• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 6910
تعداد نظرات : 98
زمان آخرین مطلب : 3410روز قبل
خودرو
گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش فوری خودروها ویژه عید سعید فطر خبر داد.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران،‌، امکان خرید رهیاب به صورت اختیاری با قیمت 2/450/000 ریال  و همچنین امکان انتخاب کارت طلایی برای مشتریان از سوی ایران خودرو می باشد. 

در ضمن کلیه خودروها با استاندارد آلایندگی یورو 4 می باشند.

خانواده

نوع محصول

رنگ های قابل عرضه

قیمت نقدی (ریال)

موعد تحویل (روز)

وانت بار دو

وانت بار دو بنزینی

وانت بار دوگانه سوز

سفید

سفید

123/750/000
143/250/000
30
45

پژو 405

پژو 405 بنزینی(GLX)

مشکی،خاکستری،نقره ای

257/750/000
45

سمند

سمند ال ایکس سال بنزینی

سمند ال ایکس EF7 بنزینی

سمند ال ایکس EF7 پایه گاز سوز

مشکی، سفید

مشکی، سفید

مشکی، سفید

267/050/000
279/850/000
293/950/000

45
45
45

 

منبع:عصر خودرو   
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:9
خودرو
از سوی ایران خودرو آغاز شد؛
گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش ویژه خودرو سوزوکی کیزاشی ویژه عید سعید فطر خبر داد.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، این خودروها مدل 2012  و دارای بیمه شخص ثالث بوده، موعد تحویل آنها نیز ۱۵  روزه خواهد بود. 

ایران خودرو قیمت این خودرو را ۱,۳۱۳,۸۱۴,۰۰۰ ریال اعلام کرده است.   
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:9
طنز و سرگرمی
در آستانه انتخابات پارلمانی نروژ، نخست وزیر این کشور، برای آگاهی از افکار مردم، در اسلو به مسافر کشی پرداخت.
 به گزارش سرویس بین‌ الملل باشگاه خبرنگاران ، یِنس استولتنبرگ نخست وزیر نروژ اخیراً در اقدامی نامعمول برای تبلیغات انتخاباتی، لباس رانندگان تاکسی را بر تن و مسافران را در شهر اسلو جابه جا کرد. حزب کارگرِ استولتنبرگ روز یکشنبه تصاویر ویدئویی از وی را که ظاهراً در ماه ژوئن تهیه شده است بر روی پایگاه‌های اینترنتی اجتماعی منتشر کرد که در آن می توان واکنش مسافران را زمانی که در‌می یابند استولتنبرگ پشت فرمان خودرو نشسته است، مشاهده کرد. 
دو زن هنگامی که متوجه می شوند نخست وزیر پشت فرمان خودرو نشسته است، ناگهان میخندند. مسافر دیگری می گوید آیا به عنوان شغل نیمه وقت، به رانندگی تاکسی روی آورده اید؟ نخست وزیر نروژ نیز می گوید: بله.
 به گفته استولتنبرگ، گوش دادن به نظر مردم اهمیت دارد، آنها داخل تاکسی معمولاً منظور واقعی خود را بیان می کنند. 
یک سخنگوی حزب کارگر نروژ گفت برای تهیه این تصاویر ویدئویی از شرکتی تبلیغاتی کمک گرفته شده است. اغلب مسافران تاکسی نیز استولتنبرگ را شناختند، اما برخی مسافران از هویت راننده بی اطلاع بودند. انتخابات پارلمانی نروژ قرار است روز نهم سپتامبر برگزار شود.    
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:8
اقتصاد
این روزها که بانک‌ها با شیوه‌های جدید در پی جذب نقدینگی سرگردان موجود در بازار هستند، برخی بانک‌ها اقدامات جالبی را انجام می دهند و جوایزی 10 هزار تومانی به حساب‌های متمرکز می‌پردازند.

این روزها که بانک‌ها با شیوه‌های جدید در پی جذب نقدینگی سرگردان موجود در بازار هستند، برخی بانک‌ها اقدامات جالبی را انجام می دهند و جوایزی 10 هزار تومانی به حساب‌های متمرکز می‌پردازند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، این روزها که بانک‌ها با شیوه های جدید در پی جذب نقدینگی سرگردان موجود در بازار هستند، برخی بانکها اقدامات جالبی را انجام می دهند و جوایزی ناچیز برای سپرده گذاران خود در نظر می گیرند.

در پی آزاد شدن نقدینگی سرگردان از بازارهای سکه، طلا و ارز به دنبال کاهش قیمت ها، برخی بانکها با شیوه های جدید و جذاب در پی جذب این نقدنیگی و سپرده های جدید به نظام بانکی هستند، اما در این بین بانکهایی هستند که با اقداماتی جالب که به مثابه شوخی با سپرده گذاران تلقی می شود، جوایزی بسیار اندک برای سپرده گذاران خود در نظر گرفته اند.

گرچه سپرده های قرض الحسنه بیشتر با منشاء خیر و نیکی انجام می شود، اما برخی بانکها برای جذب بیشتر این نوع سپرده برای آن جوایز 10 هزار تومانی در نظر گرفته اند و اسامی برندگان را بر روی درب و شیشه های شعب بانکها نصب کرده اند.

برندگان حساب های متمرکز از طریق قرعه کشی جوایز 10 هزار تومانی برنده می شوند. این در حالی است که این روزها مبلغ 10 هزار تومانی قدرت خریدی ندارد.

مسئولان این بانکها و شعب در مورد میزان جوایز در نظر گرفته شده برای برندگان این نوع حساب ها در توجیه عنوان می کنند که این حداقل مبلغ جوایز در نظر گرفته شده است و جوایز دیگری برای این نوع حساب ها از جمله کمک هزینه سفر حج هم پرداخت می شود.

اما بالاترین مبلغی که توسط این شعب پرداخت می شود، 100 هزار تومان است که به عقیده خود آنها رقمی بالا است. نکته جالب اینجا است که پیش از این برخی بانکها جوایز کلانی برای این نوع سپرده ها در نظر می گرفتند که با واکنش هایی از سوی نهادهای تصمیم گیر مواجه می شد و حتی این امر موجب شد که بانک مرکزی دستورالعمل های ویژه ای برای پرداخت نوع جوایز حساب های قرض الحسنه بانکها در نظر بگیرد.

در اوایل کار دولت نهم، بانک مرکزی با همکاری برخی دستگاه ها اولین بانک قرض الحسنه را راه اندای کرد که هدف آن جذب سپرده های قرض الحسنه و پرداخت آن به صورت قرض الحسنه به متقاضیان بود، چند ماه پیش نیز دومین بانک قرض الحسنه با عنوان رسالت راه اندازی شد.

هدف سیستم بانکی و بانک مرکزی از راه اندازی بانکهای قرض الحسنه، کمک به افراد با درآمد کمتر  و اقشار ضعیف تر جامعه بود تا با همیاری افراد غنی تر، سپرده هایی را جمع آوری و به آنها اختصاص دهد.

این در حالی است که پیش از راه اندازی بانک قرض الحسنه حتی طرح هایی از جمله متمرکز کردن بخش حساب های قرض الحسنه بانکها در این بانک مطرح بود که البته بعدا این موضوع به فراموشی سپرده شد.

در حالی چنین جوایز ناچیزی در شرایط اقتصاد فعلی برای حساب های قرض الحسنه توسط برخی شعب بانکی پرداخت می شود که بانکها سعی می کنند بیشتر بر روی عقود مشارکتی متمرکز شوند و اخیر هم سودهای روزشمار به سپرده های کوتاه مدت به منظور جذب سپرده های بیشتر می پردازند.

چندی پیش بانک مرکزی دستورالعملی برای اعطای جوایز به سپرده های قرض الحسنه پس انداز (ریالی  ارزی) به نظام بانکی کشور ابلاغ کرد که براساس ماده 6 دستورالعمل اعطای جوایز به سپرده های قرض الحسنه پس انداز (ریالی- ارزی)" مصوب یکهزار و بیست و پنجمین جلسه شورای پول و اعتبار انواع جوایز قابل اعطاء به سپرده های قرض الحسنه پس انداز مشخص شده است.

براین اساس كمک هزینه خرید واحد مسكونی، كمک هزینه سفر عمره، تمتع و عتبات عالیات، كمک هزینه تحصیلی برای یك مقطع، صنایع دستی ساخت صنعتگران داخلی و یا كمك هزینه خرید آن، خودرو ساخت داخل یا كمك هزینه خرید آن، سكه طلا و پول نقد، لوازم خانگی تولید داخل و یا كمك هزینه خرید آن جوایز در نظر گرفته شده می باشد.

همچنین بر اساس تبصره 1 این دستورالعمل حداكثر میزان هر یک از جوایز اعطائی اعم از نقدی و یا غیرنقدی به یك فرد در هر دوره در سال جاری پانصد میلیون ریال تعیین شده است.    
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:8
حقوق
قتل در نتیجه تصادف رانندگی به قصاص منتهی نمی‌شود؛ با این وجود، گاهی برخی رانندگان بعد از تصادف خطاکار با فرار از صحنه تصادف، مجروح را به امان خدا رها می‌کنند تا شاید از مجازات‌های این جرم فرار کند.
به گزارش حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، شهر پر از انواع و اقسام خودروها شده و این وسایل اگرچه امتیازات زیادی برای زندگی بشر دارند، استفاده از آنها همراه با ریسک و خطر است. تصادف مهم‌ترین خطری است که این وسایل برای شهروندان به همراه دارد. هر روز جان برخی از شهروندان در برخورد با این وسایل نقلیه آسیب می‌بیند. در بسیاری از مواقع رساندن سریع مصدوم به بیمارستان می‌توان جان او را نجات دهد به همین دلیل سرعت عمل بعد از وقوع این حوادث اهمیت زیادی در کاهش میزان خسارت جانی دارد؛ اما برخی به جای اینکه هر چه زودتر برای نجات جان مصدوم چاره‌ای بیاندیشند از محل حادثه متواری می‌شوند. قانون بین آن دسته از رانندگانی که پا روی وجدان می‌گذارند و از صحنه تصادف فرار می‌کنند با دیگر رانندگان تمایز قایل شده است که در این بسته حقوقی با این تفاوت و تمایز آشنا می‌شوید.

مجازات راننده فراری

در صورتی که شخصی با خودرو تصادف کند و موجب کشته شدن دیگری شود، در صورتی که عمدی نباشد، چنین قتلی شبه عمد خواهد بود. مهم‌ترین مجازاتی که این جرم دارد پرداخت دیه است که امروزه شرکت‌های بیمه پرداخت آن را تضمین می‌کنند. قتل در نتیجه تصادف رانندگی به قصاص منتهی نمی‌شود؛ با این وجود، گاهی برخی رانندگان بعد از تصادف خطاکار با فرار از صحنه تصادف، مجروح را به امان خدا رها می‌کنند تا شاید از مجازات‌های این جرم فرار کند. هر چند خیلی زود گرفتار ندای وجدان ناراحت خود می‌شوند و زندگی را برای خود تلخ می‌کنند.

بر اساس ماده 719 قانون مجازات اسلامی اگر بعد از تصادف، مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته و راننده با وجود امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی یا به‌ وجود اینکه امکان کمک گرفتن از مأموران انتظامی وجود دارد از انجام این کار خودداری کند یا به منظور فرار از تعقیب محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند بر حسب مورد در هر کدام از موارد به بیش از دو سوم حداکثر مجازات محکوم خواهد شد. دادگاه نمی‌تواند در مورد این ماده اعمال کیفیت مخففه کند.

در بررسی ماده 719 قانون مجازات اسلامی اول باید ببینیم بعد از صحنه تصادف چه کارهایی را نباید انجام دهیم: در شرایطی که امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی وجود دارد از این کار خودداری کنیم. در صورتی که امکان کمک گرفتن از ماموران انتظامی وجود دارد از این کار خودداری کنیم.

برای فرار از تعقیب محل حادثه را ترک و مصدوم را به حال خودش رها کنیم. در مورد این بند باید توجه داشت که ترک محل باید برای فرار تعقیب باشد بنابراین اگر شرایطی وجود داشت که در آن محل حادثه را به خاطر آوردن کمک یا انجام کار دیگری ترک کنیم در این صورت نمی‌توان گفت که عمل ممنوعی انجام داده‌ایم.

حالا در صورتی که هر یک از اعمال ممنوع یادشده را انجام دادیم چه پیامدهایی در انتظار ما خواهد بود؟ برخی از آنها به این شرح است:

دادگاه نمی‌تواند در مورد این ماده اعمال کیفیت مخففه کند؛ یعنی با این کار ما، دیگر خبری از تخفیف در مجازات نخواهد بود. مرتکب هر یک از این اعمال به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در ماده 714 قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد. ماده 714 قانون مجازات اسلامی مجازات شخصی را می‌گوید که در تصادف رانندگی موجب مرگ شخص دیگری شده است.

این ماده می‌گوید: «هرگاه بی احتیاطی یا بی‌مبالاتی یا عدم رعایت نظام‌های دولتی یا عدم مهارت راننده (اعم از وسائط نقلیه زمینی یا آبی یا هوایی) یا متصدی وسیله موتوری منتهی به قتل غیر عمدی شود مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس و نیز به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه اولیای دم محکوم می‌شود.» مجازات حبس برای مرتکب هر یک از موارد فوق بیشترین شدت را خواهد داشت.

مرتکب هر یک از این اعمال به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در ماده ۷۱۵ قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد. ماده ۷۱۵ مجازات شخصی را می‌گوید که در اثر تصادف رانندگی موجب ایجاد صدمه بدنی جدی و جبران‌ناپذیر به دیگری شده است.

این ماده می‌گوید: «هرگاه بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت نظام‌های دولتی یا عدم مهارت راننده، موجب مرض جسمی یا دماغی که غیرقابل علاج باشد و یا از بین رفتن یکی از حواس یا از کار افتادن عضوی از اعضای بدن که یکی از وظایف ضروری زندگی انسان را انجام می‌دهد یا تغییر شکل دائمی عضو یا صورت شخص یا سقط جنین شود مرتکب به حبس از دو ماه تا یک سال و به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه مصدوم محکوم می‌شود.»

مرتکب هر یک از این اعمال به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در ماده 716 قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد. ماده 716 مجازات شخصی را می‌گوید که در اثر تصادف رانندگی موجب نقصان یا ضعف دایم یکی از منافع یا یکی از اعضای بدن شود و یا باعث از بین رفتن قسمتی از عضو مصدوم شود.

این ماده می‌گوید: «هرگاه بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت نظام‌های دولتی یا عدم مهارت راننده موجب صدمه بدنی شود که باعث نقصان یا ضعف دائم یکی از منافع یا یکی از اعضای بدن شود یا باعث از بین رفتن قسمتی از عضو مصدوم گردد، بدون آنکه عضو از کار بیفتد یا باعث وضع حمل زن قبل از موعد طبیعی شود مرتکب به حبس از دو ماه تا شش ماه و پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه مصدوم خواهد شد.»

دیگر مواردی که باعث تشدید مجازات می‌شود

علاوه بر فرار از صحنه تصادف برخی از اعمال قبل از تصادف هم موجب می‌شود که مجازات مجرم شدیدتر شود. اقدامات یادشده به این شرح است:

- مست بودن راننده.

- گواهینامه نداشتن راننده.

- در صورتی که راننده زیادتر از سرعت مقرر حرکت ‌کرده باشد.

- در صورتی که راننده دستگاه موتوری را با وجود نقص و عیب مکانیکی موثر در تصادف به کار انداخته باشد.

- در صورتی که راننده در محل‌هایی که برای عبور پیاده‌رو علامت مخصوص گذاشته شده است، مراعات لازم نکند یا از محل‌هایی که عبور از آن ممنوع شده است، رانندگی کند. در همه این موارد راننده به دو سوم مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد.

درباره افرادی که مقصر اصلی حادثه را فراری دهند یا به او کمک می‌کنند نیز باید گفت: اقدام این افراد به هر دلیل طبق ماده 551 قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود؛ البته میزان مجازات بستگی به نوع جرم نیز دارد.

امتیازات راننده با وجدان در مقابل مجازات‌هایی که برای راننده بی‌وجدان فراری در نظر گرفته شده است در صورتی که راننده برای نجات مصدوم یا کم کردن آسیب‌های ناشی از رانندگی به او کمک کند برای او امتیازاتی در نظر گرفته شده است:

اول اینکه راننده می‌تواند برای کمک به مصدوم وسیله نقلیه را از صحنه حادثه حرکت دهد؛ البته به این شرط که برای کمک رسانیدن به مصدوم توسل به طریق دیگر ممکن نباشد. علاوه بر این در تمام موارد مذکور هرگاه راننده مصدوم را به نقاطی برای معالجه و استراحت برساند یا ماموران مربوط را از واقعه آگاه کند یا به هر نحوی موجبات معالجه و استراحت و تخفیف آلام مصدوم را فراهم کند دادگاه مقررات تخفیف را درباره او رعایت خواهد کرد. اگر راننده‌ای غیر از مقصر حادثه مصدوم را به بیمارستان یا نزد نیروهای انتظامی انتقال دهد چنین راننده با وجدانی هم مورد حمایت قانون قرار خواهد گرفت.

چرا برخی از رانندگان فرار می‌کنند؟

وجدان بیشتر رانندگان به آسانی حاضر نمی‌شود کسی را با وضعیت جسمی وخیم در کنار خیابان رها کند و فرار کند؛ به خصوص اینکه این شخص به دلیل اشتباه خود راننده به این حال و روز افتاده باشد؛ بنابراین معمولاً فرار از صحنه تصادف یک تصمیم اشتباه لحظه‌ای است.

تشدید مجازات راننده هم برای برخورد با همین اشتباه لحظه‌ای و پشت کردن به نوع‌دوستی است. ترس، بی‌تجربگی و بی‌اطلاعی مهم‌ترین دلایلی هستند که موجب فرار یک راننده حادثه‌ساز از صحنه تصادف می‌شوند. برای اینکه خسارت‌های مصدوم در صورت فرار راننده جبران شود قانون صندوق خسارت‌های بدنی را پیش‌بینی کرده است که در چنین شرایطی خسارت قربانی تصادف را پرداخت می‌کند.

اگرچه ممکن است راننده به دلایل مختلف صحنه تصادف را ترک کند، کسان دیگری که در اطراف تصادف هستند می‌توانند در نجات جان مصدوم نقش تأثیرگذاری داشته باشند. در این شرایط دیگران می‌توانند به جبران این اشتباه بپردازند و مصدوم را به بیمارستان منتقل کنند.

برای کسانی که نگران عواقب این کار هستند هم اطمینان می‌دهیم که به پشتوانه قانون بازداشت نخواهند شد. ممکن است شخصی از ترس اینکه بعد از انتقال مصدوم به بیمارستان با مقصر اصلی حادثه اشتباه گرفته شود از انجام این کار خودداری کند؛ اما برای اینکه این نگرانی از بین برود «قانون ممنوعیت بازداشت کسانی که مصدومان را به مراکز درمانی منتقل می‌نمایند» به تصویب رسیده است.

در این قانون کوتاه تاکید شده است:

از تاریخ تصویب این قانون نگهداری و بازداشت کسانی که مصدومان را به مراکز درمانی یا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و غیره منتقل می‌کنند توسط مراجع مذکور ممنوع است مگر اینکه خود فرد یا مصدوم یا افراد دیگری او را مقصر قلمداد کنند یا دلایل و قرائن دیگری دلالت بر انتساب اتهام به وی کند.      
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:6
سلامت و بهداشت جامعه
زیاد عرق كردن، شاید در ظاهر یك بیماری جدی به‌نظر نرسد، اما این واكنش فیزیولوژیك برای حفظ دمای طبیعی بدن در برخی افراد می‌تواند به یك عارضه آزاردهنده تبدیل شود یا نشانه‌ای از اختلالات هورمونی، تیروئیدی یا بیماری‌های جدی‌تری چون بیماری قلبی، عفونت یا سرطان باشد.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  زیاد عرق كردن، شاید در ظاهر یك بیماری جدی به‌نظر نرسد، اما این واكنش فیزیولوژیك برای حفظ دمای طبیعی بدن در برخی افراد می‌تواند به یك عارضه آزاردهنده تبدیل شود یا نشانه‌ای از اختلالات هورمونی، تیروئیدی یا بیماری‌های جدی‌تری چون بیماری قلبی، عفونت یا سرطان باشد. با این حال متخصصان غدد تاكید می‌كنند كه تعریق زیاد در بیشتر موارد، یك بیماری تلقی نمی‌شود و قابل پیشگیری و درمان است.

دكتر سیدحسین صمدانی‌فر، فوق تخصص غدد و متابولیسم و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران می‌گوید: تعریق، به صورت موضعی و در نواحی خاصی چون كف دست، پا و زیربغل معمولا تحت تاثیر اختلالات هورمونی در دوران بلوغ، چاقی، غذاهای تند و گرم، اضطراب و استرس اتفاق می‌افتد و با افزایش سن، كاهش وزن و نبود اضطراب از بین می‌رود.

وقتی دست و پایتان عرق می‌كند

تعریق زیاد از آن دست بیماری‌هایی است كه معمولا درمان آن به تخصص‌های مختلفی چون پوست، غدد یا جراحی نیاز دارد. به گفته متخصصان پوست و مو، بیماری «هایپرهیدروزیس» یا تعریق زیاد كف دست‌وپا علت‌های نامشخصی دارد. این بیماری به طور معمول به كف دست و پا و زیربغل محدود می‌شود و ممكن است در هوای گرم تشدید شود.

دكتر صمدانی‌فر با اشاره به این‌كه تعریق زیاد كف دست، پا و ناحیه زیربغل معمولا ناشی از اضطراب و هیجانات روحی است، می‌افزاید: اما اگر چنین حالتی در تمام بدن و همراه با تب و كاهش وزن باشد، بررسی اختلالات تیروئیدی و دیابت ضروری است، چراكه پركاری تیروئید و افت قند خون می‌تواند با تعریق زیاد همراه باشد. جالب است بدانید كه در بسیاری از موارد تعریق‌های موضعی بخصوص در ناحیه زیربغل جنبه‌ارثی و ژنتیك دارد.

یائسگی، عفونت و تعریق زیاد

به گفته متخصصان غدد، مركز تنظیم حرارت بدن در هرشخصی نسبت به دیگری متفاوت است، به همین دلیل درصورت افزایش درجه حرارت خون، غده هیپوتالاموس در مغز با گشاد كردن عروق و نیز تعریق، موجب خنك شدن بدن می‌شود، اما در شرایط خاصی هنگام ابتلا به بیماری‌های عفونی و تب‌دار، تمرینات ورزشی شدید، هوای گرم و مرطوب، پركاری غده تیروئید، دیابت، بارداری و همچنین یائسگی یا افت هورمون‌های جنسی در مردان، بدن دچار تعریق بیش‌ازحد می‌شود.

دكتر صمدانی‌فر در این‌باره می‌گوید: اختلال هورمون‌های جنسی در خانم‌هایی كه یائسه می‌شوند یا در آقایان، به‌دنبال افت هورمون‌های جنسی، به صورت تعریق‌های شدید بروز پیدا می‌كند. همچنین برخی بیماری‌های عفونی همچون سل می‌تواند با تعریق زیاد همراه باشد. البته تعریق بخصوص عرق سرد می‌تواند نشانه‌ای از بیماری قلبی یا افت قند باشد. ناگفته نماند سرطان نیز می‌تواند در برخی موارد با تعریق زیاد همراه باشد.

به گفته این متخصص غدد، تعریق زیاد در تمام بدن بخصوص از سنین میانی به بالا می‌تواند به دلیل یك بیماری اتفاق بیفتد كه باید علت آن را جستجو و درمان كرد.

تعریق زیاد قابل درمان است

این روزها روش‌های درمانی متنوع و موثری برای عرق كردن‌های موضعی شدید و آزاردهنده ارائه می‌شود. دكتر صمدانی‌فر با اشاره به این روش‌ها می‌گوید: داروهای موضعی حاوی آلومینیم كلراید، اولین درمان این بیماری محسوب می‌شود. عبور جریان الكتریسیته از پوست دست و انتقال آن به‌غدد عرق كف دست یا پا نیز از روش‌های درمانی دیگر این بیماری است.

در این روش‌ درمانی، دارویی وجود ندارد و با تكنولوژی الكتریكی درمان لازم انجام می‌شود و دستگاه با یون‌هایی كه در آب آزاد می‌كند، غدد عرقی را سركوب می‌كند و به این ترتیب بیمار تا مدت‌ها از رطوبت ناشی از عرق زیاد در امان است. در مراحل بعدی نیز برای درمان تعرق كف دست، از تزریق آمپول بوتاكس و سپس جراحی و تخلیه غدد عرقی كمك گرفته می‌شود.

فراموش نكنید استفاده از صابون‌های ضدباكتری، استحمام مرتب، شست‌وشوی بدن و مصرف مایعات به‌میزان كافی تا حد زیادی می‌تواند در كنترل تعریق بیش از حد بدن مفید باشد. همچنین افراد مبتلا به تعریق زیاد بهتر است از مصرف مواد غذایی ادویه‌دار و تند، همچنین نوشیدنی‌های حاوی كافئین، قهوه و شكلات كه مصرف آنها موجب افزایش ترشحات غدد برون‌ریز می‌شود، خودداری كنند.   

پنج شنبه 24/5/1392 - 2:4
خانواده
امروزه زندگی پرهیاهوی شهری، ازدیاد مشغله ذهنی و کاری باعث شده است که بسیاری از افراد بیشتر اوقات خود را صرف کارهای روزمره خود کنند به همین دلیل ایجاد یک فرصت و فرجه‌ای هرچند کوتاه در روال کاری می‌تواند خستگی راه و مشغله طولانی کار را از بین ببرد.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، در راستای فرمایش‌های مقام معظم رهبری در جمع جوانان خراسان شمالی درباره سبک زندگی به‌عنوان بخش اساسی و حقیقی پیشرفت تمدن‌سازی نوین اسلامی برای پرداخت به این مفهوم مهم، آسیب‌شناسی وضع موجود سبک زندگی در ایران و چاره‌جویی  درجهت نیل به اهداف و برنامه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مقاله‌ای درخصوص پاسخ به سؤال «الگوی تفریح سالم کدام است؟» با دکتر علیرضا ملازاده، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد، محقق و مشاور کودک و خانواده به گفت‌وگو نشستیم.

 5 رمز داشتن تفریح سالم

امروزه زندگی پرهیاهوی شهری، ازدیاد مشغله ذهنی و کاری باعث شده است که بسیاری از افراد بیشتر اوقات خود را صرف کارهای روزمره خود کنند به همین دلیل ایجاد یک فرصت و فرجه‌ای هرچند کوتاه در روال کاری می‌تواند خستگی راه و مشغله طولانی کار را از بین ببرد. گاه تفریح سالم به پیاده‌روی یا رفتن به باشگاه ورزشی، انجام فعالیت‌های هنری مانند نقاشی، خطاطی یا مطالعه کتاب، شعرخواندن، گوش سپردن به نوای موسیقی، بازدید از سایت‌های مختلف اینترنتی، برقرای تماس با دوست و آشنا و... قلمداد می‌شود که هر فردی بنا بر مقتضیات زمانی و زندگی خود در اوقات مقتضی از آن بهره می‌برد.

در نقطه مقابل این تفریح‌ها می‌توان به تفریح‌های ناسالم اشاره کرد.صحبت‌های ناپسندی مانند غیبت، تهمت و فضولی در امور زندگی دیگران، استعمال موادمخدر اعم از سیگار و...، اعتیاد به اینترنت  نیز در زمره تفریح‌های ناسالم تقسیم‌بندی می‌شوند. به‌عنوان مثال ممکن است تمسخر و متلک بار کردن دیگران باعث خنده و تفریح برخی از افراد باشد اما موجب آزار و رنجش بسیاری دیگر از افراد می‌شود. از سوی دیگر فردی که خود مرتکب اینگونه اعمال می‌شود نیز به مرور زمان علاوه بر دور شدن از جنبه‌های معنوی، احساس خستگی و دلزدگی می‌کند و انرژی او رو به زوال خواهد رفت و جنبه‌های مثبت زندگی‌اش نیز تحت تأثیر این حرکات قرار می‌گیرد.

 کار روزانه را با تفریح انجام دهید

هر یک از این فعالیت‌های عادی روزمره و شغلی می‌تواند به نوبه خود بعد تفریحی به خود گیرد و فرد هنگام انجام این فعالیت‌ها با لذت به کار خود ادامه دهد. در واقع انجام کارهای روزمره به‌صورت تفریحی خود یک هنر است که افراد کمی از آن بهره می‌برند. بسیاری از بزرگان عرصه علم و هنر، کارآفرین و افراد خلاق از این قبیل افراد هستند. این افراد با انرژی و شادابی به کار خود پرداخته‌اند و کار را به‌عنوان یک تفریح نه به‌عنوان یک فعالیت از پیش تعیین‌شده‌ که در قالب یک چارچوب و قوانین مشخص شده است، می‌نگرند. ما نیز می‌توانیم مانند این افراد، با در نظر گرفتن شرایط و مدیریت زمان، زندگی و شغل خودمان، را به تفریح تبدیل کنیم به‌عنوان مثال خانم خانه‌دار می‌تواند کارهای خانه یا فرد شاغلی که در یک شرکت، تولیدی یا کارخانه‌ای کار می‌کند، فعالیت‌های یکنواخت روزانه‌شان را تبدیل به تفریح کند.

 نگرش‌تان را تغییر دهید

تغییر نگرش برای انجام فعالیت‌های روزمره می‌تواند حلال بسیاری از مشکلات باشد. به‌عنوان مثال اگر شما انجام کاری را با دید منفی و تکراری بنگرید آن کار برای شما خسته‌کننده و دشوار است. شما می‌توانید با تغییر نگرش و دیدی مثبت این کار سخت و طاقت‌فرسا یا خواندن یک درس سخت و دشوار را با لذت به اتمام ببرید. بسیاری از افراد با این‌گونه نگرش توانسته‌اند انجام تمرین‌های شدید ورزشی، معادلات ریاضی و محاسبات عددی، رانندگی، خیاطی، آشپزی‌های طولانی را با موفقیت به پایان برسانند.

نکته مهم و اساسی این است که ما نمی‌توانیم چارچوب مشخصی تعیین کنیم و اظهار داریم که انجام برخی از فعالیت‌های سخت،کار و برخی دیگر تفریح هستند بلکه ما باید این نکته را درنظر بگیریم که بسیاری از حیطه‌ها و فعالیت‌ها، انجام دادنش به نگرش و دید ما بستگی دارد. اگر نگرش ما نسبت به آن فعالیت مثبت باشد ما می‌توانیم آن کار را به‌صورت تفریحی انجام دهیم و اما اگر دیدمان منفی باشد، آن فعالیت را به‌عنوان کار سخت در نظر می‌گیریم بنابراین تفریحی یا کاری بودن فعالیت روزانه‌مان امری نسبی و از فردی به فرد دیگر کاملا متفاوت است. در واقع نگرش و نوع نگاه هر فرد است که در نوع تفریحی بودن کارها نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا می‌کند.

 تفاوت نوع نگرش‌ها را در نظر بگیرید

از سوی دیگر نوع تفریح زنان و مردان، کودکان و سالمندان، افرادی با تحصیلات و ملیت‌ها و قومیت‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است به‌عنوان مثال ممکن است بسیاری از اقوام انجام برخی از فعالیت‌های سخت را نوعی تفریح قلمداد کنند درصورتی که افراد دیگر این نوع فعالیت‌ها را جزو کارهای سخت بدانند یا ممکن است بعضی فعالیت‌ها از دید کودکان تفریح به حساب آید در صورتی که بزرگ‌ترها این نوع فعالیت‌ها را تفریح ندانند بنابراین تفاوت نوع نگرش افراد نیز حائز اهمیت است.

 وقتی را برای استراحت اختصاص دهید

با انجام تفریح و اختصاص دادن زمانی کوتاه به سلامت جسمی و روحی خود بیندیشید. تحقیقات فراوانی نشان داده‌اند که تفریح‌های سالم، ارتباط تنگاتنگی با افزایش بهداشت روان، ازدیاد انرژی، بهبود روند ارتباطات اجتماعی، افزایش راندمان و بازدهی فعالیت‌های شغلی، شادی، نشاط و موفقیت افراد دارد. متأسفانه برخی از افراد به ظاهر موفق به شدت درگیر کارهای روزمره خود بوده و به علت اختصاص ندادن زمانی اندک به استراحت و تفریح و همچنین ناتوان بودن در تبدیل کار به تفریح در سنین میانسالی یا در اوج فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی دچار خستگی‌های مفرط روحی و جسمی شده که آنان را از انجام فعالیت‌های مثبت و سازنده بازمی‌دارد. گاهی اوقات این افراد قادر نخواهند بود، فعالیت‌های مثبت و سازنده و مناسب خود را ادامه دهند.

 تفریح را تبدیل به کار نکنید

متاسفانه برخی از افراد وسواسی و افراد کمال‌طلب و کمال‌زده، تفریح را تبدیل به کار می‌کنند. به عنوان مثال این افراد حتی در هنگام سفر با خود کوله‌باری از مشغله‌های کاری را حمل می‌کنند و حین سفر آنقدر قواعد و چارچوب‌های خشک و غیر قابل انعطاف را به کار می‌برند که نه‌تنها از سفر لذت نمی‌برند بلکه کاری سنگین و خسته‌کننده‌ را هم به انجام می‌رسانند. همیشه برای انجام کارها فرصت است، از زمان فراغت خود کمال استفاده را ببرید و در سفر به کارهای روزمره خود نیندیشید.   
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:3
طنز و سرگرمی
بالگرد وسیله ای است که در کارهای نظامی یا امدادی از آن استفاده می شود و انواع مختلف آن حتی نمونه های کنترل از راه دور و اسباب بازی آن نیز ساخته شده است. بالگردها دارای ساختاری مشخص هستند و کسی سعی در تغییر ظاهر ان ها نمی کند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، سال گذشته یک هنرمند هلندی با تبدیل کردن گربه خانگی اش به بالگرد به یک هنرمند عجیب تبدیل شد و بالگرد حیوانی اش نیز به عنوان عجیب ترین اسباب بازی سال انتخاب گردید. اما همه این افتخارات انتقادهای بسیاری نیز از طرف دوست داران حیوانات به همراه داشت.

"بارت جانسون" هنرمندی است که امسال نیز بدون توجه به انتقادهای مختلف دست به کاری عجیب زده است. این هنرمند این بار یک شتر مرغ را به عنوان مدل اصلی بالگردش انتخاب کرده است تا شاید بتواند امسال نیز عنوان عجیب ترین اسباب بازی سال را بدست آورد.



این شتر مرغ که به طور طبیعی در یکی از مزارع پرورش شترمرغ مرده بود توسط بارت خریداری شده و تنها به خاطر جثه بزرگ و عجیبش برای اینکار انتخاب شد. این هنرمند بدن شترمرغ را خالی کرده و پس از تاکسی درمی کردن آن را تبدیل به بالگرد کرد.

نیروی پرواز این بالگرد توسط 4 پروانه تامین می شود و این موتور و بدن شتر مرغ روی یک بدنه چوبی قرار گرفته است. این هنرمند می گوید شترمرغ همیشه دوست دارد پرواز کند و حالا با این وسیله او به آرزویش رسیده است. در ادامه فیلم این پرواز آورده شده است.
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:1
جهانگردی
دریاچه محلی است که آب جمع شده در آن راهی برای ورود خروج با آب های آزاد ندارد ولی به هر حال مکانی برای شنا کردن جوانان است. دریاچه های زیادی در دنیا هست که هر کدام ویژگی های خاص خودشان را دارند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، دریاچه های خاص در دنیا معمولا محلی برای جذب گردشگر هستند زیرا در این محل توریست ها قرار است با پدیده ای بسیار خاص روبرو شوند که در دیگر نقاط دنیا نمی توان مانندی برای آن ها پیدا کرد.

دریاچه "مربع آبی" یا "تالاب آبی" در انگستان یکی از دریاچه های خاص دنیاست که البته کمی با دیگر دریاچه های خاص متفاوت است. این دریاچه خاصیتی قلیایی دارد و هیچکس نمی تواند به آن نزدیک شود و رفتن به درون آن می تواند برای سلامت انسان بسیار خطرناک باشد.

 

این دریاچه که به نظر بسیار زیبا و خوش رنگ می آید دارای pH 11.3 است که نزدیک به عدد 14 بوده و خاصیت قلیایی آن بسیار بالاست. این عدد تقریبا نزدیک به pH سفید کننده هاست و مقدار سم موجود درون آن درحد بالایی قرار دارد.

در ساحل این دریاچه تابلوهای متفاوتی نصب شده است که هر کدام نشان دهنده خطرات این دریاچه است. وارد شدن به این دریاچه باعث بروز مشکلات پوستی و آسیب های چشمی می شود. تا به حال جسد حیوانات یا در برخی موارد انسان هایی در اطراف این دریاچه پیدا شده است. 

خانواده هایی که در اطراف این دریاچه زندگی می کنند همگی خواهان آن هستند که این دریاچه مسدود شود چرا که فرزندان آن ها ممکن است آلوده شوند و البته هوای این منطقه نیز به مقدار زیادی سمی شده است.





پنج شنبه 24/5/1392 - 2:0
حقوق
به کمک یک كارشناس حقوقی، از همه آنچه که به نام فرهنگ آپارتمان نشینی و رعایت حق و حقوق ساکنین لازم الجرا است آگاه شوید.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، آپارتمان نشینی یكی از درگیری‌های زندگی امروزی در شهرهای بزرگ و صنعتی است. این مشكلات از زمانی آغاز شد كه خانواده‌ها به یكباره از زندگی سنتی خود در خانه‌های بزرگ با حیاط و هشتی و ایوان فاصله گرفتند و به زندگی در آپارتمان‌ها روی آوردند.

سر و صدای بلند ساكنان آپارتمان‌ها، رفت و آمد در هر ساعت از شبانه‌روز، بلند كردن صدای تلویزیون و ضبط صوت و بالاخره نگهداری انواع حیوانات خانگی با این تفكر كه چاردیواری اختیاری است، باعث شده تا ساكنان مجتمع‌ها همچنان به شیوه زندگی سنتی پافشاری كنند و بسیاری از آپارتمان‌نشینان توجهی به حقوق همسایه‌های دیوار به دیوار یا ساكنان طبقه بالا و پایین خود داشته باشند.

 نادیده گرفتن بسیاری از قوانین آپارتمان‌نشینی و تبعیت نكردن از دستورات مدیر ساختمان، باعث ایجاد نه تنها بسیاری از مشكلات اجتماعی شده، بلكه جوی پر تنش را در آپارتمان‌ها ایجاد كرده است.

در بسیاری از مجتمع‌های مسكونی پیش آمده كه به خاطر نپرداختن حق شارژ یا چیدن كفش‌های همسایه‌ها آن هم جلوی در آپارتمان همسایه دیوار به دیوار، اختلاف آپارتمان‌نشینان را به مشاجره و گاه درگیری كشانده است و آیا فكر نمی‌كنید عدم آشنایی با قوانین و مقررات آپارتمان‌نشینی یكی از علل بروز این گونه معضلات است؟

حقوق مالكین آپارتمان‌ها

علی ادراكی، كارشناس حقوقی ابتدا با دیدگاه حقوقی به تعریف قانون تملك آپارتمان‌ها اشاره می‌كند و می‌گوید: به طور خاص در كشور ما قانون تملك آپارتمان‌ها مصوب اسفند 1343 و آیین‌نامه اجرایی آن مصوب اردیبهشت 1347، منبع اصلی ضوابط درباره این گونه واحدها به شمار می‌رود. براساس ماده 8 این قانون، در هر ساختمانی كه تعداد مالكین بیش از 3 نفر باشد، همه موظف هستند مدیر یا مدیرانی (به تعداد فرد) از بین خود یا از خارج مجموعه انتخاب كنند.

مسئولیت مدیران فقط مربوط به اداره قسمت‌های مشترك ساختمان بوده و كارهای مربوط به قسمت‌های اختصاصی در اختیار و انحصار مالكین آن است. به طور كلی، قسمت‌هایی كه برای استفاده اختصاصی تشخیص داده نشده است یا در اسناد از قسمت‌های مشترك محسوب می‌شود و پرداخت هزینه‌های مشترك اعم از این كه ملك مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد، الزامی است زیرا مالكیت در قسمت‌های مشترك متعلق به كلیه مالكین است.

به طور مثال، پشت‌بام جزو قسمت‌های مشترك آپارتمان‌ها به حساب می‌آ‌ید و هزینه آسفالت، برف‌روبی و... برعهده همه مالكین است. همان گونه كه همه ساكنان آپارتمان‌ها حق استفاده از آن را (مانند نصب آنتن و گذاردن كولر) دارند.

تخلف از قوانین آپارتمان‌نشینی


این كارشناس حقوقی در ادامه افزود: حال اگر هر كدام از مالكین قسمت‌های اختصاصی از انجام وظایف خویش در قبال قسمت‌های مشترك خودداری كند، مدیر یا مدیران مجموعه در موارد نوشته شده در مقررات به نمایندگی از مالكان حق شكایت و اقامه دعوی علیه واحد متخلف را دارند، از این رو بهتر است هنگام انتخاب مدیر یا هیات مدیران، صورتجلسه‌ای تنظیم شود و به امضای انتخاب‌كنندگان برسد تا در مواقع لزوم به عنوان مدرك ثابت‌كننده سمت مدیران نزد محاكم و ادارات قابلیت ارائه داشته باشند. معمولاً بیشترین دغدغه در روابط بین مدیران و ساكنان در مورد دریافت و پرداخت هزینه‌های جاری قسمت‌های مشترك (شارژ) به چشم می‌خورد.

 دریافت شارژ كه برعهده مدیران است، اگر مالكان ترتیب خاصی را پیش‌بینی نكرده باشند، براساس میزان سهم هر یك از مالكان یا استفاده كنندگان تعیین می‌شود. پس از مشخص شدن سهم هر واحد مالكان، آنها موظف به پرداخت شارژ خواهند بود و حتی اگر نسبت به پول درخواستی اعتراض هم داشته باشند، نمی‌توانند از پرداخت سهم‌شان خودداری كنند بلكه تنها راه اعتراض، تقدیم درخواست و كمك از مقامات قضایی جهت رسیدگی و اعلام پول عادلانه خواهد بود كه تا زمان صدور حكم قطعی سهم شارژ ماهانه باید پرداخت شود، مگر این كه دادگاه صالح ترتیب رسیدگی را ضروری بداند.

 در صورتی كه مالكین از پرداخت سهم خود از هزینه‌های مشترك خودداری كنند، از طرف مدیر یا هیات مدیران به وسیله اظهارنامه كه در قالب اوراق چاپی است، مبلغ بدهی با صورت ریز آن تنظیم و مطالبه می‌شود تا هرگاه مالك یا استفاده كننده ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیات مدیره بتواند به تشخیص خود و با توجه به امكانات از دادن خدمات مشترك از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع،‌آبگرم، برق، گاز و... به او خودداری كنند، در صورتی كه مالك یا استفاده‌كننده همچنان اقدام به تسویه حساب نكند اداره ثبت محل آپارتمان‌ها به تقاضای مدیر یا مدیران برای دریافت پول طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجراییه صادر خواهد كرد. (به نظر می‌رسد مدیر یا مدیران، اختیاری در مورد قطع آب سرد واحد مختلف نداشته باشند.)

این كارشناس حقوقی در خصوص عملیات اجرایی می‌گوید عملیات اجرایی مطابق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و همان‌طور كه می‌دانیم صدور اجراییه از طرف اداره ثبت در همه موارد به موجب سند رسمی به عمل می‌آید و اما این از موارد نادری است كه در قبال سند عادی نیز اجراییه صادر می‌شود.

محروم كردن آپارتمان متخلف از هرگونه امكانات


سؤال اساسی این است اگر ساكنان آپارتمانی به بهانه‌های مختلف از جمله مسافرت از پرداخت هزینه‌های آب، برق، گاز و نظافت یا برف‌روبی پشت‌بام خودداری كنند در این صورت آیا مدیر ساختمان می‌تواند واحد متخلف را از دریافت هرگونه امكانات محروم كند؟

گاهی ملاحظه می‌شود به دلیل تفكیك نشدن خدمات شهری در ساختمان‌ها از قبیل گاز و برق و... یا نبودن فلكه جداگانه آب گرم برای واحدهای ساختمان یا مشكلاتی از این قبیل مدیران قادر به قطع آن‌ها در مورد آپارتمان متخلف نیستند.

 در این صورت چاره‌ای جز مراجعه به دستگاه قضایی وجود ندارد، بنابراین در صورتی كه قطع خدمات مشترك ممكن یا مؤثر نباشد مدیران مجموعه می‌توانند به مراجع قضایی شكایت كنند و شوراهای حل اختلاف یا دادگاه‌ها موظفند این‌گونه شكایات را (كه معمولاً در اوراق چاپی دادخواست تنظیم می‌شود) خارج از نوبت رسیدگی كنند و می‌توانند مالك آپارتمان متخلف را تا دو برابر پول بدهی به نفع مجموعه جریمه كنند، به عنوان مثال اگر میزان بدهی واحد متخلف 2 میلیون تومان باشد شورای حل اختلاف می‌تواند علاوه بر آن وی را به پرداخت 2 میلیون تومان دیگر نیز محكوم كند كه روی هم 4 میلیون تومان می‌شود.

دریافت پول‌های غیر‌واقعی از طرف مدیر ساختمان

گاهی دیده می‌شود مدیران ساختمان پول‌های غیر‌واقعی و خارج از حد متعارف جامعه را در قالب شارژ‌ ماهانه از ساكنان آپارتمان‌ها دریافت می‌كنند، در این صورت تكلیف چیست؟

این كارشناس حقوقی با اشاره به سایر تخلفات صورت گرفته از طرف مدیر ساختمان گفت: اگر مالكان هر كدام از واحدها در مورد سهم یا میزان هزینه مربوط به سهم خود معترض باشند می‌توانند به مدیر مراجعه و تقاضای رسیدگی به موضوع را داشته باشند، در صورت عدم رسیدگی یا رد اعتراض، فرد معترض می‌تواند به مراجع صلاحیت‌دار قضایی مراجعه و تقاضای تعیین عادلانه سهم شارژ ملك خویش را بكند.

مشكل مهم دیگر كه معمولاً در ساختمان‌ها به چشم می‌خورد رعایت نكردن حقوق دیگران در قسمت‌های مشترك است، به‌طوری كه گذاشتن كفش، میز و صندلی یا هر نوع اشیای دیگر در بیرون از در آپارتمان و در معرض دید همسایگان یا در قسمت‌های مشترك كه تنها راه عبور باشد ممنوع بوده و در همه این موارد مدیران یا همسایگان می‌توانند اعتراض كنند و شكایت كیفری یا حقوقی را بسته به نوع تخلف علیه مالك متخلف مطرح نمایند و او را مجبور به رفع مزاحمت كنند.

نكته آخر درباره نگهداری از حیوانات خانگی است كه گاهی مشكلاتی را برای ساكنان آپارتمان‌ها فراهم می‌كند. با نگهداری هرگونه از حیوانات مانند طوطی و سگ در داخل آپارتمان باعث ایجاد آلودگی بهداشتی یا صوتی یا ترس برای همسایه‌ها می‌شود خصوصاً در مورد نگهداری سگ هر یك از مدیران یا ساكنان با طرح شكایت كیفری می‌توانند مالك مزاحم را مجبور به اطاعت از قوانین و رعایت امنیت و آرامش همسایگان كنند تا حیوانات مزاحم را از ساختمان بیرون ببرند.   
پنج شنبه 24/5/1392 - 2:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته