• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 180
تعداد نظرات : 11
زمان آخرین مطلب : 4352روز قبل
اخبار

 

نباید در آمار اشتغالزایی دولت تشكیك كرد


وزیر تعاون گفت: نباید از روی غرض‎ورزی در آمار اشتغالزایی دولت تشكیك كرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمد عباسی در جلسه شورای اداری استان گلستان اظهار داشت: برخی از روی غرض‎ورزی و شاید هم ناآگاهی آمار ارائه شده از سوی وزرات تعاون در زمینه اشتغالزایی را زیر سؤال میبرند و در آن تشكیك میكنند، در حالی كه این آمار بر مبنای استانداردهای جهانی تهیه می‌شود.
وی با اشاره به آمار یك میلیون و 600 هزار شغل ایجاد شده در كشور توسط دولت، افزود: ما تعریف اشتغال را مطابق الگوی جهانی آن و آن چه در سایر كشورها مبنای آماردهی قرار می‌گیرد، در نظر می‌گیریم.
سرپرست وزارت ورزش و امور جوانان با بیان اینكه میزان بهره‎وری در سرمایه‎گذاری كشور در حال حاضر بالا نیست، گفت: باید بكوشیم تا بتوانیم با فراهم كردن ظرفیت‎های شغلی و اقتصادی جدید، عقب ماندگی‌ها را برطرف كنیم.
وزیر تعاون افزود: ما متناسب با منابع انسانی و امكانات كشورمان، بهره وری بالایی نداریم و باید با تلاش و صرف وقت و انرژی بیشتر، عقب ماندگی در این زمینه را هر چه سریع‎تر جبران كنیم.
وی با اشاره به رشد 50 درصدی میزان باسوادان در دوران پس از انقلاب نسبت به قبل از انقلاب، تصریح كرد: در حال حاضر با داشتن 3 میلیون دانشجو، سطح آموزش در كشور بالاست ولی متاسفانه نتوانسته‎ایم از این سرمایه انسانی جوان چنان كه باید و آن طور كه شایسته است در مسیر توسعه اقتصادی استفاده كنیم.
عباسی با بیان اینكه ما در یك دوران انتقالی از نظام بوروكراتیك به سوی نظام تولید به سر می‌بریم، بر لزوم تغییر تلقی مردم از تعریف شغل تاكید كرد و گفت: مردم ما نباید تصور كنند كه شغل یعنی فقط كار اداری، این در جهان امروز دیگر پذیرفته نیست و ضروری است كه مفهوم اشتغال در ذهن آحاد مردم عوض شود.
وی افزود: در عصری به سر میبریم كه خود افراد باید برای خودشان كار آفرینی كنند.
وی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به جهاد اقتصادی، تصریح كرد: جهاد اقتصادی با تلاش عادی فرق دارد، این جهاد، مجاهدت و ایثار تك تك مسئولان و شهروندان را می‌طلبد.
وزیر تعاون تاكید كرد: ترویج روحیه ایثارگری و جهادی، ورای وظیفه عادی و مراتب اجرایی مطلوب اداری است.
عباسی با خطاب قرار دادن مدیران دستگاه‎های اجرایی گفت: مفهوم جهاد اقتصادی باید در مواضع اجرایی تبیین شود، هر مدیری در موضع خودش در قبال جهاد اقتصادی تكالیفی دارد كه لازم است موضع خود را یافته و بداند كه چگونه باید عمل كند.
وزیر تعاون همچنین بر لزوم تبیین ابعاد مختلف جهاد اقتصادی توسط مدیران برای كاركنان دستگاه‎های اجرایی تاكید كرد و افزود: جهاد بدون شناختن دشمن معنایی ندارد، دشمن‎شناسی ركن اصلی جهاد اقتصادی است.
وی داشتن بصیرت، حمیت و غیرت و نیز جدی بودن را از خصایص مهم یك جهادگر اقتصادی دانست و افزود: باید دانست كه دشمن جدی است و قصد نابودی ما را دارد، نباید از هیچ امكان، تعارف و درنگی در مقابل دشمن فروگذار كنیم.
وی رشد و توسعه توام با عدالت اجتماعی را از ابعاد مهم جهاد اقتصادی دانست و گفت: ایجاد عدالت اجتماعی یكی از استراتژیهای اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
عباسی با بیان اینكه نمی‌پذیریم تكثر ثروت در دست افراد خاصی باشد، یادآور شد: وزارت تعاون فراگیر شدن عدالت اجتماعی را به عنوان آرمان اساسی خود در نظر گرفته است.
 
منبع : kar22.ir
 
 
سه شنبه 7/4/1390 - 21:54
اخبار

 

سازماندهي 20 هزار فارغ‌التحصيل کشاورزي


معاون وزير جهاد کشاورزي با بيان اينکه امسال حداقل 200 بانک نشاء با اولويت استانهاي شمالي راه‌اندازي مي شود، گفت: حدود 20 هزار فارغ التحصيل بخش کشاورزي در اين مجموعه ها سازماندهي مي‌شوند.
مجيد خليلي خشنود در گفتگو با مهر با بيان اينکه توسعه بانک نشاء هاي برنج در حال اجراست، گفت: براي امسال اميدواريم حداقل 200 بانک نشاء برنج با اولويت استانهاي شمالي کشور راه اندازي کنيم که از فارغ التحصيلات بخش کشاورزي براي راه اندازي اين بانک ها استفاده مي شود.
وي افزود: حدود 20 هزار فارغ التحصيل بخش کشاورزي در اين مجموعه ها سازماندهي مي شوند.
معاون وزير جهاد کشاورزي تصريح کرد: کشاورز بذر مورد نياز خود را به يکي از شرکتها مي دهد و اين شرکتها با تجهيزاتي که در اختيار دارند نشاء ها را در گلدان هاي کوچک نشاء در گلخانه ها به اندازه لازم مي رسانند و سپس با ادوات مناسب در زمين کشاورزي مي کارند.
خليلي خشنود با بيان اينکه شرکت با دريافت دستمزد اين کار را براي کشاورزان انجام مي دهد، بيان کرد: در اين روش ديگر کشاورزان نشاء کاري که کاري پرزحمت است را انجام نمي دهند و از سويي فارغ التحصيلان بخش هم با اطلاعاتي که دارند اينکار را به درستي انجام مي دهند.
وي افزود: سال گذشته اين طرح در مقياس کوچک به اجرا درآمد و به نتايج مورد نظر هم رسيد بنابراين امسال بانک نشاء در راستاي توسعه مکانيزاسيون برنج توسعه پيدا مي کند.
معاون وزير جهاد کشاورزي با بيان اينکه بانکهاي نشاء در سطح هاي مختلفي ايجاد مي شود، تصريح کرد: در کشور 2200 شرکت خدمات فني و مهندسي وجود دارند که عمده اين شرکت ها خدمات مشاوره اي را انجام مي دهند و کار اجرايي نمي کنند اما با اجراي اين بانکها، فارغ التحصيلان وارد کار اجرايي مي شوند.
 
منبع : kar22.ir
 
سه شنبه 7/4/1390 - 21:53
اخبار

 

نیاز به جذب 25 هزار عضو هیئت علمی


مدیرکل دفتر ارزیابی و نظارت وزارت علوم گفت: در حال حاضر حدود 57 هزار عضو هیئت علمی داریم که برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید 25 هزار عضو هیئت علمی به تعداد هیئت علمی‌های کنونی اضافه شود.
به گزارش خبرگار مهر، رضا عامری امروز سه شنبه در سومین همایش سالانه هیئت های نظارت و ارزیابی و مدیران نظارت و ارزیابی دانشگاههای وزارت علوم در دانشگاه شیراز گفت:‌ در حوزه نظارت و ارزیابی با توجه به جمعیت زیاد دانشجویی برای وزارت علوم مشکل بود که بتواند به تنهایی از عهده ارزیابی و نظارت برآید بنابراین روش متمرکز به این امر جواب نمی داد به همین دلیل به سمت استان‌ها پیش رفتیم و در سال 86 هیئت‌های نظارت و ارزیابی در استان‌ها شکل گرفت.
وی افزود: هرچند تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم اما در این فرصت از همکاری تمام هیئت‌های نظارت و ارزیابی دانشگاه‌ها به علت همکاری در خور ستایش با وزارت علوم تشکر می کنم.
عامری به 600 مورد نظارت و ارزیابی از موسسات آموزش عالی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 600 مورد بازدید و نظارت میدانی از موسسات داشتیم و بازخورد آن را در جلسات مستمر بررسی کردیم.
وی همچنین از راه‌اندازی کمیسیون فرهنگی در هیئت‌های نظارت و ارزیابی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت:‌ با فعال شدن کمیسیون فرهنگی در هیئت‌های نظارت و ارزیابی وضعیت فرهنگی موسسات به طور جدی مورد بررسی قرار می‌گیرد این در حال است که ما از وضعیت فرهنگی موسسات غافل بودیم.
مدیرکل دفتر ارزیابی و نظارت وزارت علوم در بخش دیگر سخنان خود در رابطه با هیئت علمی دانشگاه‌ها تاکید کرد: در حال حاضر حدود 57 هزار عضو هیئت علمی داریم که برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید 25 هزار عضو هیئت علمی به تعداد هیئت علمی‌های کنونی وزارت علوم اضافه شود.
وی افزود: در فراخوان دو مرحله‌ ای جذب هیئت علمی تنها 3 هزار نفر با مدرک دکترا مراجعه کردند که البته با توجه به رشد تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های کشور می‌توان به وضعیت مطلوبی که در جذب هیئت علمی مد نظر است دست یافت.
به گفته عامری هم اکنون حدود 22 هزار دانشجوی دکترا و 200 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه‌‌های کشور مشغول به تحصیل هستند.
وی در ارتباط با شرط اول بودن در آموزش عالی گفت: اگر بخواهیم اول بودن را احصا کنیم ابتدا باید شاخص های آن را تعیین کنیم و بالاترین میزان رشد را در این زمینه داشته باشیم.
مدیر کل نظارت و ارزیابی وزارت علوم تاکید کرد: وزارت علوم به دانشگاه‌های استان های کشور اختیار تام داده تا در هر جا که لازم است در امور مربوط به آموزش عالی با مجریان سایر دستگاهها تعامل داشته باشند.
وی از هیئت‌های نظارت و ارزیابی دانشگاه‌های استان‌ها درخواست کرد تا هرچه زودتر مرحله دوم جلسات هیئت نظارت و ارزیابی استانها را فعال کنند.
عامری گفت: به زودی ارزیابی فرهنگی را هم ابلاغ خواهیم کرد و با تعامل با موسسات ارتقاء کیفیت موسسات را پیش می‌بریم.
وی با اشاره به برنامه پنجم توسعه و نقشه علمی کشور، گفت: نقشه علمی کشور مقارن با قانون برنامه پنجم توسعه است و اکنون یک برش از نقشه در برنامه پنجم توسعه ارائه شده است در این برش ستاد راهبردی نقشه در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تشکیل شد تا از 240 راهبرد به تدریج عملیاتی شود.
وی افزود: در این ستاد اولویت های راهبردی مشخص می شوند که تا 95 درصد این موارد تاکنون تعیین شده تا به دستگاهها ابلاغ و سپس اجرایی شود.
 مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم در ادامه سخنان خود بیان کرد: در سطح منطقه از نظر رشد هم اکنون در جایگاه نخست هستیم و به موازات آن نیاز است تا توسعه کمی آموزش با رشد کیفی هماهنگ باشد و ما را به اهداف برساند همچنین در سند توسعه آموزش عالی ذکر شده که می بایست جایگاه اول در منطقه جنوب غربی آسیا را در حوزه علم و فناوری کسب کنیم.
 عامری از مصوب شدن آمایش آموزش عالی از مهرماه سال جاری خبر داد و افزود: آمایش آموزش عالی از مهرماه مصوب می شود، این طرح بسیار کلان است و باید همیشه در این راستا پشت سر را نگاه کرد و دید آیا متناسب با ‌اهداف حرکت می کنیم یا نه.
 وی در بخش دیگر سخنان خود از نامتناسب بودن هرم دانشجویی یاد کرد و گفت: بخشی از نامتناسب بودن هرم دانشجویی را می توان در تعداد دانشجویان کاردانی و کارشناسی که 24 درصد کاردانی در مقایسه با 66 درصد کارشناسی است، دید.
 
منبع : kar22.ir
 
سه شنبه 7/4/1390 - 21:52
اخبار
كمبود57 هزارهیات علمی در دانشگاه‌ها

سومین همایش سالیانه هیات‌های نظارت و ارزیابی و مدیران دفاتر نظارت و ارزیابی دانشگاه‌های سراسر كشور در شیراز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه فارس، دكتر رضا عامری مدیر كل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم در مراسم افتتاح این همایش با اشاره به ابلاغ نقشه جامع علمی كشور، گفت: حدود 240 راهبرد موجود در نقشه جامع علمی كشور به تدریج در وزارت علوم عملیاتی خواهد شد. 
وی اظهاركرد: 95 درصد از اولویتهای راهبردی نقشه جامع علمی كشور برای سال اول برنامه پنجم توسعه تدوین شده كه به زودی ابلاغ خواهد شد. 
عامری با بیان اینكه توجه به ارتقاء كیفی نظام آموزش عالی یكی از اولویتهای مهم نقشه جامع علمی كشور است، از رشد 22 برابری تعداد دانشجویان ایرانی در 30 سال گذشته خبر داد و افزود: هم اكنون بیش از 8/3 میلیون دانشجو و 70 هزار عضو هیات علمی در 2200 موسسه آموزش عالی كشور مشغول به تحصیل و تدریس هستند. 
به گفته دبیرشواری عالی نظارت و ارزیابی وزارت علوم، ایران از لحاظ رشد آموزش عالی رتبه اول در منطقه خاورمیانه را دارد. 
وی با تاكید بر لزوم توجه به ارتقاء كیفیت به موازات توسعه كمی آموزش عالی، اظهار كرد: افزایش تعداد دانشجو یا مركز آموزش عالی بدون توجه به كیفیت، ما را به اهداف نقشه جامع علمی كشور نمی‌رساند. 
عامری با بیان اینكه توسعه آموزش عالی نیازمند ساختار و سیستم نظارت ارزیابی قوی و كارآمد است، ادامه داد: كیفیت در آموزش عالی به معنای داشتن اهداف ارزنده و برنامه ریزی برای رسیدن به این اهداف و میزان تطابق عملكردها با استانداردها و انتظارات است. 
مدیر كل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم در ادامه فرایند استانداردسازی آموزش عالی را بسیار پیچیده دانست و اضافه كرد: از سال 88 ماموریت گرایی در آموزش عالی در قالب طرح آمایش آموزش عالی دنبال می‌شود. 
وی از تصویب و ابلاغ طرح آمایش آموزش عالی تا مهرماه امسال خبر داد و گفت: تا كنون آموزش عالی در هر منطقه‌ای عرضه گرا بوده و درمقایسه با پتانسیل‌های استانی در برخی شهرها و استانها تعارضات جدی وجود دارد. 
عامری خاطرنشان كرد: در برخی استانها جهت گیری كلی استان به سمت صنعت و كشاورزی است؛ اما توسعه آموزش عالی معطوف به علوم انسانی است. 
وی با بیان اینكه توزیع آموزش عالی از الگوی مناسبی برخوردار نیست، گفت: هم اكنون 24 درصد دانشجوی كاردانی در برابر 66 درصد جمعیت دانشجوی كارشناسی وجود دارد كه با استانداردهای جهانی آموزش عالی پذیرفتنی نیست. 
دبیر شورای عالی نظارت با تاكید بر لزوم بازنگری نظام‌مند و مستمر در سیستم آموزش عالی، به شكل‌گیری هیات‌های نظارت و ارزیابی استانی اشاره كرد و گفت: با تلاش هیاتهای استانی سال گذشته بیش از 600 مورد نظارت میدانی از مراكز آموزش عالی صورت گرفته كه نتایج آن در موارد مهمی از جمله شورای گسترش اعمال خواهد شد. 
عامری در ادامه به اهداف برنامه پنجم توسعه اشاره كرد و افزود: باید 25 هزار نفر عضو هیات علمی تا پایان برنامه پنجم توسعه جذب دانشگاه‌ها شوند اما به دلیل شرایط كشور تنها برای جذب هفت هزار نفر برنامه‌ریزی شده است. 
وی از كمبود 57 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه‌های مختلف كشور خبر داد و گفت: براساس دو فراخوان منتشر شده تا كنون فقط سه هزار نفر با مدرك دكتری در رشته‌های مختلف خود را معرفی كردند كه البته جذب بخشی از آنها هم امكانپذیر نیست. 
به گزارش خبرنگار ایسنا، دكتر محمد موذنی رییس دانشگاه شیراز هم در این مراسم با اشاره به تدوین و ابلاغ نقشه جامع علمی كشور، گفت: شناخت كافی از اهداف و سیاستهای این نقشه راهگشای توسعه آموزش عالی است. 
وی افزود: تقویت نظارت و ارزیابی در حوزه آموزش عالی از ضروریات دستیابی به اهداف نقشه جامع علمی كشور است.
 
 
منبع : kar22.ir

سه شنبه 7/4/1390 - 21:50
آموزش و تحقيقات
پروژه كارآفرینی تولید قطعات پلاستیكی خودرو
مطالعات امكان سنجی مقدماتی طرح تولید
قطعات پلاستیكی خودرو
معرفی محصول:
بی تردید صنعت خودروسازی مهمترین نیروی محركه برای رشد اقتصادی در قرن گذشته بوده است. اكنون
نیز صنعت قطعه سازی در جهان با تغذیه صنعت خودروسازی با تولید بیش از ٥٠٠ میلیون دستگاه خودرو،
عمده ترین فعالیت تولیدی در جهان محسوب میگردد. به دلیل خواص ویژه پلاستیكها و مزایای آنها،
جایگزینی قطعات فلزی خودرو با مشابه پلاستیكی آنها روز به روز در حال افزایش است. و در خودروهای
امروزی نسبت به خودروهای دهه قبل قطعات پلاستیكی نقش پررنگتری دارند.
- مقدمه
صنعت خودرو یكی از مهمترین صنایع جهان و جزء بخشهای پیشرو آن محسوب میشود . به نحو ی
كه یكی از ملاكهای توسعه صنعتی كشورها، صنعت خودروسازی آنهاست.
صنعت خودرو با سهم مصرف جهانی ١٣ % بعد از صنایع بسته بندی و ساختمانی بیشترین الگوی مصرف
مواد پلیمری را در سال ٢٠٠٤ داشته است. ترموپلاستیكها، ترموستها، كامپوزیتهای پلیمری،
ترموپلاستیك الاستومرها و لاستیكها از جمله مواد پلیمری مورد استفاده در صنعت خودرو می باشند. در این
میان ترموپلاستیكها بیشترین كاربرد را در صنایع خودروسازی دارد.
استفاده از پلاستیكها در صنعت خودرو باعث كاهش وزن و در نتیجه افزایش سرعت و كاهش مصرف
سوخت خ ودرو می گردد. ساخت بسیاری از مدل های جدید خودرو بدون استفاده از پلاستیك ها غیر ممكن
است، با كمك آنها میتوان خودروهایی آئرودینامیكتر با قدرت و سرعت بیشتر ساخت.
امروزه با پیشرفت صنایع خودروسازی میزان مصرف پلیمرها در این صنعت افزایش پیدا كرده است . در
حال ح اضر بطور متوسط ١٠٠ كیلوگرم پلاستیك در خودرو ها استفاده می شود كه در مقایسه با ٧٠ كیلوگرم
(اواخر دهه ١٩٧٠ ) رشد چشمگیری داشته است.
داشبورد، صفحه كنترل و علائم، كنسول، رودری و تودوزی داخل و سقف، صندلی، فرمان، پدالها،
دستگیرة درب، سپر، جلو پنجره، قالپاق، آینه ، چراغها، پنجره، باك بنزین، بدنة خودرو، سیستم تعلیق و میل
گردان، اكسل، رینگ، پروانه و فیلتر هوا، مخزن رادیاتور، پمپ آب و هوا از جمله قطعاتی هستند كه برای
ساخت آنها از مواد پلاستیكی استفاده می گردد. سپر، پروانه و فیلتر هوا نیز از جمله قطعاتی هستند كه به
روش قالبگیری تزریقی تولید میگردند.
١٩٩٩ در مجموع حكایت از یك بازار رو به – بررسی روند بازار جهانی سپر خودرو طی دورة ٢٠٠٣
رشد و با ثبات دارد كه همپای بازار جهانی در حال رشد است. از طرفی وجود منابع تامینكنندة مواد اولیه در
كشور، حمل و نقل آسان، در دست بودن دانش فنی آن، واردات قابل توجهی از این محصول (تحت تعرفة
٨٧٠٨ ) در سال ١٣٨٢ در كشور و توانایی شركتهای داخلی در صادرات این محصول باعث شده كه در /١٠
این گزارش به بررسی سپر خودرو پرداخته شود.
مسئله قابل توجه در مورد سپر پیشنهادی در این طرح، خط تولید سپر خودروی سواری پژو ٢٠٦ ، پژو
٤٠٥ ، سمند و پراید به روش قالبگیری تزریقی جداره نازك بوده كه تكنولوژی جدیدی است. سپر تولیدی به
روش قالبگیری تزریقی جداره نازك از ضخامت كمتر، استحكام مكانیكی بالاتر، ضریب انبساط حرارتی كمتر،
متوسط وزنی پایینتر و در نتیجه مصرف مواد اولیة كمتر و سرعت تولید بیشتر نسبت به فرآیندهای
قالبگیری تزریقی سنتی برخوردار است.
در حال حاضر پلاستیك ها به عنوان ماده انتخابی در اكثر قسمت های كاربردی صنایع مورد استفاده
قرار می گیرند. رشد چشمگیر پلاستیك در سه دهة گذشته یك پدیده بوده است و صنعت خودرو مستثنی از
این پیشرفت نبوده است.
خواصی مانند سبكی، عایق حرارتی، عایق الكتریكی، شفافیت، رنگ پذیری، مقاومت در برابر شرایط
جوی، مقاومت در برابر حلالهای شیمیایی، بهداشتی بودن، سهولت شناخت، ارزانی و سازگاری با شرایط
مختلف، كاربردهای عمدة پلاستیكها در صنایع مختلف را توسعه داده است.
امروزه تقاضا بیشتر از هر زمان دیگر از صنعت خودرو وجود دارد . تقاضا برای خودروهای با عملكرد بالا
به همراه راحتی بیشتر، امنیت، راندمان سوخت مناسب، قیمت پایین، سطح آلودگی كم و افزایش بازیافت
قطعات خودرو روز به روز افزایش می یابد.
در حال حاضر بیش از ٥٠٠ میلیون خودرو سواری كوچك در سرتاسر جهان در حال استفاده هستند و
سالانه حدود ٥٠ میلیون خودرو جدید وارد بازار می شوند و ٧٠ میلیون تن مواد اولیه در خودروها مورد
استفاده قرار می گیرد كه این موضوع اهمیت پلاستیكها را در صنایع خودرو می رساند . صنعت خودرو جزء
یكی از سه بازار مهم پلاستیك و اولین بازار لاستیك است . انگیزه های مختلفی برای استفاده از پلاستیك و
لاستیك در صنعت خودرو وجود دارد.
الف) تكنیكی: مثلاً ضربهگیرهای فلزی از قواعد ضربهپذیری به خوبی پیروی نمیكنند.
ب) اقتصادی: در واقع پلاستیك ها یك پاسخ اقتصادی من اسب برای تولید انبوه در صنایع خودرو
هستند.
ج) زیباییشناسی: پلاستیك ها آزادی طراحی بیشتری را نسبت به فلزات یا مواد معمول دیگر ایجاد
می كنند.
د) زیست محیطی : كاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا نیاز به وسایل نقلیه سبك و آیرودینامیكی
مناسب دارد.
فاكتورهای اصلی بر ای استفاده از یك ماده در تولید خودرو شامل هزینه های اجرایی، كارآیی و راندمان
انرژی، آزادی در طراحی خودرو، كاهش صدا، مقاومت شیمیایی و خوردگی است كه بیشتر این ف اكتورها
توسط پلاستیك ها تامین م ی گردند. در واقع فرآیندهای شكل دهی پلاستیك ها در مقایسه با فلزات بسی ار
متنوع و در پاره ای از موارد كم هزینه تر است و با استفاده از آنها می توان قطعات پیچیده را به راحتی تولید
نمود. پلیمرها باعث راحتی بیشتر و در دسترس بودن فضای مناسب، عملكرد بهتر و دوام بیشتر خودرو
می شوند. بسیاری از سازندگان خودرو معتقدند كه بدون حضور پلاس تیكها نمی توان بطور همزمان به كاهش
.[ وزن، بهبود آئرودینامیكی و افزایش قدرت موتور دست یافت[ ١
امروزه در امریكا و اروپا ١٠ درصد وزنی و ٢٠ درصد حجمی هر خودرو را پلاستیك تشكیل م ی دهد و
بررسی خودروها اروپایی نشان می دهد كه ٦٣ درصد تزیینات داخلی، ١٥ درصد بدنه خ ارجی، ٩ درصد موتور
و جعبه دنده، ٨ درصد سیستم الكتریكی و ٥ درصد وزنی شاسی از مواد پلیمری ساخته شده اند.
فهرست
١- معرفی محصول................................................ ١
١- نام و كد محصول ............................... ١٢ -١
١- شماره تعرفه گمركی............................... ١٢ -٢
١- شرایط واردات................................................ ١٢ -٣
١- بررسی و ارائه استاندارد ملی................................. ١٣ -٤
١- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی.................................... ١٤ -٥
١- توضیح موارد مصرف و كاربرد.................................... ١٤ -٦
١- بررسی كالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول.................. ١٧ -٧
١- اهمیت استراتژیكی كالا در دنیای امروز ................................ ١٨ -٨
١- كشورهای عمده تولید كننده و مصرف كننده محصول...................... ١٩ -٩
١- شرایط صادرات................................. ٢١ -١٠
٢- وضعیت عرضه و تقاضا............................................. ٢١
٢- بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید .................... ٢١ -١
٢- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا.................. ٢٢ -٢
٢- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم............................ ٢٤ -٣
٢- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه.............................. ٢٤ -٤
٢- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم............................ ٢٦ -٥
٢- بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم......... ٢٧ -٦
٣- بررسی اجمالی تكنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در كشور..................... ٣١
٤- تعیین نقاط قوت و ضعف تكنولوژی های مرسوم............................ ٣٥
٥- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی............................. ٣٧
٦- میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن....................... ٤١
٧- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح................. ٤٣
٨- وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال................... ٤٤
٩- بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امكانات مخابراتی و ارتباطی................ ٤٥
١٠ - وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی.................. ٤٧
منبع : word24.ir
سه شنبه 7/4/1390 - 21:42
آموزش و تحقيقات
 پروژه كارآفرینی تولید خمیر كاغذ از ضایعات كشاورزی
 
 طرح تولید خمیر كاغذ از ضایعات كشاورزی
 
 
 مقدمه
كاغذ در طول تاریخ پیدایش خود تا كنون مانوس ترین ، پایدار ترین و قابل اعتمادترین ابزار انتقال
اندیشه بشری بوده و بی تردید تا مدتهای مدید چنین خواهد بود .در واقع بخش عظیمی از دانش
بشر كه مجموعه بزرگی از تجربیات و تفكرات او را در بر دارد به بركت كاغذ به دست ما رسیده
است و از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته است بطوركلی از زمانی كه بشر كوشش كرد تا دانسته ها
و تجربیات خود را به آسان ترین شیوه ضبط و ثبت نموده و پس از آن به دیگران نیز منتقل نماید .با
توجه به احتیاجات و نیاز های مختلف انسان این پدیده همواره دار ای كاربردهای وسیعی شده و
سرانجام به كلی در هر شرایطی با نیازهای بشر تناسب یافته است بطوریكه می توان گذشته از نقش
اساسی فوق ، كاربرد بسیار زیاد كاغذ و مقوا را در صنایع بسته بندی ذكر نمود .بطوركلی افزایش
مصرف سرانه كاغذ نشان دهنده غنای سیستم ارتباطی و تنوع تو لیدات ناشی از سیستم های مختلف
بسته بندی جامعه است كه در كل بیانگر رشد و تحول تكنولوژی آن جامعه به شمار می رود.
براساس آنچه كه از كتب مختلف استنباط میگردد مصریان اولین قومی بودند كه از مغز نوعی نی
بنام پاپیروس صفحاتی می ساختند و برای نوشتن از آن استفاده میك ردند.تولید كاغذ به گونه ایی
پیشرفته تر برای اولین بار در سال 105 میلادی توسط چینی ها صورت گرفته است و ماده اولیه ایی
كه به این منظور بكار رفته عبارت از كنف،بامبو و پوست برخی از درختان بوده است كه بعدها این
روش تولید كاغذ از چین به ژاپن رفته و از آنجا به نو احی مركزی آسیا و خاورمیانه گسترش یافت و
بتدریج به اروپا رسید.
كشورهای اروپایی اولین مراكز تولید كاغذ بودند بطوریك ه اولین كاغذ اروپایی نیز به سال 1150
میلادی در اسپانیا ساخته شد .پس از ظهور اسلام نیز ساخت كاغذ در كشورهای اسلامی نظیر
سمرقند،عراق،شام،مغرب،اندلس و مصر نیز گسترش یافت ولی متاسفانه در ایران چنانچه باید و
شاید صنعت كاغذ سازی در قرون اولیه هجری توسعه چندانی نداشت بطوریكه نقطه شروع این
صنعت در ایران از قرن هفتم هجری بوده است و بر اساس اسناد و مدارك تاریخی موجود در حدود
700 سال قبل در یكی از شهرهای ایر ان به نام خونج كاغذ ساخته می شدو در تاریخ معاصر فعالیت
چندانی در این زمینه به چشم نمی خورد.
در سال 1329 به كمك بانك ملی و بخش خصوصی یك كارخانه كاغذسازی كه قرار بود به عنوان
مواد اولیه از كاه استفاده نماید نصب گردید كه این واحد به سبب مشكلات و مسائل سیاسی ر اكد
باقی ماند .بطوریكه هنوز هم قسمتی از ماشین آلات آن در محل كارخانه واقع در ورامین موجود
میباشد.
سرانجام در سال 1346 كارخانه كاغذ پارس در هفت تپه تاسیس و در سال 1349 با ظرفیتی معادل
35000 تن در سال آغاز به بهره برداری نمود و در همین سال توانست 12300 تن كاغ ذ چاپ و
تحریر تولید نماید كه بعد ها با اضافه نمودن دو خط تولید دیگر ظرفیت خود را به 105 هزار تن در
سال افزایش داد.
در سال 1352 نیز صنایع چوب و كاغذ ایران تاسیس و در سال 1357 به بهره برداری رسید.
بخش اول: معرفی محصول
( 1 – نام و كد محصول (آیسیك 3 – 1
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی
موارد مصرف و كاربرد
بررسی كالاهای جا یگزین و تجزیه تحلیل اثرات ان بر مصرف محصول
كشور های عمده تولید كننده و مصرف كننده
**************
فهرست
 
مقدمه ............................................................................................................................................ 1
بخش اول : معرفی محصول .......................................................................................................... 2
4 .......................................................................................... ( -1 نام و كد محصولات (آیسیك 3 -1
-1-2 شماره تعرفه گمركی ................................................................................................................. 5
-1-3 شرایط واردات محصول ........................................................................................................... 6
-1-4 بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول ( ملی یا بین المللی ) ............................ 6
-1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ................. 7
-1-6 معرفی موارد مصرف و كاربرد ............................................................................................... 7
-1-7 بررسی كالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ..................... 7
-1-8 اهمیت استراتژیكی كالا در دنیای امروز ............................................................................... 9
-1-9 كشورهای عمده تولیدكننده و مصرف كننده محصول ......................................................... 10
-1-10 شرایط صادرات ...................................................................................................................... 11
بخش دوم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا ................................................................................ 12
-2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاكنون .............................. 13
-2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طر حهای توسعه در دست اجرا .................................. 15
20 .................... -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 1385
-2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاكنون ..................................................... 21
-2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا نیمه اول سال 1385
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم ........................ 22
بخش سوم : مطالعات فنی و تكنولوژیكی ................................................................................... 24
-3-1 بررسی اجمالی تكنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در كشور........................ 25
-3-2 تعیین نقاط قوت و ضعف تكنولوژ یهای مرسوم در فرایند تولید محصول ...................... 33
-3-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت .............. 40
-3-4 برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن .............................................. 50
-3-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ............................................................................. 54
-3-6 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ....................................................................... 56
-3-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امكانات مخابراتی و ارتباطی ........................... 59
-3-8 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی ............................................................................. 61
-3-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید ... 62
 
منبع : word24.ir
 
 
سه شنبه 7/4/1390 - 21:35
لطیفه و پیامک

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

با عشق دوست ماند و با یار بیقراری

 

 از دوست درد ماند و از یار یادگاری

 

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

روز را خورشید میسازد و روزگار را ما

 

ما را قلب زنده نگه میدارد و قلب را عشق

 

پس زندگی را عاشقانه بساز

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

خواهم که سری باشم ، تو تاج سرم باشی

 

تا خاک رهی باشم ، تو رهگذرم باشی

 

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

 

تو صمیمی تر از آنی که دلم میپنداشت

 

 دل تو با همه آینه ها نسبت داشت

 

تو همان ساده سرسبز نجیبی که

 

خدا در میان دل پاکت ، صدف آینه کاشت

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

رسم این شهر عجیب است ، بیا برگردیم

 

قصد این قوم فریب است ، بیا برگردیم

 

آن که یک روز دل به نگاهش دادیم

 

خنده اش سرد و غریب است ، بیا برگردیم

 

عشق ، بازیچه شهر است ولی در ده ما

 

دختر عشق ، نجیب است ، بیا برگردیم

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

نام تو را تا میبرم قلبم غریبی میکند

 

چشم انتظاری در دلم ، درد عجیبی میکند

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

من اگر کسی رو داشتم دیگه در به در نبودم

 

با غم غربت و اندوه دیگه همسفر نبودم

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 

 

 

آه میکشم تو را با تمام انتظار

 

پر شکوفه کن مرا ای کرامت بهار

 

میرسد بهار و من بی شکوفه ام هنوز

 

آفتاب من بتاب ، مهربان من بتاب

 

 

 

اس ام اس شعر،اس ام اس عاشقانه،جملات زیبا،اس ام اس شعر تک بیتی

 
سه شنبه 7/4/1390 - 17:51
داستان و حکایت
عاشقانه ها  
اميري به شاهزاده گفت:من عاشق توام.شاهزاده گفت:
 زيباتر از من خواهرم است که در پشت سر تو ايستاده است.
امير برگشت و ديد هيچکس نيست.
شاهزاده گفت:عاشق نيستي,عاشق به غير نظر نمي کند.
سه شنبه 7/4/1390 - 17:49
لطیفه و پیامک

 
شارجيم چيست !؟ 

بيماري خطرناکي که جوانان از جنــــــس مخالف تقاضاي شارژ کرده و
 
 
در صورت وصول بلافاصله جيم ميشوند!
 
 
تا کنون واکسني براي اين بيماري کشف نشده.
 
 
سه شنبه 7/4/1390 - 17:43
لطیفه و پیامک
پيامك سركاري
 
عشق هاي امروزي
:
.
.
. اگر شارژي دهي بهر موبايلم
بدان از ديدنت خيلي خوشحالم
وگر شارژ موبايلم را بگيري 
الهي  تب كني زودي بميري !!!
 
 
 
سه شنبه 7/4/1390 - 17:37
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته