• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 0
زمان آخرین مطلب : 3646روز قبل
اخبار
 
به تازگی تصویری از یک کودک سوری منتشر شده است که عناصر مسلح لوله‌های تفنگ خود را به سوی چهره معصومانه او نشانه رفته‌اند.
به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری تحلیلی "رأی الیوم" در توضیح این عکس نوشت: پس از دیدن این عکس، به چهره بی گناه این کودک خیره شدم که حتی نمی دانست چه اتفاقی برای او افتاده است. عناصر مسلح با تفنگهای خود دور این کودک حلقه زده اند.
توضیح این عکس را خواندم : "کوچکترین نوزاد اسیر از طایفه دشمن در حومه لاذقیه" !!
در اوت سال گذشته، جنایتی هولناک علیه ساکنان علوی یکی از مناطق سوریه صورت گرفت. که با سکوت مجامع بین المللی و حامیان گروه های مسلح همراه شد.
عناصر مسلح در این یورش وحشیانه، 90 زن و کودک را ربودند . شبکه الجزیره قطر نیز با نشان دادن تصاویری از این زنان و کودک اسیر، اعلام کرد که مخالفان مسلح می خواهند آنها را با همقطاران خود که دستگیر شده و به زندان افتاده اند، مبادله کنند.
دوباره به این عکس نگاه کردم .. تصویر چشمان و نگاه پاک این کودک در ذهنم این سئوالات را به وجود آورد که این کودک در آن لحظه به چه چیزی فکر می کرد؟ این جنایتکاران چگونه او را روی زمین نشاندند؟ آیا مادرش زنده است؟ یا اینکه مادر این کودک با فتوای عناصر مسلح سر بریده شده است و این کودک با چشمان خود دیده است که عناصر مسلح چگونه سر مادرش را از تن جدا می کنند؟ سرنوشت این کودک چه شد؟ آیا هنوز زنده است ؟
توضیحات اضافی زیر عکس بیانگر آن است که این تصویر مربوط به ماه گذشته و یورش عناصر مسلح به شهر مرزی "کسب" است.
بار دیگر به عکس این کودک و لباسهایی که به تن داشت چشم دوختم. لحظه ای را در ذهنم تصور کردم که مادر این کودک با شادمانی پس از خرید این لباسها سعی می کند هرچه سریعتر خودش را به منزل برساند .. این لباسها زمستانی است و حتما مادرش برای در امان ماندن کودکش از سرما آن را خریده بود.
نظرها و مطالب بسیاری در زیر عکس نوشته شده است. به مطالعه آنها پرداختم تا شاید کسی این عکس را تکذیب کرده باشد. اما ناگهان این سئوال در ذهنم ایجاد شد که من چرا به دنبال فرار از واقعیت هستم؟! آیا می‌خواهم از فکر کردن فرار کنم ؟ یا اینکه می‌خواهم انسانیت را تبرئه کنم ؟! آیا درحالیکه آن کودک با چشمان خود از من کمک می‌خواهد، من به دنبال فرار هستم؟ یا اینکه خودم یا کودکانم را جای آن کودک تصور کرده‌ام ؟
- منبع: http://fa.alalam.ir/news/1587809
جمعه 5/2/1393 - 11:4
اخبار
 
ببا وجود آن که تب پیگیری اخبار هواپیمای گمشده مالزی در سراسر جهان فرونشسته است، این تب، همچنان در آمریکا بالاست.

به گزارش انتخاب، این نخستین بار نیست که پیگیری اخبار یک "گمشده" در آمریکا به "جریان خبری" تبدیل می شود. پیش از این نیز، ناپدید شدن هواپیمای آمریکایی امیلیا ارهارت بر فراز اقیانوس آرام در سال 1973 و پس از آن ناپدید شدن "جیمی هوفا" رهبر سندیکای کارگران آمریکا به سال 1975 نیز به دغدغه ای بزرگ برای آمریکایی ها تبدیل شده بود. در این میان، هواپیمای مالزی که در 8 مارس گذشته ناپدید شد و تاکنون سرنوشت آن معلوم نشده نیز به دغدغه ای بزرگ برای رسانه های آمریکایی تبدیل شده است و به نظر می رسد هنوز هم تب آن فروکش نکرده است.

"تام روزنستل" مدیر اجرایی موسسه مطبوعات آمریکایی بر این باور است که علت شکل گیری این تب خبری، آن است که این ماجرا، عوامل متعدد مربوط به وقایع ناگوار را در خود دارد که جان تعداد زیادی انسان را با خطر مرگ مواجه می کند و به همین سبب عامل زمان، مساله ای تعیین کننده است، از سوی دیگر مسائل عاطفی نیز در این مساله دخیل است و از آن مهم تر این که پیچیدگی های این ماجرا هیچ یک حل نشده است و این قضیه، به یکی از داستان های دراماتیک هالیوودی شبیه شده است.

واقعیت آن است که بسیاری، نمی توانند باور کنند که هواپیمایی به بزرگی بوئینگ 777 با 239 سرنشین، بدون برجا گذاشتن هیچ گونه اثر و ردّی، ناپدید شود، این در حالی است که امروزه، می توان یک دستگاه تلفن همراه را در هر کجا باشد، ردیابی و پیدا کرد.

"پل مانز" وکیلی از ایالت پورتلند اعتراف می کند که "خود را غرق پیگیری جزئیات این معمای بین المللی" کرده است. و می افزاید: ما در دوره پیشرفت به سر می بریم و در چنین دوره ای، نمی توانیم بپذیریم که ماجرای ناپدید شدن این هواپیما، تا ابد معما بماند.

وی در ادامه با بیان این که 33 درصد از آمریکایی ها ماجرای هواپیمای گمشده آمریکایی را پیگیری می کنند، خاطر نشان کرد که اخبار این موضوع، در راس خبرهای رسانه های آمریکایی قرار دارد. و به این ترتیب، بر اساس نظرسنجی مرکز پژوهش های "بیو" اخبار هواپیمای گمشده مالزی، حتی از موضوع حمله به "فورت هود" پایگاه ارتش آمریکا در تگزاس و یا تحولات اوضاع در اوکراین و حتی موضوع برنامه تامین اجتماعی باراک اوباما پیشی گرفته است.

در این میان، شبکه "سی.ان.ان" به سبب پوشش خبری پیگیر و دنباله داری که از این ماجرا داشت، از دیگر رسانه ها پیشی گرفت و کار را به گمانه زنی و رویاپردازی به منظور حل معمای هواپیمای گمشده کشاند، تا جایی که "لئونارد بیتس" روزنامه نگار آمریکایی خطاب به سی. ان. ان گفت: دیگر کافی است. بگذارید کمی پرداختن به هواپیمای گمشده را کنار بگذاریم و استراحت کنیم.

هرچند به تازگی، "دغدغه" شدن هواپیمای گم شده، مورد انتقاد قرار گرفته و موضوع طنز و تمسخر برخی شده است، اما پیگیری این موضوع همچنان روندی رو به رشد را طی می کند، تا جایی که شبکه سی.ان.ان فاش کرد که شمار بینندگان این شبکه در محدوده سنی 35 تا 54 سال، از زمان پوشش خبری ماجرای هواپیمای گمشده، افزایش مشهودی یافته است.

این موضوع، سبب شکل گرفتن این سئوال شده است که چرا آمریکایی ها، بیش از سایر کشورها، پیگیر موضوع ناپدید شدن هواپیمای مالزی هستند؟

این در حالی است که جستجو به دنبال هواپیمای گمشده، در سواحل استرالیا جریان دارد، با این حال اخبار آن در مطبوعات مالزی، از صفحه اول، به صفحات داخلی تغییر جایگاه داده است و شبکه سی ان ان بین المللی نیز پوشش خبری بحران اوکراین و دیگر مسائل جهانی را در صدر اخبار خود قرار داده است.

در این میان، دو سوم از مسافران هواپیمای گم شده مالزی از چین هستند، با این حال، پیگیری اخبار هواپیمای گم شده افت قابل ملاحظه ای در شبکه های تلویزیونی و پایگاه های ارتباط اجتماعی چین داشته است. اما آمریکایی ها همچنان به دنبال اخبار بیشتری در این زمینه هستند.

پس از گذشت یک ماه و نیم از ناپدید شدن هواپیمای مالزی، خبر آن، همچنان در فهرست سه خبر اول پایگاه های خبری "ساندی" و "گوگل نیوز" قرار دارد و در اپلیکیشن اخبار موبایلی خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در صدر خبرها قرار دارد.

بخشی از علت این تب خبری در آمریکا به رسانه های ارتباط جمعی و خدمات اخبار فوری و 24 ساعته مربوط می شود که سبب شده است توجه آمریکایی ها به فاجعه های انسانی و عاطفی حالت خاصی پیدا کند و با القائات رسانه ها، مردم آمریکا این گونه مسائل را در حد ماجرای ترور کندی رئیس جمهور پیشین آمریکا و رسوایی واترگیت، مهم تصور کنند.
- منبع: http://fa.alalam.ir/news/1587900
جمعه 5/2/1393 - 9:31
اخبار
 
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تظاهرات و راهپیمایی مردم بحرین در همبستگی با آیت الله نجاتی و محکوم کردن اقدام رژیم آل خلیفه در اخراج وی از بحرین ادامه دارد. رژیم بحرین بعد از سلب تابعیت آیت الله نجاتی از وی خواسته بود که خاک این کشور را ترک کند اما آیت الله نجاتی تاکید کرده بود که بحرین میهن وی است و از آن خارج نخواهد شد و همگان باید بدانند که اگر روزی خاک این کشور را ترک کند، این اقدام داوطلبانه و به خواست خودش نبوده و از روی اجبار بوده است. آیت الله نجاتی بعد از اخراج از بحرین وارد فرودگاه بیروت شد. در همین راستا، مردم منطقه السنابس با برگزاری تظاهرات ضمن محکوم کردن اخراج آیت الله نجاتی، خواهان تحویل پیکر شهید عبدالعزیز العبار شدند که بر اثر اصابت گلوله های ساچمه ای نیروهای رژیم بحرین به شهادت رسیده است. رژیم بحرین از تحویل پیکر این شهید تاکنون خودداری کرده است. در منطقه الدراز نیز تظاهرات گسترده ای برای تاکید بر لزوم تحویل پیکر این شهید برگزار شد. مناطق سار و عالی و دیگر بخش های بخرین نیز شاهد برگزاری تظاهرات مردم با در دست داشتن شمع در همبستگی با شهید العبار و محکوم کردن اخراج آیت الله نجاتی بود. - See more at: http://fa.alalam.ir/news/1588295#sthash.8mf4YgxP.dpuf
- منبع: http://fa.alalam.ir/news/1588295
جمعه 5/2/1393 - 9:5
اخبار
 
به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزیر دفاع روسیه تأکید کرد که این مانور در واکنش به عملیات نظامی در شرق این کشور انجام می شود. از سوی دیگر "ولادمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه امروز گفت، عملیات نظامی "کی‌یف" ضد هواداران دولت فدرال در شرق اوکراین، جنایت است. پوتین خاطرنشان کرد: اگر نظام کیف از ارتش ضد شهروندان استفاده کند، بدون شک این اقدام جنایتی بسیار خطرناک است. رئیس جمهور روسیه هشدار داد، اقدامات "کی‌یف" ضد مردم اوکراین بر روابط روسیه و اوکراین تأثیر منفی می گذارد. پوتین تأکید کرد: اگر شبه جزیره کریمه به فدراسیون روسیه نمی پیوست، اکنون اوضاع بدتری نسبت به جنوب شرقی اوکراین داشت. پوتین خاطرنشان کرد: اگر ساکنان شبه جزیره کریمه از حمایت روسیه برخوردار نمی شدند، غیر ممکن بود که مطالبات خود را به صورت متمدنانه مطرح کنند .. این امر بار دیگر ثابت می کند که روسیه در زمان مناسب گام درستی را برداشت. پوتین با اشاره به تحریمها گفت: تحریمهای غرب علیه روسیه خطرناک نیست، ولی در عین حال اعمال این تحریم‌ها نشانه مثبتی نیست. این تحریم ها قبل از هرچیز سیاسی است و هرگونه تحریم در دنیای نوین نقش مثبتی را ایفا نمی‌کند. - See more at: http://fa.alalam.ir/news/1588159#sthash.WQDIadqj.dpuf
- منبع: http://fa.alalam.ir/news/1588159
جمعه 5/2/1393 - 9:2
اخبار

  صهیونیستها مسجد شهر ام الفحم را آتش زدند

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال 10 رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "دوربینهای مداربسته بار دیگر فعالیتهای ضد فلسطینی اسرائیلیها را به تصویر کشید. تصاویری که در ساعات اولیه بامداد از دوربین مدار بسته در ام الفحم گرفته شده است، دو نفر که چهره خود را پوشانده اند نشان می دهد، که بی سر و صدا وارد روستا شده و شعارهای نژاد پراستانه بر دیوار مسجد این شهر می نویسند."
این دوربینها همچنین نشان می دهد که شهرک نشینان صهیونیست ماده قابل اشتعالی را به داخل مسجد پرتاب کرده و ورودی مسجد را آتش زده و سپس با به فرار می گذارند.
گزارشگر کانال 10 رژیم صهیونیستی، این اقدامات نژادپرستانه شهرک نشینان صهیونیست را به گروه های افراطی نسبت داد و مدعی شد: "حادثه اخیر حلقه ای از سلسه اقدامات گروههای افراطی در ماههای اخیر است. پیش از این فعالان افراطی چرخهای خودروهای کارکنان هایتک عرب را درناصره و 40 خودرو روستای مسیحی نشین غوش حلاف پنچر کردند."
وی اذعان کرد: "برغم گسترش این حوادث تا کنون هیچ متهمی به جرم دست داشتن در این اقدامات بازداشت نشده است."
- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1588209#sthash.pI6LfGaX.dpuf

 

منبع:  http://fa.alalam.ir/news/1588209

پنج شنبه 4/2/1393 - 22:47
اخبار

 عملیات ارتش مصر در سینا با آپاچی آمریکایی

 

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که به زودی ۱۰ فروند بالگرد آپاچی در اختیار ارتش مصر قرار می‌دهد. به این ترتیب، صدور ادوات نظامی برای ارتش مصر که به دنبال برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری و سرکوب خونبار هواداران اخوان المسلمین قطع شده بود، از سر گرفته می‌شود.

سخنگوی پنتاگون در این مورد به خبرنگاران گفت: "بالگردهای جدید می‌توانند به دولت مصر در مبارزه با بنیادگرایانی که امنیت آمریکا، اسراییل و مصر را مورد تهدید  قرار می دهند، کمک کنند.

خبرگزاری‌های رویترز و آلمان اعلام کردند که بالگردهای جنگی آمریکایی قرار است در ماموریت‌های ضد‌تروریستی شبه‌جزیره سینا مورد استفاده قرار گیرند.

پیش از اعلام خبر صدور آپاچی‌ها به مصر، "جان کری"  وزیرخارجه آمریکا در نشست کنگره این کشور گفته بود که قاهره به معیارهای لازم برای دریافت جنگ‌افزار از آمریکا رسیده است.

اجرای تعهدات ناشی از پیمان سازش مصر و رژیم صهیونیستی از سوی مسئولان مصری، یکی از پیش‌شرط‌های از سرگیری صدور جنگ‌افزارهای آمریکایی بوده است.

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1588208#sthash.klLYtQll.dpuf

 

 

منبع:  http://fa.alalam.ir/news/1588208

پنج شنبه 4/2/1393 - 22:45
اخبار

  هلاکت سرکرده داعش در جنوب رمادی

 

به گزارش سرویس بین‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه العالم؛ پلیس مبارزه با تروریسم عراق روز پنج شنبه اعلام کرد که تک تیراندازان موفق شدند "ابوایمن" سرکرده گروهک وابسته به داعش در منطقه "الحوز" واقع در جنوب رمادی را به همراه معاونش "ابوهاجر" به هلاکت برسانند.
سایت "سومریه نیوز" همچنین گزارش داد، امروز 10 نفر بر اثر هدف قرار گرفتن مناطق مختلف فلوجه در استان الانبار (غرب عراق) با گلوله خمپاره، کشته و یا زخمی شدند.
بنابر این گزارش در پی انفجار یک بمب در غرب استان الانبار، 5 نیروی پلیس کشته و یا زخمی شدند. نیروهای امنیتی همچنین توانستند 5 تن از عناصر داعش را در شمال فلوجه به هلاکت برسانند.

منبع: http://fa.alalam.ir/news/1588177

پنج شنبه 4/2/1393 - 22:44
اخبار

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان آزادی‌بخش فسلطین و جنبش حماس پس از چندین ساعت مذاکره در غزه، برای تشکیل دولت طی 5 هفته توافق کردند. اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین در غزه پس از این نشست در بیانیه ای تأکید کرد که "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان مشورتها برای تشکیل دولت توافق ملی را آغاز می‌کند و تاریخ تشکیل این دولت طی مدت قانونی (5 هفته) بر اساس توافق قاهره و بیانیه دوحه اعلام می شود. در این بیانیه همچنین بر همزمان بودن برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری، ریاست تشکیلات خودگردان و مجلس ملی تأکید شده است. اعلام زمان برگزاری این انتخابات نیز برعهده رئیس تشکیلات خودگردان پس از مشورت با گروه های دیگر است. این انتخابات حداقل 6 ماه پس از تشکیل دولت برگزار می شود. واشنگتن هشدار داد، توافق آشتی جدید که فلسطینی‌ها تلاشهای کنونی برای فعال کردن فرایند سازش را پیچیده می کند و این مسأله باعث تأسف است. "جنیفر پساکی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خاطرنشان کرد که دولت فلسطین باید "اسرائیل" را به رسمیت بشناسد و به دنبال خشونت نباشد. پایبند نبودن به این اصول می تواند تلاشهای ما برای ادامه مذاکرات را به صورت جدی پیچیده کند. وی افزود: اسرائیل چگونه می توان با دولتی مذاکره کند که وجود آن را به رسمیت نمی شناسد؛ آمریکا از این مسأله بسیار نگران است و در عین حال ابراز تأسف می کند. پساکی خاطرنشان کرد که جان کری وزیر خارجه آمریکا دیروز با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلفنی گفتگو کرد. بر اساس توافق آشتی، سازمان آزای بخش فلسطین با جنبش حماس دولت توافق ملی تشکیل می دهند. در پی این توافق، رژیم صهیونیستی محمود عباس را به انتخاب حماس به جای "صلح" متهم کرد. - See more at: http://fa.alalam.ir/news/1588009#sthash.Q0DSeZgR.dpuf
منبع خبر: http://fa.alalam.ir/news/1588009

پنج شنبه 4/2/1393 - 10:34
اخبار

ببه گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "بشار جعفری" در کنفرانسی خبری در نیویورک پس از ارائه گزارش زیگرید کاگ هماهنگ کننده ویژه هیأت مشترک سازمان ملل متحد و سازمان منع سلاح های شیمیایی گفت: دولت سوریه هم مخالف استفاده از مواد شیمیایی است و هم ادعای استفاده از گاز کلر را رد می کند. هدف اصلی از چنین ادعایی اخلال در انتخابات ریاست جمهوری است؛ و معلوم است که مدعیان استفاده ارتش از گاز کلر ازهیچ تلاشی برای جلوگیری از برگزاری انتخابات دریغ نخواهند کرد. بشار جعفری درباره "اقدام آمریکا در ارسال تجهیزات ضد تانک برای گروه های تروریستی فعال در سوریه و تصمیمش برای ارسال تجهیزات ضد هوایی برای این گروه‌ها" گفت: این کارها تأسف آور است زیرا آمریکا یکی از دو کشور پیشنهادکننده مذاکرات ژنو بود و باید به تعهدات خود در قبال روسیه، سازمان ملل، اخضر ابراهیمی و دولت سوریه عمل کند و با حمایت از مذاکرات ملی سوریه به حل مسالمت آمیز بحران این کشور کمک کند ولی آمریکا تعهدات خود را با حمایت تسلیحاتی از گروه های مرتبط با القاعده نقض کرد. جعفری درباره کنفرانس ژنو نیز اظهار داشت: ما بعد از مشارکت در کنفرانس ژنو 2 با اخضر ابراهیمی توافق کردیم که پس از رایزنی اش با طرف های ذیربط به سوریه بیاید و مذاکرات مان را ازسربگیریم و ما همچنان منتظر ورود وی به سوریه هستیم . ابراهیمی میانجی است ولی به وظایفش پایبند نیست و اشتباهات زیادی را مرتکب شده است اما ماهمچنان آماده ازسرگیری مذاکره با وی هستیم . نماینده سوریه در سازمان ملل خاطرنشان کرد: موضوع مذاکرات ژنو، برگزاری مذاکرات ملی در سوریه بدون دخالت خارجی است و این مذاکرات هیچ ارتباطی به انتخابات ندارد. جعفری تأکید کرد: رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل اعلام می کند که انتقال مواد شیمیایی سوریه به خارج این کشور با پیشرفت خوبی همراه است و 90 درصد این مواد به خارج منتقل شده است که این امر نشان می دهد دولت سوریه در آینده بسیار نزدیک انبارهای سلاح های شیمیایی خود را تخلیه خواهد کرد. زیگرید کاگ و احمد اوزومجو مدیر سازمان منع سلاح های شیمیایی بارها به انتقال موفقیت آمیز سلاحهای شیمیایی سوریه به خارج کشور اشاره کرده اند . اوزومجو درگزارشی اعلام کرد که 7 / 88 درصد از مواد شیمیایی بسیار مهم از سوریه خارج شده است و مقدار اندکی مواد شیمیایی باقی مانده است تا انبارهای سلاح های شیمیایی کاملاً تخلیه شود . جعفری گفت : دولت سوریه پایبند به تخلیه انبارهای سلاح های شیمیایی خود براساس زمان مقرر است مگر اینکه گروه های تروریستی حملاتی را انجام دهند که مانع انتقال محموله های شیمیایی شود . - See more at: http://fa.alalam.ir/news/1588017#sthash.ncULyabR.dpuf
منبع خبر:http://fa.alalam.ir/news/1588017

پنج شنبه 4/2/1393 - 10:32
اخبار

 سناتورهای فرانسوی: هیچ دیدار خارج از برنامه نداریم

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فلیپ مارینی" رئیس هیئت اعزامی پارلمان فرانسه به ایران در گفت ‌وگو با خبرگزاری تسنیم با ابراز خوشحالی از سفر به ایران، اظهار داشت: این دور، دوره بسیار مهمی برای روابط ایران و فرانسه است و این روابط در تاریخ ثبت می‌شود، هیئت ما امیدوار است که سال 2014 مرحله مهمی در پیشرفت روابط تهران - پاریس باشد.

سناتور مارینی در پاسخ به این سؤال که وزارت خزانه‌داری آمریکا سفر هیئت های اروپایی به ایران را کم‌اهمیت دانسته و اعلام کرده که پنجره تجارت با ایران هنوز باز نشده و اینکه آیا سفر هیئت پارلمانی فرانسه به تهران سفری صرفاً نمادین هست یا نه، گفت: من تصور نمی‌کنم که چند قرن رابطه بین دو کشور ایران و فرانسه رابطه‌ای نمادین بوده باشد؛ ما نمایندگانی از اکثریت و اوپوزیسیون در فرانسه هستیم؛ هرکدام از ما در تصوراتی که دارد آزاد است و تصور ما این است که به‌سمت یک گشایش حرکت می‌کنیم.

 مارینی با اشاره به اهداف سفر هیئت پارلمانی فرانسه به ایران، تصریح کرد: یک هدف، آشنایی و شناخت نهادهای اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران است که گشایش راه برای همکاری‌های اقتصادی مهمتر است؛ با این امید که فرآیند ژنو نظام تحریم‌ها را که به‌شدت به منافع اقتصادی دو کشور آسیب رسانده را هم سبک کند و در نهایت هم حذف کند.

در دی ماه سال 92 یک هیات پارلمانی اتحادیه اروپا به ایران سفر کرد که حواشی فراوانی در پی داشت؛ مهم ترین این حواشی، دیدار با دو تن از محکومین قضایی فتنه سال 88 بود که اعتراضات فراوانی را به همراه داشت.

 رئیس هیئت پارلمانی اعزامی فرانسه به ایران همچنین در خصوص حضور "فلیپ دالیه"، سناتور فرانسوی در جمع حامیان منافقین نیز، گفت: دالیه در دام این گروهک تروریستی افتاده بود.

 فلیپ دالیه دیگر سناتور فرانسوی و عضو این هیئت 6 نفره فرانسوی نیز که پیشتر بحث حمایت وی از گروهک تروریستی منافقین مطرح شده بود، در این مصاحبه گفت: من سناتور شهر سن‌سن‌دنی هستم، که شهری نزدیک پاریس هست. ماجرا از این قرار بود که من به‌همراه منتخبان دیگر مردم به تظاهراتی که در آن شهر برگزار شد، دعوت شدم. یک جلسه عمومی در آنجا برقرار بود. من یک‌دفعه در آنجا دیدم که کنار نمایندگانی از کشورهای دیگر هستم. من آن روز بدون هیچ برنامه خاصی آنجا رفته بودم که در اصل یک جلسه عمومی بود. همراه من نمایندگان دیگری هم بودند. بعد از پایان جلسه هم رفتم و دیگر هیچ ارتباطی با این گروه نداشتم. برایم سخت هست که درک کنم پس از گذشت این‌همه زمان از آن قضیه، چنین هیجانی در رابطه با این موضوع در اینجا (ایران) وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: من خیلی خوشحالم که الآن در ایران هستم و این فرصتی است که ایران را کشف کنم؛ همچنین خیلی خوشحالم که با مردم ایران آشنا می‌شوم و می‌توانم با نهادهای ایران ارتباط برقرار کنم. امیدوارم که در این سفر بتوانم ایران را بشناسم و همچنین این سفر باعث گسترش روابط دو کشور شود.

هیئت پارلمانی فرانسه متشکل از 6 سناتور سه‌شنبه شب وارد تهران شد. 

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1587845#sthash.8CbXUv51.dpuf

 


 منبع : http://fa.alalam.ir/news/1587845

 

چهارشنبه 3/2/1393 - 22:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته