• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 167
تعداد نظرات : 174
زمان آخرین مطلب : 5324روز قبل
انتخابات

تجربه‌ی دولت‌های گذشته نیز نشان داده است که هر طیف اجرایی در چهار سال دوّم ریاست جمهوری توانسته است با موانع کمتر و با نهادینه کردن روش‌های خود به اهداف مطلوب خود نزدیک شود و این همانی است که مافیا از آن در هراسند و با تمرکز تمام امکانات خود در پی شکست دولت محبوب دکتر احمدی‌نژاد هستند، ولی باید بدانند که این ابزار مادّی نیست که همیشه سخن اوّل را می‌زند، چون هر چه را که بشر ناچیز بخواهد تا در مشیت الهی نباشد، تحقق نمی‌یابد. و ...

کودتای مطبوعاتی علیه نظام بر اساس طرح «برلوسکنی»

اگر در این چهارسال دولت دکتر احمدی‌نژاد به دکّه‌ی نشریات سری زده باشید خواهید یافت که این دولت در عرصه‌ی مطبوعات نیز با دیگر دولت‌ها متفاوت است؛ چرا که نه‌تنها سرخط مطبوعات مانند گذشته مجیز‌گو و در جهت اهداف دولت نیست، بلکه کم‌نظیر‌ترین اهانت‌ها و افتراها را داشته‌اند و متأسفانه هر چه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم، عرصه مطبوعات نوشتاری و مجازی را آلوده‌تر به این امر زشت می‌یابیم تا جایی که حریم خانواده‌ی محترم رییس‌جمهور نیز در بی‌تفاوتی مراجع نظارتی بر مطبوعات‌ مورد اهانت و تمسخر زشت قرار می‌گیرند. نمی‌دانیم اگر نسبت به آقایان رفسنجانی و خاتمی و یا میر‌حسین موسوی هم چنین جسارت‌هایی می‌شد، باز هم شاهد اینگونه بی‌تفاوتی‌ها بودیم؟!

آنچه اصحاب جنگ احزاب بر علیه نظام اسلامی طرّاحی کرده‌اند شبیه سازی طرح «‌برلوس‌کونی‌» در ایتالیا است. برلوس‌کونی به عنوان نماینده‌ی راست‌گرایان در ایتالیا جزو چند سرمایه‌دار اوّل آن کشور می‌باشد که با در دست داشتن شبکه‌های تلویزیونی خصوصی و غالب مطبوعات ایتالیا، مهمترین عوامل قدرت را در آن کشور اروپایی در دست دارد. ولی «‌برلوس کونی» از بد حادثه به دنبال حمایتش از بوش در اشغال عراق در انتخابات ایتالیا با عدم اقبال چشمگیر مردم مواجه گردید و رقیب چپ گرایش «پرودی» که مخالف اشغال عراق و تا حدودی منتقد سرمایه‌داری بود، زمام امور را در دست گرفت ولی «‌برلوس‌کونی» دست‌بردار از قدرت نشد، بلکه با ایجاد التهابات اقتصادی با کمک بنگاههای اقتصادی که در دست داشت و بزرگ‌نمایی برخی از ناهنجاری ها، مثل جمع‌آوری زباله‌های ناپل و از کاه، کوه ساختنهای رسانه‌ای، نگذاشت که تا در دور بعد پرودی کامیاب شود و این یکی از عواملی است که مدعیان اصلاحات را به این انتخابات خوشبینانه امیدوار ساخته است که متأسفانه ما در برخی از برنامه‌های انتخاباتی سیما نیز در پوشش گفتار برخی از مردم که ساختار هدایت شده‌ی این برنامه‌ها محرز است، سخنانی تخریبی ویا پوشش تبلیغات زود‌رس امثال مهندس موسوی را از برنامه‌هایی چون 20:30 شاهدیم.

البته اینگونه الگو‌برداری، بی‌سابقه نبوده است، چرا که مدعیان اصلاحات با شبیه‌سازی دقیق، طرح فروپاشی شوروی سابق در ایران و یا انقلاب‌های مخملی که در پس پروژه‌ی 18 تیر قرار داشت، ناکارآمدی اینگونه فعالیت‌ها را در‌یافته‌اند و اگر تحریم‌های جدید آمریکا را هم برای پیشبرد این طرح خود، کارساز می‌دانند در اشتباهند، چرا که در ایران اسلامی عوامل تعیین کننده، همه‌اش ظاهری نیست، مگر اینکه برای مبارزه با عالم غیب بر آن باشند که صف‌آرایی کنند، چنانكه «محمد رضا خاتمی» گفته است:

«نامزد ما باید چنان محبوب باشد که از پس نیروهای غیبی هم بر بیاید.»[1]

وامید واریم که به این شبیه‌سازی دست نزنند، چرا که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بارها شکست سوزناک مقابله با نیروهای غیبی را تجربه کرده‌اند که نمونه‌ی عبرت‌انگیز آن امداد غیبی «طوفان شن طبس» می‌باشد. البته در شبیه‌سازی‌های مدعیان اصلاحات نباید امکان شبیه‌سازی توطئه‌ی قتل «رفیق حریری» در لبنان و یا «بی نظیر بوتو» در پاکستان را نادیده گرفت، چرا که در کسادی بازار رقیبان احمدی‌نژاد خود‌زنی و پیراهن عثمان ساختن از تشنگان قدرت بعید نیست.

بگذریم...

کسانی که خود را جدّی‌ترین رقیبان دکتر احمدی‌نژاد می‌دانند و در آستانه انتخابات دهم ریاست جمهوری حتی با یکدیگر رقابت می‌کنند تا افتخار رقابت احمدی‌نژاد را برای خود مصادره کنند که در این راستا از هر نوع تهمت و فحاشی و تخریبی فرو‌گذار نیستند، متأسفانه در شعارهای تبلیغی‌شان دم از احیای خط امام راحل می‌زنند و چون آقای موسوی خود را مدعی روش امام راحل و احیاگر فرمان هشت ماده‌ای حضرت امام در حفظ آبرو و حقوق افراد می‌دانند، ولی در صحنه عمل، شاهدیم که میدان رقابت سالم انتخاباتی را در مهرورزترین دولت‌ها به معرکه‌ی تاخت و تاز غیرمنصفانه‌ی مرسوم جوامع سکولار و غربزده می‌خواهند مبدل سازند که در آن اصل و هدف فقط بر زمین زدن رقیب است و بس و ملاک فقط کسب قدرت می‌باشد. که با هجمه‌ی بی‌سابقه‌ی نشریاتی که در انتخابات گذشته حامی رقیب اصلی آقای احمدی نژِاد -یعنی آقای رفسنجانی- بودند و دیگر رسانه‌های از راه رسیده از این قماش امروز با تمام ترفندهای تبلیغی برآنند که با سوء استفاده از فضای باز سیاسی‌ای که دولت نهم ایجاد کرده است، وجاهت دولت خدمتگزار را پایمال نمایند تا شاید در صدی بر اقبال کم مردم به خویشتن بیافزایند.

رقیبان احمدی نژاد بیش از بیست سال با خط امام فاصله دارند!

این در صورتی است که در روش و منش آن سفر کرده در این عرصه‌ها سخن اوّل را فقط اخلاق، تهذیب نفس و خود‌سازی می‌زند و از خود‌سوزی و دگر‌سوزی متداول امروز برای کسب قدرت نشانی در آن مکتب نمی‌توان یافت، حضرت امام خمینی در رابطه‌ی کسب مسئولیت در نظام اسلامی می‌فرمایند:

«ما باید دولت اسلامی را، همه‌ی مردم، همه‌ی انسان‌ها، دولت اسلامی را تقویت کنند تا بتواند اقامه‌ی عدل بکند... مقصد این است که اسلام جریان پیدا بکند، مقصد این نیست که من اجرایش کنم. از چیزهایی که انسان مبتلا به آن هست این شیطنت‌های باطنی که انسان به آن مبتلا هست این است که، دلش می‌خواهد خودش متصدی امر باشد. جریان امر اگر به دست دیگری بهتر واقع بشود، این ناراحت است، می‌گوید من خوب است باشم. این از شیطنت‌های باطنی انسان است. انسان به صورت مقدّس مآبی طرحش می کند، «من می‌خواهم به این ثواب برسم .» اگر حساب کند پیش خودش که همان ثواب را، بالاترش را به شما می‌دهند، وشما کمک کنید به این کسی که متصدی است و از شما بهتر می‌تواند‌، راضی نمی‌شوید. مسئله این نیست که ثواب می‌خواهم، مسئله این است که دنیا می‌خواهم... ما گرفتار یک شیطنت‌هایی در خودمان هستیم که کثافتکاری است و پستی است و خودتان را نجات بدهید و خودمان را نجات بدهیم. اگر از این بند نجات پیدا بکنید، آن بعدش آسان می‌شود، وحدت آسان می شود، امّا از این بند باید نجات پیدا بکنیم، از این بند خودخواهی، هرچه هست برای خودم، خود محوری، من، نه غیر، این در همه‌ی نفوس هست مگر اینکه تهذیب بشوند...»[2]

به راستی اگر فرموده‌ی رهبر معظم انقلاب در همه گیر شدن مکتب امام خمینی تحقق می‌یافت آیا ما امروز شاهد تخریب‌های دشمن شاد کن و در جهت اهداف صهیونیسم نسبت به دولت محترم نهم بودیم؟! آنهم دولتی که پس از سال‌ها به تصریح رهبر معظم انقلاب، احیاگر شعار‌های انقلاب و مرام امام خمینی در کشور و جهان است‌.

آقایان کروّبی و میر حسین موسوی که کم وبیش دم از خط امام راحل می‌زنند، آیا دوستی و نزدیکی با «نهضت آزادی‌ها» که از مطرودین حضرت امام و از دید آن سفر کرده نزدیک به ارتداد بوده‌اند را از لوازم خط امام دانسته‌اند که حتی از بکار‌گیری آنان در کابینه‌ی آینده‌شان سخن می‌گویند؟!

نزدیکی افراد مشهور به رواج بی بندوباری و تبرج فساد انگیز دخترکان چون «فائزه‌ رفسنجانی» به ستاد آقای موسوی و سخنرانی‌های شهر به شهر وی به نفع میرحسین را با کدامیک از شاخصه‌های خط امام باید بسنجیم؟!

حمایت «سازمان مجاهدین انقلاب» از آقای موسوی که به واسطه‌ی کارنامه‌ی ضددینی و حمایت از سخنان مرتدانه‌ی «آغاجری»، از سوی حوزه‌ی علمیه‌ی قم نامشروع شناخته شد، چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟!

حمایت احزابی چون «کار گزاران» و «مشارکت» از مهندس موسوی که بر خلاف قانون و نظر امام و رهبری انقلاب، دولت‌های وقت آنان را پایه گذاشتند، چه سنخیّتی با حقوق مردم و خط امام دارد؟!

حضور افرادی چون «کرباسچی» و «عباس عبدی» و « مهاجرانی» که تخلف آنان از مبانی خط امام و یا در مراجع قضایی محرز شده است، در اردوگاه آقای کروبی چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟!

اینها همه درحالی است که دولت مظلوم را همه‌ی این آقایان به تمام بدی‌ها وصف می‌کنند، در صورتی که به فرموده‌ی رهبر معظم انقلاب اسلامی:

«دولت جدید‌، شاخصه‌اش عبارت است از‌: تصمیم قاطع بر خدمت خستگی‌نا‌پذیر به مردم، به میدان آوردن همه‌ی توان خود و پر رنگ کردن هدف‌های بلند انقلاب. اینها مشخصه‌های این دولت است. این دولت با تکیه بر شعارهای انقلاب و شعارهای امام بزرگوار، بر آن است که همه‌ی توان خود را به میدان بیاورد؛ با همه‌ی وجود کار کند؛ گره‌های زندگی مردم را باز کند؛ زیر ساخت‌های کشور را هر چه زودتر و هر چه بهتر و جامع تر به وضعیت مطلوب‌، برای پیشرفت‌های آینده بسازد و در عرصه‌ی بین‌المللی بر استقلال ملّی و عزت ملت ایران تکیه کند. می‌بینیم و حس می‌کنیم که این دولت بنا دارد عزت و استقلال ملی را آنچنان که در شأن ملت ایران است، حفظ کند.»[3]

حال آقایانی چون جناب مهندس موسوی و یا محسن رضایی که پیش از این هم در این مملکت زندگی می‌کرده‌اند، چگونه و با چه مبنایی تشخیص داده‌اند که کشور به گفته‌ی خودشان در پرتگاه قرار دارد؟!

و چگونه پاسخگوی مدعای خود در حیف و میل شدن بیت‌المال در این دولت بیش از سی‌سال گذشته خواهند بود؟! ما در صورتی از زبان آقای موسوی پس از بیست سال سکوت شاهد اهانت به وزیران پاک‌دست و اغلب خدمتگزار دولت نهم هستیم که در دولت‌های گذشته به ظاهر سالم‌ترین وزیران به برج‌سازی و کارخانه‌داری می‌پردازند. آن زمانی که در تاخت‌وتاز دوستان کارگزارانی آقای موسوی در دولت آقای رفسنجانی کمترین حقوق مردم نیز به بهانه‌ی توسعه‌ی بی‌حد و حصر نادیده گرفته شد و دختر رییس جمهور وقت با امکانات شهرداری تهران به بهانه‌ی ورزش بانوان بر بی بندوباری دخترکان کشور تأکید داشتند و عرصه بر متدینین آنچنان تنگ شده بود که نیروهای انتظامی به دستور وزارت کشور وقت به برخورد با معترضین به سخنان «فائزهء هاشمی» پرداختند که -خود شاهد آن بودم-؛ امثال آقای موسوی در آن بزنگاه که به تصریح رهبری انقلاب اقتضا داشت که «خواص طرفدار حق به میدان دفاع از ارزش‌ها بیایند» کجا بودند‌؟! چرا مثل حال که دم از ارزش‌ها می‌زنند ذرهّ‌ای در آن زمان از ارزش‌مدارانی که به جرم عمل به بند میم وصیت نامه‌ی امام در بازداشت به سر می‌بردند دفاع نکردند؟!

ریشه‌ی دشمنی ها با دکتر احمدی نژاد

حال چه شده است که پس از فترتی نفس‌گیر که با چشمانی اشک آلود و دلی خونین ناظر بی‌حرمتی به مقدسات جمهوری اسلامی از ناحیه‌ی بالاترین مقامات اجرایی بودیم، اکنون که مدد الهی بار دگر شامل حال سرنوشت انقلاب شد و شخصیتی به واقع مردمی و دلداده‌ی شعار‌های ناب اسلامی و انقلابی با ناز شست انتخاب مردم به صحنه‌ی جدّی کار و تلاش و فعالیت آمده‌است، آقایانِ دیر آمده که با ادعای ارزش‌مداری به تخریب این دولت‌ می‌پردازند، زود هم‌ می‌خواهند بروند بر روی کرسی ریاست؟! ایرادی به این ریاست طلبی نباید داشت، ‌ولی چرا به نام خط امام و ارزش‌ها، مقاصد زخم خورده‌های دولت عدالت را پیش می‌برند؟!

رهبر معظممان فرمودند:

«خوشبختانه یک دولت مردمی و پایبند به ارزش های دینی هم سر کار است. خود رییس جمهور (دکتر احمدی‌نژاد) با شیوه و منش مردمی، با ساده زیستی، با دلبستگی کامل به ارزش‌های اسلامی، با شجاعت و اعتماد به نفس، در میدان کار و تلاش است، اجزای دولت و خود رییس جمهور، کمر بسته‌ی خدمت به مردم، مشغول کار هستند. ابتکار عمل را هم در مسائل کشور و هم در مسائل بین‌المللی در دست دارند. رییس جمهور اهل کار، اهل ابتکار، اهل خدمت، اهل عمل، وارد میدان و خسته نشو است. در شاخص های گوناگون کشور هم در همه جا نشانه‌ی پیشرفت را ملاحظه می‌کنیم... چندی پیش رییس جمهور محترم از مطبوعات گله کرد که بد‌گویی می‌کنند، بد‌دهنی می‌کنند، لجن‌پراکنی می‌کنند و بعضی از مطبوعات اعتراض کردند. من معمولاً مطبوعات را می‌بینم؛ من حق را به رییس‌جمهور دادم، من معتقدم نمی‌گویم همه‌ی مطبوعات، بعضی از مطبوعاتی که انتقاد می‌کنند، انتقاد ایرادی ندارد، بی‌انصافی می‌کنند.»[4]

گناه احمدی نژاد این است که چون دولت‌های گذشته عمل نکرد که احزابی چون «مجمع روحانیون مبارز» (دولت‌ موسوی) و «حزب کارگزاران» (دولت رفسنجانی) و «حزب مشارکت» (دولت خاتمی) را در حمایت خود تشکیل دادند و با بیت‌المال نشریات همسو با دولت ترتیب دادند- که رکورددار آنان دولت دوّم خرداد است- بلکه در این زمینه آنقدر قانون‌مدارانه عمل کرده‌اند که حتّی برخی از دوستان مطبوعاتی دولت نهم از کم‌توجهی دولت به آنان گله‌مندند.

خلاصه‌ی کلام اینکه مخربان دکتر احمدی‌نژاد که برخی به شکل رقیب وارد میدان شده‌اند خط خود را از دشمنان جدا کنند چرا که در صف اوّل مخالفانِ روی کار آمدن مجدد رییس جمهور محترم صهیونیست‌ها می‌باشند و این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی را در نظر بگیرند که فرمود:

«دشمنان می‌خواهند مردم به دولت، که مسئولیت اداره‌ی امور کشور را دارد، بی‌اعتماد باشند، سعی کنید این نقشه را خنثی کنید.»[5]

«مثل جنگ احزاب دست به دست هم داده‌اند، فشار دارند می‌آورند که این دولت را بکوبند، هدفشان هم این دولت یعنی آقای احمدی نژاد شما‌ها نیستید... هدف انقلاب است، هدف نظام است، هدف واقعی نظام است شما (دولت نهم) چون حرف نظام را می‌زنید، آماج تهاجمات قرار می‌گیرید... علتش همه این است که گفتمان این دولت گفتمان انقلاب است.»[6]

«امروز در دولت جدید به‌رغم همه‌ی کار شکنی‌ها، این ارزش (های امام و انقلاب) سخن اوّل و حرف رایج شده و دولت صریحاً آنرا بیان می‌کند و علّت دشمنی‌ها چه کسانی که در داخل و چه در خارج هستند، همین است که رییس‌جمهور به‌طور ‌صریح به این ارزش‌ها اظهار عشق و علاقه می‌کند. در داخل نیز برخی نگاه می‌کنند آنجایی که این ارزش‌ها پاس داشته می‌شود کجاست تا به آن حمله کنند و هر خط و حرکتی که علیه ارزش‌ها باشد، این افراد آنرا دوست دارند.»[7]

اگر چه اینگونه اعمال تخریبی بر علیه دولت کار و تلاش و خدمت از وابستگان همه‌ی جریان‌ها غیر‌قابل پیش‌بینی نبود، که اگر سخن از عدالت باشد، بسیاری را برآشفته خواهد کرد و کینه‌ی عدالت‌ستیزان را برخواهد انگیخت و به فرموده‌ی رهبر معظم انقلاب اسلامی:

«با آغاز مبارزه‌ی جدّی با فساد اقتصادی و مالی یقیناً زمزمه‌ها و به تدریج، فریادها و نعره‌های مخالف با آن بلند خواهد شد. این مخالفت‌ها، عمدتاً از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر می شوند و طبیعی است، بددلانی که با سعادت ملّت و کشور مخالفند یا ساده دلانی که از القائات آنان تأثیر پذیرفته‌اند، با آنان همصدا شوند. این مخالفت‌ها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند.»[8]

رقیبانی که بیش از دو ماه با موج تخریب رییس جمهور محترم به میدان آمده اند، آیا از خود سؤال کرده‌اند که چرا بدخواهان دیرین انقلاب چون نهضت آزادی‌ها و رادیوهای بیگانه و حتی رژیم‌های مرتجع عربی از حضور آنان در مقابل احمدی‌نژاد استقبال کرده‌اند؟!

حضرت امام خمینی(سلام الله علیه) هنگامی که عده‌ای از روحانیون به هواداری میرحسین موسوی حزب «مجمع روحانیون» را تشکیل دادند، در پیامی به ایشان گوشزد کردند:

«اگر در این نظام کسی یا گروهی خدای نکرده بی جهت در فکر حذف یا تخریب دیگران برآید و مصلحت جناح و خط خود را بر مصلحت انقلاب مقدّم بدارد، حتماً پیش از آنکه به رقیب یا رقبای خود ضربه بزند، به اسلام و انقلاب لطمه وارد کرده است.»[9]

حال آیا ایشان مصداق این کلام امام راحل نیستند؟! آیا باز می‌توان باور کرد که در خط امام حرکت می‌کنند؟!

دیگر رقیبان نیز مراقب باید باشند که در این جو بد اخلاقی قرار نگیرند، چرا که کفران نعمت به گذشته‌ی آدمی نیز ضربه می‌زند، حال با هر سابقه‌ی جهادی و خدمتگزاری که باشد و در آخر این سخن صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی را به گوش جان بسپاریم که فرمودند:

«این دستاوردهای نظام اسلامی ، به راحتی محقق نشده است که عده ای بخواهند به دلیل اغراض شخصی و دشمنی با دولت ، در اصل نظام خدشه وارد کنند... این فضای بی بندو باری در حرف زدن و اظهار نظر علیه دولت ، مسائلی نیست که خداوند به آسانی از آنها بگذرد... تفضلات و رحمت الهی تا زمانی است که ما مراقب گفتار ، رفتار، و عملکرد خود باشیم زیرا خداوند با ما خویشاوندی ندارد... برخی کار ها و ظلم ها ، فتنه ای به پا می کند که دامن همه ، اعم از ظالم و غیر ظالم را می گیرد بنابر این همه باید مراقب اظهار نظر ها ، تبلیغات ، و اقدامات خود باشند.»[10]

از همه جالب تر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه‌ی انتخابات صریحاً حمایت خود را از دکتر احمدی نژاد چنین اعلام فرمودند:

«‌همراهی دولت با ملّت را قدر بدانید. مردم! دوستی دولت را قدر بدانید...

می‌بینید اگر چنانچه رییس جمهوری شور و نشاط داشته باشد، شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگی را برای این کشور انجام می‌دهد. می‌خواهند این نباشد...

بهترین آن کسی است که درد کشور را بفهمد. درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافی‌گری خودش نباشد...

نامزدهایی که ثبت نام کرده‌اند و زود‌تر از موعد قانونی تبلیغات می‌کنند، سعی کنند با انصاف عمل کنند... بنده که از همه‌ی این آقایان، اوضاع کشور را بیشتر می‌دانم، بهتر خبر دارم، می‌دانم بسیاری از مطالبی که درباره‌ی وضع کشور و وضع اقتصاد می‌گویند به عنوان انتقاد خلاف واقع است و اشتباه می کنند...»[11]

آنچه که مسلّم است، دولتی چون دولت نهم که با رویکرد ساختار‌شکنی وارد میدان شده است، در سال‌های نخستش طبیعی است که باید با چالش‌ها و موانع جدّی‌ای روبرو شود تا دست ‌فرصت‌طلبان با نفوذ را کوتاه کند و اگر دقت کنید، پس از سه سال دولت نهم توانست تا حد قابل‌توّجهی وزیران همراه را در کابینه داشته باشد و تجربه‌ی دولت‌های گذشته نیز نشان داده است که هر طیف اجرایی در چهار سال دوّم ریاست جمهوری توانسته است با موانع کمتر و با نهادینه کردن روش‌های خود به اهداف مطلوب خود نزدیک شود و این همانی است که مافیا از آن در هراسند و با تمرکز تمام امکانات خود در پی شکست دولت محبوب دکتر احمدی‌نژاد هستند، ولی باید بدانند که این ابزار مادّی نیست که همیشه سخن اوّل را می‌زند، چون هر چه را که بشر ناچیز بخواهد تا در مشیت الهی نباشد، تحقق نمی‌یابد.

 

--------------------------------------------------------------------------------

[1]- سایت موج سوم (حامیان خاتمی- موسوی)

[2]- صحیفه‌ی امام، ص ۵۲۸

[3]- سخنرانی معظم له در حرم مطهر رضوی‌(علیه السلام) 1/1/85

[4]- دیدار معظم له با مردم گرمسار در سفر استانی سمنان. 21/8/85

[5]- حرم رضوی(علیه السلام) 1/1/86

[6]- دیدار با هیأت دولت نهم 2/6/87

[7]- دیدار معظم‌له با ایثارگران خراسان رضوی(علیه السلام)- اردیبهشت ۸۶

[8]- فرمان مبارزه با فساد- 10/2/80

[9]- صحیفه‌ی نور- ج ۲۱- ص ۱۷۶

[10]- دیدار با کارگزاران حج .۱۵/۸/۸۷

[11]- دیدار مردمی – سنندج 22/2/88

شنبه 9/3/1388 - 11:48
انتخابات

كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: حضور توامان با كروبی در انتخابات را خطر نمی‌دانم، اما می‌توان برای آن اصطلاح مشكل را بكار برد.

میرحسین موسوی كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز جمعه، در نشست خبری كه با حضور خبرنگاران خارجی در سالن كنفرانس روزنامه اطلاعات برگزارشد، شركت كرد و به سوالات آنان پاسخ داد.

موسوی درباره رشد اقتصادی بخری كشورها از جمله چین و اینكه آیا ایران توان رسیدن به چنین وضعیتی را در صحنه جهانی دارد یا نه، با بیان اینكه چین از 1972 میلادی سیاست‌های جدیدی را به اجرا گذاشته و ما امروز شاهد پیشرفت‌های اصلاح‌طلبانه چینی‌ها هستیم، تاكید كرد: ما نیز كشوری بزرگ با امكانات وسیع هستیم و امروز در ایران حدود سه میلیون دانشجو تحصیل می‌كنند و همچنین تعداد نیروهای متخصص دربخش‌های مختلف ازسطح تحصیلی بالا برخوردار هستند كه اینها سرمایه‌های عظیمی برای كشور محسوب می‌شوند.

وی نظام اداری كشور را ناكارآمد دانست و افزود: امیدواریم بتوانیم پیشرفت خود را در دنیای امروز با سرعت ادامه داده و بر مشكلات غلبه كنیم.

این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اگر با سیاست پیشرفت توام با سرعت پیش نرویم، شكاف امروز ما با جهان بیشتر خواهد شد.

موسوی در خصوص نگرانی‌های موجود پیرامون انتخابات نیز اظهار داشت: نگرانی درباره انتخابات همیشه وجود دارد و دستگاه‌ها در آغاز انتخابات همیشه حساس هستند و ستاد بنده نیز سعی خواهد كرد با هماهنگی میان نیروهای ستاد و نیروهای مورد اعتماد و كمك نیروهای مردمی این نگرانی را كاهش دهیم.

وی عملكرد دولت نهم را مورد انتقاد قرار داد و با اشاره به گزارشی مبنی بر ناپدید شدن یك میلیارد تومان، گفت: این گزارش از نهادی كه در دیوان محاسبات عمومی كشور، نحوه هزینه‌های دولتی را محاسبه می‌كند، اعلام شده است كه این نهاد هر ساله گزارشی دراین خصوص ارائه می‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص سیاست‌های اتخاذ شده در روابط با آمریكا، با بیان اینكه باید به سمت تعامل بیشتر با جهان پیش برویم، تصریح كرد: امیدواریم این فضا با لحن رییس جمهور آمریكا بهبود یابد و ما شاهد پیشرفت در روابط دو كشور باشیم.

موسوی برقراری رابطه با آمریكا را موضوعی پیچیده عنوان كرد و اظهار داشت: این موضوع در یك روز حل نخواهد شد، بلكه نیازمند بكارگیری راه حل‌های درست و كار با حوصله است.

وی لحن رییس جمهور آمریكا را در بهبود این وضعیت مناسب دانست و خاطر نشان كرد: پیش از اوباما فضای جامعه بین‌الملل آشكارا حكایت از حمله به ایران داشت البته این موضوع اكنون حساسیت خود را ازدست داده و طبیعی است كه كشور ما ازتوانایی برای مقابله با هر تهاجمی آمادگی دارد.

موسوی همچنین افزود: اگر شرایط مهیا شده و علائم بیشتری كه نشان از پیشرفت كار داشته باشد، ببینیم، تابویی برای مناظره با امریكا نداریم اما نیاز به علائم مثبت‌تری در سطح بین‌الملل برای حل مسایل و مشكلات داریم.

وی مشكلات میان ایران و آمریكا را بسیار پیچیده و گسترده عنوان كرد و گفت: اگر بخواهیم این مشكلات را یك شبه حل كنیم، كار غیر واقع بینانه‌ای انجام داده ایم.

نخست وزیر سابق كشورمان آزاد كردن دارایی‌ها و نیز بازپس دادن مطالبات ایران را از جمله زمینه‌های رفع مشكلات میان تهران و واشنگتن دانست و درعین حال خاطر نشان كرد: ما باید خود را با فشارهای اقتصادی منطبق كنیم، فشارهایی كه به هر حال می‌تواند آسیب‌هایی را متوجه كشورمان كند.

موسوی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه چه انتظاراتی از آمریكا برای شروع مذاكرات دارید، تصریح كرد: ایران در بحث فناوری هسته‌ای هیچ امتیازی نمی‌دهد و این سیاست دائمی ماست، اما این سیاست باید به نحوی تنظیم و پیگیری شود كه جامعه بین‌الملل از عدم انحراف برنامه های هسته‌ای ما مطمئن شود، در این صورت فشارهای وارده بر ایران دفع شده و فضای سالم‌تری درروابط خارجی ایران ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینكه در این زمینه باید تدابیر روشنی را در نظر بگیریم، ادامه داد: آمریكا نیز باید خط قرمزهای ما را به درستی تخمین بزند و اگر براساس آن حركت شود، به آینده خوش‌بین‌تر هستیم.

این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری در خصوص حضور همسرش در فعالیت‌های انتخاباتی وی، با بیان اینكه خانم رهنورد فعال سیاسی و هنری درسالهای پیش از انقلاب است و درایران نیز بسیار شناخته شده است، گفت: با وی در حین فعالیت‌های فرهنگی و هنری در قبل از انقلاب آشنا شده و ازدواج كرده است و در شرایط حساس همواره در كنار هم بوده‌اند.

موسوی ادامه داد: خانم رهنور همواره استقلال شخصیت خود و مواضع سیاسی و فرهنگی خود را حفظ كرده اما امروز، روابط بنده با ایشان نشانگر نزدیكی دیدگاه ما درسطح انتخابات و سایر سطوح است و ایشان در زمینه باز شدن فضای انتخابات و گسترده شدن ارتباطات با هنرمندان و جوانان كشور نقش موثری دارند.

وی در پاسخ سوالی پیرامون روابط تهران و پیونگ یانگ، با اشاره به اینكه سیاست خارجی خود را محدود نمی‌كنیم، اضافه كرد: بحث مهم منافع حیاتی ایران است كه دراین زمینه واقع‌بینانه تصمیم می‌گیریم.

عضو مجمع تشخیص مصلح نظام با اشاره به روابط دوستانه كشورمان با كره شمالی در ایام دفاع مقدس خاطر نشان كرد: امروز نیز روابط ما با این كشور عادی است اما در زمینه مسایل تسلیحاتی با كره شمالی ارتباطی نداریم.

موسوی در خصوص موضوع شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینكه از دوره دوم ریاست جمهوری آقای خاتمی عضو این شورا بوده، گفت: از همان هنگام در جلسات این شورا شركت نداشته، اما این عدم شركت به دلیل مخالفت با شورا نبوده است.

وی با بیان اینكه شورای انقلاب فرهنگی دارای بخش‌های اقماری از جمله شورای هنر می‌باشد، گفت: من در جلسات شورای هنر فعال بوده و هستم.

این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درخصوص مباحث شورای انقلاب فرهنگی در سال‌های اول پیروزی انقلاب نیز خاطر نشان كرد: در آن هنگام حركت‌هایی علیه انقلاب نوپای اسلامی در محیط های دانشگاهی انجام می‌شد كه برای دفع آن ستادی تشكیل شد كه بنده عضو آن نبودم، ‌بلكه شهید بزرگوار دكتر باهنر مسوول این ستاد بود و شخصیت‌ها و افراد دیگری از جمله آقایان سروش، شمس آل‌احمد و شریعتمداری و افراد دیگری در این ستاد عضویت داشتند.

موسوی افزود: با توجه به اینكه رییس ستاد انقلاب فرهنگی، رییس دولت است، آن زمان هم كه بنده رییس ستاد بودم، آقای دكتر سروش نیز عضو بودند اما معلوم نیست چرا این مباحث امروز دستاویز بحث‌های مطبوعاتی شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دغدغه اصلی را نوع و شیوه اداره شورای انقلاب فرهنگی و توجه به تفكر حاكم بر جامعه دانست و گفت: امروز مشكل ما در خصوص انحصار كتاب و مطبوعات است، به عنوان مثال كتابی كه 15 بار از دولت فعلی مجوز انتشار گرفته است، در چاپ بعدی با مشكل روبه رو می‌شود و این موضوع ممكن است به شورا مربوط شود اما بیشتر به نحوه برخورد دولت با این مسایل بر می‌گردد.

موسوی در خصوص عملكرد دولت نهم نیز اظهار داشت: مهمترین مساله در دولت نهم، از یك سو نداشتن سیاست‌های موزون و ازسوی دیگرعدم كارآمدی است.

وی مراكز بزرگ صنعتی مانند تراكتور سازی و ماشین سازی تبریز را مثال زد و افزود:این مراكز به دلیل سیاست‌های ناكارآمد، در وضعیت نا‌مطلوبی قرار گرفته‌ و به دلیل مشكلات نقدینگی و سیاست های وارداتی، توان خود را از دست داده‌اند.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس اضافه كرد: در سیاست‌های كنونی كشور، اقتصاد ما گاهی به شكل هدایت شده و گاهی هدایت نشده و گاهی نیز بصورت نئولیبرال است و گاهی نیز در اجرای سیاست‌های اعلام شده، نبود تدبیر لازم را مشاهده می‌كنیم و بهبود مسیرهای عقلانی تصمیم‌گیری می‌تواند منجر به سیاست‌های اقتصادی روشن در كشور شود.

موسوی در خصوص برنامه‌هایش در زمینه مهار تورم، با توجه به افزایش قیمت نفت نیز كه از سوی خبرنگار دیگری پرسیده شد، گفت: یكی از دلایل تورم، نبود سیاست‌های مالی است كه موجب افزایش دو برابری نقدینگی شده است كه برای مهار آن باید تحركات جدی در عرصه تولید ایجاد كنیم و با استفاده از متخصصان اقتصاد كشور را ترمیم كنیم.

وی با ابراز تاسف ازتعطیلی شورای اقتصاد كه در زمان دفاع مقدس در اداره اقتصاد كشور نقش موثری داشت، خاطر نشان كرد: در عرصه اقتصاد از شاخه به شاخه پریدن بسیار نامطلوب است، برای مثال تغییرات مدیریتی در مراكزی مانند بانك مركزی، بانك ملی و وزیران اقتصاد، منجر به بی‌ثباتی بسیار زیاد در اقصاد كشور شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاكید بر اینكه تلاش جهت افزایش درآمدهای نفتی ضروری است، گفت: اما در عین حال باید وابستگی دولت به درآمد نفت به شدت كاهش یابد.

 

موسوی در پاسخ به سوالی در خصوص مساله فلسطین، اظهار داشت: این موضوع مساله دیرینه‌ای است و آنچه در نظام جمهوری اسلامی طی 20 سال گذشته تاكید شده، حمایت از مبارزات ملت فلسطین است.

وی راه حل مساله فلسطین را در آن دانست كه فلسطینی‌ها در تعیین سرنوشت خود مشاركت داده شده و سهیم شوند.

این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حضور كمتر نیروهای بیگانه را در منطقه در حل مسایل و مشكلات منطقه، موثر دانست و خاطر نشان كرد: اگر امنیت منطقه به دست مردم منطقه باشد، این امر خود باعث كمك به صلح و ثبات در منطقه خواهد شد اما نیروهای بیگانه خود به افراط گرایی‌ها در منطقه دامن می‌زنند كه نمی‌توان از این افراط گرایی‌ها چشم پوشی كرد.

موسوی تاكید كرد: نیروهای بیگانه بایستی هرچه سریعتر منطقه را ترك كرده و اداره آن به دست ملت‌های منطقه و از طریق راه‌های مسالمت آمیز و دیپلماتیك انجام گیرد.

وی در خصوص پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی نیز با بیان اینكه با پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی هیچ مخالفتی ندارد، گفت: در عین حال تا پیش از پیوستن به این سازمان، نباید امتیازات خود را در خارج ازچارچوب این سازمان از دست بدهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام لازمه پیوستن و الحاق به تجارت جهانی را اجماع در این سازمان عنوان كرد و گفت: اكنون آمریكایی‌ها با پیوستن ایران به این سازمان مخالفت می‌ورزند، پس تازمانی كه به این سازمان ملحق نشده‌ایم چه لزومی دارد، امتیازات خود را ازدست بدهیم.

موسوی با انتقاد از ناكارآمدی دولت نهم در این خصوص، اظهار داشت: تا هنگامی كه وارد این سازمان نشده‌ایم، باید از امتیازات خود با قدرت استفاده كنیم.

 

وی در خصوص حقوق معوقه فرهنگیان و نیز مصوبات جدید دولت، گفت: پرداخت حقوق معوقه از وظایف دولت است، اما دولت نباید شب انتخابات را برای پرداخت معوقه ها انتخاب می‌كرد.

این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص مصوبات سفرهای استانی نیز ضمن با انتقاد از اینكه وی هزینه‌های سنگین این سفرها نامید، گفت: مصوبات مجلس، باید در اردیبهشت ماه ابلاغ شود، نه بهمن ماه.

موسوی مصوبات جدید را همراه با ابهامات توصیف كرد و افزود: منابع این مصوبات از كجا تامین شده است؟‌ یا اینكه آیا مجلس با آن موافقت خواهد كرد یا نه؟

وی ادامه داد: این مصوبات تعهدات دولت را بالا برده و مشكلات زیادی را برای دولت آینده ایجاد كرده است ولی در عین حال هر دولتی كه روی كار بیاید باید تعهدات دولت قبل را محترم شمرده و آن را اجرا كند و در صورتی هم كه مصوبه‌ای مشكل داشت و نیازمند تغییراتی بود، باید از مسیرهای قانونی انجام شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص نتایج نظر سنجی‌های اخیر انتخاباتی با بیان اینكه یكی ازمشكلات ما نبود آمارهای رسمی و دقیق از شرایط فعلی است، گفت: با اینحال، نظرسنجی‌های مختلف نشان می‌دهد كه شیب صعودی آرا مناسب است.

موسوی درباره برنامه‌هایش نیز خاطر نشان كرد: برنامه‌های خود را ازطریق رسانه‌های محدود در اختیارش و نیز انتشار جزوات و یك كتاب كه زیر چاپ قرار دارد، دراختیار مردم قرار داده است.

وی درمورد اهمیت نقد در جامعه نیزتصریح كرد: اینكه متوجه باشیم در چه فضایی قرار داریم، موضوع بسیار مهمی است و هر نقدی از زاویه‌ای كه صورت می‌گیرد، راه حلی هم دارد و یكی از نقدهای بنده به موضوع عدم حمایت از تولید داخلی است كه برای آن نیز راه حل داریم.

این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح كرد: ما چاره ای جز روی آوردن به ایجاد امنیت برای بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری نداریم و تنها با ایجاد ثبات و شفافیت در مدیریت‌ها و ترسیم دورنمایی برای كار آفرینان، می‌توانیم مساله را حل كنیم.

موسوی در خصوص اختلاف سیاست‌های خود با مهدی كروبی دیگر كاندیدای این دوره ریاست جمهوری، گفت: بنده با آقای كروبی از قدیم دوست هستیم و ایشان را شخصیت محترمی می‌دانم و احتمال مناظره هم بین ما وجود دارد.

وی ادامه داد: اما بنده فردی پایبند به ارزش‌ها و در عین حال بسیار عملگرا هستم و معتقدم باید از نیروهای متخصص كه بتوانند تصمیمات عقلانی بگیرند، استفاده شود چرا كه بزرگترین خطر اتخاذ تصمیمات فردی است و كشورمان نیز دارای نیروهای عظیم و نظام اداری بزرگی است كه باید در عین كوچك شدن حجم دولت، كارآمد شود.

موسوی همچنین در خصوص تفاوت آرایش با كروبی نیز با بیان اینكه روند كلی اقبال عمومی به سمت نیروهای اصلاح طلب است، خود را یك اصلاح‌طلب اصولگرا عنوان كرد و گفت: حضور توامان با كروبی در انتخابات را خطر نمی‌دانم، اما می‌توان برای آن اصطلاح مشكل را بكار برد.

 
شنبه 9/3/1388 - 11:46
انتخابات

برنامه های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهور از روز جمعه گذشته رسما در صدا و سیما کلید خورد و میر حسین موسوی بعد از سالها بر صحنه تلویزیون ظاهر شد تا بعنوان کاندید ریاست جمهوری برنامه ها و دلایل حضور خود را اعلام کند.اما صحبتهای نیم ساعته وی برای ملت چیزی جز تخریب و انتقاد غیر منصفانه بر دولت نهم و شخص ریاست جمهوری نبود!

 

وی در ابتدای سخنان خود با مظلوم نمایی آشکار دلیل عدم حضور خود در بیست گذشته را بر گردن سیما انداخت و گفت به دلیل اینکه محدودیت تصویر داشته نتوانسته از طریق رسانه ملی با مردم سخن بگوید!! جدای از صحت ادعای وی که مسئولین سیما یعنی آقایان محمد هاشمی و لاریجانی و ضرغامی باید پاسخگو باشند میر حسن باید  توضیح دهد آیا در روزنامه ها و مطبوعات و خبرگزاری ها هم محدودیت داشته است؟ چگونه است که وی در این بیست سال پر فراز و نشیب حتی یک مصاحبه مطبوعاتی هم نداشته است؟؟ وی البته در سخنان خود به این سوال پاسخ داده است چرا که وی در این سالها مشغول مشاوره به رییس  جمهور سابق و افتخار و آرامش از وضعیت موجود بوده است و مردم و کشور در گلستان و بوستان بوده است و تنها چهار سال است که گرانی و بیکاری و تورم و اعتیاد و ... بوجود آمده است!

 

نکته دیگر اینکه وی سپس در صحبتهایش از دکتر؟؟ خاتمی تقدیر و تشکر کرد و آنگاه بعد یادش افتاد که باید از شهدا و جانبازان هم یادی کند و به آنها هم سر تعظیم فرو آورد! هاشمی رفسنجانی دیگر شخصیتی بود که در سخنان میر حسین بطور جدی مورد تقدیر قرار گرفت و با نام امیر کبیر و به کام هاشمی باز هم این دولت نهم بود مورد هجمه قرار می گرفت!! میر حسین در سخنان خود هیچ گونه راهکاری برای مهار خطرات پیش روی کشور بیان نکرد و فقط و فقط انتقاد کرد آن هم نه مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری بلکه شبیه یک انسان عامی و بحثهایی که انسان در اتوبوسها می شنود! سخنان بدون استناد و آمار میر حسین در سخنان ابتدایی خود بیان گر این نکته است که گویا قرار نیست جو اخلاقی و منصفانه که مورد نظر رهبر معظم انقلب می باشد هنوز حکم فرما باشد. رهبر انقلاب در کردستان نامزدها را از بیان مطالب خلاف واقع منع کردندو فرمودند وضعیت کشور رو به پیشرفت است و بسیاری از مطالبی که نامزدها می گویند خلاف واقع است! میرحسین که از تورم 25 درصدی آشفه به نظر می رسید وآن را خطر بزرگ کشور می داند نگفت که آیا مشاوره های وی به دولت هاشمی سبب تورم 50 درصدی شده است؟ و آن روز چرا فریاد نکشید که آقایان امام با گران کردن سیگار هم مخالف بود و شما تورم را به 50 درصد رسانده اید!! میر حسین نگفت چگونه است در زمان جنگ که بحرانی ترین حالت کشور است امام دم از مدیریت جهانی میزند اما اینک ما به خاطر کمی مشل اقتصادی باید دست از حمایت لبنان و فلسطین برداریم؟

 

میر حسین که در سخنان خود از اراک بعنوان یک استان!!!! صنعتی نام برد به جز کلی گویی سخن دیگری نداشت. وی با تشکر از مردمی که در سفرهای استانی وی به پیشواز او می آمدند تشکر کرد و گفت من پول نفت در آستین نداشتم که به شما بدهم و ماشینی هم نداشمت تا دنبال شما بفرستم تا به استقبال بیایید و خودتان آمدید . شاید وی کنایه ای به سفرهای استانی دولت نهم زده باشد و اتهام و توهینی که اصلاح طلبان این چند وقته نثار مردم می کرده اند را باز تکرار کرده باشد که اسقبالهای بی نظیر مردم از دولت به خاطر ناهار و پرتقال  و سیب زمینی بوده است و مردم  با این چیزها به استقبال می آیند!! البته میر حسین نگفت حمایتهای سازمان نفتی مجاهدین انقلاب و کارگزاران از وی چگونه است؟؟

 

باید  منتظر سخنان میر حسین در ادامه روزهای تبلیغات باشیم تا مشاهده شود وی غیر از تخریب دولت نهم صحبت دیگری هم دارد؟؟

 

منبع: وبلاگ فصا انتظار

شنبه 9/3/1388 - 11:44
انتخابات
وبلاگ چرا احمدی نژاد:
تورم و گرانی در این دولت بی سابقه بوده است!

در بحث تورم هم باید یک ادعایی بکنم ! دولت در اینجا مدعی هست نه ملت ! در این بحث نیز دولت مدعی ِ توفیق است !

 

ابن که تورم بی سابقه بوده است حرف درستی نیست .

 

در دولت آقای موسوی تورم ۲۹ درصدی را در سال ۶۶ و ۶۷ داشتیم.

 

در دولت آقای هاشمی تورم ۴۹.۵ درصدی در سال ۷۴ را شاهد بودیم.

 

در دولت آقای خاتمی تورم ۲۲ درصدی در سال ۷۸ را داشتیم.

 

بنابراین همچین نرخ تورمی بی سابقه نیست . و شاید معمول هم بوده است. با توجه به اینکه شاخص نرخ تورم در دولت آقای احمدی نژاد عوض شده است به نکات زیر توجه بفرمائید :

 

یکی از عوامل افزایش تورم در قضیه ی سهمیه بندی سوخت بود که تصویب مجلس محترم بود. در باره ی اهمیت و ضرورت سهمیه بندی لینک مقابل را بخوانید www.raja10.blogfa.com/post-50.aspx :

 

سهمیه بندی یکی از فعالیت های تورم زا بود که در دولت قبلی باید انجام میشد اما به دلایلی(که اگر خوش بین باشیم میگوییم ترس نه خیانت!) انجام نشد. خود مصوبین طرح سهمیه بندی در مجلس پیش بینی حداقل ۱۵ درصد تورم را برای این طرح کردند.

 

یکی دیگر از عواملی که در افزایش تورم تاثیر داشت بازار جهانی و تورم وارداتی بود. این تورم به علت افزایش قیمت نفت در دنیا بود . تورم وارداتی ۳۴ درصد برآورد شد.

 

در بحث افزایش قیمت نفت باید درنظر داشت که کشور ما بیشتر از صادرات نفت ٬ به واردات محصولات نفتی میپردازد .{علت و عامل این امر در قسمت کارهای دولت عرض شده است}. پس افزایش قیمت نفت به افزایش تورم کمک کرد. شاهد هم این است که با کاهش قیمت نفت دیدیم که درصد تورم وارداتی کم شده است.

 

بنابراین دو عامل (۱۵+۳۴)=۴۹ درصد تورم باید اضافه میشد به تورم قبلی (تورمی که دولت قبلی تحویل داد) که ۱۵.۲ درصد بود. پس در حالت عادی باید تورم به (۴۹+۱۵)=۶۴ درصد میرسید که با تلاش های شبانه روزی دولت عدالت محور به ۲۲ درصد رسید. یعنی از مقداری که به آن تحویل شد حدود هفت درصد اضافه شد. یعنی تورم ۶۴ درصدی کنترل شده و به ۲۲ درصد کاهش یافت.

 

در این جا از تلاش برای ضربه زدن به دولت صرف نظر میکنیم!

 

از تاثیر قطعنامه هایی هم که شب و روز تصویب میشد هم صرف نظر میکنیم!

 

پس نشان میدهد که کار انجام شده که تورم کنترل شده است. و اعتدال آن حفظ شده است.

 

عامل اصلی تورم اینها بود که عرض شد . البته منکر این نیستیم که شاید بهتر از این هم میشد ! اما در شرایط موجود مطلوب بود.

 

همانطور که میدانید یکی از نتایج تورم ٬ معضل گرانی است.مدتی گرانی با سایه و چهره ی نامبارکش همه را به وحشت انداخته بود. که بحمدلله حدود یک سال است که اوضاع به حالت عادی خود برگشته است و شرایط خوبی را تجربه میکنیم.

 

آنچه در دل اعتراضهای به حق مردم می شود به عنوان غفلت یاد کرد چیزی نیست جز عدم اطلاع کافی از علت این پدیده ی کم نظیر.

 

لازم به ذکر است که هرگاه در بطن زندگی شخصی به اتفاقی برخورد کنیم که از اصل حادثه بی اطلاع باشیم تحت  تاثیر تحریکات و جو ایجاد شده توسط اطرافیان موضعی غیر منطقی اتخاذ کرده و اقدامی عجولانه و بعضا غیر منطقی را مرتکب میشویم که پس از اطلاع از واقعیت ماجرا اگر از شجاعت اندکی هم بهره مند باشیم به اصلاح موضع خود یا حداقل معترف به اشتباه خویش خواهیم بود.

 

در معضل گرانی هم شاهد بوده ایم عده ای بی اطلاع از علل فوران قیمت کالا های اساسی و مواد غذایی به فحاشی دولت پرداخته و ندانسته موجب ایجاد جو ناسالم روانی در اجتماع بزرگ شهری و به مراتب کوچکتر در روستاها میشوند.

 

دراین جا این حقیر که خود از منتقدین گرانی افسارگسیخته ی جهانیست به عامل ایجاد گرانی پرداخته و شما بزرگواران خود منصفانه قضاوت کنید مقصر اصلی دولت پرتلاش است یا دیگر موارد ذیل:

 

آخرین گزارش بانک جهانی حکایت از آن دارد که قیمت جهانی بیش از هفتاد نوع کالای اساسی در دنیا در طی یک سال اخیر بین 20 تا 420 درصد افزایش را تجربه نمود که در این بین قیمت مواد غذایی از سه ماه نخست سال 2007 تا سه ماه ی نخست 2008 میلادی بین 71 تا 102درصد رشد داشته که برخی از این موارد عبارتند از:

 

قیمت گندم در کانادا درطی این مدت از 232 دلار در هر تن به 621 دلار رسید که احتمالا رشد 167درصدی را داشته است.

 

قیمت برنج تایلندی از 254 دلار در هر تن به 522 دلار رسید که رشد 105 درصدی را مشاهده کردیم.

توجه کنیم که ایران سالانه به یک و نیم میلیون تن واردات نیازمند است!! پس تبعا قیمت برنج تحت تاثیر قیمتهای صادر کنندگان برنج در کشورمان خیز بلندی داشته است.

 

رشد 25 تا 35 درصدی در سال اخیر در قیمت انواع چای که تنها بک نوع آن 2260 دلار در هر تن بوده که به3050 دلار رسید.

 

قیمت موز از 1036 دلار درهر تن به 1421 دلار درهر تن رسید که بیانگر رشدی 37 درصدیست.

 

قیمت جهانی شکر نیز با رشد 21 درصدی از 230 دلاربه 280 دلار درهر تن رسیده است.

 

عزیزانی که این ارقام را مشاهده کرده اند لازم است به مطالب ذیل نیز عنایت کافی داشته باشند که از جمله ی انها خشکسالیست در رابطه باموضوع گرانی.

 

باید بدانید دولت این وضعیت را زوم نموده و بنا بر اخبار موثق در همان موقع کارگروه مشترکی از نمایندگان مجلس و دولت تشکیل شد که نحوه ی رویارویی اقتصاد کشورمان در مواجه با تورم جهانی و فشارهای سنگین بر اقشار ضعیف را بررسی کنند.

 

پس از بررسی های مفصل این کار گروه مشترک پیشنهاد شد از محل افزایش درآمد های نفتی مجوز واردات 2 میلیارد دلار کالای اساسی به دولت اعطا شود تادر این ایام به بازارها تزریق شود که از فشار وارده بر مستضعفین بکاهند.

 

لکن رئیس جمهور برای حمایت از تولید کنندگان داخلی حجم واردات را توصیه نمود به حداقل ممکن رسد که بعد از یک بازبینی مجدد این رقم از 2 میلیارد به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار تقلیل یافت.

 

سپس با تنظیم شدن این طرح در قالب یک لایحه دو فوریتی روانه ی مجلس شد که علی رغم سهیم بودن نمایندگان در این طرح با خارج کردن یک فوریت لایحه در مجلس آنرا از دستور کار مجلس خارج کردند .

 

متعاقبا این برداشتی که دولت میتوانست در صورت تصویب از صندوق ذخیره ی ارزی داشته باشد به سرانجام نرسید و در این برهه از سال یک اقدام موثر در کنترل قیمت و تورم عقیم ماند.

 

دوستان امیدوارم از مطالعه ی عرایض این کوچک خسته نشده باشید لیکن خواهشمندم در ارتباط با اصل مبحث قبل از داوری کمی تامل کنید.

 

بنابراین در بحث تورم عواملی نظیر سهمیه بندی سوخت٬ سرما و خشک سالی بی سابقه ی سال ۸۶ ٬ تورم وارداتی و قیمت های جهانی نقش عمده را ایفا کردند که با اقدامات به موقع و حساب شده ی دولت فشار بر مردم به حداقل کاهش یافت.

شنبه 9/3/1388 - 11:41
انتخابات

اگر بخواهیم زمینه ای از اصلاح در ساختار را معرفی کنیم که بیشترین تعداد مخالفان را دارا باشد به جرات میتوانیم از اجرای عدالت نام ببریم. حتی گروه هایی که با اصول کار موافقند اما چون زیاده طلب هستند و یا دست آنها کوتاه شده است مشکلاتی ایجاد میکنند که سد راه عدالت میشوند.

 

 

کسی هم انتظار اجرای کامل عدالت در مدت سه سال و پنج سال و ده سال را ندارد . همین که زمینه سازی و حرکت در این جهت میشود خود قابل تقدیر است . همان طور که میدانید اصلی ترین خصوصه دولت امام زمان(عج) هم اجرای عدالت است و اجرای کامل عدالت تنها در زمان معصوم قابل انجام است. این بدین معنی است که تا زمان ظهور منجی عدالت کامل نخواهیم داشت. اما این برداشت هم درست نیست که گام برداشتن به سوی تحقق عدالت است . پیشرفت بدون عدالت باعث فقر همه جانبه خواهد شد .

 

اما در این زمینه که دولت نهم چقدر در اجرای عدالت موفق بوده است باید عرض کنم که این دولت گام های بزرگی در این زمینه برداشته است که شجاعت اجرای آن را در دولت های دیگر ندیدیم مانند توزیع سهام عدالت ، سهمیه بندی بنزین ، طرح تحول اقتصادی ، سفرهای استانی و ... که هر یک از آنها سهم بزرگی در ایفای عدالت داشته است.

علاوه بر موارد یادشده در خصوص اقدامات عدالت محور دولت می‌توان به مواردی از جمله افزایش حداقل حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری، گسترش پوشش بیمه‌های اجتماعی روستاییان و عشایر، اختصاص حداقل 20‌درصد از یارانه‌های مستقیم به دهک‌های پایین درآمدی در قانون بودجه سال 85 بر اساس سند کاهش فقر و هدفمندسازی یارانه‌ها، تشکیل صندوق مهر امام رضا(ع) در راستای مرتفع ساختن مشکلات جوانان به‌ویژه ازدواج آنان، تخصیص 2‌درصد درآمدهای حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی به استان‌های نفت خیز و گاز خیز و شهرستان‌ها و بخش‌های محروم کشور و ارائه تسهیلات خرید مسکن کوچک و رهن مسکن (به ترتیب تسهیلات 100 و 30‌میلیون ریالی) به اقشار کم درآمد، و تصویب طرح ارائه تسهیلات احداث مسکن اجاره‌ای اشاره کرد.

 

در آمارهای رسمی هم میتوانیم میزان موفقیت این طرح را ببینیم . آمارهای رسمی بانك مركزی حاكی است: متوسط ضریب جینی كه متغییری برای ارزیابی عملكرد اقتصادی كشورها در خصوص توزیع درآمد محسوب می شود، در سه سال اول دولت نهم (84 تا 86 ) نسبت به سه سال آخر دولت هشتم یعنی (81 تا 83 ) روند كاهشی را دنبال كرده كه حاكی از بهبود شاخص توزیع درآمد و كاهش شكاف طبقاتی است.

ضریب جینی عددی بین صفر و یك است، هرچه این متغیر به عدد صفر نزدیك تر باشد نشان دهنده توزیع عادلانه تر بین گروه های مختلف درآمدی در كشور است و هرچه به یك نزدیكتر باشد نشان دهنده نابرابری بیشتر است. به عبارت دیگر ضریب جینی كوچك نشان می دهد كه تمام افراد جامعه تقریبا از سطح درآمد یا ثروت یكسانی برخوردار هستند؛ درحالی كه ضریب یك نشان می دهد یك نفر تمام ثروت را در اختیار دارد و سهم مابقی از ثروت تقریبا صفر است.

بر اساس تازه ترین آمار رسمی بانك مركزی ، شاخص ضریب جینی در ایران در سال 84 برابر 0.4023، سال 85 برابر 0.4004 و سال 86 برابر 0.4045 بوده است كه با این حساب متوسط ضریب جینی در سه سال دولت نهم 0.4024 خواهد بود.

این در حالی است كه طبق آمارهای رسمی بانك مركزی، شاخص ضریب جینی در ایران در سال 81 برابر 0.4191، سال 82 برابر 0.4156 و سال 83 برابر 0.3996 بوده است كه با این حساب متوسط ضریب جینی در سه سال آخر دولت هشتم 0.4114 می شود كه در مجموع نشان می دهد، ضربی جینی در دولت نهم با كاهش دو درصدی مواجه شده است.

نكته دیگر اینكه دولت خاتمی در كسب بالاترین ضریب جینی نیز ركورد‌دار است و طی سه دولت سازندگی، اصلاحات و نهم، بدترین وضعیت توزیع درآمد و بالاترین شكاف طبقاتی در سال 81 اتفاق افتاده است.

بر اساس شاخص دیگر یعنی نسبت ده درصد ثروتمندترین به ده درصد فقیرترین كه توزیع درآمدی را نشان می‌دهد، شكاف طبقاتی در دولت نهم كمتر شده است.

 

نسبت 10 درصد ثروتمندترین به 10 درصد فقیرترین در سه سال آخر دولت خاتمی در حالی 16.9 برابر، 16.2 برابر و 14.6 برابر و متوسط آن 15.9 برابر بوده است كه این ارقام در سه سال اول دولت احمدی نژاد به 14.5برابر، 14.9 برابر و 15.2 برابر و متوسط آن به 14.8 برابر كاهش یافته است.

با این حال هنوز تا تحقق کامل عدالت فاصله زیادی داریم و این کمک همه جانبه مردم و احزاب را میطلبد .

امیدوارم قانع شده باشید

 

شنبه 9/3/1388 - 11:38
انتخابات
کسی که به هیچ کس باج نمی دهد؟

شاید بگویید این مطلب  چه معنی می دهد، کسی که به هیچ کس باج نمی دهد بله همه اورا می شناسید کسی

 

 

که در اوایل ریاست جمهوریش دست خیلی ها را،رو کرد او کسی است که بحث مفاسد اقتصادی را در

 

 برای مردم جا انداخت بله همه شما میدانید کسی است که دست دزدان و دروغگویان را از سفره مردم

 

کوتاه کرد او یک ترس در وجود کسانی که ازبیت المال مردم سو استفاده می کنن انداخت همه اورا

 

 می شناسن،اوبوی حکومت علی را می دهد.

 

It could be possible and we can می شود و می توانیم

شنبه 9/3/1388 - 10:51
انتخابات
 

نتایج دومین نظرسنجی سراسری

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در 30 مرکز استان نشان می‌دهد محمود احمدی نژاد همچنان بیش از 50 درصد آرا را به خود اختصاص داده و آرای دیگر نامزدها هم طی 3 هفته تقریبا هیچ رشدی نداشته است.
سایت خبری الف نوشت؛ این نظرسنجی که 20 اردیبهشت و در میان 15هزار نفر انجام گرفته نشان می‌دهد 5/57درصد پرسش شوندگان حتماً در انتخابات شرکت می‌کنند که به نسبت نظرسنجی 6 اردیبهشت 3 دهم درصد رشد داشته است.
همچنین در پاسخ به این پرسش که "به چه کسی رای خواهید داد " 5/54درصد احمدی نژاد، 22درصد موسوی، 2/3درصد کروبی و 2 درصد هم رضایی را به عنوان نامزد خود معرفی کرده‌اند.
این آمار در نظرسنجی 6 اردیبهشت چنین بوده است: احمدی نژاد 6/53درصد، موسوی 9/21درصد، کروبی 8/3درصد و رضایی 7/1درصد.
با مقایسه دو نظرسنجی معلوم می‌شود آرای احمدی نژاد 9/0درصد، موسوی 1/0و رضایی 3/0درصد رشد داشته اما آرای کروبی 6/0 درصد کاهش داشته است

شنبه 9/3/1388 - 10:49
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته