• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 0
زمان آخرین مطلب : 3646روز قبل
اخبار

نظام عراق پارلمانی است و رؤسای مجلس، دولت و رئیس جمهور پس از برگزاری انتخابات پارلمانی مشخص می شوند.
پارلمان عراق به عنوان قوه مقننه وظیفه قانونگذاری و نظارت بر کار قوه مجریه را برعهده دارد. از دیگر وظایف تعریف شده پارلمان عراق طبق قانون اساسی این کشور، تأیید معاهده‌ها و توافقنامه‌های بین المللی، رأی اعتماد به نامزدهای معرفی شده دولت و انتخاب رئیس جمهوری است که، نخست وزیر را از ائتلاف اکثریت مجلس تعیین می کند.
در نخستین مرحله پس از انتخابات، پارلمان "شورای ریاست جمهوری" را با تعیین 3 نفر برای انجام وظایف ریاست جمهوری، تشکیل می‌دهد.
تعداد اعضای پارلمان بر اساس یک نفر برای هر صد هزار نفر از جمعیت مشخص می شود. این نمایندگان با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.
جمعیت عراق در سال 2014 میلادی طبق سرشماری وزارت برنامه ریزی این کشور، 36 میلیون و 4 هزار 552 نفر است.
طی 15 روز پس از اعلام و تأیید نتایج انتخابات پارلمانی، با فرمان رئیس جمهور نمایندگان منتخب به ریاست بزرگترین نماینده از نظر سنی تشکیل جلسه می دهند. در این جلسه رئیس، معاون اول، نایب رئیس، و معاون دوم تعیین می شوند.
مدت دوره هر مجلس 4 سال طبق تقویم است که با نخستین جلسه آغاز می شود. دور بعدی انتخابات پارلمانی هم 45 روز قبل از پایان دور انتخاباتی قبلی برگزار می‌شود.
بنابراین در دوره آتی پارلمان، 328 کرسی قرار خواهد گرفت. این تعداد در دوره کنونی، 325 کرسی است.
منبع : سایت خبری العالم 

پنج شنبه 28/1/1393 - 19:55
اخبار

یک پلیس عراقی با فدا کردن جان خود، از کشته شدن داوطلبان استخدام پلیس جلوگیری کرد.
به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پلیس استان دیاله در شرق عراق اعلام کرد: هنگامی که یک تروریست انتحاری می خواست کمربند انفجاری خود را در میان داوطلبان استخدام در پلیس نزدیک پادگان " قره قوش " - 45 کیلومتری شرق شهر بعقوبه مرکز استان دیاله - منفجر کند، یکی از نیروهای امنیتی به نام "رعد کاظم" فرد انتحاری را در آغوش گرفت و از جمع داوطلبان دور کرد ولی انفجار کمربند انفجاری به کشته شدن این نیروی پلیس منجر شد.
پادگان قره قوش یکی از بزرگترین پادگان های استان دیاله است و داوطلبان زیادی در رشته های مختلف نظامی در آن آموزش می بینند؛ و در چند سال گذشته آماج حملات تروریستی متعددی بوده است .
مناطق مختلف استان دیاله با وجود تلاشهای شبانه روزی نیروهای امنیتی و پلیس، تقریباً هر روز صحنه حملات تروریستی است، که نظامیان و شهروندان در این حملات قربانی می شوند.
منبع : سایت خبری العالم 

پنج شنبه 28/1/1393 - 19:52
اخبار

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "امیر آرون"، تحلیلگر امور راهبردی هاآرتص، در این خصوص نوشت: سرویس اطلاعاتی آمریکا از اسناد مزبور که پس از حمله آمریکا به این کشور کشف شده، در راستای جاسوسی علیه برنامه هسته ای ایران بهره برداری کرده است.

به گفته این تحلیلگر اسرائیلی، سازمان سیا بر پایه اسناد یافت شده گزارشی با عنوان جاسوسی عراق علیه برنامه هسته ای ایران از سال 1980 تا 2003 تهیه کرد. "بر اساس این اسناد ادعایی، اطلاعات عراق توانسته بود برخی مسئولان ایرانی را برای کسب اطلاعات از برنامه هسته ای این کشور جذب کند."

هاآرتص به نقل از گزارش مزبور نوشت: اطلاعات عراق به وجود نیروگاه اراک و نطنز در اوایل دهه 90 قرن گذشته - یعنی بیش از 10 سال قبل از اقدام مخالفان ایرانی (منافقین) به افشای آن دو - پی برده و داده های مهم و ارزشمندی را از برنامه هسته ایران به دست آورده بود.

بر اساس گزارش مزبور، بغداد کمی قبل از جنگ عراق و ایران در سال 1980 به برنامه هسته ایران توجهی نداشت، اما با آغاز جنگ، شمار کسانی که در سرویس اطلاعات عراق برنامه هسته ای ایران را دنبال می کردند به 2 هزار و 500 نفر رسید.

 آرون به نقل از گزارش سرویس اطلاعات آمریکا مدعی شده است: «سرویس اطلاعات عراق در این زمینه بسیار حرفه ای عمل کرد و توانست افرادی را جذب کند که در برنامه هسته ای ایران فعالیت می کردند. این افراد داده هایی را درباره پیشرفت های برنامه هسته ای ایران و اهداف آن در اختیار اطلاعات عراق قرار دادند. اطلاعات عراق اما نتوانست هیچ مزدوری را در محافل تصمیم گیری تهران درباره برنامه هسته ای وارد کند».

در این گزارش همچنین ادعا شده، اطلاعاتی که سرویس جاسوسی عراق از مزدورانش کسب کرد بر این موضوع تاکید داشت که هدف ایران از "تلاش برای تولید سلاح هسته ای" بر سه پایه استوار است: ناکام کردن هر گونه تلاش آمریکا برای دخالت در منطقه خاورمیانه، مقابله با "اسرائیل" و تاسیس یک قدرت بازدارنده اسلامی. صدام پس از اطلاع از این اسناد به این نتیجه می رسد که هدف ایران دفاعی است و نه هجومی.

گزارش مزبور با استناد به اسناد عراق می افزاید: وابسته های نظامی عراق در همه کشورها تلاش کردند که مزدورانی را برای جمع آوری اطلاعات بیشتر از برنامه هسته ای ایران جذب کنند؛ در همین راستا آن ها در بن، استانبول، لندن و رم عملیات مشترکی را برای جذب یک مسئول بلندپایه در وزارت کشاورزی ایران انجام دادند که "دارای روابط نزدیکی با سران نظام ایران بود". این عملیات عملا موفقیت آمیز بود و فرد مذکور جذب سوریس اطلاعات عراق شد و اطلاعات مهمی از برنامه هسته ای ایران به دست آمد.

یادآور می شود، جمهوری اسلامی همواره ادعاهای بی پایه و اساس مقامات و رسانه های غربی - عربی درباره برنامه هسته ای نظامی خود را رد کرده و با اجازه ورود به بازرسان سازمان انرژی اتمی جهت بازرسی از مراکز هسته ای خود این موضوع را به اثبات رسانده که تهران هرگز به دنبال سلاح هسته ای نیست؛ نکته مهم تر آن که بنا به فتوای مقام معظم رهبری، ساخت و به کار گیری سلاح هسته ای جایز نیست و این سلاح به هیچ عنوان در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی جایی ندارد.

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1585846#sthash.fzekmmme.dpuبه گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "امیر آرون"، تحلیلگر امور راهبردی هاآرتص، در این خصوص نوشت: سرویس اطلاعاتی آمریکا از اسناد مزبور که پس از حمله آمریکا به این کشور کشف شده، در راستای جاسوسی علیه برنامه هسته ای ایران بهره برداری کرده است.

به گفته این تحلیلگر اسرائیلی، سازمان سیا بر پایه اسناد یافت شده گزارشی با عنوان جاسوسی عراق علیه برنامه هسته ای ایران از سال 1980 تا 2003 تهیه کرد. "بر اساس این اسناد ادعایی، اطلاعات عراق توانسته بود برخی مسئولان ایرانی را برای کسب اطلاعات از برنامه هسته ای این کشور جذب کند."

هاآرتص به نقل از گزارش مزبور نوشت: اطلاعات عراق به وجود نیروگاه اراک و نطنز در اوایل دهه 90 قرن گذشته - یعنی بیش از 10 سال قبل از اقدام مخالفان ایرانی (منافقین) به افشای آن دو - پی برده و داده های مهم و ارزشمندی را از برنامه هسته ایران به دست آورده بود.

بر اساس گزارش مزبور، بغداد کمی قبل از جنگ عراق و ایران در سال 1980 به برنامه هسته ایران توجهی نداشت، اما با آغاز جنگ، شمار کسانی که در سرویس اطلاعات عراق برنامه هسته ای ایران را دنبال می کردند به 2 هزار و 500 نفر رسید.

آرون به نقل از گزارش سرویس اطلاعات آمریکا مدعی شده است: «سرویس اطلاعات عراق در این زمینه بسیار حرفه ای عمل کرد و توانست افرادی را جذب کند که در برنامه هسته ای ایران فعالیت می کردند. این افراد داده هایی را درباره پیشرفت های برنامه هسته ای ایران و اهداف آن در اختیار اطلاعات عراق قرار دادند. اطلاعات عراق اما نتوانست هیچ مزدوری را در محافل تصمیم گیری تهران درباره برنامه هسته ای وارد کند».

در این گزارش همچنین ادعا شده، اطلاعاتی که سرویس جاسوسی عراق از مزدورانش کسب کرد بر این موضوع تاکید داشت که هدف ایران از "تلاش برای تولید سلاح هسته ای" بر سه پایه استوار است: ناکام کردن هر گونه تلاش آمریکا برای دخالت در منطقه خاورمیانه، مقابله با "اسرائیل" و تاسیس یک قدرت بازدارنده اسلامی. صدام پس از اطلاع از این اسناد به این نتیجه می رسد که هدف ایران دفاعی است و نه هجومی.

گزارش مزبور با استناد به اسناد عراق می افزاید: وابسته های نظامی عراق در همه کشورها تلاش کردند که مزدورانی را برای جمع آوری اطلاعات بیشتر از برنامه هسته ای ایران جذب کنند؛ در همین راستا آن ها در بن، استانبول، لندن و رم عملیات مشترکی را برای جذب یک مسئول بلندپایه در وزارت کشاورزی ایران انجام دادند که "دارای روابط نزدیکی با سران نظام ایران بود". این عملیات عملا موفقیت آمیز بود و فرد مذکور جذب سوریس اطلاعات عراق شد و اطلاعات مهمی از برنامه هسته ای ایران به دست آمد.

یادآور می شود، جمهوری اسلامی همواره ادعاهای بی پایه و اساس مقامات و رسانه های غربی - عربی درباره برنامه هسته ای نظامی خود را رد کرده و با اجازه ورود به بازرسان سازمان انرژی اتمی جهت بازرسی از مراکز هسته ای خود این موضوع را به اثبات رسانده که تهران هرگز به دنبال سلاح هسته ای نیست؛ نکته مهم تر آن که بنا به فتوای مقام معظم رهبری، ساخت و به کار گیری سلاح هسته ای جایز نیست و این سلاح به هیچ عنوان در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی جایی ندارد.
منبع خبر: سایت خبری العالم

پنج شنبه 28/1/1393 - 8:35
اخبار

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مناطق متعددی از بحرین دیروز صحنه تظاهرات مردمی برای اعلام همبستگی با "حسن المشیمع" دبیرکل جنبش حق بحرین بود.

از سوی دیگر موج اعتراضها به تصمیم رژیم آل خلیفه برای تبعید آیت الله شیخ حسین النجاتی نماینده آیت الله سیستانی از بحرین همچنان ادامه دارد.
منبع خبر: سایت خبری العالم

پنج شنبه 28/1/1393 - 8:32
اخبار

 

  ادیب مصری: از ادرار شتر برای مداوا استفاده نکنیم!

شاعر و ادیب مشهور مصری معتقد است که مسلمانان و اعراب، به میراث قدیم خود نیازمندند، اما تسلیم شدن در برابر همه آنچه در این میراث آمده، بدون در نظر گرفتن حقایق امروزی، نادرست و غیرعاقلانه است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، "احمد عبدالمعطی حجازی" در مقاله ای در روزنامه "الاهرام" مصر، خاطرنشان کرد: ما به دین و دنیا نیازمندیم ولی واقعیت این است که امروز دیگر با طب ابن سینا و داود انطاکی خود را درمان نمی کنیم بلکه با طب امروزی خود را معالجه می کنیم.

وی در ادامه می پرسد: چگونه در این دوران می توانیم با ادرار شتر خود را معالجه کنیم؟ و چگونه "بخاری" را که این حدیث منسوب به پیامبر اکرم (ص) را در کتاب موسوم به "صحیح" بخاری روایت کرده، باور کنیم؟

وی در ادامه می پرسد: چگونه روایت ابوهریره را درباره روایت مداوا با بال مگس که به پیامبر اکرم نسبت داده است، باور کنیم؟ در این روایت آمده است که اگر مگسی در ظرف غذایمان افتاد، آن را  کامل در غذا غوطه ور سازیم تا از دارویی که در یکی از بال های آن است، بهرمند شویم و سم ناشی از بال دیگر را خنثی سازیم!!

حجازی در پایان می گوید: اگر ابوهریره این روایت را نقل و ابن ماجه آن را استخراج و بخاری آن را در صحیح خود ثبت کرده، آیا باید آن را باور کنیم و با مگس و ادرار شتر به معالجه خود بپردازیم؟ یا این که  از طب نوین و عقل و معرفت خود کمک بگیریم و  این باورها را از میراث خودبزداییم؟ به راستی چه کسانی باید در بازنگری این امور پیشگام باشند؟ آیا کسی جز علمای الازهر و شیوخ ارجمند باید این کار را انجام دهند؟

گفتنی است، ابوهریره که حتی درباره نام اصلی وی و پدرش اختلاف بسیار وجود دارد و در طول عمر خود کمتر از دو سال، آن هم به طور منقطع در کنار پیامبر خدا (ص) بوده، منبع اصلی احادیث اهل سنت است و تعداد احادیث نقل شده از وی، بیش از 5 هزار حدیث و چندین برابر احادیث صحابه معروف و حتی چهار خلیفه نخست است!

به گواهی تاریخ، ابوهریره در سال 21 هجری و در زمان خلیفه دوم به ولایت بحرین رسید، اما پس از دو سال عزل شد و عمر بن خطاب، او را به اتهام سرقت بیت المال، تازیانه زد.

منبع : سایت خبری العالم

چهارشنبه 27/1/1393 - 21:18
اخبار

 

  برکناری بندر از نگاه روزنامه انگلیسی

العالم - به نوشته یک روزنامه انگلیسی، موقعیت بندر بن سلطان از چند ماه قبل از برکناری از پست رییس سازمان امنیت عربستان به خطر افتاده بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه فایننشال تایمز چاپ لندن، به نقل از تحلیلگران نوشت: موقعیت بندر بن سلطان از چند ماه قبل در خطر بود به ویژه آن که از یک سو، رویکرد عربستانی ها در پیوستن به گروههای افراطی  در سوریه افزایش پیدا کرده بود و از سوی دیگر احتمال واکنش منفی مقامات ریاض نیز در برخورد با این قضیه افزایش یافت.

به نوشته این روزنامه انگلیسی، بندر بن سلطان با گذشت 3 سال پس از شکست محسوس (عربستان) در سوریه و روابط متشنج با واشنگتن، مجبور به استعفا شد.

فایننشال تایمز می افزاید: در حالی که بندر در مغرب دوره نقاهتش را می گذراند، سران کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به اعطای کمک های مالی و نظامی به شورشیان در سوریه ادامه می دادند، اما نتوانستند موازنه قوا را به نفع شورشیان در سوریه تغییر دهند.

این روزنامه انگلیسی می نویسد: نارضایتی عربستان از واشنگتن وقتی افزایش یافت که باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در زمینه مداخله نظامی در سوریه از خود تردید نشان داد و کوشید با ایران درباره برنامه اتمی اش سازش کند.

"عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان دیروز (سه شنبه) در حکمی بندر بن سلطان را از ریاست سازمان اطلاعات این کشور برکنار، و "یوسف الادریسی" را به جای او منصوب کرد.

 منبع : سایت خبری العالم

 

چهارشنبه 27/1/1393 - 21:1
اخبار

 زنی که با دیدن برادرش سکته کرد!

 العالم - یک زن هندی که 16 سال در فراق برادرش بود و پس از بارها تلاش، سرانجام موفق شده بود برای دیدن او به پاکستان سفر کند، با دیدن او دچار عارضه قلبی شد و درگذشت.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، شبکه خبری "جیو" پاکستان در پایگاه اینترنتی خود به نقل از برادر این زن که در منطقه "لارکانا"ی پاکستان زندگی می کند، نوشت: این حادثه تلخ زمانی به وقوع پیوست که این برادر و خواهر، پس از 16 سال در ایستگاه قطار لاهور یکدیگر را دیدند و خواهر پس از دیدن برادر و در آغوش کشیدن او، بر اثر گریه شدید دچار عارضه قلبی شد و جان خود را از دست داد.

"ماهیش کومار" برادر این زن تصریح کرد که مقامات پاکستان چهار بار از اعطای ویزا به خواهرش خودداری کرده بودند و در مرتبه پنجم به او ویزا دادند که سرانجام این دیدار به مرگ وی منجر شد.

 منبع: سایت خبری العالم

 

 

چهارشنبه 27/1/1393 - 20:59
اخبار

 چرا راننده لبنانی به نویسنده زن سیلی زد؟

 

 یک راننده تاکسی در پایتخت لبنان، به زن مسافری که از اعلام خبر شهادت خبرنگار المنار به دست تروریست‌ها در سوریه ابراز خوشحالی کرده بود، سیلی زد و او را از خودرو بیرون انداخت.

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، دیمه ونوس، مجری و نویسنده زن سوری و از مخالفان سرسخت مقاومت، سوار بر تاکسی بود که رادیو، خبر شهادت سه تن از اعضای کادر خبری شبکه المنار در سوریه را اعلام کرد.

دیمه که خود یک مجری است و - به اصطلاح- از فعالان رسانه ای به شمار می آید، نتوانست خوشحالی خود را از این جنایت تروریست ها پنهان کند و زبان به بدگویی از حزب الله و دشنام دادن به فرزندان مقاومت گشود، که ناگهان راننده خودرو را متوقف کرد و با سیلی و مشت به سر او کوبید و وی را از خودرو بیرون انداخت، در حالی که فریاد می زد: «ای کاش حزب الله دخالت نمی کرد و داعش، شما ... را تکه تکه می کرد»!

به نوشته روزنامه رأی الیوم، در پی این درگیری و تجمع شماری از عابران، دیمه ونوس به سرعت محل را ترک کرد.

 منبع : سایت خبری العالم

چهارشنبه 27/1/1393 - 20:57
اخبار

یک سازمان حقوقی بین المللی درخواست کرد انفجارها و اقدامات تروریستی در عراق از سال 2003 میلادی، در فهرست سازمان ملل در زمینه جنایتهای "نسل کشی گروهی" درج شود.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان موسوم به "فراخوان ملی مردمی برای وارد کردن انفجارهای عراق در فهرست جنایت های نسل کشی گروهی" (حشد) در بیانیه ای اعلام کرد: تیمی از این سازمان اخیرا با "سوجی کالمندادا" کارشناس حقوق بین الملل و رئیس موسسه بین المللی حقوقی (stepoe-johson ) ملاقات کرد و در این ملاقات به تلاش های این سازمان برای وارد کردن انفجارهای تروریستی و اقدامات خشونت آمیز عراق در فهرست جنایت های نسل کشی گروهی پرداخته شد.
سایت "السومریه نیوز" به نقل از این بیانیه نوشت: کالمندادا از این تلاش ها حمایت و استقبال کرد، و آمادگی خود را برای ارایه هرگونه کمکی در این زمینه ابراز داشت.
براساس این بیانیه، کالمندادا با درخواست برای وارد کردن انفجارهای تروریستی عراق در فهرست جرایم نسل کشی گروهی و جرایم ضد بشری، تاکید کرد: جرایم و کشتار صورت گرفته در عراق با تعدادی از توافقنامه های بین المللی منطبق است، که این توافقنامه ها باید به جریان افتاده و اجرایی شود.
کالمندادا تاکید کرد که دولت عراق باید از تلاش های یاد شده حمایت و مبالغ لازم را برای این امر تامین کند.
سازمان حشد از فراخوان های جوانانی است که خواهان درج اقدامات خشونت آمیز در عراق در فهرست سازمان ملل در زمینه جرایم "نسل کشی گروهی" و پرداخت غرامت به زیان دیدگان، و بازخواست طرف هایی است که از تروریسم در عراق حمایت می کنند.
منبع : سایت خبری العالم  

سه شنبه 26/1/1393 - 18:58
اخبار

دوربین العالم، صحنه‌هایی منحصر به فرد از لحظات تیراندازی تروریست‌های تکفیری به خودرو خبرنگاران شبکه المنار لبنان و شهادت آنان و تیراندازی به کادر خبری العالم را به ثبت رسانده است.
مدیر دفتر شبکه العالم در دمشق، دقایقی پیش در ارتباط زنده با بخش خبر عصرگاهی شبکه العالم، تصاویری منحصر به فرد از لحظات تیراندازی به خودرو خبرنگاران شهید شبکه المنار را که روز گذشته در منطقه معلولا به شهادت رسیدند، منتشر کرد.
در این تصاویر، تیراندازی مستقیم تروریست ها به خودرو کادر خبری المنار -که یک خودرو رسانه‌ای با علائم مشخصه بوده است- به تصویر کشیده شده و حتی زمانی که نیروهای ارتش سوریه پس از شهادت کادر خبری المنار برای آوردن پیکرهای آنان تلاش می کنند، شلیک به سوی خودرو ادامه دارد.
منبع : سایت خبری العالم  

سه شنبه 26/1/1393 - 18:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته