• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1136727

پرسش

<a id="top"><span id="LbResult">درود<br />من دانش آموز سال دوم انسانی هستم و نوبت اول هم با معدل 19.86قبول شدم شكر خدا.<br />من علاقه شدیدی به رشته دبیری در مقطع راهنمایی و دبیرستان دارم و می خوام در آینده اگه خدا بخواد معلم بشم ! حتی اگه بشه استاد دانشگاه!<br />اما بعضی از دوستان من مخالف این تصمیم من هستن و میگن برو حقوق بخون و پول دار شو !<br />بعضی از معلمان ما هم میگن رشته دبیری نخون و آینده خوبی نداره! <br />من الان تقریبا 10سال هست كه درس می خونم و توء این ده سال هیچ موقع معدلم از 19.50پایین نشده.<br />به نظر شما من در دانشگاه باید چه رشته ای رو بخونم ؟<br />حقوق معلمان دبیرستان و راهنمایی چقدر هست ؟<br />در مورد دانشگاه چطور؟! مثال:فرق دانشگاه یه شهر مثل خوی با دانشگاه تبریز چی هست ؟!<br />من می خوام رشته ای رو بردارم ،بعد از اینکه قبول شدم فورا استخدام بشم!<br />من در شهر تبریز زندگی میکنم.</span></a>

پاسخ

با نام و یاد خدا
سلام
من حقوق دقیق معلمان عزیز را نمی دانم که خدمتتان عرض کنم اما شما می توانید درآمد این شغل را یک درآمد کارمندی در نظر داشته باشید. حقوق استاد دانشگاه نیز تقریباً دو برابر (و شاید کمی بیشتر) یک معلم بوده و در تمام دانشگاهها تقریباً یکسان است. به هر حال باید چند نکته را در نظر داشته باشید:
1) یک فارغ التحصیل رشته حقوق برای فعالیت بعنوان یک وکیل باید آزمون دشوار وکالت را بگذراند و تنها درصدی از حقوقدانان موفق می شوند در این آزمون قبول شوند.
2) یک وکیل برای اینکه بتواند درآمد مناسبی کسب کند باید سالها تجربه کسب کرده و زحمت بکشد. بعبارت دیگر هر وکیلی درآمد خیلی مناسب ندارد.
3) شروع فعالیت در دانشگاه بعنوان عضو هیات علمی (استاد دانشگاه) فرآیندی پیچیده و دشوار داشته و تنها درصدی از متقاضیان دارای شرایط می توانند در این زمینه فعالیت کنند. بعبارت دیگر نباید استادی دانشگاه برایتان یک هدف باشد زیرا حتی در صورت داشتن شرایط ممکن است نتوانید به مقصدتان برسید.
4) دانشجویان حقوق از ابتدا به استخدام جایی در نمی آیند.
5) بصورت خلاصه دو گزینه را می توانم به شما پیشنهاد دهم که شخصاً گزینه الف را بهتر می دانم:
الف- تحصیل در رشته علوم قضایی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری. از مزایای تحصیل در این دانشگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. استخدام و اشتغال به کار در کادر قضایی دادگستری جمهوری اسلامی، پس از فراغت از تحصیل درصورت برخورداری از صلاحیت های عمومی و علمی.
۲. دریافت ابلاغ کارآموزی ضمن تحصیل از ابتدای دوره تحصیلی.
۳. دریافت حقوق پایه دو قضایی از ابتدای دوره تحصیل.
۴. احتساب سالهای تحصیل در دانشگاه به عنوان سوابق خدمت.
۵. گذراندن خدمت سربازی در قالب اشتغال در قوه قضائیه.
۶. استفاده از خوابگاه ، بیمه درمانی و خدمات رفاهی در طول دوره تحصیلی.
۷. استفاده از امکانات تربیت بدنی، غذاخوری، اینترنت و ...
ب- تحصیل در رشته های دبیری دانشگاه فرهنگیان. پرداخت حقوق و مزایا و همچنین بیمه کردن دانشجویان و البته امکان اشتغال در آموزش و پرورش بعد از فارغ التحصیلی از مزایای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان است.
موفق و پیروز باشید

مشاور : آقای حسینی | پرسش : جمعه 16/12/1392 | پاسخ : يکشنبه 18/12/1392 | | دبيرستان | 15 سال | كنكور کارشناسی | آشنايي با مشاغل تعداد مشاهده: 113 بار

تگ ها : علوم انسانی دبیری معلم استاد دانشگاه رشته حقوق

مشاوره های مرتبط

با سلام
من میخواستم بدونم اگر یک داوطلب پسر در انتخاب رشته دانشگاه تربیت دبیر رو انتخاب کنه و قبول بشه آیا قبولیش قطعیه یا باید بره برای مصاحبه و گزینش و اگر در گزینش رد شد چه اتفاقی میافته یعنی دیگه نمی تونه بره دانشگاه؟
مورد بعدی این بود که اگر شخصی بعد از فارغ التحصیلی نخواد معلم بشه چی؟ راهی هست؟
و اینکه دقیقا این مدت تعهد خدمت چقدره؟ مثلا وقتی نوشتند حداقل دو برابر ولی سالهای تحصیل هم حسابه یعنی میشه حدود چهارسال بعد از فارغ التحصیلی و دیگه بعدش آزاده؟
ببخشید ممنون از راهنماییتون

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده در حال تحقیق در مورد نحوه جذب دانشجو معلم طی سال های اخیر و روند تغییرات آن طی سال های گذشته هستم.
متاسفانه اطلاعاتی که از سایت های مختلف جمع آوری کردم متناقض و ناقص بود.
سوالی که از محضرتان داشتم این است که نحوه پذیرش دانشجو معلم در سال های87، 88 ،89، 90 چگونه بود؟ آیا امکان ورود به مراکز تربیت معلم از طریق کنکور سراسری طی این سال‌ها وجود داشته یا خیر.
اگر بله در چه رشته هایی و با چه شرایطی.
به عنوان مثال آیا داوطلب کنکور تجربی 89، امکان ورود به مراکز تربیت معلم و تحصیل در رشته کاردانی آموزش ابتدایی از طریق کنکور را داشت یا خیر.
آیا این موضوع که طی سال های 89 و 90، مراکز تربیت معلم هیچ پذیرشی از طریق کنکور سراسری نداشته اند، حقیقت دارد ؟
یعنی این مراکز تعطیل بوده اند و این اقدام آگاهانه و با هدف خاصی صورت گرفته؟
با توجه به کمبود شدید نیرو در آموزش و پرورش (در حال حاضر) چرا چنین تصمیمی اتخاذ شد؟ چه مسائلی باعث کمرنگ شدن یا محو شدن مراکز تربیت معلم طی سال های 89 و 90 شد؟

با سلام من معلم ابتدایی با 12 سال سابقه کار هستم چند سوال داشتم
1- آیا من می توانم الان در رشته پزشکی کنکور داده و همراه با معلمی پزشکی بخوانم ؟
2- آیا نیاز به نامه از اداره اموزش و پرورش جهت موافق با رشته پزشکی که می خواهم بخوانم است؟
3- به نظر شما آیا الان با این سنم پزشکی خواندن به صرفه است یا خیر؟
خواهشمندم به هر سه سوال بنده جواب دهید باتشکر

سلام
ببخشید من دانشجوی رشته دبیری شیمی هستم ترم یک
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
۱.میزان دریافتی(حقوق)معلمان با آن چیزی که در حکمشان نوشته شده تفاوت دارد؟چون در حکم یکی از معلمای تازه وارد که در سال۹۱ دانشجو بود امسال ۹۷۰۰۰۰تومان فقط به عنوان حقوق نوشته شده بود
۲.آیا به صورت اختیاری میتوان دو شیفت کار کرد؟یا فقط در صورت کمبود معلم این فرصت مهیاست؟
۳.بنده که دانشجوی رشته دبیری شیمی هستم آیا میتوانم در مدارس راهنمایی هم تدریس کنم؟اگر میتوانم چه درس هایی؟
منونم از مشاوره های تخصصی و فوق العادتون
واقعا سایت خوبی دارید

سلام. آقای دکتر متاسفانه من اصلا نتیجه خوبی نیاوردم. چون رتبه من 15148 منطقه 3 تجربی شد. ورتبه زیر گروه یک 26622 و زیر گروه دو21332 و زیر گروه سه 9044 و زیر گروه چهار 23199 و زیر گروه پنج 22488 شد. به نظر شما بهتر برای سال بعد بخونم یا انتخاب رشته کنم . و اگر انتخاب رشته کنم آیا احتمال قبولی در رشته هایی مثل علوم آزمایشگاهی یا رادیولوژی یا اتاق عمل و پرستاری و هوشبری وجود داره یا نه. در ضمن من هیچ علاقه ای به تربیت معلم ندارم و این چند وقته به من خیلی پیشنهاد شده. من اهل شهرستان خدابنده استان زنجان هستم. لطفا کمک کنید.

UserName