• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1259روز قبل
ایرانگردی

 

ساختمان بوستان قلمستان در محله باغ فردوس با موافقت شهردار منطقه یک تحویل بنیاد فرهنگی امیر کبیر برای جانمایی موزه دکتر حبیبی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در دیدار با شفیقه رهیده همسر مرحوم دکتر حسن حبیبی ایجاد موزه دکتر حبیبی را از برکات فرهنگی ایشان در این منطقه دانست و گفت: مرحوم دکتر حبیبی معاون اول اسبق کشور ، عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و از مهم‌ترین سرمایه ها و افق‌های آینده کشور ما محسوب می شود و باید از این سرمایه‌های انسانی و اجتماعی برای الگو پذیری آینده فرزندان این مرز و بوم استفاده کنیم و در هر نقطه و محلی از شهرباید یاد چنین سرمایه‌های عظیم فرهنگی را حفظ کنیم.
وی با اشاره به اینکه این موزه 2 تا 3 ماه آینده آماده افتتاح می شود گفت: شهرداری تهران در چند سال اخیر بر این موضوع تأکید داشته و قدم های خوب و موثری نیز در این زمینه برداشته است و با جانمایی این موزه در باغ فردوس می توان موزه دکتر حبیبی را در این مکان آماده سازی و برای علاقمندان بازگشایی کرد و قطب گردشگری فرهنگی منطقه یک را توسعه داد .
شفیقه رهیده همسر مرحوم دکتر حبیبی نیز در این دیدار ضمن تشکر از شهردار منطقه یک در خصوص جانمایی مناسب موزه در منطقه یک گفت: مرحوم دکتر حسن حبیبی یکی از سیاستمداران معاصر بود که همواره از نفوذش برای توسعه و گسترش فرهنگ کمک می‌گرفت. این یار دیرینه امام(ره) و انقلاب، از ابتدای جوانی تا پایان عمر، همه وقتش را صرف مطالعه و پژوهش تاریخ ایران کرد. حاصل همه این پژوهش‌ها و سفرهای خارجی و هدایای دریافتی، راه‌اندازی مؤسسه‌ای غیر‌انتفاعی و عام‌المنفعه است که از سال 1376 با عنوان «بنیاد امیرکبیر» فعالیت می‌کند.

دوشنبه 2/10/1398 - 14:52
ایرانگردی

 

فعالیتهای عمرانی تعریض خیابان گلستان در منطقه 19 در فاز نخست رو به اتمام است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محمدمهدی گندمی معاون فنی وعمرانی منطقه بیان کرد: این خیابان یکی از ورودی های میدان مرکزی میوه و تره بار محسوب می شود که به دلیل تردد زیاد خودروها و ایجاد مشکلات ترافیکی، طی اجرای فعالیتهای عمرانی عرض خیابان از 8 متر به 16 متر افزایش یافت.

وی با بیان اینکه فعالیت عمرانی این خیابان در فاز نخست به مرحله پیاده روسازی رسیده است افزود: با افزایش عرض این معبرتردد خودروها  با سهولت و ایمنی بیشتری صورت می گیرد.

به گفته گندمی اقدامات عمرانی فاز دو این خیابان نیز در قالب عقب کشیدن جدول خیابان و آسفالت جلوی درب منازل مسکونی تا یکماه آینده به اتمام می رسد.

این  مسئول در  ادامه از پیشرفت 70 درصدی آسفالت شهرک سبلان خبر داد و گفت: این شهرک که دارای یک خیابان اصلی و خیابان های فرعی است به دلیل خاکی بودن باعث ایجاد مشکل در تردد شهروندان و خودروها شده بود. در همین راستا نیز ضمن هماهنگی با سازمان های خدماتی (آب، تلفن،برق و گاز)، فعالیت های عمرانی به منظور آسفالت این خیابان طی چندماه اخیر انجام شده و تاکنون 70 درصد پیشرفت داشته است.

گندمی ادامه داد: زیرسازی های لازم برای آسفالت این شهرک انجام شده و به مرحله پیاده روسازی و اجرای آسفالت رسیده است.

دوشنبه 2/10/1398 - 14:48
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه چهار تهران در دیدار با رییس دانشگاه امام حسین(ع) گفت: مدیریت شهری به دنبال ارتقاء سطح کیفی فضاهای آموزشی و همکاری های اثر بخش با دانشگاه ها و مراکز آموزشی است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار ، "محمد محمددوست" در این نشست با بیان اینکه استفاده از نظرات و پیشنهادات نخبگان دانشگاهی می تواند در ارتقاء سرانه های آموزشی کارکنان شهرداری مؤثر باشد افزود: با توجه به سیاست های کلان مدیریت شهری تهران مبنی بر "هوشمند شدن پایتخت" و لزوم توجه به سرمایه های انسانی، با استفاده از نقطه نظرات و پیشنهادات نخبگان دانشگاهی و ظرفیت های موجود در این مراکز می تواند شهری هوشمند را برای شهروندان رقم زد.

وی افزود: شهرداری تهران به دنبال احداث پروژه هایی با محوریت محله ها است و در این راه نخبگان دانشگاهی می توانند با ارایه نقطه نظرات خود مدیریت شهری را در اجرای سیاست های هدفمند محله محور و اثر گذار کمک کنند.

محمددوست با بیان اینکه مدیریت شهری تهران، منطقه چهار را به عنوان قطب حمل و نقل و ترافیکی هوشمند شهری پایتخت معرفی کرده است، افزود: در این راستا با همکاری سازمان فاوا شهرداری تهران و دانشگاه علم و صنعت، مرکز رشد و فن آوری در این منطقه راه اندازی شد.

شهردار منطقه چهار تصریح کرد: با راه اندازی این مرکز بستری مناسب برای حضور نخبگان دانشجویی و صاحب نظران شهری برای اداره امور شهر فراهم خواهد شد.

وی توسعه و تکمیل زیرساخت های عمرانی را از اولویت های مهم بر شمرد و افزود: کسب رضایتمندی شهروندان و تلاش برای ایجاد شهری هوشمند و در خور شهروندان از اولویت های منطقه چهار در سال جاری خواهد بود و این منطقه آمادگی دارد تا با همکاری دانشگاه ها و مراکز آموزشی نسبت به تحقق اهداف اقدام نماید.

 

دوشنبه 2/10/1398 - 14:46
ایرانگردی

 


شهردار منطقه 6 در جلسه فصلی ستاد مدیریت بحران منطقه گفت: این منطقه با وجود 250 هزار نفر جمعیت ساکن و 1 میلیون نفر جمعیت شناور به عنوان یکی از پر رفت آمد ترین مناطق پایتخت به شمار می رود و اگر از برنامه ریزی دقیق برخوردار نباشیم، کوچکترین حادثه می تواند سبب وقوع بزرگترین حوادث شود.

شهردار منطقه ۶ افزود: تمامی افراد چه کارمند و چه شهروند در برابر محیط پیرامون خود مسئول هستند و باید تمامی نهادها و ارگان های خدمت رسان به نحوه احسنت به مسئولیت خود عمل کرده تا تلفات و خطرات ناشی از بلایای طبیعی به حداقل برسد.

فرهادی خاطر نشان کرد : یکی از مهمترین مؤلفه های کاهش خطرات بلایای طبیعی و غیر طبیعی پیشگیری از وقوع آن است و می توان با یک مدیریت هماهنگ از تمامی زیر ساخت ها به نحو احسنت استفاده کرد.

فرهادی یکی دیگر از تصمیمات مهم و اساسی سازمان مدیریت بحران کشور را تبیین استان های معین عنوان کرد و افزود: جلسات مستمر و متقابل با استان آذربایجان غربی به عنوان استان معین منطقه 6 می تواند کمک خوبی در جهت پیشگیری از حوادث و بلایای طبیعی باشد.

جعفری مدیر کل مدیریت بحران استان آذربایجان غربی نیز با اشاره به حوادث زمین لرزه در یکصد سال گذشته در کشور گفت: حادثه بلا نیست بلکه رفتار غیر اصولی ما از حوادث بلا می سازد لذا با جلسات مستمر، بررسی نقشه ها و زیر ساخت ها می توان در مقابل حوادث و بلاها ایستادگی کرد .

مدیر کل مدیریت بحران آذربایجان غربی اذعان کرد: در هنگام وقوع زمین لرزه بحران ها به به ابعاد گوناگونی همچون بحران امنیتی، بحران امداد و نجات ، بحران قطع مواسلاتی ، بحران تدفین اجساد تقسیم می شود که با آمادگی و برنامه ریزی می توان بحران های مذکور را کاهش داد .

گفتنی است، جلسه فصلی ستاد مدیریت بحران منطقه 6 با حضور شهردار منطقه، مدیر کل مدیریت بحران استات آذربایجان غربی به عنوان استان معین منطقه و اعضاء ستاد مدیریت بحران با هدف مدیریت یکپارچه و هماهنگی هرچه بیشتر در زمان وقوع حوادث و بلایای طبیعی برگزار شد.

دوشنبه 2/10/1398 - 14:43
ایرانگردی

 

فعالیت کارخانه ها، صنایع و شهرک های صنعتی و نیز خودروهای دودزا در روزهای آلوده مستمرا از طریق اداره محیط زیست منطقه 15 در جنوبشرق تهران کنترل می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: به همین منظور کارشناسان اداره محیط زیست منطقه با همکاری و هماهنگی سازمان محیط زیست استان تهران بازدیدهای مستمری را از فاز هفت کارخانه سیمان که در این محدوده قرار دارد، انجام می دهند تا از عدم فعالیت آن مطمئن شوند.

وی در ادامه به دیگر تمهیدات انجام شده شهرداری منطقه در راستای کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: در این ایام به دلیل بالا بودن میزان آلاینده ها، کنترل معاینه فنی خودروها و ماشین آلات پیمانکاران در واحد موتوری شهرداری نیز انجام و از فعالیت خودرو و ماشین آلاتی که فاقد معاینه فنی بوده یا نواقص فنی دارند، جلوگیری می شود.

محمدی با اشاره به اینکه  پایش آنلاین منابع آلاینده کارخانه ها و هوا به صورت مستمر در طول سال توسط اداره محیط زیست منطقه انجام می شود، افزود: دو تابلو کنترل کیفیت شاخص هوا در میدان بسیج و محله مسعودیه به منظور اعلام وضعیت شاخص آلاینده هوا به شهروندان فعال است.

شهردار منطقه ادامه داد: اجرای اقدامات ویژه در بهینه سازی مصرف سوخت شامل کنترل هوشمند سیستم گرمایش موتورخانه در ساختمانهای تحت پوشش شهرداری منطقه به منظور کاهش انتشار دی اوکسید کربن و معاینه فنی موتور خانه ها و ساماندهی منابع آلاینده دیزل در محیط کارگاهی و عمرانی از اقدامات مستمر منطقه در کنترل و کاهش آلودگی هواست.

محمدی اضافه کرد: کارشناسان نواحی و ستاد از کارخانه های تولید شن، ماسه و آسفالت منطقه بازدید مستمر انجام می دهند که در صورت فعالیت احتمالی با دادن اخطار از فعالیت آن  جلوگیری کنند.

دوشنبه 2/10/1398 - 13:51
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در تشریح دستاوردهای «جشنواره یلدای 98» تاکید بر استقبال شهروندان از میادین میوه و تره بار و افزایش تقاضا، گفت: تراکنش‌های ثبت شده در این مراکز، نشان می‌دهد که سهم میادین میوه و تره بار در تامین مایحتاج روزانه شهروندان، روندی رو به رشد داشته و افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با تاکید بر سهم قابل توجه میادین میوه و تره بار در سبد خرید خانواده‌ها، افزود: میانگین خرده فروشی بخش قابل توجهی از انواع محصولات در این مراکز دو برابر شده است و این نشان‌دهنده آن است که با افزایش تنوع و کیفیت محصولات و خدماتی که در میادین میوه و تره بار ارائه می‌‌دهیم، توانسته‌ایم رضایتمندی شهروندان را جلب کنیم.
وی با اشاره به شرایط دشوار معیشتی موجود، اظهار کرد: با توجه به اختلاف 40 درصدی قیمت محصولات در میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت سطح شهر، خرید از این مراکز موجب صرفه جویی قابل ملاحظه‌ای در هزینه خانواده‌ها می‌شود.
راد با تاکید بر لزوم مدیریت زمان به سبب زندگی در کلان شهر تهران و مسائل محیط زیستی نظیر آلودگی هوا، اظهار کرد: دسترسی آسان به میادین میوه و تره بار با کاهش سفرهای درون‌شهری، نه تنها در کاهش اتلاف وقت شهروندان موثر بوده، بلکه موجب کاهش مصرف سوخت و جلوگیری در آلودگی هوا نیز می‌شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به طرح توسعه میادین و بازارهای میوه و تره بار، خاطرنشان کرد: بر اساس نیازسنجی‌های صورت گرفته و طبق یک برنامه زمان‌بندی شده، تلاش می‌کنیم تا شهروندان در تمام مناطق و محلات تهران برای تهیه مایحتاج روزانه خود، در کم‌ترین زمان به میادین و بازارهای میوه وتره بار دسترسی داشته باشند.

يکشنبه 1/10/1398 - 15:36
ایرانگردی

 

 

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همزمان با شب یلدا عهده‌دار مسئولیت «شهردار شب تهران» بود و در چند ویژه‌برنامه این سازمان به مناسبت شب یلدا حضور یافت و از چند مرکز فرهنگی و حمایتی تهران بازدید کرد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شنبه ۳۰ آذر همزمان با شب یلدا عهده‌دار مسئولیت «شهردار شب تهران» بود و در قالب برنامه‌های شب یلدای سازمان فرهنگی هنری با عنوان «یلدای خانواده» از چند مرکز فرهنگی و حمایتی شهر تهران بازدید کرد.
 

 
حجت‌الاسلام میثم امرودی در برنامه «به بلندای یلدا» ضمن بازدید از آسایشگاه جانبازان شهید بهشتی عنوان کرد: من تازه در سازمان فرهنگی هنری مسئولیت گرفته‌ام و دوست داشتم اولین جایی که خدمت می‌رسم، دست‌بوسی ولی‌نعمت‌هایمان، جانبازان گرانقدر باشد و امشب این توفیق نصیب من شد. از معاون فرهنگی شهرداری منطقه ۸ و معاون فرهنگی بنیاد شهید که این توفیق را نصیب من کردند که در خدمت شما باشم، تشکر می‌کنم. ان‌شاالله وجود شما برکت کار من باشد.
 
امرودی در ادامه بیان کرد: دو وظیفه نسبت به جانبازان داریم. اول اینکه یادمان باشد اگر امروز این کشور امنیت دارد و اگر به یک جایی رسیده است، مدیون این عزیزان است. یک روز که می‌خواستیم آمریکا را از خاک ایران خارج کنیم خیلی جانباز و شهید دادیم و امروز به فضل خدا داریم آمریکا را از منطقه بیرون می‌کنیم و به لطف خدا با ایثارگری و مقاومت خانواده شهدا، جانبازان، متدینین و انقلابیون به زودی محو شدن اسراییل از صفحه روزگار را خواهیم دید. این حضور به خاطر این است که حضرت آقا فرمودند: دائم این را تکرار و یادآوری کنید. وقتی می‌آییم اینجا به خاطر شما نمی‌آییم، به خاطر خودمان می‌آییم که یادآوری کنیم چه اتفاق بزرگی است. لذا حضرت آقا تاکید دارند که حواستان باشد نام این عزیزان را زنده نگه دارید.
 
وی افزود: دومین تذکر راجع به خودمان و زندگی عادی ماست. یادم است یک گروهی از نمایندگان مجلس برزیل برای بازدید به باغ‌موزه قصر آمده بودند. این‌ افراد از داخل جمعیت آمدند و دیدند که مردم شادی و خرید می‌کنند. وقتی جمع شدند من از آنها پرسیدم که آیا شما در این کشور آثاری از جنگ می‌بینید؟ که همه گفتند خیر و بعد گفتم آیا شما در این کشور تاثیری از تحریم می‌بینید؟ یکی از این نمایندگان به زبان انگلیسی شعار مرگ بر آمریکا داد.
 
رییس سازمان فرهنگی هنری در ادامه بیان کرد:  شهید مرتضی مطهری یک تعبیری دارد که می‌گوید: یک شمعی داشت می‌سوخت و کنارش یک خیاطی، خیاطی می‌کرد و خیلی به خودش پز می‌داد که چه لباس قشنگی می‌دوزم، چه خیاطی هستم.
 
شاهدی گفت بشمعی کامشب/ در و دیوار، مزین کردم
دیشب از شوق، نخفتم یکدم/دوختم جامه و بر تن کردم
کس ندانست چه سحرآمیزی/ به پرند، از نخ و سوزن کردم
 
خیاط همین طور داشت خیاطی می‌کرد و می‌گفت: نگاه کنید کشور را، نگاه کنید امنیت را، این پیشرفت را، نگاه کنید هسته‌ای را، نگاه کنید جایگاه ما را و... داشت با خودش مرور می‌کرد و شمعی هم آن کنار داشت یواش یواش می‌سوخت.
 
شمع خندید که بس تیره شدم/ تا ز تاریکیت ایمن کردم
پی پیوند گهرهای تو، بس/ گهر اشک بدامن کردم
کارهایی که شمردی بر من/ تو نکردی، همه را من کردم
 
امروز آمده‌ام اینجا تا عرض کنم که همه این اتفاقاتی که در ایران می‌افتد و آثارش را می‌بینیم، هیچ کس نکرده. همه این اتفاقات به واسطه شما شمع‌های سوزانی است که می‌سوزید تا دنیا روشن شود. سایه شما مستدام. خاک پای شما توتیای چشم ما. ان‌شاالله خداوند به شما و خانواده عزیزتان که زحمت شما را می‌کشند طول عمر با عزت بدهد.
 

 
رییس سازمان فرهنگی هنری همچنین در برنامه «میقات خانواده» که با هدف تکریم همکاران زحمتکش در سازمان بوستان‌ها به همراه خانواده‌‌هایشان با نمایش فیلم در پردیس سینمایی رازی برگزار شد، حضور داشت و گفت: اگر یک خانواده متدین و خوب بستر خوبی را برای بچه‌هایش فراهم کند، یقین بداند که در آینده تربیت این بچه‌ها، جوان‌ها و کسانی که قرار است این کشور را بسازند، ساده، آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر است. هر چه سن بچه‌ها بیشتر می‌شود، فضا بازتر می‌شود و عوامل تربیتی متعدد می‌شود. الان سرعت و قدرت تغییر خیلی زیاد شده است. شب می‌خوابیم صبح بلند می‌شویم می‌بینیم نوع لباس پوشیدن، حرف زدن، غذا خوردن بچه‌ها تغییر کرده است. الان جوان‌های ما به استقبال تغییر می‌روند. هم تنوع و هم سرعت تغییر زیاد شده و هم مقاومت کم شده است. همه اینها دست به دست هم می‌دهند تا نگرانی پدر و مادرها زیاد شود. 
 
وی افزود: بهترین راه برای کم کردن نگرانی، برگزاری چنین برنامه‌هایی است. زیرا در این برنامه‌ها بستری فراهم می‌شود تا خانواده‌ها کنار هم باشند. اهمیت خانواده را نباید فراموش کرد. پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: اگر مردی کنار همسر خود در خانه بنشیند، اجر و ارزش آن بالاتر از اعتکاف در خانه خداست. این نشست‌های شما خیلی ارزش دارد. من از همکارانم خواهش دارم این طرح «میقات خانواده» را که شروع کردند، ادامه دهند و از این فضاهای خالی برای این طرح استفاده کنند.
 
امرودی بیان کرد: من افتخار می‌کنم که همکار شما در شهرداری تهران هستم .همه ما یک جورچین بزرگ هستیم تا زندگی را برای مردم آسان کنیم. یکی شهردار است، یکی در مترو کار می‌کند، یکی در مرکز اتوبوس‌رانی، یکی در بوستان‌ها و... کار می‌کند. من به شما افتخار می‌کنم. سلام آقای شهردار را هم به شما ابلاغ می‌کنم و از طرف ایشان دست تک‌تک شما را می‌بوسم. شب یلدا بهانه‌ای است که خانواده‌ها کنار هم باشند. ان‌‌شاالله که لبخند همیشه یکی از زیباترین نقاشی‌ها در زندگی شما باشد.
 

 
رییس سازمان فرهنگی هنری همچنین در قالب برنامه «مهرآیین» با حضور در منزل شهید محسن رجبی در منطقه ۱۱ با مادر این شهید دفاع مقدس دیدار کرد و گفت: سعادت بزرگی است که شب یلدا در کنار خانواده شهدا هستیم و این وظیفه ما به عنوان یک سازمان فرهنگی است. استقلال و امنیت امروز کشور را مدیون خون شهدا هستیم و رسیدگی به خانواده شهدا را مسئولیت خود می‌دانیم.
 
رییس سازمان فرهنگی هنری همچنین از ایستگاه ۶۷ آتش نشانی بازدید کرد و در ادامه ضمن حضور در کوره‌پزخانه‌های روستای خلازیر در منطقه ۱۹، اقلام ویژه شب یلدا بین ساکنین این منطقه توزیع شد. وی همچنین از شرکت کنترل ترافیک تهران و پردیس سینمایی ملت بازدید کرد و در جریان آخرین روند اضافه شدن سالن‌های پردیس قرار گرفت.
 

يکشنبه 1/10/1398 - 15:19
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری شهرداری تهران بر تملک باغات در مناطق کم برخوردار 7،8،10،11،12 و17 در راستای افزایش سرانه فضای سبز در این مناطق تاکید کرد و راهکارها و رهنمودهای لازم را در جهت تسهیل گری در این راستا ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مهندس مجتبی یزدانی در نشستی که با حضور شهرداران مناطق (7،8،10،11،12،14،16،17)، مختاری مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران، عنقایی سرپرست اداره کل برنامه ریزی و توسعه امور خدمات شهری، معاونین خدمات شهری مناطق فوق و .... در خصوص افزایش سرانه فضای سبز در مناطق کم برخوردار(7،8،10،11،12 و 17) برگزار شد؛ بر تسریع در روند تملک باغات و زمین های واجد شرایط شناسایی شده در مناطق فوق تاکید کرد و طی این جلسه به بررسی چگونگی افزایش سرانه مناطق کم برخوردار و ارائه راهکارهای لازم جهت تسهیل گری در این امر پرداختند.
مهندس یزدانی در این جلسه پس از ارائه گزارشی در خصوص عملکرد کارگروه تملک باغات با بیان این که در سطح شهر تهران 6منطقه (7،8،10،11،12 و 17) سرانه فضای سبز پایین تری نسبت به سایر مناطق دارند، گفت: لزوم توجه ویژه به این مبحث جزو خواسته های اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران و شهردار محترم تهران بوده است که باید در این بخش توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم.
یزدانی با ذکر این نکته که از 352 محله در سطح شهر تهران، 17 محله فاقد پارک بوده است، گفت: با تلاش های صورت گرفته در طول 2سال گذشته 5محله دارای پارک شدند و 12محله دیگر فاقد پارک هستند و این محلات در اولویت کاری ما قرار دارند.
وی در ادامه تاکید کرد: از محل اخذ عوارض حاصل از اجرای لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها؛ مناطقی که دارای سرانه کم فضای سبز یا محلات آنها فاقد بوستان می باشند، با تملک باغات و اراضی مشجر واقع در محدوده خود و تبدیل آن به بوستان عمومی نسبت به افزایش سرانه فضای سبز خود اقدام کنند.
یزدانی در ادامه تصریح کرد: همچنین مناطق( 7،8،10،11،12 و 17) نسبت به شناسایی اراضی مذکور اقدام و با هماهنگی حوزه خدمات شهری و سازمان بوستان ها اجرای این مهم را بر عهده گیرند.
لازم به ذکر است در این جلسه اراضی معرفی شده در مناطق 14 و 16 نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید مستندات مربوطه جهت تعیین اولویت تملک به حوزه خدمات شهری و سازمان بوستان ها ارسال گردد.
همچنین در جریان این جلسه شهرداران مناطق 7،8،10،11،12 و 17 به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات و موانع پیش رو در راستای تملک باغات و زمین هایی که شرایط تبدیل شدن به فضای سبز عمومی را دارند مطرح و در این خصوص بحث و تبادل نظر و راهکارهای لازم ارائه گردید.
گفتنی است در پایان این جلسه مهندس یزدانی بر موضوعاتی چون لزوم جانمایی های کارشناسی شده جهت ساخت سرویس های بهداشتی در نقاط پیش بینی شده الزاما خارج از بوستان ها،انتقال چوب و سرشاخه جمع آوری شده در مناطق به نقاط تعیین شده از سوی سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران و ساماندهی مشاغل بی کانون در مناطق تاکید کرد.

يکشنبه 1/10/1398 - 15:9
ایرانگردی

 

سازمان مدیریت پسماند با برپایی غرفه در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار ضمن ارائه دستاورد های پژوهشی و همچنین نیازمند های خود آمادگی خود را در خصوص دریافت تولیدات علمی شرکت ها ، سازمان های دولتی و سایر منابع تولید کننده علم و فن آوری اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر صدر الدین علی پور، مدیر عامل سازمان با تاکید بر اینکه بسترسازی، پشتیبانی ، برنامه‌ریزی و نظارت بر کاهش پسماند(کاپ) توسط تولیدکنندگان و تهیه‌کنندگان کالاهای مصرفی و مصرف‌کنندگان کالاها از اهداف مهم این سازمان است خاطر نشان کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش،فناوری و فن بازار
فرصت مناسبی بود تا این سازمان با معرفی نیازهای فناورانه خود در حوز های تفکیک در مبدا و کاهش تولید پسماند از دانش و فن آوری های شرکت ها و سازمان های مرتبط با موضوع مدیریت پسماند بهره مند شود.
او با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی در جهت جمع آوری مطلوب و بهداشتی پسماند از مبادی تولید، حمل سریع، ایمن و بهداشتی آن به مراکز پردازش و دفع با تعامل بخش خصوصی میسر است افزود: در طول برگزاری نمایشگاه این سازمان با معرفی بیش از 40 نیازمندی خود در حوزه مدیریت پسماند از قبیل روش های فن آورانه و نوین تفکیک پسماند در مبداء، کاهش پسماند(کاپ) و استفاده از ظرفیت استارت آپ ها در همین حوزه، روش های نوین، علمی و فن آورانه دفع و پردازش زباله همچنین بازیافت و دفن نهایی پسماند و... با شرکت و سازمان های علمی و پژوهش محور تعامل برقرار کرده تا در صورت لزوم با این سازمان همکاری داشته باشند.

دکتر علی پور با اشاره به اینکه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی امسال از مورخ 26 تا ۲9 آذرماه برگزار شد، افزود:‌ انجام پژوهش‌های کاربردی، آموزش، اطلاع‌رسانی، تهیه آمار و اطلاعات مورد نیاز با همکاری مراکز علمی و دانشگاهی امکان پذیر بوده که در این مدت سازمان مدیریت پسماند در همین راستا با برپایی غرفه فن¬ بازار، در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن ¬بازار در چارچوب اهداف، وظایف و اختیارات خود در کنار هدف جلب مشارکت بخش خصوصی در زمینه ارتقاء مدیریت پسماند شهر؛ اطلاع رسانی گسترده ای نیز در خصوص مسیر مدیریت پسماند شهر تهران به بازدید کنندگان ارائه داد.
این نمایشگاه به مدت 4 روز در محل برگزاری نمایشگاه دائمی بین‌المللی باحضور شرکت‌های مختلف و معاونت‌های شهرداری تهران برگزار شد.

يکشنبه 1/10/1398 - 15:6
ایرانگردی

 

یازدهمین ایستگاه در خط ٧ مترو، صبح فردا (دوشنبه ٢ دی‌ماه) با حضور شهردار و رییس شورای اسلامی شهر تهران افتتاح می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل‌ونقل و ترافیك شهرداری تهران؛ ایستگاه متروی مولوی در خط ۷ به‌عنوان یازدهمین ایستگاه در این خط صبح فردا به بهره‌برداری خواهد رسید.
ایستگاه متروی مولوی در مجموع دارای 2 ورودی در بخش شمالی و جنوبی است كه ابتدا ورودی جنوبی این ایستگاه با رعایت اصول ایمنی لازم افتتاح می‌شود و پس از آن در ماه آینده نیز ورودی شمالی همراه با آسانسورهای ورودی‌های شمالی و جنوبی برای خدمات‌رسانی بهتر به شهروندان تهرانی به بهره‌برداری خواهد رسید.
خط 7 متروی تهران با 22 ایستگاه، 27 کیلومتر طول دارد و تاکنون ایستگاه‌های میدان صنعت، شهید نواب صفوی، تربیت مدرس، رودکی، کمیل، بریانک، هلال احمر، مهدیه، میدان محمدیه و بسیج از این خط به افتتاح رسیده است و روزانه بیش از ٦٥ هزار مسافر از طریق خط ٧ مترو جابه‌جا می‌شوند.

يکشنبه 1/10/1398 - 14:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته