• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1300134

پرسش

1_چه طور بچه سه ساله ای امام می شود ؟! (استدلال چیست)
2_آیا خدا و قرآن بین زن و مرد تبعیض قائل است ؟ نه این است که دیه زن نصف مرد است یا شهادت و گواهی دو زن برابر یک مرد است ؟
3_آیات قرآن که این قدر مهم اند و قاعدتا باید موضوعات مهم و مفاهیم کلی بپردازند چرا در بعضی از آیات قرآن دیده می شود که به موضوعات جزئی و ساده صحبت شده است ؟ به عنوان مثال آیات ۵۸ تا ۶۱ سوره نور؟

پاسخ

با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
قرآن کریم رسالت در کودکی را ممکن شمرده، و نمونه هایی از آن را ذکر می کند، و آن را از پدیده های اعجازآمیز می شمارد.
خداوند در مورد حضرت یحیی(علیه السلام) و رسالت او می فرماید: ما فرمان نبوت را در کودکی به او دادیم.
عیسی بن مریم هم در همان روزگار کودکی به نبوت و رسالت رسید.
سن اگر چه در اغلب امور در نزد مردم به عنوان مقیاس سنجش پختگى و توانایى است، اما در قاموس خداوند لزوما این گونه نیست. چه بسیار مردمانی بودند که چون می دیدند خداوند کودکی را به پیامبری به سوی آنان برانگیخته، در شگفت می شدند، اما خداوند به آنان نشان داد که این کار الهی بوده است. شاید این انتخاب برای آن است که مردم معنی نبوت و رسالت را دریابند و بدانند که نبوت و رسالت یک امر عادی و معمولی نیست که در یک فرد، به تحصیل دانش و تجربه و مهارت، و در اثر شرایط محیطی و تربیتی به ظهور برسد، بلکه امری صرفا الهی است که ممکن است برخلاف سنن جاری طبیعت باشد.
امام جواد(علیه السلام) نیز طبق متون احادیث معتبر مشمول چنین عنایت و استعدادی بوده است؛ شاید براى این كه این گمان را از بعضى اذهان ببرد كه امامت یك امر طبیعى و موروثى از همان مقوله اى است كه در رؤساى طوائف و قبائل عرب بوده، و از پدر به پسر مى رسیده است.
دوست گرامی! دیگر سؤالاتتان را به صورت جداگانه برای ما ارسال کنید.
با آرزوی توفیق.
موسسه ذکر ـ قم.
باستانی.

مشاور : موسسه ذکر | پرسش : جمعه 12/11/1397 | پاسخ : دوشنبه 22/11/1397 | | ديپلم | 19 سال | معارف اسلامي | تعداد مشاهده: 114 بار

تگ ها : امامت امام جواد امام کودک

مشاوره های مرتبط

یک شبهه برای من بوجود آمده که فکر کردم مشاوران سایت تبیان می توانند به من پاسخ بدهند.
ابهام من درمورد مسیله امامت است.
چرا امامت در متن قرآن ابهام دارد. و فقط در تفاسیراندکی از آیات می توان اشاره هایی در این باب دید. در حالیکه توحید و نبوت و معاد در قرآن بسیار واضح و روشن و به کرات اشاره مستقیم شده اند.
حتی فروع دین مانند حج و زکات و نماز و... در قرآن تاکید شده. اما فقط چند آیه پر از شبهه در باب امامت بیان شده است. مگر اهمیت این موضوع کمتر از بقیه اصول یا فروع دین است؟
اگر ضرورت به وجود رهبر دینی پس از پیامبر بود چرا نبوت با حضرت محمد خاتمه یافت؟ چه تفاوتی میان امامان و پیامبران تبلیغی به لحاظ رهبری امور وجود دارد؟
اگر ابوبکر و طلحه از گمراهان بودند چرا پیامبر همانند حضرت علی به آنان وعده بهشت داده بود؟
اگر مسیولیت حضرت علی نشان دادن راه حق و رهبری دینی بود چرا با ملاحظات سیاسی با ابوبکر بیعت کرد؟ مگر مسلمانان نباید در راه حق تا پای جان باستد؟ چه برسد که این وظیفه معصومی چون علی بوده است؟

سلام
میخواستم بدونم چرا با اینکه در کتب اهل سنت به ایه تطهیر ..ثقلین و... اشاره شده و با توجه به اینکه در کتاب شب های پیشاور فرد شیعه به منابع زیادی از اهل تسنن اشاره میکنه مگر همین اهل سنت قبلا این مطالب و جملات را که امامت حضرت علی علیه السلام تایید میکند رو ندیده بودند؟ یعنی الان در کتب خود این جملات رو تحریف کرده اند و نمیدونند که ایه تطهیر در مورد اهل بیت علیه السلام است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و فقط در کتب قدیمی اهل تسنن این مطالب وجود داره؟؟؟؟ چرا خود کسانی که این کتاب ها رو نوشتن شیعه نشدند کتاب هایی مثل طبری و مجمع البیان و...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.به اعتقاد بسیاری از شیعیان، در رکن یمانی خانه ی کعبه آثار یک شکاف وترک وجود دارد که همان ترک هنگام به دنیا آمدن مولایمان علی (ع) است. و می گویند وهابیون می کوشند تا آن را مخفی کنند ولی هرسال درماه رجب این دیوار دوباره ترک برمی داردتا معجزه امامت را به همه نشان دهد. منتها در تاریخ می خوانیم که در دوره بعد از اسلام ، چهار بار کعبه به کلی ویران شده و از نو بنا شده است. دو باردر سده ی اول هجری درجریان جنگ هایی که بین امویان وعبدالله بن زبیرصورت می گرفت که کعبه دو بار ویران شد. بار اول آتش گرفت و بار دوم توسط سپاهیان حجاج بن یوسف با منجنیق سنگ باران شد. سومین تخریب کعبه زمانی بود که قرامطه که از شیعیان اسماعیلی بودند به مکه حمله کردند.تخریب چهارم کعبه هم در نتیجه سیلی بود که در سال ۱۶۲۹ میلادی رخ داد. حال چطور ترکی که ایجاد میشود اثرات همان ترک است?

UserName