• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
ایرانگردی

 

 

دوره های های آموزشی متنوع، برای10 هزار و500 شهروند و دوستداران حوزه ترافیک طی نه ماه گذشته در بوستان آموزش ترافیک منطقه 15 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، مسعود لواف زاده معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: این آموزش ها با توجه به اهمیت آموزش رفتارهای صحیح ترافیكی در راستای كاهش تخلفات ترافیكی مستمر و به صورت متمرکز و غیر متمرکز برگزار شد.

به گفته وی: 2 هزار و 482 شهروند به صورت متمرکز در بوستان ترافیک و 2 هزار و 177  شهروند نیز در مساجد، مدارس، سرای محله غیر متمرکز با مفاهیم ترافیکی شامل خط سفید و قوانین ترافیکی آشنا شدند.

لواف زاده با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی دوچرخه سواری ویژه کودکان، نوجوانان و بانوان در بوستان ترافیک گفت: این دوره آموزشی در سه سطح مقدماتی، تخصصی و تخصصی مهارتی زیر نظر مربی حرفه ای فدراسیون دوچرخه سواری استان تهران و در راستای گسترش و ترویج استفاده از حمل و نقل پاک برگزار شد که تاکنون  5 هزار و 844 نفر ساعت آموزش  دیده اند.

وی در پایان اظهار امیدواری با  برگزاری این دوره های آموزشی شرکت کنندگان از رفتارهای پرخطر ترافیکی در خیابان ها  به دور باشند و ایمن تردد کنند.

دوشنبه 9/10/1398 - 13:53
ایرانگردی

 

منطقه21 از زمان مدیریت شهری جدید؛ تمرکز خاصی بر "موضوع مدیریت پسماند" داشته و تمهیدات متعددی را جهت مدیریت بهینه پسماند اعم از آموزش و فرهنگ سازی کاهش تولید پسماند و تفکیک در مبداء پسماند های خشک از تر بعمل آورده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با بیان اینکه در حال حاضر رویکرد شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند؛ اجرایی نمودن طرح کاهش پسماند(کاپ) در سطح شهر تهران است، گفت: منطقه21 برنامه ها و اقدامات مرتبط با مدیریت بهینه پسماند را از قبیل ابلاغ الزامات اجرای طرح کاپ به کلیه واحدهای ستادی و اجرایی، فعالیت های گسترده آموزشی و اطلاع رسانی پسماند با محوریت کاهش تولید، آبگیری و کم حجم سازی پسماند در سطح ادارات، مدارس، سرای محلات، شهرک ها و اماکن مسکونی، راسته های تجاری و محدوده های صنعتی در دست پیگیری و اجرا دارد.

وی افزود: بر اساس آمار موجود، روزانه به صورت میانگین حدود 13تن انواع پسماند خشک قابل بازیافت از محدوده منطقه21 جمع آوری می‌ شود که تقریبا 2تن از این میزان حاصل 110 فقره تفاهم نامه منعقد شده با بخش صنایع و کارخانجات مستقر در محدوده این منطقه است.

این مقام مسئول همچنین یادآور شد: در قسمت ساختمان‌های اداری شهرداری منطقه21 علاوه بر تفکیک پسماند در ساختمان های ستادی شماره یک و دو، نواحی سه گانه، سرای محلات و ... حدود 265نفر از پرسنل شاغل در این منطقه نیز درخصوص تفکیک پسماند منازل خود و تحویل به پایگاه‌های تعیین شده همکاری قابل توجهی دارند.

زابلی در خاتمه خاطرنشان کرد: طبق آمار سامانه توزین الکترونیک پسماند، میزان جمع آوری پسماند تر محدوده منطقه21 در آذر ماه98 روزانه 123تن بوده که نسبت به زمان مشابه و در آذرماه97 حدود 21تن در روز کاهش داشته که امیدواریم روند کنونی تا رسیدن به حد مناسب ادامه داشته باشد و کاهش حداکثری تولید و ارتقای درصد تفکیک در مبدا پسماند محقق شود.

دوشنبه 9/10/1398 - 13:48
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه احترام به حقوق مصرف‌کنندگان در میادین میوه و تره بار از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و یکی از مصادیق این مهم، اطلاع رسانی شفاف از طریق نصب برچسب قیمت بر روی همه محصولات و کالاهاست، گفت: نصب برچسب قیمت یکی از اصول اساسی و ضوابط بدیهی سازمان مدیریت میادین است که تمام بهره برداران در میادین میوه و تره بار مکلف به رعایت دقیق آن هستند.


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه نصب برچسب قیمت، علاوه بر آگاهی دادن به مصرف‌کننده در رابطه با قیمت و دادن قدرت انتخاب به وی از طریق مقایسه کالای مورد نظر با محصولات مشابه، می‌تواند در کاهش تخلفات احتمالی واحدهای صنفی نیز مؤثر باشد، افزود: به همین دلیل، این مهم یکی از اصول و ضوابطی است که تمامی غرفه‌داران میادین میوه و تره بار، موظف هستند که آن را دقیقاً رعایت کنند.
وی با اشاره به اینکه نصب برچسب قیمت، علاوه بر روان‌سازی جریان توزیع، در قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان نیز مورد تاکید قرار گرفته است، اظهار کرد: اعتقاد داریم، عدم نصب برچسب قیمت، به نحوی نادیده انگاشتن حقوق مصرف‌کننده است، از این رو نه تنها به عنوان یک وظیفه سازمانی، بلکه به عنوان یک مسئولیت اجتماعی، خود را ملزم به احترام به حقوق مصرف‌کنندگان، که این موضوع یکی از مصادیق مهم آن است، می‌دانیم.
راد با بیان اینکه یکی از دلایل و عوامل استقبال روزافزون از میادین میوه و تره بار، شفافیت در قبال شهروندان و احترام به حقوق مشتریان از طریق قانونمند کردن فرآیند خرید و فروش محصولات در این مراکز خدماتی است، تصریح کرد: معتقد هستیم، برخورداری از حق اطلاع از قیمت کالا قبل از خرید، از حقوق ابتدایی و بدیهی مصرف‌کنندگان است و بر همین اساس، رعایت دقیق این حق را تکلیف خود می‌دانیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر اینکه تمام غرف موجود در 246 میدان و بازار میوه و تره بار از جمله غرفه‌های میوه‌جات، محصولات فرنگی، مواد پروتئینی، کالاهای بازرگانی و سایر مایحتاج مصرفی شهروندان، موظف هستند قیمت فروش را در معرض دید مصرف‌کنندگان قرار دهند، خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا سازمان مدیریت میادین را به عنوان سازمان حامی حقوق مصرف‌کنندگان، به الگوی احترام به مشتری و مشتری‌مداری تبدیل کنیم.

يکشنبه 8/10/1398 - 15:3
ایرانگردی

صبح امروز تفاهمنامه همکاری مابین سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شهرداری منطقه ۷ برای اجرای طرح کاپ امضا شد.



به گزارش  شهرنوشت، با امضای این تفاهمنامه وزارت ارتباطات به طرح کاپ (طرح کاهش پسماند) می پیوندد و در ساختمان این وزارتخانه اقداماتی در جهت کاهش پسماند و تفکیک آن از مبدا اجرا می شود. بر این اساس، مخازن جدیدی برای جمع آوری پسماند به شکل قابل تفکیک در محوطه ساختمان نصب خواهد شد.

صدرالدین علیپور در این مراسم با تشریح طرح کاپ از وزارت ارتباطات تشکر کرد که به این طرح پیوسته است و گفت: ما در این طرح به دنبال راه هایی هستیم که پسماند اولا کمتر تولید شود و در مرحله بعد تا جای ممکن دفن نشود و بازیافت پسماند از مبدا آغاز و باقیمانده غیر قابل استفاده آن تبدیل به انرژی شود. برای رسیدن به اهداف نهایی طرح کاپ شش گام در نظر گرفته شده است که می تواند رسیدن به اهداف را تسهیل کند. یکی از آنها حذف مخازن بزرگ فعلی پسماند و جایگزینی آن با مخازنی است که پسماند به صورت تفکیکی در آن ها ریخته می شود.

وی به نحوه فعلی جمع آوری پسماند با مخازن بزرگ اشاره و عنوان کرد: این شکل جمع آوری زباله زمانی مناسب بود اما هم اکنون معضلاتی ایجاد کرده است؛ در برخی نقاط ما روزانه سه بار این مخازن را تخلیه می کنیم در حالی هیچ وقت این مخازن خالی نیستند که بتوانیم آن ها را نظافت کنیم. همچنین، خودروهای بزرگی که هم اکنون برای انتقال پسماند به آرادکوه فعال هستند مشکلاتی ایجاد می کنند که قرار است در طرح کاپ خودروهای کوچک تر جایگزین آن شوند. در زمینه مخازن هم برنامه ما این است که مخازن جدید در داخل مجتمع های مسکونی قرار گیرد و مخازن تفکیک شده باشند. مخازن پسماند تر به صورت روزانه تخلیه می شوند و این فوریت برای پسماندهای خشک وجود نخواهد داشت. این شیوه جدید به صورت تدریجی انجام خواهد شد و ابتدا از ساختمان های بزرگ و ادارات آغاز می شود و طبق برنامه در چند سال آینده بیشتر مخازن بزرگ از سطح شهر جمع آوری خواهند شد.

رییس سازمان مدیریت پسماند در ادامه گفت: علاوه بر ایستگاه هایی که برای جمع آوری مخازن خشک در نظر گرفته شده است طی مذاکراتی که با تعدادی از شرکت های داخلی انجام شده دستگاه های (RVM) (دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک دریافت پسماند خشک) در سطح شهر و در برخی نقاط عمومی قرار خواهد گرفت. ضمن این که در حال مذاکره با شرکت هایی هستیم که اپلیکیشن هایی در زمینه پسماند تهیه می کنند. برخی اپلیکیشن های خدمات دهنده به مردم هم اعلام آمادگی کرده اند که در این زمینه فعال شوند.وی به تولید برق از پسماند نیز پرداخت و تصریح کرد: طبق برنامه ای که داریم حدود 2 هزار تن از پسماند شهر تهران غیرقابل بازیافت است و برای تولید برق سوزانده خواهد شد که می توانیم با آن 25 مگاوات برق تولید کنیم. در زمینه تولید گاز متان از پسماندهای بجا مانده از سال های قبل هم شرکت های کره ای آمادگی خود را برای فعالیت در این زمینه اعلام کرده اند و هم اکنون در حال رفع مشکلات حضور این شرکت ها هستیم که ناشی از تحریم هاست. 

علیپور به ساخت شهرک بازیافت اشاره کرد و گفت: تا سال آینده شهرکی در مجاورت مرکز بازیافت ساخته خواهد شد تا شرکت هایی که وظیفه بازیافت زباله های خشک را دارند، در این شهرک مستقر شوند.

وی بر اطلاع رسانی در این زمینه و استفاده از رسانه ها در زمینه طرح کاپ تاکید و عنوان کرد: امیدواریم از ظرفیت صداوسیما و اطلاع رسانی در مدارس و مراکز آموزشی برای فرهنگسازی در مدیریت بهتر پسماند استفاده کنیم. 

يکشنبه 8/10/1398 - 14:33
ایرانگردی



باغ بزرگ چیذر با هدف توسعه سرانه های فضای سبز محلی ، به درخواست شهروندان و با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی ( ره ) تبدیل به بوستان عمومی می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک ، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در جلسه ای که با مصطفی سید هاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی حضرت امام خمینی ( ره ) و رییس املاک تملیکی ستاد به منظور تملک باغ بزرگ چیذر برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: محله چیذر بدلیل تراکم بافت ساختمانی ، به لحاظ فضای سبز و بویژه بوستان عمومی دچار فقر شدید است و تملک باغ بزرگ‌ چیذر می تواند بخشی از این کمبود را جبران نماید .
موسوی ضمن تاکید بر ضرورت حفظ و گسترش فضاهای سبز در سطح منطقه تاکید کرد : توسعه فضای سبز محلی یکی از درخواست های اهالی چیذر و شورایاری این محله بود که با همکاری برخی نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و همچنین برخی اعضای شورای شهر تهران ، تاکنون جلسات خوبی با مسئولان ستاد بعنوان مالک برقرار شده است .
وی با اشاره به اینکه در مجموع باغ چیذر مشتمل بر ۲۶ هزار مترمربع بوده و در سالیان گذشته بخشی از آن بصورت آموزشی تغییر کاربری داده است و مذاکرات برای تملک باقی مانده آن در حدود ۱۷ هزار مترمربع در حال انجام است اظهار امیدواری کرد با رویکرد مثبت مسئولان ارشد ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ، تملک این باغ به سرانجام خواهد رسید.
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز خاطر نشان کرد: به درخواست شهروندان و نمایندگان مجلس و پیگیری های شهرداری منطقه یک و در راستای مسئولیت های اجتماعی این ستاد ، آمادگی همکاری و تعامل با شهرداری تهران برای واگذاری و انتقال مالکیت باغ بزرگ‌ چیذر به شهرداری با رعایت ضوابط وجود دارد تا شهروندان بتوانند از ایجاد یک بوستان بزرگ محلی بهره مند شوند

يکشنبه 8/10/1398 - 14:24
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به افزایش هزینه های ساخت و ساز در یکسال گذشته و کاهش تسهیلات خرید واحد مسکونی در بافت های فرسوده، خواستار تجدید نظر ستاد ملی بازآفرینی پایدار در حوزه تسهیلات عرضه و تقاضای مسکن در بافت های فرسوده شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار که با حضور وزیر راه و شهرسازی، شهردار تهران و سایر اعضا ستاد برگزار شد، به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت اقدامات نوسازی پرداخت.
دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در این جلسه با بیان این که موضوع نوسازی بافت های فرسوده یکی از رویکردهای محوری در برنامه 5 ساله سوم شهر تهران است، خاطرنشان کرد: براساس مروری بر سیاست های کلان کشور، سه محور اصلی توسعه محله ای، بازآفرینی عرصه های شهری غیر سکونتگاهی و اقدامات پشتیبان برای پیشبرد مأموریت های نوسازی شهری مشخص شده اند.
علی اکبری به فعالیت 59 دفتر توسعه محله ای در 20 منطقه و 184 محله پایتخت اشاره کرد و گفت: راه اندازی سامانه پیشخوان توسعه محلات به منظور پایش و رصد وضعیت محلات بر اساس شاخص های اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و حمکروایی شهری و تدوین برنامه های توسعه محله متناسب با ویژگی ها، ظرفیت ها و مسائل موجود در هر محله از جمله مهمترین اقداماتی است که به همت دفاتر توسعه محله ای انجام شده است.
وی با اشاره به تدوین 184 برنامه توسعه محله ای در شهر تهران، خاطرنشان کرد: تا به امروز 159 مورد از این برنامه ها به تصویب ستادهای بازآفرینی مناطق رسیده و با اتصال برنامه ها به سیستم بودجه بندی، در سال آینده هزار پروژه از پروژه های مشخص شده در برنامه های مذکور توسط شهرداری تهران به اجرا خواهد رسید.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه ارائه گزارش در این جلسه به نقش تأثیرگذار سیاست های تشویقی نوسازی مسکن که از اویل دهه 80 به منظور تشویق و حمایت از نوسازی توسط ساکنان بافت های فرسوده اجرا شد اشاره و تصریح کرد: تا به امروز مسکن حدود 43% از عرصه بافت های فرسوده نوسازی شده، 44% از پارسل های موجود در بافت فرسوده اقدام به نوسازی نموده اند و 48% از نوسازی های انجام شده از طریق تجمیع پلاک ها اتفاق افتاده و میانگین مساحت پلاک ها به 2.8 رسیده است.
وی افزود: این نوسازی ها به واسطه اعطای حدود هزار میلیارد تومان تخفیف صدور پروانه توسط شهرداری و اعطای حدود 1650 میلیارد تومان تسهیلات توسط شبکه بانکی محقق شده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به افزایش هزینه های ساخت و ساز در یکسال گذشته، عنوان کرد: سقف و وزن تسهیلات بانکی در حوزه عرضه از 24% به 18% کاهش پیدا کرده و درخواست ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران این است که در این حوزه تجدید نظری صورت پذیرد.
به گفته این مقام مسئول، حدود 15% هزینه های ساخت و ساز در شهر تهران مربوط به هزینه های غیر ساختمانی است که 8% آن در حوزه پروانه در بافت های فرسوده تخفیف داده می شود و می توان با پیش بینی تخیفیفات در سایر حوزه ها، میزان هزینه های بالاسری در ساخت و سازهای بافت های فرسوده را کاهش داد و با جذابیت بیشتری مواجه کرد.
علی اکبری در خصوص تسهیلاتی که برای خرید واحد مسکونی داده می شود، یادآور شد: این تسهیلات در خارج از بافت های فرسوده از 16% به زیر 13% و در بافت های فرسوده از 32% به 26% کاهش پیدا کرده است که ضروری است متناظر با تسهیلات سهم عرضه، برای تسهیلات سهم تقاضا نیز راهکارهای مناسب پیش بینی شود.
پیگیری موضوع تدقیق محدوده های فرسوده و اضافه شدن 830 هکتار جامانده از این محدوده ها، اعطای تسهیلات مقاوم سازی، تسهیلات مرمت و تحقق تخفیف در نظر گرفته شده در هزینه های مربوط به انشعابات در بافت های فرسوده از دیگر مواردی بود که از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در این جلسه مطرح و درخواست شد تا در ستاد ملی بازآفرینی پایدار مورد بررسی قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که میانگین سرانه های خدماتی در بافت های فرسوده یک چهارم میانگین شهر است، از تعریف بیش از 70 پروژه تأمین خدمات و ارتقای کیفیت زندگی در بافت های فرسوده خبر داد و اظهار داشت: تا امروز 34 پروژه شامل ایجاد فضاهای باز شهری، فضاهای سبز، خدمات ورزشی، درمانی، پارکینگ های محله ای، ساماندهی معابر و ... با اعتبار بالغ بر 100 میلیارد تومان شروع شده و درخواست ما این است که از طرف دولت، وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه برای تأمین نقدینگی این پروژه ها بر اساس ماده 5 برنامه ملی اقدام شود تا در سال جاری به بهره برداری برسند.
تخفیف 50 درصدی خدمات، فعال سازی ظرفیت دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی تهران، پروژه های مسکن جایگزین، بازآفرینی محدوده 50 هکتاری خط آهن تهران- تبریز، بازآفرینی محدوده 300 هکتاری خیابان فدائیان اسلام و ... از دیگر مواردی بود که در گزارش مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران مطرح شد.

يکشنبه 8/10/1398 - 14:22
ایرانگردی




سرپرست معاونت فنی و بهره برداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از آغاز تحویل تاکسی های جدید با استفاده از تسهیلات قرض الحسنه 50 میلیون تومانی به مالکان تاکسی های فرسوده خبر داد.


به گزارش  روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران؛ سید علی محتشمی پور تسهیلات 50 میلیونی ویژه نوسازی تاکسی های فرسوده شهر تهران را شرایط فوق العاده ای برای مالکان تاکسی های فرسوده برشمرد و گفت: از زمان شروع نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران که از شهریور امسال آغاز شد، بیش از 2 هزار معرفی نامه بابت استفاده از این تسهیلات صادر شده است و تاکسیرانان متقاضی در حال تشکیل پرونده هستند و روند پذیرش همچنان ادامه دارد.

محتشمی پور با اشاره به اینکه پرونده 900 متقاضی به مرحله تکمیل وجه رسیده است، افزود: 771 نفر از مالکان تاکسی های فرسوده نیز تسهیلات 50 میلیون تومانی خود را دریافت کرده اند و تاکنون 520 دستگاه تاکسی جدید تحویل تاکسیرانان متقاضی شده است.
وی قیمت تاکسی های تحویلی را 64 میلیون تومان برشمرد و گفت: ارائه تسهیلات قرض الحسنه حدود 80 درصد این مبلغ را شامل می شود و با توجه به اینکه این شرایط فقط برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران مهیا شده است، مالکان تاکسی های فرسوده بهتر است هر چه سریعتر از این فرصت استفاده کنند.
سرپرست معاونت فنی و بهره برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران یادآور شد: با توجه به حفظ قیمت تاکسی های تحویلی، افزایش سقف تسهیلات از 40 به 50 میلیون تومان، موجب شد قدرت خرید متقاضیان بالا رود و استقبال تاکسیرانان بیشتر شود.
تسهیلات قرض الحسنه 50 میلیون تومانی از محل منابع شهرداری تهران تامین می شود و به تاکسی های فعال، دارای پروانه تاکسیرانی معتبر و مدل 87 به قبل تعلق می گیرد.
بر اساس این گزارش پیش از این نیز در فرآیند اجرای طرح نوسازی تاکسی های فرسوده سازمان تاکسیرانی شهر تهران، تعداد500 دستگاه خودرو شامل 370 اپتیما یورو6، 60 سمند پایه گازسوز و 70 پژو405دوگانه سوز با سرمایه گذاری بخش خصوصی به ناوگان تاکسیرانی شهر تهران اضافه شده بود که با احتساب تعداد تاکسی هایی که از طریق تسهیلات نوسازی تاکنون تحویل شده تعداد تاکسی های نوسازی شده شهر تهران به بیش از هزار دستگاه رسیده است و این روند همچنان ادامه دارد.

يکشنبه 8/10/1398 - 14:19
ایرانگردی



مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران اعلام کرد: بیش از 6 هزار دانش آموز، دانشجو، زنان خانه دار و کارمندان زن شهرداری تهران در اردوهای پاییزگردی بوستان های بانوان که از مهرماه تا آذرماه سال جاری توسط اداره کل امور بانوان شهرداری تهران برگزار شد، شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای اوقات فراغت بانوان شهر تهران گفت: نحوه گذران اوقات فراغت می تواند بر ارتقای سطح فرهنگی، سلامت و همچنین نشاط اجتماعی بسیار تاثیرگذار باشد و این موضوع به¬ویژه در بین بانوان از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه بانوان از اوقات فراغت بیشتری برخوردارند، تصریح کرد: در صورتی که مدیریت و برنامه ریزی مناسبی برای اوقات فراغت آن ها صورت نگیرد، ممکن است به سلامت جسمی و روانی این گروه از جامعه آسیب وارد شود. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر آشکار می شود که به نقش ویژه بانوان در خانواده توجه کنیم.
وی با اشاره به اینکه بانوان نقش محوری در خانواده دارند و سلامتی، نشاط و شادابی آن ها موجب افزایش کیفیت زندگی سایر اعضای خانواده نیز می شود، خاطر نشان کرد: در همین راستا حال و هوای خاص و زیبایی مناظر طبیعی بوستان های بانوان در فصل پاییز، بهانه ای شد تا اردوهای پاییزگردی برای زنان و دختران شهر تهران با اولویت ساکنان محلات کم برخوردار در مقاطع سنی مختلف برنامه ریزی و اجرا شود.
بهروزآذر در تشریح جزئیات اردوهای برگزار شده ویژه بانوان در اردوهای پاییزگردی بوستان های بانوان اعلام کرد: در این اردوها که از ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه در 8 بوستان بانوان از جمله بوستان بانوان منطقه سه (بهشت مادران)، منطقه 4 (بوستان مرضیه حدیدچی)، منطقه15 (پردیس بانوان)، منطقه 16 و 18 (بوستان نرگس)، منطقه 19 (بوستان بانوان ولایت)، منطقه 21 و 22 (بوستان ریحانه) برگزار شد، حدود 6055 نفر از مناطق 22 گانه شرکت کردند.
بهروز آذر با اشاره به 139 اردوی برگزار شده، توضیح داد: 25 اردوی دانشجویی با همکاری مراکز فرهنگی دانشگاه ها، 48 اردوی دانش آموزی با همکاری مدارس، 50 اردوی مادران و دختران و 16 اردوی ویژه کارمندان زن شهرداری تهران اجرا شده است.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در پایان افزود: برنامه های جانبی این اردوها شامل مسابقات ورزشی و هنری، کارگاه های آموزشی، بازی های بومی و مشارکتی، برپایی غرفه های صنایع دستی و غذا و استفاده رایگان از امکانات بوستان ها بوده است.

يکشنبه 8/10/1398 - 14:3
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه چهار در جلسه بررسی وضعیت عملکرد سامانه های مدیریت شهری 137 ونظارت همگانی 1888  بر ارتقاء خدمت رسانی بهتر و باکیفیت به شهروندان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران ؛ "محمد محمددوست" با بیان اینکه خدمت رسانی به شهروندان از وظایف اصلی مدیریت شهری است افزود: خوشبختانه فرصت های خوبی در َشهرداری تهران وجود دارد تا شهروندان بتوانند از راه های مختلف با مدیریت شهری ارتباط برقرار و مشکلات محلات خود را مطرح کنند.

شهردار منطقه چهار با اشاره به این موضوع که پیگیری و پاسخگویی درخواست شهروندان باید در اولویت کاری مدیران ارشد قرار بگیرد گفت: در صورت مشاهده شهروندان در خصوص به نتیجه رسیدن پیگیری هایشان از طریق  این دو سامانه به صورت قطع باز هم برای رفع مشکلات و معضلات موجود در سطح شهر با این سامانه تماس برقرار خواهند کرد.

نشست هم اندیشی بررسی وضعیت عملکرد سامانه های مدیرت شهری 137 و نظارت همگانی 1888 با هدف ارایه گزارش عملکردی 6 ماهه واحدهای اجرایی منطقه چهار ، روند بهبود وضعیت این دو سامانه ، اصلاح نواقص فرآیندی برای ارتقاء رتبه عملکردی منطقه چهار و ... برگزار شد.

گفتنی است این نشست با بررسی آسیب شناسی واحدهای اجرایی و راه کارهای بهبود عملکرد این دو سامانه  با بیان دیدگاه های مدیران ارشد شهرداری تهران ، منطقه چهار و شهرداران نواحی ادامه پیدا کرد.

 لازم به ذکر است در این نشست شهردار منطقه چهار  و "نصریان" رئیس سامانه مدیریت شهری 137 سازمان بازرسی و "موسوی معاف" سرپرست سامانه نظارت همگانی 1888  سازمان بازرسی شهرداری تهران، معاونان، مدیران و شهرداران نواحی منطقه چهار حضور داشتند.

يکشنبه 8/10/1398 - 13:35
ایرانگردی

 


«تورج فرهادی» شهردار منطقه ۶ همراه با مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران و رئیس بنیاد شهید مناطق ۶ و ۷ به مناسبت سال نو میلادی به منزل شهید «گاگیگ طومانیان» رفت و با خانواده این شهید دیدار کرد.
در این دیدار شهردار منطقه ۶ ضمن ابراز خرسندی از سکونت شهروندان ارامنه در این منطقه گفت: شهدا با خون خود اقتدار و عزت را به کشور هدیه کردند و سال نو میلادی بهانه ای است برای دیدار با خانواده شهدای ارامنه که عزیزانشان را برای دفاع از آرمان های ایران از دست داده اند.
فرهادی گفت: اقلیت های دینی، به خصوص ارمنیان، در شکل دهی تاریخ معاصر ایران نقش بسیار ارزنده ای ایفا کرده اند، و این نقش در به ثمر رسیدن انقلاب شکوهمند اسلامی و یا دفاع مقدس نیز ادامه یافت.
شهردار منطقه شش ادامه داد: خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران و به خصوص مادران و همسران شهدا در نزد خداوند متعال دارای جایگاهی خاص و با عظمت هستند.
«گاگیک طومانیان» دوره آموزشی خدمت را در شهرهای شاهرود و شیراز گذراند و به لشکر ۶۴ ارومیه اعزام شد. پس از مدتی از آنجا به پادگان مریوان منتقل و ۲۶ مرداد ۱۳۶۶ در منطقه پنجوین به شهادت رسید

يکشنبه 8/10/1398 - 13:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته