• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 524350

پرسش

با سلام و خسته نباشید
من سه سوال دارم :
1- Valid IP چیست و به چه دردی میخورد؟
2- در پشت بعضی مودم ها جایی به نام اترنت وجود دارد.این چیست و به چه دردی میخورد و نداشتن آن چه زیان هایی دارد؟
3- طریقه نصب مودم های ADSL چگونه است؟ آیا هر مودمی یك طریقه نصب جداگانه دارد؟
با تشكر

پاسخ

با سلام
دوست عزیز، با تشکر از سؤالات مفید شما، جوابهای شما به شرح زیر است، در ضمن لطفا در هر کد سؤال بیش از دو سؤال مطرح نفرمائید؛ در این جا به 2 سؤال پاسخ می دهم:

در مورد Valid IP : به طور ساده IP Valid آن دسته از IP ها هستند که از هر نقطه ای که به اینترنت متصل باشند بتوان با آنها ارتباط برقرار کرد. البته به جز رنج IP های زیر که جزء استثنائات است دیگر رنج ها می تواند Valid باشد :
0.255.255.255 0.0.0.0 LocalThisNet
LocalLoopback 127.0.0.0 127.255.255.255
LocalLinkLocal 169.254.0.0 169.254.255.255
LocalBroadcast 255.0.0.0 255.255.255.255

10.0.0.0 10.255.255.255 Private8
172.16.0.0 172.31.255.255 Private12
192.168.0.0 192.168.255.255 Private16

هرگونه IP که در محدوده بجز موارد فوق است همانگونه که می تواند Valid باشد بر عکس آن نیز صادق است. زیرا در شرایطی ISP ها و یا ارائه دهندگان اینترنت اقدام به Nat کردن در محدوده Valid میکنند و IP شما فقط در رنج Valid است ولی در واقع Invalid است.

ممکن است بپرسید: چگونه می توان تشخیص دهیم واقعا Ip ما Valid هست یا نه؟
در جواب شما باید بگویم : یکی از ساده ترین روش ها استفاده از سایت http://www.ip2location.com است؛ به این ترتیب که پس از وارد شدن به سایت و شناسایی شما بایستی IP و Proxy IP با هم برابر باشند.
Your IP Address is 217.219.1.10 via proxy 217.219.1.10

سؤال دیگر شما ممکن است این باشد: می توان به طور محازی از Ip های Valid بر روی رایانه استفاده کرد؟
جواب : بله می‌توانید. منتهی اگر فکر می‌کنید که با دادن این IP ها به اینترنت متصل خواهید شد و همه (از هر جای دنیا) می‌توانند شما را ببینند اشتباه می کنید. این IP ها برای شما فقط در شبکه محلی خودتان معتبر است. یعنی تفاوتی برای شما بین IP حقیقی سرقتی و IP مجازی وجود ندارد. وقتی IP به صورت مجازی شد؛ دیگر IP Valid ی در کار نیست و تنها شما از رنج Valid استفاده کردید و در واقع IP شما Invalid است. در ضمن گرفتن IP به صورت اتوماتیک ربطی به Valid بودن یا نبودنش ندارد.
در صورت Invalid بودن IP هم راه های غیر معمولی برای ارتباط با سیستم مورد نظر وجود دارد. مثلا از طریق VPN


در مورد مودم های با اینترفیس اترنت : مودم های موجود در بازار به سه سری از نظر اینترفیس تقسیم می شوند :
1- با اینترفیس Ethernet
2 - با اینترفیس USB
3- با اینترفیس USB و Ethernet

كاربرانی كه مودم های نوع سوم استفاده می كنند می توانند هر زمان كه مایل باشند مودم خود را دوباره و متناسب با اینترفیس دلخواه تنظیم كنند اما استفاده از هر دو به صورت همزمان كار درستی نیست و در اكثر مواقع مسیر نیست ( استفاده همزمان و انتقال اطلاعات از هر دو اینترفیس به یك دستگاه و در یك جهت امكان پذیر نیست ! )
در حالت عادی یك مودم Ethernet می تواند تمامی نیاز شما را به راحتی رفع كند . حال به بررسی تك تك پارامتر های مورد نظر می پردازیم :

مزایا :
اطمینان : در اینترفیس و ارتباط با USB شما دارای قطع ارتباط و افت سرعت بیشتری نسبت به Ethernet خواهید بود . كه یكی از دلایل آن استفاده بیشتر از منابع پردازشگر در شبكه USB نسبت به Ethernet هست.
مسافت : كابل های Ethernet برد مسافت بیشتری نسبت به كابل های USB دارند به طوری كه یك كابل تكی Ethernet توانایی پوشش كامل حداقل یك خانه یا به عبارتی دیگر توانایی پوشش 100 متر را دارد ( لازم به ذكر است در حالتی عادی توانایی پوشش 100 متر وجود ندارد ) و این در حالی است كه یك كابل USB توانایی پوشش حداكثر 5 متر را دارد.
بدون نیاز به نصب درایور : یكی از مشكلات مهمی كه اكثرا كاربران مودم های اینترفیس USB به آن دچار هستند ، مشكل دسترسی راحت به درایور های سخت افزاری مورد نیاز مودم خود هست كه اكثرا در سیستم عامل های جدید مانند سیستم عامل ویستا درایور مورد استفاده مودم هنوز منتشر نشده است و این در حالی است كه اكثرا سیستم عامل های نوین مانند XP یا جدید تر بدون نیاز به نصب هیچ گونه نصبی به راحتی می توانند از مودم خود استفاده كنند و اكثر سیستم عامل های موجود با این مودم ها سازگاری كامل دارند . در كل نیاز نداشتن به منابع تامین برای درایور و سازگاری یكی از بزرگترین و بهترین محاسن اینترفیس Ethernet است .
سرعت بیشتر : همان گونه كه گفته شد شبكه USB لود سنگین تری نسبت به Ethernet دارد و از این رو سرعت شبكه های Ethernet از شبكه های USB بیشتر است . البته در اكثر مواقع و در اكثر جاها هر دو اینترفیس یعنی Ethernet و USB 2.0 از نظر ارائه بهنای باند مورد نیاز ما با توجه به سرعت ارائه شده توسط عرضه كننده (‌ISP ) كافی و مناسب است كه این قاعده در مورد كشورمان نیز صدق می كند اما با این وجود برای شبكه هایی كه سرعت بسیار بالاست قطعا اینترفیس USB انتخاب مناسبی نیست.

معایب :
قیمت : در اكثرا مواقع می توان در بازار مشاهده كرد كه شبكه ها و مودم هایی با اینترفیس Ethernet قیمت بیشتری نسبت به شبكه های USB پیدا می كنند دو دلیل عمده دارد : 1- قیمت خود مودم Ethernet نسبت به یك هم رده USB بیشتر است . 2- در اكثرا مواقع عرضه كنندگان برای تنظیمات و آماده سازی مودم با شبكه هزینه ای را دریافت می كنند كه خود باعث افزایش قیمت كلی تمام شده شبكه با اینترفیس Ethernet می شود.
بدون نیاز به كارت شبكه : در اكثر مواقع كارت شبكه موجود است یا تهیه آن آسان است و به راحتی می توان از آن ها بر روی كامپیوتر های شخصی و یا در نت بوك هایی كه این كارت را به صورت Built-In دارند استفاده كرد اما در مواقع نادری كه این امكان وجود ندارد تنها راه استفاده از شبكه های باند عرض استفاده از اینترفیس USB است كه بدون نیاز به این كارت شبكه مستقیم به دستگاه گیرنده متصل می شود.
حال با توجه به گفته های بالا در صورتی كه دسترسی به كارت Ethernet ( كارت شبكه ) دارید قطعا از اینترفیس Ethernet استفاده كنید؛ اما همان طور كه اشاره شد در صورتی كه مودم شما توانایی استفاده از هر دو نوع اینترفیس را دارد شما در یك صورت می تواند از هر دو اینترفیس به صورت همزمان استفاده كنید كه ISP شما حداقل دو IP به شما اجاره دهد، كه در اكثر مواقع برای استفاده های شخصی در ISP های كشور همچین امكانی غیر ممكن است . پس برای همین شما باید در صورتی نیاز از یكی از اینترفیس ها استفاده كنید . ( برای استفاده در یك كامپیوتر )

موفق و پیروز باشید

مشاور : فرشید فلاحی | پرسش : سه شنبه 8/5/1387 | پاسخ : چهارشنبه 9/5/1387 | | نا مشخص | 17 سال | رايانه | تعداد مشاهده: 790 بار

تگ ها :

UserName