• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2157
تعداد نظرات : 811
زمان آخرین مطلب : 4812روز قبل
طنز و سرگرمی

 

در نگاه اول یک پیرمرد (با دو چشم!!) را سوار بر اسب می‌بینید، درسته!؟ پس بیشتر دقت کنید.

 


می‌توانید تعداد پاهای این فیل را بشمارید!؟


به نظر شما چطور همچین چیزی ممکن است!؟ یکی بالا بیاید و دیگری پایین!؟

 


خودتان را بکشید هم عمرن بتوانید همچین پلکانی بسازید!!


برای لحظاتی با دقت به نقطه سیاه وسط این عکس نگاه کنید (یعنی کاملا زل بزنید!) پس از مدتی خواهید دید که منطقه خاکستری دور آن نقطه، حذف می‌شود. جالب بود نه!؟


این دو خط هم طبیعتا باید موازی باشند ولی چشم ما چیز دیگری می‌گوید.


به نظر شما کدامیک از این سربازهای وظیفه!! قدبلندتر هستند!؟


در نگاه اول صورت یک سامورایی را می‌بینید!؟ بیشتر دقت کنید تا بدن آن اسکیمو را هم ببینید.


چطور همچین چیزی ممکن است!؟


دو دایره میانی را در تصویر زیر به دقت ببینید، کدام بزرگتر است!؟ (اشتباه کردید! برابرند)

پنج شنبه 6/3/1389 - 15:56
آلبوم تصاویر

 

 

در نگاه اول یک صورت مشاهده می‌کنید!؟ کمی بیشتر دقت کنید ... یک باغ وحش از حیوانات خواهید دید!

 


باز هم در نگاه اول یک صورت می‌بینید!؟ مطمئنید!؟ کمی بیشتر دقت کنید ...


به این عکس نگاه کنید ... یک تصویر متحرک می‌بینید!؟ (این یک عکس ثابت است)

 


به نظرتان طول کدام یک از خط‌های عمودی بیشتر است!؟ (اگر شک دارید، با خط‌کش امتحان کنید)


چه می‌بینید!؟ یک فرزند یا یک پدر؟ باید به تصویر با دقت زیاد! نگاه کنید.


می‌توانید یک صورت در این آثار قدیمی دیواری پیدا کنید!؟


باورتان می‌شود که خطوط عمودی همه با هم موازی باشند!؟


می‌توانید همچین پلکانی بسازید؟


باور کنید شکل تیره پایین یک مربع است! باور کنید!!


آیا می‌توانید سه صورت در تصویر پایین پیدا کنید!؟


این انصافا آخرشه دیگه! در تصویر پایین تعدادی گل می‌بینید یا صورت یک پیرمرد!؟

 

پنج شنبه 6/3/1389 - 15:50
کامپیوتر و اینترنت

 

شناسنامه این آنتی ویروس:
نام: Avira AntiVir PersonalEdition Classic
شرکت سازنده: Avira

گروه: Security \ AntiVirus
قیمت: مجانی، تا زمانی که آن را Update نمایید!!

Avira AntiVir PersonalEdition Classic

کاربرد آنتی ویروس:
قتل عام تمامی ویروس ها !!

برنامه های هم خانواده:
Norton AntiVirus ، AVG Anti-Virus ، Avast! Professional Edition ، BullGourd ، BitDefender Professional Plus ، F-Secure ، Kaspersky ، McAfee Anti-Virus ، NOD32 ، WinAntiVirus ، ZoneAlarm AntiVirus و ...

مزایای این آنتی ویروس:
شناسایی اکثر ویروسها، سادگی برنامه، سرعت بالا، حجم کم و کند نکردن ویندوز.

معایب این آنتی ویروس:
امکان Repair کردن فایل آلوده فقط در نسخه پولی آن فعال است. (البته اگر ویروس توان عبور از آن را داشته باشد!!) همچنین در این نسخه مجانی، چک POP3 و Antispyware وجود ندارد.

نتایج تست با آنتی ویروس‌های مشابه:
در تست‌هایم اکثر برنامه‌های ویروسیاب مشهور و غیر مشهور! را از اینترنت دانلود و آپدیت می‌نمودم. سپس برروی تک تک آنها دیتابیس ویروسی خود را که متشکل از تعدادی فایل ویروسی بود را به روش اتوماتیک و سپس دستی تست می‌کردم. هر برنامه‌ای که می‌توانست تمامی فایل‌های ویروسی را در مرحله اول تشخیص دهد، بهترین و کاملترین برنامه لقب می‌گرفت و در مقام بعدی هر برنامه ای که تمامی فایل‌های باقی مانده از مرحله اول را در مرحله دوم آلوده به ویروس تشخیص میداد، قرار می‌گرفت و باز هم نمره قبولی می‌گرفت ولی توان و قدرت آن نسبت به برنامه‌های گروه اول کمتر بود. اما برنامه‌ای که حتی یک فایل ویروسی از زیر دست آن خارج می‌شد به طور کامل مردود محسوب می‌شد. مراحل تست به این شکل بود که قبل از شروع تست ابتدا یکی از ویروسیاب‌ها را نصب و آپدیت و فعال می‌کردم. سپس فایل دیتابیس ویروسی خود را Extract می‌نمودم. در هنگام Extract شدن فایل‌ها، Guard برنامه ویروسیاب به شکل اتوماتیک شروع به شناسایی و حذف ویروس‌ها می‌نمود. اگر پس از اتمام عمل Extract فایلی باقی می‌ماند، نشانه آن بود که Guard برنامه، نتوانسته است ویروسی بودن آن فایل را تشخیص دهد و این یک نکته منفی برای آن برنامه محسوب می‌شد. در مرحله بعدی فایل‌های باقی مانده را به شکل دستی Scan می‌نمودم. در این مرحله باید تمامی فایل‌ها ویروسی تشخیص داده‌ می‌شدند.

اکثر برنامه‌های ویروسیابی را که تست نمودم در هر دو مرحله فایل‌هایی را از خود به جای می‌گذاشتند. تنها برنامه‌ای که همه فایل‌های ویروسی را آلوده تشخیص داد و آن هم در مرحله اول یعنی Guard برنامه، برنامه ویروسیاب Avira بود. امروزه شاید بتوان به جرات گفت که بهترین برنامه پس از Avira که توان تشخیص اکثر ویروس‌ها را دارد (البته نه همانند Avira) برنامه Nod32 هست.

چند نکته:

- برای تست، از نسخه کامل ویروسیاب استفاده می کردم و تا آخرین قطره! Update می کردم.
- آخرین نسخه هر ویروس یاب را برای تست دانلود می کردم.
- kaspersky و Node32 (و برخی دیگر از برنامه‌های ویروسیاب) بعضی از فایلهای ویروسی موجود در دیتابیس من را که قبلا تشخیص نمی‌داند، پس از گذشت چند ماه به عنوان فایل ویروسی شناسایی می‌کردند!!!
- در سایتهای زیر انواع برنامه‌های ویروسیاب را با هم مقایسه کرده‌اند. لطفا یک نگاهی بیندازید:
www.av-comparatives.org - www.virus.gr - http://winnow.oitc.com

- اگر ویروسی را یافتید که توسط برنامه Avira تشخیص داده نمی‌شد، لطفا آن را Rar یا Zip نمایید (پسورد هم برایش قرار دهید) و به آدرس igimax@gmail.com ایمیل نمایید. متشکرم. تعیین پسورد برای فایل Zip یا Rar باعث می‌شود که آن فایل توسط ویروسیاب های سایت‌های ارائه دهنده سرویس ایمیل، قابل اسکن نباشد. پس یک پسورد هم برای آن تعیین نمایید.

لینک راهنمای فارسی کامل این آنتی ویروس:
در
این تاپیک که توسط rezadignity مدیریت می‌شود در مورد این برنامه گفتگوهای زیادی شده. (با تشکر از ایشان که این برنامه را معرفی نمودند)

توضیحات:
بسیار برنامه ساده‌ایست. نصب کنید، Update کنید و خیالتان دیگر راحت باشد!

بهتر است تنظیم زیر را نیز برای بالا بردن قدرت برنامه انجام دهید. از منوی Extras برنامه گزینه Configuration را انتخاب نمایید. در پنجره‌ای که باز می‌شود تیک Expert Mode را بزنید و از منوی درختی (Tree) پنل سمت چپ هر دو گزینه Heuristic از بخش‌های Scanner و Guard را در حالت High detection level قرار دهید. این عمل سرعت سیستم را کند نمی‌کند اما احتمال رخ دادن False Positive را بالا می‌برد. یعنی تشخیص فایل‌های غیر ویروسی به عنوان ویروس که البته در طول این مدت خیلی کم چنین اتفاقی برای من رخ داده است. اما فایل‌های ویروسی را یافته که هیچ ویروسیابی آنها را تشخیص نمی‌دادند و خود برنامه هم در صورت تنظیم نبودن گزینه فوق، آن را تشخیص نمی‌داد.

Avira AntiVir PersonalEdition Classic Setting

معرف برنامه آپدیت دستی این آنتی ویروس:
با تشکر از خانم
Amadea که توانایی Update دستی برنامه فوق را کشف کردند. شما می‌توانید با دانلود جداگانه Definition، دیتابیس ویروس‌های برنامه را Update نمایید. (با تشکر مجدد از ایشان)

- ابتدا از این لینک Definition جدید را دانلود نمایید. (برای ویندوزهای NT، 2000 و XP)

- پس از دانلود نیازی به Extract کردن فایل Zip نیست.
- گزینه Update/Manual Update را از منوی برنامه انتخاب نمایید.
- در پنجره جدید فایل دانلود شده را انتخاب و باز نمایید.


معرف این آنتی ویروس:
rezadignity

حجم این آنتی ویروس:
حدود 24 مگابایت

دانلود این آنتی ویروس:
برای دانلود این آنتی ویروس به
این صفحه بروید و براحتی این آنتی ویروس قوی و رایگان را دانلود کنید. (از این لینک می‌توانید به طور مستقیم این برنامه را دانلود کنید. حجم 23.8 مگابایت)


تکمیلی:

مفتخرم توضیحاتی کوتاه در خصوص برترین آنتی ویروس دنیا (Avira Antivir) خدمتتان ارائه دهم. آنتی ویروس آویرا طی تست‌های انجام گرفته از طرف موسسات مستقل بین المللی نظیر av-comparatives آنتی‌ویروس برتر سال 2008 لقب گرفته است. طی تست‌های انجام گرفته توسط متخصصان شرکت پارس آوان نیز این آنتی ویروس در زمینه شناسایی و از بین بردن ویروس‌های ایرانی به طرز شگفت آوری عمل نمود. ویروس معروف KazmeGheyz را شاید به خاطر داشته باشید و بد نیست بدانید اولین آنتی ویروسی که قادر به شناسایی و پاک سازی این ویروس شد، آنتی ویروس آویرا بود. آویرا علاوه بر توانایی بالای شناسایی ویروس‌ها و بدافزارها، به علت کمترین تاثیر بر کارایی سیستم‌ها و سرعت بالای اسکن جزء محبوب‌ترین آنتی ویروس‌هاست

چهارشنبه 5/3/1389 - 22:21
کامپیوتر و اینترنت

 

این ویژگی ها فقط در گوگل کروم موجود می‌باشند و در مرورگرهای معروف مانند Internet Explorer ، Firefox ، Apple Safari و Opera وجود ندارند.


1. Task Manager for Websites
اگر در مرورگر گوگل کروم کلیدهای Shift + Escape را همزمان فشار دهید پنجره Task Manager را برایتان باز می کند که لیست کامل تمام وبسایت‌هایی که در حال حاضر در مرورگر گوگل کروم شما باز هستند را، به شما نمایش میدهد.

شما از این طریق میتوانید ببینید هر وب‌سایتی چه مقدار از حافظه کامپیوترتان را اشغال کرده و اگر صفحه یک وب‌سایتی که باز هست، باعث ایجاد اشکال کرده است، میتوانید End process را کلیک کنید تا آن تب مستقیما بسته شود.


2. Visual Browser History
این ویژگی را گوگل کروم از گوگل دسکتاپ گرفته است. کلیدهای Ctrl + H را همزمان فشار دهید تا History مرورگرتان برایتان باز شود، حال می‌توانید به دنبال هر کلیدواژه‌ایی که علاقمندید، بگردید.

علاوه بر نمایش سایت‌های مورد جستجو، گوگل کروم برای هر صفحه پنجره نمایش کوچکی هم (بصورت Thumbnail image) به شما نمایش داده می‌شود.


3. Super Clean Contextual Menus

با راست کلیک کردن بر هر لینک در سایت‌های نمایش داده شده در گوگل کروم، به شما فقط 5 انتخاب برتر نمایش داده میشود و با راست کلیک کردن بر روی هر تصویر فقط 4 انتخاب.
برخلاف مثلا فایرفاکس که انتخاب های بسیار زیادی به شما می‌دهد.


4. Search Your Favorite Websites from the Address Bar
بهنگام مشاهده یک سایت (مثلا labnol.org) در مرورگر گوگل کروم، اگر نام و آدرس آن سایت شامل یک جستجوگر هم باشد ( مثلا: search.labnol.org) ، گوگل کروم آن جستجوگر را به حافظه اش می سپارد تا در آینده که شما به همان سایت labnol.org در مرورگر کروم مراجعه می کنید، بلافاصله آن جستجوگر (یعنی search.labnol.org) را هم برایتان ضمیمه کند.


5. See Memory Used by Different Browsers
اگر یک تب جدید در گوگل کروم باز کنید و عبارت about:memory را در هرجایی بالای آن تایپ کنید، به شما لیستی از تمام مرورگرهای باز شده در آن زمان را نمایش میدهد به همراه مقدار حافظه اشغال شده توسط هر مرورگر.


6. Reopen Website tabs that you closed by mistake
باز کردن سایتهایی که اشتباها بسته اید؛ با کلیک کردن همزمان Ctrl+ T در گوگل کروم (باز کردن یک تب جدید) و در باکس Recently closed tabs براحتی می‌توانید با کلیک کردن بر ادرس/نام آن صفحه ایی که اشتباها آن را بسته بودید، آن را دوباره باز کنید.

همین امکان هم در مرورگر Firefox 3 با کلیک کردن بر گزینه Undo Closed Tab و در مرورگر Opera با گزینه Ctrl + Z فعال خواهد شد.


7. Lanuch Websites from the Start Menu / Quick Lanuch Bar
البته این ویژگی در تمام مرورگرها وجود داره اما در گوگل کروم راحت تر شده است. بعد از باز کردن یک سایت (مثلا سایت labnol.org) در گوگل کروم، در File menu روی گزینه Creae application shortcut کلیک کنید. این گزینه شما یک نوع shortcut برای همان سایت میدهد که در آینده با کلیک بر روی این shortcut می‌توانید آن سایت (labnol.org) را باز کنید. البته در فایرفاکس به صورت خیلی ساده تر و صرفا با کشاندن (drag) آن سایت به صفحه دسک‌تاپ میتوان اتوماتیک وار این shortcut را ساخت.

منبع: Google Chrome Features that we miss in other Web Browsers

چهارشنبه 5/3/1389 - 22:14
کامپیوتر و اینترنت

 

موارد زیر را از یک وبلاگ امریکایی و کامنت‌های کاربرانش خلاصه کرده ایم. مسلما کاربران بسیار باهوش ایرانی بسیار زودتر (و وسیعتر از این توضیحات) به این شورت کات ها دست یافته اند. این نوشتار صرفا مروریست بی ادعا، بر بعضی از آن‌ها که در آن وبلاگ آمده، شاید بعضی‌هایش برایتان جالب باشد.

1) با راست کلیک بر کلیدهای Back و یا Forward بالای مرورگر، میتوان صفحات ویزیت شده اخیر را مشاهده کرد.

2) با انجام Ctrl + Shift + T میتوانید Tab هایی را که بسته اید دوباره باز کنید.

3) هنگام انجام جستجو در آدرس بار گوگل کروم، اگر قبل از نوشتن کلمه یا جمله تان، یک علامت سوال ? بگذارید، جستجوی‌تان با تمرکز بیشتری انجام خواهد شد. (با کلیدهای Ctrl + K هم می‌توان اینکار را کرد)

4) برای انجام اعمال ریاضی و یا تبدیل اوزان، مقیاس‌ها، ارزها و استفاده از ماشین حساب گوگل؛ کافیست که آن را در Address bar مرورگر گوگل کروم تایپ کنید.

5) اگر نیاز به فضای بیشتری برای تایپ متن دارید، ماوس را به گوشه پایین سمت راست محیط برده و به داخل یا بیرون بکشید تا فضای متن را کوچکتر یا بزرگتر کند.

6) برای ملاحظه و بررسی میزان استفاده هر صفحه از امکانات/منابع کامپیوترتان؛ در داخل آن صفحه راست کلیک کرده و سپس گزینه Inspect element و سپس Resources را انتخاب و نهایتا آن صفحه را ریفرش (بارگذاری دوباره) نمایید تا لیستی از تمام اسکریپت ها، تصاویر و تمام آنچه در آن صفحه بارگزاری شده را ببینید و اگر خواستید میتوانید آن‌ها را بر اساس اندازه و یا loading time هم منظم کنید.

7) برای جداسازی یک تب و نمایش آن در یک پنجره جدید؛ کافیست که آنرا با ماوس به بیرون پنجره فعلی بکشانید (درگ کنید) و برای بازگرداندنش به پنجره اولی برعکس عمل کنید (درگ اند دروپ).

8) بعد از دانلود یک فایل برای کپی کردنش به صفحه دسکتاپ و یا به یک پوشه دلخواه، کافیست که با ماوس آن فایل را به آنجا حرکت دهید (یعنی باز هم با استفاده از درگ اند دروپ).

9) اگر جستجوگر یک سایت میتواند OpenSearch را ساپورت کند، فقط کافی است که یکبار آن سایت را (مثلا سایت فرضی example.com) در جعبه جستجوی مرورگر گوگل کروم تایپ کنید تا آن سایت در آنجا باز شود. همین عمل کافیست تا برای همیشه، آدرس آن سایت در حافظه جستجوگر گوگل کروم باقی بماند و تبدیل به کلیدواژه شود. بعدا هرگاه بخواهید آن سایت را از طریق گوگل کروم باز کنید، فقط کافیست تا چند حرف اول آن سایت را در آدرس بار گوگل کروم تایپ کنید تا بلافاصله پیامی به اینصورت ببینید؛ "press ab to search example.com" در اینجاست که شما Tab را کلیک کرده و جستجوی تان را انجام می دهید.
همچنین میتوانید با راست کلیک بر آدرس بار گوگل کروم و انتخاب گزینه Edit search engines موتور های جستجو را بصورت دستی (غیر اتوماتیک) به لیست گوگل کروم اضافه کنید. (آدرس URL موتور های جستجو را تبدیل به s٪ کنید) مثلا برای یافتن Wikipedia فقط کافیست که در ادرس بار گوگل کروم بنویسید wiki تا این عبارت را به شما نشان دهد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Search?search=%s
و یا میتوانید برای ترجمه یا به حافظه سپردن آدرس‌های وب سایت‌ها بصورت آنلاین یا غیره استفاده کنید، مثلا برای ترجمه فقط بنویسید trans تا این عبارت را به شما نشان دهد:
http://translate.google.com/translate?u=%s

- برای Bookmark کردن (بخاطر سپردن آدرس‌های مورد علاقه شما در گوگل کروم) راه‌های مختلفی هست. مثلا ساده ترینش این است که از داخل Favorite مرورگر IE و یا فایرفکس، آن آدرس‌ها را در یک فولدر جدید در هارد درایو ذخیره کنید و هروقت لازم داشتید آیکن آن سایت را با ماوس از آن فولدر به ادرس بار گوگل کروم بکشید. البته کاربران امریکایی معتقدند که Bookmark کردن آدرس‌ها در مرورگرها دیگه یک امری کهنه و بی استفاده شده و مربوط به ده سال پیش است و امروزه کمتر کسی این کار را می کند چون مگه شما چند بار به سراغ آن آدرس هایی که مثلا ماه ها یا سال های پیش در حافظه مرورگرتان ذخیره کرده‌اید، می روید؟

- مرورگر گوگل کروم فعلا با دانلود کردن فایل های ویدیویی و فلش کمی مشکل دارد و دیر دانلودشان می کند و حافظه/امکانات خیلی زیادی از هارد درایو میگیرد و ظاهرا هنوز امکاناتی همچون تولبار گوگل و تایپ اتوماتیک (Auto Fill) را ندارد و ظاهرا بعضی وقت‌ها هنگام باز کردن فایل های PDF، کامپیوتر هنگ می کند و عملکرد اتوماتیک صرفه جویی در مصرف برق کامپیوتر را هم (یعنی Sleep یا هایبرنت شدن) دچار اخلال می کند. بهرحال این مرورگر فعلا در مرحله آزمایشی و بتاست و این مشکلات بعدا باید اصلاح شود.

- گوگل دسک‌تاپ و فایرفاکس 3 هر دو از امکان Safe Browsing (یعنی ضد بدافزار/ویروس و ضد فیشینگ) برخوردارند و گوگل کروم تقریبا هر نیم ساعت یک بار سایت‌های بلک لیست را از طریق سرورهای گوگل آپدیت می کند تا شما کمتر نگران باشید. این اطلاعات را در فایل Safe Browsing می‌توان دید.

- گوگل کروم با دانلود فایل‌های کم حجم مشکلی ندارد اما فایلهای بزرگ با اندازه 30 یا 50 مگابایت را با مشکل انجام میدهد.

چهارشنبه 5/3/1389 - 22:9
کامپیوتر و اینترنت

 

نام برنامه:
HashTab Shell Extension 2.1
دانلود برنامه:
دانلود HashTab 2.1 (حجم 529 کیلوبایت)
کاربرد برنامه:
یک برنامه بسیار کوچک برای بدست آوردن یا مقایسه کدهای MD5 یا CRC32 یا SHA1 HASH فایل.
معایب و مزایا:
مزایا: حجم بسیار کم برنامه، سرعت و راحتی نمایش و مقایسه کدها.
معایب: چیز خاصی دیده نشده!!!
Hash Code چیست؟
به طور خلاصه، الگوریتمهایی هستند که با محاسباتی که بر روی هر فایل انجام می‌دهند برای آنها یک کد خاص (Unique) تولید میکنند. این کد در صورتی که حتا یک bit از آن فایل عوض شود، تغییر می‌کند. به طور کلی به این کدها Hash Code می‌گویند و چون هیچ دو فایلی، Hash کدی همانند هم ندارند (مگر آنکه هردو یک فایل باشند ولی با نام‌های متفاوت و یا مکان‌های متفاوتی از دیسک) بنابر این، می‌توان Hash کدها را همانند اثر انگشت ما انسان‌ها دانست.
Hash Code چه فایده‌ای دارد؟
خب چندین استفاده دارد، یکی از مهمترین فواید آن، اطمینان از کامل و سالم بودن فایل دانلود شده می‌باشد. اگر فایلی ناقص دانلود شده باشد و یا حتی پس از دانلود از لحاظ ظرفیت به اندازه فایل اصلی باشد ولی کد Hash آنها با هم متفاوت باشد، نشان از درست نبودن عمل دانلود می‌باشد. حتی در حالاتی خاص هم ویروسی شدن فایل، چه در کامپیوتر شما و ... هم می‌تواند باعث تغییر Hash Code شود. بنابر این با مقایسه Hash Code فایل مقصد با فایل مبدا (فایل اصلی) می‌توان از یکی بودن و سالم بودن فایل مقصد مطمئن شد.

Hash Code ها الگوریتم‌های متفاوتی دارند و مشهورترین این الگوریتم‌ها، MD5 است. برای بدست آوردن چنین کدی در کامپیوتر خود، می‌توانید از برنامه فوق استفاده نمایید.

روش استفاده از Hash Code به کمک برنامه Hash Tab؟
پس از نصب برنامه، اگر بر روی یک فایل راست کلیک نمایید و گزینه Properties را انتخاب کنید. تب جدیدی به دیالوگ Properties اضافه شده است با نام File Hashes در این تب چندین نوع الگوریتم متفاوت وجود دارد که یکی از آها MD5 است.

در این برنامه به دو روش می‌توانید کد Hash فایل مبدا را با فایل کنونی در این پنجره مقایسه نمایید:

1) کپی Hash Code فایل مبدا در کادر Hash Comparision.
2) فایل مبدا را به شکل Drag and Drop به دورن پنجره Properties و تب File Hashes فایل مقصد بیندازید.

در صورتی که هر دو فایل دقیقا یکی باشند علامت تیک سبز را مشاهده خواهید نمود.

از برنامه‌هایی که از این نوع کدها برای اطمینان از درست دانلود شدن فایلها استفاده می‌برند، برنامه GetRight است.

چهارشنبه 5/3/1389 - 22:4
کامپیوتر و اینترنت

 

توضیح فارسی:

LeoMoon Persian TTT نرم افزاری ساده اما قدرتمند است که به کمک آن می توانید در نرم افزارهای گرافیکی (مانند Photoshop ، 3D Max و ..) فارسی تایپ کنید. این نرم افزار دارای 134 فونت فارسی می باشد. طریقه ی کار با این نرم افزار بسیار راحت است:

- متن مورد نظر را در این برنامه تایپ کنید.

- بر روی «کپی» کلیک کنید.

- در برنامه مورد نظر یکی از فونت هایی را که با نام «_F» شروع می شوند را انتخاب و Paste کنید!

(در این نسخه مشکل تایپ حرف «پ» و «طا» و همچنین مشکل دکمه های on-screen keyboard برطرف شده است)

این نرم افزار بر خلاف تمام فارسی نویس ها کاملا رایگان و مجانی است!

عکسی از برنامه:

حجم برنامه:

نسخه Full با 344 فونت با حجم 12.6 مگابایت و نسخه Lite با 134 فونت با حجم 5.52 مگابایت.

لینک دانلود:

برای دانلود نسخه Full این فارسی نویس برنامه های گرافیکی اینجا را کلیک کنید .

برای دانلود نسخه Lite این فارسی نویس برنامه های گرافیکی اینجا را کلیک کنید .

چهارشنبه 5/3/1389 - 21:55
کامپیوتر و اینترنت

 

نرم افزار کنترل و مدیریت پول سحر، نرم افزاری کاملا رایگان است در خصوص امور مالی شخصی شما. این نرم افزار به شما کمک خواهد کرد درآمد ها و هزینه های خود را کنترل و مدیریت کنید. با استفاده از این نرم افزار می توانید درآمد ها و هزینه های خود را به تفکیک و با گروه بندی های مورد نظرتان ثبت نمایید. همچنین گزارشات و نمودار های زیادی در نرم افزار وجود دارد که شما در کنترل و مدیریت دخل و خرج شخصی خودتان یاری می دهد. با استفاده از این نرم افزار می توانید حدود ۹۹% فعالیت های مالی شخصی خود را ثبت نمایید و به تفکیک از آنها گزارش تهیه کنید. نرم افزار دارای واسط کاربری و عملیاتی ساده و قابل فهم است. در صورتی که می توانید با رایانه های شخصی کار کنید، مشکلی برای کار با این نرم افزار نخواهید داشت. با توجه به این نکته که این نرم افزار هر روز پیش روی شما قرار خواهد گرفت، قابلیت تغییر پوسته نرم افزار تنوع جالبی را برای شما ایجاد خواهد کرد.
امکانات کلی:
- قابل فهم، ساده و سریع. - امکان ایجاد حساب ها و طرف حساب های نامحدود. - امکان ایجاد گروه های هزینه و درآمد به صورت درختی. - امکان تخصیص بودجه جهت گروه های هزینه. - پشتیبانی و بروز رسانی مشکلات احتمالی. - نمایش مانده هر حساب در تاریخ های مختلف. - گزارشات قابل درک تنها با یک کلیک. - دارای گزارشات نموداری جهت مقایسه بهتر حساب ها، درآمد ها و هزینه ها. - امکان نصب نرم افزار بر روی USB Memory ها. - امکان دریافت نسخه پشتیبان. - امکان ارسال و دریافت اطلاعات.
حجم برنامه:
حجم این برنامه 3.7 مگابایت است.
لینک دانلود:
برای دانلود این برنامه می توانید از این لینک استفاده کنید.
چهارشنبه 5/3/1389 - 21:52
کامپیوتر و اینترنت

 

نامه برنامه:
پارسه 360 نسخه 2.0.0
توضیح کلی:
این برنامه با نظارت دقیق بر سیستم شما باعث افزایش کارایی و امنیت سیستم شما می شود، سرعت سیستم افزایش پیدا کرده و خطا ها را رفع می کند. مدیریت و تغییرات را برای شما آسان می کند.

برنامه پارسه۳۶۰ سودمند دارای ۴ بخش به نامهای افزایش کارایی، پاکسازی دیسک، سفارشی سازی و ابزارهای افزوده می باشد. که شامل:

افزایش کارایی:
بهینه ساز: با بهینه ساز به راحتی می توانید تنظیمات افزایش کارایی سیستم و اینترنت را اعمال کنید.

یکپارچه ساز دیسک: هنگامی که شما اطلاعاتی را به دیسک سخت خود منتقل می کنید این اطلاعات به صورت پراکنده بر روی سکتورهای دیسک قرار می گیرند. این برنامه می تواند این اطلاعات را به صورت یکپارچه درآورد. تا سیستم عامل دسترسی سریعتری به اطلاعات داشته باشد.

مدیریت شروعگر: با این برنامه می توانید برنامه های اجراشونده در شروع ویندوز را مدیریت کنید. اضافه، ویرایش، تغییر مکان و حذف کنید. این برنامه قابلیت گرفتن فایل پشتیبان را به شما می دهد.

بهینه ساز حافظه: هنگام کار با برنامه ها مقداری از حافظه Ram سیستم اشغال می شود، که بعد از خروج از برنامه احتمال بازگردانی حافظه اشغال شده وجود ندارد. شما با استفاده از “بهینه ساز حافظه پارسه۳۶۰″ به راحتی می توانید فضای اشغال شده توسط برنامه ها را پاکسازی کنید و سرعت سیستمتان را بهبود ببخشید.

پاکسازی دیسک:
حذف کننده نرم افزار: مدیریت بر برنامه های نصب شده. حذف، ویرایش و نمایش جزئیات برنامه نصب شده.

پاکسازی دیسک: این برنامه فایلهای زائد و موقت را در دیسک سیستم جستجو کرده و کاربر با انتخاب آنها می تواند آن فایلها را حذف نماید.

خردکن فایل: برنامه های زیادی برای بازیابی اطلاعات ساخته شده اند، که می تواند تهدیدی برای افشا شدن اطلاعات شخصی شما باشد که به روش معمول حذف شده اند. شما با استفاده از این برنامه می توانید کاملا مطمئن فایلی را حذف کنید و مطمئن باشید که غیر قابل برگشت است.

سفارشی سازی:
نظارت بر سیستم: نظارت و سفارشی کردن یکی از بخشهای مهم این برنامه است که به سادگی می توانید ویندوز خود را به دلخواه خود تغییر دهید. صفحات این بخش شامل: کاوشگر، سیستم، میز تحریر، نوار وظیفه، منوی شروع، درایوها، کاوشگر اینترنت می باشد. تنظیمات هر بخش به راحتی با فشار کلید “تنظیمات پیش فرض” به حالت پیش فرض ویندوز برمیگردد.

سبک آزاد: با این برنامه به راحتی می توانید محیط پوشه ها و درایوهای خود را تغییر دهید.

ابزارهای افزوده:
برنامه ریز خاموشی: این برنامه با دو حالت زمانی سیستم را به حالتهای خاموشی، راه اندازی مجدد، بیهوشی، انتظار، خروج از کاربری، قفل، خاموش کردن صفحه نمایش، محافظ صفحه نمایش، قطع اتصال اینترنت می برد.

اطلاعات سیستم: در این بخش می توانید اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری سیستم خود را ببینید. که شامل اطلاعات: پردازنده، کارت گرافیک، صفحه نمایش، مودم، دیسک سخت، ورودی ها، ویندوز، وضعیت حافظه، وضعیت درایوها.

دستیار تعمیر: حل مشکلات ویندوز یکی از مسائل مهم برای کاربران است، این مشکلات می تواند در اثر اعمال نرم افزارها یا ویروسهای رایانه باشد. برنامه ‘دستیار تعمیر’ می تواند دستیار خوبی برای شما باشد.

محافظ یو اس بی: این برنامه ویندوز شما را در مقابل ویروسهای خوداجرا محافظت می کند، همچنین می توانید حافظه یو اس بی خود را در حالت امن از سیستم جدا کنید.

مدیریت پردازه ها: با این برنامه می توانید برنامه های اجرا شده در سیستم خود را ببینید. و همچنین پنجره های باز شده.

حجم برنامه:
حجم این برنامه 4.1 مگابایت است.
لینک دانلود:
برای دانلود این برنامه می توانید از این لینک استفاده کنید. در صورت هر گونه مشکل در دانلود به این صفحه مراجعه کنید.
چهارشنبه 5/3/1389 - 21:48
آلبوم تصاویر

 

چهارشنبه 5/3/1389 - 21:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته