• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1361
تعداد نظرات : 278
زمان آخرین مطلب : 4169روز قبل
اهل بیت
علی حربی‌زاده:
عزاداران با جدا شدن از روزمرگی و مطالعه وقایع عاشورا از فضائل حسینی حراست كنند

گروه اجتماعی: مشاور استاندار ایلام در امور جوانان گفت: عزاداران حسینی باید با جدا شدن از روزمرگی و مطالعه دوباره وقایع این ماه، بیش از پیش از فضایل مكتب حسینی حراست كنند.

علی حربی‌زاده، مشاور استاندار ایلام در امور جوانان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) شعبه ایلام، اظهار كرد: محرم، ماه ایثار و از جان‌گذشتگی است بنابراین عزاداران حسینی باید با جدا شدن از روزمرگی و مطالعه دوباره وقایع این ماه، بیش از پیش از فضایل مكتب حسینی حراست كنند.

وی افزود: عاشورای امام حسین(ع) آینه روشن و تمام‌ نمایی است كه با توجه و نگاه دقیق در آن می‌توان جمال نورانی قرآن و سیمای زیبای اسلام را مشاهده كرد.

رئیس گروه مشاوران جوان استاندار ایلام اضافه كرد: حضرت علی اكبر(ع) مولود خانه امامت و پرورده دامان ولایت و نجابت است و از همین رهگذر به صفاتی برجسته مزین شد كه می‌تواند برای هر جوان الگویی بی‌بدیل باشد تا با تأسی به ایشان راه را از بیراهه تشخیص دهد.

حربی‌زاده افزود: یكی از بارزترین ابعاد وجودی حضرت علی ‌اكبر(ع) پیروی محض از اباعبدالله الحسین(ع) به عنوان محور ولایت و محور حاكمیت دینی بود.

مشاور استاندار ایلام در امور جوانان، تأكید كرد: جوانان ما باید در شرایطی كه دشمن در كمین ایمان، اعتقاد و باور دینی آنهاست تا با نابودی آن به نظام ضربه بزند، صفات برجسته‌‌ای چون شجاعت، دلاوری، بصیرت دینی و سیاسی، ایثار، شهادت‌طلبی و از همه مهم‌تر ولایت‌مداری و پایبندی به ارزش‌‌‌های والای الهی، جوانمردی و غیرت دینی را از آن حضرت یاد بگیرند.

وی در پایان گفت: جوانان باید دقت داشته باشند آن چیزی كه انسان را عزیز می‌كند، عبودیت و بندگی خداوند، تقوا، پرهیزگاری، ادب و معرفت اوست كه نمونه عالی این صفات در آن حضرت متجلی بود.

سه شنبه 7/9/1391 - 2:0
اهل بیت
شناخت امام زمان(عج)؛ اصل مسلم فرهنگ عاشورایی

گروه سیاسی: معاون فرهنگی اداره‌كل تبلیغات اسلامی البرز گفت: شناخت امام زمان(عج) و پیروی از ولی فقیه به‌عنوان یك اصل مسلم در فرهنگ عاشورایی تبلور یافته است.

حجت‌الاسلام معینی، معاون فرهنگی و تبلیغ اداره كل تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) شعبه البرز، گفت: عاشورا در واقع یك حادثه تاریخی تلخ نبوده بلكه عصاره مكاتب وحیانی و الهی از آدم تا خاتم است.

وی با اشاره به اینكه عاشورا تجسم كمال عبودیت است، افزود: تمام مائده‌های آسمانی حضرت حق در عاشورا جلوه‌گری می‌كند و عاشورا محیطی به گستره جهان هستی است و بر همین اساس در جای جای این جهان هستی نمادی از حركت عاشورائیان را شاهد هستیم.

وی افزود: صحنه بصیرت عاشورایی به‌عنوان یك تابلوی جاوید در مسیر كاروان انسانیت در طول تاریخ قرار گرفته تا هیچ انسانی آزادی‌خواهی و هیچ جامعه جویای حقی در كره خاكی، از مسیر صحیح زندگی منحرف نشود و به بیراهه نرود.

حجت‌الاسلام معینی با اشاره به اینكه عاشورا هرگز رنگ نمی‌بازد گفت: علت جاوید ماندن عاشورا را باید در طنین همیشه جاوید حنجره حضرت اباعبدالله الحسین(ع) جستجو كرد همان لحظه‌ای كه فریاد آزادگی و انسانیت را برآورد.

معاون فرهنگی و تبلیغ اداره كل تبلیغات اسلامی تأكید كرد: شناخت امام زمان(عج) و پیروی بی چون و چرا از ولی فقیه به‌عنوان یك اصل مسلم فرهنگ عاشورایی در حركت عاشورائیان تبلور یافته است.

وی در پایان گفت: عاشورا هدیه‌ای الهی به تمام بشریت در طول تاریخ بوده و بر همین اساس است كه وقتی عاشورا در هر سال فرا می‌رسد گویی خون حسین(ع) در رگ‌های همه عالمیان جریان می‌یابد و مانند یك موج عظیم، ملت‌ها را به جوش و خروش در می‌آورد.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:59
اهل بیت
ملت حسینی ایران طلایه‌‌داران ارزش‌های نهضت عاشورا هستند

گروه خبرنگاران افتخاری / داوود جاهدی: امام‌جمعه شهرستان جلفا در اجتماع عاشورائیان منطقه آزاد ارس با اشاره به الگو بودن اتحاد ایرانیان برای جهانیان، ملت ایران را طلایه‌داران ارزش‌های نهضت حسینی خواند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا)، حجت‌الاسلام انتظاری، امام‌جمعه شهرستان جلفا در این همایش كه با حضور عزاداران و هیئت‌های حسینی منطقه آزاد ارس در جلفا برگزار شد، گفت: امام حسین(ع) با قیام خود پیروزی حق علیه باطل را به بهترین صورت توصیف كرده و به اثبات رساند.

امام‌جمعه جلفا با اشاره به پیروزی اخیر مظلومان غزه در برابر اسرائیل تصریح كرد: این پیروزی نشان داد اسرائیل ضعیف‌تر از لانه عنكبوت است و به‌زودی موشك‌های ایران كمر اسرائیل را خواهد شكست.

حجت‌الاسلام انتظاری افزود: بعد از انقلاب شكوهمند ایران، ملت حسینی كشورمان با استقامت در برابر استكبار جهانی توانستند گوشه‌‌هایی از ارزش‌‌های نهضت عاشورا را به تصویر كشیده و الگویی برای انقلاب‌ها و بیداری‌های اسلامی در سراسر جهان شوند.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:59
اهل بیت
جهاد فكری از جمله شاخص‌های فرهنگ عاشورا است

گروه خبرنگاران افتخاری / جلال بیطرفان: مدیركل دفتر برنامه‌ریزی آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان ویژگی‌های فرهنگ عاشورا گفت: جهاد فكری از جمله شاخص‌های فرهنگ عاشورا است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام علی دارابی، مدیركل دفتر برنامه‌ریزی آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی افزود: امروز شبكه تبلیغی ما برای روشنگری مردم تلاش تبلیغی می‌كنند كه به نوعی جهاد فكری به حساب می‌آید و این خود از جمله شاخص‌های فرهنگ عظیم عاشورا است تا ما دچار غفلت و انحراف فكری نشویم.

دارابی تأكید كرد: نقش كلیدی مبلّغان و مداحان و ستایشگران اهل بیت(ع) به‌ویژه در واقعه قدسی و جانسوز كربلا و شهادت سید‌الشهدا(ع) مقابله هوشمندانه نسبت به هجمه‌های فرهنگی و همچنین، مقابله با خرافات و بدعت‌های مطرود است كه باید مراقبت معنوی لازم از فضای تلطیف شده ماه محرم و صفر را مورد توجه داشته باشند.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:58
اهل بیت
رئیس‌جمهور اسبق افغانستان:
رستگاری بدون محبت اهل بیت(ع) محال است

گروه سیاسی: «صبغت‌الله مجددی» عشق و محبت به اهل بیت(ع) را مهمترین و اصلی‌ترین راه نجات دانسته و افزود: هیچ‌کس نمی‌تواند ادعای مسلمانی كند و آرزوی رستگاری و نجات داشته باشد اما در دل، محبت و عشق اهل بیت(ع) رسول‌الله(ص) را نداشته باشد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و به نقل از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، همزمان با ایام شهادت سبط نبی اكرم(ص) حضرت امام حسین(ع)، همایشی تحت عنوان «زندگی و كارنامه اهل بیت(ع) پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص)» روز چهارشنبه، اول آذرماه، توسط وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در تالار همایش‌های این وزارتخانه با حضور تعدادی از نمایندگان پارلمان افغانستان، علمای شیعه و سنی، رهبران جهاد و مقاومت مردم افغانستان و همچنین نویسندگان، پژوهشگران و محققان برگزار شد.

در ابتدای این همایش، پیام حامد كرزای، رئیس‌جمهور افغانستان، توسط «سید‌مخدوم رهین» وزیر اطلاعات و فرهنگ، قرائت و در ادامه، «صبغت الله مجددی» یكی از رهبران جهادی طی سخنانی، عشق و محبت به اهل بیت(ع) را مهمترین و اصلی‌ترین راه نجات دانسته و افزود: هیچ‌کس نمی‌تواند ادعای مسلمانی كند و آرزوی رستگاری و نجات داشته باشد اما در دل، محبت و عشق اهل بیت(ع) رسول الله(ص) را نداشته باشد.

همچنین پیام آیت‌الله محمد آصف محسنی، رئیس شورای علمای شیعه افغانستان نیز توسط حجت‌الاسلام محقق‌زاده، قرائت شد و در ادامه، آیت‌الله صالحی مدرس، معاون شورای علمای شیعه افغانستان طی سخنانی محبت، عشق و عمل به دستورات و سیره اهل بیت(ع) را شرط اساسی فلاح و نجات همه انسان‌ها و به‌خصوص مسلمانان اعم از شیعه و سنی ذكر كرد.

در ادامه، سخنرانان و شخصیت‌های برجسته سیاسی، دینی و مذهبی دیگر در سخنان خود به نقش انقلاب حسینی در زنده نگه داشتن راه حق و حقیقت پرداخته و بر استواری در این راه و پیروی از خط خون شهدای كربلا تأكید كردند.

شایان ذكر است در این همایش دو روزه، نشست‌ها و بحث‌های تخصصی و علمی پیرامون شخصیت امام حسین(ع) و همچنین نقش واقعه عاشورا در تاریخ اسلام با حضور علما، اندیشمندان و پژوهشگران شیعه و سنی برگزار شد.

همچنین به‌زودی، مجموعه سخنرانی‌ها و مقالات در قالب كتابی چاپ و در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:57
اهل بیت
حجت‌الاسلام اكبری:
دنیاشناسی و آخرت‌شناسی موجب سعادت امام حسین(ع) و یارانش شد

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قیروكارزین با تأكید بر اهمیت و جایگاه واقعه عاشورا گفت: در واقعه كربلا بصیرت دنیاشناسی و آخرت‌شناسی موجب سعادت امام حسین (ع) و یارانش شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام عنایت‌الله اكبری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قیروكارزین دوشنبه، 6 آذرماه در جلسه مسئولین ادارات این شهرستان گفت: لحظه به لحظه كربلا درسی است كه زندگی هر انسان آزاد اندیشی را متحول می‌كند، چنان‌كه افرادی مثل گاندی نیز انقلاب خود را درس گرفته از قیام سیدالشهداء می‌دانند.

وی افزود: در واقعه كربلا بصیرت دنیاشناسی و آخرت‌شناسی موجب سعادت امام حسین (ع) و یارانش و شقاوت سپاه عمر سعد شد.

حجت‌الاسلام اكبری تصریح كرد: آن كسانی كه دل به دنیا نبسته بودند و غرق در هوا و هوس‌ها نشده بودند، ندای امام حسین (ع) را لبیك گفتند و به سوی او شتافتند، چرا كه هنوز قدرت تشخیص راه سعادت و عزت اخروی را با شقاوت و دنیا دوستی از دست نداده و هوس‌ها بر آنان غلبه نكرده بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قیرو كارزین ابراز امیدواری كرد:‌ در كشور جمهوری اسلامی نیز به‌عنوان یك كشور شیعه‌نشین رهرو راه امام حسین (ع) و یاران باوفایش باشیم.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:57
اهل بیت
كربلا جلوه‌گاه دنیاشناسی و آخرت‌شناسی است

گروه خبرنگاران افتخاری / جلال بیطرفان: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قیروكارزین در جلسه مسئولان ادارات شهرستان در دادگستری گفت: كربلا جلوه‌گاه دنیاشناسی و آخرت‌شناسی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبلیغات اسلامی فارس، حجت‌الاسلام عنایت‌الله اكبری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قیروكارزین افزود: لحظه به لحظه كربلا درسی است كه زندگی هر انسان آزاداندیشی را متحول می‌كند، چنان‌كه افرادی مثل گاندی نیز انقلاب خود را درس گرفته از قیام سیدالشهدا(ع) می‌دانند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قیروكارزین افزود: در واقعه كربلا بصیرت، دنیا‌شناسی و آخرت‌شناسی موجب سعادت یاران امام و شقاوت سپاه عمر سعد شد.

حجت‌الاسلام اكبری تصریح كرد: آن كسانی كه دل به دنیا نبسته بودند و غرق در هوا و هوس‌ها نشده بودند، ندای امام حسین‌(ع) را لبیك گفتند و به سوی او شتافتند، چراكه هنوز قدرت تشخیص راه سعادت و عزت اخروی را با شقاوت و دنیادوستی از دست نداده و هوس‌ها بر آنان غلبه نكرده بود.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:57
اهل بیت
حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی:
عاشورا مكتب روشنگری و انسان‌سازی است

گروه سیاسی: معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی با اشاره به این كه عاشورا، مكتب روشنگری و انسان‌سازی است، گفت: این عاشوراست كه اسلام را حفظ كرده و به‌عنوان چراغی روشنگر در این ظلمتكده به جلو می‌برد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)كه از اول ماه محرم با حضور محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در قرقیزستان شامل مردم محلی و آذری‌ها، افغان‌‌ها و پاكستانی‌های مقیم در مسجد «امام علی(ع)» شهر بیشكك آغاز شده بود از شب هشتم با شكوه بیشتری ادامه یافت.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین میرتاج‌الدینی، معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی طی سخنانی در جمع عزاداران حسینی گفت: خداوند عالم، یازده چراغ هدایت را فرستاد كه نااهلان همگی را به شهادت رساندند لكن چراغ دوازدهم به امر خدای متعال از نظرها غایب شده‌اند.

وی افزود: تك‌تك امامان معصوم(ع) چراغ‌های هدایت و كشتی‌های نجات امت هستند، اما كشتی نجات امام حسین‌(ع) وسیعتر و سریعتر است.

حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی مكتب عاشورا را مكتب روشنگری و انسان‌سازی برشمرد و گفت: این عاشوراست كه اسلام را حفظ كرده و به‌عنوان چراغی روشنگر در این ظلمتكده به جلو می‌برد.

شایان ذكر است مراسم عزاداری برای سالار شهیدان با سینه‌زنی عاشقان اهل بیت(ع) تا پاسی از شب ادامه یافت و با پذیرایی به پایان رسید.

سه شنبه 7/9/1391 - 1:57
اهل بیت
«ادعونی استجب لکم رو که شنیدی؟ بابا اینو که دیگه خود خدا گفته. تو بخونش و دعوتش کن و ازش کمک بخواه، عمراً اگه ردّت کنه! نهایتش اینه که خواستتو بخاطر مصلحت، تو اون دنیا برآورده می کنه. خدا برای هر ساعت و هر روز و هر ماه برات دعا و نیایش گذاشته، نه به این معنی که هر لحظه، کلید های بهشت(مفاتیخ الجنان) شیخ عباس قمی رو بگیری دستتو دعا بخونی! بلکه به این معناست که هر وقت خواستی با خدا خلوت و مناجات کنی! خدا چیزی برا گفتن، بهت یاد داده و تو برنامۀ دعاهات، برات گنجونده. اینا همه یه طرف! برای ماه مبارکم که دیگه برنامه های دعایی، کاملاً فشرده و۳mp. از روزه و قرآن بگیر تا جوشن کبیر و هزار اسم و صفتخدا، از نماز شب بگیر تا ابوحمزه ثمالی و …!»

 

پناه بر خدا! از ابن ملجم نرم

به خدای کعبه رستگارشدی! تولدت، زندگانیت و شهادتت همه و همه یگانه بود. خدا حسابی خریدارت بود. نمی دونم تو محراب چی دیدی؛ که اینقدر مشتاقانه به سوی پروردگارت رفتی. فقط می دونم که جات اینجا نبود. اصلاً تو متعلق به این دنیا نبودی، شاید دلت برای برادرت، پیامبر(ص) تنگ شده بود. شاید می دونستی حضرت زهرا(س) از فدک و کوچه و درب خانه، حرفی نمی زنه، تو خودت رفتی تا به پیامبر(ص) همه حقیقتها رو بگی. شاید هم از امتت خسته شدی. و البته به هر دلیلی که رفتی؛ زخمی به دلهای ما گذاشتی که تا ظهور پسرت مهدی(عج)، این زخم التیام پیدا نمی کنه. همۀ ترسم از اینه که ما هم وقتی اماممون توی محراب سر به سجده می ذاره، باگناهامون نه فقط فَرقش رو، بلکه قلب مبارکش رو می شکافیم و محراب دلشو غرق در خون میکنیم. و تنها فرق ما با پسر مرادی در این باشه که اون؛ ابن ملجم سختِ علی(ع) بود و ما هم ابن ملجم نرم مهدی(عج)!

***********

شاه کلید آشیخ عباس رو بچسب!

ادعونی استجب لکم رو که شنیدی؟ بابا اینو که دیگه خود خدا گفته. تو بخونش و دعوتش کن و ازش کمک بخواه، عمراً اگه ردّت کنه! نهایتش اینه که خواستتو بخاطر مصلحت، تو اون دنیا برآورده می کنه. خدا برای هر ساعت و هر روز و هر ماه برات دعا و نیایش گذاشته، نه به این معنی که هر لحظه، کلید های بهشت(مفاتیخ الجنان) شیخ عباس قمی رو بگیری دستتو دعا بخونی! بلکه به این معناست که هر وقت خواستی با خدا خلوت و مناجات کنی! خدا چیزی برا گفتن، بهت یاد داده و تو برنامۀ دعاهات، برات گنجونده. اینا همه یه طرف! برای ماه مبارکم که دیگه برنامه های دعایی، کاملاً فشرده و۳mp. از روزه و قرآن بگیر تا جوشن کبیر و هزار اسم و صفتخدا، از نماز شب بگیر تا ابوحمزه ثمالی و …! نمی دونم اصل مطلب رو گرفتی یا نه! همه اینا بهونه ست برای اینکه تودرِخونهِ خدا بری. و ما بَخیلیم و سالی، یه ماه میریم دمِ خونش. اما اون کریمتر از این حرفاست. می خواد به بهونۀ دعا و عبادت هم که شده، نذاره اونو از قلبت بیرون کنی.

***********

انگار هر چی قرآنه باید به نیزه کشیده بشه!

اصلاً شما بنده ها طبعتون شده که منِ خدا هر چی می گم، فقط ظاهرشو برداشت می کنین و از حقیقتش که منظورمه غافلین. من کِی گفتم تو ماه مبارک، هر روز، بالاجبار و زورکی باید یه جزء قرآن بخونین؟ من گفتم قرآنی بخونین که با تدبّر و عمل قرین باشه! حالا می خواد یه جزء باشه یا یه آیه. هنوز وقتش نرسیده که هدف رو ببینین؟ براتون تو ماه مبارک از سوره قدر مثال زدم تا ببینین یه سوره با ۵ آیه چقدر تفسیر و تأویل داره؛ تا الگویی باشه برا شما نسبت به بقیۀ سوره ها. اما شما ها پاتونوکردین تو یه کفش که هر روز یه جزء قرآن بدون تفسیر و تدبّر و عمل بخونین. قرآن ناطق شما هم تو ماه مبارک به شهادت رسید تا بفهمین قرائت و ترتیلِ قرآن صامت کفایت نمیکنه. قرآنی که با عترت نباشه، برای شما عقب گرد داره! اکثرتون هم تا ماه مبارک تموم می شه، قرآن خوندناتون می ره تا سال بعد و قرآن ناطق خواهی هاتون هم که حرفی برا گفتن نذاشته.! لااقل شماها دیگه مثل کوفی ها قلب آخرین قرآن ناطق ِمنو به نیزه بلند نکنین. تو صفین قرآن صامت به نیزه ها رفت و تو کربلا، قرآن ناطق و حالا دیگه نوبت شماهاست که نذارین نو این آخرالزمان آسیبی به هیچ کدوم از قرآن ها برسه! و بذارید با شما بنده هام حرف آخر رو بزنم که، ماه رمضان من برا همین چیزاست!

***********

خروار خروار اسکناس بی نخ=۰

خود تو مسخره کردی یا بازم خودتو؟! با العفو العفو گفتن دل شیرین نمی شه! گناهاتم پاک نمی شه! تازه اضافه هم می شه. ۱۱ماه با زبونت اومدی، واسه یه ماه هم که شده با دلت بیا. درسته که بنده هام بخیلن، ولی من که خدای کریمم. اون ۱۱ماهو شتر دیدی، ندیدی می کنم؛ به شرطی که این یه ماه توبه ات نصوح باشه. این که میگم، نه! یعنی نه اینکه اگه تو ماههای دیگه توبه کنی، قبول نمیکنم! نه! چون این ماه برد ِمعنوی زیادتری داره یه جورایی تخفیف ویژست برای گنهکاران امت محمدم(ص) و یه جور ترفیع درجه است برای پرهیزکاران امت محمدم(ص). اگه می بخشمت، اگه به روت نمی یارم، اگه عذابت نمی کنم و اگه توبه ات رو قبول می کنم بخاطر امام زمانته(عج). بخاطر توبه هایی که اون بخاطر شماها و برا شماها می کنه و اشکیه که به خاطر گناهای شما درِخونۀ من می ریزه. به خاطر اونه که به شما ها توفیق می دم توبه کنید و اِلَیّ راجعون بشید. و الا میلیارد میلیارد صدقه و خروار خروار روزه و کارتون کارتون نماز و دبّه دبّه اشک و دعا بدون حداقل یه مثقال محبت و ولایت امام زمانتون(عج) ارزش نداره و از منم بابتش طلبی نخواهید داشت.

***********

همش یکیه، ما چشامون آلبالو گیلاس می چینه!

باید مواظب باشیم وقتی قرآن می خونیم پشتمونو به امام زمانمون(عج) نکنیم. آخه می دونی؛ قرآن برترین کتاب خدا، ماه رمضان برترین ماه خدا و امام زمان(عج) هم برترین انسان خداست. می دونی چه رابطه ای بین این برترین ها وجود داره؟ اگه با دقت نگاه کنیم می بینیم حقیقت همه اینا یکیه! فقط ظاهرشون متفاوته. ظهور خدا که غیر ممکنه! ولی خدا اگه بخواد به شکل کلام روی زمین تجلی کنه، قرآن و اگه بخواد به شکل انسان تجلی کنه، امام زمان(عج) و اگه بخواد یه ماه از ماه های سال باشه، فقط ماه مبارک رمضان می تونست باشه .که البته همۀ این سه تا در یک ظرف زمانی که شب قدر باشه، تجلی تام دارن؛ که همون امامه. پس نمیشه به قرآن رو کرد در به امام هستیم. قرآن خوندن یعنی امام زمان(عج) رو خوندن. اگه خواستیم چک کنیم ببینیم قرآن خوندن ها و عبادتهای ماه مبارکمون چقدر مقبول بوده، باید ببینیم اینا چقدر مارو به امام زمانمون(عج) نزدیکتر کرده؟

***********

۴ بار جَستی ملخک!! این یه بارُ شرمنده اخلاق ورزشکاریتم

نکنه فقط گرسنگی و تشنگی کشیده باشم؟! نکنه خدا هنوزم منو نبخشیده باشه؟! نکنه مثل اون مردی باشم که بعد از حجّش امام صادق(ع) رو زیارت نکرده، برگشته بود ایران و امام صادق(ع) هم با حسرت گفته بودن: اون که حجشو تموم نکرد! چون «تمام الحج لقاء الامام(ع)». اگه علی(ع) هم میگن انا الصلوه، انا الصیام، انا الحج و … یعنی؛ همون طور که تمام الحج باید لقاء امام باشد، نتیجۀ نماز و روزه هم باید لقاء امام باشه. البته از خود نماز، روزه، زکات و حج تحت شرایطی می شه معاف شد، ولی ولایت که رکن بقیه ست، هیچ وقت معافی نداره! اگه بخوایم گرسنگی و تشنگی روزه مون که قراره ما رو به یاد قیامت بندازه، به بهشت واقعی که لقاء امامه ختم بشه، باید خود خواهیها مونو کنار بذاریم. چون همین خود خواهیه که داره خون به دل اماممون(عج) می کنه و روز به روز ظهورشونو به تأخیر میندازه!

***********

انتخاب بچه زرنگا:     ظاهر     باطن     هردو

ببین بابا! میای چند کلام با هم اختلاط کنیم؟ یک عمر ۸۰ سال و ۴ ماهه، (یعنی هزار ماهی که قرآن گفته) رو هم اگه از دست داده باشیم، شب قدر می تونیم همشو جبران کنیم. چون تو این شب تمام اعمال و ذخایر قلبی ما  و هر امر و فرمان و تقدیری که از سوی خدا معین شده باشه، به امام(عج) تسلیم می شه و مقدرات یکسالمون از کربلا و حج و بچه دارشدن گرفته تا مُردن و به دنیا اومدنامون تو همین سه شب نگارش، تثبیت و امضا می شه. باید زرنگ باشیم! اگه باطن شب قدر، ناموس خدا، حضرت زهرا(س) رو پیش ظاهرش واسطه کنیم، بهترین مقدراتو برامون ترتیب می دن! آخه شباهت حضرت زهرا(س) و شب قدر در دو چیزه: ۱- کوتاهی عمر؛ ۲- خیر کثیر بودن. و خیر کثیر در شب قدر هم یعنی نزول دفعی قرآن، یعنی تجلی یکباره تمام اسماء و صفات الهی در ولیّ خدا. پس شب نزول قرآن صامت با شب قرآن ناطق یکی شده، تا بفهمیم؛ هر چه قدر هم درِش شب زنده داری کنیم و قرآن سر بگیریم ولی جایی برای قرآن ناطق تو دلهامون نباشه، هیچ نظر رحمتی بهمون نمیشه. زرنگ باشیم! مثل ابلیس تکبر و حسادت نکنیم، خود خواهیها مونو کنار بذاریم و از خوابمون بگذریم و به اماممون نشون بدیم که بدون اون هیچ راهی به خدا نداریم.

***********

عید فطر؛ جشن طلاق خود خواهی به صرف شیرینی و شربت و صبحانه

من دیده شدم. عیدتون مبارک! عجب بخور بخوریه. شربت و شیرینی و ساندیس.  بخور نوش جونت! حلالِ حلاله. بر عکسِ اون ۳۰ روز که اگه می خوردی حرام بود، حالا اگه نخوری و روزه بگیری حرامه! این یعنی که در هر حال خدا هر چی میگه باید تسلیمش باشی. اگه تا قبل از این یه ذره گوشت حرام تو بدنت بود، بعد اون۳۰روز، حالا دیگه بدنت آمادست تا از طیبات و حلال ها بخوره. اما حالا که به فکر تغذیۀ جسمتی، یه وقت نکنه تغذیۀ روحتو فراموش کنی و نگه داری تا سال بعد ها! بذار این عید فطر برات همیشگی باشه؛ اون وقت نه فقط برای تو،  بلکه برای  امامت هم عیده.  آخه خودشون فرمودن: هر روزی که توش گناه نشه، عیده. خب مگه امام چیزی جز ترک گناه میخواد؟ بزرگترین گناه، همون خود خواهیه! پس؛ بزرگترین عید، عید ترک خود خواهیه. منتهی یادتون نره؛ این روز، عید روزه دارانیه که با روزه هاشون(نخوردن، نگفتن، نشنیدن و ن…هاشون) از خواسته های منفیشون دست کشیدن! و حالا دیگه آمادۀ کناره گیری از همۀ اون چیزایی هستن که مولاشون نمی پسنده!

منبع:نگار 

دوشنبه 6/9/1391 - 1:5
اهل بیت
«اگه ما هم فقط جذب دین و ظاهر زیبای دینداری بشیم، لزوماً هدایت نمی شیم. مثال می زنم ممکنه جذب زیباییهای ظاهری قرآن مثل صوت و خط و جلد و تابلوی های زیبا بشیم و به به و چهچهمون در بیاد ولی آیا اینا به تنهایی باعث میشه که به قرآن عمل کنیم؟ ممکنه مجذوب و شیفته اماممون هم بشیم چون مریض شفا می ده، مستجرو صاحبخونه میکنه و …! ولی  با این تعجب و تحسین هدایت می شیم؟ این روزها بعضی مداح ها با سبک های جدید و کذایی آدمای زیادی رو جذب سینه زنی می کنن ولی آیا این اون چیزیه که امام می خوان؟! جذب فقط یه بهونست واسه هدایت شدن. یه راهروست به سمت هدایت شدن که باید ازش گذر کرد. وقتی هدایت بشی امامو برا خودش و اهدافش میخوای نه، برا ظاهر زیباش. نه برا خودت و هرچی از امام بهت میرسه و درهم و دینار و پست و مقام.»

 

قربون بند کیسه شم! تا به نفعمه دنبالشم!

مژده بر مسلمان نماهای جا مانده از سقیفه، لشکریان امام حسن(ع) و کوفیان که امام دیگری در راه است. هنوزم وقتی حضرت ظهور کنن فرصت هست که اون ایمان بدون روح به باد بِره، پرده ها کنار بره و مشخص بشه که طرف یه عُمری طلحه و زبیروار منتظر راحتی و به قدرت و ثروت رسیدن خودش بوده نه اهداف امامش. تا حالا مثل کوفیا فقط مجذوب امام بوده، از امام هدایت نمیخواسته، امامو میخواسته فقط برای حل مشکلات خودش، امامو میخواسته فقط برای شفای بچه اش. حالا اگه امام بیان و مطابق میلش حکم نکنن، به نفع دنیاش کار نکنن نعوذباالله امامو مرتد میدونن و واجب القتل! حالا دیگه مثل کوفی ها کارشون به جایی می رسه که تا امامو نکشن ول کن نیستن تا بدن شهید حضرت رو با سنگ و شمشیر و نیزه و سم اسب محو و نابود نکنن، دلشون آروم نمی گیره!

**********

مسافرین محترم هدایت؛ برا پرواز هر سه تا کمربندارو باز کنید!

بگو ببینم تو چی آوردی؟! حر هم شهرت داشت، هم قدرت؛ همه رو فدای امام حسین(ع) کرد. زهیر هم ثروت فراوانی داشت که از همش دست کشید. این قدر گذشتن و فدا کردن تا شدن مصداق بارز قلبی لکم مسلم و امری  لکم تبع، أنا ولی لک، برئ من عدوک. اگه اندازه حر مشهور نیستی و اندازه زهیر هم ثروت نداری مهم نیست! بالاخره یه چیزی داری که بهش دل بستی و خیلی دوستش داری که البته اونو هم از صدقه سری امامت داری. چقدر حاضری اونو فدای خودش کنی؟ حتی ممکنه چیزیو که باید فدا کنی، عقیده و نظری باشه که روش پا فشاری می کنی! اگه از چیزایی که دوست داریم نگذریم به هیچ جایی نمیرسیم که لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون… نکنه اینقدر محکم به چیزایی که به امانت تو این دنیا دستمونه بچسبیم که مثل وکلای امام کاظم(ع) باشیم؛ اونا نتونستن اموال امام از خمس و زکاتی که دستشون بود رو بعد از امام کاظم(ع) به امام رضا(ع) برگردونن و فضاحت فرقۀ واقفیه رو به بار آوردن. ثروت و قدرت و از همه مهم تر شهرتو ول نکنیم، سقوط رو شاخشه!

**********

بفرمایین تو اتاق، اینجا راهروئه، بده!

بچه ها، آقایون، خانم های منتظر درس امروز راجع به فرق جذابیت و هدایته. اگه درس امروزو متوجه نشیم همون چوبی رو می خوریم که کوفیان خوردن! نامه هاشونو به امام حسین(ع) یادتونه؟جذب امام(ع) شده بودن، ولی چون هدایت نشده بودن، آخرش جذب درهم و دینار و ملک و فرمانروای ابن زیاد شدن و امام حسین(ع) کش شدن. ابن ملجم چهل سال جذب حضرت علی(ع) بود ولی اخرش چی کار کرد؟!

اگه ما هم فقط جذب دین و ظاهر زیبای دینداری بشیم، لزوماً هدایت نمی شیم. مثال می زنم ممکنه جذب زیباییهای ظاهری قرآن مثل صوت و خط و جلد و تابلوی های زیبا بشیم و به به و چهچهمون در بیاد ولی آیا اینا به تنهایی باعث میشه که به قرآن عمل کنیم؟ ممکنه مجذوب و شیفته اماممون هم بشیم چون مریض شفا می ده، مستجرو صاحبخونه میکنه و …! ولی  با این تعجب و تحسین هدایت می شیم؟ این روزها بعضی مداح ها با سبک های جدید و کذایی آدمای زیادی رو جذب سینه زنی می کنن ولی آیا این اون چیزیه که امام می خوان؟! جذب فقط یه بهونست واسه هدایت شدن. یه راهروست به سمت هدایت شدن که باید ازش گذر کرد. وقتی هدایت بشی امامو برا خودش و اهدافش میخوای نه، برا ظاهر زیباش. نه برا خودت و هرچی از امام بهت میرسه و درهم و دینار و پست و مقام.

**********

اسم: مهدی   فامیل: مهدوی   شهر: مهدیه…!

مگه اسم و فامیل داریم بازی می کنیم؟!

کدوم جایی نیست که حداقل موقع دعا کردن اسم امام زمان(عج) نباشه؟ جمکرانش رو که دیدی چقدر شلوغه. برا نیمه شعبانش که دیدی مردم چه تکاپویی می کنن؟ همه اینها نشونه جذابیت و محبوبیت امامه. اتفاقاً فتنه همین جاست. فتنه نسبت به مؤمنین این نیست که کسی حتی اسم امام رو هم نبره، بلکه همه تا دم در می رند ولی کسی تویه خونۀ هدایت نمی ره! استدراج خدا هم همینه کسی که از ولیش _ناموسش بین خلقش_ سو استفاده ای بخواد بکنه. خدا اسم و ظاهرشو نمی گیره، تا فکر کنن هدایت شدن و اون وقت یه ذره یه ذره تنزلشون می ده. و اینو نمی فهمن تا تو شب عاشورایی، خیمه امام زمانشون رو ترک کنن، اون وقت میفهمن که مثل طلحه و زبیر فقط جذب امام شده بودن، اصل غربت امام همینه که اسم باشه ولی از حقیقت خالی! اسم باشه ولی مهجور یعنی؛ مردم از حقیقتش هجرت کنن و گرایششون ظاهرگرایانه باشه!

**********

شعار کوفۀ ما: نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار!

تاریخ که برای تفریح و دور هم بودن نیست، بیایم برا عبرت گرفتن یه سری بزنیم به صفحات تاریخ مردم کوفه. کوفیانی که زمان حکومت امیر المؤمنین عدلش دنیاشونو آباد کرده بود، حالا به طمع همون شیرینی جذب حسین(ع) شده اند. اون هم چه جذبی! ۱۲هزار نامه! ولی وقتی تهدید ابن زیاد رو دیدن که حسین خواستن یعنی مالیات بیشتر، شکنجه و اشغال مزارع و بالاخره محروم شدن از وعده های جذاب دنیایی؛ دیگه منصرف شدن. اگه جذب ملاک بود که امام حسین(ع) می تونست بجای یه کیسه ای که ابن زیاد بهشون داده بود دو تا بده ولی به این که دیگه هدایت نمی گن؟ اینکه بیشتر از ۱۲ هزار نفر در طول تاریخ جذب امام زمان شدن مهم نیست مهم اینه که چشم و گوشامون برای باطن امام تیز شده یا ظاهرش؟ برای هدایت یا خال سیاهش و مریض سرطانی شفا دادنش! اگه دنبال جذب باشیم جذب بالای جذب بسیار است، بالاخره یه آهنربای قوی تر مارو به خودش جذب می کنه و مثل کوفیا بینمون با اماممون دافعه میشه، اونم چه دافعه ای!

**********

ثواب مواب کوه کوه، مقام پقام کو؟! کو؟!

میگفت موز خیلی خوشمزه ست، فقط حیف که هسته ش خیلی گنده ست. ما هم خیال کردیم از قرآن خوندن و بقیه عبادات فقط باید صورت نورانی و وسعت رزق و فلان قدر ثواب بهمون برسه غافل از اینکه فقط پوسته ست و یه بهشت ظاهری. با وقتی می گن  فلان عمل بابر صد حج و عمره ست؛ یعنی میتونه به اندازه صد حج و عمره مارو جلو بندازه و به هدایت نزدیک کنه ولی کسی که هدایت نشده و فقط جذب ثواب و ظاهر شده به همون راحتی هم جذب گناه میشه و همه رو به باد میده. حالا میخواد جنگل ها ثواب باشه که به قول حضرت رسول(ص) ممکنه با کبریت گناه سوخته بشه، یا کوهی از عبادت که با یه لقمه حرام ناپدید میشه! در مقابل این برد معنوی عمله که با ارزشه و آدمو به یه مقامی میرسونه. یه مقامی که دیگه نمازو به خاطر خود نماز بخونم، نه به خاطر ثوابش! مقامی که قوه ای به انسان میده که نه تنها همۀ واجباتشو انجام میده، بلکه دیگه سراغ هیچ حرامی هم نمیره!

**********

تشت و لگن شونصد تا! آب و غذا هیچی!

شبکه معارفو که تا حالا دیدی؟ پس حتما از اینجور آدما هم زیاد دیدی که همش دنبال اینن تا یه جوری قرآن بخونن که صدای الله الله گفتن حضار دربیاد. یا دیدی آدمایی که می رن نمایشگاه قرآن، دنبال یه قرآنی میگردن که از همه شیک تر و جلدش فلان تر و صفحاتش اونجوری تر و …. باشه. احتمالا یا سفره عقدی در کاره یا سفره هفت سین یا شایدم… الحمدلله هیئت هم که میریم. سینه زنی هامون چه حالی داره. عجب بِپَر بِپَریه!! فکر کنم اشتباهی شده. مسجدهامون که خداییش خیلی با کلاسه، داره از تالارهای عروسیمون هم شیک تر میشه و دیگه رنگ و بوی قرآن کمتر دیده میشه… حالا این حدیث پیامبر(ص) رو به عینه میبینیم که فرمودن: زمانی بر مردم بگذرد که از قرآن جز نشانی به یادگار نماند و از اسلام جز نامی. مردم خود را مسلمان می دانند و حال آنکه از همه دورترند به اسلام. مساجد آنان زیباست ولی تهی از هدایت و قاریان قرآن بسیار باشند ولی علم و عمل، کم. قرآن ها را زینت دهند و مساجد را طلا کاری کنند. اگه تو زمان پیامبر(ص) کفار گوشاشونو میگرفتن و به بقیه هم این توصیه رو میکردن و میگفتن: لعلکم تنحرفون، ما که الآن باید گوشای دلمونو از اینجور قرآن خوندنا بگیریم، چرا که در غیر این صورت لَقد ولله اِنَّکم لَتَنحرفون؛ بخدا سوگند قطعاً گمراه خواهید شد!!!

دوشنبه 6/9/1391 - 1:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته