• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1282روز قبل
ایرانگردی



دروازه های ورود به منطقه یک و مسیرهای گردشگری و کوهنوردی شمال تهران در آستانه سال جدید با اهتمام و تلاش مدیریت شهری آماده استقبال از فصل بهار می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در ویدئو کنفرانس شورای مدیران با بیان مطلب فوق از همه معاونان ، مدیران و شهرداران نواحی مربوطه خواست ایمن سازی ، زیباسازی ، تامین نور و روشنایی، فضاهای سبز، تابلو گذاری، امداد رسانی و... در مسیر های گردشگری و کوهستانی منطقه یک را در اولویت قرار دهند تا جاذبه های گردشگری این منطقه برای فصل جدید نمایان و ملموس شوند.
وی با تاکید بر زیباسازی دروازه های ورودی منطقه یک ساماندهی رفیوژها ، فضاهای سبز ، جمع آوری کارگاه ها ، حذف زواید فیزیکی ، ترمیم جداول و جمع آوری خاک ونخاله در تقاطع بزرگراه ارتش- امام علی (ع) ، اجرای فرش گل و... در بزرگراه ارتش و رفع نقص دیوار صوتی پل صدر و... را در دستور کار شهرداران نواحی و معاونین مربوطه قرار داد .
موسوی افزود: گودهای پر خطر رها شده و ساختمان های نا ایمن شناسایی شده ، مستمر رصد و دستورالعمل ایمنی لازم به آنها ابلاغ شود تا با آغاز بارش های بهاری شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم .
شهردار منطقه یک با اشاره به آمادگی برای چهارشنبه آخر سال گفت: با تمهیدات لازم ماشین های امدادی و آتش نشانی در معابر اصلی مستقر و مخازن قابل اشتعال جمع آوری شوند.
موسوی با اشاره به وضعیت پیش آمده در مقابله با ویروس کرونا گفت: هنر مدیران تبدیل تهدید ها به فرصت هاست در این شرایط نیز شورای مدیران با کمترین اتلاف وقت ، زمان ، سوخت و... برگزار و همه مسئولین گزارش های لازم را ارایه دادند و توانستیم از امکانات موجود به نحو مناسبتری استفاده کنیم .
گفتنی است لکه گیری آسفالت ناشی از برف روبی معابر، توقف حفاری ها و کارگاه های سا ختمانی در آستانه فصل بهار ، لایروبی انهار و مسیل ها ، ساماندهی اسکان های کارگری ، کاشت درخت و گونه های جدید و اجرای فرش گل ، آماده سازی المان های بهاری میدان تجریش ، ساماندهی حصارهای کارگاهی و دیواره های قدیمی با کمک دانشجویان ، جانمایی مخازن جدید، ترمیم خط کشی های معابر ، ساماندهی پایانه ها و... از جمله موارد اعلامی به معاونان ، شهرداران نواحی و مدیران این منطقه بود

سه شنبه 13/12/1398 - 13:23
ایرانگردی


 
راهنمای خرید از میادین میوه و تره بار برای تغذیه سالم بر اساس راهنمای مدیریت تغذیه دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با تاکید بر لزوم حفظ تعادل و تنوع در مصرف تمامی مواد غذایی و دریافت تمامی ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز افراد برای افزایش سطح ایمنی بدن و مقابله با بیماری‌های تنفسی، منتشر شد. 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ استفاده مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدون و تنوع مصرف 6 گروه اصلی مواد غذایی با اولویت استفاده از میوه‌ها به منظور افزایش سطح ایمنی بدن، مورد تاکید است و در این میان، مصرف محصولات حاوی ویتامین C از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
بر اساس این گزارش، انواع میوه‌ها و سبزی‌های حاوی ویتامین C شامل سبزی‌های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، انواع جوانه، مرکبات (لیموتُرش، لیموشیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج)، کیوی، پیاز و شلغم می‌باشند.
این گزارش می‌افزاید، انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز و مرکبات که دارای ویتامین E می‌باشند، در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند، ضمن اینکه سبزی‌ها و میوه‌های تازه و خشک شده، حاوی روی و آهن و سبزی‌های برگ سبز و میوه‌ها، حاوی ویتامین B هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.
همچنین در صورت عفونت و بروز تب، رژیم غذایی حاوی پتاسیم شامل انواع میوه مانند موز، آلو، زردآلو، طالبی، کیوی و پرتقال و محصولات فرنگی مشتمل بر اسفناج، جعفری، لوبیا، سبوس گندم، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی توصیه می‌شود.
گفتنی است، تهیه انواع میوه و سبزیجات و صیفی‌جات تازه از جمله محصولات متنوع و مختلفی که در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌های تنفسی می‌توانند موثر باشند و مصرف آنها از سوی مراجع معتبر بهداشتی توصیه شده است، با کیفیت مطلوب و با قیمت مناسب که اختلاف آن با میانگین قیمت‌های سطح شهر به 40 درصد می‌رسد، در میادین میوه و تره بار امکان‌پذیر است.
 

سه شنبه 13/12/1398 - 12:46
ایرانگردی

 

در راستای توجه به سیاست های حمل و نقل پاک و اولویت ایمنی عابرین پیاده، پیاده راهی در یکی از خیابان های منتهی به بلوار میرداماد احداث شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، از آن جایی عابرین پیاده در هنگام تردد در بلوار میرداماد ،خیابان رودبار شرقی، حدفاصل شهین و بشردوست بدلیل عدم وجود پیاده راه، از ایمنی لازم برخوردار نبودند از خیابان استفاده می کردند و خطرهای زیادی آنها را تهدید می کرد.

اما با توجه به رویكرد مدیریت شهری مبنی بر اتخاذ راهكارهای كاهش سهم سفر با وسایل نقلیه شخصی، با حذف پارك حاشیه‌ای در خیابان رودبار شرقی حدفاصل بشردوست تا شهیم، محدوده ای که توسط شهروندان درخواست شده، پیاده راهی در این محدوده احداث شد.

سه شنبه 13/12/1398 - 12:41
ایرانگردی

 


روسای ستاد مقابله با ویروس کرونا و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از روند ضدعفونی کردن قطارهای متروی تهران برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا بازدید کردند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران و مهندس کرمی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به همراه مهندس نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران وحومه با حضور در پایانه غرب(صادقیه) از نزدیک، مراحل ضدعفونی کردن قطارهای متروی تهران را بازدید کردند.

دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران بعد از بازدید از مراحل ضدعفونی کردن متروی تهران با تشکر از این اقدام مسئولان متروی تهران گفت: این ضدعفونی بر اساس استاندارد ها، پروتکل ها و دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه ضدعفونی کردن اتاق ها و واگن ها و دیگر وسایل موجود در قطارها انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد : نظارت های لازم بر نحوه ضدعفونی کردن، انجام می شود جا دارد از مدیران و کار کنان این شرکت که مسئولان خدمت می کنند تشکر و‌ قدرانی کنم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در پایان این بازدید از همراهی وزارت بهداشت قدردانی کرد و گفت: از همان روزهای ابتدایی برای نحوه ضد عفونی کردن و اقداماتی که لازم بود انجام شود قدم به قدم همراه ما بودند و راهنمایی های لازم انجام شده و سعی کردیم به بهترین نحوه این کار انجام‌ شود.
وی در ادامه افزود: برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، قطارها حداقل سه بار در روز، نظافت و ضدعفونی می شوند و چرا که با سر فاصله حرکت سه و نیم دقیقه امکان خارج کردن قطارها را نداریم اما در برخی خطوط همانند خط شش که فاصله زمانی رسیدن قطارها، بیشتر است برای هر حرکت قطار، نظافت و ضدعفونی انجام می شود اما این اطمینان را می دهم که تمامی قطارها به صورت ضدعفونی شده در مسیر قرار می گیرند.
فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه تمامی ایستگاه ها، قطارها و تجهیزاتی که مسافران با آن در ارتباط هستند از جمله هندریل پله برقی ها، گیت ها دستگاه های شارژ بلیت مسافری نظافت و ضدعفونی می شوند تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود مدت زمان کار هواسازها را افزایش داده ایم تا بتوانیم از انتشار ویروس جلوگیری کنیم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطر نشان کرد: ما به فکر سلامت مسافران و کارکنان شرکت هستیم تا بتوانیم خدمات رسانی را به صورت پایدار انجام دهیم.
وی در پایان با تشکر از کمک های وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر در تامین ماسک برای کارکنان، با محدودیت هایی روبرو هستیم که امیدواریم هر چه زودتر برطرف شود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: روند ضدعفونی کردن قطارها تا زمانی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، اوضاع را عادی اعلام کند ادامه خواهد داشت.
وی در خصوص نحوه اطلاع رسانی, آموزش و فرهنگ سازی برای مقابله با ویروس کرونا نیز گفت: در این زمینه نیز سعی کرده ایم، پیام های آموزشی در ایستگاه ها و داخل قطارها نصب کنیم این کار در حال انجام است و بزودی در تمامی خطوط انجام خواهد شد.
آقای نوبخت با اشاره به اینکه تعداد مسافران قطارهای شهری به حدود یک سوم کاهش یافته وی با بیان اینکه پیش از این متروی تهران روزانه حدود یک میلیون و۸۸۰هزار مسافر را جابجا می کرد افزود: در حال حاضر این رقم به حدود 800 هزار مسافر کاهش یافته است اما برای حلو گیری از افزایش تراکم مسافر در قطارها و ایستگاه سرفاصله حرکت قطارها را تغییر نداده ایم و با تمامی ظرفیت مشغول به کار هستیم.
وی تاکید کرد: تا ریشه کن کردن ویروس کرونا به این روند ادامه خواهیم داد.
نوبخت در پایان از مسافران خواست که اگر مسافری حالش بد شد از او فیلم نگیرند و در فضای مجازی پخش نکنید چرا که ضدعفونی ها در حال انجام است و مسافرانی که وارد شبکه مترو می شوند از سطح خیابان و دیگر نقاط وارد مترو می شوند و این گونه نیست که هر مسافری که حالش در مترو به هم خورد, علتش آلودگی واگن های مترو باشد بلکه ممکن است از بیرون از واگن های مترو و از قبل, مشکلی برای او ایجاد شده باشد.
وی افزود: از دستفروشان، خرید نکنید، نمی توانیم تضمین کنیم اقلامی که می فروشند ناقل ویروس هست یا نه
در پایان رضا کرمی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: شهرداری تهران در ارتباط با مسایل حمل و نقل عمومی به فکر سلامت کارکنان و مسافران است تا خطری آنها را تهدید نکند.
وی افزود: بر اساس دستورات وزارت بهداشت، مردم تا آنجایی که می توانند برای جلوگیری از تجمعات از مترو و اتوبوس، کمتر استفاده کنند.

سه شنبه 13/12/1398 - 12:38
ایرانگردی




مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر لزوم همکاری شهروندان برای عدم رهاسازی پسماند اقلام بهداشتی در سطح شهر در عین حال از آنها خواست که اقلام بهداشتی مصرفی همانند دستکش و ماسک را در خیابان‌ها رها نکنند.

صدرالدین علیپور در گفتگو با ایسنا، در تشریح روند جمع آوری زباله‌های سطح شهر، بیمارستان‌ها و اقلام بهداشتی، گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور در بخش پسماند خشک وتفکیک‌هایی که در سطح مناطق انجام می‌دادیم به دنبال پروتکل‌های وزارت بهداشت بودیم، اما دستورالعمل جدیدی به ما ارائه نشد، لذا خودمان جست و جو و مکاتباتی انجام دادیم و  مشاهده کردیم در چین و در شرایط فعلی بحث تفکیک خانگی را متوقف کردند؛ چرا که امکان مخلوط شدن پسماند عفونی خانه‌ها با سایر پسماندها وجود دارد.

وی افزود: به این ترتیب تفکیک را متوقف کردیم؛ تمامی پسماندهای جمع آوری شده برای دفن به مجموعه آرادکوه می‌روند، در حال حاضر باید بیش از 6 هزار تن زباله همگی دفن شوند که برای ماشین آلات و پشتیبانی کار سنگینی محسوب می‌شود، اما خواستیم ریسک نکنیم و کم‌خطرترین کاری که در این شرایط می‌توان انجام داد را  محقق کنیم.

وی ادامه داد: برای پسماندهای پزشکی نیز تلاش کردیم ناوگان را در این حوزه افزایش دهیم و در زمان کمتری این پسماندها را جمع آوری کنیم. همچنین برای بیمارستان‌های ایزوله و مخصوص بیماران کرونا ماشین آلات جداگانه قرار دادیم و در مرکز دفن آراد کوه نیز محل جداگانه‌ای را پیش بینی کردیم تا با عمق و آهک پاشی بیشتر و در شرایط ایزوله بهتر دفن این زباله‌ها انجام شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: در برخی کشورهای درگیر ویروس کرونا پسماندهای پزشکی برای مدتی قرنطینه می‌شوند و در برخی بیمارستان‌ها از طریق زباله سوز این پسماندها امحا می‌شود تا از جابجایی آنها جلوگیری شود، اما با توجه به این که ما این شرایط را نداریم تاکید کرده‌ایم که این پسماندها در بسته بندی‌های با پوشش کامل‌تر و بهتر قرار گیرند و کارگران ما نیز برای جابجایی این پسماندها پوشش کاملی داشته باشند ناوگان خودرویی را افزایش دادیم و برای بیمارستان‌های ایزوله نیز از جمع آوری تا دفن شیوه متفاوتی را مدنظر قرار دادیم.

وی خطاب به شهروندان درخواست کرد: افراد اقلام بهداشتی مصرفی همانند دستکش و ماسک را در خیابان‌ها رها نکنند؛ چرا که پاک‌بانها به صورت مستقیم با این موارد مواجهه دارند و این موضوع تبدیل به فضایی برای انتقال بیماری به این کارگران و افزایش مبتلایان به ویروس کرونا خواهد شد.

علیپور تاکید کرد: ما پیگیر هستیم که از طریق شهرداران مناطق تمامی کارگرانی که در حوزه خدمات شهری کار می‌کنند تجهیزات بهداشتی در اختیار آنها قرار گیرد و مجهز باشند و به طور روزانه حداقل دو بار محل اسکان کارگری آنها ضدعفونی خواهد شد. همچنین باهماهنگی دادستانی و نیروی انتظامی افرادی که احیانا ممکن است جدا از حوزه پیمانکاری نسبت به تفکیک زباله‌ها در مخازن اقدام کنند از این کار آنها جلوگیری خواهد شد.

وی افزود: شواهد و اطلاعات حاکی از آن است که واگیری این بیماری چندین برابر بیماری هایی شبیه سارس، ابولا و آنفلوآنزای N1H1 است و ١۴ هزار پاکبان و حدود ٢ تا٣ هزار نیروی تفکیک پسماند خشک با توجه به حجم ماسک و دستکش های رها سازی شده در سطح خیابان بیش از همه در معرض خطر هستند و از آنجا که ماندگاری ویروس در سطوح آلوده تا یک هفته ادامه دار است، در گام اول به پیمانکاران ابلاغ شده تا دستکش و ماسک و تجهیزات لازم را در اختیار نیروهای پاکبان قرار دهند.

وی ادامه داد: در حال حاضر همه پسماندهای خانگی و پسماندهایی شامل دستکش و ماسک در مخزن‌های سطح شهر ریخته می‌شوند؛ به همین منظور در حال حاضر مخازن سطح شهر دو تا سه بار در روز تخلیه می‌شوند. همچنین تلاش شده تا با تغییر مثبت در زمان شیفت کاری نیروهای خدمات شهری شرایطی فراهم شود که کمتر در معرض خطر باشند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با دادستانی تهران برای جلوگیری از تفکیک پسماند در مخازن زباله مکاتبه کرده و تاکید کرده که هیچ تفکیک پسماندی انجام نمی‌شود و همه پسماندها دفن می شوند، افزود: به این ترتیب از زباله گردی و یا تفکیک زباله توسط برخی افراد خارج از شبکه پیمانکاری جلوگیری به عمل خواهد آمد.

سه شنبه 13/12/1398 - 12:34
ایرانگردی


مخازن سه قلوی تفکیک پسماند به منظورفرهنگ سازی و ارتقاء دانش زیست محیطی ، کاهش تولید وکم حجم سازی پسماند ها در نواحی ده گانه شمال تهران نصب شد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مانی جعفریان سرپرست معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: اداره مدیریت پسماند منطقه یک نسبت به توزیع مخازن 3 قلوی 240 لیتری در ساختمان اصلی منطقه ، سراهای محلات، مجتمع های تجاری و ... در سطح نواحی ده گانه اقدام نموده است.
وی گفت: در هر ناحیه مخزن های ۳ قلو به تفکیک جمع آوری کاغذ ، مقوا و شیشه جانمایی شده تا شهروندان بتوانند با در نظر گرفتن هر جایگاه پسماند خود را تفکیک شده در مخازن قرار دهند.
جعفریان با تاکید بر آموزش های تفکیک پسماند تصریح کرد: در راستای سیاست های سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ودر جهت افزایش فرهنگ تفکیک از مبدا وکاهش تولید پسماند، جدا سازی زباله های خشک از تر وکم حجم نمودن زباله ها ،آموزشگران بازیافت نواحی اقدام به آموزش 147 نیرو خدماتی در سطح منطقه یک نمودند.
وی با توجه به شیوع بیماری کرونا و پیشگیری از آن ضد عفونی و گندزدایی مخازن زباله را در دستور کار نواحی قرار داد و اداره پسماند نیز در همین راستا اقدام به ضد عفونی سوله،غرفه و تجهیز کانکس های بازیافت و کارگران به مواد شوینده و بهداشتی نمود

سه شنبه 13/12/1398 - 12:29
ایرانگردی


شهردار منطقه 11 تهران در آستانه آغاز سال نو از پایان پروژه مرمت و پیرایش جداره بنای تاریخی مهمانسرای دانشگاه امام علی(ع) که از سوی اداره زیباسازی این منطقه به مدت 4 ماه در دست انجام بود؛ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نصراله آبادیان با اشاره به اجرای پروژه طراحی شهری که مرمت و باز طراحی که در 3 نقطه این منطقه در دست اجراست ؛ افزود: طرح مرمت و باز طراحی میدان رازی ، مرمت و نوسازی زیر پل هلال احمر و نیز میدان مترو در خیابان جنگ که بنای تاریخی مهمانسرای دانشگاه امام علی (ع) نیز در این پروژه واقع شده؛ در دستور کار اداره زیبا سازی قرار گرفت که از چندی پیش در دست انجام است.
آبادیان ادامه داد: در پروژه طراحی شهری میدان مترو ، عملیات مرمت و پیرایش جداره و سرستون های بنای 90 ساله مهمانسرای دانشگاه امام علی (ع) متعلق به دوره پهلوی اول که در محدوده حصار ناصری و باغشاه قرار دارد؛ انجام شد.
شهردار منطقه 11 با بیان این که برای مرمت هر بخش از معتبرترین متخصصان و کارشناسان مرمت ابنیه تاریخی استفاده شده است ؛ عنوان کرد: این بنای ارزشمند دارای سرستون های فاخر ، تزئینات و آجر کاری های زیبا و سرستون هایی است که به لحاظ معماری و تاریخی واجد ارزش هستند و مرمت آنها نیز توسط اساتید هر بخش انجام شده و در طول زمان مرمت نیز از صاحب نظران و کارشناسان تجربی نیز برای احصاء نظراتشان دعوت به عمل آمد.
به گفته آبادیان در مرحله اول اجرای عملیات مرمت و پیرایش بنای تاریخی مهمانسرای دانشگاه امام علی (ع) سعی شد الحاقات نما طوری حذف شوند که به ساختار کل بنا خدشه ای وارد نشود. همچنین برای مرمت درها و پنجره ها یکی از دشوارترین و زمان بر ترین مراحل رنگ برداری آن ها بود که توسط متخصصین انجام شد.
او همچنین خاطر نشان کرد که شهرداری منطقه 11 در حال انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه امام علی (ع) برای استفاده عموم شهروندان از امکانات این مکان ارزشمند تاریخی است .
پروژه بازطراحی میدان مترو در خیابان جنگ و بنای تاریخی مهمانسرا با تأکید بر هویت تاریخی محل از 4 ماه پیش توسط اداره زیبا سازی شهرداری منطقه 11 آغاز شده که در باز طراحی شهری این میدان تمام فضای اطراف به عمق یک پلاک در دستور کار است و در اجرای این طرح بهسازی در نقاط کف میدان، جداره ها، المان ها و مبلمان های شهری انجام شده است. همچنین در اجرای پروژه بازطراحی میدان مترو متجانس بودن هواکش مترو با ساختمان مهمانسرا لحاظ شده و برای این هدف از مصالح و آجر متناسب با بنا استفاده شده است.

سه شنبه 13/12/1398 - 12:28
ایرانگردی



مدیرکل سلامت شهرداری تهران از اعلام آمادگی 113 نفر از مشاوران و روانشناسان سازمان نظام روانشناسی برای ارائه خدمات روانشناختى و مشاوره‌ای در وضعیت شیوع ویروس کرونا در تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اعلام این خبر افزود: تا این لحظه 113 نفر از مشاوران و روشناسان سازمان نظام روانشناسی کشور که همه‌شان دارای پروانه سازمان نظام روانشناسی هستند به ما اعلام آمادگی کرده‌اند که در قالب کار داوطلبانه در زمینه مشاوره و روانشناسی به مردم خدمت‌رسانی کنند.
به گفته نصیری داوطلبین سازمان نظام روانشناسی می‌توانند علاوه بر خدمات مشاوره‌ای، در زمینه تولید محتواهای مرتبط با سلامت روانی جامعه و ارتباط با گروههاى در معرض آسیب روانى با شهرداری همکاری کنند.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری در حال تعریف زمینه‌های کار و همکاری با این عزیزان است، افزود: تعداد افرادی که اعلام آمادگی برای فعالیت داوطلبانه در زمینه روانشناسی داشته‌اند، قابل توجه است و شهرداری از این امر استقبال می‌کند و زمینه‌های همکاری مشترک با این عزیزان را به زودی فراهم خواهد کرد.
نصیری گفت:سامانه ١٣٧ شهردارى تهران نیز آماده دریافت اعلام آمادگى شهروندان در خصوص انجام كار داوطلبانه در این روزهاست.

سه شنبه 13/12/1398 - 12:26
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از آغاز عملیات عمرانی خیابان صفا در منطقه 13 خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری با اعلام این خبر تصریح کرد: نقش محوری و اصلی خیابان صفا در ناحیه 1 منطقه 13 و به تبع آن مسائلی که در این گذر وجود داشت، باعث شد که دفتر توسعه محله ای این منطقه، خیابان صفا را به عنوان یکی از محورهای نیازمند تهیه طرح بهسازی به سازمان نوسازی شهر تهران معرفی نماید.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره توضیح داد: نیازسنجی این طرح از طریق مشورت با ساکنان پیرامون این گذر، شورایاری ها، شهرداری ناحیه و شهرداری منطقه انجام شد و در نهایت با بررسی تیم کارشناسان راهبری دفاتر توسعه محله ای سازمان نوسازی و ویرایش پروپوزال اولیه، گزارش اولیه ای از طرح و شرح خدمات و اقدامات لازم تدقیق و طراحی فضا در قالب طرح سه بعدی به تصویب رسید.
علی اکبری اظهار داشت: این فضا به عنوان یکی از پروژه های بهسازی محیطی سازمان نوسازی با متراژ حدود 6000 مترمربع با هدف بهبود کیفیت بصری و زیست محیطی محدوده به منظور حضورپذیری گروه های مختلف جمعیتی، مناسب سازی فضا برای حضور معلولین و گروه های کم توان حرکتی، ایجاد سرزندگی، نشاط و امید در میان ساکنین و محوطه سازی همگون در عقب نشینی های صورت گرفته بواسطه نوسازی بناهای مجاور در تمام طول مسیر طراحی و وارد مرحله اجرا شده است.

سه شنبه 13/12/1398 - 12:24
ایرانگردی


همزمان با اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا، سایت مرکزی برفروبی منطقه2 به پایگاه پیشگیری از کرونا در محافظت از سلامت کارگران حوزه خدمات شهری تبدیل شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، امیرناصر هراتی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه  با اعلام این خبرگفت :  در تداوم تمهیدات و برنامه های پیش بینی شده در اقدامات پیشگیرانه از شیوع کرونا ویروس،به دستور شهردار منطقه سایت مرکزی برفروبی به پایگاه پیشگیری از کرونا در محافظت از سلامت کارگران حوزه خدمات شهری تبدیل شد.
وی  با بیان اینکه  دو منبع ده هزار لیتری جهت ذخیره مواد ضدعفونی کننده برای پشتیبانی از عملیات پاکسازی اسکان های کارگری و تاسیسات شهری در این پایگاه جانمایی شده است ، افزود:با توجه به  برنامه ریزی ستاد هماهنگی پیشگیری از شیوع کرونا ویروس  و الزام بر رعایت الزامات بهداشتی در مراکز و ساختمان های  مربوط به شهرداری، طرح پاکسازی و ضد عفونی تاسیسات شهری از جمله ایستگاه های اتوبوس ، مبلمان شهری، سرویس های بهداشتی بوستان ها و مراکز اسکان کارگری منطقه به صورت مستمر در حال انجام است .
وی با اشاره به نقش مهم خودمراقبتی در کنترل شیوع کرونا ویروس گفت: در همین راستا  ضمن توزیع ماسک،لباس مناسب و بروشورهای آموزشی ، اصول بهداشتی به کارگران خدمات شهری توسط کارشناسان سلامت ارائه شد .
هراتی در ادامه شستشو و ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی را از دیگر اقدامات پیشگیرانه برشمرد و افزود:  ضد عفونی کردن روزانه سرویس های بهداشتی عمومی از  دیگر برنامه های منطقه  در این زمینه است و کلیه سرویس های بهداشتی بوستان ها و اسکان های کارگری به مواد ضدعفونی و مایع صابون مجهز شد.
وی افزود: نظارت بر تمامی اماکن متعلق به شهرداری توسط مدیران نواحی ، مسئولین خانه های سلامت و دوام و ایمنی و آموزشگران پسماند نواحی به صورت روزانه انجام می شود .

سه شنبه 13/12/1398 - 12:20
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته