• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 5458)
يکشنبه 3/10/1391 - 18:6 -0 تشکر 580959
اخبار جشنواره فیلم فجر+مراسم اختتامیه

با سلام

در این تاپیک آخرین اخبار ، یادداشت وحواشی مربوط به سی و یکمین
جشنواره بین المللی فیلم فجر به اطلاع شما می رسد .




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 نامزدهای جشنواره فیلم فجر ( کلیک کنید )

مراسم اختتامیه + حاشیه مراسم + گزارش تصویری ( کلیک کنید )

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 10/11/1391 - 2:15 - 0 تشکر 586257





«هفت» فیلم‌های جشنواره فجر را نقد و بررسی می‌کند






برنامه سینمایی«هفت» از 12 تا21 بهمن به نقد و بررسی فیلم‌های جشنواره فجر هر شب از برج میلاد می‌پردازد.



به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، برنامه «هفت»به تهیه‌کنندگی علیرضا قانع و اجرای محمود گبرلو از 12 تا21 بهمن،هر شب از محل برگزاری سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در برج میلاد از ساعت 23 و45 تا ساعت دو بامداد (به جز دوشنبه 16 بهمن )بطور زنده به روی آنتن شبکه سه می‌رود.



این برنامه شامل بخش‌های مختلفی خواهد بود. تحلیل و بررسی فیلم‌های بخش مسابقه سینمای ایران با حضور بازیگران و کارگردانان فیلم از بخش‌های مهم این برنامه است که هر شب سه فیلم مورد بررسی قرار خواهدگرفت.



براساس این گزارش، گفت‌وگو با داوران و شرکت‌کنندگان بخش‌های جنبی جشنواره،پخش نظرات مردم در خصوص فیلم‌های جشنواره، پوشش جلسات نقد فیلم‌های جشنواره با حضور عوامل آن و پخش گزیده‌ای از این نقدها در برنامه،دعوت از چهره‌هایی که مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و حضور مسئولان جشنواره و سازمان سینمایی کشور از مهمترین بخش‌های برنامه «هفت» در ایام جشنواره خواهد بود.



ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 10/11/1391 - 3:1 - 0 تشکر 586262

پوستر سی‌و‌یکمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد





پوستر سی و یکمین جشنواره فیلم فجر امروز در جلسه نشست رسانه‌ای دبیر جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این پوستر توسط طراح آن بیژن جناب رونمایی شد.


بیژن جناب پس از رونمایی از پوستر درباره طراحی آن توضیح داد: افتخار می‌کنم که پوستر این دوره از جشنواره را طراحی کردم. دیدگاه و ایده اصلی من  برای پوستر جشنواره ، ورود به عرصه چهارم سینما و نمایش آن در پوستر بود. فضای رنگی پوستر فضای تاریک سالن سینما را تداعی می‌کند. 



منبع : جشنواره فیلم فجر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 10/11/1391 - 3:2 - 0 تشکر 586263

سیمرغ فجر پس از 27 سال تغییر شکل داد




به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه نشست پرسش و پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر مراسم رونمایی از سیمرغ بلورین، پوستر و آنونس جشنواره برگزار شد.

پس از رونمایی از سیمرغ بلورین سی و یکمین جشنواره فیلم فجر توسط ابراهیم حقیقی وی در سخنانی گفت: در سال 1364 نشانه سیمرغ به ثبت رسید و در سال 65 طراحی آن انجام شد. قرار بود برای طراحی این سیمرغ به سراغ مصالح موجود مثل برنز و ریخته گری های دیگر نرویم زیرا باید سیمرغ بازتاب‌دهنده نور باشد و ترجیح دادیم از مصالح شیشه‌ای استفاده کنیم. با توجه به امکاناتی که در آن سال بود سیمرغ قبلی را طراحی کردیم و آن سیمرغ از سال 66 به بعد پایدار شد.



وی افزود: از همان سال‌ها دبیرخانه جشنواره و بنیاد سینمایی فارابی به حجم کریستال سیمرغ فکر می‌کردند و ما دنبال سازندگان سیمرغ بلورین در جمهوری چک بودیم. سال گذشته این نمونه دیر به دست ما رسید و ترجیح دادیم امسال با همیاری دوستان این سیمرغ بلورین تبدیل به حجم شود. قطعاً اولین نمونه که ساخته شده نقص‌های جزئی دارد که امیدواریم از سال‌های آینده به سیمرغ ایده‌آل برسیم چون این سیمرغ نشان ویژه‌ای در جهان شده است.


در ادامه بیژن جناب طراح پوستر پس از رونمایی گفت: من افتخار می‌کنم پوستر جشنواره را طراحی کردم. دیدگاه و ایده کلی من ورود به دهه چهارم جشنواره است. فضای رنگی موجود در پوستر داخل سالن سینما را تداعی می‌کند. سه دوره که به صورت ریتم از بالا به پایین آمده شرایط خاص سینمای ایران است که در آخر به عرصه چهارم می‌رسد.



وی ادامه داد: در بخش وسط یک پروژکتور آپارات و سایه و نورها تداعی سالن سینما و انعکاس آرم جشنواره است و پهناوری آن نمایانگر آینده سینمای ایران است. تلاش کردم پوستر نویی طراحی کنم.


در ادامه نیز پس از رونمایی از آنونس جشنواره، بهرام عظیمی سازنده این آنونس گفت: من نمی دانستم قرارست این بالا صحبت کنم وگرنه با تیپی به غیر از فیدل کاسترویی می‌آمدم. این تیزر آرم استیشن است. شاید بارها این تیزر توسط شما در روز دیده شود به همین دلیل ترجیح دادم طرحی را به تصویر بکشیم که خسته کننده نباشد و کلامی نیز در آن به کار برده نشود.



وی ادامه داد: به من گفته بودند که قرار است سیمرغ در چکسلواکی از کریستال ساخته شود ولی امروز خودم سیمرغ را از نزدیک دیدم ولی حتی یک ماه پیش اگر سیمرغ را دیده بودم باز هم همین آنونس را می‌ساختم. در این کار تلاش کردم حسی که به خلیج فارس در جامعه وجود دارد و سرمای بهمن و شکل‌گیری سیمرغ را مورد توجه قرار دهم.


عظیمی در پایان عنوان کرد: این آنونس 37 ثانیه است. شاید در وهله اول کسانی که کارهای من را قبل از این دیده باشند چنین تصوری از ساخت این آنونس نداشته باشند اما طبق صحبت‌‌هایی که با دبیر جشنواره داشته باشم و تجربیات خودم و وی در جشنواره های خارجی به این نتیجه رسیدیم که آرم استیشن طراحی کنیم که در بیشتر جشنواره های خارجی هم از آن استفاده می‌شود. تلاش کردم رنگ ها جذاب باشد و موسیقی آن را هم فردین خلعتبری ساخته است.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 10/11/1391 - 20:8 - 0 تشکر 586349



پرونده فجر سی و یکم فردا گشوده می‌شود





به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد خبری جشنواره فیلم فجر، آیین افتتاحیه سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر فردا 11 بهمن‌ماه از ساعت 19 در تالار وحدت آغاز می‌‌شود.


در این مراسم که با حضور «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «جواد شمقدری» رئیس سازمان سینمایی، «محمدرضا عباسیان» دبیر جشنواره فیلم فجر و جمعی از مدیران و فیلمسازان کشور برگزار می‌شود، در بخش بزرگداشت هنرمندان از جمشید مشایخی، جهانگیر الماسی، مهری شیرازی و نادر طالب‌زاده تقدیر می‌شود.


همچنین در این مراسم جوایز بخش اقلام تبلیغی اهدا و از سه نقاش پیشکسوت که سردر سینماها را نقاشی می‌کردند، نیز تقدیر خواهد شد.


سازمان سینمایی کشور، مقارن با سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سی و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را در قالب مسابقه سینمای ایران و جهان از تاریخ 12 لغایت 22 بهمن ماه 1391 به دبیری محمدرضا عباسیان برگزار می‏نماید.


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 11/11/1391 - 23:52 - 0 تشکر 586532



ورود مهمانان مراسم افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر به «کوچه انقلاب»







مراسم افتتاحیه‌ی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر پیش از آغاز رسمی با مراسم «کوچه انقلاب» در حیاط تالار «وحدت» همراه شد.



به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عصر 11 بهمن ماه مهمانان جشنواره و فیلمسازان دعوت شده به مراسم افتتاحیه با استقبال محمدرضا عباسیان (دبیر جشنواره) و مسعود احمدیان (مدیر برنامه‌ریزی جشنواره) به محوطه‌ی تالار وحدت وارد شدند.



در بخش اول، هنرمندان و فیلمسازانی همچون همایون ارشادی، نیکی کریمی، علی معلم، حسین ترابی، رامتین لبافی، بهروز شعیبی، حسین ترابی،هنگامه قاضیانی، دکتر هادی کریمی، پوران درخشنده، مهدی صباغ‌زاده، محسن خان‌جهانی، مصطفی شایسته، مسعود نجفی، پویا امینی، ساتیار امامی، امیر سمواتی و جمشید مشایخی به مراسم افتتاحیه آمدند.



به دلیل صف کشیدن خودروهای حامل مهمانان جشنواره، ترافیک سنگینی در خیابان شهریار (خیابان منتهی به تالار وحدت) ایجاد شد.



در ادامه‌ی ورود مهمانان جشنواره به حیاط تالار وحدت چهره‌هایی چون پرویز شهبازی، سیامک پورشریف، محمدحسین نیرومند، جهانگیر الماسی، حسینعلی لیالستانی، مازیار میری، منوچهر محمدی، محمدرضا شفیعی، هادی مقدم‌دوست، بهرام توکلی، سعید ملکان، فرشته طائرپور، ابراهیم اصغری، سید هادی محقق، علیرضا داوودنژاد، کبری حسن‌زاده، احترام سادات حبیبیان، مریلا زارعی، علی عطشانی، طناز طباطبایی و ... از «کوچه انقلاب» عبور کردند.



هم‌چنین سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی با استقبال محمدرضا عباسیان دبیر جشنواره به تالار وحدت وارد شدند.



دقایقی قبل از آغاز مراسم افتتاحیه سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر هم هنرمندانی چون نادر طالب‌زاده، کوروش تهامی، محمدرضا شریفی‌نیا، ملیکا شریفی‌نیا، مهرداد خوشبخت، الهام حمیدی، نورا هاشمی، سیاوش اسعدی، سروش صحت، سید مسعود اطیابی، محسن علی‌اکبری، اسدالله نیک‌نژاد، فرامرز قریبیان، رضا رویگری، وحید موساییان، مصطفی زمانی، محمدرضا داوودنژاد، وارد محل برگزاری جشنواره شدند.



هم‌چنین گروهی از مهمانان خارجی نیز وارد تالار وحدت شدند و مورد استقبال مسوولان جشنواره قرار گرفتند.



مهدی عظیمی میرآبادی، پژمان لشگری‌پور هم از مسوولان حاضر در مراسم هستند.



علاقه‌مندان به حضور در مراسم افتتاحیه جشنواره فجر که کارت عبور در اختیار نداشتند پشت درهای تالار ایستاده‌اند. در لابی تالار وحدت بیش از 15 ردیف صندلی برای افرادی که نمی‌توانند در سالن اصلی حضور پیدا کنند، چیده شد.



ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 11/11/1391 - 23:57 - 0 تشکر 586536

مراسم افتتاحیه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر آغاز شد
مراسم افتتاحیه سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر دقایقی پیش با ورود چهره های مختلفی چون وزیر ارشاد، جواد شمقدری، جمشید مشایخی، پوران درخشنده و ...آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین افتتاحیه سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی، محمدرضا عباسیان دبیر جشنواره و جمعی از هنرمندان و منتقدان و اهالی رسانه در تالار وحدت آغاز شد.


در این مراسم عباسیان دبیر جشنواره در سخنان کوتاهی گفت: من از ارائه هر نوع آمار درباره جشنواره فیلم فجر خودداری می‌کنم زیرا فکر می‌کنم ذات هنر چندان با آمار و ارقام همخوانی ندارد.


وی افزود: البته امیدوارم در اختتامیه جشنواره و پس از برگزاری ده روزه آن حرفی برای گفتن داشته باشم.


پس از دبیر جشنواره، شمقدری رئیس سازمان سینمایی نیز در سخنانی اشاره کرد: سینمای ایران به چهارمین دهه حیات‌اش پس از انقلاب وارد شده است و ما باید شاخصه‌های سینمای ارزشی و متناسب با آرمان‌های انقلاب را در این دهه محقق کنیم.


شمقدری در پایان صحبت‌هایش همچنین اشاره کرد: من از دبیر جشنواره انتظار دارم شرایط همدلی و وفاق بین اهالی سینما را محقق کند.


در این مراسم در کنار اعلام برگزیدگان بخش اقلام تبلیغی، تقدیر از سه نقاش قدیمی سردر سینماها، مراسم بزرگداشت جمشید مشایخی، نادر طالب زاده، جهانگیر الماسی و مهری شیرازی برگزار می‌شود.


اجرای این برنامه را محمد سلوکی برعهده دارد، ابتدا مراسم "کوچه انقلاب" برگزار شد که طی آن هنرمندان از کوچه‌ای نمادین با عنوان کوچه انقلاب گذشتند.


در این مراسم نگاهی به فناوری‌های دیجیتالی و سینمای سه بعدی نیز خواهد شد و به همین منظور از علی عطشانی کارگردان نخستین فیلم سه بعدی ایرانی تجلیل به عمل می‌آید.


اجرای موسیقی "وصل یار" از دیگر بخش‌های این مراسم است. در این اجرا به سرپرستی ابراهیم اثباتی دو قطعه موسیقی تلفیقی ایرانی نواخته می‌شود.


پخش کلیپ و وله‌های مختلف تصویری مرتبط با موضوع سینما و جشنواره فیلم فجر از دیگر بخش‌های مراسم افتتاحیه سی و یکمین جشنواره فیلم است.


پیش‌بینی می‌شود این برنامه در نهایت 120 دقیقه باشد.


یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این مراسم انتقال عوامل فیلم‌های بخش سودای سیمرغ و نگاه نو جشنواره با تشریفات ویژه و در مراسم معروف به "فرش قرمز" است.


برنامه امشب به طور زنده از برخی از شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی نیز پخش می‌شود.


چهره‌هایی چون امین حیایی، کوروش تهامی، هنگامه قاضیانی، علی عطشانی، هومن بهمنش، فرهاد قائمیان، محسن علی‌اکبری، پژمان لشگری‌پور، محمدهادی کریمی، رامتین لبافی، نیکی کریمی، محمد متوسلانی، پوران درخشنده، جمشید مشایخی، جهانگیر الماسی، ابراهیم فروزش، علیرضا داوودنژاد، فرشته طائرپور، مازیار میری، یوسفعلی میرشکاک، نادر طالب‌زاده،منوچهر محمدی، محمدرضا شفیعی، هادی مقدم‌دوست، بهرام توکلی و ...در تالار وحدت حضور پیدا کرده‌اند.


مهر


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 12/11/1391 - 0:3 - 0 تشکر 586541

گزارش ایسنا از افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر




مراسم افتتاحیه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر با حضور مسوولان و هنرمندان در تالار وحدت برگزار شد.



به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم افتتاحیه با حضور سید محمد حسینی وزیر ارشاد، جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی و جمعی از هنرمندان عصر 11 بهمن ماه برپا شد.


در ابتدای برنامه پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، کلیپی از لحظات ماندگار فیلم‌هایی سینمایی پخش شد و در آن لحظه‌ی تحویل سال سینمای ایران تبریک گفته شد.


در ادامه محمدرضا عباسیان دبیر جشنواره‌ی فیلم فجر و پس از آن جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی سخنرانی کردند.


ه گزارش ایسنا، در ادامه این برنامه، کلیپ‌هایی از بخش‌های مختلف جشنواره و هیات انتخابی داوری جشنواره پخش شد.


در ادامه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدرضا عباسیان، سیمرغ بلورین بهترین عکس فیلم به امید صالحی برای مجموعه عکس‌های فیلم «روزهای زندگی» اهدا شد.


سیمرغ بلورین بهترین طراحی پوستر برای فیلم‌های حاضر در جشنواره سی‌ام فجر (سال قبل) به فرشته طائرپور برای طراحی پوستر فیلم «آیینه‌های روبه‌رو » رسید.


طائرپور سیمرغ‌اش را به شهردار تهران تقدیم کرد



دو سیمرغ برای فیلم «آیینه‌های روبرو»



فرشته طائرپور پس از دریافت سیمرغ بهترین پوستر فیلم، جایزه‌اش را به شهردار تهران تقدیم کرد و گفت: به عنوان یک تهیه کننده این جایزه را به آقای قالیباف شهردار تهران تقدیم می‌کنم اما نه به خاطر خدماتی که برای شهر تهران انجام می‌دهد بلکه به خاطر توجهی که در شهر به سینمای ایران دارند.



وی ادامه داد: متاسفانه‌ با قدم زدن در شهر می‌توان سهم نزدیک به صفر سینمای ایران را در عرصه‌های تبلیغاتی در مقایسه با تنقلات، لوازم خانگی و موبایل‌ها و... مشاهده کرد. در پایتخت کشوری که صاحب سینمای ملی است جا دارد با چهره سینمای نجیب ایران مزین شود. هیچ اشکالی ندارد که با افتخار چهره شهرمان را مزین به این سینما کنیم.



این تهیه‌کننده سینما در بخش دیگری از سخنانش گفت: در این روزگاری که از همه طرف به سینما جفا می‌شود، حق است که به سینمایی که عوارض پرداخت می‌کند توجه بیشتری شود.



طائرپور به عنوان طراح پوستر فیلم «آیینه‌های روبه‌رو» از عسل شاکری دخترش نام برد که ایده‌اش را در پوستر اجرایی کرده است.



این هنرمند سپس جای غایبین در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر را خالی کرد و گفت: باید از همه غایبینی که می‌توانستند در این مراسم باشند و نیستند مانند مسعود بهنام عزیز و همه غایبینی که می‌توانستند در اینجا حاضر باشند و نیستند، مانند رخشان بنی اعتماد را خالی کنم.



در ادامه نگار آذربایجانی و فرشته طائرپور برای ساخت آنونس فیلم «آیینه‌های روبه‌رو» سیمرغ این بخش را هم گرفتند.



تقدیر از سه نقاش پیشکسوت سردرسینماها وسازنده فیلم سه بعدی «آقای الف»



در ادامه مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر، محمد سلوکی به تجهیز تمام سینماهای مردمی نمایش دهنده فیلم‌های حاضر در جشنواره به سیستم نمایش دیجیتال اشاره کرد و از عباسیان خواست تا با حضور روی سن درباره این موضوع توضیح دهد.



عباسیان دبیر جشنواره‌ی فیلم فجر از اینکه در این زمینه قولش عملی شده است، قدردانی کرد و گفت: با توجه به اینکه تکنولوژی تولید و اکران فیلم در دنیا به سمت سیستم‌های دیجیتال رفته است، خوشحالم که با همکاری همه همکاران و دوستانمان در این جشنواره کلیه سینماهای نمایش دهنده فیلم‌ها به سیستم پخش دیجیتال مجهز شده‌اند. همچنین باید از همکاری خوب سینماگران برای تبدیل فیلم‌هایشان به نسخه دیجیتال کمال تشکر را داشته باشم.



وی سپس تولید اولین فیلم سه بعدی سینمای ایران را یکی دیگر از ویژگی‌های این دوره از جشنواره فجر دانست و از زحمات علی عطشانی کارگردان فیلم سه بعدی «آقای الف» و تیمش تشکر کرد.



سپس علی عطشانی روی سن آمد و پس از دریافت لوح تقدیرش درسخنانی کنایه‌آمیز بیان کرد: خیلی خوشحالم که آقای شمقدری را امروز از نزدیک دیدم. چون حدود 10 بار درخواست کردم که ایشان 5 دقیقه به من وقت بدهند اما نشد.



سپس سیروس شقایقی، منوچهر قاضی‌زاده و شیرافکن از طراحان قدیمی سردر سینماهای ایران تقدیر شدند.



این هنرمندان در زمانی که امکانات طراحی دیجیتال سردر سینماها وجود نداشت با کمک دستان هنرمند خود، سردر سینماهای ایران را طراحی کردند.



تقدیر یوسفعلی میرشکاک از نادر طالب‌زاده



به گزارش ایسنا، در ادامه‌ی مراسم افتتاحیه‌ی سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، یوسفعلی میرشکاک شاعر از نادر طالب‌زاده تقدیر کرد.



میرشکاک پس از آن‌که پشت تریبون قرار گرفت در سخنانی گفت: من حاج نادر طالب‌زاده را در کنار مرتضی آوینی شناختم؛ روزی که به دعوت او قرار بود فیلمی را ببینیم و گویی آن روز دو فرشته از آسمان فرود آمده بودند تا تقدیر من را به نوعی رقم بزنند که در وطن بمانم و سنگی که بر دوشم نهاده شده را زمین نگذارم.



وی ادامه داد: آن دوست در فکه به آسمانیان پیوست و این یک در نزد من کمترین، خدمت و فعالیتش ساختن فیلم مستند است. به نظرم آسمانیان سایه‌ی این بزرگوار را بر سر ما نگه داشتند تا ما نسبت‌مان را با آسمان نگه داریم.



پس از این سخنان میرشکاک، نادر طالب‌زاده پشت میکروفن رفت و ضمن تشکر فراوان از او گفت: چقدر امروز جای مرتضی آوینی خالی است. کاش از او در زمان حیاتش تقدیر می‌شد، خوشحالم که پنج، شش سال قبل از شهادت مرتضی آوینی در خدمت او بودم.



طالب‌زاده ضمن تشکر از برگزارکنندگان سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر بیان کرد: امیدوارم تمام بزرگانی که گمنام خدمت می‌کنند، خداوند درجه‌شان را بالاتر ببرد، از دوستانی که لطف کردند و ما را شایسته‌ی تقدیر دانستند نیز تشکر می‌کنم.



تقدیر فرامرز قریبیان از جهانگیر الماسی



در ادامه، فرامرز قریبیان نیز به همراه جهانگیر الماسی روی سن آمد تا از او به پاس خدماتش به سینمای ایران تقدیر کند.



الماسی پس از آن‌که روی سن رفت، ضمن سپاسگزاری از سینما و مردم ایران گفت: از مردم ایران، سینمای ایران و از اساتیدی مانند استاد جمشید مشایخی و استاد فرامرز قریبیان و همه‌ی کسانی که در طی این سال‌ها با عنایتشان نکته‌ای به من آموختند، سپاسگزارم.



وی سپس اناری که از دست یک نوجوان روی سن تحویل گرفته بود را به نشانه‌ی تقدیر به فرامرز قریبیان داد که اولین فیلمش در سینمای ایران را برای او بازی کرده است.



فرامرز قریبیان هم ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جمع اظهار کرد: واقعا فکر نمی‌کنم که کار خاصی انجام داده باشم؛ چرا که وقتی جهانگیر الماسی به عنوان یک جوان پیش من آمد از او استقبال کردم و فکر می‌کنم این وظیفه‌ی من بود.



تقدیر مریلا زارعی از مهری شیرازی



سومین تقدیر افتتاحیه سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به تقدیر از مهری شیرازی چهره‌پرداز باسابقه‌ی سینمای ایران اختصاص داشت.



در این بخش مریلا زارعی بازیگر سینما پشت میکروفن رفت و درباره‌ی مهری شیرازی گفت: هیچ وقت تا این حد قلبم این‌قدر تند نمی‌تپید. فکر می‌کنم من بازیگری هستم که دلیل حضورم در صحنه‌ی بازیگری، حضور طراحان چهره‌پرداز چیره‌دستی بوده که در سینما حضور داشتند. من به واسطه‌ی مهین نویدی (از چهره‌پردازان باسابقه‌ی سینمای ایران) به عرصه‌ی بازیگری وارد شدم. من با دستان پرمهر مهری شیرازی تمام این سال‌ها را سپری کردم.



وی ادامه داد: دستان پرمهر او در پشت صحنه به ما انرژی می‌داد اما شاید وقتی جایزه‌ای می‌گرفتیم یادمان می‌رفت دست چیره‌دست فردی به نام مهری شیرازی به دنبال ما بوده و آن‌طور که باید یادشان نکردیم. برای من امشب شب ارزشمندی است و در مقابل این جمع از شما می‌خواهم که اجازه دهید در مقابل خانم شیرازی زانو بزنم و دستش را ببوسم.



مریلا زارعی پس از این سخنانش در میان استقبال بسیار زیاد حاضران در سالن روبه‌روی مهری شیرازی زانو زد و دست او را بوسید که این اقدام او با تشویق بسیار زیاد حاضران همراه شد.



مهری شیرازی هم در سخنانی از برگزارکنندگان جشنواره که او را شایسته‌ی تقدیر دانستند، تشکر کرد.



تقدیر جمعی از بازیگران از جمشید مشایخی



بخش آخر مراسم افتتاحیه سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر به تقدیر از چندین دهه حضور جمشید مشایخی در سینمای ایران اختصاص داشت.



در این بخش پس از پخش کلیپی درباره‌ی ویژگی‌های مشایخی، او در میان تشویق بسیار زیاد حاضران که ایستاده بودند به تنهایی روی سن حاضر شد و پس از آن محمد سلوکی مجری برنامه از جوانان و پیشکسوتان حاضر در سالن خواست هرکه مایل است برای تقدیر از مشایخی روی سن بیاید.



پس از این سخنان امین حیایی، پویا امینی، رضا ناجی، کوروش تهامی، محمد متوسلانی و مسوولانی چون جواد شمقدری، سید احمد میرعلایی، محمدرضا عباسیان، روی سن آمدند و جمشید مشایخی با همه‌ی آنها روبوسی کرد.



جمشید مشایخی سپس پشت میکروفن رفت و پس از خواندن شعری از حافظ گفت: افتخار می‌کنم که همیشه شاگرد هستم.



او پس از آن صحنه را بوسید و به میان حاضران بازگشت.



به گزارش ایسنا، مراسم افتتاحیه‌ی سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، دقایقی قبل و پیش از ساعت 22با اجرای موسیقی و آتش‌بازی به پایان رسید.



*********


از نکات قابل توجه در مراسم افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر، صندلی خالی از میان صندلی‌های تالار وحدت بود که به یاد مسعود بهنام با عکس و گل تزیین شده بود.


این هنرمند و فعال عرصه‌ی صدابرداری و مدیر استودیو «بهمن» به تازگی از دنیا رفت.


این صندلی خالی بین مازیار میری و منوچهر محمدی تهیه‌کننده و کارگردان فیلم «حوض نقاشی» قرار گرفته بود.


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 14/11/1391 - 1:11 - 0 تشکر 586829



حاشیه‌نگاری اولین روز جشنواره‌ی فیلم فجر در برج میلاد با طعم سه بعدی




جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم فجر در اولین روز برگزاری‌اش در برج میلاد با اکران حاشیه‌دار مستند و نمایش چهار فیلم سینمایی سپری شد.



به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نمایش آثار جشنواره 31 فجر در سانس اول که تقریبا نیمی از سالن پر شده بود با مستند «در جستجوی گمنامی» علیرضا کرمی در سالن اصلی برج میلاد آغاز شد، بیست دقیقه ابتدایی پخش این فیلم صدا و تصویر سینک نبود که به مرور مشکل نمایش آن حل شد.



اما در پایان فیلم «در جستجوی گمنامی» چراغ‌های سالن روشن شد و با وجود این‌که قرار بود بلافاصله بعد از «در جستجوی گمنامی»، فیلم «صندلی 257» اکران شود،‌ این اتفاق نیفتاد به همین دلیل، تماشاگران سالن را ترک کردند و 15 دقیقه بعد، سرانجام فیلم «صندلی 257» در حالی که تماشاگران سالن را ترک کرده بودند، پخش شد.



در پی تاخیر در نمایش «صندلی 257 » این موضوع با اعتراض کارگردان فیلم - محسن خان‌جهانی - روبه‌رو شد و او از ادامه‌ی نمایش فیلمش برای سالنی که تماشاگران آن را ترک کرده بودند، جلوگیری کرد.




اما مدیر روابط عمومی جشنواره‌ی فیلم فجر در پی عدم نمایش این مستند ساعاتی بعد توضیح داد: ساعت 10 صبح نمایش فیلم «در جستجوی گمنامی» به کارگردانی علیرضا کرمی با حضور بیش از 500 نفر آغاز شد. بعد از پایان نمایش فیلم «در جستجوی گمنامی» و حد فاصل آغاز نمایش فیلم «صندلی شماره 257» تعداد زیادی از تماشاگران، سالن را ترک کردند و منتظر فیلم بعدی نماندند. کارگردان محترم فیلم با توجه به خالی بودن سالن، خواستار عدم نمایش فیلم شد.



وی اضافه کرد: بنابراین نبود تماشاگر در سالن نمایش فیلم، هیچ ارتباطی به جشنواره فیلم فجر نخواهد داشت و تنها جشنواره فرصتی را برای تماشای فیلم های مستند فراهم کرده است.



اما مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی هم به عنوان تهیه‌کننده فیلم صندلی 257 اعلام کرد: طبق مذاکراتی که با دبیر سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر داشتم «صندلی 257» در روزهای آتی جشنواره به نمایش درمی‌آید.




***********



اولین فیلم سه بعدی سینمای ایران به کارگردانی علی عطشانی در اولین روز جشنواره‌ی فیلم فجر در تالار «ایوان شمس» رونمایی شد و جلسه‌ی نقد و بررسی آن پس از پایان نمایش فیلم در برج میلاد برگزار شد.



بسیاری از حاضران در سالن، کیفیت «آقای الف» را قابل مقایسه با فیلم‌های سه‌بعدی خارجی می‌دانستند اما داستان این فیلم را یکی از ضعف‌های بسیار مهم آن برمی‌شمردند.




******************



«هیچ کجا هیچکس» اولین فیلم سینمایی بود که به نمایش درآمد و سالن اصلی برج میلاد کاملا پر شود و برای نمایش «گناهکاران» هم طبقه اول پر شد و درب های بالکن نیز برای تماشاگران باز شد.



کارگردان «هیچ کجا هیچکس» از پذیرش سالن مرکز همایش‌ها خواسته بود که پس از آغار نمایش فیلم هیچ فردی را به داخل راه ندهد! این اقدام کم‌سابقه این کارگردان باعث اعتراض خبرنگاران شد.



نمایش فیلم‌ها که برای اولین بار بصورت دیجیتال شده است باعث پخش آثار با بهترین کیفیت شده است.



فضا سازی سالن همایش های برج میلاد امسال با گذشته تفاوت کرده است و برای شبکه‌های رادیویی غرفه‌های شیشه‌ایی در نظر گرفته شده است.



عدم وجود صندلی در سالن انتظار در روز اول از مواردی بود که باعث سردرگمی حاضران شده بود.



همچنین فیشی کردن چایی و ارائه فیش شام تنها در دو نوبت با اعتراض و ایجاد ناهماهنگی‌هایی همراه شد.



برخلاف سال‌های گذشته که شبکه‌های رادیویی همزمان با هم برنامه داشتند و مهمانان بصورت مشترک استفاده می‌شد، امسال با دستور معاونت صدا هر تایم تنها یک برنامه به روی آنتن می‌رود.



مجله‌ای با عنوان راهنمای فیلم شامل اطلاعات کامل فیلم‌ها و سانس‌های نمایششان در برج میلاد بصورت گسترده پخش شد. همچنین شماره اول نشریه روزانه با عنوان سیمرغ در ساعات ابتدایی شب توزیع شد.



شلوغ بودن سالن ورودی‌ها و سالن انتظار برج میلاد در روز اول جلب توجه می‌کرد.



ابراهیم حاتمی‌کیا، هدیه تهرانی، رضا عطاران، رضا درمیشیان، محمد رضا شریفی‌نیا، محمد رضا عرب، هادی مقدم دوست، مهنازافشار، منوچهر محمدی، پژمان لشگری‌پور، رضا کیانیان، فرامرز قریبیان، قطب الدین صادقی، محسن خان‌جهانی، بهرام عظیمی از حاضران در روز اول سالن رسانه‌های جمعی بودند.



اجرای نشست‌ها توسط محمد رضا شهیدی فر و نحوه پرسش ها به صورت مکتوب و شفاهی مشکل خاصی را در روز اول ایجاد نکرد.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 14/11/1391 - 18:26 - 0 تشکر 587044


حاشیه‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر؛





وقتی مدیرعامل «استقلال» از بازیگران چهره‌ی سینما محبوب‌تر می‌شود!






روز دوم جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم فجر در حالی به پایان رسید که استقبال مهمانان از «آسمان زرد کم‌عمق» باعث شد حتی راهرو‌های سالن اصلی و بالکن مرکز همایش‌های برج میلاد کاملا پرشود و صحبت درباره‌ی بهرام توکلی و فیلمش به مهمترین و البته حاشیه‌ترین بحث روز 13 بهمن ماه تبدیل شود.



به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهمترین حاشیه‌ی روز دوم جشنواره فیلم فجر به بهرام توکلی کارگردان «آسمان زرد کم‌عمق» اختصاص داشت که در نشست پرسش و پاسخ فیلمش حاضر نشد.


بسیاری از علاقمندان به سینما پس از ساخت «اینجا بدون من» بهرام توکلی، امید زیادی به فیلم بعدی او داشتند. به همین دلیل بلافاصله پس از اعلام اسامی فیلم‌های راه‌یافته به بخش مسابقه جشنواره‌ی سی‌ویکم اکثر دوستاران سینما از کنارگذاشتن «آسمان زرد کم‌عمق» تعجب کردند. بالاخره پس از کش‌وقوس‌های فراوان فیلم توکلی به بخش مسابقه راه یافت و شب گذشته در سانس 19:30 برای مهمانان جشنواره در برج میلاد به نمایش درآمد.



نمایش این فیلم با استقبال زیادی روبرو شد تا جاییکه از 20 دقیقه مانده به زمان تعیین‌شده، سالن اصلی برج میلاد کاملا پر و در‌ها بسته شد. پس از چند دقیقه، بالکن سالن هم کاملا پرشد و سایر علاقمندان ترجیح دادند برای دیدن فیلم در راهروهای سالن اصلی و بالکن بنشینند. در کل به نظر می‌رسید بیش از 2200 -2300 نفر از نمایش «آسمان زرد کم‌عمق» استقبال کردند



بر اساس مشاهده خبرنگار ایسنا، بسیاری از افرادی که از سالن خارج می‌شدند از نتیجه‌ی مقایسه‌ی «اینجا بدون من» و «آسمان زرد کم‌عمق» خرسند نبودند و انتظار بیشتری از این کارگردان خوش‌فکر و جوان داشتند. البته بخش دیگری از تماشاگران هم که تعداد آن‌ها اصلا کم نبود (از جمله چندین منتقد سینمایی) از فیلم خوششان آمده بود و استفاده توکلی از فرم و روایت داستان در این فیلم را بسیار خوب می‌دانستند.



پس از نمایش فیلم، بسیاری از موافقان و مخالفان «آسمان زرد کم‌عمق» منتظر بودند تا سخنان بهرام توکلی را در نشست پرسش و پاسخ فیلمش بشنوند اما نشست نقد و بررسی به دلیل عدم حضور کارگردان برگزار نشد.



× علاوه بر استقبال از «آسمان زرد کم‌عمق»، دو فیلم «آفتاب، مهتاب، زمین» علی‌قوی‌تن و «تابستان طولانی» علی خزاعی‌فر هم با استقبال خوبی در برج میلاد روبرو شد.



× در روز اول، فراهم‌نبودن امکانات پذیرایی و ژتونی کردن چای و پذیرایی و همچنین نبود حتی یک صندلی در لابی مرکز همایش‌های برج میلاد باعث انتقاداتی نسبت به برگزارکنندگان جشنواره و همچنین پیشنهاداتی به روابط‌عمومی جشنواره شد. در همین راستا، صبح روز دوم،‌ امکانات پذیرایی چای در طول مدت روز برای حاضران فراهم شده و عصر نیز صندلی‌ها به لابی کاخ جشنواره اضافه شد که این‌ اقدامات با ابراز خرسندی چند تن از خبرنگاران معترض در روز اول همراه بود.



× بولتن شماره دوم جشنواره‌ی فیلم فجر به سردبیری مهدی غلام‌حیدری منتشر شد که حاوی مهمترین اتفاقا روز اول، گفت‌وگو با عوامل فیلم‌هایی که در جدول نمایش روز دوم بودند و همچنین مصاحبه با وزیر ارشاد از بخش‌های مختلف آن بود.



× حضور علی فتح‌اله‌زاده مدیرعامل باشگاه فوتبال «استقلال» برای تماشای فیلم «آسمان زرد کم‌عمق» یکی دیگر از حاشیه‌های روز دوم بود. فتح‌الله‌زاده در میان جمع زیادی از هنرمندان، گاها با درخواست‌هایی برای انداختن عکس یادگاری روبرو می‌شد و به‌نوعی به رقیب بازیگران سینما تبدیل شده بود!



× در نشست «تابستان طولانی»، علی خزاعی‌فر (کارگردان اثر) درباره ژانر فیلمش سخنانی گفت که با تعجب محمدرضا شهیدی‌فرد و حاضران در سالن روبرو شد.


او درباره ژانر فیلمش بیان کرد: ‌به‌نظرم ژانر «تابستان طولانی»، ژانر بالغ‌شدن است! یک ژانر بسیار ریشه‌دار در ادبیات و داستان داریم که معنی فارسی آن «بالغ‌شدن» است. در این ژانر، قهرمان غالبا نوجوان فیلم است که در تقابل با یک وضعیت نامطلوب واقع شده و به بلوغ زودرس می‌رسد. «حسن»، قهرمان فیلم‌ ما هم همین وضعیت را داشت.


× حاشیه‌ی دیگر روز دوم جشنواره به برگزاری ضیافت ناهار مهمانان خارجی با حضور جواد شمقدری مربوط می‌شد که بدون دعوت از خبرنگاران انجام شد.


× از جمله حاضران در روز دوم جشنواره‌ی فیلم فجر در برج میلاد می‌توان به رضا میرکریمی، روح‌الله حجازی، سعید مترصد، محسن امیریوسفی، تورج اصلانی، چنگیز جلیلوند، وحید نیکخواه آزاد، سعید راد، علی معلم، محسن قرائی، محمود پاک‌نیت، سیامک پورشریف، محمدرضا شریفی‌نیا، مهراوه شریفی‌نیا، سروش صحت، کوروش تهامی، بهرام عظیمی، بهرام توکلی، مهرداد غفارزاده و... اشاره کرد.


از میان مدیران سینمایی هم، مهدی عظیمی میرآبادی (معاون فعالیت‌های سازمان سینمایی)، جلیل عرفان‌منش (معاون آثار سازمان سینمایی) و هاشم میرزاخانی (مدیرعامل انجمن سینمای جوان) در روز دوم جشنواره، به برج میلاد آمدند.


× حضور سیدعلیرضا سجادپور معاون مستعفی سازمان سینمایی برای تماشای فیلم «آسمان زرد کم‌عمق» هم جالب توجه بود. او در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر هم در ردیف اول تالار وحدت و در کنار سایر مسئولان سینمایی نشسته بود.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

دوشنبه 16/11/1391 - 17:57 - 0 تشکر 587508



مجری مراسم اختتامیه بخش بین‌الملل جشنواره فجر مشخص شد




محمد سلوکی مراسم اختتامیه‌ی بخش بین‌الملل سی و یکمین جشنواره فیلم فجر را اجرا می‌کند.


به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمد سلوکی چند روز قبل، اجرای مراسم افتتاحیه جشنواره فجر را بر عهده داشت.




3-33.JPG


این مجری تلویزیونی برای اجرای مراسم اختتامیه بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر نیز امشب، 16 بهمن ماه ساعت 19 در تالار وحدت تهران حاضر می‌شود.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.