• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
ایرانگردی



تازه‌ترین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران حاکی از کاهش قیمت 9 قلم میوه در میادین میوه و تره بار است و سایر انواع میوه‌ها با ثبات قیمت رو به رو بودند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ پرتقال سانگین با قیمت هر کیلوگرم 3 هزار تومان، پرتقال بیروتی هر کیلوگرم 2900 تومان و دارابی هر کیلوگرم 2700 تومان، سه میوه تازه وارد میادین میوه و تره بار هستند.
براساس این گزارش، 9 میوه‌ای که در میادین میوه و تره بار کاهش قیمت داشته‌اند، به شرح زیر است.
1- انار با 700 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 6800 تومان
2- انواع انگور با 300 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 5500 تومان
3- پرتقال تامسون شمال با 200 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 2900 تومان
4- گریپ فروت با 200 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 3500 تومان
5- لیموشیرین با 400 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 4700 تومان
6- نارگیل سبز (شیری) با 1200 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 12500 تومان
7- نارگیل با 200 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 13500 تومان
8- نارنگی شمال با 200 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 4300 تومان
9- هندوانه با 600 تومان کاهش قیمت هر کیلوگرم 2500 تومان

شنبه 7/10/1398 - 15:24
ایرانگردی




رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از مجموعه پردیس سینمایی آزادی بازدید کرد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مدیرعامل پردیس سینمایی آزادی در حاشیه این بازدید ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کنونی این مجموعه با اشاره به افزایش مخاطب سالن‌های این پردیس نسبت به مدت مشابه در سال گذشته گفت: هم اکنون و در شرایط عادی سالن‌های پردیس سینمایی آزادی روزانه حدود چهار هزار مخاطب دارند که افزایش و پایدارسازی مخاطب، کیفی سازی خدمات رسانی و توسعه سالن‌ها و امکانات مهم‌ترین رویکرد این مجموعه است.

سجاد نوروزی در عین حال ضمن تشریح برخی مسائل و مشکلات پیش روی این مجموعه، گفت: در تلاشیم علاوه بر خدمات رسانی معمول، اجرای برنامه‌های فرهنگی متناسب با ماهیت حرفه‌ای مجموعه را در دستور کار قرار دهیم.

حجت‌الاسلام میثم امرودی نیز در حاشیه این بازدید با بیان این که نیازمند تعریف نگاه جریان ساز در سینما هستیم تصریح کرد: هم گویش شدن نهادهای تخصصی انقلابی در حوزه سینما به منظور دستیابی به هدف نهایی که سینما پیشانی تربیت انقلابی ما باشد، از اهداف پیش روی ماست.

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همچنین تاکید کرد: موسسه تصویر شهر با همکاری پردیس سینمایی آزادی و همراهی تمامی مناطق و مراکزی که امکان نمایش فیلم دارند در موضوع راه اندازی سینماهای محلی و اکران‌های محله‌ای همکاری کنند.       

شنبه 7/10/1398 - 15:3
ایرانگردی


شهردار منطقه 13 از به زراعی و هرس اصولی درختان مطابق با دستورالعمل ابلاغی خبرداد و بر لزوم در اولویت قرار دادن درختان در مسیر کابل های برق تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه در جلسه هفتگی شورای مدیران بر اصلاح الگوی مصرف انرژی در ساختمان های ‌شهرداری تاکید کرد و افزود: توجه به این امر، موجب کاهش مصرف منابع و حامل‌های انرژی در ساختمان‌های تحت پوشش می شود که این امر اقدامی مفید برای کاهش هزینه‌ها در مجموعه و ارتقای کیفیت محیط زیست شهری است.
وی در بخشی دیگر از صحبت هایش با اشاره به لزوم هرس درختان با اولویت سرشاخه های درگیر با کابل های برق تصریح کرد : با آغاز فصل زمستان و احتمال بارش برف و باران، اقدام های اولیه برای هرس شاخ و برگ درختان در مسیر کابل های برق با رعایت حفظ فضای سبز شهری انجام شود.
بررسی مصوبات جلسه قبل، ارائه گزارش اقدامات اجرایی پروژه های رنگ در شهر توسط شهرداران نواحی از جمله بخش های این جلسه بود.
گفتنی است ، جلسه هفتگی شورای مدیران با رویکرد هماهنگی بیشتر مجموعه مدیریتی شهرداری منطقه ، تبادل نظر بین مدیران و ارائه گزارش معاونت ها به ریاست مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه و جمعی از معاونین و مدیران در سالن کنفرانس ساختمان ستادی برگزار شد.

شنبه 7/10/1398 - 14:55
ایرانگردی



به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل نمایشگاه شهرآفتاب، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری و صفا صبوری معاون فنی و عمران شهرداری تهران، محمد جواد حق شناس  و محمد علیخانی دو عضو شورای اسلامی شهر تهران به همراه جمعی از مدیران سازمان سرمایه گذاری و شرکتهای وابسته شهردرای از مجموعه نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب بازدید کردند.

در ابتدای این جلسه محمدرئوف قادری مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب در خصوص وضعیت کنونی و مقدار فضای ساخته شده و افق طرح شهرآفتاب توضیحات لازم را ارئه کرد. همچنین به برگزاری ۸۲ نمایشگاه از ابتدای راه اندازی شهرآفتاب اشاره و بر اولویت ساخت سالنهای نمایشگاهی برای ایجاد درآمد پایدار تاکید کرد.

در ادامه این جلسه ، عبدالحمید امامی با بیان اینکه باید از امکانات و ظرفیتهای مجموعه عظیم نمایشگاه شهرآفتاب به خوبی استفاده کنیم. اظهار داشت: شرایط توسعه تهران به گونه ای است که به خودی خود نمایشگاه ها به شهرآفتاب انتقال پیدا خواهد کرد و وزیر کشور نیز از این مساله حمایت می کند.

معاون شهرداری تهران با بیان اینکه در نمایشگاه شهرآفتاب امکانات لازم برای برگزاری نمایشگاه ها به خوبی فراهم است، بیان کرد: باید کاری کنیم تا دستگاه ها و نهادهای متولی در امر برگزاری نمایشگاه ها در نمایشگاه شهرآفتاب مشارکت داشته باشند.

امامی  با بیان این مطلب  که اختلافی با نمایشگاه بین المللی تهران وجود ندارد گفت: هم نمایشگاه تهران و هم نهادهای مربوط در زمینه انتقال نمایشگاه ها آمادگی خود را اعلام کرده اند. که انشالله در جلسات آینده تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته خواهد شد.

محمد علیخانی عضو شورای شهر تهران در ادامه این جلسه با بیان اینکه استراتژیهای ۳ گانه  که توسط مدیرعامل نمایشگاه شهرآفتاب تعریف شده، بسیار خوب است، گفت: یکی از مشکلات سطح شهر تهران مساله ترافیک است و متاسفانه نمایشگاه ها در مرکز شهر تهران و بعضا در مصلی برگزار می شود که مشکلات بزرگی را ایجاد کرده است.

در پایان جلسه حاضرین در خصوص وضعیت شهرآفتاب و همکاریهای لازم در خصوص تحقق استراتژیهای سه گانه و همچنین ساخت و توسعه شهرآفتاب به تبادل نظر پرداختند و از مجموعه فضاهای نمایشگاه شهرآفتاب و ساختمان در حال ساخت مرکز تجارت جهانی بازدید به عمل آوردند.

شنبه 7/10/1398 - 14:22
ایرانگردی



کاوه حاجی علی اکبری در یادداشتی که در روزنامه همشهری منتشر شد، به موضوع نوسازی و رویکرد مورد نیاز سیاستگذاران ملی و شهری در فرایند تصمیم‌گیری درخصوص فرسودگی شهری پرداخت.
ایران و شهر ما، تهران، در حوزه‌ای با خطرپذیری بالا در مقابل زلزله قرار گرفته و زمین‌لرزه‌های متعددی را در طول تاریخ طولانی خود تجربه کرده است.یکی از مشکلات تهران، تعداد زیاد ساختمان‌های ناپایداری است که به‌دلیل فقدان یا نبود مقاومت سازه‌ای، در مقابل مخاطرات طبیعی آسیب‌پذیر هستند. اما ناپایداری ساختار کالبدی تنها مشکل برخی محله‌های تهران نیست؛ بلکه در کنار آن، کمبود خدمات مناسب پشتیبان سکونت، نبود فضاهای سبز و باز شهری، فقر اقتصادی ساکنان و در بعضی موارد ناهنجاری‌های اجتماعی، نشانه‌هایی هستند که توأمان حق زندگی و عدالت اجتماعی را برای گروه‌هایی از شهروندان مورد تهدید قرار می‌دهند. از آنجا که برون‌رفت از این شرایط به‌صورت خودکار امکان‌پذیر نیست، ضرورت مداخله بخش عمومی و رویارویی با این مشکل اجتناب‌ناپذیر می‌نماید؛ سیاستی که از میانه دهه1380 در سطوح ملی و شهری حاکمیت از نقش و جایگاهی پررنگ برخوردار شده و تبدیل به یکی از موضوعات کلیدی برنامه ششم توسعه کشور و برنامه 5ساله سوم تهران شده است.
آنچه باید در گام نخست مواجهه با این مشکل پذیرفت، ماهیت چندوجهی نوسازی شهری است؛ به‌طوری‌که حتی در کشورهای بهره‌مند از ساختار مدیریت شهری یکپارچه، نوسازی به‌عنوان یک سیاست و کاربست فرابخشی، چنددستگاهی و بین‌انتظامی قلمداد شده و نیازمند برنامه‌ریزی، مدیریت و اقدام همکارانه است. در شهر تهران هم تلاش می‌شود تا با فعال‌کردن ظرفیت ساختار «ستاد بازآفرینی کلانشهر»، امکان گفت‌‌وشنود، همفکری و هم‌افزایی دستگاه‌های پرشمار بخش عمومی فراهم شود؛ هم‌اکنون، این ساختار از مقیاس شهر تا دامنه همه محله‌های ناکارآمد تداوم یافته و پیامدهای مثبت و قابل توجهی را به‌دنبال داشته است.
رویکرد مورد نیاز سیاستگذاران ملی و شهری در فرایند تصمیم‌گیری درخصوص فرسودگی شهری، «تبعیض مثبت» و اختصاص جایگاه ویژه به محله‌های کم‌برخوردار شهری در سازوکارهای برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی است. ضرورت اتخاذ این رویکرد از آنجا اهمیت پیدا می‌کند که نگاه مساوات‌باور به همه حوزه‌های فضایی شهر، منجر به دوام و افزایش شکاف برخورداری بین محله‌های آن شده و به مرور زمان، فرصت‌های برون‌رفت از ناکارآمدی را به صفر می‌رساند. پیش‌بینی برنامه‌های ارتقای کیفیت زندگی در محله‌های کم‌برخوردار تهران در برنامه سال1397 شهرداری تهران -که برای نخستین‌بار اتفاق افتاد- و افزایش قابل توجه وزن مالی این برنامه‌ها در سال1398، نشانه‌هایی هستند که جایگاه ویژه نوسازی شهری را در برنامه‌های مدیریت شهری تهران خاطرنشان می‌سازند؛ این در حالی است که با وجود تأکیدات سیاست‌های ملی فرادست، تاکنون این موضوع در برنامه‌های تخصیصی دولت از اهمیت مورد انتظار برخوردار نشده است.
توفیق در نوسازی محله‌های ناکارآمد شهری جز با توجه به اصل «مشارکت دخیلان» در فرایندهای برنامه‌ریزی، طراحی و اجرا امکان‌پذیر نیست. از بین همه گروه‌های دارای نفع و نفوذ، اجتماعات محلی یعنی ساکنان محله جایگاهی فراتر از دیگران داشته و به‌عنوان مهم‌ترین ذینفعان، از حق مسلم کنشگری در تصمیم‌گیری و اقدام برخوردارند. پذیرش این اصل بدان معنی است که باید در رویارویی با مشکل، داشته‌ها، خواسته‌ها، نیازها و تقاضاهای ساکنان مورد توجه جدی و واقعی قرار گیرد. در نتیجه و از آنجا که همه اجتماعات محلی از ماهیتی متکثر برخوردارند، باور به پیش‌بینی و به‌کارگیری راهکارهای متنوع و چندگانه از ملزومات مواجهه کارآمد و اثربخش با فرسودگی شهری است؛ موضوعی که در شهرداری تهران تلاش می‌شود تا از طریق استقرار «دفاتر توسعه محله‌ای» و ارتباط بی‌واسطه و مداوم با ساکنان تقویت و نهادینه شود.
همچنین باید توجه داشت که چندگانگی محدود به اجتماعات محلی نمی‌شود؛ بلکه محله‌های ناکارآمد هم دارای ظرفیت‌ها و مشکلات متفاوتی هستند و نمی‌توان محله‌های تاریخی و ارزشمند مرکز شهر، محله‌های فرسوده معاصر، سکونتگاه‌های خودانگیخته و انواع دیگر را با یک رویکرد مداخله مورد توجه قرار داد. در نتیجه، «زمینه‌محوری» به مفهوم اصالت دادن به «آنچه محله عرضه می‌دارد و آنچه مطالبه می‌کند» باید یکی از ویژگی‌های اساسی سیاست نوسازی شهری باشد؛ خصیصه‌ای که در شهرداری تهران از طریق تهیه برنامه‌های توسعه برای هریک از محله‌های ناکارآمد شهر پیگیری می‌شود.
سخن پایانی اینکه خروج از فرسودگی و ناکارآمدی محله‌های شهری به‌معنای شکل‌گیری جریانی است که مسیر محله را به سوی «توسعه» هموار سازد. در این مسیر، توازن در پرداختن به همه جنبه‌های مشکل و تکیه همزمان بر دارایی‌ها و نیازهای بالفعل و بالقوه، کلید پایداری توسعه خواهد

شنبه 7/10/1398 - 14:19
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: در سه ماهه فصل پاییز و همزمان با بارش های این فصل حدود 8660 مترطول از مسیل ها  و حدود 40850   مترطول از کانال های منطقه لایروبی و پاکسازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "حمید رضا فرخی" با اعلام این خبر گفت: از ابتدای ماه مهر و پیش از بارش های باران در این فصل، رسوب برداری, بازسازی قنوات و کانال ها با هدف هدایت و جمع آوری آب های سطحی منطقه، از  44 حوضچه رسوب گیر ورودی شبکه های اصلی آغاز  و در طی سه ماهه این فصل به صورت روزانه انجام گرفت.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه در خصوص حفر و لایروبی چاه های جذبی گفت: در این سه ماه 21 چاه جذبی حفر و لایروبی شد که می توان به چاه بزرگراه شهید زین الدین، شهید بابایی، خیابان فرجام، خواجه عبداله انصاری، رسالت، بنی هاشم و .... اشاره داشت.

وی در ادامه گفت: لایروبی و رسوب برداری ویژه کانال  شهید باقری توسط احداث منهول های دسترسی ، لایروبی مکانیزه ویژه کانال یخساران توسط بیل مکانیکی و بابکت، احصاء و شناسایی معضلات مسیر رود دره ها در محدوده حریم و انجام تشریفات عقد قرارداد با پیمانکار واجد شرایط جهت لایروبی و رفع معضل از اقدامات صورت گرفته در این عملیات است.

فرخی به دیگر فعالیت های این حوزه اشاره کرد و گفت: در این راستا اقدامات پیش از بارش نسبت به احصاء و رفع معضلات موجود در خصوص کنترل و پایش آب های سطحی (لایروبی و حفر چاه) پیرامون نقاط مستعد آبگرفتگی و آبماندگی، بررسی منهول های آدم رو شبکه های اصلی جمع آوری آبهای سطحی ، احصاء و رفع نقیصه  عدم وجود شبکه در ورودی حوضچه های مرتبط به شبكه های جمع آوری آبهای سطحی و جلوگیری از ورود هرگونه زباله و بازدید و كنترل ادوات و ملزومات مورد نیاز و تجهیزات انفرادی كارگران اجرایی انجام گرفت.

 

شنبه 7/10/1398 - 14:13
ایرانگردی



کارآمدی پروژه های پیشنهادی شورایاران باید به نحوی باشد که با شناخت کافی از مشکلات محلی ، بتواند کیفیت زندگی و رضایتمندی شهروندان را افزایش دهد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در اولین جلسه با شورایاران منتخب دوره جدید با بیان مطلب فوق اظهار داشت: شورایاران فرهیخته نوید بخش توسعه روز افزون برای منطقه هستند و با رصد صحیح مشکلات ، اولویت بندی آنها و پرهیز از موضوعات بدون ارتباط با شهرداری وموضوعاتی که امکان تحقق کوتاه مدت آنها نیست در اداره شهر مشارکت موثر می کنند .
وی گفت : شورایاران به این حد از رشد و بلوغ رسیده اند که هم مشکلات را احصاء می کنند و هم پیشنهاد اجرایی می دهند و انتظار ما این است طرح های محلی توسط خود اهالی و شورایاران تهیه و متناسب با بودجه و امکانات هر محله ارایه شود.
موسوی تصریح کرد : نهاد شورایاری نهالی است که می تواند درخت سرمایه اجتماعی شهر را شکوفا کند و مدیریت را به سمت مدیریت مشارکتی ببرد و افراد جوان فرهیخته نمونه ای از این سرمایه ها هستند که باید در مدیریت شهری از آنها کمک بگیریم تا طرح ها را به نتیجه مطلوب برسانیم .
شهردار منطقه یک احداث پل شهید چمران( شهید خلبان نوروزی ) را یک پروژه مقیاس محلی دانست و گفت: در یکسال گذشته سعی کردیم پروژه های نیمه کاره را به اتمام برسانیم که پروژه پل شهید چمران یکی از این پروژه ها بود که به بهره برداری رسید.
وی افزود: خیابان 35 متری شهید افتخاری پروژه دیگری است که وارد فاز آسفالت شد و برای اجرای عملیات، در حدود 5 هزار کامیون نخاله دپو شده توسط کارگاه های محلی از داخل این محوطه جمع آوری شد.
موسوی رشد صدور پروانه ساختمانی نسبت به سال گذشته، ساماندهی و ایمن سازی نقاط نا ایمن در مسیر کوهنوردی درکه ، تملک خانه نیما ، مرمت موزه استاد انتظامی ، اجرای طرح پایلوت ساختمان پایدار در منطقه یک ، اجرای طرح های زیست محیطی را از جمله پروژه های اجرا شده و شروع ساخت ایستگاه آتش نشانی قیطریه و افتتاح موزه دکتر حبیبی در باغ فردوس از طرح های در دست اقدام دانست.

شنبه 7/10/1398 - 14:6
ایرانگردی



معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: از شهریورماه سال96 تاکنون42 بوستان شهری به مساحت55.9 هکتار در پایتخت و مناطق مختلف شهری احداث شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده  این روند همچنان ادامه دارد.


به گزارش  روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مجتبی یزدانی با اعلام این مطلب گفت: توسعه فضای سبز اعم از ایجاد بوستان های شهری و یا کمربند سبز که با انجام درختکاری در حریم پایتخت انجام می شود، همیشه مورد تاکید مدیریت شهری بوده است.

یزدانی با بیان این که بوستان ها بعد از معابر شهری از نخستین فضاهای عمومی شهر هستند که شهروندان برای گذران ساعاتی از شبانه روز خود به آنجا مراجعه می کنند، گفت: بوستان ها به نوعی از جمله فضاهای عمومی شهر محسوب می شوند که تعامل و زندگی اجتماعی شهروندان در آن شکل می گیرد به همین دلیل توسعه آن از جمله برنامه های مهم و تغییرناپذیر شهرداری تهران به حساب می آید.

وی با اشاره به این که از شهریورماه سال96 تاکنون42 بوستان شهری به مساحت55.9 هکتار در پایتخت و مناطق مختلف شهری احداث شده است، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده این روند همچنان ادامه دارد.

یزدانی با اشاره به این که طی چند دهه گذشته موضوع مدیریت آب و آبیاری در فضای سبز به ویژه با توجه به شرایط اقلیمی چند سال اخیر به طور جدی و برنامه ریزی شده‌ مورد توجه سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران قرار گرفته است، گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و با همکاری وزارت نیرو(در قالب تفاهم نامه) تلاش شد تا براساس طرح جامع آب خام فضای سبز با اتخاذ ‌راهبردهای چندگانه و طرح های اجرایی این موضوع به طور مطلوب ساماندهی شود به نحوی که صد در صد آب آبیاری فضای سبز شهر تهران از 4منبع آبی(چاه ها، قنوات، رواناب های سطحی و پساب تصفیه شده فاضلاب) تامین می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با ذکر این نکته که بررسی ها نشان می دهد، حجم زیادی از آبی که برای آبیاری استفاده می‌شود پس از نفوذ در زمین و یا جذب توسط گیاه مجدداً در چرخه طبیعی آب قرار می گیرد، اظهار کرد: افزایش میزان آب دهی قنوات از طریق احیا و ساماندهی آنها در سطح شهر، برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های آبیاری هوشمند و سیستم های تحت فشار شبکه آب رسانی جهت آبیاری فضای سبز شهر تهران، انجام طرح های مناسب برای استفاده از پساب های تصفیه شده فاضلاب شهر تهران، مهار و ذخیره سازی نزولات جوی با هدف کاهش مصرف آب‌های زیر زمینی از جمله راهبردهای شهرداری تهران در حوزه کاهش مصرف آب از طریق منابع زیرزمینی است.

به گفته یزدانی براساس طرح جامع آب خام فضای سبز شهر تهران با توجه به توافقات و هماهنگی های انجام شده با شرکت آب و فاضلاب استان تهران مقرر شده است تا سال 1410 سالانه 120 میلیون مترمکعب از پساب حاصل از تصفیه خانه های جدید الاحداث شهر تهران و همچنین 70 میلیون مترمکعب از منابع آب های زیرزمینی در سال را در اختیار فضای سبز قرار دهند.

وی در خصوص طرح توسعه کمربند سبز اطراف شهر تهران، گفت: این طرح یکی از طرح‌های ملی است که در سال۸۱ در کمیسیون زیربنایی صنعت هیأت دولت مصوب و در نهایت با مساحت ۵۰هزار هکتاری در سال۸۳ به سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران ابلاغ شد که تاکنون ۴۱هزار و ۵۰۰هکتار از این پروژه اجرایی شده است. در سال جاری نیز عرصه‌هایی با مجموعه مساحت بیش از ۱۲۰۰هکتار در دامنه جنوبی البرز از شمال شرق پایتخت تا محدوده غربی آن، جهت جنگل کاری شناسایی و پس از ‌اقدامات اجرایی، این پروژه با به‌کارگیری صدها نفر از نیروهای فضای سبز در تمامی عرصه‌ها و به‌صورت همزمان آغاز شد.

شنبه 7/10/1398 - 13:51
ایرانگردی




محمد سالاری رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در بازدید از پروژه های عمرانی نواحی سه گانه منطقه 17 با تقدیر از مدیریت شهری این منطقه در اجرای طرح های توسعه محلی گفت: اجرای سند توسعه محلات و اقدامات عمرانی در ابعاد کوچک مقیاس  محلی که با جلب نظر ذینفعان صورت گرفته می تواند گام مهمی در توسعه باشد. از مدیریت شهری می خواهم با رعایت همه الزامات و سنجش نظران ذینفعان اجتماعی و معتمدین محلی، بر اجرای این طرح ها سرعت بخشند.


به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 17، محمدسالاری و حسن خلیل آبادی اعضای شورای شهر تهران روز چهارشنبه 4دی ماه با حضور در منطقه 17 به همراه محمود کلهری شهردار این منطقه و هیئت همراه، از پروژه های کوچک مقیاس محلی و عمرانی بازدید کردند.

 محمدسالاری عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه با شهردار و شورایاران منطقه۱۷ گفت: شورایاران درخواست کردیم مبتنی بر بحث و گفت‌وگوی اقناعی و تجارب آرا به یک جمع بندی برسند و از همه ظرفیت ها استفاده کنند.  باید سند توسعه محلات با الویت مناطق کم برخوردار و رویکرد استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در الویت باشد‌. باید هدف و نتیجه از تخصیص این حجم از درآمد موجود و کل ظرفیت در آینده شهر برای بزر گراه سازی، کاهش آلودگی هوا و کاهش ترافیک باشد.

سالاری با اشاره به لزوم گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی گفت : در همه جای دنیا رویکرد حمل و نقل عمومی مرسوم است اما در تهران با اضافه شدن شبکه معابر، شهر تحت اختیار اتومبیل ها خواهد بود و این به این معنی است که شهروندان را به سفر شهری دعوت می‌کنیم‌ اما به جای این رویکرد باید رویکرد حمل و نقل عمومی را ترویج کنیم.

این عضو شورای شهر با حضور در بین شورایاران منطقه۱۷ تاکید کرد: باید برنامه ی اولویت محور در پروژه های شهری داشته باشیم تا مصادیق عینی رویکردهای فرهنگی، هویت بخشی ، زیست پذیری و... برای شهروندان قابل مشاهده و نتیجه بخش باشد.

سالاری تصریح کرد: در کنار برنامه های کلان در مقیاس شهری و منطقه ای باید برنامه مبتنی بر سند توسعه محلات با الویت مناطق کم برخوردار هم وجود داشته باشد تا زیست پذیری و رضایت مندی ایجاد شود و ماموریت های مغفول مانده کوچک مقیاس درون محلات پیوست برنامه های کلان اولویت محور شود.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: چالش ها و ابر چالش ها واقعیت های شهر تهران‌ است. شهری که در صد ساله گذشته اینگونه و با رویکرد غالب شهر فروشی اداره شده است. شهر ساخته می‌شود تا به درآمد برسد اما آن درآمد دوباره صرف تبعات شهرسازی می‌شود. شهرداری ها باید ظرفیت ها را بشناسند و از تبعات سوء سرانه‌های خدماتی جلوگیری کنند. همچنین توجه به سرانه های آموزشی، خدماتی، ورزشی و... در اولویت باشد.

 عضو شورای شهر با تقدیر از اجرای پروژه های کوچک مقیاس افزود: خوشحالم که منطقه ۱۷ به عنوان منطقه ای کم برخوردار با بافت قابل توجه متراکم، به عنوان پایلوت انتخاب شده است‌.

سالاری خطاب به کلهری گفت: هوشمندی شما برای جلب نظر معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری در انتخاب محلات این منطقه برای اجرای پایلوت طرح سند توسعه محلات ارزشمند و قابل تقدیر است. امیدوارم این طرح با همکاری و جلب نظر ذینفعان، نتایج خوبی در پی داشته باشد.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر با تقدیر از معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران برای ایجاد این دغدغه در منطقه۱۷ گفت: از مدیران شهری می خواهم با جدیت این طرح ها را اجرا نموده و در تمامی مراحل نظر ذینفعان خصوصاً اعضای محترم شورایاری ها را جویا شوند و بر اجرای این طرح ها سرعت بخشند.  

گفتنی ست بازدید چهارساعته دکتر محمدسالاری رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران به همراه حسن خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران از نواحی سه گانه شامل معابر منشعب از خیابان شهید مهمان نوازان، معابر منشعب از خیابان شهید فریدون احمدی، خیابان شهید متین، نهر فرخنده،خیابان شهید آقایاری ، خیابان شهید ابدام و مسیرهای منتهی به فاضلاب شهری صورت گرفت که پس از آن در دیدار با اعضای شورایاری محلات جمع بندی از این بازدید با تقدیر از اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری منطقه 17 پایان یافت.

شنبه 7/10/1398 - 13:45
ایرانگردی

 

نقش برجسته شهید مدرس در بزرگراه شهید حقانی نصب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، عباس فخارمنش معاون خدمات شهری و محیط زیست در این خصوص گفت: به منظور ایجاد آرامش، ارتقاء سطح کیفی منظر شهری و حذف نقاط بی دفاع شهر، نقش برجسته شهید مدرس نصب شد.

وی در ادامه افزود: از آنجا این تصویر در یكی از محل‌های پرتردد به نمایش در می‌آید تلاش شده از موادی در ساخت آن استفاده شود كه در مقابل آلودگی هوا و شرایط جوی از پایداری بیشتری برخوردار باشد. تصویر برجسته شهید مدرس از جنس بتن و جمله‌ای كه در كنار آن نوشته شده از جنس كاشی شكسته است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 افزود: این تندیس در اتوبان مدرس جنوب، تقاطع اتوبان مدرس با بزرگراه حقانی نصب شد.

 فخارمنش ابراز داشت: بخش عمده‌ای از قالب‌كاری این اثر در كارگاه انجام شده، تصویر شهید مدرس به ارتفاع ۵ متر مربع و مساحت كار در مجموع ۲۰۰ متر مربع در حاشیه این اتوبان نقش بست.

 

شنبه 7/10/1398 - 13:24
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته