• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 39
تعداد نظرات : 27
زمان آخرین مطلب : 5612روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

نکاتی دررابطه با تهیه رایتر

  • انتخاب یک درایو با سرعت  مناسب . در صورت انتخاب یک رایتر با سرعت کم ، زمان بیشتری برای نوشتن و خواندن  اطلاعات صرف خواهد شد . بنابراین می توان پس از بررسی درایوهای موجود ، نسبت به تهیه یک درایو با سرعت مناسب و از یک تولید کننده معتبر ، اقدام نمود

  • استفاده از رایترهائی با اینترفیس IDE . درایوهای فوق  دارای قیمت و سرعت مناسب بوده و بسادگی نصب می گردند.

  • استفاده از چهار مگابایت حافظه و یا بیشتر . ظرفیت بافر ارتباط مستقیمی با  کارآئی سیستم دارد .

  • انتخاب مناسب اینترفیس در درایوهای خارجی با توجه به نسبت سرعت و هزینه . درایوهائی که از پورت Firewire حمایت می نمایند ، دارای بالاترین سرعت بوده و استفاده از آنان مشروط به حمایت از پورت فوق توسط سیستم است .سرعت درایوهائی که از پورت USB 2.0 استفاده می نمایند نیز مناسب  بوده و در عین حال قیمت آنان کمتر از نوع Firewire می باشد .  درایوهائی که دارای پورت USB 2.0 می باشند را می توان از طریق پورت USB 1.1 نیز بخدمت گرفت و لی لازم  است  به این نکته توجه شود که در چنین حالتی سرعت نوشتن حداکثر 4X خواهد بود . دستگاههای PC Card دارای سرعت کمتری نسبت به Firewire می باشند.

  • اطمینان از تطبیق نرم افزار ارائه شده با خواسته های موجود . کاربران بمنظور نوشتن اطلاعات نیازمند استفاده از نرم افزارها ی خاصی می باشند. تمامی تولید کنندگان بهمراه محصول خود ، نرم افزارهای مورد نیاز را نیز ارائه می دهند .کاربران می توانند علاوه بر نرم افزارهای ارائه شده بهمراه درایو خریداری شده از سایر نرم افزارهای موجود نیز استفاده نمایند .

  • حمایت از تكنولوژی Mt. Rainer . در صورت استفاده از نسخه های لینوکس  و یا  ارتقاء سیستم به نسخه جدید ویندوز ، می توان  از رایتری استفاده نمود که از تکنولوژی  Mt. Rainer  حمایت می نماید . ( عملیات نوشتن بر روی این نوع درایوها مشروط به حمایت سیستم عامل، مشابه استفاده از یک فلاپی درایو می باشد . عدم نیاز به نرم افزارهای خاص بمنظور نوشتن بر روی CD )

پنج شنبه 7/9/1387 - 5:45
کامپیوتر و اینترنت
کم کردن سر و صدای کامپیوتر میتواند خیلی سخت باشد زیرابیشتر سر و صدای کامپیوتر ناشی از دو قطعه اصلی سیستم یعنی هارد دیسک و فن سیستم میباشد که جزو قطعات حیاتی سیستم هستند و در تمام مدتی که شما با سیستم کار میکنید آنها نیز ناچار به کار کردن هستند اما شما میتونید با کارهای جزئی سیستم خود را کم صدا تر کنید.

پیچها را سفت کنید:
اگر یک پیچ که کاملا سفت نشده باشد یا کیس به خوبی بسته نشده باشد میتواند یک سیستم کاملا ساکت را به سر صدائی همانند ماشین چمن زنی(!) تبدیل کند. مطمئن شوید که تمام کارتها محکم در اسلاتهای خود بسته شده باشند و تمام کابل ها را در جای ایمنی محکم کنید و مطمئن شوید که کیس خود را در جائی خوبی در اطاق قرار داده اید. متاسفانه ممکن است پس از اتمام این کارها متوجه شوید که طراحی ضعیف کیس باعث ایجاد سر و صدا گشته است. اگر کیس شما نیز از اینگونه کیس ها است شما میتوانید با استفاده از یک بسته نوسان گیر (vibration dampening kit) مانند Dynamat"s Xtreme Computer Kit به سر و صدای سیستم خود را کاهش دهید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت www.dynamat.com مراجعه کنید.
اگر سیتم شما روی میز چوبی، کف پارکت یا هر جنس سخت دیگری است شما میتوانید موس پد های قدیمی خود را بریده و زیر پایه های کیس قرار داده و از ارتعاش سیستم جلوگیری کنید و به این وسیله هزینه ای را که برای خرید کیت لرزه گیر کنار گذاشته اید صرفه جوئی کنید (این کیت در آمریکا 30 دلار قیمت دارد)


فن سیستم:
یکی از راهها برای اینکه سر و صدای فن خود را کم کنید اینست که سیستمی را انتخاب کنید که نیازی به محصولات شرکت AMD نداشته باشد تا بتوانید از فن کوچکتری برای cpu خود استفاده کنید همچنین میتوانید از فنهای مرغوبتر و کم سر و صدا تر استفاده کنید. البته قبل از تعویض فن دقت کنید فن جدید به انداه فن قبلی سیستم شما را خنک کند.


هارد دیسک:
هر وسیله ای که با سرعت 7200 دور در دقیقه دوران کند به خودی خود سر و صدا ایجاد میکند (چرخهای یک ماشین وقتی که با سرعت حرکت میکند حداکثر 500 دور در دقیقه میزند!). بهترین راه برای ساکت کردن یک هارد دیسک پر سر و صدا استفاده از عایقهای صوتی است. برای مثال Molex"s SilentDrive یک جعبه پلاستیکی است که شما میتوانید هارد خود را درون آن قرار دهید. و این جعبه پلاستیکی مانع از انتشار صدای هارد دیسک میشود.(New England Digital ) به آدرس ( www.nedcomp.com)یکی از شرکتهائی است که این جعبه ها راتولید میکند.دیسکهای سخت در هنگام خواندن و نوشتن مقداری سر و صدا تولید میکنند. برای کم کردن این سر و صداها بطور مرتب هارد خود را defrag کنید در بیشتر نسخه های ویندوز از مسیر Start, Programs, Accessories, System Tools, Disk Defragmenter استفاده کنید.این کار سرعت دسترسی به فایلها رابیشتر کرده و باعث بهره وری بیشتر سیستم شما میشود.
به گوش رسیدن صدای هارد در هنگامی که در حال خواندن چیزی از روی هارد و یا نوشتن بر روی آن نیستید نمایشگر آن است که RAM سیستم شما پائین است و احتیاج به ارتقا Ram خود دارید. در هنگامی که ram سیستم شما پر میشود ویندوز اقدام به نوشتن اطلاعات اضافی بر روی هارد دیسک شما میکند. با خرید یک ram دیگر هم سرعت خود را بالا برده و هم صدای سیستم خود را کم کنید.


مکان قرار گیری سیستم:
همانطور که در بالا اشاره شد بعضی از صداها به دلیل محل قرار گرفتن کامپیوتر میتواند باشد در مورد محل کامپیوتر سعی کنید به نور محیط و میزان سر و صدا بیشتراهمیت بدهید و نه زیبائی آن.
پنج شنبه 7/9/1387 - 5:41
کنکور

مهندسی کامپیوتر

هدف:
رشته مهندسی كامپیوتر كه به طراحی و ساخت اجزای مختلف كامپیوتر می پردازد، لذا اهمیت بسیار زیادی در دنیای امروز برخوردار است. هدف از طی این دوره تربیت كارشناسانی است كه در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاهها و مجموعه های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگه داری، عیب یابی و تعمیر و اصلاح و توسعه فعالیت كنند.

طراحی، شبیه سازی، فرآوری، پردازش، سنجش، آموزش، ویرایش و ... همه مفاهیمی هستند كه با بالاترین دقت و در كوتاهترین مدت زمان ممكن در برنامه های نرم افزاری كامپیوتر انجام می شوند. لذا هدف از این رشته تربیت نیروی متخصص برای انجام امور فوق است.



تواناییهای فارغ التحصیلان
فارغ التحصیلان این مقطع، قابلیتها و تواناییهای زیادی دارند و چنانچه در مسیر مناسب هدایت شوند، قادر خواهد بود مشكلات زیادی را حل كنند. برخی از این تواناییها به شرح زیر است:

1) بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به كارگیری آنها.

2) بررسی كمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخشهای صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امكان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع كمبودها.

3) تجزیه و تحلیل سیستمهای كوچك و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آنها.

4) طراحی مجموعه های كوچك و متوسط نرم افزاری و سخت افزرای و تولید طرحهای اجرایی برای انها.

5) اجرای طرحهای كامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آنها.

6) پشتیبانی و نگه داری سیستمهای نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امكانات جدید به سیستمها.

7) عیب یابی كامپیوترها و سیستمهای كامپیوتری و رفع عیبها.

8) شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت كامپیوتر و ارزیابی و به كارگیری آنها.

تواناییهای ذكر شده مربوط به كارشناسان نرم افزار و سخت افزار می باشد، اما روشن است كه كارشناسان نرم افزار در محدوده مسائل نرم افزاری توانایی بیشتری دارند و برعكس كارشناسان سخت افزار در محدوده مسائل سخت افزاری از توانایی بیشتری برخوردارند.

ماهیت:

كامپیوتر دارای دو جزء متفاوت سخت افزار و نرم افزار است. اجزاء فیزیكی و قابل لمس كامپیوتر مانند مدارها و بردهای الكترونیكی سخت افزار نامیده می شوند.

نرم افزار جزء غیرقابل لمس كامپیوتر است. نرم افزار برنامه ها و داده هایی است كه به كامپیوتر فرمان می دهند كه چه عملی را انجام دهد. یك مهندس نرم افزار یاد می گیرد كه چگونه نرم افزارهای بزرگ و عظیم را طراحی و برنامه ریزی كند، تست و ارزیابی نهایی نماید و در نهایت مستند سازد.

پس بدین گونه نسبت كه یك تعمیركار كامپیوتری یك مهندس سخت افزار و یك اپراتور كامپیوتر یك مهندس نرم افزار تلقی گردد.

"نرم افزار در حقیقت روح و جان كامپیوتر است كه به سخت افزار هویت می بخشد و اصولاً به برنامه ای گفته می شود كه برای به كارگیری سخت افزار ساخته شده باشد.

نرم افزارها را می توان به دوره كلی دسته بندی كرد كه عبارتند از : نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای كاربردی.

نرم افزراهای سیستمی برنامه هایی هستند كه كامپیوتر برای فعال شدن یا سرویس دادن به آن نیاز دارد و این دلیل از سوی سازندگان سیستم كامپیوتری عرضه می شوند و مهمترین آنها سیستم عامل، برنامه های سودمند و مترجم های زبان می باشد.

نرم افزارهای كاربردی نیز برنامه هایی هستند كه كاربر یا خود آن ها را می نویسد یا شركت های نرم افزاری آنها را تهیه كرده و برای فروش عرضه می كنند. این گونه برنامه ها معمولاً عمومیت برنامه های سیستم را نداشته و برای زمینه های مختلف مهندسی، علمی، تجاری، آموزشی، تفریحی و یا طراحی نوشته می شوند."

"مهندسی سخت افزار در مقطع لیسانس به مطالعه و بررسی طراحی سخت افزاری، كنترل سخت افزاری و شبكه های كامپیوتری می پردازد. برای مثال یك مهندس سخت افزار می تواند طراحی سخت افزاری كند كه با IC ها كار كند، با كامپیوتر كار كند و یا از دروازه های كامپیوتر استفاده نماید و در نهایت می تواند به طراحی مدارهای مجتمع دیجیتالی بپردازد. كه البته به این بخش از سخت افزار بیشتر در مقطع كارشناسی ارشد و دكتری پرداخته می شود."

گرایش های مقطع لیسانس:

رشته مهندسی كامپیوتر در مقطع كارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار است كه البته این دو گرایش در مقطع كارشناسی تفاوت قابل توجهی با یكدیگر ندارند.

"گرایش سخت افزار در برگیرنده فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در خصوص قطعات، بردها، تجهیزات و در نهایت سیستم های كامپیوتری در مقیاس های مختلف است و یكی از شاخه های مهم آن به نام معماری كامپیوتر (طراحی و ساخت كامپیوتر) می باشد."

"هدف از گرایش نرم افزار كامپیوتر، آموزش و پژوهش در زمینه زبانهای مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها می باشد."

آینده شغلی، بازار كار، درآمد:

با توجه به گسترش روزافزون دنیای كامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان كامپیوتر احساس می شود. امروزه یك مهندس كامپیوتر اگر علاقمند به كار باشد، هیچ وقت با مشكل بیكاری روبه رو نمی شود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصت های شغلی بیشتری داشته و برای كاركردن نیاز به امكانات و تجهیزات زیادی ندارند. فرصت های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است كه نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار كار می شوند بلكه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار كار شده و فعالیت كنند. برای مهندسین سخت افزار هم امكان كار در شركتهای تولید كننده قطعات و دستگاهها و مراكز صنعتی – تولیدی بسیار فراهم است و از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتكار شخصی در حد قابل قبول و ایده آلی قرار دارند. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبكه اینترنت زمینه كار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.

توانایی های جسمی، علمی، روانی و ... مورد نیاز و قابل توصیه

توانایی علمی: یك مهندس كامپیوتر باید سخت كوش و با پشتكار باشد چون رشته كامپیوتر رشته پویایی است و همیشه باید اطلاعاتش به روز بوده و به دنبال فراگرفتن مطالب جدید باشد. مهندس كامپیوتر باید پایه ریاضی قوی داشته و توانایی اش در زمینه فیزیك خوب باشد. همچنین لازم است فردی خلاق باشد تا بتواند مسایل را از راههای ابتكاری حل كند.

علاقمندیها: مهندس كامپیوتر نرم افزار و سخت افزار باید به یادگیری و مطالعه علاقمند باشد تا پیشرفت در خور توجه داشته باشد. همچنین باید از جستجو و كاوش در مدارها و ریزساختارها استقبال كند و به كار با كامپیوتر علاقه داشته باشد.

توانایی مالی: با توجه به توضیحات گفته شده داشتن یك دستگاه كامپیوتر برای یك مهندس كامپیوتر امری ضروری به نظر می رسد ولی این گونه نیست كه بدون داشتن كامپیوتر دانشجویان از ادامه تحصیل و پیشرفت باز بمانند.

وضعیت نیاز كشور به این رشته در حال حاضر:

رشته كامپیوتر كه باعث جهانی شدن اطلاعات و ارتباطات شده است ، رشته روز و رشته آینده است تا جایی كه پیش بینی می شود تا 10 سال دیگر در كشورهای پیشرفته مردم همان قدر كه بر نیروی برق وابسته هستند به شبكه اینترنت وابسته خواهند شد. با توجه به توضیحات گفته شده روند رو به رشد استفاده از كامپیوتر در زندگی روزانه اشتغال و موقعیت كاری برای فارغ التحصیلان این رشته فراهم است تا در قالب شركتهای تولیدكننده نرم افزار، شركتهای تولیدكننده قطعات، مراكز صنعتی – تولیدی، شركتها و موسسات خدماتی، مراكز آموزشی و ... مشغول به كار شده و فعالیت كنند. با توجه به پیشرفت كند ایران نسبت به جامعه جهانی كامپیوتر در سالهای اخیر نیاز به مهندسین خلاق و كوشا در این زمینه كاملاً احساس می شود.

روند رو به رشد استفاده از كامپیوتر در محافل عمومی و خصوصی، استفاده گسترده از شبكه اینترنت و زمینه های مرتبط با آن، فراهم آمدن شرایط آموزش و تجارت الكترونیك همه و همه دست به دست هم داده اند تا از اكنون چشم انداز روشنی نسبت به آینده این رشته وجود داشته باشد به نحوی كه فعالان در این زمینه از آینده معلوم و مطمئنی برخوردار خواهند بود. تنها نگرانی به قسمت نرم افزار مربوط می شود كه باید مهندسان خلاق ایرانی اقدام به تهیه نرم افزارهای گوناگون و كارآمد كرده تا تنها مصرف كننده صرف نباشیم.

نكات تكمیلی:

"بعضی از افراد تصور می كنند كه مهندسی سخت افزار در حد یك تعمیركار كامپیوتر است در حالی كه كار یك مهندس سخت افزار، تعمیر یا نصب و راه اندازی كامپیوتر نیست. هر چند كه می تواند چنین كاری را انجام دهد. در واقع كار یك مهندس سخت افزار، طراحی های سخت افزاری است و به همین دلیل در دانشگاه دروسی مثل ریاضیات و یا مدارهای منطقی را مطالعه می كند همچنین برخلاف تصور كسانی كه یك اپراتور را در حد یك مهندس نرم افزار می دانند، باید گفت كه یك مهندس نرم افزار لازم است از دانش ریاضی خوبی برخوردار باشد تا بتواند برنامه های كامپیوتری را طراحی كند و آنها را توسعه دهد. برای مثال باید بتواند یك كار گرافیكی را از بنیان طراحی كند. كاری كه از عهده یك اپراتور بر نمی آید. و به همین دلیل ما معتقدیم كه كلاسهای آزاد آموزش كامپیوتر هیچ وقت نمی توانند یك مهندس كامپیوتر پرورش دهند."

پنج شنبه 7/9/1387 - 5:38
کامپیوتر و اینترنت
jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
پنج شنبه 7/9/1387 - 5:34
کامپیوتر و اینترنت
اولین سیستم عامل مایكروسافت نسخه تغییر یافته ای از یونیكس (Unix) بود كه در سال 1980با عنوان زی نیكس (Xenix) به بازار فرستاده شد.
پنج شنبه 7/9/1387 - 5:30
کامپیوتر و اینترنت

پخش بوق اشغال برای مخاطب در گوشی های سونی اریکسون

 با استفاده از این ترفند در گوشی های سونی اریكسون قادرید تا امكانی را فراهم كنید كه در صورتی فردی با شما تماس گرفت بدون آنكه گوشی شما زنگ بخورد ، برای طرف مقابل بوق اشغال پخش شود و شماره فرد نیز بر روی تلفن همراه شما نقش می بندد .

با توجه به اینكه برای فرد مقابل بوق اشغال پخش شده ، بی شك فرد مورد نظر گمان می كند كه شما با فرد دیگری مشغول به صحبت هستید و لذا به طور حتم مجددا با شما تماس برقرار می كند و شما نیز با توجه اینكه مطلع شدید كه كسی با شما تماس گرفته ، در صورتی كه بخواهید با وی صحبت كنید ، كافی است محلی كه دران هستید را ترك كرده و بعد از اینكه فرد مجددا با شما تماس برقرار كرد به تماس وی پاسخ دهید .

 

همچنین با استفاده از این ترفند قادرید تا گوشی شما تنها برای نفرات خاصی زنگ بخورد و برای اشخاص دیگر بوق اشغال پخش شود .
تصور كنید منتظر تماس فرد خاصی هستید ، اما در همان هنگام افراد دیگری نیز به شما زنگ می زنند و شما مجبورید به خاطر اینكه منتظر تماس فرد خاصی هستید از صحبت با انهخا اجتناب بپرهیزید ولی با استفاده از این قابلیت ، گوشی شما تنها برای افراد خاصی زنگ خواهد خورد و برای بقیه اشخاص بوق اشغال پخش خواهد شد .

برای فعال كردن این قابلیت ابتدا به منوی اصلی در گوشی خود مراجعه كرده و سپس بر روی Setting كلیك كنید ، حال در قسمت General به بخش Profile رفته و یكی از پروفایلها را غیر از پروفایل Normal انتخاب كنید (مثلا Meeting ) حال More را بزنید و گزینه View and edit را انتخاب كنید .
حال از عناوین نمایش داده شده ، گزینه
Accept calls را انتخاب كنید و سپس گزینه None را انتخاب كنید . پس از انجام این عمل و ذخیره پروفایل هرگاه پروفایل مورد نظر را انتخاب كنید برای تمام كسانی كه با شما تماس برقرار می كند بوق اشغال پخش خواهد شد و شما نیز متوجه خواهید شد چه كسانی با شما تماس برقرار كرده اند .در صورتی كه قصد دارید گوشی شما تنها برای افراد خاصی زنگ بخورد كافی است در همان قسمت به جای انتخاب None گزینه Only from List  را انتخاب كنید و شماره یا شماره هایی كه قصد برقراری ارتباط با آنها را دارید انتخاب كنید .

تا اینجای كار شما این قابلیت را به گوشی خود در یكی از پروفایلها اضافه كردید .

حال برای فعال سازی كافی است هرگاه لازم بود پروفایل مورد نظر را فعال كنید .

جهت فعال سازی هر پروفایل ، یكبار دكمهPower (دكمه ای كه با ان گوشی را خاموش و روشن می كنید) بفشارید و سپس پروفایل مورد نظر را برگزینید .

جهت بازگشت به حالت اولیه كافی است پروفایل Normal را انتخاب كنید .

منبع: پارسی موبایل

 

پنج شنبه 7/9/1387 - 5:23
کامپیوتر و اینترنت
کدهای مخفی موبایل

با توجه به گسترش بسیار سریع جوامع بشری ، در این اواخر شاهد آن می باشیم كه انسان ها برای برقراری ارتباط با یكدیگر از دستگاه های متنوعی استفاده می كنند. یكی از این دستگاه ها كه امروزه طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب نموده و حتی می توان گفت وجود آن در زندگی بسیاری از انسان ها یك امر حیاتی به شمار می رود ، تلفن همراه می باشد. با توجه به استقبال مردم و رشد روز افزون علوم الكترونیك و كامپیوتر ، شاهد آن می باشیم كه شركت های بسیاری در امر ساخت گوشی های تلفن همراه فعال می باشند و هركدام در پی رقابت با دیگری بر می آیند. امّا شركتی كه گوی سبقت را از دیگران ربوده و شاید نام آن برای همه شما آشنا به نظر آید ، كمپانی NOKIA می باشد كه با خلق ایده هایی نوین سهم به سزایی از بازار گوشی های تلفن همراه را از آن خود نموده است. شركت NOKIA به عنوان یك پیش كسوت و با استفاده از تجربه طولانی خود در امر مخابرات ، توانسته تلفیقی از تكنولوژی مدرن را به همراه كیفیت برتر به مشتری خود عرضه كند و همچنان به عنوان یكی از برترین های دنیای مخابرات ، آوازه خود را بر سر زبان ها حفظ نماید.

همانطور كه می دانیم ، گوشی های تلفن همراه NOKIA دارای توانایی های خاصی می باشند كه برای كاربران حرفه ای و تعمیر كاران این گوشی ها در نظر گرفته شده اند و برای به كار گیری آنها ، نیازمند استفاده از كد های خاصی می باشیم. در این مقاله سعی شده كه به بیان این ویژگی ها و نحوه استفاده از آنها بپردازیم ، تا بتوانیم به نحو احسن از قابلیت های گوشی تلفن همراه خود بهره مند گردیم. قابل ذكر است كه در این مقاله به برسی كدهای شبكه GSM نیز پرداخته شده است و این كدها با تمام گوشی های تلفن همراه سازگار می باشند ، لزا اگر صاحب گوشی تلفن همراه دیگری به جز NOKIA می باشید ، خواندن این مقاله به شما نیز توصیه می گردد.




1) شماره IMEI :
كلمه IMEI مخفف عبارت International Mobile Equipment Identity و به معنی "هویت بین المللی دستگاه های تلفن همراه" می باشد. IMEI یك شماره ۱۵ رقمی است كه در هر موبایل منحصر به فرد می باشد و در حقیقت بیانگر هویت دستگاه مورد استفاده در شبكه های GSM است. شماره مذكور از یك قالب استاندارد بهره مند است كه می تواند اطلاعات نسبتاً مفیدی را در اختیار كاربر قرار دهد. برای مشاهده این شماره كافی است تا كد #06#* را بر روی دستگاه وارد كنیم. اما این سئوال همچنان باقی می ماند كه پس از دستیابی به این شماره ، چگونه می توانیم از این ۱۵ رقم ، اطلاعات مفیدی را استخراج كنیم؟ برای پاسخ به این سئوال كافی است كه نگاهی به ساختار شماره IMEI بیاندازیم.
همانطور كه بیان شد شماره IMEI دارای ۱۵ رقم می باشد كه البته این ارقام دارای مفاهیم خاصی می باشند. برای درك معانی این ارقام، در زیر جدولی برای تشریح شماره IMEI ترسیم گردیده است :



همانطور كه مشاهده می كنید شماره IMEI دارای چهار بخش مجزا می باشد كه در پی یكدیگر قرار گرفته اند. برای توضیح ساختار IMEI به بیان معانی هریك از بخش های مذكور می پردازیم.


TAC (Approval Code Type) : همانطور كه مشاهده می كنید این بخش شامل شش رقم می باشد كه از میان آنها تنها دو رقم آغازین آن بیان گر كد كشور سازنده موبایل می باشد. ارقام دیگر دارای ارزش خاصی نمی باشند.


(Final Assembly Code) FAC : این دورقم بیانگر كارخانه سازنده موبایل است. جدول زیر نمایانگر كد های مورد استفاده در این قسمت می باشد.



(Serial Number) SNR : این شش رقم ، شماره سریال موبایل مورد نظر را نشان می دهد.

(Check Digit) CD : این رقم بیانگر نسل تلفن همراه است. در تلفن های نسل اول این رقم همواره 0 می باشد. قابل ذكر است كه معمولاً این رقم بی ارزش تلقی می گردد.

اما بر طبق توافق بین المللی ، از ابتدای ژانویه سال ۲۰۰۳ ، FAC منسوخ گردید و قرار بر این شد كه تا ابتدای آوریل سال ۲۰۰۴ به جای دو رقم آن ، مقدار 00 را قرار دهند. پس از آوریل ۲۰۰۴ سیستم جدید IMEI ارائه شد كه در آن FAC به طور كامل حذف گردید و به جای آن ، دو رقم به TAC اضافه و برای مخفف TAC عبارت Type Allocation Code در نظر گرفته شد. جدول زیر نحوه كد گذاری سیستم جدید IMEI را به نمایش گذاشته است.




قابل ذكر است كه از همان ابتدا در كنار سیستم IMEI ، سیستم دیگری با نام IMEISV نیز پدید آمد كه بعضی از شركت ها از این سیستم برای تجحیزات موبایل خود استفاده می كنند. IMEISV مخفف عبارت Intenational Mobile Equipment Identity and Software Version و به معنی " هویت بین المللی دستگاه های تلفن همراه و شماره نرم افزار آن" می باشد. این سیستم علاوه بر نمایش شماره IMEI دارای دو رقم دیگر برای نمایش نسخه نرم افزار استفاده شده در دستگاه موبایل مورد نظر می باشد. برای نمونه شماره 111111-22-333333-4-55 را در نظر بگیرید. این شماره نمونه ای از یك شماره IMEISV می باشد. همانطور كه مشاهده می كنید ، تفاوت آن با سیستم IMEI تنها در دو رقم 55 می باشد كه به انتهای IMEI اضافه شده تا بیانگر نسخه نرم افزار استفاده شده باشد. پس از آوریل سال ۲۰۰۴ ، سیستم IMEISV نیز به تبعیت از IMEI ، شكل تازه ای به خود گرفت و FAC در این سیستم نیز حذف گردید.
در پایان این بخش متذكر می شوم كه كد *#06# نه تنها در گوشی های NOKIA ، بلكه در بسیاری از تلفن های همراه دیگر نیز قابل استفاده می باشد.


2) شماره نسخه نرم افزار
برای دستیابی به شماره نسخه نرم افزار ، تاریخ ویرایش آن و نوع سازگاری GSM می توانید از كد #0000#* استفاده كنید. پس از وارد كردن این كد ، اطلاعاتی به صورت زیر برای شما نمایش گذاشته می شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1

خط اول بیانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاریخ ویرایش نرم افزار و خط آخر نمایانگر نوع سازگاری GSM می باشد (به دلیل اینكه " سازگاری GSM " دارای مبحث گسترده ای است و تا حدودی تخصصی می باشد ، لزا از توضیح آن در این مقاله صرفنظر می گردد).

3) پردازش سیگنال:
تلفن های همراه NOKIA دارای قابلیت منحصر به فردی برای تغییر در نحوه پردازش سیگنال می باشند. به این ترتیب كاربر می تواند به دلخواه كیفیت مكالمه را افزایش دهد و یا اینكه به عمر شارژ باطری خود بیافزاید. برای این منظور تلفن های همراه NOKIA دارای دو ویژكی EFR و HFR می باشند.

Enhanced Full Rate) EFR) : با فعال نمودن این ویژگی ، كیفیت مكالمه شما افزایش می یابد. علت این امر استفاده از تكنولوژی فشرده سازی جدید ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) می باشد. این تكنولوژی سبب افزایش كیفیت صدا با همان نرخ تبادل بیت در تكنولوژی قدیمی LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) می شود. با توجه به اینكه در هر دو تكنولوژی از نرخ تبادل ۱۳ كیلو بیت استفاده می شود ، لزا اكثر شبكه های GSM با این تكنولوژی جدید سازگار می باشند. قابل توجه است كه پس از فعال نمودن این قابلیت ، به دلیل افزایش پردازش بر روی سیگنال ، نیاز به انرژی بیشتری می باشد ، لذا در حدود ۵ درصد از عمر شارژ باطری شما كاسته می شود كه البته در مقابل افزایش كیفیت مكالمه نرخ قابل توجهی به شمار نمی آید و می توان از آن صرفنظر كرد. برای استفاده از ویژگی EFR كافی است كه كد #3370#* را بر روی دستگاه خود وارد كنید. در این هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتیك خاموش شده و سپس دوباره روشن می گردد. از این لحظه به بعد موبایل شما از ویژگی EFR بهره مند می باشد. برای غیر فعال كردن این ویژگی می توانید از كد #3370# استفاده كنید. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنید ، این ویژگی غیر فعال می شود و نیاز به فعال سازی دوباره آن خواهید داشت. استفاده از EFR به كاربران توصیه می گردد.

(Half Rate Mode) HFR : با فعال نمودن این ویژگی ، از كیفیت مكالمه شما كاسته شده و در عوض به میزان ۳۰ درصد به عمر شارژ باطری شما افزوده می گردد. استفاده از این ویژگی تنها زمانی توصیه می گردد كه شارژ باطری تلفن شما بسیار محدود می باشد و لذا نیازمند آن می باشید كه در مصرف باطری صرفه جویی كنید. برای فعال نمودن این ویژگی تنها كافی است كه كد*#4720#روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتیك خاموش شده و سپس دوباره روشن می گردد. از این لحظه به بعد موبایل شما از ویژگی HFR بهره مند می باشد. برای غیر فعال كردن این ویژگی می توانید از كد #4720# استفاده كنید. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنید ، این ویژگی غیر فعال می شود و نیاز به فعال سازی دوباره آن خواهید داشت.

در پایان این بخش متذكر می شوم كه كدهای پردازش سیگنال ممكن است در بعضی از گوشی های جدید NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است كه در این سری از گوشی ها ، ویژگی های EFR و HFR به صورت اتوماتیك كنترل می شوند و نیازی به دخالت كاربر برای تنظیم آنها وجود ندارد و لزا پس از وارد كردن كد های فوق هیچ عكس العملی را از گوشی نخواهیم دید.



4) نمایش وضعیت SIM Clock :

هر تلفن همراه برای اعلام وضعیت خود در شبكه ، به طور مكرر اقدام به ارسال پالس های منظمی می كند. با توجه به اینكه ارسال هر پالس نیازمند مصرف انرژی می باشد ، لزا می تواند از عمر شارژ باطری بكاهد. برای این منظور ویژگی خاصی برای شبكه های GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن های همراه را از ارسال اینگونه پالس ها باز دارند. تلفن های همراه NOKIA دارای این قابلیت می باشند تا كاربر را از وضعیت شبكه GSM و پشتیبانی آن از این ویژگی ، مطلع سازند. فعال بودن این ویژگی می تواند تاثیر به سزایی در مصرف انرژی باطری داشته باشد. برای اطلاع از وضعیت فوق می توانید كد #746025625#* را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. توجه نمایید كه استفاده از این كد هیچ قابلیت خاصی را فعال نمی نماید و تنها برای آگاهی از وضعیت SIM Clock می باشد. قابل ذكر است كه شبكه تلفن همراه ایران از این سیستم پشتیبانی می نماید.


5) منوی مخفی گارانتی :

در تلفن های همراه NOKIA یك منوی مخفی وجود دارد كه حاوی اطلاعات مفیدی برای تعمیركاران گوشی های موبایل می باشد. برای دست یابی به این منوی مخفی ، كافی است كد #92702689#* را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام شما وارد یك منوی مخفی می شوید كه شامل گزینه های زیر می باشد :

1) نمایش شماره سریال گوشی

2) تاریخ ساخت گوشی

3) تاریخ آخرین تعمیر انجام شده بر روی گوشی (البته اگر در گذشته تعمیری بر روی آن انجام گرفته باشد)

4) نشان دهنده زمان مكالمات انجام شده با گوشی مورد نظر (این تایمر را با هیچ روشی نمی توان پاك نمود)

5) ایجاد توانایی برقراری تبادل اطلاعات كاربر (در صورت وجود لوازم مورد نیاز)

برای خارج شدن از این منو ، یك بار تلفن خود را خاموش كنید و سپس دوباره آن را روشن نمایید.



6) تلفن همراه NOKIA به عنوان ابزار استراق سمع :

ابتدا تلفن خود را بر روی حالت Silent (بی صدا) تنظیم نمایید ، سپس نگاهی به اتصالات فلزی زیر دستگاه موبایل (در كنار محل اتصال كابل شارژر) خود بیاندازید. حال پین های سوم و چهارم از سمت چپ را به وسیله یك تیغه فلزی به یكدیگر متصل نمایید. در این هنگام نرم افزار موبایل هنگ می كند و منوی Headset به طور اتوماتیك فعال می گردد و عبارت Headset بر روی صفحه نمایانگر می شود. از منوی Headset ، ویژگی Automatic Answer را فعال نمایید. حال گوشی خود را در محل مورد نظر برای استراق سمع قرار داده و از جای دیگر به آن تلفن كنید. پس از مدت كوتاهی تلفن شما به طور اتوماتیك ارتباط را برقرار كرده و شما قادر خواهید بود تا صدای محیط را بشنوید. توجه نمایید كه برای از كار انداختن این ویژگی تنها باید دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظیمات پیش فرض كارخانه " برگردانید.



7) منوی جدید در تماس های اضطراری :
با استفاده از این كد شما قادر خواهید بود تا با تلفن های اضطراری مانند ۱۱۰ ، ۱۱۸ و ... به طور رایگان تماس حاصل نمایید. برای این منظور كد *3001#12345# را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام منویی در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراری تماس رایگان با شماره های اضطراری خواهد نمود. قابل ذكر است كه كاركرد این ویژگی بستگی به شبكه GSM دارد و ممكن است در بسیاری از شبكه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزینه برای برقراری تماس باشید.



درآمدی بر كدهای امنیتی تلفن های همراه :
به منظور حفظ سیم كارت و گوشی تلفن همراه از دسترسی غیر مجاز ، كدهای خاصی در نظر گرفته شده است. در زیر به بررسی عملكرد این كدها می پردازیم.

1) Security Code : این كد بر روی دستگاه تلفن تنظیم می شود و در گوشی های NOKIA به طور پیش فرض برابر 12345 می باشد. به وسیله این كد می توان دسترسی غیر مجاز به بعضی از امكانات تلفن را محدود نمود. در گوشی های موبایل NOKIA ، اگر این كد ۱۰ بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت ۵ دقیقه از پذیرش كد جدید خودداری می كند.

2) PIN Code : این كد بر روی سیم كارت تنظیم می شود و برای دست یابی به آن باید به امور مشتركین شركت مخابرات مراجعه نمود. در ایران این كد بر روی سند سیم كارت ثبت است و به طور پیش فرض برابر 1234 می باشد. به وسیله این كد می توان دسترسی غیر مجاز به سیم كارت و بسیاری از قابلیت های شبكه را محدود نمود. اگر این كد را سه بار اشتباه وارد كنید ، دستگاه بر روی PIN قفل می گردد و برای آزاد سازی آن نیاز به استفاده از كد PUK خواهید داشت.

3) PIN2 Code : این كد نیز مانند PIN بر روی سیم كارت تنظیم می شود و برای دست یابی به آن می توان به امور مشتركین شركت مخابرات مراجعه نمود. در ایران این كد به صورت پیش فرض برابر 5678 تنظیم شده و از ثبت آن بر روی سند سیم كارت خودداری شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به این كد تا حال حاضر می باشد. شاید در آینده ای نزدیك با ارائه خدمات جدید از سوی شركت مخابرات ، این كد نیز به صورت فراگیر اعلام گردد. به وسیله این كد می توان دسترسی غیر مجاز به بسیاری از امكانات شبكه را محدود كرد. اگر این كد را سه بار اشتباه وارد كنید ، دستگاه بر روی PIN2 قفل می گردد و برای آزاد سازی آن نیاز به استفاده از كد PUK2 خواهید داشت.

4) PUK Code : همانطور كه بیان شد ، اگر دستگاه شما بر روی PIN قفل گردد ، برای آزاد سازی آن نیاز به این كد دارید. برای دریافت این كد می توانید به امور مشتركین شركت مخابرات مراجعه نمایید. در ایران این كد بر روی سند سیم كارت ثبت می باشد.

5) PUK2 Code : همانطور كه بیان شد ، اگر دستگاه شما بر روی PIN2 قفل گردد ، برای آزاد سازی آن نیاز به این كد دارید. برای دریافت این كد می توانید به امور مشتركین شركت مخابرات مراجعه نمایید. در ایران این كد بر روی سند سیم كارت ثبت می باشد.

6) Barring Password : این كد بر روی سیم كارت تنظیم می گردد و در هنگام استفاده از سرویس مسدود سازی شماره تلفن ها استفاده می گردد. برای دریافت این كد به امور مشتركین شركت مخابرات مراجعه نمایید.


قابل ذكر است كه تمامی كدها به غیر از PUK و PUK2 قابل تغییر می باشند و بدین منظور می توانید از منوهای مربوطه تلفن همراه خود استفاده نمایید.


8) نحوه آزاد سازی سیم كارت های قفل شده بر روی PIN و PIN2 :

همانطور كه بیان شد ، اگر ۳ بار كدهای PIN و PIN2 را اشتباه وارد كنید ، سیم كارت شما بر روی كد اشتباه قفل می گردد و دیگر نمی توانید از آن استفاده كنید. برای آزاد سازی سیم كارت از قفل باید به كدهای PUK و PUK2 آگاه باشید.

1) نحوه آزاد سازی سیم كارت از قفل PIN : برای این منظور كد زیر را بر روی دستگاه وارد كرده و تكمه برقراری تماس (Call) را فشار دهید. توجه نمایید كه به جای كلمه PUK در كد زیر ، تنها PUK Code ثبت شده بر روی سند سیم كارت را وارد نمایید. به جای عبارت New PIN ، كد PIN جدید را وارد نمایید و به جای عبارت New PIN Again ، كد PIN جدید را تكرار كنید.

**05*PUK*New PIN*New PIN Again*#



2) نحوه آزاد سازی سیم كارت از قفل PIN2 : برای این منظور كد زیر را بر روی دستگاه وارد كرده و تكمه برقراری تماس (Call) را فشار دهید. توجه نمایید كه به جای كلمه PUK2 در كد زیر ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روی سیم كارت را وارد نمایید. به جای عبارت New PIN2 ، كد PIN2 جدید را وارد نمایید و به جای عبارت New PIN2 Again ، كد PIN2 جدید را تكرار كنید.

**052*PUK2*New PIN2*New PIN2 Again*#



قابل ذكر می باشد كه كدهای PIN و PIN2 می توانند حداقل چهار رقم و حداكثر هشت رقم طول داشته باشند..

راستی نظرتون در مورد این مقاله چی بود
این پایین هر نظری دارین بگین
پنج شنبه 7/9/1387 - 5:19
کامپیوتر و اینترنت

توضیحات:
> به معنای حرکت دادن جوی استیک
گوشی به سمت چپ
< به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت راست

 


به ترتیب از سمت چپ به راست کدها را وارد کنید:

*>*>>*<
دسترسی به service menue

در این قسمت می تونید گوشیتون رو کاملا تست کنید ...


11*>*>>*<
ورژن فیرم ویر (
سیستم عامل ) گوشی را نشان می دهد.


#06#*
نمایش سریال نامبر
گوشی


برای اینکه سریع حالت بی صدا ( silent ) گوشی را فعال یا غیر فعال کنید باید کلید c را فشار داده و نگه دارید.


با فشردن هر حرفی بر روی صفحه گوشی و نگه داشتن آن شما وارد Address Book گوشی شده و لیست نامهائی که با آن حرف شروع می شوند را خواهید دید. برای مثال با نگه داشتن دگمه شماره 5 گوشی ، شما وارد آدرس بوک گوشی شده و لیست تمام نامهائی را که با حرف j شروع می شوند را خواهید دید.


در حالت دوربین:
دگمه 1 : انتخاب رزولوشن
عکس
دگمه 2 : انتخاب حالت عکس برداری در شب
دگمه 3 : انتخاب حالت جلوه های ویژه
دگمه 4 : انتخاب حالت self timer برای عکاسی با تاخیر
دگمه 5 : انتخاب فلاش
دگمه بالا و پائین ولوم : تغییر بزرگنمائی ( zoom )


جهت قفل شدن صفحه کلید گوشی و همچنین اجرای screen saver دگمه های * و lock را فشار بدهید.


اتصال سریع:
در حالت استندبای دگمه more را فشار بدهید تا گزینه های infrared ,
Bluetooth , silent , phone statues , shortcuts customizing ظاهر بشوند.


با گزینه shortcuts customizing میتوانید هرکدام از جهتهای جوی استیک را به عنوان یک کلید میانبر جهت وارد شدن به یک منوی خاص تعریف کنید.


تغییر سریع روشنائی صفحه تصویر:
در حالت
دوربین بروید و سپس درحالیکه دگمه * را نگه داشته اید با حرکت جوی استیک به بالا و یا پائین روشنائی صفحه را کم و زیاد کنید.

پنج شنبه 7/9/1387 - 5:13
کامپیوتر و اینترنت
ساختار ظاهری باتری :

بر روی هر باتری 4 پایه ارتباطی وجود دارد که در هنگام جا ناداختن باتری بر روی گوشی هر پایه آن به مدار مرتبط با آن در گوشی متصل می گردد البته در برخی از مدلها ( مثلا برخی گوشی های نوکیا ) شما شاهد سه پایه به چای چهار پایه بر روی باتری خواهید بود که در واقع پایه وسطی در
این باتری ها خود به دو قسمت تقسیم شده است.

1- ولتاژ منفی باتری

2- برای کنترل حرارت باتری

3- مشخصه باتری

4- ولتاژ مثبت باتری

اگر به هر دلیلی حرارت باتری از حد معینی بالاتر برود امکان انفجار آن زیاد خواهد بود در واقع بر روی کاتالوگ گوشی و یا خود باتری هم به این مورد اشاره گردیده است لذا برای جلوگیری از این امر مداری در گوشی ها طراحی گردیده است که این مدار همیشه حرارت باتری را کنترل می کند و در
صورت داغ شدن باتری گوشی ، به طور خودکار جریان مدار باتری را کاهش می دهد تا حرارت باتری کاهش پیدا کند اصول کار در این نوع مدارها استفاده از مقاومتهای NTC میباشد که با افزایش دما جریان عبوری از آنها کاهش می یابد.

شاید در مدلهای قدیمی مخصوصا گوشیهای نوکیا گاهی خبرهائی مبنی بر انفجارباطری گوشی در جیب افراد را شنیده باشید که به همان علت بالا رفتن حرارت باتری و احتمالا نداشتن مداری برای کنترل حرارت باتری و یا معیوب بودن مدار به وجود می آید.

و در آخر اینکه اخیرا اخباری مبنی بر ساخت باتری های جدید تر بر اساس متانول منتشر شده است که عمر مفیدشان 3 برابر باتری های لیتیوم - یون فعلی می باشد که امیدواریم هرچه زودتر به تولید صنعتی و انبوه هم برسد و ما را از محدودیت زیاد باتری های امروزی تا حدودی خلاص کند.
پنج شنبه 7/9/1387 - 5:10
کامپیوتر و اینترنت
انواع باتریهای مورد استفاده در گوشی های موبایل :

1- نیکل - متال هیدرات ( در مدلهای قدیمی)

2- نیکل - کادمیوم

3- لیتیوم - یون ( امروزه در اکثر گوشی ها مورد استفاده قرار می گیرد) که می توان گفت در شرایط یکسان ، باتری های لیتیوم - یون تقریبا دو برابر باتریهای نیکل - کادمیوم و سه برابر باتری های نیکل - متال هیدرات طول عمر و ظرفیت دارند و به همین دلیل هم است که دیگر کمتر گوشی امروزه از
باتریهائی غیر از لیتیوم - یون استفاده می کنند.

یک باتری لیتیوم - یون اگر درست استفاده بشود بنا به نوع ساخت و کیفیت خود باتری میتواند بین 300 الی 1000 بار شارژ مجدد بشود بدون آنکه آسیبی به آن برسد و اگر بنا را بر هر دو روز یک بار شارژ شدن بگذاریم متوجه می شویم که میتوانیم حداقل 2 سال و حتی تا 4 سال از یک باتری مانند روز اول استفاده بکنیم. اما معمولا به دلیل استفاده نادرست از باتری این مدت زمانی مفید عملا کمتر است . اما می توانید با رعایت نکاتی که در بالا گفته شد و نکات زیر به حداکثر طول عمر مفید باتری گوشیتان برسید

1- پس از خرید گوشی ، در اولین شارژ باتری آن را بین 12 الی 18 ساعت به شارژر وصل کنید تا تمام یونهای آن فعال بشود.


2- اگر گوشی شما پس از شارژ شدن گوشی ، عمل شارژینگ را به طور خودکار قطع نمی کند دقت کنید که هیچوقت اجازه ندهید که باتری بیش از مقدار تعیین شده در کاتالوگ گوشیتان به شارژر متصل باشد زیرا در دراز مدت آسیبهای جدی به باتری شما خواهد رسید.

3- تا آنجائیکه ممکن است از شارژرهای فندکی ( خودروها ) کمتر استفاده کنید زیرا عمر باتری شما را کاهش می دهد.

4- از چرب شدن و یا زنگ زدگی مدارهای مادر بورد اصلی گوشی و همچنین اتصالات اطراف باتری جلوگیری کنید و در صورت امکان بورد گوشی خود را توسط افراد آگاه سالانه یک بار با مواد شوینده مخصوص کاملا شستشو بدهید. زیرا زنگ زدگی و چرب بودن اتصالات باعث بالا رفتن جریان مدار و در نتیجه بالا رفتن حرارت باتری و مدار شده و از عمر باتری و حتی آی سی های خود گوشی به
طرز محسوسی خواهد کاست.

پنج شنبه 7/9/1387 - 5:7
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته