• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 6910
تعداد نظرات : 98
زمان آخرین مطلب : 3424روز قبل
آموزش و تحقيقات

108-10.JPG

محققان شرکت دیزنی با استفاده از چاپگر سه بعدی، چشم‌هایی را برای ربات‌های مخصوص کودکان طراحی کرده‌اند که از قابلیت نشان دادن احساسات برخوردار است.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با استفاده از فیبرهای نوری تولید شده با فناوری چاپگر سه بعدی، محققان دریافتند که می‌توان از آنها برای ایجاد تصویر استفاده کرد.

 

فناوری موسوم به PAPILLON امکان نشان دادن واکنش احساسی از جمله شادی، غم، خستگی، عصبانیت بر روی چشم اسباب بازی‌های فیزیکی و ربات‌ها را فراهم می کند.

 

این فناوری بر پایه مجموعه‌ای از الگوریتم‌هایی استوار است که پیاده سازی مارپیچ حلزونی شکل موسوم به مارپیچ فیبوناچی کلاسیک (Fibonacci spiral) و دیاگرام ورونوی (Voronoi tessallation) را بر روی الیاف نوری امکانپذیر می‌کند.

 

ایجاد صفحه نمایش منحنی بر روی سطوح دلخواه بدون ایجاد اعواج نوری در لبه چشم، صفحات نمایش در ابعاد و اشکال کوچک از جمله کاربردهای موثر این فناوری است.

 

در حال حاضر نمونه اسباب بازی هایی با چشم احساسی طراحی شده‌اند که هنوز به تولید تجاری نرسیده اند؛ البته فناوری PAPILLON تنها به اسباب بازی منحصر نشده و می تواند در مقیاس بزرگتر نیز کاربرد داشته باشد.

 

انتهای پیام

 

 

طراحی ربات با چشم احساسی

 

 

 

طراحی ربات با چشم احساسی

 

 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:48
نجوم

5-1189.jpg

تلسکوپ‌های امروزی ریشه در نیاز مردم باستان به برافروختن آتش دارد.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هنگام مطالعه بر روی مورد دشواری از نزدیک‌بینی، هانس لیپرشی، عینک‌ساز هلندی، به این واقعیت رسید که آرایه‌های خاصی از عدسی‌ها، اشیای دوردست را بزرگنمایی می‌کنند و این آغاز تولد تلسکوپ امروزی بود.

 

نخستین تلسکوپ لیپرشی یا «عینک پرسپکتیو هلندی» دارای بزرگنمایی 3x بود.

 

گالیله از این طرح استفاده کرد و تلسکوپ بهتری ساخت که دارای بزرگنمایی 5x بود؛ این رقم قابل‌مقایسه با حتی آماتورترین تلسکوپ‌های امروزی نیست که دارای بزرگنمایی دست کم 50x هستند.

 

منجمان آماتور امروزی به‌طور معمول با بزرگنمایی بالغ بر 200x کار می‌کنند.

 

داستان اختراع تلسکوپ در نوع خود خواندنی است اما پیش از لیپرشی یا حتی گالیله، کشفیات دیگری وجود داشتند که کلیدی برای ظهور این اختراع بودند.

 

جزء اصلی هر تلسکوپی بسته به نوع طراحی، عدسی‌ها یا آینه آن هستند.

 

تلسکوپ منکسرکننده از عدسی‌ها برای انکسار یا خم‌کردن نور ستاره‌ بهره می‌برد و تلسکوپ‌های منعکس‌کننده نیز از آینه‌ها برای منعکس‌کردن نور استفاده می‌کنند.

 

پیش از اختراع تلسکوپ، شیشه در دسترس بود که نخستین شاهد فرایند تولید شیشه توسط انسان به حدود سه هزار سال پیش از میلاد باز می‌گردد؛ زمانی که مهره‌های شیشه‌یی ریزی در شمال سوریه و مصر به عنوان محصول فرعی کار با فلز تولید می‌شدند.

 

فناوری ساخت شیشه در بخشی‌هایی از آسیا و مصر حدود هزار و 500 سال پیش از میلاد اوج گرفت و بسیار زود به تولید ظروف و مهره‌های شیشه‌یی برای جواهرآلات منجر شد.

 

تولید شیشه در سراسر جهان با سرعت متغیر ادامه یافت، اما همزمان با این امر، کشفیات مهمی دیگری در حال ظهور بودند.

 

حدود قرن هشتم پیش از میلاد، رومی‌ها و مصریان با کره‌های شیشه‌یی آزمایش انجام می‌دادند.

 

این کره‌ها در تلاش برای افزایش قدرت نور برای کمک به روشن‌کردن آتش با آب پر می‌شدند. حدود صد سال بعد، عدسی‌ها از بلورها و کوارتزها صیقل داده شدند.

 

روایت‌های اندکی درخصوص نخستین کاربرد عدسی‌های شیشه‌یی وجود دارند اما آریستوفان در سال 424 پیش از میلاد در یکی از نمایشنامه‌هایش به یک «شیشه‌ سوزان» اشاره می‌کند که گفته می‌شود، یک عدسی بوده که برای روشن‌کردن آتش به کار رفته است.

 

در زمان‌های بعد و در قرن 12، «سنگ‌های خوانشی» برای راهبان و دانش‌آموزان با هدف شفاف‌کردن متن به کار می‌رفتند.

 

این عدسی‌ها با دو نیم‌کردن یک کره شیشه‌ای ساخته می‌شدند و آزمایشات نشان می‌داد که کره‌های با اندازه‌های مختلف که دارای انحناهای مختلفی بودند، بزرگنمایی بیشتر یا کمتری تولید می‌کردند.

 

در قرن 13، استفاده از عدسی‌های شیشه‌یی سرانجام در عینک‌ها متداول شد. با این حال، حدود چهار قرن پس از آن بود که لیپرشی کشفی را صورت داد که ستاره‌شناسان امروزی باید تا ابد وامدار آن باشند.

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:48
آموزش و تحقيقات

80-10.JPG

خانه‌های هوشمند در کنار تسهیل کنترل از راه دور منزل و بهینه‌سازی مصرف انرژی، مسیر را برای حمله هکرها و جاسوسی از منازل فراهم می‌کنند.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خانه‌های هوشمند با استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته، کنترل از راه دور سیستم‌های امنیتی، قفل درب ها، تنظیم سیستم روشنایی و تهویه مطبوع منزل را امکانپذیر می‌کند.

 

دستگاه‌های الکترونیک از طریق اتصال به شکبه اینترنت منزل، شرایط مناسبی را برای نفوذ و حملات هکرها فراهم می‌کنند.

 

کارشناسان امنیت شبکه در کنفرانس کلاه سیاه (Black Hat) در لاس وگاس، خطراتی که منازل هوشمند را تهدید می‌کند، تشریح کردند.

 

به گفته محققان، اگر هکری قادر به شکستن رمز و نفوذ به سیستم شبکه محلی اینترنت شود، بدون نیاز به داشتن کلید می‌تواند به همه بخش‌های منزل نفوذ کرده و عملکردهای جاری دستگاه‌های الکترونیک مانند یخچال هوشمند، سیستم روشنایی و تهویه هوا را مختل کند.

 

همچنین محققان ژاپنی درخصوص امکان هک شدن توالت های هوشمند با کمک یک برنامه نرم افزاری هشدار می‌دهند.

 

کاربر می‌تواند با کمک یک برنامه نرم افزاری و از طریق بلوتوث، برخی از عملکردها از جمله تنظیم ارتفاع توالت هوشمند اتوماتیک Satis Toilet را از راه دور کنترل کند.

 

این توالت هوشمند دارای ویژگی‌های بهداشتی خاصی مانند خوشبو کردن محیط و فعال کردن فلاش تانک است.

 

از طریق برنامه نرم افزاری رایگان My Satis بر روی تلفن همراه هوشمند اندرویدی و از طریق بلوتوث، کاربر می تواند بصورت کنترل از راه دور عملکردهایی مانند بالا و پایین بردن پایه توالت، عملکرد فلاش تانک یا خوشبو سازی سرویس بهداشتی را کنترل کند.

 

اما پین مورد نیاز برای برقراری ارتباط از طریق بلوتوث 0000 است که امکان دسترسی و کنترل توالت توسط سایرین از جمله هکرهای رایانه‌ای را فراهم می‌کند؛ در این حالت هکر می‌تواند از طریق همین حفره امنیتی، ارتفاع توالت را تغییر داده یا فلاش تانک را بصورت ناگهانی فعال کند.

 

انتهای پیام

 

 

امکان هک شدن توالت هوشمند Satis Toilet

 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:48
آموزش و تحقيقات

125-17.JPG

دانشمندان ایتالیایی با توسعه گیاهان رباتیک، موفق به تقلید و شبیه سازی رشد ریشه گیاهان شده اند که این دستاورد می تواند در تحقیقات نظارت بر وضعیت خاک و محیط زیست مورد استفاده قرار بگیرد.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محققان بیورباتیک تحقیقات خود را بر بررسی و درک مکانیسم ها، حسگرها و استراتژی های متحرک با الهام از نمونه های طبیعی متمرکز کرده اند.

 

در تازه ترین تلاش، محققان موسسه فناوری جنوآ به سرپرستی «باربارا مازولا» با بررسی نحوه تعامل ریشه های گیاهان، سیستم رباتیک را توسعه داده اند که مانند ریشه طبیعی در خاک نفوذ می کند.

 

سیستم مصنوعی گیاه رباتیک Plantoid با کمک آرایه ای از حسگرهای نرم، امکان هدایت و نفوذ در دل خاک را مانند ریشه گیاه پیدا می کند.

 

این سیستم رباتیک در زمان قرار گرفتن در خاک می تواند وضعیت محیط اطراف و خاک را بررسی کرده و سطح آلودگی مناطق خطرناک را مورد سنجش قرار دهد.

 

نتایج این دستاورد در کنفرانس ماشین های زنده (Living Machines) ارائه شده است.


 

 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:48
آموزش و تحقيقات

19-410.jpg

یک طراح علمی ایتالیایی با چسباندن قاره‌های مدرن به یکدیگر، گرافیکی جالب توجه را از ابرقاره پانگه‌آ خلق کرده است.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حدود 300 میلیون سال پیش، ابرقاره پانگه‌آ شروع به تجزیه‌شدن به قاره‌های امروزی کرد.

 

یک طراح ایتالیایی با لقب «ماسیمو» این قاره‌ها را به یکدیگر چسبانده، سپس مرزهای سیاسی مدرن را به طرح خود افزوده و گرافیکی زیبا را پدید آورده است.

 

این گرافیک نشان می‌دهد که برزیل و نیجریه زمانی همسایه بوده‌اند.

 

انتهای پیام

 

 

 

طرح ماسیمو

 

 

 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:47
آموزش و تحقيقات

10-25.jpeg

تصویربرداری از شبکیه چشم می‌تواند به شناسایی میزان احتمال تجربه سکته مغزی توسط بیماران مبتلا به فشار خون بالا بیانجامد.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تصویربرداری از شبکیه می‌تواند شیوه‌ای غیرتهاجمی و ارزان برای ارزیابی خطر سکته مغزی باشد و چشم انسان را به پنجره‌ای برای تشخیص خطر بروز این اختلال تبدیل کند.

 

به گفته محمد کامران اکرام، رهبر ارشد این مطالعه و دانشیار موسسه تحقیقاتی چشم سنگاپور، شبکیه، اطلاعاتی را در خصوص وضعیت شریان‌های خونی مغز در اختیار می‌گذارد.

 

در سراسر جهان، فشار خون بالا مهمترین عامل منفرد بروز سکته مغزی است؛ با این حال، هنوز پیش‌بینی این نکته که کدام بیماران مبتلا به فشار خون بالا احتمال دارد سکته مغزی را تجربه کنند، تاکنون محقق نشده است.

 

محققان رخداد سکته‌مغزی را برای میانگین 13 سال در دو هزار و 907 بیمار مبتلا به فشار خون بالا که پیش‌تر سکته مغزی را تجربه نکرده بودند، رهگیری کردند.

 

در خط پایه از شبکیه هر یک از آن‌ها که لایه حساس به نور متشکل از سلول‌های واقع در پشت مردمک چشم است، عکس گرفته شد.

 

در این مطالعه میزان آسیب به شریان‌های خونی شبکیه که به فشار بالا (موسوم به رتینوپاتی فشار خون بالا) نسبت داده می‌شود و در عکس‌ها واضح بود، به عنوان صفر، ملایم یا متوسط - شدید ارزیابی شد.

 

در طول جلسات پیگیری، 146 شرکت‌کننده سکته مغزی را تجربه کردند که این عارضه ناشی از لخته خونی بود و در 15 مورد نیز ناشی از خونریزی در مغز بود.

 

محققان مولفه‌های سکته مغزی مانند سن، جنسیت، نژاد، سطوح کلسترول، قند خون، شاخص جرم بدن، سیگار و خوانش‌های فشار خون را تغییر دادند.

 

آن‌ها دریافتند مولفه خطر سکته‌مغزی در افراد دارای رتینوپاتی ملایم، 35 درصد بیشتر و در افراد مبتلا به رتینوپاتی متوسط یا شدید 137 درصد بیشتر بود.

 

حتی در بیماران تحت درمان و کنترل مناسب فشار خون، خطر لخته خونی در افراد دارای رتینوپاتی ملایم، 96 درصد بیشتر و در افراد دارای رتینوپاتی متوسط یا شدید، 198 درصد بیشتر بود.

 

به گفته اکرام، توصیه تغییر در درمان‌های بالینی بسیار زود است و مطالعه‌های دیگری برای تایید این یافته‌ها لازم است.

 

جزئیات این مطالعه در Hypertension منتشر شد.


 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:41
اخبار

34-87.jpg

کارشناسان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، طی 4 ماهه ابتدای امسال موفق به کشف سه منطقه طلادار و یک منطقه دارای آنتیموان در خراسان‌رضوی و آذربایجان‌غربی شدند.

 

به گزارش ایسنا، بهروز برنا، معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با اعلام خبر بالا گفت: خوشبختانه بسیاری از پروژه‌های اکتشافی که در سطح کشور انجام می‌شود به مرحله اخذ گواهی کشف رسیده که بر همین اساس امسال نیز موفق به دریافت 4 گواهی کشف در استان‌های خراسان‌رضوی و آذربایجان‌غربی شدیم.

 

وی افزود: سه منطقه طلادار واقع در ارغش شماره 2 و زرمهر در خراسان‌رضوی و خراپه در آذربایجان‌غربی با حدود سه تن ذخیره قطعی طلا و همچنین یک منطقه دارای آنتیموان واقع در کوه‌سرخ کاشمر با 36 هزار و 250 تن ذخیره به همت کارشناسان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور کشف شده و به مرحله اخذ گواهی کشف رسیده است.

 

به گفته این مقام مسؤول، کشف این مناطق دارای پتانسیل معدنی به توسعه بخش معدن و اشتغالزایی استان‌ها کمک خواهد کرد.

 

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با بیان اینکه طی سال گذشته یک محدوده دارای آهن و فسفات واقع در گزستان استان یزد به ایمیدرو واگذار شد، خاطرنشان کرد: سه محدوده طلادار در استان کردستان و یک محدوده در استان سیستان و بلوچستان نیز پس از اخذ گواهی کشف به بخش خصوصی واگذار شد.

 

وی یادآور شد: بر اساس مصوبات کارگروه توسعه بخش معدن در سفرهای استانی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور موظف به انجام طرح پهنه‌بندی استان‌ها شد که بر همین اساس با انجام طرح پهنه‌بندی و ارائه شرح خدمات مناسب، اکتشاف مواد معدنی با شیوه‌های جدید انجام می‌شود.


 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:41
نجوم

آتش بازی شهابی در آسمان شب مرداد

4-964.jpg

بارش شهابی «برساووشی» که 27 تیرماه هر سال همزمان با برخورد زمین با توده ذرات فعال می شود، 21 و 22 مرداد ماه به اوج خود می رسد.

 

به گزارش سرویس «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بارش شهابی برساووشی، یکی از شورانگیزترین جشنواره‌های سالیانه نجومی باشد که در شب های گرم تابستان، منجمان آماتور را گردهم می آورد.

 

هنگام اوج بارش شهاب‌های برساووشی می توان شاهد 40 تا 60 شهاب در ساعت بود. پس از آن تعداد شهاب‌ها به تدریج کاهش می یابد تا اینکه در سوم شهریور با خروج زمین فعالیت آن به پایان می رسد.

 

رصد این واقعه به تلسکوپ و یا هیچ ابزار رصدی نیاز ندارد و رفتن به رصدگاهی دور از نور و آلودگی هوای شهر و چشم دوختن به آسمان به ویژه افق شرقی برای رصد این پدیده زیبای نجومی کافی است.

 

دنباله دار منشاء بارش برساووشی دنباله دار سویفت-تاتل است که در سال 1862 توسط لوییس سویفت از نیویورک و هورس تاتل از رصدخانه هاروارد کشف شد.

 

چند سال پس از کشف این دنباله دار بود که «شیاپارلی» با کمک محاسباتش نشان داد که دنباله دار سویفت- تاتل منشاء بارش شهابی است.

 

این دنباله‌دار هم اکنون از زمین دور شده اما آثار به جا مانده از دم پهن آن عاملی برای ایجاد این بارش شهابی است. سرعت این ذرات 132 کیلومتر بر ساعت و بهترین بارش‌ها وقتی است که زمین با توده بزرگی از این ذرات برخورد می‌کند.

 

این بارش که به بارش نیمکره شمالی شهرت دارد در نیمکره جنوبی هم دیده می‌شود اما تعداد شهاب‌های قابل رویت آن کمتر است.

 

برای این رصد به تلسکوپ و هیچ گونه ابزار نجومی نیاز ندارید و کافی است رصد گاهی دور از نور و آلودگی هوای شهر انتخاب کرده و یک زیر انداز مناسب امکان خوبی برای خوابیدن شما و چشم دوختن به آسمان به ویژه به افق شرقی است.

 

ZHR این بارش 60 است یعنی در شرایط ایده‌آل 60 شهاب در ساعت را باید رصد کنید و این در حالی است که کانون بارش در این محاسبه سمت الراس در نظر گرفته شده است.

 

ضرورتا به کانون بارش توجه نکرده و صورت‌های فلکی اطراف آن را زیر نظر بگیرید.

 

هوای مساعد تابستان و درخشش این شهاب‌ها بر زیبایی این بارش می‌افزاید، بارش‌های شهابی که برخورد جو زمین با ذرات میلیمتری و میکرومتری است برای انسان و یا زمین تهدیدی محسوب نمی‌شود.

 

صورت فلکی پرساووش حدود نیمه شب از افق شمال شرق رصدگاه شما به طور کامل طلوع می‌کند.

 

ستاره معروف الغول که یک دوتایی گرفتی است در این برج فلکی قرار دارد. سیاره بهرام که در حال نزدیک و نزدیکتر شدن به زمین است و بر نورانیت آن افزوده می شود و همچنین خوشه زیابی ستاره‌ای پروین در سمت راست و پایین کانون قرار دارد.

 

کانون نقطه‌ای گفته می‌شود که امداد شهاب‌های هر بارش در جهت خلاف حرکتشان به آن نقطه که در یک صورت فلکی است می‌رسد.

 

به گزارش ایسنا، عکسبرداری با دوربین‌های مکانیکی ترجیحا مجهز به لنز زاویه باز (WIDE) و فیلم حساسیت 400 با نوردهی نه چندان زیاد و در وضعیت B و دیافراگم نیمه باز، بر جلوه این بارش پر شکوه می‌افزاید.

 

اگر از فیلم حساسیت 100 استفاده می‌کنید، باز بودن کامل دیافراگم و نوردهی طولانی‌تر توصیه می‌شود.

 

فراموش نکنید با ثبت اولین شهاب، شاتل دوربین را بسته و یک بار دیگر دوربین را برای عکسبرداری شارژ کنید.

 

در طول رصد حتما از چراغ‌ قوه‌های با نور قرمز استفاده کرده و حتی‌المقدور آنها را به هر طرف نچرخانید چرا که شاید دهانه دوربینی برای شکار شهاب‌ها باز بوده و نور شما مشکل آفرین باشد.


 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:41
بیماری ها

2-1658.jpg

محققان یک کاشت جایگزین مفصل ستون فقرات طراحی کرده‌اند که دردهای شدید کمر را با جایگزین کردن استخوان های مهره فرسوده بدون محدودسازی قابلیت حرکتی آنها درمان می‌کند.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، هزاران انسان برای ترمیم ستون فقرات آسیب‌دیده که با در تنگنا قرار دادن نخاع یا لمس عصب‌ها منجر به کمردرد می‌شود، تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند.

 

تاکنون یکی از رایجترین راه‌حل‌ها برای بیماری تنگی کانال نخاعی، مقابله با آن از طریق ترکیب چندین مهره به شکلی است که درد بیشتر ایجاد نشود.

 

اما با وجود موفقیت کلی این جراحی، ستون فقرات دیگر نمی‌تواند همه حرکات سابق خود را انجام داده و بیمار به سختی خواهد توانست خم شده یا بدنش را بپیچاند.

 

کاشت جدید «راه‌حل کلی پشت»(TOPS) جایگزین مهره آسیب دیده یا سائیده شده می‌شود. این کاشت در میان ستون فقرات قرار گرفته و می‌تواند طیف گسترده‌ای از حرکات را بدون درد برای بیمار ارائه کند.

 

به گفته پزشکان این کاشت علاوه بر ارائه انعطاف بدون درد از بخش‌های متصل ستون فقرات محافظت کرده و از تخریب استخوان‌ها که یکی از اثرات رایج عمل جراحی ترکیب بوده جلوگیری می‌کند.

 

بسیاری از بیمارانی که تحت این عمل قرار می‌گیرند، دو سال بعد نیز باید جراحی مجددی برای رفع مشکلات ناشی از تخریب مهره‌های دیگر در اثر سائیده شدن انجام دهند.


 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:40
اخبار

126-13.JPG

محققان ژاپنی نسل جدیدی از کتری برقی را تولید کرده اند که در سریعترین زمان ممکن قادر به جوشاندن آب است.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جوشاندن آب یکی از نیازهای روزمره محسوب شده و تلاش های زیادی برای کاهش این زمان صورت گرفته است.

 

محققان شرکت Tiger با ایجاد دو تغییر اساسی در ساختار کتری برقی، امکان دستیابی به سریعترین زمان جوشاندن آب را فراهم کرده اند.

 

نخستین تغییر، بهبود طراحی المنت های حرارتی کتری است که با ساختار جدید، امکان جوش آمدن سریعتر آب را فراهم می کند و دومین تغییر نیز نصب کاشف جوش آمدن آب است؛ ترکیب این دو تغییر باعث صرفه جویی چشمگیر در مصرف برق می شود.

 

در این کتری برقی از فناوری PCH-G‌ استفاده شده است که مصرف برق را تا 22 درصد در مقایسه با سریعترین کتری جهان – با قابلیت جوشاندن آب در یک دقیقه – کاهش می دهد.

 

این کتری برقی می تواند 140 میلی لیتر آب را در کمتر از 45 ثانیه بجوشاند؛ از کتری بخار خارج نمی شود و بخار تولید شده به شکل قطرات بداخل آب بازگردانده می شود و بدنه کتری نیز به هیچ عنوان داغ نمی شود.

 

کتری برقی Tiger PCH-G‌ از اوایل ماه سپتامبر (شهریور ماه) در ژاپن عرضه خواهد شد.


 

پنج شنبه 24/5/1392 - 23:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته