• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1277638

پرسش

باسلام وخسته نباشید سال84برای سه دانگ خانه مادرم دوسند سه دانگی جدا از هم یکی بنام مادرم ودیگری بنام پدرم بدون اطلاع آنها به اداره ثبت مراجعه وبجای آنها درخواست دادم امضاکردم وانگشت زدم وبعد از تشریفات قانونی اداره ثبت دو جلد سند بمن دادالبته آن زمان از روی سند منزل وام می دادند و والدینم هم اعتراضی نداشتند پدرم بعد از یکسال سند را بنام خواهرم زد وبعد هم من از خواهرم خریدم وهم اکنون سند بنام من و در دست من است زن برادرم با در دست داشتن برگه ای بدادگاه مراجعه وادعاکرده مرحوم پدرم در سال 80 سه دانگ خانه را مهریه او کرده واز دادگاه حکم گرفته ودرتجدیدنظراستان هم تایید شده :
1- با توجه به اینکه درخواست سند را من بنام پدرم انجام داده ام وداخل ملک مادرم می باشد وهیچ سند واگذاری از طرف مادرم در پرونده ثبتی وجود ندارد و امضا و اثر انگشت پدرم هم در پرونده نیست (جعلی است)آیا راه قانونی برای ابطال سند مرحوم پدرم وجود دارد؟
2- مهرنامه سال 80نوشته شده ودر آن سال پدرم مالک خانه نبوده سال84 برای گرفتن وام بنام پدرم سند گرفتیم سال 85بنام خواهرم شده وسال86من از خواهرم خریدم وآنرا تخریب و نوسازی کردم سال 91 زن برادرم روی این سند که ابتداً بنام پدرم بوده ادعا کرده وحکم اجراییه برای من آورده که خانه را تحویل ایشان بدهم آیا با توجه به شرایط فوق الذکردادگاه می تواند خانه را از من بگیرد و اگر گرفت تکلیف پول من چه میشود؟
لطفاً در مورد هردو سوال راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان

پاسخ

با سلام
1- شما باید درخواست خود را با توجه به مدارکی که در دست دارید به دادگاه تقدیم نمایید تا در اینباره و با توجه به مدارک موجود دادگاه تصمیم گیری نماید.
2- ببینید تصمیم گیرنده در مورد همه بیانات شما دادگاه می باشد که احتمالا همه آنها را در دادگاه بیان نمودید و حتی در دادگاه تجدیدنظر هم مود قبول واقع نگردیده است.
در مورد پولتان شما باید به خواهرتان رجوع نمایید و کار دیگری نمی توانید انجام دهید.
با سپاس

مشاور : امیر عسکری ساری | پرسش : چهارشنبه 17/9/1395 | پاسخ : شنبه 20/9/1395 | | ليسانس | 54 سال | حقوقی | تعداد مشاهده: 65 بار

تگ ها : سند مهریه ملک

مشاوره های مرتبط

سلام
بنده مالک سه دانگ از ملکی تجاری هستم که فاقد سند رسمی می باشد. حدود 20 سال قبل شریک بنده طبق یک سند دستی 3 دانگ از ملک را به بنده واگذار کردند.این سند بدون شهود است که امضا و اثر انگشت شریک بنده در آن موجود است. در این ملک 2 دهنه مغازه وجود دارد و در این سند فقط واگذاری مالکیت 3 دانگ عنوان شده و در مورد اینکه کدام مغازه واگذار شده است صحبتی نشده است. حدود 5-6 سال یکی از مغازه ها که ارزش بالاتری از نظر اجاره دارد تحت نام اینجانب با مستاجر قرارداد بسته شدو مغازه دیگر هم تحت نام شریک بنده. پس از آن مغازه ای که ارزش بیشتری داشت حدودا به مدت 15 سال یا کمتر در اختیار شریک بنده قرار گرفت که چند سال از آن را با نام خود به مستاجر اجاره داد و بنده مغازه ای که ارزش کمتری داشت به مستاجر اجاره دادم. اکنون حدود 4 سال است که در مغازه ای که در اختیار شریک بنده بود مستاجری ساکن است که به مدت 2 سال قرارداد اجاره ای با شریک بنده تمدید نکرده است و شریکم اجاره ای نیز از مستاجر دریافت نمی کند. شریک بنده از بستن قرارداد مجدد با مستاجر امتناع می کند. از آن جایی که 3 دانگ از کل ملک متعلق به اینجانب است :
1- آیا یک مستاجر با ساکن شدن به مدت طولانی و بدون قرارداد اجاره ، می تواند ادعای مالکیت و یا سرقفلی نماید؟؟
2- آیا ساکن شدن دراز مدت یک مستاجر باعث می شود حق و حقوق خاصی برای مستاجر ایجاد شود؟؟؟(حق کسب یا هرچیزی)
3- آیا می توانم هر دو مغازه را با نام خود اجاره بدهم؟(بدون رضایت شریکم) از لحاظ قانونی جرم محسوب نمی شود؟ ( بنده قصد دارم با اجاره دادن هر دو ملک تحت نام خود ، نیمی از اجاره بها را در حسابی برای شریکم پس انداز کنم و از ملک خود نیز بهره ببرم)
4- اگر من مغازه ای را که با نام شریک بنده در سال های قبل اجاره داده می شد و اکنون از اجاره دادن آن امتناع می کند، با نام خود بدون کسب رضایت اجاره دهم و مغازه دیگر را که در اختیار بنده بود خالی بگذارم ، آیا شریک بنده می تواند علیه من اقدامی انجام دهد؟؟؟؟
5- شریک بنده جهت ضمانت تخلیه چکی را از مستاجر گرفته که چک در دسترس نیست،اکنون که می خواهم مغازه ای که در اختیار شریکم بوده است را اجاره دهم، چگونه می توانم چک تخلیه جدید از مستاجر بگیرم و چک تخلیه قبلی همین مستاجر را که سالیان قبل به شریکم داده است را از درجه اعتبار ساقط کنم؟؟؟؟

سلام.
1-سند تک برگی مربوط به دو دانگ از شش دانگ یک زمین را دارم. چنانچه در اثر فوت مالکین سایر دانگ ها، یافتن و کسب رضایت ورثه دشوار باشد (به دلیل پراکندگی در سطح کشور و جمعیت زیاد آن ها)، آیا میتوان بدون کسب رضایت مالکین سایر دانگ ها اقدام به دریافت سند شش دانگ (تبدیل سند دو دانگ به سند مستقل شش دانگ) نمود؟
2- قراردادهایی که حاوی اسکن برگه قرارداد به همراه امضا هستند، اعتبار دارند؟ آیا باید اینگونه قراردادها به صورت حضوری امضا شوند و نسخه فیزیکی در دست باشد؟
با تشکر

با سلام بنده از روستا پیام میدم دو سال پیش به خانه ی روستامون سند گرفتیم و الان میبینم که تو سند کم زدن انباری رو تو نقشه سند نزدن و همسایه ما سند گرفته و انباری ما تو سند ایشان است و ما که قول نامه داریم و در آن درج شده است که ما همین خانه و انباری رو از پدر مرحوم همسایه خریدم و خریدار هم مرحوم پدر بنده هستند. که پسر آن محرم میشه همسایه ما سند گرفته ما میتوانیم انباری رو از ایشان پس بگیریم لطفا راهنمایی کنید چطور اقدام کنیم از طریق شکایت . و یا چاره ای بدون شکایت هم دارد خود بنیاد مسکن حل میکند

با سلام بنده از روستا پیام میدم دو سال پیش به خانه ی روستامون سند گرفتیم و الان میبینم که تو سند کم زدن انباری رو تو نقشه سند نزدن و همسایه ما سند گرفته و انباری ما تو سند ایشان است و ما که قول نامه داریم و در آن درج شده است که ما همین خانه و انباری رو از پدر مرحوم همسایه خریدم و خریدار هم مرحوم پدر بنده هستند. که پسر آن محرم میشه همسایه ما سند گرفته ما میتوانیم انباری رو از ایشان پس بگیریم لطفا راهنمایی کنید چطور اقدام کنیم از طریق شکایت . و یا چاره ای بدون شکایت هم دارد خود بنیاد مسکن حل میکند

با سلام ،، بنده خودرویی خریداری کردم پلاک تعویض کردم اما سند قطعی نزدم سپس خودرو را فروختم به شخص دیگر بعد از چند ماه ایشان درخواست سند قطعی دارد الان که به مالک اولیه مراجعه کردیم متوجه شدیم که ایشان بیش از 6 ماه است که فوت شده اند و ورثه نیز جهت سند زدن همکاری نمیکنند راه قانونی چیست ؟؟؟ ممنون

با سلام و احترام
من و برادرم خانه کلنگی همسایه مان را که متعلق به دو خانم میباشد معامله کرده ایم.
بنگاهی که در آن معامله صورت گرفت آشنا و مورد تایید طرفین معامله بود
لذا برای قسط اول بنده مبلغ ۶۰ ملیون تومان در دستگاه pos بنگاه کارت کشیدم و مشاور املاک در وجه هر یک از فروشندگان یک چک ۳۰ ملیونی صادر کرد که چکها پاس شد
برای قسط دوم بنده یک چک بانکی به مبلغ ۵۰ ملیون تومان به فروشندگان دادم
بعلاوه ۸۸ ملیون تومن دیگر که مجددا در دستگاه pos بنگاه کارت کشیدم و مشاور املاک در وجه فروشندگان دو چک به مبالغ ۱۹ میلیون و ۶۹ میلیون تومن به آنها داد.
شماره چکها در مبایعه نامه قید شد و فروشندگان در کل با چکهای فوق اقرار به دریافت مبلغ ۱۹۸ میلیون تومن کرده کرده اند.
متاسفانه این بار پس از گذشت یک ماه و نیم چکها پاس نشده و مشاور املاک متواری شده است. ۳ روز پیش هم موعد محظرمان بود که فروشندگان آمدند ولی به دلیل پاس نشدن چکهایشان سند را به نام نزدند درنتیجه صورت جلسه شد که به دلیل اختلاف مالی سند امظا نشد.
لازم به ذکر است که پشت چکها را ما امظا نکرده ایم و پاس شدن چکها شرط تنظیم سند نشده است.
فروشندگان طبق مبایعه نامه از همان تاریخ قسط دوم یعنی ۲۱ شهریور خانه را تحویل داده اند اما حالا میگویند ما تحویل نمیدهیم و قفل خانه را عوض میکنیم.
آیا با این شرایط میتوانیم رای الزام به تنظیم سند را بگیریم یا خیر
آیا میتوانیم در خانه ساکن باشیم یا خیر
درصورت نیاز متن قرارداد را خدمتتان ارسال میکنم
با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی

سلام
به اینجانب و سایر وراث مرحوم پدرم یک قطعه زمین به میزان 26000 متر رسیده که برای هر کدام از ما سند مشاع صادر شده است . از طرفی ما بین خودمون اقدام به ترسیم نقشه و تفکیک زمین نموده ایم که مراتب به تائید کلیه وراث رسیده و هیچ ادعائی در این مورد ندارند . دو سئوال دارم
1- اعتبار این تقسیم نامه به چه میزان است
2- آیا امکان افراز سند میباشد . با مراجعه به اداره ثبت گفتند چون میزان زمین کم است امکان افراز نیست . آیا میشود از طریق دادگاه پیگیری نموده
ممنونم

UserName