• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1277روز قبل
ایرانگردی



علی اکبری در آئین افتتاحیه کارگاه آموزشی تسهیل گری ویژه دفاتر توسعه محله ای تصریح کرد: کلیه دستگاه های اجرایی متناسب با اهداف و مأموریت هایی که دارند می توانند برای حل مسائل و مشکلات، از رویکرد تسهیل گری بهره بگیرند.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، آئین افتتاحیه کارگاه آموزشی سه روزه تسهیل گری ویژه 14 دفتر توسعه محله ای موضوع تفاهم نامه سه جانبه فی مابین سازمان امور اجتماعی کشور، استانداری تهران و سازمان نوسازی شهر تهران با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی، معاون آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، مشاور ملی وزارت کشور در امور توانمندسازی بافت های حاشیه ای با رویکرد کاهش آسیب های اجتماعی، مدیر دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران، مدیران دفاتر و جمعی از مسئولان مربوطه در مرکز جامع علمی کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی شهرداری تهران برگزار شد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این مراسم با اشاره به این که بیش از 10 سال از شکل گیری رویکرد تسهیل گری در نوسازی بافت های فرسوده در شهر تهران می گذرد، ابراز خرسندی کرد که رویکرد تسهیل گری در مقیاس ملی نیز به رسمیت شناخته شده و با همکاری وزارت کشور در سایر استان های کشور اجرایی می شود.
علی اکبری یادآور شد: مفهوم، چارچوب، فرآیند و ابعاد مختلف تسهیل گری محدود به یک مسئله خاص و یا یک دستگاه یا سازمان مشخص نیست و کلیه دستگاه های اجرایی متناسب با اهداف و مأموریت هایی که دارند می توانند برای حل مسائل و مشکلات، از این رویکرد بهره بگیرند.
وی با اشاره به این که حدود 2 سال پیش این سؤال در وزارت کشور شکل گرفت که کارآمدترین راهکار برای حل مسائل و مشکلات در سکونت گاه های غیر رسمی در شهرهای مختلف کشور چیست، تصریح کرد: پس از بررسی موضوعات و تجارب مختلف، این نتیجه حاصل شد که استقرار در محله ها، برقراری ارتباط مستقیم و مستمر با ساکنان محله، توجه به ظرفیت ها، ویژگی ها و نیازهای اجتماعات محلی مبتنی بر هم افزایی توان تمامی کنشگران، دخیلان و دست اندرکاران بهترین راهکار خواهد بود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که آنچه مفهوم آموزش را در حوزه تسهیل گری می سازد، ارتباط متقابل، گفتگو و انتقال دانش و تجربیاتی است که از هر دو طرف شکل می گیرد، بر ضرورت ارتباط میان گروه های مختلف در فرآیند تسهیل گری تأکید کرد.
علی اکبری برگزاری کارگاه های آموزشی تسهیل گری را مثبت ارزیابی نمود و ابراز امیدواری کرد که فرآیند انتقال تجربیات و گفتگوها در حوزه تسهیل گری به روندی مستمر و دائمی تبدیل شود تا بتوان آنچه در عمل به دست می آید را به اشتراک گذاشت.
محمدرضا محبوبی، معاون آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان اجتماعی کشور نیز در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت توجه به ابعاد اجتماعی در موضوع مداخله در بازآفرینی و نوسازی سکونت گاه های غیر رسمی و بافت های فرسوده، عنوان کرد: دکتر حاجی علی اکبری از مبتکران این ایده در تهران بودند و در این زمینه تجربیات زیادی دارند؛ در حال حاضر هم در مجموعه مدیریت شهری این مسئولیت را بر عهده دارند و این برنامه اکنون با همکاری استانداری تهران در حال انجام است.
معاون آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان اجتماعی کشور، حمایت مجموعه وزارت کشور و استانداری از دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی را امری ضروری عنوان کرد.
محبوبی تصریح کرد: امیدوار هستم تجربه ای که در حوزه تسهیل گری در پایتخت شکل گرفته، در طی سال های آتی مدون شده و بتواند به الگو تبدیل شود و از اقدام مشترک شکل گرفته میان استانداری تهران، سازمان امور اجتماعی کشور و استقرار دفاتر توسعه محله ای در مجموعه مدیریت شهری، بتوانیم چالش ها و مشکلات را در این حوزه احصاء کنیم تا چنانچه خواستیم این پیوند در کل کشور اتفاق بیفتد، مبتنی بر تجارب به دست آمده باشد.
معاون آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور متذکر شد: امروز مداخله در بافت های ناکارآمد و فرسوده شهری بدون التزام به الزامات فرهنگی و اجتماعی نمی تواند موفق باشد، لذا فلسفه کلی و برنامه فعالیت دفاتر بر مبنای ورود به محله، شناخت محله، شناخت عناصر فعال در محله، ظرفیت های محله، دارایی ها، امکانات، توانمندی ها، استفاده از مجموعه توانمندی ها و ایفای نقش تسهیل گر و یا مطالبه گر از جانب ساکنان در قبال نهادهایی که به نوعی در سطح شهر مسئولیت دارند، طراحی شده است

يکشنبه 7/7/1398 - 16:2
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به دعوت سازمان نوسازی و بهسازی اصفهان در نشست راهبردهای شهرسازی و معماری شرکت کرد و به ارائه تجارب نوسازی پایتخت در یک دهه اخیر پرداخت.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، سی و پنجمین نشست از سلسله نشست‌های راهبردهای شهرسازی معماری با موضوع "مروری بر تجارب یک دهه اخیر نوسازی تهران" چهارشنبه سوم مهرماه با دعوت از کاوه حاجی علی اکبری، مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در سالن اجتماعات کتابخانه مركزی شهرداری اصفهان برگزار شد.
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در این جلسه با اشاره به رویکردهای مختلف در بازآفرینی و نوسازی بافت های فرسوده، به ارائه تجربیات کلانشهر تهران پرداخت.
کاوه حاجی علی اکبری خاطر نشان کرد: بیان یک تجربه بدین معنی نیست كه این تجربه می‌تواند در زمینه‌ها و و بسترهای دیگر نیز تكرار شود و امروزه یكی از مشكلات و تهدیدات حوزه شهری این است كه برنامه‌ریزان، سیاستگذاران و مجریان شهر در تلاش هستند اقدامات سایر بسترها را به بسترهای دیگر القا كنند.
وی با اشاره به این که موضوعات شهری با ابعاد و وجوه مختلفی سر و کار دارند، افزود: کلان شهر تهران و اصفهان شباهت‌های بسیاری در زمینه‌های مختلف از جمله در زمینه شیوه توسعه شهری دارند اما تفاوت‌های بنیادی بین این دو کلان شهر وجود دارد.
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: شهر اصفهان سابقه ۲۵۰۰ ساله شهرنشینی را دارد اما تهران در دوره‌های گذشته مصداق شهرنشینی گسترده را نداشته است.
وی گفت: آسیب‌پذیری ساخت‌های شهر در مقابل مخاطرات طبیعی از جمله زلزله در تهران و سیل در استان‌های گلستان، لرستان و خوزستان نشان از آن دارد که سکونتگاه‌ها تاب آوری پایینی در مقابل مخاطرات طبیعی دارند.
حاجی علی اکبری عنوان کرد: بیشترین محدوده‌های آسیب پذیر شهر تهران در نواحی جنوبی و مرکزی واقع شده است، این در حالی است که هر ۱۰ سال زمین لرزه‌ای با شدت متوسط یا بزرگ تلفات جدی برای شهرها دارد، زمین لرزه‌ای كه سال ۸۲ تلفات گسترده‌ای برای شهرستان بم داشت مبدأ شكل‌گیری سیاست نوسازی شهری شد.
وی با بیان اینکه ۳۷ درصد از جمعیت کلانشهر تهران در بافت های فرسوده زندگی می‎کنند، افزود: بنابر مطالعاتی که اوایل دهه ۸۰ انجام شد، ۲۵ درصد بافت تهران در مقابل زلزله آسیب پذیر است و تراكم جمعیتی نیز در این گونه بافت‌ها بالا است؛ در محدوده مركزی و جنوبی شهر تهران در حدود ۳۰۰ هزار واحد مسكونی قرار دارد كه از استاندارد و كیفیت مناسب برخوردار نیستند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تأکید کرد: در این بافت‌های آسیب پذیر حق حیات که جزء حقوق مسلم شهروندان و برمبنای قانون اساسی یکی از وظایف حاكمیت است، رعایت نمی‌شود و وضعیتی دو قطبی برای شهروندان ایجاد شده است.
حاجی علی اکبری اظهار کرد: حق حیات شهروندان و آسیب پذیری بافت‌های فرسوده از جمله مشکلات کلانشهر تهران و سایر شهرهای ایران است، این بافت‌ها درگیر مسائل و آسیب‌های اجتماعی نیز هستند به علاوه سرانه برخورداری از امكانات و خدمات شهری در بافت‌های فرسوده نسبت به سایر بافت‌ها یك به چهار است.
وی افزود: بافت های فرسوده جذابیت خاصی برای جذب سرمایه ندارند، این در حالی است که برخی از این بافت‌ها از نظر تاریخی، هویتی، اجتماعی و طبیعی واجد ارزش هستند. ساکنان این بافت‌ها، توانایی نوسازی بافت فرسوده خود را ندارند به عبارت دیگر امکان برون رفت از شرایط بافت فرسوده به صورت خودکار وجود ندارد و به ناچار باید مداخله ساختارمند بیرونی از طرف بخش عمومی و حاكمیت اعمال شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تأکید کرد: راهکارها و سیاست‌های نوسازی بافت فرسوده باید بر معلول‌های ایجاد این بافت‌ها متمرکز شود، تمركز بر علت‌ها موجب شده مسائل و مشكلات بافت فرسوده به نحو دیگری بروز پیدا كند زیرا مسائل شهری جزء مسائل بد قلق هستند.
حاجی علی اکبری با بیان اینکه حس تعلق ساکنان و کیفیت زندگی در این بافت‌ها پایین است، افزود: نظام سنتی شهرنشینی با گذشت دهه‌ها‎ و سده‌ها و پس از تدوین قانون توسعه و تأسیس معابر در سال ۱۳۰۰ كاركرد خود را از دست داده است، موج فرسودگی دوم پس از سال ۱۳۳۰و همزمان با سرمایه گذاری خارجی، درهای باز و انقلاب سفید ایجاد شد.

يکشنبه 7/7/1398 - 16:1
ایرانگردی


شهردار منطقه 13 از احیای شبکه قنات های سلیمانیه ، عزیزیه و ترقی با هدف حفاظت از محیط زیست در این منطقه خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه با بیان اینکه " قنات یکی از عمده ترین منابع تامین آب به شمار می رود "،گفت : شبکه قنات های سلیمانیه ، عزیزیه و ترقی با هدف مدیریت صحیح آب و آبیاری ها به منظور حفاظت از محیط زیست با اقدامات مختلف در این منطقه احیا شد.
به گفته وی احداث مسیر انحرافی قنات عزیزیه به طول 500 متر در عمق 50 متری جهت رفع خطر از آب بند ایجاد شده در زیر بیش از 2 هزار ملک مسکونی، رفع انسداد قنات عزیزیه ، احیای قنات سلیمانیه و رفع موارد خطر زای موجود درآن به متراژ تقریبی 100 متر طول در عمق 30 متری زمین ، شناسایی دقیق مسیر قنات به متراز 500 متر طول از خیابان پیروزی تا میدان مادر، احداث شاخه انحرافی قنات ترقی به جهت آبگیری مخزن آب ابیاری فضای سبز به حجم 1000 متر مکعب و اصلاح و افزایش بهره برداری قنات ترقی با کارکزاری لوله های کارو گیت 200 از جمله اقدامات این منطقه در بحث احیای شبکه قنات هاست.

يکشنبه 7/7/1398 - 16:0
ایرانگردی



 




معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه9 از برگزاری ویژه برنامه های روز جهانی و هفته ملی سالمند توسط اداره سلامت منطقه با هدف تکریم سالمندان و افزایش مشارکت اجتماعی آنها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، شهریار رشید علی پور با اعلام این خبر گفت: اداره سلامت منطقه با هدف تکریم سالمندان، ارتقا سلامت آنها ، ایجاد هم افزایی و مشارکت اجتماعی نسبت به برگزاری کلاس و کارگاه های آموزشی با شعار "فرصت های برابر برای تمام سنین" و عناوینی چون برپایی تور های تفریحی ویژه اعضاء کانون سالمندان، برنامه دوشنبه های سالمندی و گفتگو در شهر، عیادت از سالمندان فعال در کانون سالمندان منطقه، حضور سالمندان در همایش روز سالمند در برج میلاد، اطلاع رسانی در خصوص کمپین مثبت 65 اقدام کرد.
شایان ذکر است روز شمار هفته ملی سالمند که از تاریخ 3 لغایت 9مهر در خانه های سلامت، سراهای محلات، مساجد و بوستان های منطقه9 برگزار می شود به قرار ذیل است:
سالمند،سلامت و سبک زندگی سالم، سالمند و همبستگی در بستر خانواده و جامعه، سالمند،سنت های دیرین فرهنگی،دینی و تکریم منزلت آنان، سالمند، رفاه اجتماعی و محیط توانمند ساز، سالمند،عدالت،حقوق شهروندی و حمایت های قانونی، سالمندی فعال و مشارکت اجتماعی، سالمند و سازمان های مردم نهاد

يکشنبه 7/7/1398 - 15:51
ایرانگردی

 

 

هوآوی با ارائه تجهیزات مخابراتی بهینه‌تر در مصرف انرژی و استفاده از انرژی‌های پاک، در تلاش برای کمک به محیط زیست و کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای است.

 

صنعت ارتباطات نخستین صنعتی است که متعهد به انجام اهداف توسعه پایدار سازمان ملل شده ‌است. مبارزه با تغییرات اقلیمی یکی از ضروری‌ترین و فوری‌ترین این اهداف است. یخ‌های گرینلند با سرعتی بیشتر از هر زمان دیگری، در حال ذوب هستند و به گفته دانشمندان در صورت ادامه انتشار این حجم از گازهای گلخانه‌ای، سطح آب دریاها پیش از ورود به قرن 22، افزایش 28 الی 98 سانتی‌متری خواهند داشت.

براساس گزارش منتشر شده توسط وب‌سایت GSMA، 10 اپراتور بزرگ دنیا، هر سال هزینه‌ای حدود 14 میلیارد دلار برای برق مصرفی خود می‌پردازند. صنعت ارتباطات نخستین صنعتی است که متعهد به انجام اهداف توسعه پایدار سازمان ملل شده ‌است و به همین خاطر، شرکت‌های مخابراتی مشغول توسعه ابزارهایی بهینه‌تر از نظر مصرف انرژی هستند.

گسترش و فراگیرتر شدن فناوری 5G می‌تواند تا حد چشمگیری به مسائل زیست‌محیطی کمک کند. علت این امر، کاهش 10 برابری انرژی مصرفی برای انتقال هر بیت در بستر شبکه‌های نسل پنجم (5G) در مقایسه با شبکه‌های 4G است.

به عنوان مثال، مجموع برق مصرفی شبکه ارتباطات چینی‌ها به رقم عظیم 100 میلیارد کیلووات‌ساعت می‌رسد. این حجم انبوه استفاده از برق، آزاد شدن رقم قابل توجه 27.2 میلیارد کیلوگرم کربن در سال را به دنبال دارد. به همین خاطر هوآوی معتقد است پوشش 5G، به لطف استفاده بهینه‌تر از انرژی الکتریکی، می‌تواند کمک قابل توجهی به کره زمین و سالم ماندن آن بکند.

 

Huawei 5G Power، ایده مشترک هوآوی و کمپانی China Tower، راهکاری جامع برای تأمین انرژی ایستگاه‌های 5G است. این راهکار به طور خاص بر بهینه‌ کردن انرژی مصرفی مراکز مخابراتی و رفع مشکلات نصب و نگهداری تجهیزات 5G تمرکز دارد.

براساس اطلاعات به دست آمده، راهکار تأمین انرژی 5G هوآوی قادر است مصرف انرژی هر ایستگاه مخابراتی را سالانه 4130 کیلو‌وات‌ساعت کاهش دهد که نتیجه آن کاهش 1125 کیلوگرمی تولید گاز کربن است.

از آنجا که بیش از دو میلیون ایستگاه مخابراتی در چین از سال 2019 تا 2022 با این فناوری بازسازی خواهند شد، مصرف انرژی حدود 8.3 میلیارد کیلو‌وات‌ ساعت و انتشار گاز کربن در حدود 2.3 میلیارد کیلوگرم کاهش خواهد یافت. این رقم معادل مقدار کربنی است که 130 میلیون درخت در طول یک سال جذب می‌کنند.

پشت پرده این موفقیت‌ها، فناوری پیشرفته و نوآوری‌های هوآوی و China Tower است که به مهم‌ترین این موارد اشاره می‌کنیم.

1. افزایش بازدهی به لطف فناوری‌های پیشرفته

مدت‌هاست که هدر رفتن انرژی هنگام انتقال میان دستگاه‌ها مشکلی جدی در صنعت ارتباطات است. اگر انرژی هدر رفته توسط هر ایستگاه مخابراتی تنها 1 درصد کاهش یابد، صرفه جویی قابل‌توجه 900 کیلو‌وات‌ساعتی را به دنبال خواهد داشت.

Huawei 5G Power با پشت سر گذاشتن محدودیت‌‌های فناوری و استفاده از سیستم هوشمند افزایش ولتاژ قادر است از اتلاف ثانویه انرژی جلوگیری کند و مصرف انرژی را 3 درصد کاهش دهد. این سیستم همچنین ارتباط هوشمندی میان سامانه‌ی ‌خنک‌کننده و تجهیزات اصلی را فراهم می‌کند که نتیجه آن کاهش 5 درصدی انرژی مصرفی ایستگاه مخابراتی است.

2. استفاده از طراحی ماژولار و انرژی خورشیدی

Huawei 5G Power از انرژی خورشیدی پشتیبانی ‌می‌کند و مجهز به پیشرفته‌ترین سیستم MPPT (ردیابی نقطه‌ی حداکثر توان) و ماژول‌های خورشیدی با بازدهی بیش از 98.5 درصد است.

ماژول‌های انرژی خورشیدی هوآوی در مقایسه با نسل قبلی، 30 درصد انرژی بیشتری تولید می‌کنند و بهره‌گیری از نور خورشید را به حداکثر می‌رسانند. استفاده از انرژی‌های پاک بنیادی‌ترین و موثرترین روش برای محافظت از محیط زیست و پیشگیری از گرم شدن زمین است. در همین راستا Huawei 5G Power امکان استفاده از خورشید به عنوان مبنع انرژی را برای تجهیزات 5G فراهم می‌کند.  

علاوه بر استفاده از انرژی خورشیدی، Huawei 5G Power از استفاده ترکیبی انواع باتری‌ها نیز پشتیبانی می‌کند. به این ترتیب می‌توان از باتری‌های لیتیومی جدید در کنار باتری‌های اسیدی قدیمی استفاده کرد تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه‌ها و استفاده حداکثری از بودجه، از آلوده شدن محیط زیست توسط پسماند باتری‌های اسیدی‌ جلوگیری کرد. به این ترتیب تجهیزات فعلی ایستگاه‌های مخابراتی می‌توانند به طور کامل دوباره مورد استفاده قرار بگیرند.

 Huawei 5G Power متعهد می‌شود که کاهش آلودگی‌های محیطی و مشکلات بازدهی ایستگاه‌های مخابراتی را از طریق پیاده‌سازی زیرساخت‌های مطمئن و قابل ارتقا فراهم کند و با گذر از محدودیت‌های تکنولوژی به آینده‌ای بهتر و پاک‌تر کمک کند.

يکشنبه 7/7/1398 - 15:49
ایرانگردی

 

در راستای اجرای طرح جامع مدیریت پسماند و انجام امور مرتبط به آن، آنالیز فیزیکی زباله شهر تهران و تعیین درصد اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس طرح جامع مدیریت پسماند به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند؛ صدر الدین علیپور، مدیر عامل سازمان با تاکید به اجرای طرح جامع مدیریت پسماند به منظور تأمین زیرساخت‌های لازم و برنامه‌ هایی در راستای بهبود مدیریت پسماند شهرخاطر نشان کرد: نگاه تخصصی و دانش بنیان به مدیریت پسماند شهر وحمایت قانونی و جلب مشارکت دستگاه های ذیربط بسیار ضروری بوده که به منظور تحقق این مهم همچنین حفاظت از منابع آب و خاک در مقابل اثرات منفی ناشی از سوء مدیریت پسماند و ایجاد همگرائی و تمركز در مدیریت نظارتی و اجرائی پسماندهای كشور؛ طرح جامع مدیریت پسماند به عنوان مبنایی برای کلیه برنامه‌ها، بودجه بندی‌ها و اقدامات مربوط به مدیریت پسماند شهر تهران در حال تدوین است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند در ادامه افزود:  طرح جامع مدیریت پسماند پایه ، اساس و راهنمای کلیه بودجه بندی‌ها، برنامه ریزی هاو اقدامات آینده در جهت مدیریت مطلوب پسماند بوده و برای یک افق ۲۰ تا ۳۵ساله و دوره اجرایی پنج ساله، هدایت گرمدیریت پسماند شهر تهران خواهد بود.

دکتر علیپور با تاکید برلزوم کاربرد فناوری های نوین  درتولید، پردازش، بازیافت و دفن  پسماند های شهر تهران افزود: دستیابی به اهداف محیط زیستی ، مستلزم برنامه ریزی هدفمند و اجرای دقیق آن بوده در همین راستا ضمن بازنگری و تحول در برخی از قوانین و مقررات و  برنامه های مربوط به مدیریت پسماند،  سازمان مدیریت پسماند هماهنگی های لازم را جهت  انجام آنالیز فیزیكی پسماند شهری در مناطق 22 گانه ، انجام دادتا از این طریق ضمن شناسایی درصد مواد متشکله پسماند های خشک و تر شهر تهران  بهترین روش مدیریت پسماند شهر را در راستای اجرای طرح جامع مدیریت پسماند انتخاب کند.

او با اشاره به  برگزاری جلسه توجیهی برای آموزشگران جهت همکاری در طرح آنالیز پسماند شهری، گفت:  نمونه برداری از اواخر شهریورماه آغاز شده وتا پایان 7 مهر ماه ادامه  خواهد داشت که طی آن  از خانوار ها و واحد های تجاری، مخازن ذخیره سازی در سطح شهر و پسماند ورودی به آرادکوه نمونه برداری انجام شده و نهایتا" کلیه نمونه ها در ایستگاه میانی خدمات شهری آزادگان بررسی می شود.

دکتر علیپور با اشاره به انجام آخرین آنالیز شهر تهران که در سال 86 انجام شد خاطر نشان کرد: در این فرایند که نوبت دوم آن در فصل زمستان انجام خواهد شد،  هم سرانه تولید پسماند و هم ترکیب آن مشخص می شود و تاکنون بیش از 90 درصد جامعه آماری مورد مطالعه پس از آموزش و ارائه توضیحات لازم، با این طرح مشارکت داشته اند.

صدر الدین علیپور با تاکید برنگاه زیست محیطی و بهداشتی در کلیه طرح ها و برنامه های سازمان اظهار داشت: بر اساس نتایج حاصل از آنالیز فیزیکی پسماند شهر تهران ماشناخت درستی از پسماند شهر تهران خواهیم داشت و می توانیم بهترین تکنولوژی کاربردی در مدیریت پسماند را بکار گیریم.

يکشنبه 7/7/1398 - 15:39
ایرانگردی

 

 

 

 همزمان با نهم مهر روز جهانی سالمند، برنامه های ویژه این قشر از جامعه در قالب کمپین 65+ در خانه های سلامت منطقه 3 برگزار می شود.  

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3،  کاظم کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی گفت: در کمپین 65+ درصدد هستیم روزی متفاوت را برای سالمندان شهرمان ایجاد کنیم.

کمالی نسب افزود: اختصاص اعتبار، اختصاص تخفیف برای خرید و استفاده از خدمات، خدمت اختصاصی و ویژه، تعریف بسته خدمتی ویژه، کمک به مراکز نگهداری سالمندان و موسسات خیریه برنامه های پیش بینی شده در روز جهانی سالمند است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 خاطرنشان کرد: با هدف افزایش رشد سالمندی، تاکید بر حفظ موقعیت آنان، جایگاه و نیز حرمت سالمندان در خانواده و جامعه و نیز تامین نیازهای اساسی آنها، تامین نیازهای فعال و پویا، حساس سازی عموم جامعه نسبت به موضوع سالمندی، تقویت روحیه مطالبه گری شهروندان برنامه های ویژه سالمندان در خانه های سلامت این منطقه در حال برگزاری است.

وی ابراز داشت:  برنامه های ویژه ی سالمندان از جمله: گفت و گو در شهر، تقدیر از دبیران کانون های سالمندی، بازدید از مراکز نگهداری سالمندی، اجرای برنامه خلاقانه، برپایی میز خدمت، قصه گویی و خاطره گویی از سوم تا نهم مهر ماه در خانه های سلامت  برگزار می شود.

کمالی نسب با بیان اینکه برنامه های ویژه سالمندان جهت تحقق شعار " تهران شهری برای همه" اجرا می شود اظهار داشت: "گفت و گو در شهر" شامل برنامه های: اشتراک تجربیات سالمندی، سبک زندگی، نشاط اجتماعی، مشارکت اجتماعی، خاطره گویی پدر بزرگ و مادربزرگ ها، امید به زندگی است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 خاطرنشان کرد: احترام به سالمندان و تکریم مقام و منزلت آنان مورد سفارش پیشوایان دینی بوده و در آیات کتاب مقدس آسمانی و آموزه های دینی و فرهنگی از جایگاه والایی برخوردار است.

يکشنبه 7/7/1398 - 15:29
ایرانگردی

 

اداره سلامت شهرداری منطقه یک همگام با مناطق 22 گانه شهر تهران و با مشارکت شرکای اجتماعی اقدام به اجرای برنامه های "روز جهانی و هفته ملی سالمند" در سطح محلات منطقه یک نموده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان مطلب فوق اظهار داشت: افزایش رشد جمعیت سالمندی و تأکید بر حفظ جایگاه ، شأن و حرمت سالمند در خانواده و جامعه، تأمین نیازهای اساسی آنها را ضروری می سازد ، بر همین اساس برنامه های بزرگداشت مقام سالمندان که هرساله به مناسبت روز جهانی سالمند ، در مهرماه برگزار می شود فرصت تکریم جایگاه سالمندان ، توجه به سلامتی آنان ، حساس سازی عموم جامعه ، شناسایی ظرفیت های اجتماعی، حمایت طلبی درخصوص نیازها و مطالبات سالمندان و خانواده آنهاست.
وی گفت: به همین مناسبت اداره سلامت شهرداری منطقه یک با هدف تحقق شعار "تهران شهری برای همه" و براساس راهبردهای سلامت محور از 6 الی 10 مهرماه اقدام به برگزاری ویژه برنامه های روزجهانی و هفته ملی سالمند با مشارکت سازمانهای دولتی و غیردولتی((NGO,S ، بنگاه های اقتصادی و دیگر شرکای اجتماعی حوزه سالمندی نموده است.
توسلی با اشاره به برنامه های در حال اجرا افزود: اجرای برنامه گفتگو در شهر در بوستان های سطح محلات، غربالگری سالمندان، بازدید از مراکز نگهداری سالمندان با حضور مدیران ارشد منطقه، برپایی دوشنبه های سالمندی توسط خانه های سلامت و تقدیر از دبیران کانون های سالمندان محلات از جمله برنامه های اجرایی در این هفته است.

يکشنبه 7/7/1398 - 15:24
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 15 از تجهیز و احداث فضای آموزشی کادر وظیفه پلیس راهور تهران در محدوده محله مشیریه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، مسعود لواف زاده با اعلام این خبر گفت:  این پروژه به منظور تأمین فضای آموزشی مناسب در حوزه پلیس راهور و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان انجام می شود.

به گفته وی برای احداث تقاطع در محدوده پادگان راهور، حدود 100 متر طول جدول، 400 تن آسفالت و نصب 4 دکل چراغ راهنمایی رانندگی و عابر پیاده در فضایی مشتمل بر 3 هزار متر مربع اجرا شده است.

لواف زاده با بیان اینکه برای ارتقا و افزایش ارائه خدمات به شهروندان نیازمند تأمین این فضاها هستیم، اضافه کرد: مبلغ حدودی اجرای این طرح بالغ بر 4 میلیارد و 500 میلیون ریال است که در فرآیند اجرای این پروژه، سازمان فنی و مهندسی شهرداری تهران کمک های شایانی داشتند که از تلاش های بی شائبه مهندس نوش آبادی و اعلایی در تأمین آسفالت آن قدردانی می کنیم.

شایان ذکر است؛ روز گذشته محمدی شهردار منطقه ۱۵ به همراه  سرهنگ دوم مهدی امیری جانشین معاونت آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهورتهران بزرگ و سرهنگ ابراهیمی رئیس راهور منطقه از روند احداث پروژه فضای آموزشی راهور منطقه  بازدید کردند که مدیران پلیس راهور از شهرداری برای احداث این پروژه تقدیر کردند

يکشنبه 7/7/1398 - 15:22
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت:  با کاهش تولید و جداسازی زباله خشک و تر در خانه یا محل کار و استفاده از اپلیکیشن بهماند، اولین و ساده ترین قدم برای کمک به محیط زیست برداشته می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "حمیدرضا  رشیدی فرخی" در این باره افزود: در راستای ترویج فرهنگ تفکیک از مبدا و جلب مشارکت کارکنان شرکت های واقع در سطح منطقه به همت واحد بازیافت شهرداری ناحیه 1  تفاهم نامه ای با شرکت  نفت چی  منعقد و طی این تفاهم نامه اپلیکیشن بهماند معرفی و نیز مخازن پسماند تحویل و  پسماند خشک شرکت طبق جدول زمانبندی جمع اوری شد.

وی با اشاره به معضل تفکیک زباله در شهر گفت: یکی از معضلات فعلی که همواره جزو دغدغه‌های مسئولان شهری است موضوع زباله بوده که ما اعتقاد داریم حلقه مفقوده ماجرا در اختیار شهروندان تهرانی است که می بایست با روش‌های مختلف میزان تولید زباله را کاهش و تفکیک زباله در مبداء را افزایش داد.

فرخی در خصوص مشخصات اپلیکیشن بهماند گفت: کارآیی اپلیکیشن به گونه‌ای است که پس از نصب نرم افزار مذکور بر روی گوشی های تلفن همراه افراد و استفاده از این برنامه ،یک کد کاربری به شهروندان داده می‌شود و هنگامی که شهروند، سازمان و شرکت ها اعلام کنند که پسماند خشک دارند با تعیین زمان مناسب از سوی شهروندان، این پسماند توسط نیروهای اپلیکیشن جمع آوری شده و در انتها آیتم هایی از جمله واریز پول به حساب ایشان، کمک به خیریه، اعطای گل و گلدان به جای پول و تخفیف ویژه اسنپ به آنها ارائه می شود.

 

يکشنبه 7/7/1398 - 15:20
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته