• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1281روز قبل
ایرانگردی



سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از میدان میوه و تره بار جلال آل احمد که پیش از ظهر روز جمعه صورت پذیرفت، از نزدیک در جریان چگونگی خدمات رسانی میادین میوه و تره بار به شهروندان قرار گرفت و با تعدادی از مراجعه کنندگان به این میدان گفت‌وگو کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ علی اعطا ضمن قدردانی از خدمات سازمان مدیریت میادین به مردم در میادین میوه و تره بار، تکریم شهروندان را از اصول شهروندمحوری دانست و گفت: احترام به شهروندان و مشتری‌مداری از اصولی است که در میادین میوه و تره بار مورد توجه قرار گرفته است.
نماینده مردم در شورای شهر تهران با تاکید بر لزوم ارتقای کیفی و کمّی خدمات میادین میوه و تره بار برای خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان، افزود: میادین میوه و تره بار در شرایط دشوار اقتصادی که کشور با آن رو به رو است به کمک مردم آمده‌اند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در جریان این بازدید با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد مراجعه کنندگان به میادین میوه و تره بار به ویژه از هفته آخر آبان به بعد، اظهار کرد: میادین میوه و تره بار از نقش انکارناپذیری در تعدیل قیمت‌ها در سطح شهر و تثبیت نرخ‌ها در بازار برخوردار هستند و یکی از دلایل استقبال روزافزون شهروندان از این مراکز نیز همین موضوع است.
سید سعید راد با اعلام اینکه میادین میوه و تره بار، کمک حال خانواده‌ها هستند و شهروندان با مراجعه به این مراکز می‌توانند مایحتاج روزانه و هفتگی خود را با قیمت‌های به مراتب پایین‌تر از سطح شهر تامین کنند، تصریح کرد: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با کاهش هزینه سبد خرید خانوارها، رضایتمندی شهروندانی را که برای تامین محصولات مورد نیاز خود به میادین میوه و تره بار مراجعه می‌کنند، جلب نماییم.
گفتنی است، نماینده مردم تهران در پارلمان شهری با حضور در بین شهروندان مراجعه کننده به میدان میوه وتره بار جلال آل احمد، ضمن آگاهی از درد دل‌های آنها در مورد شرایط سخت معیشتی، از نظرات آنها در مورد میادین میوه و تره بار و خدمات این مراکز نیز آشنا شد.

شنبه 23/9/1398 - 15:30
ایرانگردی

شهردار تهران صبح امروز در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی بر ضرورت تکیه بر نگاه علمی و پژوهشی تاکید کرد و بسیاری از طرح‌های پرهزینه و کم‌بازده سال‌های اخیر را نتیجه فقدان این رویکرد دانست.

 

به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی شهردار تهران صبح امروز به همراه محسن هاشمی رئیس و اعضای شورای‌شهر و مهدی جمالی‌نژاد معاون وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای شرکت در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی که با میزبانی مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران و همکاری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد، در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد حضور یافت.
 

 

او در این مراسم ضمن اشاره به این‌که در آموزه‌های فرهنگی ما ساعتی تفکر فراتر از ٧٠ سال عبادت دانسته شده است، گفت: امکان بررسی مسیرهای طی‌شده و تجدیدنظر در آن‌ها آن‌قدر تاثیرگذار بوده است که این گزاره در بخشی از فرهنگ ما ثبت شده.
 

 

او افزود: پژوهش‌های کاربردی و استفاده از آن‌ها برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌هایی که در حوزه مدیریت شهری با آن مواجهیم، حیاتی است؛ به سهم خودم و به نمایندگی از همکارانم از برگزارکنندگان این رخداد مهم تشکر می‌کنم.
 

 

شهردار تهران اظهار داشت: امروزه با دانشگاه‌های نسل سوم مواجهیم که کارآفرینی می‌کنند و نتایج آموزش و پژوهش و مطالعاتشان مستقیما بر حوزه کارآفرینی تاثیر دارد. با یک قدم عقب‌تر به دانشگاه‌هایی با اهداف پژوهش می‌رسیم و قبل از آن نیز دانشگاه‌هایی با هدف آموزش فعالیت می‌کردند. باید کاری کنیم که مراکز آموزشی و پژوهشی‌مان با رویکرد پژوهشی در مسیر کارآفرینی پیش روند.
 

 

او یکی از بزرگترین مزیت‌های کشورمان ایران را جمعیت جوان تحصیلکرده و آماده اشتغال دانست و افزود: معتقدم شهرداری‌ها بیشترین نقش را در فضای کسب‌وکار دارند. شهرداری‌ها می‌توانند به‌عنوان یک شتاب‌دهنده قوی به استارتاپ‌ها و نیروهای خلاق و جوان که هسته‌های کوچک علمی و حرفه‌ای دارند، کمک کنند. می‌توانیم فضای کسب‌وکار خوبی برای نیروهای جوان آماده کنیم. به همین خاطر در همایش تهران هوشمند که هفته گذشته همین‌جا در برج میلاد برگزار شده بود، علاوه بر معرفی سرویس‌دهی استارتاپ‌ها و شرکت‌های جوان، دستگاه‌های مختلف نظام مدیریت شهری حضور داشتند تا مشکلاتشان را عنوان کنند و از شرکت‌های جوان کمک بگیرند؛ هر حوزه به تناسب ماموریت‌هایش معضلات خود را مطرح کرد تا گروه‌های جوان پاسخی برای آن‌ها بیابند. ان‌شاءالله عنقریب لایحه حمایت از شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها را نیز به شورای‌شهر ارایه می‌کنیم.

 

 

شهردار تهران هدف این کار را درگیر کردن پژوهش‌های در حال انجام با مشکلات ملموس و واقعی‌ای دانست که در شهرها با آن‌ها مواجهیم و ادامه داد: در بسیاری از حوزه‌هایمان اعتبارات قابل‌توجهی را برای مطالعات و پژوهش در نظر می‌گیریم. باید کاری کنیم تا در این شرایط سخت مالی بتوانیم حداکثر بهره‌وری را از مطالعات و پژوهش داشته باشیم.
 

 

او گفت: ما در حوزه مدیریت شهری به خلاقیت، نوآوری، آینده‌پژوهی و آینده‌نگری نیازمندیم. امروز در شهرهای جهان خودروهای پاک مطرح می‌شود و نگاه‌ها به گرم شدن زمین و افزایش آلاینده‌ها و تاثیر آن‌ها بر سلامت شهروندان است؛ با این نگاه شاید در دهه‌های آتی دیگر فروش هیدروکربن‌ها به عنوان یک مزیت تلقی نشود؛ با این نگاه به سمت خودروها و مسیرهای پاک هدایت می‌شویم. یکی از مهمترین فواید خلاقیت و نوآوری این است که اقدامات پربازده را با هزینه‌های کم خواهیم داشت.
 

 

او با اشاره به تصویری از شهر تهران در نمایشگر سالن همایش‌ها که محله ولنجک را نشان می‌داد، تصریح کرد: تصور کنید که هر کدام از ساختمان‌های منطقه ولنجک می‌توانست حداقل ١۵ طبقه کوتاهتر از این باشد. متاسفانه ما به گونه‌ای شهر را اداره کردیم که نیازمند این کارها بودیم و این مسیر میسر نبود، جز با ذبح شهرسازی.
 

 

حناچی تاکید کرد: معتقدم شیوه مدیریت ما در افتراق بین فقر و غنا بسیار تأثیرگذار است. معتقدم که مسایل پیش‌آمده در یک ماه گذشته ریشه در فقر دارد؛ هر عامل دیگری هم که به فاکتورهای این رخدادها اضافه شود، روی بستر فقر می‌تواند پیش برود. شیوه ما در اداره شهرها می‌تواند به کنترل فقر کمک کند، یا بر افزایش میان فقر و غنا بیافزاید. باید نحوه اداره امور شهرهایمان را متعادل کنیم و این مهم میسر است. داشتن چشم‌انداز و حرکت براساس برنامه، نقشه و هدف ما خواهد بود.
 

 

او با اشاره به این‌که نحوه مدیریت ما در شکل‌گیری مناطق حاشیه‌ای بسیار تأثیرگذار است، اظهار داشت: اگر مدیریت ما منتهی به افزایش قیمت مسکن شود، طبعا حاشیه‌نشینی افزایش پیدا خواهد کرد و این پدیده نتایج پرهزینه‌ای به بار می‌آورد.
 

 

حناچی گفت: به همین خاطر ٢ لایحه با همکاری دولت در مجلس مطرح است که امیدواریم نقطه عطفی برای یک پارادایم شیفت در همه شهرهایمان باشد. نفع این اتفاق به همه مردم شهر خواهد رسید و فقط یک تعداد محدود از آن بهره‌مند نخواهند شد. همه باید در تحقق این سرنوشت خوب تلاش کنیم.
 

 

شهردار تهران یکی از مهمترین نتایج اقدام براساس مطالعات پژوهشی را کم‌هزینه‌تر و پربازده‌تر بودن طرح‌ها خواند و توضیح داد: ما در تهران طرح‌هایی داشتیم که چندین سال ٢٠ درصد بودجه شهرداری را به آن‌ها اختصاص دادیم اما اگر بپرسیم چقدر در افزایش کیفیت زندگی تأثیرگذار بودند، پاسخ منفی خواهد بود؛ و به عکس طرح‌های کم‌هزینه‌تر و پربازده نیز بوده‌اند؛ مثل طرح‌هایی که براساس نگاه توسعه حوزه قلمرو عمومی توسعه پیدا می‌کنند؛ میدانگاه هفت‌تیر با هزینه‌ای کمتر از ۴ میلیارد تومان توسعه پیدا کرد.
 

 

حناچی خاطرنشان کرد: اقدامات پژوهشی می‌تواند تغییر رویکرد حدی را در پی داشته باشد؛ ایده «روددایت» یا رژیم جاده‌ای در ابتدا یک نظریه بود، اما الان عملا در بسیاری از شهرها به عنوان رویکرد نهادینه در حال اجراست و بسیاری از شهرها با توسعه حمل‌ونقل عمومی این مسیر را طی می‌کنند که تاثیر مستقیم بر پاکیزگی هوا و بهبود کیفیت زیست شهری دارد؛ اولین کسی که این ایده را مطرح کرد، یکی از پروفسورهای دانشگاه بروکلی بود و حالا امروز این نظریه و پژوهش، تبدیل به یک پایه علمی و عملی شده است. ان‌شاءالله بتوانیم مطالعات کاربردی‌مان را پشتوانه تصمیماتمان قرار دهیم.

شنبه 23/9/1398 - 15:1
ایرانگردی


با حمایت سازمان زیباسازی شهر تهران و همکاری شهرداری منطقه ۱۲ سومین رویداد هنری پاییز–برگ برگزار می شود.

 
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، سید مجتبی موسوی، معاون فرهنگی و هنرهای شهری این سازمان با اعلام این خبر، گفت: سومین رویداد هنری پاییز–برگ ۲۳ تا ۲۵ آذرماه سال جاری در میدان مشق از سردر باغ ملی تا سردر دانشگاه هنر برگزار می شود.

موسوی در ادامه بیان کرد: از دو سال پیش تعدادی از دانشجویان و فارغ التحصیلان هنر این رویداد را مطرح کردند که از دو سال قبل برگزاری این رویداد با حضور تعدادی از هنرمندان انجام شده است. در این رویداد از برگ های پاییزی برای خلق اثر استفاده می شود.
وی افزود: فصل پاییز زیبایی های خاص خودش را دارد و این هنرمندان برای خلق آثار زیبا از برگ های پاییزی درخت چنار استفاده می کنند. این رویداد با حمایت سازمان زیباسازی و همکاری شهرداری منطقه ۱۲ برگزار می شود که هنرمندان با فواصل معینی به اجرای آثار خود می پردازند.

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، خاطرنشان کرد: به نظر من این رویداد اتفاق جالبی است زیرا مردم هم در این کار مشارکت می کنند و فضای جذابی در فصل پاییز برای مخاطبان ایجاد می شود.

سید مجتبی موسوی در ادامه تاکید کرد: این رخداد متناسب با فصل پاییز است و همان طور که هنرمندان در فصل زمستان آثاری را با برف درست می کنند تصمیم گرفتیم در فصل پاییز هم با استفاده از برگ های پاییزی آثار خوبی توسط هنرمندان خلق شود.

وی در پایان گفت: سازمان زیباسازی همیشه از رویداد های فرهنگی و هنری استقبال کرده است و همیشه یا خودش این رویدادها را برگزار می کند یا از آن ها حمایت مالی و معنوی می کند. این رویداد هم مانند یک سمپوزیوم است و سازمان زیباسازی همه تلاش خود را می کند تا رویدادها را با همکاری گروه‌های مختلف برگزار کند زیرا هدف اصلی سازمان ارتقای فرهنگ و هنر است.

شنبه 23/9/1398 - 14:41
ایرانگردی



 
 
بانک پارسیان به منظور افزایش سهولت مشتریان خود در استفاده از رمز پویا، امکان دریافت پیامکی رمز دوم پویا به صورت خودکار را برای آن دسته از مشتریانی که شماره همراهشان در این بانک ثبت شده و رمز دوم ایستا دارند، فعال نموده و طی ارسال پیامک به ایشان اطلاع رسانی می نماید.
 
براساس اعلام رسمی بانک مرکزی ج.ا.ا و توافقات انجام شده در کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی و برای جلوگیری از تهدیدها و سو استفاده کلاهبردارن اینترنتی از کارت‌های بانکی، رمز دوم ایستا(رمزهای دوم کنونی) غیرفعال خواهد شد و مشتریان از ابتدای دی ماه می بایست از رمز دوم یکبارمصرف(رمزپویا) استفاده کنند.
همچنین طبق اعلام این بانک، آن دسته از هموطنانی که قادر به استفاده از راهکارهای مبتنی بر گوشی تلفن همراه هوشمند نیستند، می توانند رمز دوم پویا را از طریق پیامک نیز دریافت کنند.
براین اساس بانک پارسیان در اقدامی رمز دوم پویا را برای آن دسته از مشتریانی که شماره تلفن همراه آنها در بانک اطلاعاتی این بانک موجود بوده و دارای رمز دوم ایستا هستند، را فعال کرده که با این حساب، این دسته از مشتریان دیگر نیازی به مراجعه به خودپردازهای بانک پارسیان برای فعالسازی رمز ندارند.
همچنین دارندگان کارت‌های نقدی پارسیان در صورت تمایل به بهره برداری از رمز دوم پویا آفلاین، در ابتدا می‌بایست نسبت به دریافت و نصب همراه بانک پارسیان اقدام کرده و سپس با مراجعه به خودپردازهای بانک پارسیان از طریق منوی عملیات رمز<ثبت نام رمز یکبار مصرف، یک رمز دلخواه هشت رقمی را برای کارت خود انتخاب و تایید کنند. در این مرحله کدفعالسازی برای آنها پیامک شده که با در اختیار داشتن این کد فعالسازی و رمز هشت رقمی انتخابی خود قادرخواهند بود با ورود به اپلیکیشن همراه بانک پارسیان و انتخاب گزینه رمز یکبار مصرف، اقدام به دریافت رمزیکبار مصرف کارت کنند.
با عنایت به ضرورت دسترسی به شماره همراه ثبت شده در سامانه های بانک جهت دریافت رمز دوم پویای پیامکی، آن دسته از مشتریانی که نیاز به تغییر شماره همراه اعلامی خود در بانک پارسیان را دارند، می بایست برای اصلاح این شماره با در دست داشتن اصل کارت ملی، به یکی از شعب بانک مراجعه نمایند.

شنبه 23/9/1398 - 14:38
ایرانگردی


مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد در مصاحبه با رادیو گفت و گو در پاسخ به این سوال که کدام بانک ها در حوزه واگذاری اموال مازاد پیشتاز هستند گفت: همه اموال مازاد بانک ها و حداقل ۱۳ بانک دولتی و خصوصی شده، به کرات به مزایده گذاشته شده اند که بانک ملت از آبان ماه سال گذشته تا امسال ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از املاک و سهام خود را واگذار کرده است.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر مرادپور مدیرکل دفتر امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد در این گفت و گوی رادیویی از مذاکرات متعدد این وزارتخانه با بورس و فراهم شدن زمینه عرضه املاک مازاد بانک ها از طریق بازار فرعی بورس خبرداد و گفت: این کار احتمالاً ظرف یک ماه آینده عملیاتی خواهد شد.
وی افزود: تملیک آخرین گزینه بانک هاست. بانک به عنوان وکیل سپرده گذار باید بهترین بازدهی را در قانون عملیات بانکداری بدون ربا و سایر مقررات موضوعه، کسب کند و به مشتری بپردازد. حال اگر اموال بلوکه شود و به بانگ برنگردد گردش مالی بانک خدشه دار خواهد شد لذا واگذاری اموال به نفع بانک خواهد بود.
این مقام مسوول در وزارت اقتصاد در پاسخ به این سوال که کدام بانک ها در حوزه واگذاری اموال مازاد پیشتاز هستند گفت: همه اموال مازاد بانک ها و حداقل ۱۳ بانک دولتی و خصوصی شده، به کرات به مزایده گذاشته شده اند. اما بانک ملت از آبان ماه سال گذشته تا امسال ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از املاک و سهام خود را واگذار کرده است، بانک ملی چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، بانک صادرات دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، بانک تجارت هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، بانک کشاورزی ۹۰۰ میلیارد تومان، بانک سپه ۹۰۰ میلیارد تومان، بانک مسکن ۷۰۰ میلیارد تومان و بانک رفاه هم هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از اموال مازاد خود را به فروش رسانده اند.

شنبه 23/9/1398 - 14:33
ایرانگردی


فیلم سینمایی «پدرخوانده3» به کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا، روز یکشنبه 24 آذرماه سالجاری ساعت 18 پس از اکران در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، با حضورمحمد تقی فهیم منتقد سینما نقد و بررسی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فیلم سینمایی «پدرخوانده3» به کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا، روز یکشنبه 24آذرماه ساعت 18 پس از اکران در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، با حضور محمد تقی فهیم منتقد سینما نقد و بررسی می‌شود.
فیلم «پدرخوانده3» به کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا بر پایه رمانی ازماریو پوزو در سال 1990 ساخته شده‌است. داستان این فیلم بر روی شخصیت مایکل کورلئونه شخصیت مهم ازسران مافیا تمرکز دارد که تلاش می‌کند به فعالیت‌های امپراطوری جنایی خود مشروعیت ببخشد.
بنابراین گزارش؛ دراین فیلم دو رویداد واقعی از زندگی و مرگ پاپ زان پل اول و رسوایی بانکی پاپی درسال‌های 1978-1981 مرتبط با مایکل کورلئونه نشان داده شده‌است. کاپولا وپوزو در ابتدا می‌خواست عنوان فیلم را «مرگ مایکل کورلئونه» نام گذاری کند، اما کمپانی پارامونت پیکچرز با خواسته او مخالفت نمود. این فیلم نامزد دریافت هفت جایزه اسکار شد، ولی موفق به کسب هیچ‌یک از جوایز اسکار نشد. این فیلم در فهرست 250 فیلم برتر تاریخ سینما قراردارد .در این فیلم آل پاچینو، اندی گارسیا، دایان کیتن و سوفیا کوپولا (دختر فرانسیس فورد کوپولا) نقش‌آفرینی می‌کنند.
موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یکشنبه‌ی هرهفته پس ازاکران فیلم های سینمایی، میزبان جلسات نقد و بررسی نقش قهرمانان سینمای جنگ خواهد بود. نقد و بررسی سینمای انقلاب و جنگ در برنامه انتهای سرو از سری برنامه های معاونت فرهنگی و هنری موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس صورت می گیرد که یکشنبه ها ساعت 18 در سالن هویزه برگزار می شود.

شنبه 23/9/1398 - 14:27
ایرانگردی



به گزارش روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین جلسه شورای علمی سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، روز گذشته با حضور دکتر محمدرضا بهمنی، مشاور وزیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر حسن بشیر، رئیس سومین همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی، دکتر مسعود کوثری، رئیس شورای علمی همایش، عبدالکریم خیامی دبیر شورای علمی و سایر اعضای شورای علمی سومین همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی در مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمدرضا بهمنی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، با اشاره به اینکه سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی توسط دانشگاه امام صادق(ع) و با همکاری سایر دانشگاه ها و مؤسسات علمی کشور برگزار خواهدشد، تصریح کرد: همایش باید ناظر به مسئله‌های عملی بیرونی نیز باشد و دچار فضای انتزاعی صرف نشود.
وی با اشاره به رخ‌دادهای ماه‌های اخیر به خصوص هفته‌های اخیر و تأثیر اخبار جعلی در این رخ‌دادها، گفت: سواد رسانه ای در فضای مجازی اگر به نقطه قابل توجه رسیده بود با این شرایط مواجه نمی‌شدیم.
بهمنی بر تلاش برای جهت‌دهی همایش به سمت رفع معضلات و مشکلات موجود در جامعه تأکید کرد و گفت: نگاه حل مسئله داریم و بر همین مبنا در جلساتی که با موضوع سواد رسانه ای پیشتر در این مرکز تشکیل شده بود، بر شکل‌گیری هیئت اندیشه‌ورز سواد رسانه ای برای طراحی برنامه¬ی اقدام افزایش سواد رسانه ای عموم مردم در فضای مجازی تأکید شد.
در ادامه حسن بشیر، استاد تمام دانشگاه امام صادق (ع) و رئیس سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با اذعان به این مسئله که سیستم دولتی معمولا کارهایش را واگذار نمی‌کند، گفت: واگذاری برگزاری این همایش به دانشگاه‌ اقدام بسیار خوبی است و این اقدام، ارزشمند است که از ارگان‌های دولتی فاصله گرفته و برنامه‌‌ها را به دانشگاه‌ها واگذار کنیم. امیدوارم با همین رویکرد بتوانیم به جایگاه بهتری در سواد رسانه‌ای برسیم.
وی بر لزوم توجه به مسائل و مشکلات خانواده‌ها، جوانان و مسائل عینی مرتبط با سواد رسانه‌‌ای در همایش تأکید و اظهار امیدواری کرد نشست‌های علمی متعددی با موضوع سواد رسانه ای در دانشگاه‌های مختلف برگزار شود.
بشیر افزود: در مسئله سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، به موضوع سواد اطلاعاتی کمتر توجه شده است که باید این نقص جبران شود. همچنین در کنار نشست‌ها، باید به مسئله تألیف و ترجمه کتاب نیز توجه شود. همچنین باید فعالیت¬هایی را در راستای تجربه‌نگاری مردم در حوزه سواد رسانه‌ای به عنوان پروژه طراحی کنیم چرا که با این رویکرد می‌توان بهتر به مشکلات مردم در حوزه سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی دست یافت.
رئیس اسبق دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)، حکمرانی نوین را به عنوان شعار و محور اصلی همایش اعلام و اظهار امیدواری کرد: به زودی بتوان کلینیک سواد رسانه‌ای که بتواند به صورت شبانه روزی پاسخگوی نیازهای مردم باشد را ایجاد کنیم.
بشیر اضافه کرد: باید بررسی کنیم نقش مردم، دولت و متفکرین در سواد رسانه‌ای چیست و برای یک چالش نظری ـ عملی آماده شویم، ابعاد آن را مطرح کنیم و به دنبال حل مسئله باشیم.
در ادامه، مسعود کوثری، دانشیار دانشگاه تهران و رئیس شورای علمی همایش ضمن اعلام اینکه موضوع سواد رسانه ای با بسیاری از نهادها و مؤسسات جمهوری اسلامی ایران مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای عالی فضای مجازی، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان صدا و سیما و وزارت آموزش و پرورش مرتبط است، تاکید کرد: هر کدام از این نهادها و مؤسسات باید در راستای وظایف خود تعریف مشخص و روشنی از سواد رسانه ای داشته باشند.
کوثری با اشاره به کمبود ادبیات مناسب و مطلوب در رابطه با حوزه سواد رسانه ای و اطلاعاتی، خاطر نشان ساخت: باید در جهت غنی سازی علمی در این زمینه با تألیف و ترجمه کتاب های مناسب و مفید کوشا باشیم.
در ادامه، پس از ارائه گزارش دو دوره پیشین همایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی توسط محمدصادق افراسیابی؛ دکترای سیاستگذاری فرهنگی و دبیرکل همایش های اول و دوم، عبدالکریم خیامی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) و دبیر شورای علمی همایش، حکمرانی نوین را محور اصلی این همایش عنوان کرد و موضوعاتی نظیر مردمی سازی سواد رسانه‌ای، کارگزاران و سواد رسانه‌، بومی‌سازی ادبیات نظری سواد رسانه‌ای را از جمله دیگر محورهای همایش اعلام کرد و افزود: نقش خانواده‌ها در ترویج و نهادینه‌سازی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، نقش نظام آموزشی رسمی و عملکرد آن، بایسته‌های حکمرانی کارگزاران، نقد و ارزیابی عملکرد رسانه‌ای مدیران دستگاه‌ها، راهکارهای روزآمد سازی و ارتقای دانش رسانه‌ها، مطالعات تطبیقی فلسفه سواد رسانه‌ای و موضوعاتی مشابه، زیر بخش‌های هر یک از محورهای اصلی همایش است.
در ادامه این جلسه صدیقه ببران، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و عضو شورای علمی همایش از کاهلی صورت گرفته طی 20 سال اخیر در تبیین آنچه برای جهان نوین رخ داده است، سخن گفت و افزود: باید حکمرانان را در جریان آنچه جهان به سمت آن می‌رود بگذاریم.
وی با اشاره به برجسته شدن مسئله سواد رسانه‌ای طی پنج سال اخیر در کشور و تدوین پایان‌نامه‌های متعدد در خصوص آن از کپی‌کاری‌های متعدد در این حوزه انتقاد کرد و گفت: این کپی‌کاری‌ها باعث شده ادبیات جدید در حوزه سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی به وجود نیاید بر همین اساس لازم است کمیته‌ای در حوزه تهیه ادبیات مطلوب در رابطه با تألیف و ترجمه تشکیل شود.
ببران ضمن تقدیر از گزارش ارائه شده توسط دبیر کل همایش های اول و دوم در خصوص تشکیل دبیرخانه های استانی، خواستار توجه بیشتر به استان‌های مرزی در این همایش شد و پیشنهاد کرد در استان‌های مرزی ورود قوی‌تری داشته باشیم و فراخوان همایش را نیز به صورت بین‌المللی ارائه دهیم.
حسین ابراهیم آبادی، دکترای روان شناسی تربیتی و دیگر عضو شورای علمی همایش با اشاره به اینکه مواجهه دولت و مردم با اینترنت متفاوت بوده است، گفت: نحوه مواجهه دولتمردان با اینترنت کاملاً متفاوت از مواجهه عموم مردم با این پدیده بوده است و لازم است دلایل این تفاوت مواجهه بررسی شود.
وی از دبیرخانه سومین همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی درخواست کرد مطالعاتی در خصوص نسل آینده اینترنت داشته باشند و اسناد منتشر شده در این زمینه را در اختیار اعضای شورای علمی همایش قرار دهند تا همایش بتواند در زمینه سواد رسانه ای و حکمرانی نوین، نشست های دقیق و جدی برگزار نماید.
بهاره نصیری، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و عضو دیگر شورای علمی این همایش نیز طی سخنانی با اشاره به اینکه هفته جهانی سواد رسانه‌ای از سوی سازمان یونسکو در تقویم این سازمان ثبت شده است، پیشنهاد کرد در ایران نیز روز یا هفته‌ای به نام سواد رسانه‌ای نام‌‌گذاری شود.
وی تأکید کرد لازم است تفکر انتقادی از کودکی و حتی از مهدهای کودک به بچه‌ها آموزش داده شود.
توجه به آینده ‌پژوهی در حوزه سواد رسانه‌ای، انجام مصاحبه با اساتید این حوزه و تبیین دیدگاه‌های آنها در قالب مصاحبه از دیگر پیشنهادهایی بود که در این جلسه مطرح شد.
در پایان نشست نیز احکام اعضای شورای علمی همایش به ایشان اعطاء شد.
بر اساس این گزارش نام اعضای شورای علمی سومین همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی عبارت است از:
دكتر محمدهادی همایون، دکترای فرهنگ و ارتباطات، دانشیار و رئیس دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)
دكتر بهمنی، دکترای سیاستگذاری فرهنگی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
دكتر حسن بشیر، دکترای جامعه شناسی ارتباطات بین الملل و استاد تمام دانشگاه امام صادق (ع)
دكتر حمید رضا آیت‌اللهی، دکترای فلسفه، استاد تمام و رئیس موسسه آموزشی هدایت میزان
دكتر مسعود كوثری، دکترای جامعه شناسی و دانشیار دانشگاه تهران
دكتر حسن خجسته، دکترای مدیریت استراتژیک و دانشیار دانشگاه صدا و سیما
دكتر مجتبی امامی، دکترای مدیریت دولتی، استادیار و معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع)
دکتر عبدالكریم خیامی، دکترای فرهنگ و ارتباطات و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)
دكترهادی خانیكی، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی، استاد تمام دانشگاه علامه، عضو هیات مدیره و رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات
دكتر محمد سلطانی فر، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر حسین ابراهیم آبادی، دکترای روانشناسی تربیت و دانشیار پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دكترامیدعلی مسعودی، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی، دانشیار و مدیر گروه ارتباطات دانشگاه سوره
دكتر صدیقه ببران، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی
دكترمحمد زره ساز، دکترای رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی و استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه خوارزمی
دکتر حسینعلی افخمی، دكترای علوم ارتباطات اجتماعی و دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی
دكتر مرتضی موسویان، دکترای مدیریت استراتژیک با گرایش فناوری اطلاعات، استادیار دانشگاه صدا و سیما، عضو هیئت مدیره و مدیر عامل انجمن سواد رسانه ای ایران
دکتر بهاره نصیری، دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
دکتر محسن حاجی زین العابدینی، دكترای علوم كتابداری و اطلاع رسانی و استادیار دانشگاه شهید بهشتی
دكتر حمید رضا آیت‌اللهی، دکترای فلسفه، استاد تمام و مدیر موسسه فرهنگی آموزشی هدایت میزان
دكترمحمد مهدی فتوره چی، دکترای علوم ارتباطات و اطلاعات و مدیر گروه مطالعات رسانه و فرهنگ موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران
دكتر رفیع الدین اسماعیلی، دکترای تبلیغ و ارتباطات و مدیر گروه سواد رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
دكتر محمد صادق افراسیابی، دکترای سیاستگذاری فرهنگی و مدرس دانشگاه سوره

شنبه 23/9/1398 - 14:25
ایرانگردی



جایزه و لوح تقدیر اثر برتر طرح نوآورانه " نظارت هوشمند بر بازیابی پسماند شهری" در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی به رسول کشت پور شهردار منطقه 2 اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، پیروز حناچی شهردار تهران بنا به نظر کمیته داوران علمی یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی طرح شهرداری منطقه 2 در زمینه " نظارت هوشمند بر بازیابی پسماند شهری" را به عنوان طرح برتر برگزید و با اهدای لوح تقدیر از رسول کشت پور شهردار این منطقه تقدیر کرد.
در متن این تقدیر نامه آمده است؛
با افتخار طرح نوآورانه ارزشمند با عنوان " نظارت هوشمند بر بازیابی پسماند شهری" که به کارفرمایی آن شهرداری انجام گرفته است، در محور طرح های نوآورانه " جشنواره پژوهش و نوآوری مدیریت شهری مشترک بین مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور" بنا به نظر کمیته داوران علمی جشنواره به عنوان طرح برتر اعلام می گردد.
از مشارکت اثر بخش شما در یافتن راه حل های علمی و نوآورانه در خصوص حل نارسایی های شهری و روستایی قدردانی نموده و تداوم همت و موفقیت های شما را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

شنبه 23/9/1398 - 14:22
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: فاز دوم باغ پرندگان برای گونه های مختلف پرندگان آماده سازی و مهیا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "حمیدرضا فرخی" با اعلام این خبر گفت: در آستانه بهره برداری از فاز دوم باغ پرندگان که به زودی انجام خواهد گرفت، با احداث دو نوع زیستگاه مخصوص، بستری مناسب برای استراحت و تخم گذاری پرندگان آماده شده است.

وی در ادامه با اشاره به جزییات این زیستگاه ها گفت: در این راستا دو نوع زیستگاه مخصوص که برای پرندگان در نظر گرفته شده است؛ یکی مختص پرنده های خشکی زی بوده و دیگری برای پرنده های کنار آبزی و وابسته به نیزار مهیا گردیده است.

فرخی گفت: مساحت این زیستگاه ها در مجموع حدود دو هزار مترمربع است که در هرکدام تعدادی گرماتاب نصب خواهد شد تا پرنده ها در فصول سرد سال،  ساعاتی گرم و راحت را تجربه داشته باشند.

به گفته معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه چهار تمامی نقل و انتقال های باغ پرندگان به صورت مستقیم و با نظارت سازمان محیط زیست استان تهران صورت می گیرد.

 

 

شنبه 23/9/1398 - 14:19
ایرانگردی


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه شش با اشاره به شناسایی یازده محور برای اجرای طرح تی او دی گفت: بر مبنای این طرح در فاصله یک کیلومتری از مجتمع های ایستگاهی مترو یا اتوبوس، مراکز تجاری و اداری تجمیع می شود تا شهروندان به سرعت و سهولت به کارهای خود رسیدگی کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، محمد عندلیب با بیان اینکه طرح تی او دی ملزومات رسیدن به شهری هوشمند را فراهم می کند گفت: بر این اساس شهروندان بعد از خروج از مترو یا ایستگاه اتوبوس در مسافتی کوتاه به مقصد مورد نظر خود می رسند و نیازی به استفاده از تاکسی یا خودرو ندارند.

او با بیان اینکه بر این مبنا فرهنگ پیاده روی و دوچرخه سواری نیز در شهر گسترش می یابد گفت: کاهش بار ترافیک و آلودگی های صوتی و هوا از نتایج اجرای این طرح است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه شش تصریح کرد: بر این اساس طرح ها و مطالعات اولیه در منطقه صورت گرفته تا مشخص شود با جا به جایی کدام یک از کاربری ها، ملزومات تحقق این طرح فراهم می شود.

شنبه 23/9/1398 - 14:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته