• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5028
تعداد نظرات : 1664
زمان آخرین مطلب : 3943روز قبل
هوا و فضا
وی در ادامه عنوان كرد: از محاسن راكت كاوش آن است كه در آن وسایل پیچیده به كار برده نمی‌شود و در این پرتاب چون زاویه پرتاب بیش از 60 تا 70 درجه باز نمی‌شد مجبور شدیم كه سطح شیب را افزایش دهیم تا به بیش از 180 درجه برسیم و این در واقع به معنای سرعت آن است.
كد خبر: ۲۷۳۷۱ تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۱۰ آذر ۱۳۸۷

رئیس پژوهشگاه هوافضا با تشریح روند پرتاب راكت «كاوش-2» به فضا كه در آن نخستین عكس یك پروژه ایرانی از فضا تهیه شد اعلام كرد: در مراحل بعدی این پروژه محموله راكت‌های كاوش حامل دوربین‌هایی برای تهیه عكس از زمین و آسمان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دكتر محسن بهرامی روز یكشنبه در مراسمی كه برای تقدیر از دست‌اندركاران پروژه تحقیقاتی راكت كاوش 2 برگزار شد با تأكید بر این كه این گونه راكت‌ها ذاتا تحقیقاتی بوده و هدف از این پروژه توسعه علم و فن‌آوری صلح‌آمیز فضایی بوده است، اظهار داشت: سه شنبه گذشته موفقیتی را در سطح كشور و در حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری داشتیم كه قابل توجه است و توانستیم راكت كاوش 2 را با موفقیت پرتاب كنیم.

رئیس پژوهشگاه هوافضا با بیان آنكه این پروژه از حدود چهار سال پیش آغاز شده بود، ادامه داد: در واقع این پرتاب دومین پرتاب است، كما اینكه پرتاب اول تا ارتفاع 10كیلومتر بود كه با اشكالاتی رو به رو شدیم و تلاش كردیم در این پرتاب كه با موفقیت نیز انجام شد اشكالات را رفع كنیم.

مجری طرح راكت كاوش 2 خاطر نشان كرد: این پرتاب قرار بود كه بهمن ماه سال گذشته انجام شود كه با توجه به آنكه پرتاب اول با اشكالاتی روبه‌رو شده بود، تمام تلاش را به كار گرفتیم و تست‌ها انجام شد تا كار پرتاب دوم با موفقیت بیشتری صورت گیرد.

وی در ادامه عنوان كرد: از محاسن راكت كاوش آن است كه در آن وسایل پیچیده به كار برده نمی‌شود و در این پرتاب چون زاویه پرتاب بیش از 60 تا 70 درجه باز نمی‌شد، مجبور شدیم كه سطح شیب را افزایش دهیم تا به بیش از 180 درجه برسیم و این در واقع به معنای سرعت آن است.

رئیس پژوهشگاه هوافضا تصریح كرد: اینگونه راكت‌ها ذاتشان تحقیقاتی است و راكت بودن به آن اندازه اهمیت ندارد كه محموله‌ای را كه بالا می‌برد مهم است.

دكتر بهرامی یادآور شد:‌ با پرتاب دوم تلاش داریم بستری را آماده كنیم كه هر كس در زمینه‌های تحقیقاتی طرحی را دارد و قصد دارد بیرون از جو را مورد مطالعه قرار دهد، این بستر بیشتر فراهم شود.

وی با تأكید بر آن‌كه تمام مراحل طراحی، تجزیه و تحلیل، مونتاژ و تست نهایی راكت در داخل كشور انجام شده است،‌ اظهار داشت: پرتاب راكت كاوش 2 به عهده یكی از پرتاب كننده‌های داخلی بوده و در مراحل گوناگون ساخت آن از تمام مراكز داخلی كه امكاناتی داشته‌اند كمك گرفته شده و دانشگاه‌هایی حتی در سطح هیأت علمی همكاری داشته‌اند كه نهایتا مدیریت آن با پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم بوده است.

رئیس پژوهشگاه هوافضا اظهار امیدواری كرد كه با پرتاب راكت كاوش 2 فضا برای این قبیل فعالیت‌ها بازتر شده و زمینه انجام چنین پروژه‌هایی با همكاری‌های سطح بین‌المللی فراهم شود.

به گزارش ایسنا، دكتر بهرامی درباره اطلاعاتی كه از طریق این موشك به زمین منتقل شده است نیز گفت: تعدادی عكس و اطلاعاتی شامل درجه حرارت و فشار محیط توسط محموله به زمین منتقل شده است.

وی تصریح كرد: بر روی این راكت دوربینی برای نظارت عملكرد نصب شده بود كه بتوانیم باز شدن چتر و جدا شدن این راكت را كنترل كنیم و در واقع دوربینی برای تصویربرداری نداشت كه در راكت‌های كاوش بعدی تلاش می‌شود راكت حامل دوربین‌هایی برای تهیه عكس از زمین و آسمان باشد.

گفتنی است، در راستای تحقق اهداف چشم‌انداز بیست ساله كشور و برنامه راهبردی فضایی جمهوری اسلامی ایران و به منظور ایجاد بستر توسعه علمی و فناوری در حوزه فضا، هفته گذشته راكت كاوش 2 به همت محققان پژوهشگاه هوافضا با موفقیت به فضا پرتاب و با انجام ماموریت خود به وسیله چتر مخصوص پس از دقایقی به زمین بازگشت.

پرتاب این راكت كاوش با اهداف ثبت و ارسال درست داده‌های محیطی، ارسال صحیح و به موقع فرامین، انجام جدایش موتور و محموله و عملكرد صحیح سیستم بازیابی صورت پذیرفت كه نتایج حاصله در طول مدت حضور در فضا با اهداف مورد نظر منطبق بود.

راكت كاوش 2 دارای سه بخش عمده شامل؛ مجموعه حامل، مجموعه آزمایشگاه فضایی و مجموعه بازیابی است.

جایگاه ویژه پروژه راكت‌های كاوش در میان پروژه‌ها و سیستم‌های فضایی كشورهای گوناگون موجب شده است، هم اكنون نیز با گذشت حدود پنجاه سال از ساخت و پرتاب اولین راكت كاوش، كشورهای صاحب تكنولوژی فضایی، هر ساله تعداد زیادی از این راكت‌ها را به منظور توسعه علوم و فن‌آوری به فضا پرتاب كنند.

دستیابی به مجموعه آزمایشگاه فضایی برای داده‌پرداری از فضای جو، تست زیرسیستم‌های فضایی و دستیابی بازیابی، تجربه كار گروهی انجام شده توسط محققان دانشگاهی در یك پروژه علمی ـ فن‌آوری از دستاوردهای پرتاب راكت كاوش 2 به شمار می‌رود.

با توجه به مهمترین دستاورد این پروژه یعنی بازگشت محموله موردنظر و فرود سالم آن روی زمین كه نخستین بار در كشور صورت می‌پذیرد، موجب اعتماد به نفس و امید به آینده فضایی می‌گردد.

دوشنبه 11/9/1387 - 18:43
شهدا و دفاع مقدس


جوانان در جبهه ها به یاد امام حسین (ع) جان خود را نثار انقلاب کردند


 

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم
درود خداوند متعال بر تو باد ای رهبر عالی قدر و بزرگوار . سلام بر سرور و سالار شهیدان ایران ...امام حسین (ع) . جوانان ما در جبهه‌ها به یاد تو سینه‌های خود را جلوی گلوله‌های سبک و سنگین قرار داده و جان خود را می‌دهند .  پروردگارا من می‌دانم تو ما را خلق کردی و تو به ما جان داده‌ای....خداوندا مرا یاری کن چرا که اگر تو یاری نکنی یاوری جز تو ندارم . ای مردم مسلمان ایران این خون پاک شهیدان است که پیچ و خم انقلاب را صاف و هموار می‌کند که شاید با ریخته شدن این خونهای پاک ، کسانی که در نادانی هستند هدایت شوند و از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا می‌کنم که با انقلاب به حالت سستی برخورد نکنید . انقلاب هدف بزرگی را دنبال کرده است و از شما می‌خواهم که جلوگیری از فرزندان خود نکرده و بگذارید به  راه درستی که پا در آن نهاده اند بروند و اگر کسی مانع از رفتن فرزندش به جبهه‌های جنگ شود به خدا قسم مسئول است..... خدایا تو را شکر می‌کنم که به من قدرت تشخیص حق از باطل را دادی و خدایا تو را شکر می‌کنم که رهبرم را به من شناساندی و به من چنین پدر و مادری دادی . خدایا تو را شکر می‌کنم که مرا در نادانی نمیراندی . مادر عزیزم می‌دانم که شما را اذیت کردم و برای شما نتوانستم فرزند خوبی باشم.... بعد از مردن من حجله‌ای برای من مگذارید چون درنزد خدا هیچ ارزشی ندارد گل بر سر قبرم نیاورید چون این گلها بعد از 2 یا 3 روز پلاسیده می‌شوند . فقط من را در بهشت‌زهرا (س) دفن کنید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

دوشنبه 11/9/1387 - 18:38
بیماری ها

رئیس سازمان پزشكی قانونی:

 

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان پزشكی قانونی گفت: اكثر مواد مخدری كه در كشور عرضه می‌شود حاوی تركیبات شیمیایی و مواد تقلبی و خطرناكند به طور كه گاهی به علت وجود برخی مواد شیمیایی مانند سیانور، مصرف این مواد در دم باعث مرگ می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، حسن عابدی در جمع خبرنگاران در محل سازمان پزشكی قانونی، افزود: مواد مخدر یكی از گرفتاری‌های اصلی كشور ماست، این مواد طیف گسترده‌ای دارند و واقعاً نمی‌توان با صراحت گفت كدام یك از آنها خطرناك‌تر هستند و بیشتر موجب مرگ و میر می‌شوند.
وی اضافه كرد: اكثر مواد مخدر و اعتیاد آور موجود در كشور حاوی مواد شیمیایی و تركیبات غیر معمولی هستند كه قاچاقچیان مواد مخدر برای كسب سود بیشتر به آن اضافه می‌كنند، آنان به هیچ اصول اخلاقی پایبند نیستند و هر تغییری را در مواد مخدر انجام می‌دهند تا مشتریان خود را فریب دهند و به سود بیشتر برسند.
وی گفت: در مواد مخدر و صنعتی موجود در بازار از تركییات بی اثر و داروهای معمولی گرفته تا مواد بسیار خطرناك وجود دارد و حتی سیانور هم در مواد مخدر پیدا می‌شود، هیچ تركیب ثابتی برای یك ماده مخدر در كشور وجود ندارد.
عابدی افزود: اكثر مواد مخدر تزریقی حاوی مواد شیمیایی مرگ آور هستند، برخی از این مواد حتی موجب مرگ آنی می‌شوند و برخی دیگر به علت تحریب سیستم عصبی و عوارض دراز مدت مرگ تدریجی را برای مصرف كننده باعث می‌شود.
وی اضافه كرد: قاچاقچیان مواد مخدر به علت ممنوع و غیر قانونی بودن این مواد از این فضا حداكثر سوء استفاده را برای رسیدن به سود بیشتر می‌كنند و خطرناكترین مواد را به جای مواد مخدر به معتادان تحمیل می‌كنند.
وی گفت: همین قضیه درباره الكل هم مصداق دارد، چند روز پیش 40 نفر در بندرعباس به علت مصرف الكل متانول در بیمارستان بستری شدند كه از این تعداد 12 نفر مردند و جسد آنها به پزشكی قانونی ارجاع شد.
وی افزود: الكل چوب یا الكل متانول حاوی مواد سمی است كه اگر اثر تخریبی آن در چشم تثبت شود كوری ناشی از آن دیگر قابل برگشت نیست و البته مصرف بیشتر آن به خصوص اگر حاوی تركیبات تقلبی دیگر باشد می‌تواند منجر به مسمومیت شدید و مرگ فرد شود، بسیاری از افراد متقلب در كشور برای رسیدن به سود بیشتر در الكل اتانل مقداری الكل صنعتی یا الكل چوب هم اضافه می‌كنند تا سود بیشتری به دست آورند.
وی همچنین درباره گازگرفتگی در فصل سرما گفت: تا آذر سال گذشته شاهد كاهش 12درصدی مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی در كشور بودیم اما در ماه دهم به علت شدت سرما ناگهان میزان مرگ ناشی از گازگرفتگی در كشور 19درصد افزایش یافت، امسال نیز شاهد افزایش مختصر زیر 5 درصدی مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی در 8 ماه گذشته هستیم.
وی اضافه كرد: گازگرفتگی در كشور ما به عوامل مختلفی بستگی دارد، علت مهم آن این است كه گاز منوكسید كربن بی‌رنگ و بی‌بو است و افراد متوجه آن نمی‌شوند، مسئله دیگر این است كه مردم با وجود گذشت چندین سال از جایگزین شدن سوخت گاز شهری به جای سوخت‌های فسیلی قدیمی، هنوز آگاهی كافی درباره شیوه درست مصرف آن ندارند.
وی گفت: در گذشته كه مردم از ذغال در كرسی‌ها استفاده می‌كردند به طور سنتی آموخته بودند تا زمانی كه ذغال سرخ است نباید آن را به اتاق آورد، زیرا ذغال در زمانی كه در حال گداختن است گاز co منتشر می‌كند، بسیاری از مردم این مطلب علمی را نمی‌دانستند اما به طور سنتی رعایت می‌كردند.
عابدی افزود: اكنون بخاری‌های گازی جایگزین شده است اما همه مردم هنوز فرهنگ استفاده مناسب از آن را نیاموخته‌اند، هنوز در برخی از خانه‌ها از بخاری‌های گازی بدون دودكش استفاده می‌شود، روش درست دودكش‌گذاری و به وسیله فرد كارشناس انجام نمی‌شود و البته بسیاری از ساختمان‌ها نیز از این نظر ایمن ساخته نشده‌اند.
وی همچنین به «سندروم آخر هفته» اشاره كرد و گفت: همواره در آخر هفته‌های فصول سرد سال به علت حضور بیشتر مردم در خانه‌ها و نیاز بیشتر به گرما و ‌آب گرم شاهد نشت بیشتر لوله‌های موتورخانه های آپارتمان‌ها به داخل ساختمان هستیم و همین امر میزان گازگرفتگی و مرگ ناشی از آن را در این ایام بیشتر می كند.

دوشنبه 11/9/1387 - 18:32
اخبار
خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۱۱/۰۹/۸۷‬

 احمدی نژاد
در جشنواره ملی مطلع عشق، خانواده را اساسی‌ترین و موثرترین ركن جامعه خواند و گفت: همه موضوعات اجتماعی و ریشه همه خوبیها یا بدیها در جامعه به خانواده بر می‌گردد.

به گزارش ایرنا، دكتر محمود احمدی نژاد یكشنبه شب در این جشنواره كه در تالار وزارت كشور برگزار شد، با تبریك سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) و روز ملی ازدواج جوانان افزود: پایه سعادت و شقاوت جامعه از خانواده است و اگر بخواهید خوبیها را ترویج یا بدیها را پاك كنید، باید به خانواده بازگردید.

رییس جمهوری تصریح كرد: محال است كه خانواده كاركردهای واقعی خود را از دست دهد و شما بتوانید ناهنجاریهای اجتماعی را مهار كنید. به همین دلیل است كه در دستورات دینی بر اهمیت تشكیل خانواده تاكید می‌شود.

احمدی نژاد، روابط همسران با هم و با فرزندانشان را زیباترین تجلی كمالات انسانی در خانواده توصیف كرد و گفت: شاید به همین دلیل است كه اسلام، تشكیل خانواده را برابر با نصف دین دانسته است.

وی در تشریح نقش و تاثیر خانواده در رفتارهای اجتماعی اظهارداشت: محال است فرزندی در خانواده طعم محبت را بچشد اما در جامعه به دنبال ناهنجاری، تجاوز به حریم دیگران و درنوردیدن مرزهای اخلاقی باشد.

رییس جمهوری، ارتباطات بین زن و مرد را محور و اساس خانواده دانست و تصریح كرد: اگر در رابطه بین این دو، عشق و محبت و كرامت حاكم باشد، پایه های آن خانواده مستحكم است و اگر رابطه بین زن و شوهر بطور صحیح تنظیم شود، اخلاق درست نیز خودبخود در جامعه تنظیم خواهد شد.

وی خاطرنشان ساخت: غیرممكن است كه محبت و عشق بین زن و شوهر حاكم باشد و در آن خانواده، لقمه حرام وارد شود.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از سختگیری‌های بی‌مورد در امر ازدواج جوانان گفت: برخی خیال می‌كنند اساس زندگی خانه، مبلمان و شغل پایدار و خودرو است اما این یك اندیشه غلط است كه مادیون لذت جو به برخی از ما تحمیل كرده اند.

وی افزود: اساس لذت زندگی به ساختن است كه زن و مرد زحمت بكشند و با اراده ساختن هر چیز ، به خانواده هویت ببخشند.

رییس جمهوری یادآور شد انسان به صورت زوج آفریده شده است و بنابر این، نمی تواند به تنهایی استعدادهای درونی‌اش را شكوفا كند.

احمدی نژاد گفت: ما امروز در سازمانها و نهادهای مختلف با صرف بودجه‌های زیاد به دنبال حل معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی هستیم؟ در حالی كه می توان بدون هزینه یا با كمترین هزینه، ریشه این مسائل را در خانواده بخشكانیم.

وی با اشاره به شرایط ازدواج و زندگی امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س) تصریح كرد تمام مایملك این بزرگواران در آغاز زندگی شان، گوشه‌ای از زندگی‌های امروزی نمی‌شود. در حالی كه همه كمالات انسانی در خانواده آنها بود.

رییس جمهوری افزود: بالاترین عشق و بهترین‌های عالم و امروز هر چه بشر از خوبی دارد و می‌شناسد همه و همه به خاطر وجود نازنین آن بزرگواران بود.

احمدی نژاد، همه كسانی را كه در راه اصلاح خانواده تلاش می‌كنند، بهترین مصلحان جامعه دانست و گفت: كافی است یك انسان صالح از دل یك خانواده صالح به پا خیزد تا بتواند دنیایی را اصلاح كند.

رییس جمهوری همچنین جامعه ایرانی را در سایه اسلام ناب، جامعه‌ای مسئول خواند و از نهادها و افرادی كه با علم و تلاششان به تحكیم پایه‌های خانواده كمك می‌كنند، قدردانی كرد.

وی با بیان اهمیت نقش و مسئولیت نهادها و سازمانهای دولتی و غیردولتی در امر ازدواج جوانان گفت كه با وجود فعالیت‌های گوناگون این نهادها نظیر ارایه تسهیلات و وامها ، آدم قانع نمی‌شود و لازم است نهادی ایجاد شود تا در رابطه با خانواده مسئولیتی مستقیم داشته باشد.

رییس جمهوری با اشاره به ضرورت ارائه آموزش به جوانان در امر ازدواج و آغاز زندگی مشترك افزود: به پدر و مادرها هم توصیه می‌كنم كه كمی آسانتر بگیرند ،سختگیریها و چشم و همچشمی‌ها كنار گذاشته شود. جوانها نیز خودشان دست به دست هم دهند و زندگی عاشقانه‌ای را بر پا كنند كه این،اساس خانواده موفق است.

وی در پایان از همه دست اندركاران امر ازدواج جوانان قدردانی كرد، نقش همسران شهیدان را ستود و كار آنان را بالاتر از كار شهدا ارزیابی كرد.

احمدی نژاد در این مراسم كه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان تربیت بدنی، رییس سازمان ملی جوانان، رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، شماری از مقامهای دولتی و دههاتن از نمایندگان نهادهای فعال در امر ازدواج حضور داشتند، به افراد و سازمان‌های موفق در زمینه تبلیغ و الگوسازی امر ازدواج و تشكیل خانواده، تندیس و لوح تقدیر اهدا كرد.

به گزارش ایرنا، جشنواره ملی مطلع عشق به منظور تجلیل از برترین موسسات خیریه، تشكلهای غیردولتی، روحانیون فعال، اساتید، نهادها و دستگاههای موفق، تولیدكنندگان كتاب، زوج الگو، استاندار، ائمه جمعه، مشاوران و رسانه‌های برتر در زمینه آموزش ، زمینه‌سازی ، فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی در حوزه ازدواج جوانان برگزار شده بود.

دوشنبه 11/9/1387 - 18:28
ازدواج و همسرداری










اوایل شب بود. دلشوره عجیبی تمام بدنم را فرا گرفته بود. بعد از اینكه راه افتادیم به اصرار مادرم یك سبد گل خریدیم. خدا خیر كسانی را بدهد كه باعث و بانی این رسم و رسومهای آبكی شدند. آن زمانها صحرای خدا بود و تا دلت هم بخواهد گل! چند شاخه گل می كندن و كارشان راه می افتاد، ولی توی این دوره و زمونه حتی گل خریدن هم برای خودش مكافاتی دارد كه نگو نپرس!!! قبل از اینكه وارد گلفروشی بشوی مثل «گل سرخ» سرحال و شادابی ولی وقتیكه قیمتها را می بینی قیافه ات عین «گل میمون» می شود. بعدش هم كه از فروشنده گل ارزان تر درخواست می كنی و جواب سر بالای جناب گلفروش را می شنوی، شكل و شمایلت روی «گل یخ» را هم سفید می كند!!! البته ناگفته نماند كه بنده حقیر سراپا بی تقصیر هنوز در اوان سنین جوانی، حدود ای «سی و نه» سالگی بسر برده و اصلاً و ابداً تا اطلاع ثانوی نیز نیازی به تن دادن به سنت خانمانسوز ازدواج در خود احساس نمی نمودم منتهی به علت اینكه بعضی از فوامیل محترمه خطر ترشی افتادگی، پوسیدگی روحی و زنگ زدگی عاطفی اینجانب را به گوش سلطان بانوی خاندان مغزّز «مقروض السلطنه» یعنی وزیر «اكتشافات، استنطاقات و اتهامات» رسانده بودند فلذا برای جلوگیری از خطرات احتمالی عاق شدگی زودرس و بالطبع محروم ماندن از ارث و میراث نداشته و یا حرام شدن شیر ترش مزه نخورده سی و هشت سال پیش و متعاقب آن سینه كوبیدن ها و لعن و نفرین های جگرسوز نمودن و آرزوی اشّد مجازات در صحرای محشر و از همه بدتر سركوفت فتوحات بچه های فامیل و همسایه مبنی بر قبول شدن در رشته های دانشگاهی؛ نانوایی سنگكی اطاق عمل،تایتانیك پزشكی، مهندسی فوتولوس و متلك شناسی هنرهای تجسمی، صلاح را بر آن دیدم كه حب سكوت و اطاعت خورده و به خاطر پیشگیری از بمباران شدن توسط هواپیماهای تیز پرواز «لنگه كفشهای F14» و موشكهای بالستیك «نیشگون ها و سقلمه های F11» و غش و ضعف های گاه و بیگاه «مادر سالار» به همراه از خانه بیرون كردنهای «پدر سالار» و تهدیدات جانی و مالی فوق العاده وحشتناك همشیره های مكرّمه با مراسم خواستگاری امشب موافقت به عمل آورده و خود را به خداوند منان بسپارم.

خلاصه كلام به هر جان كندنی كه بود به مقصد رسیدیم. بعد از مدتی در باز شد و قیافه پدر و مادر عروس خانم از دور نمایان شد. چشمتان روز بد نبیند! پدر عروس كه فكر می نمود من بوده ام كه ارث بابای خدا بیامرزشان را بالا كشیده ام، چنان جواب سلامم را داد كه دیگر یادم رفت به او بگویم مرا به غلامی بپذیرد، از همین حالا معلوم بود كه بیشتر از غلامی و نوكری خانواده شان چیزی به من نمی ماسد!! مادر عروس خانم نیز چنان برو بر به چشمانم خیره شده ورانداز می نمود كه اولش فكر كردم قرار است خدای نكرده با ایشان ازدواج كنم، فقط مانده بود بگوید كه جورابهایت را هم در بیاور ببینم پاهایت را سنگ پا زده ای یا نه!!! بعدش هم نوبت خواهر ها و برادرها عروس رسید. معلوم بود كه از حالا باید خودم را روزی حداقل یك فصل كتك خودرن از دست برادرهای عروس آماده می نمودم. به خاطرهمین هم با خودم تصمیم گرفتم كه اگر زبانم لال با عروسی ما موافقت شد سری به اداره بیمه «فدائیان راه ازدواج» زده و خودم را بیمه «شكنجه زناشوئی» و بیمه «بدنه شخص ثالث» كنم! علی ایحال، بعد از مدتی انتظار و لبخند ها و سرفه ها و تعارف های مكش مرگما تحویل هم دادن، عروس خانم هم با سینی چای قدم رنجه فرمودند. عروس كه چه عرض كنم، دست هر چی مامان گودزیلا را از پشت بسته بود! بعد از اینكه چای جوشیده دست خانوم خانوما را میل كردیم، پدر عروس خانم شروع به صحبت نمود. ایشان آنقدر از فواید ازدواج و اینكه نصف دین در همین عمل خیر گنجانده شده است و بعدش هم بایستی ازدواج را ساده برگزار كرده و خرج بالای دست داماد نباید گذاشت، گفت و گفت كه به خود امیدوار شدم و كم كم آن رفتار خشن اولشان را به حساب ظاهر بینی و قضاوت ناعادلانه خودم گذاشتم. پس از اینكه سخنان وزیر ارشاد، پدر زن آینده به پایان رسید وزیر جنگ، مادر زن عزیز شروع به طرح سوالات تستی به سبك كنكور سراسری كرد. ابتدا مادر عروس با یك لبخند ملیح و دلنشین واز شغل اینجانب سوال نمود. من هم با تمام صلابت خودم را كارمند معرفی كردم. كفر ابلیس عارضتان نگردد!! مادر عروس كه انگار تیمور لنگ قرار است دوباره به ایران حمله كند چنان جیغی زده و به گونه ای مرا به زیر رگبار ناسزاهای اصیل پارسی رهنمون ساخت كه از ترس نزدیك بود، دو پای داشته را با دو دست دیگر به هم پیوند زده و چهار نعل از پنجره اطاق پذیرایی طبقه پنجم ساختمان به بیرون پریده و سفر به ولایت عزرائیل را آغاز نمایم. در ادامه جلسه بازجویی (ببخشید خواستگاری) خواهر بزرگتر عروس از من راجع به ویلای شمال و اینكه قرار است تعطیلات آخر هفته را با خواهر جانشان به ماداگاسكار تشریف برده یا سواحل دلپذیر شاخ آفریقا، سولات بسیار مطبوعی را مطرح نمودند. خانمم نیز از فرصت بدست آمده استفاده ابزاری كرده و مدل ماشینی را كه قرار بود خواهر فرخ سرشتشان را سوار آن بنمایم از من جویا شد. بنده ندید بدید هم كه تا حالا توی عمر شریفم بهترین ماشینی كه سوار شده ام اتوبوس شركت واحد بوده است از اینكه توانایی حتی خرید یك روروك یا سه چرخه پلاستیكی اسباب بازی را نیز نداشته و نمی توانستم همراه با خواهر دردانه ایشان سوار بر «اپل كوراساو» و «دوو سیلویا» و «پیكان خمیری» در خیابانهای «شهرك شرق و میر عروس و خوشبخت آباد» ویراژ داده و دلم دیمبو و زلم زیمبو راه بیندازم كمال تأسف و تأثر عمیق خویش را بیان نمودم. بابای عروس هم كه در فواید ساده برگزار كردن مراسم عروسی یك خطبه تمام سخنرانی كرده بود از من برای دخترشان سراغ خانه دوبلكس با سقف شیبدار، آشپزخانه اپن و دستشویی كلوز و خلاصه راحتتان كنم كاخ نیاوران را می گرفت. هر چند كه حضرت اجل نیز بعد از اینكه فهمید داماد آینده شان خانه مستقل نداشته و قرار است اجاره نشینی را انتخاب نماید نظرشان در مورد دامادهای گوگولی مگولی برگشته و به من لقب «گدای كیف به دست» را هدیه نمودند!

بعد از تمام این صحبتها نوبت به سوالات عروس خانم رسید. اولین سولا ایشان در مورد موسیقی بود و اینكه بلدم ارگ و گیتار و تنبك بزنم یا نه؟ واقعاً دیگر این جایش را نخوانده بودم. مثل اینكه برای داماد شدن شرط مطربی و رقص باباكرم نیز جزء واجبات شده بود و ما خبر نداشتیم! دومین سوال ایشان هم در مورد تكنولوژی مخابرات خلاصه می شد، عروس خانم تلفن موبایل را جزء لاینفك و اصلی زندگی آینده شان می دانستند، من هم كه تا حالا بهترین تلفنی كه با آن صحبت كرده ام تلفن عمومی سر كوچه مان بوده توی دلم به هر كسی كه این موبایل را اختراع كرده بود بد و بیراه گفته و از عروس خانم به خاطر نداشتن موبایل عذر خواهی نمودم. بعد از این كه عروس خانم فهمید كه از موبایل هم خبری نیست سگرمه هایش را درهم كرده و مرا یك «بی پرستیش عقب افتاده از دهكده جهانی آقای مك لوهان» توصیف نمود، البته داغ عروس خانوم هنگامه كه متوجه شد بنده بی شخصیت از كار با اینترنت و ماهواره هم سر در نیاورده و نمی توانم مدل لباس عروسی ایشان را از آخرین «بوردهای مد 2000 افغانستان» بیرون بیاورم، تازه تر شده و چنان برایم خط و نشان كشید كه انگار مسبب قتل «راجیو گاندی» در هندوستان عموی بنده بوده است و لاغیر!

در ادامه سوالات فوق، علیا مخدره از من توقع برگزاری مراسم عروسی در باشگاه یا هتل را داشتند، چون به قول خودشان مراسم عروسی كه توی باشگاه برگزار نشود باعث سر شكستگی جلوی فامیل و همسایه ها می شود! والله، اینجایش كه دیگر برایم خیلی جالب بود ما تا حالادیده بودیم كه باشگاه جای كشتی گرفتن و فوتبال و والیبال بازی كردن است ولی مثل اینكه عروس خانم ها جدید زمین چمن و تشك و تاتامی را با محضر ازدواج اشتباه گرفته اند، الله اعلم! سوال چهارم هم به تخصص بنده در نگهداری و پرستاری از «گربه ها و سگهای ایشان» در منزل آینده مربوط می شد كه این بار دیگر جداً نیاز به وجود متخصصین باغ وحش شناسی و انجمن دفاع از حقوق بقای وحش احساس می گردید تا برای به سرانجام رسیدن این ازدواج میمون و خجسته كمی فداكاری به خرج و راه و روشهای «معاشرت دیپلماتیك» با آن موجودات زبان بسته را نیز به داماد فدا شده در راه عشق «هاپوها و میو میوها» آموزش می دادند، بعد از تمام این وقایع ناخوشایند نوبت به مهریه رسید. خواهر كوچكتر عروس به نیت صدو دوازده نفر از یاران «لین چان» در سریال «جنگجویان كوهستان» اصرار داشت كه صدو دوازده هزار سكه طلا مهریه خواهر تحفه اش باشد و به نیت اینكه در سال هزار و سیصد و چهل نه به دنیا آمده، هزار و سیصد و چهل و نه سكه نقره هم به مهریه اش اضافه شود! باز جای شكرش باقی بود كه سال تولد در ایران «شمسی » می باشد اگر «میلادی» بود چه خاكی به سرم می كردم! بعد از قضیه مهریه نوبت شیربها شد. مادر عروس به ازای هر سانتیمتر مكعب از آن شیر خشكی به دختر خودش داده بود برای ما دلار، یورو، سپه چك، عابر چك و سهام كارخانجات پتروشیمی كرمانشاه و تراكتورسازی تبریز را حساب كرده به طوریكه احساس نمودم كه اگر یك ربع دیگر توی این خانه بنشینیم خواهند گفت كه لطفاً پول آن بیمارستانی را كه عروس خانم در آنجا بدنیا آمده و پول قند و چایی مهمانهایشان را هم ما حساب كنیم!

بعد از تمام این حرفها مادر بخت برگشته ما یك اشتباهی كرده و از جهیزیه ننه فولاد زره، عروس ترگل ورگلشان سوال نمود. گوشتان خبر بد نشنود! آن چنان خانواده عروس، مادرم را پول دوست، طماع، گدای هفت خط، تاجر صفت، دلال، خیانتكار جنگی و جنایتكار سنگی معرفی كردند كه انگار مسبب اصلی شروع جنگ جهانی دوم مادر نئونازی بنده بوده است، نه جناب هیتلر! به هر تقدیر در پایان مراسم بعد از كمی مشورت خانواده عروس جواب «نه» محكم و دندان شكنی را تحویلمان دادند و ما هم مثل لشكر شكست خورده یأجوج و مأجوج به خانه رجعت نمودیم، پس از آن «دفتر معاملات ازدواج» با خودم عهد بستم كه تا آخر عمر همچون ابوعلی سینا مجرد مانده و عناصر نامطلوبی به مانند خواستگاری و ازدواج و تأهل را نیز تا ابد به فراموشی بسپارم، بیخود نیست كه از قدیم هم گفته اند؛ آنچه شیران را كند روبه مزاج، ازدواج است، ازدواج!!!!!!

_________________
هیچكس لیاقت اشكهای تورا نداردوكسی كه چنین ارزشی داردباعث اشك ریختن تونمیشود
گابریل گارسیاماركز
دوشنبه 11/9/1387 - 18:24
دعا و زیارت
در روایتی آمده است که امام کاظم(ع) به راهبی فرمودند: «خداوند، چند اسم دارد که اگر به وسیلة آنها خوانده شود، ردّ نمی‌شود؟» آن راهب عرضه داشت: اسامی خدا زیاد است امّا آنچه که به طور حتم سائلش را ردّ نمی‌کند، هفت تاست.  امام کاظم(ع) فرمودند: «هر تعداد از آنها را که می‌دانی برایم بازگو». امام علی(ع) می‌فرماید: «سرچشمة علم‌ها در کتاب‌های [آسمانی] چهار گانه مندرج و علوم آن در قرآن کریم است. علوم قرآن در سورة فاتحه، علوم فاتحه در «بسم‌الله الرّحمن الرّحیم» و علوم بسمله در بای بسم‌الله است، و من نقطة زیر باء هستم».1
در معارف دین آمده است که اهل بیت(ع) در همه چیز با قرآن کریم مساوی و برابراند. بر همین مبنا در این گفتار به بحث دربارة ارتباط میان این دو از جهت اعجاز عددی می‌پردازیم.


در قرآن کریم وجوه متعددی از اعجاز وجود دارد؛
از جمله اعجاز در بلاغت و موضوعات آن، آگاهی دادن از غیبت، بیان قضایای علمی، و همچنین اعجاز عددی که عبارت از نظم در تعداد کلمات و حروفی است که برای مفهومی مشخص بیان شده است. به عنوان مثال در قرآن کریم؛

لفظ «ساعت» 24 بار به تعداد ساعات روز؛ لفظ «شهر = ماه» 12 بار به تعداد ماه‌های سال؛ لفظ «روز» 365 بار به تعداد روزهای سال شمسی؛ لفظ «عزم» 5 بار به تعداد پیامبران اولوالعزم؛ لفظ نماز 5 بار به تعداد نمازهای روزانه، لفظ «طواف» 7 بار به تعداد طواف واجب به دور کعبه؛ از جمله تطابق‌ها، تطابق بین عدد کلماتی که به لحاظ مفهومی موافق یا معکوس یکدیگرند؛ مثلاً:
کلمة «حیات» 145 بار، در مقابل «موت» 145 بار؛
کلمة «دنیا» 115 بار، در مقابل «آخرت» 115 بار؛
کلمة «ملائکه» 84 بار، در مقابل «شیاطین» 84 بار؛
کلمة «حَرّ = گرما» 4 بار، در مقابل «برد = سرما» 4 بار؛ کلمة «ایمان» 11 بار در مقابل «کفر» 11 بار، به کار رفته است.

این اعجاز به واسطة وجود سرّی است که خداوند متعال آن را در حروف و اعداد قرار داده است. وضع نخستن حروف، ابداع خداوندی است که آن را قالب و ظرف حقایق نورانی و کتاب‌های آسمانی قرار داده و از باب اهمیت موضوع به آنها سوگند یاد نموده و فرموده است: «الم، الر، المص، ن، ق ...» و آیات دیگری از این‌گونه که در آغاز سوره‌ها وجود دارد.

امام رضا(ع) در روایتی می‌فرمایند:
«اوّلین ابداع و خواست و مشیت خداوند، حروف است که آن‌را اصل هر چیز، دلیل هر سند، و فصل کنندة هر دشواری قرار داد و به وسیلة آن همه چیز ـ از اسامی حق و باطل یا فعل و مفعول، یا معنی و غیر معنی، ... ـ را از یکدیگر جدا نمود».2
اعجاز دیگر، اعجاز عددی است که اهمیت آن از اهمیت حروف کمتر نیست، و در نظام آفرینش به صورت متوازن وجود دارد. خداوند متعال می‌فرماید:
إنّا کلّ شیءٍ خلقنهٰ بقدرٍ.3

ما که هر چیزی را به اندازه آفریده‌ایم.
و می‌فرماید:
و أحصٰی کلّ شیءٍ عدداً. 4

و [خداوند] هر چیزی را به عدد شماره کرده است.
و پوشیده نماند که بین حروف و اعداد، رابطه وجود داشته، اعداد سرّ حروف و حروف سرّ افعال‌اند و به هر وسیلة آن آسمان‌ها و زمین برپا شده است. خدای تعالی موجود را با کلمة «کن فیکون» آفریده که مرکب از هفت حرف و معروف به «حروف تکوین» است.


  • اعجاز عددی قرآن و امامان(ع)
بعد از توضیحی که دربارة اعجاز عددی و اهمیت آن داده شده در اینجا لازم است مقایسه‌ای میان اعجاز عددی قرآن کریم و اهل بیت(ع) انجام داده و کیفیت بروز اعجاز عددی در اهل بیت(ع) را یادآوری کنیم. از جمله این موارد اعجاز عبارتند از:

1. اگر حروف مقطّعه قرآن کریم را که در آغاز برخی از سور آن مانند «الم، کهیعص، الر،...» آمده است، جمع و حروف تکراری را حذف کنیم، جمله‌ای کامل و معنی‌دار به دست می‌آید که عبارت است از : «صراط علیٍّ حقٌّ نمسکه؛ راه امیرالمؤمنین ـ علی(ع) طریق حق است که ما به آن تمسک می‌جوییم».
یا: «علیٌ صراط حقٍّ نمسکه؛ علی(ع) راه حق است که به آن تمسک می‌جوییم».

2. کلمة «کساء» و مشتقّات آن 5 بار [در قرآن کریم] آمده است، به تعداد اصحاب کسا که عبارتند از: حضرات «محمد(ص)، علی(ع)، فاطمه(س)، حسن(ع) و حسین(ع)». برای آگاهی بیشتر در این باره به حدیث شریف کسا رجوع کنید.5

3. کلمات «امام»، «خلیفه»، «وصیة»، «عصمت»، «آل» و مشتقات آنها 12 بار به تعداد امامان دوازده‌گانه اهل‌بیت(ع) به کار رفته است.

4. کلمه «شیعه» و مشتقات آن 12 بار، نشان دهندة حقانیت مذهب تشیع در پیروی از امام «علی‌بن ابی‌طالب»(ع)  که تعداد حروف اسم شریفش 12 است، می‌باشد. همچنین است القاب آن بزرگوار مانند: «امیرالمؤمنین»، «العرو\الوثقی»، «الصّدیق الأکبر» و «یتلوه شاهد منه» که هر یک از آنها از 12 حرف ترکیب یافته است. و این عدد 12 بر کلمة توحید: «لااله‌الا‌الله»، کلمة نبوت: «محمّدٌ رسول‌الله» و کلمة ولایت «علی خلیفة محمد» منطبق است.
پس مانند آنچه که دربارة قرآن کریم دیدیم، اعجاز عددی در مورد عترت پاک رسول خدا(ص) نیز بارز است. اگر در اسامی اصحاب کساء ـ یعنی حضرات محمد(ص)، علی(ع)، فاطمه(س)، حسن(ع) و حسین(ع) ـ دقت کنیم درمی‌یابیم که از 19 حرف ترکیب یافته است که مطابق تعداد حروف آیة بسمله «بسم‌الله الرحمن الرحیم» ـ خلاصه قرآن کریم ـ می‌باشد.

از امام علی(ع) نقل شده است که فرمودند:
«همة علوم در کتاب‌های آسمانی چهارگانه مندرج و علوم آنها در قرآن است. علوم قرآن در فاتحه الکتاب، علوم فاتحه در «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم» و علوم بسمله در بای بسم‌الله است و من نقطة زیر باء هستم».6

به عبارت دیگر همچنان‌که علوم در قرآن کریم و در بسمله جمع شده، در امام علی(ع) نیز گرد آمده است.
ابن مسعود می‌گوید:
همانا قرآن بر هفت حرف نازل شده، که هر حرفی از آن دارای ظاهر و باطنی است و حقاً، ظاهر و باطن آن نزد علی‌بن ابی‌طالب می‌باشد.

و این تطابق موجود بین حروف بسمله و عترت پیامبر(ص) بر وجود تعادل و تساوی در تمسک به آن دو دلالت می‌کند. پس همچنان‌که فرد مؤمن به وسیلة بسمله خود را از شرّ اجنّه و شیاطین و هر چیز ناپسندی محافظت می‌نماید، به همین ترتیب خود را به واسطة تمسک به اسامی مبارک اصحاب کسا مصونیت می‌بخشد.

این مطلب را روایات ما تأیید و بیان می‌کند که خدای تعالی به هر پیامبری نام‌های معصومین پنج‌گانه را آموخت تا در دشواری‌ها و خطرات به ایشان متوسل شوند؛ مانند: نوح نبی(ع) که درون کشتی لوحی قرار داد. که بر روی آن کف دستی با پنج انگشت آن کشیده شده و بر هر انگشت نام‌های اصحاب کسا(ع) یعنی: محمّد، ایلیا، فاطمه، شبّر و شبیر ـ نقش بسته و در وسط دست این جمله نوشته بود:

«ای خدا و ای یاور من؛ به واسطة لطف و رحمت خویش و به [حقّ] این نفوس مقدس دستم را بگیر. اینان همگی بزرگان و گرامیانی هستند که تو به خاطر ایشان عالم را آفریده‌ای. خداوندا، به برکت اسامی اینان مرا یاری نما، و تو یکتای توانا بر هدایت من به سوی حق و حقیقتی».

و در بیان اهمیت عدد 19 آنکه بعضی از امامان(ع) در امور خود آن را به کار می‌گرفته‌اند. از امام علی(ع) روایت شده که آن حضرت(ع) درجنگ‌ها به همراه خود نقشی را حمل می‌کردند که در محیط دایرة آن حروف بسمله در 19 خانه و به ازای هر خانه نامی از نام‌های نیکوی خداوند قرار داده شده بود که با آن حروف آغاز می‌شد. و آن حضرت این را در خط مقدم سپاه حمل می‌نمودند و به وسیلة آن به خداوند توسل می‌جستند تا بر دشمنان غلبه یابند.

همچنین روایت شده، آن هنگام که عطش بر امام حسین(ع) و اصحابش غلبه یافت، آن حضرت(ع)، نیزه‌ای برگرفت و پشت خیمه‌ها 19 خط به سمت قبله کشید و آن را حفر نمود، در اثر آن چشمه آبی جوشید که از آن نوشیدند و سپس از بین رفت و اثری از آن باقی نماند. در اینجا می‌پرسیم؛ چرا آن حضرت(ع) فقط 19 خط کشیدند و نکتة قابل توجه آنکه تعداد این خط‌ها برای مورخ دارای اهمیت بوده که آن را نقل کرده است.

6. در روایتی آمده است که امام کاظم(ع) به راهبی فرمودند: «خداوند، چند اسم دارد که اگر به وسیلة آنها خوانده شود، ردّ نمی‌شود؟»
آن راهب عرضه داشت: اسامی خدا زیاد است امّا آنچه که به طور حتم سائلش را ردّ نمی‌کند، هفت تاست.
امام کاظم(ع) فرمودند: «هر تعداد از آنها را که می‌دانی برایم بازگو».
راهب پاسخ داد: به خدا سوگند، هیچ یک از آنها را نمی‌دانم...

محدث قمی می‌گوید:
«مقصود از اسماء هفت‌گانه، همة معصومین(ع) هستند. زیرا نام‌های گرامی ایشان از آن فراتر نیست و آن عبارت است از: «محمد، علی، فاطمه، حسن، حسین، جعفر و موسی» علیهم‌السلام. و بنابراین تأویل «السبع‌المثانی» در این آیة شریفه مشخص می‌شود:
«و لقد آتینٰک سبعاً من المثانی و القرآن العظیم؛7 و به راستی به تو [پیامبر] سبع‌المثانی و قرآن بزرگ را عطا کردیم».

عدد هفت دارای اسرار عظیمی است که در آسمان‌ها و زمین‌های هفت‌گانه، تعداد روزهای هفته، تعداد طواف دور کعبه و تعداد نام‌های امامان(ع) ظهور یافته است»8. 9



پی‌نوشت‌ه
ا:
1. مصابیح الانوار، ج 1، ص 435.
2. رضوان فقیه، الکشوف فی علم الحروف، ص 18.
3. سورة قمر (54)، آیة 49.
4. سورة جن (72)، آیة 28.
5. محدث قمی، مفاتیح‌الجنان، ملحقات پایانی.
6. مصابیح الأنوار، ج 1، ص 435.
7. سورة حجر (15)، آیة 87.
8. منتهی‌الآمال، ج 2، ص 307.
9. برای آگاهی بیشتر در این موضوع به کتاب «الکشوف فی الإعجاز القرآنی و علم الحروف»، اثر شیخ رضوان فقیه رجوع کنید.
دوشنبه 11/9/1387 - 17:51
خواستگاری و نامزدی
 
نویسنده mohamad   

زندگی چیست ؟ اگر خنده است چرا گریه میكنیم ؟ اگر گریه است چرا خنده میكنیم ؟ اگر مرگ است چرا زندگی می كنیم ؟ اگر زندگی است چرا می میریم ؟ اگرعشق است چرا به آن نمی رسیم ؟ اگرعشق نیست چرا عاشقیم ؟

 

محبوبم ، شگفت ترین چیز این است كه من و تو همیشه در سرزمینی گام می زنیم كه برای دیگران ناشناخته است و هر دو دست دراز می كنیم تا از زندگی بهره خویش را بگیریم و زندگی به راستی دست گشاده است.

موشكافی در شكست ، پیشرفت در پی خواهد داشت .

حسد همچون مگس است كه همه جای بدن سالم را رها می كند و بر روی زخمهای آن می نشیند .

زن كودكی است كه با اندك تبسم خندان و با كمترین بی مهری گریان می شود.

مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و ازآنها غولی بوجود می آورند كه نامش تقدیر است .

برای بدست آوردن گنج خموشی ، بارگاه دانش ات را بزرگتر بساز.

هیچ چیز در زندگی شیرین تر از این نیست كه كسی انسان را دوست بدارد. من در زندگانی خود هر وقت فهمیده ام كه مورد محبت كسی هستم, مثل این بوده است كه دست خداوند را بر شانه خویش احساس كرده ام.

كسی كه برای خود احترام قائل است، از گزند دیگران درامان است. او كتی را بر بدن دارد كه كسی را یارای پاره كردن آن نیست.

برای گردش دوروزه ، توشه ای سه روزه همراه ببر ، و اگر توان رسیدن به خواسته زندگی ات را دوهزار گام می دانی خود را آماده پیمودن سه هزار گام بنما ، چرا كه شتاب در هنگام رهسپاری نباید كم شود .

 به یاد داشته باش كه امروز طلوع دیگری ندارد.

 هیچ چیز غرور مرد را مثل شادی زنش ارضاء نمی كند، چون همیشه آنرا مربوط به خودمی داند.

برای نوشتن اس ام اس گوشیت رو بذار رو حالت T9، بعدش یه دستت رو بذار رو Lcd گوشیت و این شماره رو بزن: 4164771968
این اس ام اس منه برای توووو....

بدترین شكل دلتنگی برای كسی اینه كه كنار اون باشی و بدونی كه هرگز به اون نخواهی رسید...

یكی می دونه دوسش داری، یكی نمی دونه دوسش داری؛ بیچاره اون كه فكر می كنه دوسش داری...

اگر كسی را دوست داری باید اورا آنطور كه هست دوست داشته باشی نه آنجور كه گمان می كنی باید باشد...

دلم در هر تپش صد بار آواز تو را می خواند........نمی دانم تو هم یاد دل ما می كنی یا نه؟!.....

هیچ زمان دل به كسی نبند ...... چون این دنیا این قدر كوچك است كه دو تا دل كنار هم جا نمیشه ..... ولی اگر دل بستی ... هیچ وقت ازش جدا نشو چون این دنیا این قدر بزرگه ... كه دیگه پیداش نمیكنی.

 

اگر شبی از شبهای زمستانی، مسافری به امید گرمای نگاهت به تو پناه آورد تنهایش نگذار شاید در گرمترین روزهای تابستان به خنكی لبخندش محتاج شوی .

در زندگی سه راه را دنبال كن: 1-دوست داشتن را برای یك تجربه. 2-عاشق شدن را برای یك هدف. 3-فراموش كردن را برای قبول واقعیت .

به كوه گفتم عشق چیست؟ لرزید. به ابر گفتم عشق چیست؟بارید. به باد گفتم عشق چیست؟ وزید. به پروانه گفتم عشق چیست؟ نالید. به گل گفتم عشق چیست؟ پرپر شد. و به انسان گفتم عشق چیست؟ اشك از دیدگانش جاری شد و گفت دیوانگیست .

دوشنبه 11/9/1387 - 17:42
ادبی هنری

.

 رمز خوشبخت زیستن، در آن نیست که کاری را که دوست داریم انجام دهیم؛ بلکه در این است که کاری را که انجام می‌دهیم دوست داشته باشیم.

یاد گرفتم که 10 درصد از زندگی چیزهایی است که برای انسان اتفاق می‌افتد و 90 درصد آن است که چگونه نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند.

پی بردم که کتاب بهترین دوست انسان و پیروی کورکورانه بدترین دشمن وی است.

پی بردم که تصمیمات کوچک را باید با مغز گرفت و تصمیمات بزرگ را با قلب.

متوجه شدم که بدون عشق می‌توان ایثار کرد، اما بدون ایثار هرگز نمی‌توان عشق ورزید.

آموختم که انسان برای لذت بردن از عمری دراز، باید بعد از خوردن آنچه لازم است، آنچه را نیز که میل دارد بخورد.

یاد گرفتم که زندگی مساله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست؛ بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است.

دانستم که انسان تا وقتی فکر می‌کند نارس است، به رشد و کمال خود ادامه می‌دهد و به محض آنکه گمان کرد رسیده شده است، دچار آفت می‌شود.

دوست داشتن و مورد محبت قرار گرفتن بزرگترین لذت دنیاست و دریافتم که همانا زندگی زیباست!

دوشنبه 11/9/1387 - 17:30
سينمای ایران و جهان

جدیدترین رضویان و شفیعی‌جم برادر دوقلو می‌شوند...

چارچنگولی

تدوین «چارچنگولی» نیز هم‌زمان با فیلمبرداری توسط «حسن ایوبی» آغاز شده و محل فعلی فیلمبرداری، لوكیشینی در حوالی خیابان بهار است كه نماهای خارجی فیلم در آن فیلمبرداری می‌شود. «چارچنگولی» داستان شهرام و بهرام، برادران دوقلویی‌ است كه از ناحیه كتف و شانه به هم چسبیده‌اند. آنها از نظر ظاهر و عقاید به‌شدت با یكدیگر متفاوتند اما مجبورند همدیگر را تحمل كنند. این موضوع باعث اتفاقات طنزی در طول قصه می‌شود كه...

کارگردان:  سعید سهیلی

بازیگران: جواد رضویان، رضا شفیعی جم، فتحعلی اویسی، بهاره رهنما، رضا فیض نوروزی، مهران رجبی،‌ شهرام قائدی، حسن چودن، مینا جعفرزاده، ساعد سهیلی و مژگان بیات

............ ......... ......... ......... ......... ......

دیگر عوامل و توضیحات بیشتر:

فیلمنامه: سعید سهیلی
تهیه کننده: سعید سهیلی
مدیر فیلمبرداری: حسین ملكی
تدوین: حسن ایوبی
صدابردار: جهانگیر میرشكاری
طراح صحنه و لباس: عباس بلوندی
طراح گریم: بابك شعاعی
عكاس: حسن شجاعی
شروع فیلمبرداری: جمعه 27 اردیبهشت 1387

............ ......... ......... ......... ......... ......

خلاصه داستان: فیلم، داستان شهرام و بهرام، برداران دوقلویی‌ است كه از ناحیه كتف و شانه به هم چسبیده‌اند. آنها از نظر ظاهر و عقاید به‌شدت با یكدیگر متفاوتند اما مجبورند همدیگر را تحمل كنند. این موضوع باعث اتفاقات طنزی در طول قصه می‌شود كه...

............ ......... ......... ......... ......... ......

یادداشت: « چارچنگولی » که پس از "چهارانگشتی" جدیدترین ساخته سعید سهیلی است روز جمعه 27 اردیبهشت 1387 در مكانی واقع در خیابان ایران كلید خورد.

............ ......... ......... ......... ......... ......

سال ساخت: 1387

سال اکران: 1387 - (29 آبان)

سینماهای نمایش دهنده: گروه سینماهای عصر جدید

فروش: 120.5 میلیون تومان

 

دوشنبه 11/9/1387 - 12:28
محبت و عاطفه

  در تصویر اول پرنده ماده زخمی روی زمین افتاده و  منتظر شوهرش می باشد.

        در تصویر دوم پرنده نر برای همسرش با عشق و دلسوزی غذا می آورد.

       در تصویر سوم پرنده نر مجددا برای همسرش غذا می آورد اما متوجه بی حرکت بودن وی         می شود لذا  شوکه شده و سعی می کند او را حرکت دهد.

        لحظه ای که  متوجه مرگ عشق خود می شود و شروع به جیغ زدن و گریه می کند.

        در کنار جنازه همسرش می ایستد و همچنان به شیون می پردازد.

         در آخر مطمئن می شود که عشق به او باز نمی گردد لذا با غم و ناراحتی کنار جنازه وی           آرام می ایستد.

        به چشم پرنده هنگامی که شوکه شده نگاه کنید چقدر غمگینه!!!!!!!..... ......... ......... ......

دوشنبه 11/9/1387 - 12:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته