در مسیر ارتقای نظام سلامت کشور در حال پیگیری است اجرای برنامه ملی پزشک خانواده است که اکنون در ۷۰ کشور جهان اجرا شده و نتایج بسیار خوبی داشته است. این برنامه در کشور ما نیز تنها راه نجات نظام سلامت و دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت شناسایی شده است.

وی گفت: اجرای این برنامه ملی از زمان اجرای قانون برنامه توسعه چهارم به دولت تکلیف شده اما به دلایل مختلف در دولت قبل این تکلیف قانونی عملی نشد اما اکنون حدود ۳۰ میلیون ایرانی تحت پوشش این برنامه هستند و از سال ۸۹ برنامه پزشک خانواده وارد شهرها هم شد و باعث شد که نسبت پزشک به جمعیت از یک به ۹ هزار نفر به یک به ۴۳۹۵ نفر برسد و در حال حاضر ۶۶۰ پزشک و ۴۶۰۰ ماما وارد طرح پزشک خانواده شده‌اند.

محسن پور ادامه داد:‌ در همین مسیر برنامه ایجاد پرونده الکترونیک برای هر ایرانی نیز در حال اجراست و با صرف ۱۴ میلیارد تومان سال آینده تمام ایرانیان پرونده الکترونیک سلامت خواهند داشت.

انتهای پیام/

سه شنبه 18/11/1390 - 20:45
آموزش و تحقيقات

خبرگزاری فارس: مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: اینترنت و ماهواره آسیبهای اجتماعی دختران را بشتر و خطرناکتر کرده است و خانواده‌ها باید بیشتر مراقب آسیب‌های نو پدید دختران باشند.

خبرگزاری فارس: اینترنت و ماهواره آسیب‌های دختران را بیشتر و خطرناک‌تر کرده است

حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، با اشاره به رویکرد دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نوظهور اظهار داشت: آسیب‌هایی که در حال حاضر در کشور وجود دارند بسیار خطرناک‌تر از گذشته جامعه را تهدید می‌کنند به طوری که برنامه‌های ما نیز بر این اساس تدوین شده است.

وی تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی نوپدیده ناشی از فضاهای سابیری، موبایل و ماهواره در حال حاضر جوانان و نوجوانان را تهدید می‌کند.

موسوی چلک ادامه داد: بر همین اساس دفتر امور آسیب‌های اجتماعی بنا دارد راهکارهای مناسبی را برای پیشگیری آسیب‌های اجتماعی نوپدید در کشور با کمک کارشناسان تدوین کند.

مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در بخش آسیب‌های اجتماعی نوپدید و نوظهور نوجوانان و جوانان و به خصوص دختران در سنین پایین مورد تهدید قرار دارند.

وی با اشاره به اقدامات دستگاههای قضایی و انتظامی در برخورد با آسیب‌های اجتماعی نوظهور تاکید کرد: خوشبختانه دستگاهها اقدامات خوبی را انجام دادند ضمن اینکه می‌توانیم باتعامل بیشتر، بهتر از گذشته کارهای بهتری را انجام دهیم.

موسوی چلک خاطرنشان کرد: به زودی همایشی تحت عنوان جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی در کشور با حضور کارشناسان، اساتید و همچنین افراد صاحب‌نظر برگزار خواهد شد.

سه شنبه 18/11/1390 - 20:45
بیماری ها

خبرگزاری فارس: یک فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان گفت: روش ارزیابی قد در سن کمتر از 2 سالگی باید بi صورت خوابیده و پس از آن بi صورت ایستاده باشد، همچنین باید توجه داشت که علل تغذیه‌ای، روانی، عفونت‌های مزمن گوارشی و کلیوی سبب کوتاهی قد می‌شوند.

خبرگزاری فارس: عفونت‌های مزمن کلیوی سبب کوتاهی قد می‌شود

پیمان اشراقی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در خصوص رشد کودکان اظهار داشت: زمانی که صحبت از رشد می‌شود ناخودآگاه به یاد دوران کودکی و نوجوانی می‌افتیم؛ رشد در عین حال که به صورت مشترک در تمام موجودات دیده می‌شود، مسئله پیچیده‌ای است که عوامل متعددی در روند آن دخیل هستند.

وی افزود: با توجه به قابل پیش بینی بودن رشد کودکان بر اساس جداول رشد، می‌توان با تحت نظر گرفتن رشد یک کودک، در صورت انحراف از روند طبیعی رشد، متوجه بسیاری از بیماری‌ها شد.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان با اشاره به تغییرات رشد در فصول مختلف سال و دوران‌های مختلف زندگی تصریح کرد: در دوران جنینی میزان افزایش قد 5/1 سانتی متر در هفته است که این میزان در طی 2 سال اول زندگی 15 سانتی متر در سال و در اواسط کودکی به 6 سانتی متر در سال رسیده و حداکثر سرعت رشد در زمان بلوغ رخ می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه رشد سریع طی بلوغ در دخترها زودتر از پسرها رخ می‌دهد، میزان افزایش قد در پسرها در این مرحله 5 سانتی متر بیشتر است و  تفاوت نهاdی در پسر و دختر به طور متوسط 13سانتی متر خواهد بود.

اشراقی توصیه کرد: با توجه به اینکه در طی روز به علت خروج آب سلول‌های غضروفی به خصوص در مهره‌ها، قد کاهش می‌یابد، بهتر است برای اندازه گیری قد جهت کنترل میزان رشد، قد در یک زمان مشخص از روز اندازه گیری شود تا میزان دقیق به دست بیاید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به روش ارزیابی قد در سن کمتر از 2 سالگی به صورت خوابیده و پس از آن به صورت ایستاده ادامه داد: علل تغذیه‌ای، روانی، عفونت‌های مزمن گوارشی و کلیوی سبب کوتاهی قد می‌شوند.

وی تأکید کرد: با توجه به وسیع بودن بیماری‌هایی که می‌توانند موجب کوتاهی قد شوند، در برخورد با کوتاهی قد توجه به بیماری‌های ژنتیکی، سوء تغذیه، بیماری مزمن، اختلالات غدد از جمله هیپوتیروئیدی و کمبود هورمون رشد، کوتاهی ژنتیک و تأخیر سرشتی رشد مفید خواهد بود.

سه شنبه 18/11/1390 - 20:44
کامپیوتر و اینترنت
مطالعات جدید ثابت کرده که بازی هایی مثل "Angry Birds" می تواند به تقویت حافظه کمک کرده و مانع از ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد شود.
به گزارش اخبار خارجی موبنا، بر اساس مطالعات انجام شده در زمینه مغز و اعصاب، بازی ها می توانند از زوال مغز جلوگیری کنند.
بر اساس این مطالعات، Angry Birds و دیگر بازی هایی که برای گوشی های هوشمند ارایه شده می تواند مانع رشد آمیلوئید پروتئین شده، از تسریع و زوال عقل و آلمزایمر جلوگیری کند.
مطالعات جدید نشان داده که بازی ها به طراحی خاصی برای آموزش ارتقای عملکرد مغز به ویژه میان افراد میانسال نیاز ندارند.
به گفته محققان، هیچ تاکیدی روی بازی خاصی نیست فقط چگونگی استفاده از مغز در همزمان سازی فعالیت ها همچون خواندن، نوشتن و بازی موثر و مهم است.
بر این اساس باراک اوباما نیز درباره ساخت بازی های ویدیویی برای کودکان و همه سنین به عنوان یک ابزار آموزشی تاکید کرده است.
همچنین محققان برای کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا هستند پیشنهاد می کنند که از گوشی های هوشمند و تبلت ها به عنوان ابزار آموزشی استفاده و از نرم افزارهای بازی و بهداشت مغزی در سنین بالاتر برای تمرین مغزی بهره ببرند.
از آنجا که بازی پرندگان خشمگین سریع ترین رشد را در میان بازی های ارایه شده برای گوشی های هوشمند داشته باشد، استفاده از این بازی برای همه سنین توصیه شده است.
سه شنبه 18/11/1390 - 20:36
موبایل

پیام‌های صفحه نمایشگر تلفن همراه، متناسب با نوع و مدل گوشی، متفاوت و مفاهیم آن نیز مخصوص همان گوشی تلفن است.
به گزارش (ایسنا) برخی از پیام‌های صفحه نمایشگر عبارتند از:

1) خط تلفن همراه توسط مخابرات قطع شده است؛ No Service
2) خط توسط شركت مخابرات مسدود شده است؛ Emergency Calls Only
3) خط توسط شركت مخابرات مسدود است یا سیم‌كارت به صورت غلط در گوشی نصب شده است؛ Sim Missing
4) سیم‌كارت را داخل گوشی قرار دهید؛ Insert Simcard
5) برقراری ارتباط مقدور نمی‌باشد؛ No Connection
6) سیم‌كارت سوخته است؛ Card Rejected
7) سیم‌كارت مربوط به این دستگاه نیست؛ Sim Error
8) رمز PIN وارد شود؛ Insert Pin Code
9) نبود سیگنال مناسب آنتن در آن منطقه؛ No Network
10) مسدود شدن؛ PIN code Enter Puk

به گزارش ایسنا، درباره پیام شماره هشت، در صورت، سه بار اشتباه وارد كردن رمز PIN، درخواست رمز PIN می‌شود كه پس از هفت بار وارد كردن رمز اشتباه، سیم‌كارت می‌سوزد؛ PUK 1 مربوط به PIN 1 و PUK 2 مربوط به PIN 2 است.
PIN 1: به جهت افزایش امنیت سیم‌كارت پس از فعال كردن آن در منوی مربوطه (Security یا امنیت و ایمنی و...)، هنگام روشن كردن دستگاه، این عدد رمز درخواست خواهد شد.

سه شنبه 18/11/1390 - 20:36
اخبار
بر اساس آخرین آمار سرعت GPRS (اینترنت تلفن همراه) همراه اول در تهران به طور میانگین از 110 كیلوبیت بر ثانیه گذشته و تا پایان سال به بیش از 120 کیلوبیت بر ثانیه خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تعداد مشتركان GPRS (اینترنت تلفن همراه) همراه اول بیش از 10 میلیون مشترك است که این افراد می‌توانند MMS هم دریافت کنند.
معاون همراه اول در این باره گفته بود: سرعت GPRS در تهران تا پایان سال به بیش از 120 کیلوبیت بر ثانیه می‌رسد.
محمدمهدی عطوفی هم‌چنین از ارسال روزانه بیش از 100 هزار MMS در شبکه همراه اول خبر داده و اظهار كرده بود: روزانه بین 180 تا 200میلیون پیامک نیز در شبکه همراه اول ارسال می‌شود.
به گزارش ایسنا، GPRS كه مخفف عبارت General Packet Radio Service است، اكنون در بیش‌تر تلفن‌های همراه در جهان وجود دارد و بخشی از مجموعه فن‌آوری‌هایی است كه برای نزدیك‌تر كردن شبكه‌های نسل دوم تلفن همراه به كارایی شبكه‌های نسل سوم طراحی شده‌اند تا ‌آن‌ها را قادر سازد اطلاعات را بسیار سریع‌تر ارسال و دریافت كنند .
تلفن‌های GSM برای استفاده از این فن‌آوری لازم است قبل از ارسال اطلاعات (مانند برقراری یك تماس صوتی) ارتباط ویژه‌ای را با شبكه برقرار كنند كه تا 30 ثانیه زمان می‌برد و به محض اتصال به شبكه اطلاعات ارسال یا دریافت می‌شوند و كاربر باید برای مدت زمانی كه آنلاین بوده پول پرداخت كند اما سرعت انتقال اطلاعات نسبتا كند است.
تلفن‌های همراه با اتصال به سرویس GPRS به اینترنت متصل هستند و می‌توانند اطلاعات را فوری و با سرعت بالاتری منتقل كنند كه معمولا بین 32 تا 48 كیلوبایت بر ثانیه است و كاربر برخلاف شبكه GMS در GPRS براساس مقدار اطلاعاتی كه منتقل كرده پول پرداخت می‌كند به علاوه مزیت اضافی GPRS این است كه اطلاعات می‌توانند همزمان با انجام مكالمه صوتی منتقل شوند؛ ویژگی كلیدی یك شبكه نسل سوم (3G) قابلیت انتقال حجم بالایی از اطلاعات در سرعت بالا است كه تا دو مگابایت بر ثانیه می‌رسد و اعمالی نظیر مكالمه ویدیویی، دانلود ویدیوها، مرور وب، ایمیل و غیره را امكان‌پذیر می‌سازد.
GPRS مبتنی بر بسته است كه در آن اطلاعات GPRS در مجموعه‌ای از بسته قرار می‌گیرند كه می‌توانند بر روی مسیرهای متعددی در یك شبكه روت شوند و در نقطه دریافت مجددا به هم بپیوندند؛ خود اینترنت مثالی از شبكه‌ی اطلاعات بسته‌یی است.
سرویس GPRS برای نخستین بار امكان اتصال دائمی به اینترنت در تلفن همراه را فراهم كرد و هر سرویسی كه برروی اینترنت ثابت امروز - پروتكل انتقال فایل FTP - مرور وب، چت، ای‌میل، تل نت انجام می‌گیرد، در شبكه‌های تلفن همراه دارای سرویس GPRS قابل دسترس خواهد بود؛ این سرویس‌ها كاربردهای متعددی را در شبكه‌های GSM كه به علت محدودیت سرعت CSD موجود نبودند و طول سرویس پیام كوتاه یا همان SMS را كه 160 كاراكتر است، تسهیل می‌كند.
كاربران برای استفاده از GPRS باید یك تلفن همراه مجهز به امكان GPRS یا مودم آن برای لپ‌تاپ‌ها و رایانه‌های جیبی PDA و اشتراك در شبكه تلفن همراهی كه از GPRS پشتیبانی می‌كند، داشته باشند؛ همچنین اشتراك GPRS نیز باید برای آن‌ها فعال شود.
سه شنبه 18/11/1390 - 20:35
موبایل
فروشندگان گوشی های اچ تی سی دو مدل CHACHA و wildfire s این برند را به عنوان خوش فروش های بازار تلفن همراه معرفی کردند.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا،  گوشی جدید CHACHAاچ تی سی که با ظاهری متفاوت نسبت به سایر گوشی‌های اچ تی سی تولید و روانه بازار شده  با قیمت 345 هزار تومان در بازار  عرضه می شود.
این گوشی اچ تی سی که به تاچ و تایپی شناخته می شود یعنی با برخورداری از صفحه کی بورد دار و صفحه نمایش لمسی تولید شده، دارای امکاناتی نظیر صفحه نمایش لمسی 2.6 اینچی با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ، دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی، سیستم عامل  اندروید و ارتقای حافظه داخلی توسط مموری‌کارت تا 32 گیگابایت، تولید و روانه بازار شده است. این مدل با قیمت 405 هزار تومان در ماه گذشته در اختیار مشتریان قرار گرفت.
از امکانات گوشی wildfire s  می‌توان به صفحه نمایش 3.2  اینچی TFT با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ، دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی و قابلیت ارتقای حافظه اصلی توسط مموری کارت تا 32 گیگابایت، سیستم عامل اندروید و  پردازنده 600 مگاهرتزی اشاره کرد.
این گوشی هم اکنون با قیمت 408 هزار تومان در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
سه شنبه 18/11/1390 - 20:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته