• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5
تعداد نظرات : 1
زمان آخرین مطلب : 5328روز قبل
دانستنی های علمی

شهدا در هشت سال دفاع مقدس این موضوع را به جهانیان ثابت کرد که ایران هیچگاه در برابر توطئه ها سکوت نمی کند. شهدا در هشت سال دفاع مقدس این موضوع را به جهانیان ثابت کرد که ایران هیچگاه در برابر توطئه ها سکوت نمی کند.

هفته دفاع مقدس به شما سربلندان   ایران زمین گرامی باد

پنج شنبه 2/7/1388 - 18:44
ادبی هنری
قرا باسم ربك الذى خلق، خلق الانسان من علق، اقرا و ربك الاكرم، الذى علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم.

سوره مبارکه علق ( آیه 1-5)

بخوان به نام پروردگارت كه آفرید. همان كه انسان را از خون بسته ‏اى خلق كرد. بخوان كه پروردگارت از همه بزرگوارتر است، همان كه به وسیله قلم تعلیم نمود و به انسان آنچه را نمى‏دانست، یاد داد.
ستاره ای بدرخشید وماه مجلس شد دل رمیده ما انیس ومونس شد

نگارمن که به مکتب نرفت وخط ننوشت بغمزه مسئله آموز صد مدرس شد

ببوی او دل بیمار عاشقان چو صبا فدای عارض نسرین وچشم نرگس شد
بعثت‏» انقلاب بزرگ برضد جهل، گمراهى، فساد و تباهى است.وسزاوار منت‏گذارى خداوند و در بردارنده حكمت و تربیت است.
مبعث رسول اکرم(ص)برتمامی شیعیان جهان مبارکباد.

دوشنبه 29/4/1388 - 13:1
دانستنی های علمی
امروز امت اسلام و ملت ما بیش از همیشه به پیغمبر اعظم (ص) خود نیازمند است؛به هدایت او ،به بشارت و انذار او،به پیام و معنویت او،و به رحمتی که او به انسان ها درس داد و تعلیم داد.
امروز درس پیغمبر اسلام برای امتش و برای همه بشریت،درسِ عالم شدن،قوی شدن،درس اخلاق و کرامت، درس رحمت ،درس جهاد و عزت،ودرس مقاومت است.پس نام امسال به طور طبیعی ،نام مبارک پیامبر اعظم (ص)است.در سایه این نام ویاد ، ملت ما درس های پیغمبر راباید مرور کند و آنها را به درسهای زندگی و برنامه های جاری خود تبدیل کند.ملت ما به شاگردی مکتب نبوی و درس محمّدی (صلی ا.. علیه و آله)افتخار می کند.ملت ما پرچم اسلام را در میان امت اسلامی با استقامت و استحکام برافراشته است؛سختی ها را تحمل کرده است و کامیابی حضور در این میدان شرف و افتخار را دیده است.و به فضل الهی ،کامیابی های بیشتر در راه است.
ما درس اخلاق پیغمبر درس عزت پیامبر اعظم،درس علم آموزی و درس رحمت و کرامت و درس وحدتی را که ایشان به ما داد و درس های زندگی ماست،باید در برنامه ی زندگی خودمان قرار بدهیم.
شنبه 27/4/1388 - 16:5
دانستنی های علمی
 سخنان حضرت امام خمینی(ره)

نماز جمعه پشتوانه انقلاب و دژ محکم اسلام است.
 نماز جمعه ثمره خون شهیدان است.
یکی از برکات این نهضت و انقلاب همین اقامه نماز جمعه هاست.
 نماز جمعه نمایشی از قدرت سیاسی و اجتماعی اسلام است.
6نماز جمعه از بزرگترین عنایات حق تعالی به نظام جمهوری اسلامی است.
 نماز جمعه نعمت بزرگی است که در اختیار ماست اگر این نعمت را قدر دانستیم خداوند برکات آن را افزون می سازد

سخنان مقام معظم رهبری
نماز جمعه یادگار همیشه جاوید امام خمینی(ره) است.
ما نماز جمعه را از انقلاب و امام داریم

 نماز جمعه کانون بسیج مردم است.
 نماز جمعه یکی از بزرگترین معجزه این انقلاب است.
 نماز جمعه یادگار ارزشمند امام و حاصل خون پاک شهیدان اسلام است.
نماز جمعه است که دلها را محکم و ایمانها را قوی می کند.
 نماز های جمعه، قوام معنوی و حصار ایمانی جامعه را حفظ خواهد کرد.
نماز‌های جمعه،نقش بسیار بزرگی در موفقیتهای این ملت ایفا كرده اند.
نمازجمعه،مظهر وحدت دلها و نیتها است.
نمازجمعه،دریچه‌ای دلگشا به سوی معنویت و آگاهی است.
به آحاد مردم عرض می کنم که نماز جمعه را مأمن و ملجأ دل و جان خودتان بدانید.


سخنان رئیس جمهور محترم و مردمی دكتر احمدی نژاد:

 نهاد نماز جمعه آزاد ترین تریبون كشور است.
نماز جمعه، سنگر خنثی سازی هجمه بدخواهان علیه دولت است.

شنبه 27/4/1388 - 15:51
دانستنی های علمی
مقدمه نماز از دیدگاه اسلام
نسان خاكی كه همواره اسیر امیال نفسانی و غرایز حیوانی است، به هنگام نماز پرده های ظلمانی جهان ماده را كنار می زند، جاذبه دست و پاگیر كره خاكی را می شكند، موانع نیرومند عالم شغلی را از جلوی پایش بر می دارد و به جهان بالا راه می یابد، با خدای خود بی واسطه سخن می گوید، و درد دل می نماید و خود را از چنگال نفس و شیطان می رهاند.
نماز اوج معراج انسان، راز و نیاز با خدای سبحان، موجب نزول رحمت یزدان، سنگر مبارزه با نفس و شیطان، بازدارنده انسان از خطا و عصیان، وسیله ی تقرب پارسایان و رمز بندگی مخلصان است. خداوند در قرآن كریم ضمن آیاتی، نمازگزاران واقعی را اینچنین معرفی می نماید: بگو به بندگان من كه ایمان آورده اند، نماز را بر پا دارند و از آنچه به آنها روزی داده ایم پنهان و آشكار انفاق كنند، پیش از آن كه روزی فرا رسد كه نه چیزی توان خرید و نه دوستی كسی "جز خدا" به كار آید. در این آیه خداوند به وسیله پیامبراكرم(ص) به بندگانی كه ایمان آورده اند دستور می دهد كه تا روز قیامت او را رها نكنند كه در آن روز هیچ مجالی برای جبران از دست داده ها نیست و از میان تمام راههایی كه به خدا می رسد، اقامه نماز و انفاق - یقیمواالصلوة و ینفقوا - را بیان می كند. چرا كه تمام دستورات دیگر (كه اصلاح بین خدا و بندگان و بنده با بندگان دیگر است) از این دو ركن منشعب می شود و این تاكیدی دیگر بر اهمیت نماز است.
خداوند درجای دیگر از قرآن می فرماید: مومنان كسانی هستند كه چون ذكری از خدا شود، "از عظمت و جلال خدا " دلهایشان ترسان می شود و ... . كسانی كه نماز را به پا می دارند و از هر چه روزی آنها كردیم انفاق می كنند. در این آیه از جمله صفات بارز مومنان را اقامه نماز می داند. چرا كه وقتی ایمان در دل مستقر گردید، انسان به سوی عبودیت معطوف شده و با اخلاص و خضوع، پروردگار خود را عبادت می كند كه از بهترین مظاهر آن نماز است. "وجل" همان حالت خوف و ترسی است كه به انسان دست می دهد كه سرچشمه آن یكی از این دو چیز است: گاهی به خاطر درك مسئولیتها واحتمال عدم قیام به وظایف لازم در برابر خدا می باشد، و گاهی به خاطر درك عظمت مقام و توجه به وجود بی انتهای او است. مومنان در پرتو احساس مسئولیت و درك عظمت پروردگار و همچنین ایمان فزاینده و بلندنگری توكل، از نظر عمل دارای دو پیوند محكمند، پیوند و رابطه نیرومندی با خدا و پیوند و رابطه نیرومندی با بندگان خدا.
تعبیر به اقامه نماز (به جای خواندن نماز) اشاره به این است كه نه تنها خودشان نماز می خوانند بلكه كاری می كنند كه این رابطه محكم با پروردگار همیشه و در همه جا بر پا باشد.
خدای متعال در آیه دیگر می فرماید: و مردان و زنان با ایمان یار و یاور یكدیگرند، امر به معروف و نهی از منكر می كنند و نماز برپا می دارند... مؤمنین علاوه بر این كه به خاطر دوستی و محبتی كه نسبت به یكدیگر دارند، همدیگر را به نیكی ها دعوت و از بدیها و منكرات باز می دارند و بر خلاف منافقان كه دلهایشان را گرد سیاه نسیان یاد حق فرا گرفته، دلهایشان از یاد حق سرشار بوده و به نور ذكر خدا جلا یافته است و برای محكم شدن رشته یاد خدا نماز را بر پا می دارند و قرآن را وسیله هدایت و بشارت برای مومنانی می دانند كه (هدی و بشری للمومنین. الذین یقیمون الصلوة و یوتون الزكاة و هم بالاخرة هم یوقنون. (قرآن ) وسیله هدایت و بشارت برای مومنان است. كسانی كه نماز را بر پا می دارند و زكات را ادا می كنند و به آخرت یقین دارند.
خداوند دراین آیات رستگاری را برای مومنان می داند، كسانی كه نه تنها ایمان در قلوبشان وارد شده بلكه به صفات حسنه ای نیز متصفند. اولین آنها خشوع در نماز است. قرآن با بیان این ویژگی، این نكته را یادآوری می كند كه نماز الفاظ و حركات بی روح نیست بلكه به هنگام نماز مومنان آن چنان متوجه پروردگار می شوند كه خود را ذره ای می بینند در برابر وجود بی پایان. قرآن در واقع نماز را اولین شرط ایمان ذكر می كند. لذا مومنان برای حفظ ارتباط خود با این وجود بی پایان، بر نمازهایشان مواظبت می كنند.
«والذین هم علی صلواتهم یحافظون.»(مومنون / 9)
پنج شنبه 6/1/1388 - 16:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته