• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1288روز قبل
ایرانگردی

 

شهرداری منطقه 15 به منظور کاهش آلودگی هوا تمهیدات ویژه ای را در سطح منطقه اجرا کرده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: در این ایام به دلیل بالا بودن میزان آلاینده ها، کنترل معاینه فنی خودروها و ماشین آلات پیمانکاران در واحد موتوری شهرداری انجام و از فعالیت خودرو و ماشین آلاتی که  فاقد معاینه فنی بوده یا نواقص فنی دارند، جلوگیری می شود.

وی با اشاره به اینکه  پایش آنلاین منابع آلاینده کارخانه ها و هوا به صورت مستمر در طول سال توسط اداره محیط زیست منطقه انجام می شود، افزود: منطقه 15 نخستین منطقه تهران در کسب گواهینامه ایزو 14001 ویرایش 2015  است.

محمدی ادامه داد: اجرای اقدامات ویژه در بهینه سازی مصرف سوخت شامل کنترل هوشمند سیستم گرمایش موتورخانه ساختمانهای تحت پوشش شهرداری منطقه به منظور کاهش انتشار دی اوکسید کربن، معاینه فنی موتور خانه ها و ساماندهی منابع آلاینده دیزل در محیط کارگاهی و عمرانی از اقدامات مستمر منطقه در کنترل و کاهش آلودگی هوا است.

شهردار منطقه ادامه داد: کارشناسان نواحی و ستاد از کارخانه های تولید شن، ماسه و آسفالت منطقه بازدید مستمر انجام می دهند که در صورت فعالیت احتمالی با دادن اخطار از فعالیت آن  جلوگیری کنند.

وی به اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی در پایانه خاوران اشاره کرد و افزود: این پروژه تا پایان سال به بهره براری می رسد که با انجام آن از انتشار 137 تن گاز دی اوکسید کربن در هوا جلوگیری می شود.

شنبه 9/9/1398 - 13:56
ایرانگردی

 

 

 

مقایسه شارژر بی‌سیم 27 واتی SuperCharge هوآوی با شارژر 40 واتی موجود در جعبه دستگاه و شارژرهای Quick Charge 3.0 و سایر شارژرهای USB رایج موجود در بازار نشان می‌دهد سرعت این شارژر اگرچه به اندازه شارژر فوق‌سریع 40 واتی هوآوی نیست، اما از سایر شارژرها عملکرد بهتری دارد.

 

با اینکه سال‌ها از عرضه فناوری شارژ بی‌سیم به همراه گوشی‌های هوشمند می‌گذرد، اما این فناوری هنوز نتوانسته آن طور که انتظار می‌رود، توجه کاربران را به خود جلب کند. البته می‌توان این روند را با عرضه پرچم‌داران جدید مجهز به شارژ بی‌سیم قدرتمندتر و کاربردی‌تر در آستانه تغییر دانست.

 HUAWEI Mate 30 Pro از شارژ بی‌سیم 27 واتی پشتیبانی می‌کند که این دستگاه را به یکی از سریع‌ترین‌ها در میان رقبا تبدیل کرده است. تعدادی از کمپانی‌های چینی در حالی شارژرهای بی‌سیم سریع را به پرچم‌داران خود اضافه کرده‌اند که هوآوی مشغول تست شارژ بی‌سیم با توان 40 واتی یا بیشتر است. این نکته را نیز در نظر داشته باشیم که توان شارژ سیمی درون جعبه بسیاری از کمپانی‌ها، از 25 وات فراتر نمی‌رود.

وب‌سایت Android Authority پس از تهیه شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی، به بررسی سرعت شارژ در این روش و مقایسه آن با شارژر سیمی 40 واتی درون جعبه دستگاه پرداخته است. به طور قطع  شارژر بی‌سیم، قدرت شکست شارژر فوق‌سریع Huawei Mate 30 Pro را ندارد؛ اما آیا شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی می‌تواند شارژرهای سیمی Quick Charge 3.0 رایج در بازار را شکست دهد؟

 

مشخصات فناوری شارژ بی‌سیم SuperCharge

پیش از بررسی نتایج این بررسی، بد نیست مشخصات شارژر بی‌سیم 27 واتی SuperCharge هوآوی را مرور کنیم.

شارژر بی‌سیم جدید هوآوی بر پایه استاندارد «شارژ بی‌سیم Qi کوالکام» توسعه یافته و گواهی ایمنی موسسه TÜV Rheinland را نیز دریافت کرده است. این شارژر علاوه بر حالت شارژ قدرتمند 27 واتی، از ولتاژهای 15، 10، 7.5 و 5 وات نیز پشتیبانی می‌کند.

انرژی مورد نیاز پد شارژ از طریق درگاه USB Type-C و ولتاژ 5 الی 10 ولت، با شدت جریان 4 آمپر تأمین می‌شود. برای استفاده از شارژ بی‌سیم 27 واتی، نیاز به شارژر سریع 40 واتی هوآوی خواهید داشت که خوشبختانه درون جعبه شارژر پیدایش می‌کنید.

پد شارژ بسیار کوچک و سبک طراحی شده است. این پد 90 میلی‌متر قطر، 22 میلی‌متر ارتفاع و وزنی معادل 105 گرم دارد. شارژر بی‌سیم هوآوی تنها در رنگ خاکستری عرضه می‌شود.

 

مدت زمان شارژ کامل دستگاه با استفاده از شارژ بی‌سیم 27 واتی

پیش از شروع تست، باتری دستگاه‌های مورد بررسی به طور کامل دشارژ می‌شوند. سپس عملیات شارژ از صفر تا 100 درصد آغاز می‌شود. در همین هنگام تیم بررسی کننده با استفاده از مولتی‌متر به انداز‌گیری ولتاژ و شدت جریان می‌پردازند. به این ترتیب امکان مقایسه سرعت و توان شارژ دستگاه‌های مختلف فراهم می‌شود. نتایج به دست آمده از این آزمون به شرح زیر است:

·        شارژ کامل با استفاده از شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی: 90 دقیقه

·        شارژ کامل با استفاده از شارژر سیمی 40 واتی هوآوی: 66 دقیقه

·        شارژ کامل با استفاده از شارژهای USB رایج یا Quick Charge 3.0: 124 دقیقه

نکته قابل توجه سریع‌تر بودن شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی در مقایسه‌ با شارژرهای Quick Charge 3.0، آن هم با تفاوت قابل توجه 34 دقیقه است. از طرف دیگر مدت زمان 90 دقیقه‌ای لازم برای شارژ کامل Huawei Mate 30 Pro توسط این شارژر تنها 24 دقیقه از شارژر فوق سریع 40 واتی هوآوی کندتر است.

در واقع می‌توان گفت شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی حتی از بسیاری از شارژرهای سیمی دیگر کمپانی‌ها سریع‌تر عمل می‌کند به عنوان مثال، گلکسی اس 10 پلاس، گلکسی فولد و پیکسل 3 XL همگی به مدت زمانی بیش از 100 دقیقه برای شارژ احتیاج دارند.

وقتی فرصت کافی برای شارژ کامل نداریم

برای مقایسه بهتر عملکرد شارژر بی‌سیم هوآوی با سایر شارژرها بد نیست نگاهی به بررسی سیکل شارژ کامل توسط هر کدام از آن‌ها بیاندازیم. در نمودار پایین، هرچه شیب خط بیشتر باشد، سرعت شارژ بیشتر است. همچنین این تصویر به خوبی اختلاف سرعت شارژ در قسمت‌های ابتدایی و پایانی سیکل شارژ را نشان می‌دهد.

 

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، خط مربوط به شارژ شدن با استفاده از شارژر 27 واتی بی‌سیم هوآوی شیب قابل توجهی دارد که حاکی از سرعت بالای آن است. با دقت در این نمودار می‌توان دریافت که 15 دقیقه شارژ با استفاده از این شارژر، باتری پرچم‌دار هوآوی را به 27 درصد شارژ می‌رساند. نیم‌ساعت شارژ نیز تقریباً 50 درصد باتری را شارژ می‌کند.

سرعت سریع شارژر بی‌سیم هوآوی

همان‌طور که مشاهده کردید، شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی عملکرد قابل توجهی را از خود به نمایش می‌گذارد. سرعت این شارژر اگرچه به اندازه شارژر فوق‌سریع 40 واتی هوآوی نیست، اما از شارژرهای USB معمولی و رایج موجود در جعبه گوشی‌های هوشمند عملکرد به مراتب بهتری دارد.

اگر در خرید شارژر معمولی یا با پشتیبانی از Quick Charge 3.0 برای میز کار خود مردد بودید، اکنون باید بدانید که شارژر بی‌سیم 27 واتی هوآوی در واقع گزینه‌ای سریع‌تر و انتخاب هوشمندانه‌تری برای Huawei Mate 30 Pro است. از طرف دیگر سازگاری این شارژر با استاندارد Qi باعث شده بتوان از آن برای شارژ سایر دستگاه‌های مبتنی بر فناوری Qi کوالکام نیز استفاده کرد.

شنبه 9/9/1398 - 13:54
ایرانگردی

 

دکتر صدرالدین علی پور، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند از آغاز طرحی خبرداد که به موجب آن، شهروندان می‌توانند با تحویل پسماندهای خشک ، کارت خرید دریافت و بصورت ماهیانه و بر مبنای میزان پسماند خشک تحویلی آن را شارژ کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر علی پور، با اعلام این خبر افزود: با هدف حمایت از محیط‌زیست ، بهبود چرخه مدیریت پسماند و تشویق شهروندان به تفکیک پسماند در مبدا ، طرح تحویل پسماند های خشک تفکیک شده به عوامل جمع آوری کننده و شارژ کارت خرید آنها در منطقه 12 به اجرا درآمد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با تاکید بر تعمیم این طرح به مناطق 22 گانه  و اجرای آن از طریق غرف بازیافت و ماشین های ملودی خاطر نشان کرد: این طرح از تعامل و همکاری بانک شهر و سازمان مدیریت پسماند انجام شده و کارت های خرید از طریق بانک شهر به شهروندان ارائه میشود.

او افزود: این طرح در ابتدا درساختمان های  اداری شهرداری منطقه 12 اجرا شده و قرا ر است بزودی در کلیه ساختمان ها ، مراکز مسکونی و اداری این منطقه و سایر مناطق به اجرا درآید.

علی پور با اشاره  به  ارتقاء فرهنگ جداسازی و تفکیک پسماند خشک از تر در مبدا  به عنوان یکی از رسالت های مهم این سازمان اظهار داشت:  این سازمان با استقرار بیش از 450 غرفه بازیافت در نقاط مختلف شهر از جمله نقاط پرتردد اقدام به جمع آوری پسماندهای خشک تفکیک شده توسط شهروندان می کند و طی این فرایند شهروندان پسماندهای خشک تفکیک شده خود را به نزدیک ترین غرفه بازیافت ارائه داده و در قبال آن و بر مبنای وزن و نوع پسماند خشک ارائه شده مواد شوینده یا مبلغ مربوطه را دریافت میکنند.علی پور با اشاره به جمع آوری پسماند خشک از طریق خودروهای ملودی دار و مراجعه آنها حداقل هفته ای یکبار به درب منازل، اماکن اداری و تجاری تصریح کرد: اصلاح الگوی خرید و مصرف،کاهش پسماند(کاپ)، تفکیک پسماندها ( تر و خشک)، پاکسازی پسماندها ( زدودن پسماند های خشک از آلاینده ها )،کاهش حجم پسماندهای خشک ( فشرده سازی) وکاهش رطوبت پسماندهای تر از نکات مهم و ضروری در اجرای هر چه مطلوبتر طرح تفکیک پسماند در مبدا است.مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند ضمن ابراز خشنودی از اجرای طرح ارائه کارت خریددر منطقه 12 خاطر نشان کرد:  عدم تحویل پسماند خشک به عوامل غیر مجاز و رعایت زمان بندی تحویل پسماند به عوامل جمع آوری با در نظر گرفتن منافع زیست محیطی، اقتصادی و بهداشتی آن برای شهر و شهروندان افزود: کاهش پسماند (کاپ)  را با رعایت مواردی از قبیل دورریزها را کم کنیم؛ از مواد و كالاها درست استفاده کنیم؛ راههای استفاده مجدد را یاد بگیریم ، از ظروف بادوام و چندبار مصرف برای غذاخوری و یا نگهداری مواد غذایی استفاده كنیم، از محصولات و كالاهایی استفاده كنیم كه در بسته‌بندیهای قابل بازیافت به بازار ارائه شده اند. بجای خرید اسباب بازی و یا لوازم جدید سعی كنید از لوازم و اسباب بازیهای دوستانتان بصورت مشترک استفاده كنید.از شوینده‌های آلی ارزانتر و کم خطر تر استفاده کنید مانند سركه سفید و عصاره لیمو (که لكهای چربی را می زداید) و جوش شیرین استفاده کنیدو نهایتا" با استفاده صحیح از کالا  محیط زیست خود را پاکیزه نگهداریم تا تهران به شهری برای همه تبدیل شود.

 

 

شنبه 9/9/1398 - 13:53
ایرانگردی

 

شهردار منطقه شش در دیدار با شهرداران مدارس منطقه شش گفت: جلسات مدیران شهری با شهرداران مدارس به صورت متناوب ادامه پیدا می کند و شهرداران مدارس به نمایندگی از جامعه دانش آموزی می توانند در مسائل شهری صاحب نظر باشند و بر همین اساس باید بر اساس برنامه و نقش مشخصی فعالیت کنند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، تورج فرهادی در این دیدار گفت: دانش اموزان آینده سازان کشور هستند و از ظرفیت آن ها می توان در شهر استفاده کرد.

شهردار منطقه شش تاکید کرد: سرمایه گذاری بر روی این قشر سنی آینده شهر را تضمین می کند‌.
به گفته شهردار منطقه شش، انسان موجود اجتماعی است که با ارتباط با دیگران کامل می شود و فرصتی که در اختیار شهرداران مدارس قرار گرفته کمک می کند تا در آینده مسئولیت های بزرگ تری را بر عهده گیرند.

شهردار منطقه شش گفت: طرح شهردار مدرسه تمرین مدیریت و برنامه ریزی برای قشر دانش‌آموزی است.
شهردار منطقه شش با بیان اینکه دانش‌آموزان به عنوان مدیران آینده شهری و کشوری شناخته می شوند، گفت: برنامه ریزی اولین گام در مدیریت به شمار می آید و در ارائه برنامه نیز هدف گذاری بسیار مهم است، هدفی که بر اساس تکالیف و وظایف محوله تعریف می شود.
فرهادی تاکید کرد: امیدوارم در جلسه آینده هر یک از شهرداران مدرسه یک برنامه عملیاتی و یک نقشه راه برای فعالیت خود داشته باشد.
شهردار منطقه شس از شهرداران مدارس قلب پایتخت درخواست کرد تا با بهره گیری از فرصت پیش آمده به عنوان رابط آموزش و پرورش، مدیریت شهری و عموم شهروندان در فرهنگ سازی در اداره بهتر شهر و مشارکت موثر و فعال شهروندان نقش شایسته ای ایفا کنند.

شهردار منطقه شش با بیان اینکه به دنبال کارهای ماندگار باشید، گفت : در مدارس پیشرفته دنیا، فرهنگی جا افتاده است که دانش آموزان تمام کارهای خود را خودشان انجام می دهند و امیدواریم دانش آموزان ما نیز چنین رویه ای داشته باشند‌.
فرهادی با مهم بر شمردن مسئله محیط زیست گفت: ماشین، خانه، وسایل و تمام زندگی ما وام گرفته شده از محیط زیست است و در قبال خدماتی که محیط زیست به ما دارد ما نیز وظایفی بر عهده داریم.
به گفته فرهادی، اگر محیط زیست نباشد زندگی معنا ندارد و ما امروزه در حال نابود زندگی و محیط زیست خودمان هستیم.
شهردار منطقه شش گفت: شهرداران مدرسه می توانند نقش خود را در مسائل محیط زیستی و زندگی اجتماعی پیدا کرده و دنبال کنند تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

در این دیدار، شهرداران مدارس ضمن گفت و گو با شهردار منطقه شش مسائل و موضوعات خود را مطرح کردند.
کمبود امکانات ورزشی از سوی این دانش آموزان شهردار از جمله مباحث مطرح شده بود.
همچنین در این جلسه، مقرر شد شهرداران مدارس در دبیرخانه امور شهروندی حضور یافته و مباحث مورد نظر خود را پیگیری کنند.
مراسم تجلیل از شهرداران مدارس با اهدای احکام از سوی شهردار منطقه به پایان رسید.

شنبه 9/9/1398 - 13:51
ایرانگردی

 

 

سامانه نظارت همگانی 1888 منطقه 15 در  6 ماه نخست سال موفق به کسب رتبه بسیارمطلوب در میان مناطق 22 گانه تهران شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15،کامران همایونی مسئول سامانه نظارت همگانی۱۸۸۸ منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: سامانه نظارت همگانی 1888 با کسب امتیاز 3/96  موفق به کسب بالاترین رتبه این ارزیابی (بسیارمطلوب) شد.

وی با اشاره به اینکه این رتبه نتیجه ی پی گیری و تلاش پرسنل این حوزه بود افزود:  معاونت ها و نواحی نیز با  پاسخ گویی و اقدامات لازم در کسب این موفقیت نقش بسزایی داشته اند.  

همایونی به شاخص های این ارزیابی اشاره کرد و افزود: سه شاخص کمیت رسیدگی شامل پاسخ گویی اولیه به پیام ارجاعی، شاخص کیفیت رسیدگی براساس تلاش حوزه اجرایی در درج پاسخ های صحیح و دقیق و شاخص اقدامات فرهنگی و اجتماعی شامل تلاش حوزه اجرایی در جهت فعالیت فرهنگی از جمله شاخص های این ارزیابی بود.

مسئول سامانه نظارت همگانی۱۸۸۸ منطقه ادامه داد: سرعت رسیدگی مطلوب به پیام شهروندان، دستیابی به حد مورد انتظار در رسیدگی کمی، دستیابی به حد مورد انتظار در رسیدگی کیفی به پیام شهروندان، اقدامات و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی موثر در راستای تعمیق فرهنگ نظارت همگانی و افزایش 2 امتیازی در ارزیابی جاری نسبت به کارنامه ارزیابی سال 97 از نقاط قوت این سامانه در این ارزیابی عنوان شده است.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار در 6 ماه نخست سال تعداد 285 پیام درسامانه 1888 منطقه ثبت شده که 1/96 درصد ازکل پیامهای ثبت شده مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته و مابقی پیامها نیز به دلیل زمانبر بودن در روند رسیدگی و پیگیری در کارتابل حوزه های رسیدگی کننده قرار دارد.

چهارشنبه 6/9/1398 - 16:2
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در دوره آموزشی"مفاهیم بازآفرینی شهری پایدار" تأکید کرد: بازآفرینی شهری از ویژگی کلیت باور، یکپارچه و زمینه محور برخوردار و ضروری است در این فرآیند، رویکرد در برگیرندگی مورد توجه قرار گیرد تا سیاست گذاری، برنامه ریزی و اقدام در این مهم با مشارکت کلیه دخیلان صورت پذیرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری ضمن حضور در دوره آموزشی "مفاهیم بازآفرینی شهری پایدار" به عنوان سخنران تخصصی، به ارائه تجربیات سازمان نوسازی شهر تهران در زمینه ظرفیت سازی و تأمین مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد میانی و تاریخی پرداخت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این دوره تخصصی، با اعلام این که موضوع بازآفرینی شهری، مجموعه ای از برنامه ها، سیاست ها و اقدامات متنوع را در برمی گیرد، خاطرنشان کرد: وقتی از بافت های فرسوده و ناکارآمد صحبت به میان می آوریم، با یک پدیده واحد و یکپارچه مواجه نیستیم و این مسئله ابعاد، جنبه ها و زمینه های متفاوتی دارد.
علی اکبری ضمن تشریح تاریخچه شکل گیری محدوده های ناکارآمد و فرسوده پایتخت در دوران معاصر، یادآور شد: در سال 1385 بافت های فرسوده شهری بطور رسمی تعریف می شوند و اعداد و ارقامی که به واسطه مطالعات و بررسی های صورت گرفته بدست می آید، نشان می دهد حدود 15 هزار هکتار از بافت های فرسوده شهر تهران ناپایدار بوده و به لحاظ سازه ای از دوام کافی در مقابل زلزله برخوردار نیستند و 37% از جمعیت شهر در این محدوده ها زندگی می کنند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت پایتخت (15% جمعیت شهر تهران) در 3268 هکتار بافت فرسوده مصوب که بر اساس سه شاخص ناپایداری، نفوذ ناپذیری و ریزدانگی تعریف شده اند، ساکن هستند و محدوده ها عمدتاً در مرکز و جنوب شهر تهران واقع شده اند.
علی اکبری با بیان این که بر اساس بررسی های صورت گرفته تا پایان سال 1397 حدود 270 هزار پلاک مسکونی کم دوام در مقابل زلزله شناسایی شده که تمرکز پراکندگی آنها با محدوده های فرسوده انطباق دارد، گفت: ناپایداری در برابر زلزله تنها مشکل این محدوده ها نبوده بلکه سرانه های خدماتی در این محدوده ها حدود 25% متوسط شهر و تراکم جمعیتی حدود 3 برابر است و به لحاظ جذابیت های سرمایه گذاری نیز در شرایط پائین تری نسبت به متوسط شهر قرار دارند.
وی با اشاره به نقش احیاء، بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی مسکن در آخرین برنامه توسعه کشور، آئین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی، برنامه پنج ساله سوم شهرداری، مصوبات شورای اسلامی شهر تهران و ضوابط طرح تفصیلی، عنوان کرد: بر این اساس مجموعه اقداماتی از سال 1385 برای نوسازی بافت های فرسوده در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته که از جمله آن می توان به راه اندازی دفاتر تسهیل گری و تدوین و اجرای بسته های تشویقی نوسازی اشاره کرد.
به گفته علی اکبری، در سال جاری حدود 60 دفتر توسعه محله ای در بافت های فرسوده و ناکارآمد پایتخت فعالیت دارند و تمام محدوده هایی که حتی یک بلوک فرسوده در آنها وجود دارد، تحت پوشش این دفاتر قرار گرفته اند تا امکان ارتباط مستقیم و مستمر با ساکنان و ذی نفعان نوسازی وجود داشته باشد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به اعطای مشوق های متعدد نوسازی به منظور کاهش هزینه های ساخت و ترغیب سرمایه گذاران و بخش خصوصی برای ورود به نوسازی بافت های فرسوده از سال 1382 اشاره کرد و گفت: حدود 20 سال است که تکمیل و ارتقای مشوق های نوسازی مورد توجه قرار گرفته و طبق آخرین بسته تشویقی که در سال گذشته به تصویب ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران رسید، به سازندگان و متقاضیان بر اساس مجموعه مشوق هایی که در حوزه های تهیه طرح، خدمات نظام مهندسی، پرداخت بخشی از هزینه های انشعابات، پرداخت بخشی از سود بانکی تسهیلات ساخت و ساز، ودیعه مسکن، عوارض صدور پروانه و ... در نظر گرفته شده، حدود 150 تا 400 هزار تومان در هر مر مربع یارانه مستقیم پرداخت می شود.
وی با بیان این که حدود 60% از پلاک های واقع در بافت های فرسوده دارای مساحت کمتر از 100 متر مربع می باشند که بر اساس ضوابط و مقررات از امکان ساخت و ساز برخوردار نیستند، اظهار داشت: از سال های 85 و 86 تشویق به تجمیع پلاک های ریزدانه از طریق دفاتر تسهیل گری و ضوابط و مقرراتی که در طرح تفصیلی یا در شورای اسلامی شهر تهران وضع می شد در دستور کار قرار گرفت و در نهایت با مجموعه سیاست های صورت گرفته اعم از اعطای حدود 1000 میلیارد تومان تخفیف در هزینه صدور پروانه توسط شهرداری و اعطای حدود 1000 میلیارد تومان تسهیلات بانکی از سوی دولت، 44% از محدوده های فرسوده پایتخت نوسازی شدند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران توضیح داد: در عین حال که شاهد آمار نوسازی 44% در بافت های فرسوده هستیم اما توزیع نوسازی، تویع نامتوازنی است؛ بدین معنا که محله هایی در شهر تهران وجود دارد که در دوره 10 ساله، 75% از مسکن در آنها نوسازی شده در حالی که میزان نوسازی در محله هایی دیگر نزدیک به صفر است.
علی اکبری با اشاره به این که اجرای مدل تخریب و نوسازی در محدوده های ارزشمند تاریخی امکان پذیر نیست، افزود: از سال گذشته مشوق های ویژه ای برای حمایت از مقاوم سازی و مرمت و احیاء بناهای ارزشمند در نظر گرفته شده تا شرایط بهره مندی از این مشوق ها برای ساکنان و متقاضیان نوسازی در محدوده های مذکور نیز فراهم گردد.
توزیع مشوق های نوسازی مبتنی بر معیار عدالت و کیفیت و توجه به تأمین سرانه های خدماتی، فضاهای باز شهری، تأمین فضای سبز و اجرای پروژه های مسکن جایگزین از جمله سایر مباحثی بود که از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این نشست تخصصی به آن پرداخته شد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تأکید کرد: بازآفرینی شهری از ویژگی کلیت باور، یکپارچه و زمینه محور برخوردار است که می بایست متناسب با ظرفیت ها، مسائل و ویژگی های موجود در هر شهر، هر محله و هر پلاک اقدام به تشخیص مسئله، تحلیل و ارائه راه حل کرد و ضروری است در تمام این فرآیند، رویکرد در برگیرندگی مورد توجه قرار گرفته شود تا سیاست گذاری، برنامه ریزی و اقدام با مشارکت و همکاری همه دخیلان صورت پذیرد.
علی اکبری درخاتمه سخنان خود بر ضرورت توجه به مجموعه ای از اقدامات اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، مدیریتی، کالبدی و ... بصورت متوازن و متناسب در چارچوب بازآفرینی شهری تأکید کرد و متذکر شد: تمرکز بیش از اندازه روی یک بعد و غفلت از سایر ابعاد منجر به توسعه نامتوازن شده که پیامدهای منفی آن عموماً بیشتر و گسترده تر از پیامدهای مثبت آن خواهد بود.

چهارشنبه 6/9/1398 - 16:0
ایرانگردی

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران پژوهش را کلید اجرای پروژه های شهری ماندگار در پایتخت می داند.

به گزارش ستاد خبری یازدهمین جشنواره جایزه تهران، محسن هاشمی با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه زیر بنای توسعه در دنیای کنونی، علم و پژوهش و فناری است، افزود: پژوهش در جوامع توسعه یافته، نقش بنیادین و تصمیم ساز در مدیریت دارد و یکی از تفاوت های بارز دنیای جدید با دوران قبل، میزان پایبندی به طرح های پژوهشی است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل وضعیت نابه سامان ملی و محلی در کشور، ناشی از بی توجهی به مقوله پژوهش و کم توجهی به تجربیات جهانی بوده است، ادامه داد: بنیان های تحقق اصول قانون اساسی، توسعه سرمایه اجتماعی با رویکرد علمی خواهد بود و مدیران شایسته و متعهد به چارچوب های علمی، با در نظر گرفتن شاخص های علمی و پژوهشی، نیل به اهداف عالیه نظام را امکان پذیر می سازند.

به گفته رئیس شورای اسلامی شهر تهران؛ برای ایجاد تمدن ایرانی-اسلامی پایدار و پیشرفته باید مراکز قوی و پژوهشی و دانشگاهی مرتبط با بخش اجرایی وجود داشته باشد تا بتوان به تحلیل درست معضلات و مشکلات و پدیده های پیچیه جامعه امروز پرداخته شده  تا مدل و راهکار متناسب، برای برون رفت از آنها ارائه کنند.

وی با اشاره به تاثیر مستقیم پژوهش در کاهش معضلات و مشکلات شهری بیان کرد: به عنوان مثال معضلات مدیریت شهری از آلودگی هوا و ترافیک که نیازمند کاهش آلاینده ها و توسعه مستمر نظام حمل و نقل عمومی شهری است تا آسیب های اجتماعی ارتقای تاب آوری شهری بافت های فرسوده، لزوم تجدید ساختار و چابک سازی بدنه اداری و ستادی، شیوه های نوین تامین مالی و استفاده از سرمایه های خرد و کلان بخش خصوصی برای توسعه شهر، طراحی ساختاری برای استفاده بهینه از زیر ساخت های فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی بازمهندسی فرآیندهای مدیریت شهری و بهینه سازی آن و....، بخشی از موضوعات نیازمند و بهینه سازی آنها و نظایر آن بخشی از موضوعات نیازمند نوآوری و پژوهش های کاربردی است که یک نظام پژوهشی مساله خور می تواند برای هر کدام راه حل درست و قابل اجرا ارائه کند.

به اعتقاد محسن هاشمی، به هر اندازه بتوانیم در پژوهش از مرتبه پسا تصمیم حرکت کنیم، بهره وری از اثر بخشی بالاتری را در مدیریت شاهد خواهیم بود.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه ضرورت دارد پژوهش ها مساله محور باشند و نظام فراخوان پژوهشی مبتنی بر شایسته سالاری و استفاده از استعدادهای خلاق و جوان دانشگاهی باشد، یادآور شد: لازم است در حوزه اجرای طرح های پژوهشی مدیریت شهری وحدت رویه و مکانیزم شفاف وجود داشته باشد و پراکندگی موازی کاری و ناکارامدی تبدیل به هم افزایی و تمرکز مراکز تحقیقاتی و ایجاد ساختار پژوهشی کارآمد منصفانه رقابتی و مساله محور در تحقیق پذیر و سنجش پذیر در مدیریت شهری با استفاده بهینه از ظرفیت ها و سیستم موجود شود.

وی در بخش دیگری از صحت های خود با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره جایزه تهران تاکید کرد:امیدواریم مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با راهبری شایسته پژوهشگران و ارائه معضلات و مسایل مدیریت شهری بتواند در انجام پژوهش ها با حفظ عدالت پژوهشی و توزیع مناسب استفاده از زیر ساخت های تخصصی و نیز مدیریت بهره گیری از یافته ها و نوآوری های حاصل از پژوهش گام موثری در بهبود عملکرد مدیریت شهری برداشته و خروجی فعالیت های پژوهشی آن بتواند در علمی شدن هر چه بیشتر مدیریت شهری نقش آفرین باشد.

به اعتقاد هاشمی رفسنجانی؛ برپایی جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و تکریم و تشویق پژوهشگران این حوزه با انتخاب آثار پژوهشی برتر اثر ماندگاری در نیل به اهداف عالیه مدیریت شهری و جلب رضایت شهروندان تهرانی ایفا خواهد کرد.

 

 

چهارشنبه 6/9/1398 - 15:28
ایرانگردی

 

 

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه چهار از تشکیل کارگروه یکصدنفره برای بازدید میدانی و برداشت اطلاعات از املاک تجاری و مسکونی محدوده نواحی  6 و 7 منطقه چهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار " ابوالفضل ابراهیمی" در نشست با کارشناسان معاونت های ستادی و اجرایی منطقه  و نواحی6 و 7 با اشاره بر اهمیت و لزوم تشکیل و تکمیل بانک اطلاعات پرونده های شهرسازی این دو ناحیه  گفت: همکاران می بایست بادقت نظر به برداشت اطلاعات کامل و جامع از تمامی ساختمان های این نواحی پرداخته و اطلاعات را جهت پایش در اختیار معاونت شهرسازی قرار دهند.

وی در ادامه افزود: با تشکیل 25 گروه 4 نفره از همکاران خدوم شهرسازی، این اطلاعات بصورت میدانی طبق فرم های حاوی کدهای نوسازی و نقشه پیوست استخراج و جمع آوری خواهد شد و در نهایت توسط معاونت شهرسازی ، ادارات بازرسی و حراست پایش و بررسی خواهد شد.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه چهار ضمن تقدیر از زحمات کارشناسان منطقه در ساماندهی وآرشیو الکترونیکی پرونده ها گفت: به منظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان ساکن در نواحی 6 و 7 ضروری است ساماندهی املاک ساختمان با سرعت بیشتری انجام شود.

 

چهارشنبه 6/9/1398 - 15:3
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از پیشرفت عملیات احداث سلول جدید دفن بهداشتی زباله خبر داد و اعلام کرد: این پروژه در شش ماه نخست سال 99 به بهره برداری می رسد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر صدرالدین علی پور با تاکید بر ضرورت کاربرد روش های نوین، جدید و استاندارد برای دفن پسماند های بیمارستانی، خاطرنشان کرد: روزانه یکصد تن پسماند بیمارستانی در شهر تهران تولید می شود که دفن غیر بهداشتی این پسماندها آلودگی‌های زیست محیطی و آبهای زیرزمینی و همچنین گسترش برخی از بیماری ها را در پی دارد.

او با اشاره به اینکه طبق قانون مدیریت پسماند، زباله های پزشکی و نیز بخشی از پسماندهای عادی، صنعتی و کشاورزی که نیاز به مدیریت خاص دارند، جزو پسماندهای ویژه محسوب می شوند، اظهار داشت: مدیریت اجرایی زباله های صنعتی و ویژه، به عهده تولید کننده است و در صورت تبدیل آن به پسماند عادی، شهرداری ها، دهیاری ها و بخشداری ها این وظیفه را بر عهده دارند.

علی پور در ادامه گفت: مدیریت زباله های بیمارستانی شامل تولید، ذخیره، جمع آوری، حمل و نقل و پردازش و دفع است که این سازمان بر اساس دستورالعمل های ارسالی از جانب سازمان حفاظت محیط زیست  و طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و بر اساس وظایف محوله و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه، کار جمع آوری و حمل و دفع پسماند بیمارستانی را انجام می دهد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به تکمیل شدن ظرفیت سلول دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی در اوایل سال آینده، تصریح کرد: با هدف تداوم دفن بهداشتی این زباله ها برای استفاده در سال های آتی، عملیات احداث سلول دفن بهداشتی جدید شروع شده است.

او در تشریح ویژگی های این سلول بیان کرد: سلول جدید دفن بهداشتی پسماند، در مساحتی حدود هشت هکتار و با ظرفیت پذیرش 600  هزار مترمکعب پیش بینی شده است که پس از عملیات خاکبرداری، شیب بندی، زهکشی کف و دیوارها و رس کوبی اجرای عایق بندی کف و دیوار ها، با هدف جلوگیری از نفوذ شیرابه به خاک، مورد بهر برداری قرار می گیرد.

او در پایان با تاکید به افزایش تعامل تولیدکنندگان زباله های بهداشتی با مدیریت شهری، عنوان کرد: ارتقا هماهنگی میان سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت بهداشت در راستای جمع آوری پسماندهای بیمارستانی و تفکیک مطلوب این دسته از زباله ها، حفاظت از شاخص های زیست محیطی را در پی دارد.

 

چهارشنبه 6/9/1398 - 15:1
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، در اولین جلسه ستاد بازآفرینی منطقه 19 گفت: کل بودجه ای که برای ساماندهی پروژه 20 منطقه شهر تهران در نظر گرفته شده، 50 میلیارد تومان است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در اولین جلسه ستاد بازآفرینی منطقه 19 که با هدف بررسی و تصویب برنامه توسعه محلات،(نعمت آباد، کاظمی، دولتخواه شمالی وجنوبی، اسماعیل آباد) برگزار شد، اظهارکرد: میزان فرسودگی و بافت فرسوده رسمی و مصوب در این منطقه با شرایطی که به تصویر کشیده می شود، وضعیت متناقضی بوده و ناکارآمدی شاخص فرسودگی را کاملا نشان می دهد و این ضرورت بازنگری و انطباق بافت‌های فرسوده و ناکارآمد منطقه را با شرایط واقعی خاطرنشان می کند و این امر باید در شهرداری تهران به طور جد پیگیری شود.
وی ادامه داد: فرصت ها و ظرفیت هایی در این منطقه وجود دارد که در عین مسائل و تهدیدهایی که دیده شده یا نشده، قابل توجه است به طور مثال محدوده جنوب منطقه 19 پارک 180 هکتاری، این ویژگی را دارد که بتوانیم از آن برای توسعه منطقه و شهر تهران استفاده کنیم البته زمانی که صحبت از توسعه می شود، باید این توسعه متوازن و همه جانبه گر باشد و همه ابعاد را درنظر گرفت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه با اعلام آمادگی برای جنوب منطقه سعی داریم برنامه ای برای توسعه محدوده و در راستای ارزش افزوده داشته باشیم، گفت: کمبود خدمات یکی از مباحث مهم بوده است که در این راستا در گذشته اعلام کردیم و می کنیم هر جا زمین و فرصتی برای خدمات شهرداری باشد در برنامه خود قرار خواهیم داد البته در مناطق دیگر نیز به این شکل است.
حاجی علی اکبری با اشاره به زمینی در نعمت آباد، افزود: این موضوع را در برنامه گذاشته تا به صورت پروژه ای آغاز شود البته صرف تامین منابع برای اجرا کفایت نمی کند بلکه باید بببنیم بهره برداری برای چه فردی است به طور مثال در منطقه 17 مجموعه ورزشی احداث کرده و تفاهم نامه بهر برداری آن را با وزارت ورزش انجام دادیم به طور کلی پروژه ها بعد از ساخت باید بهره برداری شوند.
وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات تنها وظیفه شهرداری تهران نیست بلکه نیاز است از سوی دولت هم این امر رسیدگی شود، افزود: دو پروژه در منطقه 19 به شرکت بازآفرینی معرفی کردیم تا بعد از تامین منابع مالی، در دستور کار قرار دهیم.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران بیان کرد: ما هماهنگ کردیم تا به زودی کمیته زیرساخت برگزار و مسائلی از جمله موضوع شبکه فاضلاب و غیره در این منطقه را مورد بررسی قرار دهد.
حاجی علی اکبری در ادامه بیان کرد: در مورد پروژه خدماتی یکی از پروژه هایی که پیش‌بینی شده تملک طالقانی است؛ در منطقه 18 واحدهایی برای تملک طالقانی فریز کردیم تا امسال تملک خیابان طالقان تمام شود البته قرار بود این موضوع زودتر به پایان برسد ولی کاری پیش نرفت بنابراین باید تمهیداتی بیاندیشیم تا این کار تا پایان سال تمام شود.
وی بیان کرد: در خصوص پروژه ساماندهی نیز کل مبلغی که برای پروژه 20 منطقه شهر تهران در نظر گرفته شده، 50 میلیارد تومان است البته در خصوص توسعه محله به ویژه برای محله نعمت آباد و دیگر محلات تاکید می کنم چراکه اجتماع محلی بوده و خواسته مردم است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه با اشاره به دیگر پروژه ها، بیان کرد: سال گذشته پروژه رها انجام و اجرا آن شروع شده است.
در ادامه جلسه علی توکلی شهردار منطقه 19، با اشاره به اینکه سازمان نوسازی در کل سطح شهر خوب درخشیده است، اظهارکرد: در تلاش هستیم هر روز بهتر از روز قبل نسبت به رسالت خود باشیم؛ طبیعتا هم افزایی و وحدت رویه در نیروی های مسئول و نهاد های مربوطه در منطقه شکل گرفته تا هر چه بهتر بتوانیم در راستای وظایف انجام وظیفه کنیم.
وی بیان کرد: شهرداری قطعه زمینی برای کلانتری در بحث امنیت درنظر گرفته است که جا دارد در این زمینه از نیروی انتظامی که بیشتر از خودمان پیگیر بودند نیز قدردانی کنیم. با توجه به اتفاق های اخیر در تهران، متوجه شدیم که بیشتر به امنیت نیاز داریم.
توکلی ادامه داد: در خصوص خیابان طالقانی نیز باید بگویم که باید ماده 9 اعمال شود که البته با توجه به اقتصاد کشور این امر به صورت پایلوت صورت گرفت تا به مرور انجام دهیم البته در مورد قیمت گذاری نیز طمع هایی شد.
توکلی در ادامه بیان کرد: اجرای ماده 9 کمی دارای اشکال است چراکه دست انداز اداری زیاد دارد به این شکل که باید از رییس شورا نیز نظر دهد که این امر خود زمان بر است.

سه شنبه 5/9/1398 - 18:21
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته